| And so the lambs fell in love with...Twilight | |
|
+249Mental Shield nana mplak Teodan i love edward 2 ROBELINA Bella Marie Swan bReakDowN-Mark kati Nantia Hale_Biers Emy+Robert niki breathless *evdokia* marina forever Rosemarie Cullen Anactaciaa_Rosetta Cullen marina Bellsten Marzaki Cullen Vivaki Cullen ElpidoulaPattinson !!!twilight!!! LITSA0089 jennypara Mrs.Christina mpellanti21 esme aLmOsT_nOrMaL di1996 Evaline despina aek Izabella Swan ed<3 anastasia_1992 gwgwka twilightsagaddicted <3<3Ms.Kolina<3 Wonder MyrtoCullen AliceK Lizzy Cullen AnaroseCullen Afelop evi swan athina Drama Queen vikaki21 gossamer pink αντα Bella Cullen12 Rob+MJ4ever!! kristen(a) Deppy lykofotaki princesskitty d@n@e twilight! renaki roberta Bella_Cullen22 Arianna Mary Alice Brandon mimigk ntinaki NukeFan DEMONA CULLEN PATTINSON Vampi mR.Geo John Cullen stupid lumb liaki twilight girl AST Siaki_J sof Μαργαριτα Ashley Greene RafaelaVolturi patrick tina cullen RafaelaCullen T-NM-E-BD ~!Cristi!~ Lunna Cullen konstantia crazy evaki riana_vampoula Strider Jasper Hale Renesmi Εστελλα Καλεν XENIA BLACK Eclipse_alex Cullen pretty witch Bella-Edward-Renesmee freakyannie BellaNessieSwan Morena Nemesis Of Bellin Edbel fafoula1234 OnirodamastHs lena robert 4ever NICKY vampiroula mariap kollhmenh Natali Cullen sofaki 95 edward 4ever ..::Rikku::.. christi_twilight bluesea litsaki_kourkoubinaki VLaSia =) volturi girl linaki demi jenaki Mrs.Cullen Sloorp team edward twiligter dreamofedward LaDy_SoVeReigN silenceprincess Odelle Fotis333 Flyingdutchman breeze of wolf twilightFOREVER Connie Cullen SpunK RansoM thomi alicecullen27 ren4itoy Georgia P. C elli Renesmee C. michelle twilightaholic#1 bloody swan lena_123 BigFanOfTwilight Edward_ Breaking_ Dawn Efst@thi@ sweetie birdwatcher ko0tso0 Fay1765 JuStleNe twilightergirl dolores!! Fotini nantiaki_twilight 4 ever ice#fire vampyra maritca mpourbi hiddenfantasy Melia twilightaholic# ChristinaCulen ViolettaCullen18 kanty edward_20 an8i Melodie Moonlight bella_edward butterfly TZENIPAN !~Twilighter~! M@rIa lila-->twi!ight<3 angepsi Rosalie Hale Ms Cullen bedward__ mikulia ΕΡΗ smaragda MIKAELLA xrisa_twilight anthian9 sunrise emma cullen pattinson edward's victim ioannaki-twilightaddicted sofakimpiskotaki kikina Isabella16 Isabella21 maraki-twilightholic MiSs-->NtOuF* BELLA22 maraki13_10 BELLA MARIE Lion's_Lamb Kikitsa_twilight Marilou chris-cullen Vasiliki_Luvs_Vampires Dorian_Grey magic princess .::Ελευθερία::. April Lancelot natalia Stella kalkat EternalQueen Raven Edward_Andreas annabell DEVille LizCullen Alexadruby the vampire Christy akaliakoukou lionandlamp RedRose13 SilverMusk scarlet rose emerald eyes Ειrιnι twilightmaniac Rozali87 vantela hobo Gωgω-Twilighter Neri Crimson Beauty... k_katerina Princess olympia-Mikel-Robert Nancuko tatufun Vampire spunkransom Dimitra_Ony_Edward nasiatheslayer Darkbella nessie DanaeCullen WhiteQueen 253 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: And so the lambs fell in love with...Twilight Σαβ 29 Νοε 2008 - 18:52 | |
| Είχα ξαναγράψει αυτή την ιστορία στο άλλο φόρουμ αλλά ήμουν λίγο συγκρατημένη. Αυτή τη φορά θα σας τα περιγράψω όλα με λεπτομέρειες. Πριν ένα χρόνο περίπου, μιλούσα με μία φίλη μου η οποία ζει στην Αμερική και μου είχε πει τότε ότι διάβαζε ένα βιβλίο για μία κοπέλα που ερωτεύεται έναν βρικόλακα. Της άρεσε πολύ και σκεφτόταν να πάρει και το επόμενο βιβλίο της σειράς. Η αλήθεια είναι πως τότε δεν έδωσα και πολύ σημασία. Δεν συνηθίζω να διαβάζω επιστημονική φαντασία και ενώ μου αρέσουν τα βαμπίρ σαν θέμα δεν μου πέρασε καθόλου από το μυαλό να ρωτήσω περισσότερες λεπτομέρειες. Το άφησα εκεί... και ο καιρός πέρασε... Ήρθε ο Αύγουστος και εγώ ήμουν διακοπές με την οικογένεια μου. Στο μέρος που βρισκόμασταν υπήρχε κάθε βράδυ ένα είδος παζαριού και πουλούσαν βιβλία. Αγόρασα συνολικά τρία βιβλία τα οποία τα διάβασα με μεγάλη μανία. Είχα σύνδεση στο internet (χωρίς αυτή δεν μπορώ να κάνω! :lol: ) αλλά ήταν πολύ αργή και έριχνα μόνο μερικές ματιές σε ένα άλλο φόρουμ που συμμετέχω πολύ ενεργά εδώ και δύο χρόνια. Είχαμε ξεκινήσει τότε εκεί ένα τόπικ όπως αυτό που ανοίξαμε και εδώ για προτάσεις για βιβλίο. Τότε ήρθε το Vasaki (είναι μέλος του φόρουμ μας!) ενθουσιασμένο και ανέφερε πως είχε διαβάσει το Twilight. Της το είχε προτείνει μάλιστα η κοπέλα που είχα μιλήσει μαζί της στην Αμερική πριν ένα χρόνο... Η Βάσω όμως το έκανε πολύ πιο έξυπνα. Μας έβαλε όλη την περίληψη του οπισθόφυλλου σε ένα ποστ και από κάτω έβαλε και μία φωτογραφία από την ταινία που θα γινόταν το βιβλίο. Εκεί στην εξοχή που ήμουν και μάλιστα με μεγάλες τάσεις βιβλιοφάγου εκείνη την εποχή οι κεραίες μου αυτή τη φορά πήραν μπρος. Κάθε βράδυ που κάναμε βόλτα έψαχνα σε όλους τους πάγκους που πουλούσαν βιβλία να βρω αυτό το βιβλίο αλλά δεν υπήρχε πουθενά. Οι μέρες περνούσαν και κάτι μέσα μου, μου έλεγε ότι έπρεπε να πάρω αυτό το βιβλίο οπωσδήποτε. Ήταν Σάββατο, μία μέρα μετά το 15Αύγουστο, την επομένη της γιορτής μου που θα επιστρέφαμε στην Αθήνα. Ο καλός μου ήθελε να πάει στη Στουρνάρη να πάρει ένα παιχνίδι για τον υπολογιστή και εμένα φυσικά γυρνούσε στο μυαλό μου το βιβλίο. Ξεκινήσαμε σιγά, σιγά την επιστροφή και όπως ήμασταν στην Εθνική οδό με τις βαλίτσες, πήγαμε καρφί στον Παπασωτηρίου!!! Μπήκα μέσα και άρχισα να ψάχνω αλλά μόνη μου δεν κατάφερα να βρω τίποτα. Πήγα σε μία πωλήτρια και τη ρώτησα και αυτή με έστειλε στον πρώτο όροφο. Εκεί είδα για πρώτη φορά το Λυκόφως από κοντά... Το πήρα και ήρθα σπίτι. Επειδή ήμουν κουρασμένη από το ταξίδι έκανα το λάθος και το άφησα στην άκρη για μερικές ώρες. Πήγα για ύπνο. Το ίδιο βράδυ όμως ξεκίνησα να το διαβάζω και εξ' αρχής κατάλαβα ότι ήταν κάτι που θα το λάτρευα. Την επόμενη ημέρα συνέχισα να διαβάζω σαν τρελή. Διάβαζα όλο το μεσημέρι και θα συνέχιζα και το απόγευμα αν δεν με διέκοπταν διάφοροι επισκέπτες... :x Κατάφερα να ξαναξεκινήσω στις 12:00 το βράδυ και το πήγα σερί μέχρι τις 4:00 όπου τελείωσα το βιβλίο... Αυτό ήταν! Για να μη τα πολυλογώ επειδή τότε δεν είχε κυκλοφορήσει τίποτα ακόμα στα Ελληνικά, κατέβασα από το internet το New Moon και το Eclpse. Τα διάβαζα από τον υπολογιστή αλλά με κούραζαν και τα αγγλικά μου δεν είναι στο καλύτερο επίπεδο. Αποφάσισα να παραγγείλω όλα τα βιβλία στα αγγλικά από το amazon για να είναι πιο ξεκούραστο το διάβασμα και για να τα έχω για τη συλλογή μου. ¶λλωστε ήταν πολύ φτηνά σε σχέση με τα Ελληνικά. Μέχρι να έρθουν τα βιβλία είχα ήδη φτάσει στη μέση της έκλειψης. Διάβαζα σαν τρελή όλο εκείνο το χρονικό διάστημα! Είχα χαθεί απ' όλους και απ' όλα, δεν ήθελα κανένας να με διακόπτει. Τη συνέχεια λίγο, πολύ την ξέρετε. Και κάπως έτσι γεννήθηκε μία Twilight Maniac! :cat: | |
|
| |
DanaeCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 901 Registration date : 28/11/2008
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Κυρ 30 Νοε 2008 - 14:25 | |
| Μολις συνειδητοποιησα κατι. Εγω το λυκοφως το διαβασα την μερα που μετακομισα στο καινουριο μου σπιτι κ ημουν παρα πολυ στενοχωρημενη που εφευγα απο τον Πειραια... κ ο Αλιμος μου φαινοταν τοσο... πρασινος!!!!!! πιστευα πως δεν υπηρχε περιπτωση να ταιριαξω με τα παιδια εδω (ειναι κοντα στην κηφισια κ ειναι ολα τους tredoula...) καλα τυφλη ημουν κ δεν εβλεπα την ομοιοτητα μου με τη Μπελλα???? | |
|
| |
nessie Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 780 Registration date : 27/11/2008
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Κυρ 30 Νοε 2008 - 15:58 | |
| Και εγώ ακριβώς τα ίδια...εχώ μετακομίσει στη Χασιά...αν την ξέρετε! Η οποία είναι πολύ πράσινη...και άκομα δεν έχω ταιριάξει με τα παιδιά εδώ! Όμως όσο και να ψάχνω τον Έντουαρτ δεν τον βρίσκω... Εγώ το Twilight το ανακάλυψα τον Ιανουάριο, κάθως σέρφαρα...σε μια αναζήτηση μου σχετικά με τον Χάρυ Πότερ! Όταν είδα ότι τον πέρασε σε πωλήσεις και ήταν μια ιστορία αγάπης ανάμεσα σε μια κοπέλα και έναν βρικόλακα, θέλησα να το αποκτήσω αμέσως! Μετά όμως το ξέχασα και τελικά το βιβλίο το αγόρασα πριν ή μετά το Πάσχα όταν το πέτυχα τυχαία στη Φνακ! Μ' άρεσε τόσο πολύ και παράγγειλα τα 2 επόμενα! Υπήρχαν όμως κα8υστερήσεις και τελικά το eclipse έφτασε μαζί με το BD... | |
|
| |
Darkbella Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 32 Τόπος : ELFland Αριθμός μηνυμάτων : 1464 Registration date : 27/11/2008
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Κυρ 30 Νοε 2008 - 17:08 | |
| Λοιπον εγω το Twilight το αναλαλυψα ως εξης : Καλοκαιρι και ειμαι κατασκηνωση στην Αθηνα ομαδαρχισα στην 301 ομαδα! Στην 302 ηταν η Λιζα (θα της πω να μπει και αυτη στο φορουμ!) και πανω στο κομοδινο της Λιζας υπηρχαν τρια βιβλια το Λυκοφως το New Moon και το Eclipse! Στην αρχη δεν εδωσα σημασια στα βιβλια...Ενα μεσημερι ομως αφου οι μικρες δεν με αφηνανε να κοιμηθω αποφασησα να παω διπλα στην Λϊζα να μιλησουμε! Παω λοιπον και καθομαι στο κρεβατι της διπλα της ενω εκεινη διαβαζε ενα βιβλιο που λεγοτανε Eclipse! Ε σαν βιβλιοφαγος που ειμαι και εγω και μιας και λατρευω τα αγγλικα την ρωταω την υποθεση! Αρχιζει και μου λεει λοιπον για μια ιστορια αγαπης αναμεσα σε μια κοπελα και ενα βρικολακα! Τελος παντων για να μην πολυλογω δανειζομαι το Λυκοφως! Και αυτο ηταν! Εκει κολησα για τα καλα! Ημουν ολη την ημερα με το Λυκοφως στο χερι για να το τελιωσω αλλα μετα το New Moon δεν το διαβασα αμεσως αλλα μετα απο σχεδον ενα μηνα! Αλλα τρεις μερες πριν τελειωσει και η 2η κατασκινωτικη περιοδος (το Λυκοφως το διαβασα στην 1η...) αποφασιζω να διαβασω το Νew Moon! E εκει κολησα ολοκληρωτικα! Αλλα μετα οπως και η WhiteQueen κατεβασα απο το internet το Eclipse και το Breaking Dawn! Κουραστικα βεβαια λιγο στο διαβασμα μετα απο τοσες ωρες στον υπολογιστη αλλα αξιζε τον κοπο! Παλι καλα που τωρα τα εχω ολα στα αγγλικα και στα ελληνικα και δεν χρειαζετε να ξαναζισω κατι τετοιο! Και καπως ετσι γενηθηκε η μανια μου με το Twilight!! :alien: | |
|
| |
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τετ 3 Δεκ 2008 - 16:56 | |
| | |
|
| |
Dimitra_Ony_Edward Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 58 Registration date : 22/12/2008
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Δευ 22 Δεκ 2008 - 21:36 | |
| Εγώ θα πρέπει να ευχαριστήσω την αδερφή μου, ήταν αυτή που μου κίνησε την περιέργεια να τα διαβάσω όταν την έβλεπα επί μια βδομάδα να μην βγαίνει από το δωμάτιο και να είναι όλη μέρα με το βιβλίο στο χέρι!!! Όταν το άρχισα τα είχα παίξει, και έχω καταλήξει να αγοράζω οτιδήποτε δω να έχει πάνω Twilight!!! | |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Δευ 22 Δεκ 2008 - 22:07 | |
| Jacob??? Μπααααα....εγώ είμαι καραντάν Edward και ξερό ψωμί Ο Jacob καλός είναι αλλά μόνο για φιλαράκι!!! | |
|
| |
| |
| |
spunkransom New Moon Victim
Ηλικία : 33 Τόπος : Isle Σκιάθος Αριθμός μηνυμάτων : 146 Registration date : 28/11/2008
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τρι 23 Δεκ 2008 - 16:34 | |
| δικια μας εισαι!!!! που ησουν κρυμμενη?? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τρι 23 Δεκ 2008 - 22:17 | |
| Στο δωμάτιό μου διαβάζοντας Twilight xD Βασικά, σας ανακάλυψε η αδερφή μου, όταν διάβασε από εδώ ότι είχε αφίσα Twiligth στην Super καιαφού έτρεξα να την πάρω αποφάσισα να γραφτώ | |
|
| |
Vampire Breaking Dawn Newborn
Αριθμός μηνυμάτων : 568 Registration date : 26/12/2008
Forks Student Profile Team: Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Παρ 26 Δεκ 2008 - 23:44 | |
| Εζω ειμαι [κ0λο0]παιδακι κ δεν το εχω διαβασει ακομα-.- θα τα παραγγειλω αυριο!ρεεεεεεε???ειναι ολα στα ελληνικα? :affraid: | |
|
| |
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Σαβ 27 Δεκ 2008 - 14:39 | |
| Πρωτα απο ολα εμαθα για την ταινια.Δεν ειχα δωσει ιδιαιτερη σημασια γιατι ειμαι και λιγο βουρλο και δεν επιασα κατι για να μου δωσει ενδιαφερον..Μετα απο μερες ομως που εβλεπα και σε αλλα ασχετα φορουμ που εμπαινα πως ο μισος πλυθησμος τους ειχε αβαταρς με το twilight Και την κλασικη σκηνη Edward-Bella αρχιζα να αναροτιεμαι τι το φοβερο εχει που εχουν παθει ολοι τετοιο ψυχισμο. :scratch: Αλλα ακομα και τοτε δεν ειχα αρχισει το βαθυ ψαξιμο. Ελεγα μια ταινια θα ναι σιγα το πραγμα... Μετα ομως ενα κοριτσι σε ενα πολυ γνωστο φορουμ που μπορει και οι ιδιες να μπαινετε εφτιαξε ενα θεμα σε σχεδον ΟΛΑ τα topic του φορουμ με τιτλο "Twilight Saga".Μπορει να μπηκα αλλα και παλι δεν εδωσα σημασια καθως δεν εγραφε και τιποτα φοβερο. Απλως ερωτησεις "αχ εχετε διαβασει ολα τα βιβλια" και τετοια. Εγω ηξερα οτι ειναι μονο ταινια αφου ομως καταλαβα πως βασιζοταν σε βιβλια που κινησε το ενδιαφερον.Τρελενομαι για ταινιες που βασιζοντε σε βιβλια γιατι ξερω πως στην ουσια θα υπαρχει καποιο ενδιαφερον. Ετσι σιγα σιγα εμπαινα στον κοσμο εκεινου του βιβλιου μεσω απο εκεινο το φορουμ κανοντας απλες ερωτησεις. Μετα αρχισα να ψαχνω στο youtube για την ταινια και αφου ΟΛΑ τα comments ηταν περι του βιβλιου και μερικα πως το βιβλιο ειναι ΣΙΓΟΥΡΑ καλυτερο αρχισα να κινουμε ακομα περισσοτερο.Ελα ομως που στο τελος εψαχνα μονο για την ταινια που σχεδον ειχα καταλαβει τι ηταν περιπου. Εχθες λοιπον βρηκα αυτο το φορουμ μεσο του google και εγινα αμεσως μελος γιατι δεν ηξερα και πολλα για την ταινια.Και ναι,αποφασισα αμεσως να τα παραγγειλω σημερα. Δεν τολμαω στα αγγλικα γιατι δεν προκειτε να καταλαβαινω και πολλα και -Ω ΝΑΙ- βαριεμαι να ψανχω σε λεξικα...ειμαι ικανη να μπερδευω τα ονομα με λεξεις και να μην ξερω τι λεξη ειναι αυτη :scratch: Ας ελπισουμε οτι συντομα θα ειμαι καπως ετσι> Αυτα........ Πιστευω οτι θα ειναι ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ απο το Σεπτιμους Χιπ που ηταν ψιλοβαρετο.. :bounce: | |
|
| |
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Σαβ 27 Δεκ 2008 - 19:17 | |
| Wow, ωραία ιστορία!!! Είμαι σιγουρη ότι σε λίγο καιρό δεν θα ξεμυτίζεις από τα βιβλία όπως έκανα εγώ τις 3ς τελευταίες μέρες!!! Και είναι ένα δισεκατομμύριο φορές καλύτερο από τον Σέπτιμους Χιπ σε διαβεβαιώνω εγώ!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Σαβ 27 Δεκ 2008 - 19:25 | |
| Ευχαριστω :D Δηλαδη μαλωνα που μαλωνα με την μανα μου που καθομαι τοσες ωρες στον υπολογιστη τωρα θα μαλωνω για τα βιβλια :lol: | |
|
| |
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Σαβ 27 Δεκ 2008 - 19:29 | |
| Βρίσκομαι στην ίδια ακριβώς κατάσταση οπότε μην ανησυχείς xD Τουλάχιστον ο μπαμπάς μου δεν κάνει έτσι, αν και σήμερα με ρώτησε αν είμαι άρρωστη xD Με είχε διακόψει στο καλύτερο σημείο του βιβλίου και έβραζα xD | |
|
| |
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Σαβ 27 Δεκ 2008 - 19:31 | |
| Δεν σεβονται τους καλιτεχνες...τσ τσ τσ.. Τα διαβαζεις στα αγγλικα ή στα ελληνικα? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Σαβ 27 Δεκ 2008 - 19:36 | |
| Καθόλου Στα αγγλικά γιατί 1ον δεν θα άντεχα ούτε με σφαίρες μέχρι να μεταφράσουν τα άλλα 2, 2ον γιατί τα πήρε η αδερφή μου και τα πήρε στα αγγλικά και 3ον η μετάφραση στα ελληνικά όσο την διάβασα δεν μου άρεσε καθόλου, πχ σε σημεία που στο αγγλικό λέει rolled his eyes αυτή να το μεταφράζει κυριολεκτικά στριφογύρισε τα μάτια του, πιστεύω ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει καλύτερες λέξεις σε ορισμένα σημεία και να ασχοληθεί λίγο με την ουσία του βιβλίου και το τι θέλει να αποδώσει η συγγραφεας με κάποιες λέξεις από το απλά να το μεταφράζει λέξη προς λέξη!!! ¶ποψή μου βέβαια, δεν σκοπεύω να επηρρεάσω κανέναν!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Σαβ 27 Δεκ 2008 - 19:40 | |
| Ασε..οταν το διαβαζω θα σκεφτομαι τι θελει να πει και ας ειναι μεταφρασμενο κατα λεξη.. Αν και βαριεμαι να βγουν τα αλλα δυο-.- Τεσπα...στα αγγλικα δεν θα καταλαβαινω και πολλα αν δεν εχω μαζι μου λεξικο πληρες! | |
|
| |
tatufun Twilight Human
Ηλικία : 32 Τόπος : thessaloniki Αριθμός μηνυμάτων : 20 Registration date : 27/12/2008
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability:
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Κυρ 28 Δεκ 2008 - 4:01 | |
| Εγω εμαθα το καλοκαιρι πρωτα για την ταινια και μετα (οταν το εψαξα) εμαθα για τα βιβλια ειχα δει τους messengers στο σινεμα και απο τοτε ημουν φαν της Στιουαρτ (οσες ταινιες μπορεσα να δω μαυτη μεσα,τις ειδα) Ετσι λοιπον μια μερα ειχα παρει με την σειρα ολους τους τιτλους των ταινιων της (απο το imdb) και εψαχνα για βιντεο...ε καπως ετσι επεσα πανω στο twilight... καλα εννοειται πως μολις ειδα τον πρωταγωνιστη της ταινιας σκεφτηκα "ΕΔΩ ΗΜΑΣΤΕ!"
Παντως εγω θα την πω την αμαρτια μου...δεν μ'αρεσει το διαβασμα καθολου οσο συναρπαστικο και να μου φανηκε το Λυκοφως,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΜΟΥ να διαβαζω βιβλια,με λιγα λογια αν δεν ηταν η ταινια στη μεση,αμφιβαλλω στο αν θα διαβαζα το βιβλιο | |
|
| |
Nancuko Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 2 Registration date : 28/12/2008
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Κυρ 28 Δεκ 2008 - 14:18 | |
| ego ksefilliza to free,k s ena simeio vlepo to prosopo tou robert.....k itan mia eikona ap to twilight....m kane ediposi i asprila exo na po,alla dn edosa k poli simasia... k tin epomeni,epsaxna kati videakia sto youtube gia ton harry potter(dn ksero pos m rthe ekeini ti mera ) k sta dipla videos eixe to trailer tou twiligt ee apo kei k pera kolisa asxima <33 | |
|
| |
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Κυρ 28 Δεκ 2008 - 14:22 | |
| εγω την Κριστεν την ειχα δει και στο Zathoura αλλα και πριν καποιους μηνες στο Οι Αγγελιοφοροι ή αλλιως Messengares και κολλησα...ε οχι αγρια..
ΑΓΡΙΟΤΑΤΑ | |
|
| |
tatufun Twilight Human
Ηλικία : 32 Τόπος : thessaloniki Αριθμός μηνυμάτων : 20 Registration date : 27/12/2008
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability:
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Κυρ 28 Δεκ 2008 - 18:28 | |
| - Vampire έγραψε:
- εγω την Κριστεν την ειχα δει και στο Zathoura αλλα και πριν καποιους μηνες στο Οι Αγγελιοφοροι ή αλλιως Messengares και κολλησα...ε οχι αγρια..
ΑΓΡΙΟΤΑΤΑ haha ETSI ETSI!!!!! KSTEW ...RESPECT!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Κυρ 28 Δεκ 2008 - 18:40 | |
| παιδια διαβασε την σκηνη που ο Εντουαρτ σωζει την Μπελλα!!!!!!!!!Και του ζηταει εξηγησεις που εφτασε γρηγορα κοντα της....ΤΕΛΕΙΟ :affraid: | |
|
| |
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Κυρ 28 Δεκ 2008 - 18:51 | |
| - Vampire έγραψε:
- παιδια διαβασε την σκηνη που ο Εντουαρτ σωζει την Μπελλα!!!!!!!!!Και του ζηταει εξηγησεις που εφτασε γρηγορα κοντα της....ΤΕΛΕΙΟ :affraid:
Εσυ πως και προεκυψες φαν αφου δεν εχεις διαβασει τα βιβλια? | |
|
| |
| And so the lambs fell in love with...Twilight | |
|