| And so the lambs fell in love with...Twilight | |
|
+249Mental Shield nana mplak Teodan i love edward 2 ROBELINA Bella Marie Swan bReakDowN-Mark kati Nantia Hale_Biers Emy+Robert niki breathless *evdokia* marina forever Rosemarie Cullen Anactaciaa_Rosetta Cullen marina Bellsten Marzaki Cullen Vivaki Cullen ElpidoulaPattinson !!!twilight!!! LITSA0089 jennypara Mrs.Christina mpellanti21 esme aLmOsT_nOrMaL di1996 Evaline despina aek Izabella Swan ed<3 anastasia_1992 gwgwka twilightsagaddicted <3<3Ms.Kolina<3 Wonder MyrtoCullen AliceK Lizzy Cullen AnaroseCullen Afelop evi swan athina Drama Queen vikaki21 gossamer pink αντα Bella Cullen12 Rob+MJ4ever!! kristen(a) Deppy lykofotaki princesskitty d@n@e twilight! renaki roberta Bella_Cullen22 Arianna Mary Alice Brandon mimigk ntinaki NukeFan DEMONA CULLEN PATTINSON Vampi mR.Geo John Cullen stupid lumb liaki twilight girl AST Siaki_J sof Μαργαριτα Ashley Greene RafaelaVolturi patrick tina cullen RafaelaCullen T-NM-E-BD ~!Cristi!~ Lunna Cullen konstantia crazy evaki riana_vampoula Strider Jasper Hale Renesmi Εστελλα Καλεν XENIA BLACK Eclipse_alex Cullen pretty witch Bella-Edward-Renesmee freakyannie BellaNessieSwan Morena Nemesis Of Bellin Edbel fafoula1234 OnirodamastHs lena robert 4ever NICKY vampiroula mariap kollhmenh Natali Cullen sofaki 95 edward 4ever ..::Rikku::.. christi_twilight bluesea litsaki_kourkoubinaki VLaSia =) volturi girl linaki demi jenaki Mrs.Cullen Sloorp team edward twiligter dreamofedward LaDy_SoVeReigN silenceprincess Odelle Fotis333 Flyingdutchman breeze of wolf twilightFOREVER Connie Cullen SpunK RansoM thomi alicecullen27 ren4itoy Georgia P. C elli Renesmee C. michelle twilightaholic#1 bloody swan lena_123 BigFanOfTwilight Edward_ Breaking_ Dawn Efst@thi@ sweetie birdwatcher ko0tso0 Fay1765 JuStleNe twilightergirl dolores!! Fotini nantiaki_twilight 4 ever ice#fire vampyra maritca mpourbi hiddenfantasy Melia twilightaholic# ChristinaCulen ViolettaCullen18 kanty edward_20 an8i Melodie Moonlight bella_edward butterfly TZENIPAN !~Twilighter~! M@rIa lila-->twi!ight<3 angepsi Rosalie Hale Ms Cullen bedward__ mikulia ΕΡΗ smaragda MIKAELLA xrisa_twilight anthian9 sunrise emma cullen pattinson edward's victim ioannaki-twilightaddicted sofakimpiskotaki kikina Isabella16 Isabella21 maraki-twilightholic MiSs-->NtOuF* BELLA22 maraki13_10 BELLA MARIE Lion's_Lamb Kikitsa_twilight Marilou chris-cullen Vasiliki_Luvs_Vampires Dorian_Grey magic princess .::Ελευθερία::. April Lancelot natalia Stella kalkat EternalQueen Raven Edward_Andreas annabell DEVille LizCullen Alexadruby the vampire Christy akaliakoukou lionandlamp RedRose13 SilverMusk scarlet rose emerald eyes Ειrιnι twilightmaniac Rozali87 vantela hobo Gωgω-Twilighter Neri Crimson Beauty... k_katerina Princess olympia-Mikel-Robert Nancuko tatufun Vampire spunkransom Dimitra_Ony_Edward nasiatheslayer Darkbella nessie DanaeCullen WhiteQueen 253 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Deppy Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 433 Registration date : 13/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Δευ 9 Αυγ 2010 - 15:29 | |
| ε αρρωστια μονο που αυτη ειναι ευχαριστη αρρωστια!! | |
|
| |
LITSA0089 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 1402 Registration date : 14/06/2010
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Δευ 9 Αυγ 2010 - 16:31 | |
| Να σας πω την αλήθεια μου εγώ κόλλησα με το Λυκόφως πριν 5 μήνες κάπου εκεί.Η καλύτερη μου φίλη μου έλεγε για το πόσο ανυπομονεί να πάρει το dvd.Εγώ πάλι δεν είχα μάθει τίποτα γι όλα αυτά.Μάλιστα όταν είχε πάει στο σινεμά να δει to new moon εγώ την περίμενα μόλις τελίωσε η ταινία απ έξω και θυμάμαι καλά τη φράση μου "Αν πέρασες καλά δεν θέλω να μάθω τίποτα για αυτή την ταινία"(μπορείτε να με βρίσετε).Τέλος πάντων ένα βράδυ ψάχναμε να δούμε μία ταινία.Αποφασίσαμε εγώ να πάω να πάρω φαγητό κι εκείνη για την ταινία ήταν δίπλα δίπλα.Όταν βάλαμε την ταινία ήταν το Λυκόφως.Μου εξήγησε πως αν δεν μου άρεσε μέσα στο πρώτο τέταρτο θα τη βγάζαμε αλλά τελικά μου άρεσε τόσο πολύ που πήγαμε να πάρουμε και το new moon (τα οποία παρακαλώ τα πλήρωσα και τα δύο δεν τα νοίκιασα) .Από τότε κόλλησα και πήγαμε να δούμε και την έκλειψη αλλά εκεί ήμουν πιο φανατική από αυτή.Διάβασα και όλα τα βιβλία μέσα στις δύο πρώτες βδομάδες που κόλλησα.Ξενύχτια μιλάμε και από τότε με ε΄χει βαρέσει η αρρώστια που λέγετε "Twillight" και μου αρέσει πολύ. | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τρι 17 Αυγ 2010 - 21:12 | |
| Φαντάζομαι ότι μάλλον θα έπρεπε να κάνω ένα μικρό αφιερωματάκι στο blog μου καθώς σήμερα κλείνουν δύο ολόκληρα χρόνια από τη μέρα που το 'lamb' fell in love with Twilight ... Δεν έχω πολλά να πω ουσιαστικά. Δύο ολόκληρα χρόνια παρέα με το Twilight, δύο ολόκληρα χρόνια γεμάτα χρώματα, ευχάριστες αναμνήσεις, συγκινήσεις, γνωριμίες, παρέες, φιλίες γέλια και κλάμματα. Ακριβώς πριν δύο χρόνια σαν και σήμερα διάβαζα μόλις το πρώτο βιβλίο. Είναι περίεργο πως κάτι τόσο απλό κατάφερε να δημιουργήσει όλο αυτό που ζούμε όλοι μαζί εδώ. Εύχομαι να περάσουμε κι άλλα χρόνια παρέα και να περνάμε το ίδιο καλά. Για περισσότερα σε σχέση με το θέμα, προσεχώς στο Blog μου! | |
|
| |
αντα Twilight Human
Ηλικία : 29 Τόπος : κορδελιο θεσσαλονικησ Αριθμός μηνυμάτων : 29 Registration date : 05/12/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τρι 17 Αυγ 2010 - 23:03 | |
| εγω οταν ειχα ακουσει για το λυκοφως δεν εδωσα σημασια γιατι ποτα δεν με ενδιεφεραν οι βρικολακεσ ιδιαιτερα μεχρι να ερθει η κολλητη μου στο σχολειο για να μου πει για μια τελεια ταινια που ειχε δει ο αδερφος της αυτου βεβαια δεν του αρεσε γιατι ηταν ρομαντικη,η κολλητη μου με ειχε πρηξει ηθελε να διαβασει τα βιβλια μεχρι τη μερα που τισ εφεραν το πρωτο στα γενεθλια της διαβαζε και την επομενη μερα στο παρκο μου ελεγε την ιστορια,τοτε της ζητησα το βιβλιο και μου το δανεισε.Την επομενη μερα μερα πηγαμε στο βιντεο κλαμπ και το πηραμε απο τοτε τρλαθηκαμε με την σειρα. | |
|
| |
!!!twilight!!! New Moon Victim
Τόπος : οπουδήποτε αρκεί να είμαι μαζί του Αριθμός μηνυμάτων : 137 Registration date : 14/08/2010
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τετ 18 Αυγ 2010 - 14:39 | |
| εγώ δεν είχα ιδέα για το λυκόφως μέχρι που η κολλητή μου με πίρε με το ζόρι στο σινεμά για να δούμε μια ταινία με βρικόλακες........ εγώ δεν ήθελα να πάω γιατί νόμιζα πως θα ήταν θρίλερ αλλά τελικά πήγα........ μου φάνηκε ορέα ταινία αλλά το πραγματικό κόλλημα το έπαθα όταν πήρα το βιβλίο..... χαχα οι φίλες μου έχουν βαρεθεί να με ακούν να μιλάω για το twilight και μόνο για το twilight | |
|
| |
ElpidoulaPattinson Twilight Human
Ηλικία : 28 Τόπος : U.S/New York Αριθμός μηνυμάτων : 13 Registration date : 16/07/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| |
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τετ 18 Αυγ 2010 - 15:21 | |
| α εισαι ξαδερφη της χριστινας;;; τωρα που ειναι και εκεινη νεα υορκη θα μιλατε μαλλον....δικιο ειχε και τελικα σε εκανε φαν.... | |
|
| |
ElpidoulaPattinson Twilight Human
Ηλικία : 28 Τόπος : U.S/New York Αριθμός μηνυμάτων : 13 Registration date : 16/07/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τετ 18 Αυγ 2010 - 15:33 | |
| Nαι.Ξαδερφη της ειμαι... Χεχε...Ναι... χαιρομαι πραγματικα που με εκανε φαν!!! Με λενε Ελπιδα ή Hope(στα αγγλικα).. Εσένα?? | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τετ 18 Αυγ 2010 - 15:44 | |
| α χαρηκα..Γεράσιμο με λενε....αμα ρωτησεις την χριστινα με ξερει..αν δηλαδη με θυμαται αλλα ναι μαλλον θα με ξερει σιγουρα.... | |
|
| |
Vivaki Cullen New Moon Victim
Ηλικία : 33 Τόπος : Στο Βροχερο Φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 122 Registration date : 03/05/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τετ 1 Σεπ 2010 - 3:37 | |
| Εγω δεν ειχα ιδεα για τα βιβλια, ειδα την ταινια πρωτα η οποια μου αρεσε. Δεν ηξερα οτι ειχε και συνεχεια ποσο μαλλον οτι ειναι και απο βιβλιο. Η κολλητη μου ομως μου ειπε οτι της αρεσε η ταινια και οταν εμαθε οτι υπαρχει σε βιβλιο το πηρε. Το διαβασε και δεθηκε μαζι του και μου το συστησε με τα καλυτερα λογια. Οταν το ξεκινησα καταλαβα το κολλημα της και κολλησα κι εγω μαζι της. Ετσι κι εγω λοιπον ξεκινησα το μαγικο αυτο ταξιδι στον κοσμο του Λυκοφωτος!!! | |
|
| |
Marzaki Cullen Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 29 Τόπος : - Αριθμός μηνυμάτων : 539 Registration date : 25/08/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τετ 1 Σεπ 2010 - 16:14 | |
| εγω ακουγα συνεχεια για το Λυκοφως, και ειχα κερδισει και την Νεα Σεληνη σε εναν διαγωνισμο... οποτε λεω τι εχω να χασω αν διαβασω το βιβλιο? και πραγματικα κολλησα! Και εχω κολλησει και ολες τις φιλες μου.. :p | |
|
| |
Bellsten Twilight Human
Ηλικία : 34 Τόπος : Ιsle Esme with Robward Αριθμός μηνυμάτων : 19 Registration date : 06/09/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Δευ 6 Σεπ 2010 - 20:35 | |
| Hξερα για τα βιβλια απο το 2005 αλλα δεν εκανα τον κοπο να τα παρω.Σκεφτηκα "Αλλη μια ιστορια αγαπης με το κλασσικο "Τερας" κ την θνητη.Οταν βγηκε η ταινια στους κινηματογραφους,θυμαμαι σαν κ σημερα να λεω στον φιλο μου "Λοιπον,τελειωσε!Με εχει πριξει η τηλεοραση.Ολο για αυτη τη σιχαμαρα μιλανε.Θα παμε να την δουμε!" και τον εσυρα απο πισω. 21:00 εκεινη την Δευτερα αλλαξε η ζωη μου. | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Δευ 6 Σεπ 2010 - 20:53 | |
| Εγω ειχα δει το λυκοφως απο τοτε που βγηκε αλλα ημουν πιο μικρη και νομιζα οτι θα ειναι τρομαχτικο!αυτες τις βλακεις πληρωνω ευτυχως που κατα τυχη με αξιωσε ο θεος να το διαβασω και τωρα δεν ξεκολλαω | |
|
| |
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Δευ 6 Σεπ 2010 - 21:07 | |
| Λοιπόν εμένα πήγαν οι φίλες μου και το είδαν αλλά εγώ δε πήγα... Όλες μιλαγανε για την ταινία και μου είχαν σπάσει τα νεύρα! Έτσι αποφάσισα να το δω κι εγώ. Την πρώτη φορά δε μου έκανε τρομερή εντύπωση, μου άρεσε όμως... Μετά το ξανα είδα. Τότε άρχισε να μου κόβετε η ανάσα όταν ο Έντουαρντ εμφανιζόταν στην καφετέρια, όταν χαμογελούσε, όταν φίλησε την Μπέλλα για πρώτη φορά!!!! Είχα τρελαθεί μαζί του αλλά και με όλους τους άλλους πρωταγωνηστές!!! Εκείνο το καλοκαίρι έβλεπα κάθε πρωί την ταινία και μετά έκανα όλα τα άλλα. Μετά μια οικογενειακή φίλη μου αγόρασε την Νέα Σελήνη... Μαντεύεται την συνέχεια!!! | |
|
| |
Anactaciaa_Rosetta Cullen Twilight Human
Ηλικία : 29 Τόπος : Εκεί που η άνοιξη και το καλοκαίρι ενώνονται, εκεί που θάλασσα με στεριά ενώνονται, εκει που η μαγεία με την πραγματικότητα ενώνεται, εκει που τα τριαντάφυλλα με τη βροχη και μια δόση από τα αστέρια δημιουργούν μια άλλη όψη στα δύσκολα της ζωής... Αριθμός μηνυμάτων : 10 Registration date : 11/09/2010
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Κυρ 12 Σεπ 2010 - 10:42 | |
| εμενα μου ειπαν οι φιλες μου οτι βγηκε ενα βιβλιο με λυκανθρωπους κ βρικολακες π λεγεται λυκοφως κ εγω το βρηκα σε ενα βιβλιοπωλειο το αγορασα κ μ αρεσε πολυ! | |
|
| |
Rosemarie Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηράκλειο Αριθμός μηνυμάτων : 1164 Registration date : 27/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τετ 22 Σεπ 2010 - 21:16 | |
| Εγω ακουγα συνεχεια για αυτο οτνα βγηκε η ταινια και ηθελα να το δω! Ε μετα απο λιγο καιρο το ειδα και πηρα τα βιβλια! | |
|
| |
Marzaki Cullen Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 29 Τόπος : - Αριθμός μηνυμάτων : 539 Registration date : 25/08/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Δευ 10 Ιαν 2011 - 14:22 | |
| Ηθελα να προσθεσω επισεις οτι οταν βγηκε στους κινηματογραφους εγς δεν ηξερα καν τι ειναι.. και ακουγα για την ταινια με τους βρικολακες και νομιζα οτι θα ειναι κανενα θριλλερ.. Αλλα μολις πηρα την νεα σεληνη στα χερια μου και αρχισα να ξεφυλιζω το βιβλιο κολλησα.. Μεσα σε μια νυχτα ειδα το Λυκοφως, και την επομενη μερα ηταν Παραμονη Πρωτοχρονιας, πηγα και το αγορασα και το διαβαζα ολη τη μερα.. το τελειωσα μολλις αλλαξε ο χρονος. | |
|
| |
marina forever Midnight Sun Vampire
Τόπος : Mystic Falls Αριθμός μηνυμάτων : 5838 Registration date : 01/01/2011
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Δευ 10 Ιαν 2011 - 15:43 | |
| και εμενα στην αρχη οταν ακουγα για το λυκοφως δεν πηγα και το ειδα αλλα μολισ πηρα το λυκοφως μου αρεσε και φυσικα ο ηθοποιος ειναι το αγαπημενο μου βιβλιο (λεσ και εχω αλλο) | |
|
| |
marina forever Midnight Sun Vampire
Τόπος : Mystic Falls Αριθμός μηνυμάτων : 5838 Registration date : 01/01/2011
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Δευ 10 Ιαν 2011 - 15:45 | |
| καλα εγω εχω δει το λυκοφωσ 10 φορες! την νεα σεληνη 6 φορες! και την εκλειψη 8 φορες! δεν το βαριεμαι καθολου.... | |
|
| |
*evdokia* Twilight Human
Ηλικία : 29 Τόπος : Ξάνθη Αριθμός μηνυμάτων : 85 Registration date : 07/12/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Δευ 10 Ιαν 2011 - 16:06 | |
| εγω ειδα που το διαφημηζαν στον κινηματογραφο... προετοιμαζομαι λοιπον ψυχολογικα για το πρωτο μου θριλερ στο κινηματογραφο... ειχα παει μαζι με την κολλητη μου και δυο αγορια φιλους μας που ηταν μες την τρελη χαρα!! νομιζαμε οτι δεν θα μας βαλουν στην αιθουσα επειδη ειναι ανω τον 15...! αφου ειδα το οχι θριλερ τελικα, διαβασα το βιβλιο και ειπα να μην διαβασω την νεα σεληνη να περιμενω μεχρι να γινει ταινια..... ετα απο εχα μηνα διαβασα μεχρι και την εκλειψη και περημενα να μεταφρασει η χαραυγη!! | |
|
| |
MIKAELLA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : chichester Αριθμός μηνυμάτων : 981 Registration date : 24/02/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Δευ 10 Ιαν 2011 - 16:23 | |
| xaxa ολοι καπωσπαραξενα το αρχησαμε δλδ..και γω ειχα παει κ αγορασα το βιβλιο αλλα δεν τρελνομουν κιολασ οποτε τ αφσα στην ακρη... καταλαθοσ πετυχα ενα βιντεακι στο yotube με το twilight αφου πρωτα τ ειχα δει σε περιοδικο εε καλα αυτο ηταν σε μια μερ ειδα διαβασ το βιβλιο και πηγαινα σινεμα να το δω χαχαχα | |
|
| |
breathless Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 43 Τόπος : Βολος Αριθμός μηνυμάτων : 786 Registration date : 14/07/2010
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Δευ 10 Ιαν 2011 - 16:40 | |
| Κι ργω οταν βγηκε η το Λυκοφως η ταινια, δεν ασχοληθηκα καθολου γιατι νομιζα οτι ηταν θριλερ,μεχρι που περυσι το Μαιο με εψησε μια φιλη να το δουμε.Εβαλε και τη νεα σεληνη στο καπακι και αυτο ηταν!Μου αρεσαν τοσο πολυ που την επομενη μερα ξεκινησα να διαβαζω τα βιβλια! Εχω κολλησει τοσο πολυ που σε τακτα χρονικα διαστηματα διαβαζω τα βιβλια και εννοειται πως δεν τα βαριεμαι ποτε!! Επισης εννοειται πωσ με κοροιδευουν ολοι που κολλησα τοσο, αλλα βρισκω παρηγορια που υπαρχετε κ εσεις και με καταλαβαινετε!!!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Δευ 10 Ιαν 2011 - 16:49 | |
| Ναι ολοι οι κολλημενοι εδω εχουμε μαζευτει.... Διαβασα το λυκοφως πριν δυο χρονια και ακομη δεν το βαριεμαι...Το διαβαζω σε τακτα χρονικα διαστηματα γτ χωρις την δωσει μου δεν αντεχω... | |
|
| |
MIKAELLA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : chichester Αριθμός μηνυμάτων : 981 Registration date : 24/02/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| |
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Δευ 10 Ιαν 2011 - 17:06 | |
| Ενταξει κι εγω τα διαβαζω αραια και που....Εχω κι αλλα κολληματα..... | |
|
| |
| And so the lambs fell in love with...Twilight | |
|