Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τετ 16 Ιαν 2013 - 21:48
λοιπον ηθελα καιρο να γραψω την ιστορια αλλα δεν εβρισκα χρονο... ηταν το 2008 δεν θυμαμαι ποσο του μηνος (ημουν εκτη δημοτικου τοτε) αλλα ηταν οταν εμαθα οτι το κουκλι ο Cedric απο το λατρεμενο μου Χαρι Ποττερ επαιζε σε μια ταινια με βρικολακεσ. Στην αρχη ειπα ¨βρικολακεσ?? δεν νομιζω να ειναι ωραια...¨ μετα απο λιγο καιρο πηγαμε εκδρομη με το φροντηστηριο μου (τους ευγνωμωνω απο τοτε) στο Cosmos στη θεσσαλονικη και ειπαμε να δουμε το ΛΥΚΟΦΩΣ...δεν ημουν και τοσο ενθουσιασμενη αλλα ειπα στον εαυτο μου ας την δω ετσι και αλλιως για την παρεα θα παμε... ξεκιναει η ταινια και καθομουν διπλα στην ξαδερφη μου που ειμαιστε αυτοκολλητεσ και περιμενα να λεμε βλακειεσ για να περασει η ωρα και τοτε αρχιζει η Μπελλα να λεει τα φανταστικα αυτα λογια ¨ποτε δεν φανταστηκα πως θα πεθανω...¨ και απλα με καθηλωνει... βλεπω μετα και τον Edward και μενω με το στομα ανοιχτο... μεχρι να τελειωσει η ταινια δεν ειχα κουνηθει απο την θεση μου, δεν ειχα παρει τα ματια μου απο την οθονη... τελειωσε η ταινια (εγω ημαουν με δακρυα στα ματια) και ειχα ερωτευτει την ιστορια τησ Μπελα και του Εντουαρντ... πηγα σπιτι μου και ειπα στην μαμα μου ποσο ειχα ξετρελαθει και τοτε μου πηρε το καλυτερο δωρα χριστουγεννων (αν και λιγο νωριτερα), ολα τα βιβλια της σειρας εκτος απο τη χαραυγη που δεν ειχα βγει στα ελληνικα (τα αγγλικα μου δεν ηταν και τοσο καλα τοτε)...τα διαβασα ενα ενα και ανυπομονουσα να μαθω την συνεχεια... μετα βγηκε και η χαραυγη... βγηκαν και οι υπολοιπεσ ταινιεσ και απο τοτε διαβαζω τα βιβλια ασταματητα και βλεπω τις ταινιεσ ολη την ωρα...
Kostantinos New Moon Victim
Τόπος : Under a pale grey sky Αριθμός μηνυμάτων : 131 Registration date : 24/02/2013
Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Κυρ 24 Φεβ 2013 - 19:14
Η δικιά μου ιστορία είναι ως εξής:
Ήμουν με ένα φίλο μου, συνεργάτης βασικά μιας και δουλεύουμε μαζί, απόφασίσαμε λοιπόν να πάμε να δούμε κάποια ταίνια στο cinema(της οποίας ο τίτλος μου διαφεύγει). Και όπως όλοι γνωρίζεται ότι ακολουθούν κάποια trailer πρίν την έναρξη της main ταινίας, ε λοιπόν ένα από τα trailer ήταν το "Twilight" και ως fan και οι 2 του genre Vampires vs werewolves είπαμε ο ένας στον άλλον και θα έρθουμε να στην 1η κιωλας προβολή.. δεν ξέρω αλλά το trailer μας είχε στείλει και τους 2.!!!! Μόλις ήρθε λοιπόν η μέρα της προβολής του Twilight πήγα τον πήρα και πήγαμε cinema.. για 1η προβολή θυμάμαι είχε πάρα πολύ κοσμο. Αφού λοιπόν τελείωσε η ταινία και οι 2 είχαμε μείνει.. δεν ξεραμε τι ακριβως ειχε η ταινια και μας μάγεψε προφανως πιθανολογώ διότι εμείς σαν ανθρωποι μας αρέσουν ότι έχει σχέση με μυθους και μαγεία και μας έφερε η ταινία πιο κοντά πέραν αυτού ένα όμορφος άντρας σε αγαπάει και εσύ παρομοιώς ακόμη και αν σας διαχωρίζει το "αδύνατο" και οι 2 θα έκαναν τα πάντα για να μείνουν μαζί στην ζωη ή ακόμη και στο θάνατο κατί το οποίο ολοι οι ανθρωποι το ψάχνουν έτσι? Και γι'αυτό πιθανολογώ την λάτρεψα.!! Αυτό που δεν περιμέναμε όμως είναι ότι μετα το τέλος της ταινίας μας γεννήθηκε το ερώτημα "Μια φορά είναι αρκετή?" Φυσικά και όχι ^^ Είχαμε χαζέψει τόσο πολύ με την ταινία που ακόμη και στην δουλειά συζητάγαμε διάφορα πάνω στην ταινία ή πάνω σε video που είδαμε στο internet, τύπου που γυρίστηκε κλπ κλπ.. Από εκει που άλλες φορές ανυπομονούσα να τελειώσει την δουλειά τώρα βρήκα με τον φίλο μου ένα θέμα να συζητάμε και ξεχνιόμασταν..! Πήγαμε είδαμε την ταίνια σε 4 μέρες από μια προβολή συνολο 4 προβολές!! Αν και στην 4η προβολή έγινε κάτι που δεν το περιμέναμε both^^ Έτυχε να γνωρίζουμε τον ιδιοκτήτη του cinema μιας και εδώ στην πόλη μου είναι το μοναδικό cinema συνεπώς είναι μονοπώλιο και με το που φτάσαμε και ετοιμαζόμασταν να πάρουμε εισητήριο μας λέει ο ιδιοκτήτης (ήταν στα εισιτηρια) καλά πάλι εσείς? ^^ περάστε έτσι.. αντε φευγατε πήγαιντε μέσα θα ξεκινησει το film!! haha μας έπιασε ένα σπαστικό γέλιο και ταυτόχρονα ήταν η τρίχα μας καγκελο που βρήκαμε άλλη μια ευκαιρία να καθήσουμε να δούμε αυτη την φανταστική ταινια! Στο τέλος της ταινίας μας πιάνει ο ιδιοκτήτης και μας έκανε διάφορες ερωτήσεις αν έχουμε διαβάσει τα βιβλία κλπ.. εμείς δεν γνωρίζαμε καθόλου ότι υπάρχουν βιβλιά!! Φυσικά την επόμενη μέρα πήγαμε πήραμε το 1ο βιβλίο..! Με το που το έπιασα στα χέρια μου και είδα το εξωφυλλο ανυπομονούσα να πάω σπίτι και να το διαβάσω.. το τελειωσα εντός 3-4 ημερών αν θυμαμαι.. μόλις το ανοιγα ήταν λές και πατούσα καποιο pause στην ζωή μου και το ζούσα.! Απο εκεινη την μέρα έγινα συνεπώς και fan των ταινιών.
Τhat's all
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Δευ 25 Φεβ 2013 - 1:11
Ειλικρινα ποτε δεν θα καταλαβω το τι ειδους μαγεια εχωσε η Μεγιερ μεσα σε αυτη την ιστορια....ολοι με καποιο τροπο κολλησαμε.Εγω ημουν απο τους τυχερους που πρωτα διαβασα τα βιβλια αλλα η ταινια δεν αργησε...εχουν περασει πεντε χρονια και ακομη κατι με πιανει μονο που αναφερομαι σε αυτα.Κι οσα χρονια κι αν περασουν δεν νομιζω πως θα παψω να τα αγαπαω ποτε...
nicky_cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : In the Midle of Nowhere / Σταυρός Θεσ/νίκης Αριθμός μηνυμάτων : 2125 Registration date : 12/05/2012
Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Πεμ 28 Φεβ 2013 - 19:28
εγω στην αρχη δεν ηθελα να την δω... ελεγα "τι βλακειες θα δουμε τωρα??" μολις ξεκινησε ειχα μαγευτει πραγματικα... δεν μπορουσα να ξεκολλησω... και εγω νομιζω οτι θα ειναι παντα η αγαπημενες μου ταινιες/βιβλια....
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009