| Twilight DVD | |
|
+34AspaKorth Vanina T-NM-E-BD Rosemarie Cullen ROBELINA evi breathless Emy+Robert twilightFOREVER Lion's_Lamb Ms Cullen SilverMusk Fotini Melia M@rIa vampyra robert\'s girl Princess Alexadruby the vampire !~Twilighter~! edward_20 Zafrina anthian9 akaliakoukou scarlet rose friendsaki Mrs Alice emma cullen pattinson BELLA MARIE @Dark_Lord@ ΕΡΗ sunrise angepsi kanty 38 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
kanty Midnight Sun Vampire
Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Αριθμός μηνυμάτων : 992 Registration date : 23/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Twilight DVD Δευ 4 Μάης 2009 - 17:51 | |
| - angepsi έγραψε:
- το bluray παιζει μονο στο ειδικο μηχανημα και σε πλειστεσιον
οποτε μη το παρεις τζαμπα αν δεν εχεις blue ray player μια χαρα ειναι και η special edition εγω παντως παιδια το κατεβασα απο το gamato σε blue ray μορφη και το αντεγαψα σε dvd, έχει τέλεια εικονα κ ηχο... | |
|
| |
angepsi Cullen Queens
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3091 Registration date : 09/02/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Twilight DVD Δευ 4 Μάης 2009 - 17:59 | |
| δεν αντιλεγω οτι το blue ray εχει την καλυτερη ποιοτητα γιατι πραγματικα ειναι το καλυτερο ειδος αλλα χωρις να μαι ειδικη κιολας γνωριζω οτι το blue ray δε παιζει σε dvdplayer αλλο το να το κατεβασεις σε μορφη blue ray και να το αντιγραψεις σε dvd οπως εκανες εσυ | |
|
| |
sunrise Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : athina Αριθμός μηνυμάτων : 2711 Registration date : 27/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Twilight DVD Δευ 4 Μάης 2009 - 18:00 | |
| | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Twilight DVD Δευ 4 Μάης 2009 - 19:30 | |
| Σημερα ειδα τα εξτρα βιντεακια και απογοητευτηκα πολυ.μα ειχανε τοτες ωραιες σκηνες ποιος ο λογος να τις κοψουνε?ειδικα τις σκηνες του Εντουαρντ με την Μπελλα κανανε μεγαλο εγκλημα που δεν τις βαλανε.νομιζω οτι ελειπε το συναισθημα απο την ταινια,δεν αποδοθηκε οπως θα επρεπε και αυτες οι σκηνες θα βοηθουσαν λιγο την κατασταση' - Σπόιλερ:
η σκηνη στο λειβαδι ειναι ολα τα λεφτα!!!
| |
|
| |
@Dark_Lord@ Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Μενίδι Αριθμός μηνυμάτων : 2025 Registration date : 04/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Twilight DVD Δευ 4 Μάης 2009 - 19:56 | |
| - ΕΡΗ έγραψε:
- Σημερα ειδα τα εξτρα βιντεακια και απογοητευτηκα πολυ.μα ειχανε τοτες ωραιες σκηνες ποιος ο λογος να τις κοψουνε?ειδικα τις σκηνες του Εντουαρντ με την Μπελλα κανανε μεγαλο εγκλημα που δεν τις βαλανε.νομιζω οτι ελειπε το συναισθημα απο την ταινια,δεν αποδοθηκε οπως θα επρεπε και αυτες οι σκηνες θα βοηθουσαν λιγο την κατασταση'
- Σπόιλερ:
Ναι τρελάθηκα!!! | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Twilight DVD Δευ 4 Μάης 2009 - 20:25 | |
| - @Dark_Lord@ έγραψε:
- ΕΡΗ έγραψε:
- Σημερα ειδα τα εξτρα βιντεακια και απογοητευτηκα πολυ.μα ειχανε τοτες ωραιες σκηνες ποιος ο λογος να τις κοψουνε?ειδικα τις σκηνες του Εντουαρντ με την Μπελλα κανανε μεγαλο εγκλημα που δεν τις βαλανε.νομιζω οτι ελειπε το συναισθημα απο την ταινια,δεν αποδοθηκε οπως θα επρεπε και αυτες οι σκηνες θα βοηθουσαν λιγο την κατασταση'
- Σπόιλερ:
Ναι τρελάθηκα!!! καλα εινα γνωστο οτι οι κομμενες σκηνες σε καθε ταινια ειναι κ οι καλυτερες γιατι λυνουν αποριες και καλυπτουν κενα!!κακως τις βγαζουν!αλλα νομιζουν οτι ειναι περιττες!!ελα ομως που δεν ειναι!!! | |
|
| |
emma cullen pattinson Midnight Sun Vampire
Τόπος : Neverland!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2339 Registration date : 13/03/2009
| Θέμα: Απ: Twilight DVD Δευ 4 Μάης 2009 - 20:28 | |
| για πια σκηνη μιλαμε??? γιατι εγω ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν το εχω ακομα το dvd.... | |
|
| |
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Twilight DVD Δευ 4 Μάης 2009 - 20:30 | |
| - emma cullen pattinson έγραψε:
- για πια σκηνη μιλαμε???
γιατι εγω ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν το εχω ακομα το dvd.... εμενα [προσωπικα ] μ αρεσε πολυ η κομμενη με το πως εγιναν οι καλλεν βαμπιρ!!!! :cheers: :cheers: | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Μενίδι Αριθμός μηνυμάτων : 2025 Registration date : 04/04/2009
| Θέμα: Απ: Twilight DVD Δευ 4 Μάης 2009 - 20:30 | |
| Μερικές φορές λένε ότι τις βγάζουν γιατί δεν μπορούν να τις κολλήσουν στην ταινία!!! | |
|
| |
emma cullen pattinson Midnight Sun Vampire
Τόπος : Neverland!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2339 Registration date : 13/03/2009
| Θέμα: Απ: Twilight DVD Δευ 4 Μάης 2009 - 20:33 | |
| τι κομμενες εχει το dvd ??? γιατι ακουω εδω για σκηνες που δεν τις ξερω.... | |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Twilight DVD Δευ 4 Μάης 2009 - 20:35 | |
| Έγινα και εγώ Twilight Diehard μετά από ακριβώς ένα μήνα!!! Σήμερα κλήνω τον ένα μήνα στο φόρουμ και μόλις έγινα Twilight Diehard!!! | |
|
| |
Mrs Alice Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1006 Registration date : 21/03/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| |
| |
angepsi Cullen Queens
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3091 Registration date : 09/02/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Twilight DVD Τρι 5 Μάης 2009 - 2:18 | |
| βαλαμε με τη φιλη μου να δουμε σημερα το dvd σε μεγαλη τηλεοραση και εχω να πω οτι τελικα η ελενη ειχε πολυ δικιο στον υπολογιστη δε φαινοταν καλα αλλα στην μεγαλη την οθονη φαινονται εντελως ''αλευρομενοι" οι ηθοποιοι αυτος που τους εβαφε ειναι εντελως αχρηστος :slapm: | |
|
| |
friendsaki New Moon Victim
Ηλικία : 38 Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ -ΚΡΗΤΗ Αριθμός μηνυμάτων : 264 Registration date : 04/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Twilight DVD Τρι 5 Μάης 2009 - 11:40 | |
| καλημερα!!! πηρα και εγω σημερα το dvd το special edition αλλα δεν εχει τιποτα κομμενες σκηνες εχει μονο το commentary οποτε προσεχτε το λιγο αυτο!! κανει 19,50 και ειναι το γνησιο αλλα χωρις κομμενες σκηνες και γενικα χωρις τιποτα! οπως το δινουν στα dvd clubs ειναι που το ενοικιαζεις... απο το μετροπολις το πηρα ρωτησα και για jewellery box στην αρχη μ ειπαν δεν βγηκαν κα8ολου ηρακλειο αλλα μετα μ ειπαν οτι δεν υπαρχουν λογω στοκ!! ... ευτυχως βεβαια που εχω την αγγλικη εκδοση και τα εχει ολα! | |
|
| |
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Twilight DVD Τρι 5 Μάης 2009 - 15:49 | |
| - friendsaki έγραψε:
- καλημερα!!! πηρα και εγω σημερα το dvd το special edition αλλα δεν εχει τιποτα κομμενες σκηνες εχει μονο το commentary
οποτε προσεχτε το λιγο αυτο!! κανει 19,50 και ειναι το γνησιο αλλα χωρις κομμενες σκηνες και γενικα χωρις τιποτα! οπως το δινουν στα dvd clubs ειναι που το ενοικιαζεις... απο το μετροπολις το πηρα ρωτησα και για jewellery box στην αρχη μ ειπαν δεν βγηκαν κα8ολου ηρακλειο αλλα μετα μ ειπαν οτι δεν υπαρχουν λογω στοκ!!
... ευτυχως βεβαια που εχω την αγγλικη εκδοση και τα εχει ολα! Δυστυχως δεν σου δωσαν την special edition!!!Υπαρχει και αυτη η εκδοση που εχεις αλλα υπαρχει και η special edition με 2 dvd !!!Στα public και στα metropolis πιο πολυ αυτην πλασαρουν και την εχουν και σε μεγαλες ποσοτητες και δεν εχει μεγαλη διαφορα στην τιμη απο την απλη μονη εκδοση!!! Ωχ!!!Ελπιζω να μην το εχεις ανοιξει για να μπορεις να πας να το αλλαξεις και να παρεις την διπλη εκδοση που εχει ολα τα extras!!!!! | |
|
| |
friendsaki New Moon Victim
Ηλικία : 38 Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ -ΚΡΗΤΗ Αριθμός μηνυμάτων : 264 Registration date : 04/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Twilight DVD Τρι 5 Μάης 2009 - 16:17 | |
| ΔΕΝ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΝΑ ΤΟ DVD ΕΠΕΙΔΗ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΕΧΩ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΠΟΥ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ Μ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Η ΑΓΓΛΙΚΟ ! ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΑ 3 DVD ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧαριστω ! δεν αγοραζω συχνα dvd και ετσι δεν πολυασχολουμαι ! :blush: | |
|
| |
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Twilight DVD Τρι 5 Μάης 2009 - 16:24 | |
| Κοιτα αν εχεις και το τριτο Dvd της εκδοσης του Target τοτε οντως εισαι καλυμμενη!!! Απλα ειναι κριμα που για ενα μικρο λαθακι δεν εχεις ολα τα Extras με υποτιτλους!!!Γιατι κακα τα ψεμματα ,καλη η εξασκηση στα αγγλικα ,αλλα αλιως τις ευχαριστιεται κανεις τις συνεντευξεις οταν εχουν υποτιτλους!!!!
Τουλαχιστον εχεις το commentary μεταφρασμενο!!!Κατι ειναι και αυτο!!! | |
|
| |
akaliakoukou Eclipse Bitten
Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 336 Registration date : 13/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Twilight DVD Τρι 5 Μάης 2009 - 18:29 | |
| Βρε παιδιά, για ποια 3 dvd μιλάτε? 2 δεν είναι??? Το ένα με την ταινία και το δεύτερο με τα έξτρας! Το τρίτο που γράφετε, τι είναι??? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilight DVD Τρι 5 Μάης 2009 - 18:38 | |
| - akaliakoukou έγραψε:
- Βρε παιδιά, για ποια 3 dvd μιλάτε?
2 δεν είναι??? Το ένα με την ταινία και το δεύτερο με τα έξτρας! Το τρίτο που γράφετε, τι είναι??? Μην ανησυχεις !!!Στην αμερικη ειχαν βγαλει τριπλη εκδοση(ειναι η εκδοση του Target που κυκλοφορουσε μονο Αμερικη και Καναδα) αλλα στην Ελλαδα ενσωματωσαν ολα τα extras που υπαρχουν σε 2 μονο Dvd και ετσι δεν λειπει τιποτα!!! | |
|
| |
akaliakoukou Eclipse Bitten
Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 336 Registration date : 13/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Twilight DVD Τετ 6 Μάης 2009 - 2:21 | |
| Μα κι εγώ από αμερική το πήρα, και είχε μόνο δύο dvd μέσα! Εγώ είχα πάρει την κοσμηματοθήκη, με το ρολόι, το βραχιολάκι, τις κάρτες και το σάουντρακ. Μήπως ήταν άλλη έκδοση? Αλλά αφού υπάρχουν όλα τα έξτρας, οκ! Σε ευχαριστώ πολύ!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilight DVD Τετ 6 Μάης 2009 - 9:00 | |
| - akaliakoukou έγραψε:
- Μα κι εγώ από αμερική το πήρα, και είχε μόνο δύο dvd μέσα!
Εγώ είχα πάρει την κοσμηματοθήκη, με το ρολόι, το βραχιολάκι, τις κάρτες και το σάουντρακ. Μήπως ήταν άλλη έκδοση? Αλλά αφού υπάρχουν όλα τα έξτρας, οκ! Σε ευχαριστώ πολύ!!!! Μετά κυκλοφόρησε με δύο δισκάκια και στην Αμερική!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilight DVD Τετ 6 Μάης 2009 - 9:04 | |
| Παιδιά όσο γι' αυτό που λέτε ότι οι ηθοποιεί δεν ήταν καλά βαμμένοι δεν ξέρω τι λέτε!!! Εγώ έχω το Blu-ray και τηλεόραση LCD 46 inces και φαίνονται πάρα πολύ καλά οι οιθοπιει!!! Σε αντίθεση με αυτό που είχα νοικιάσει από το βίντεο κλάμπ που όταν πήγιανα κοντά στην όθονη φαινόταν χάλια το βάψιμο τους!!! Αλλά με το Blu-ray oπου η ανάληση είναι κυριολεκτικά τέλεια φαίνονταν μια χαρά!!! | |
|
| |
anthian9 New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Τρίκαλα Αριθμός μηνυμάτων : 293 Registration date : 04/01/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Twilight DVD Πεμ 7 Μάης 2009 - 15:29 | |
| Αυτο που ειπατε για το μακιγιαζ των ηθοποιων.εγω αγορασα το ντιβιντι με τα δυο δισκακια και μια χαρα φαινεται το μακιγιαζ τους! ισως να μην ηταν καλη η ποιοτητα του δισκου. | |
|
| |
Zafrina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 2311 Registration date : 05/05/2009
Forks Student Profile Team: Amazonians Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Twilight DVD Πεμ 7 Μάης 2009 - 22:34 | |
| Εγω δεν το εχω παρει αλλα τις εχω δει ολες τισ κομμενες σκηνες.... | |
|
| |
| Twilight DVD | |
|