Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

And so the lambs fell in love with...Twilight

Πήγαινε κάτω 
+249
Mental Shield
nana mplak
Teodan
i love edward 2
ROBELINA
Bella Marie Swan
bReakDowN-Mark
kati
Nantia Hale_Biers
Emy+Robert
niki
breathless
*evdokia*
marina forever
Rosemarie Cullen
Anactaciaa_Rosetta Cullen
marina
Bellsten
Marzaki Cullen
Vivaki Cullen
ElpidoulaPattinson
!!!twilight!!!
LITSA0089
jennypara
Mrs.Christina
mpellanti21
esme
aLmOsT_nOrMaL
di1996
Evaline
despina aek
Izabella Swan
ed<3
anastasia_1992
gwgwka
twilightsagaddicted
<3<3Ms.Kolina<3
Wonder
MyrtoCullen
AliceK
Lizzy Cullen
AnaroseCullen
Afelop
evi
swan
athina
Drama Queen
vikaki21
gossamer
pink
αντα
Bella Cullen12
Rob+MJ4ever!!
kristen(a)
Deppy
lykofotaki
princesskitty
d@n@e twilight!
renaki
roberta
Bella_Cullen22
Arianna
Mary Alice Brandon
mimigk
ntinaki
NukeFan
DEMONA CULLEN PATTINSON
Vampi
mR.Geo
John Cullen
stupid lumb
liaki
twilight girl
AST
Siaki_J
sof
Μαργαριτα
Ashley Greene
RafaelaVolturi
patrick
tina cullen
RafaelaCullen
T-NM-E-BD
~!Cristi!~
Lunna Cullen
konstantia
crazy
evaki
riana_vampoula
Strider
Jasper Hale
Renesmi
Εστελλα Καλεν
XENIA BLACK
Eclipse_alex
Cullen
pretty witch
Bella-Edward-Renesmee
freakyannie
BellaNessieSwan
Morena
Nemesis Of Bellin
Edbel
fafoula1234
OnirodamastHs
lena
robert 4ever
NICKY
vampiroula
mariap
kollhmenh
Natali Cullen
sofaki 95 edward 4ever
..::Rikku::..
christi_twilight
bluesea
litsaki_kourkoubinaki
VLaSia =)
volturi girl
linaki
demi
jenaki
Mrs.Cullen
Sloorp
team edward
twiligter
dreamofedward
LaDy_SoVeReigN
silenceprincess
Odelle
Fotis333
Flyingdutchman
breeze of wolf
twilightFOREVER
Connie Cullen
SpunK RansoM
thomi
alicecullen27
ren4itoy
Georgia P. C
elli
Renesmee C.
michelle
twilightaholic#1
bloody swan
lena_123
BigFanOfTwilight
Edward_ Breaking_ Dawn
Efst@thi@
sweetie
birdwatcher
ko0tso0
Fay1765
JuStleNe
twilightergirl
dolores!!
Fotini
nantiaki_twilight 4 ever
ice#fire
vampyra
maritca
mpourbi
hiddenfantasy
Melia
twilightaholic#
ChristinaCulen
ViolettaCullen18
kanty
edward_20
an8i
Melodie
Moonlight
bella_edward
butterfly
TZENIPAN
!~Twilighter~!
M@rIa
lila-->twi!ight<3
angepsi
Rosalie Hale
Ms Cullen
bedward__
mikulia
ΕΡΗ
smaragda
MIKAELLA
xrisa_twilight
anthian9
sunrise
emma cullen pattinson
edward's victim
ioannaki-twilightaddicted
sofakimpiskotaki
kikina
Isabella16
Isabella21
maraki-twilightholic
MiSs-->NtOuF*
BELLA22
maraki13_10
BELLA MARIE
Lion's_Lamb
Kikitsa_twilight
Marilou
chris-cullen
Vasiliki_Luvs_Vampires
Dorian_Grey
magic princess
.::Ελευθερία::.
April
Lancelot
natalia
Stella
kalkat
EternalQueen
Raven
Edward_Andreas
annabell
DEVille
LizCullen
Alexadruby the vampire
Christy
akaliakoukou
lionandlamp
RedRose13
SilverMusk
scarlet rose
emerald eyes
Ειrιnι
twilightmaniac
Rozali87
vantela
hobo
Gωgω-Twilighter
Neri
Crimson Beauty...
k_katerina
Princess
olympia-Mikel-Robert
Nancuko
tatufun
Vampire
spunkransom
Dimitra_Ony_Edward
nasiatheslayer
Darkbella
nessie
DanaeCullen
WhiteQueen
253 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36, 37  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Deppy
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
Deppy

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 433
Registration date : 13/09/2009

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Mind Reading

And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 35 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΔευ 9 Αυγ 2010 - 15:29

ε αρρωστια μονο που αυτη ειναι ευχαριστη αρρωστια!! lol!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
LITSA0089
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 1402
Registration date : 14/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΔευ 9 Αυγ 2010 - 16:31

Να σας πω την αλήθεια μου εγώ κόλλησα με το Λυκόφως πριν 5 μήνες κάπου εκεί.Η καλύτερη μου φίλη μου έλεγε για το πόσο ανυπομονεί να πάρει το dvd.Εγώ πάλι δεν είχα μάθει τίποτα γι όλα αυτά.Μάλιστα όταν είχε πάει στο σινεμά να δει to new moon εγώ την περίμενα μόλις τελίωσε η ταινία απ έξω και θυμάμαι καλά τη φράση μου "Αν πέρασες καλά δεν θέλω να μάθω τίποτα για αυτή την ταινία"(μπορείτε να με βρίσετε).Τέλος πάντων ένα βράδυ ψάχναμε να δούμε μία ταινία.Αποφασίσαμε εγώ να πάω να πάρω φαγητό κι εκείνη για την ταινία ήταν δίπλα δίπλα.Όταν βάλαμε την ταινία ήταν το Λυκόφως.Μου εξήγησε πως αν δεν μου άρεσε μέσα στο πρώτο τέταρτο θα τη βγάζαμε αλλά τελικά μου άρεσε τόσο πολύ που πήγαμε να πάρουμε και το new moon (τα οποία παρακαλώ τα πλήρωσα και τα δύο δεν τα νοίκιασα) .Από τότε κόλλησα και πήγαμε να δούμε και την έκλειψη αλλά εκεί ήμουν πιο φανατική από αυτή.Διάβασα και όλα τα βιβλία μέσα στις δύο πρώτες βδομάδες που κόλλησα.Ξενύχτια μιλάμε και από τότε με ε΄χει βαρέσει η αρρώστια που λέγετε "Twillight" και μου αρέσει πολύ.
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Sagaland!
Αριθμός μηνυμάτων : 8830
Registration date : 14/09/2008

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΤρι 17 Αυγ 2010 - 21:12

Φαντάζομαι ότι μάλλον θα έπρεπε να κάνω ένα μικρό αφιερωματάκι στο blog μου καθώς σήμερα κλείνουν δύο ολόκληρα χρόνια από τη μέρα που το 'lamb' fell in love with Twilight ...

Δεν έχω πολλά να πω ουσιαστικά. Δύο ολόκληρα χρόνια παρέα με το Twilight, δύο ολόκληρα χρόνια γεμάτα χρώματα, ευχάριστες αναμνήσεις, συγκινήσεις, γνωριμίες, παρέες, φιλίες γέλια και κλάμματα.

Ακριβώς πριν δύο χρόνια σαν και σήμερα διάβαζα μόλις το πρώτο βιβλίο. Είναι περίεργο πως κάτι τόσο απλό κατάφερε να δημιουργήσει όλο αυτό που ζούμε όλοι μαζί εδώ.

Εύχομαι να περάσουμε κι άλλα χρόνια παρέα και να περνάμε το ίδιο καλά. Για περισσότερα σε σχέση με το θέμα, προσεχώς στο Blog μου! Wink
http://www.jokastia.blogspot.com
αντα
Twilight Human
Twilight Human
αντα

Θηλυκό Sagittarius
Τόπος : κορδελιο θεσσαλονικησ
Αριθμός μηνυμάτων : 29
Registration date : 05/12/2009

Forks Student Profile
Team: Emmett - Rosalie Emmett - Rosalie
Special ability Special ability: Inflict Pain with Thoughs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΤρι 17 Αυγ 2010 - 23:03

εγω οταν ειχα ακουσει για το λυκοφως δεν εδωσα σημασια γιατι ποτα δεν με ενδιεφεραν οι βρικολακεσ ιδιαιτερα μεχρι να ερθει η κολλητη μου στο σχολειο για να μου πει για μια τελεια ταινια που ειχε δει ο αδερφος της αυτου βεβαια δεν του αρεσε γιατι ηταν ρομαντικη,η κολλητη μου με ειχε πρηξει ηθελε να διαβασει τα βιβλια μεχρι τη μερα που τισ εφεραν το πρωτο στα γενεθλια της διαβαζε και την επομενη μερα στο παρκο μου ελεγε την ιστορια,τοτε της ζητησα το βιβλιο και μου το δανεισε.Την επομενη μερα μερα πηγαμε στο βιντεο κλαμπ και το πηραμε απο τοτε τρλαθηκαμε με την σειρα.
!!!twilight!!!
New Moon Victim
New Moon Victim
!!!twilight!!!

Θηλυκό Τόπος : οπουδήποτε αρκεί να είμαι μαζί του
Αριθμός μηνυμάτων : 137
Registration date : 14/08/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΤετ 18 Αυγ 2010 - 14:39

εγώ δεν είχα ιδέα για το λυκόφως μέχρι που η κολλητή μου με πίρε με το ζόρι στο σινεμά για να δούμε μια ταινία με βρικόλακες........ εγώ δεν ήθελα να πάω γιατί νόμιζα πως θα ήταν θρίλερ αλλά τελικά πήγα........ μου φάνηκε ορέα ταινία αλλά το πραγματικό κόλλημα το έπαθα όταν πήρα το βιβλίο..... χαχα

οι φίλες μου έχουν βαρεθεί να με ακούν να μιλάω για το twilight και μόνο για το twilight lol!
ElpidoulaPattinson
Twilight Human
Twilight Human
ElpidoulaPattinson

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : U.S/New York
Αριθμός μηνυμάτων : 13
Registration date : 16/07/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΤετ 18 Αυγ 2010 - 15:07

Εγώ το Λυκόφως πρώτη φορά το είδα πριν ακριβώς ένα χρόνο. 16 Αυγούστου 2009. Η ξαδέρφη μου(Mrs.Christina) είχε έρθει διακοπές στο σπίτι μου στην Νέα Υορκη και είχε φερει μαζι της και το laptop της μαζι με την ταινια. Εβλεπα συνεχεια στην tv και γενικα παντου το "φενομενο" αλλα δεν εδινα σημασία. Και τσουπ! Έρχεται η τρελη η Christi και μου βαζει με το ζορι την ταινια. Εχει διαβασει και ολα τα βιβλια και με πριζει να τα διαβασω κι εγω. Αφου να φανταστειτε, επειδη δεν μαρεσε πολυ να διαβαζω βιβλια, καθοταν πανω απο το κεφφαλι μου για να με ελεγχει αν το διαβαζω. Και απο τοτε φυσικα,τα διαβαζα σχεδον καθε μερα...SmileSmile
twilightFOREVER
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightFOREVER

¶ντρας Αριθμός μηνυμάτων : 4265
Registration date : 25/07/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΤετ 18 Αυγ 2010 - 15:21

α εισαι ξαδερφη της χριστινας;;; τωρα που ειναι και εκεινη νεα υορκη θα μιλατε μαλλον....δικιο ειχε και τελικα σε εκανε φαν....
http://twilightforeverfanfic.blogspot.com/
ElpidoulaPattinson
Twilight Human
Twilight Human
ElpidoulaPattinson

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : U.S/New York
Αριθμός μηνυμάτων : 13
Registration date : 16/07/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΤετ 18 Αυγ 2010 - 15:33

Nαι.Ξαδερφη της ειμαι...Smile Χεχε...Ναι... χαιρομαι πραγματικα που με εκανε φαν!!!Wink
Με λενε Ελπιδα ή Hope(στα αγγλικα).. Εσένα??Smile
twilightFOREVER
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightFOREVER

¶ντρας Αριθμός μηνυμάτων : 4265
Registration date : 25/07/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΤετ 18 Αυγ 2010 - 15:44

α χαρηκα..Γεράσιμο με λενε....αμα ρωτησεις την χριστινα με ξερει..αν δηλαδη με θυμαται αλλα ναι μαλλον θα με ξερει σιγουρα....
http://twilightforeverfanfic.blogspot.com/
Vivaki Cullen
New Moon Victim
New Moon Victim
Vivaki Cullen

Θηλυκό Sagittarius
Τόπος : Στο Βροχερο Φορκς
Αριθμός μηνυμάτων : 122
Registration date : 03/05/2010

Forks Student Profile
Team: Jasper - Alice Jasper - Alice

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΤετ 1 Σεπ 2010 - 3:37

Εγω δεν ειχα ιδεα για τα βιβλια, ειδα την ταινια πρωτα η οποια μου αρεσε. Δεν ηξερα οτι ειχε και συνεχεια ποσο μαλλον οτι ειναι και απο βιβλιο. Η κολλητη μου ομως μου ειπε οτι της αρεσε η ταινια και οταν εμαθε οτι υπαρχει σε βιβλιο το πηρε. Το διαβασε και δεθηκε μαζι του και μου το συστησε με τα καλυτερα λογια. Οταν το ξεκινησα καταλαβα το κολλημα της και κολλησα κι εγω μαζι της. Ετσι κι εγω λοιπον ξεκινησα το μαγικο αυτο ταξιδι στον κοσμο του Λυκοφωτος!!!
Marzaki Cullen
Breaking Dawn Newborn
Breaking Dawn Newborn
Marzaki Cullen

Θηλυκό Κριός
Τόπος : -
Αριθμός μηνυμάτων : 539
Registration date : 25/08/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΤετ 1 Σεπ 2010 - 16:14

εγω ακουγα συνεχεια για το Λυκοφως, και ειχα κερδισει και την Νεα Σεληνη σε εναν διαγωνισμο... οποτε λεω τι εχω να χασω αν διαβασω το βιβλιο?
και πραγματικα κολλησα! Και εχω κολλησει και ολες τις φιλες μου.. :p
Bellsten
Twilight Human
Twilight Human
Bellsten

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : Ιsle Esme with Robward
Αριθμός μηνυμάτων : 19
Registration date : 06/09/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΔευ 6 Σεπ 2010 - 20:35

Hξερα για τα βιβλια απο το 2005 αλλα δεν εκανα τον κοπο να τα παρω.Σκεφτηκα "Αλλη μια ιστορια αγαπης με το κλασσικο "Τερας" κ την θνητη.Οταν βγηκε η ταινια στους κινηματογραφους,θυμαμαι σαν κ σημερα να λεω στον φιλο μου "Λοιπον,τελειωσε!Με εχει πριξει η τηλεοραση.Ολο για αυτη τη σιχαμαρα μιλανε.Θα παμε να την δουμε!" και τον εσυρα απο πισω.
21:00 εκεινη την Δευτερα αλλαξε η ζωη μου. And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 35 98735
ed<3
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ed<3

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα...
Αριθμός μηνυμάτων : 3200
Registration date : 27/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΔευ 6 Σεπ 2010 - 20:53

Εγω ειχα δει το λυκοφως απο τοτε που βγηκε αλλα ημουν πιο μικρη και νομιζα οτι θα ειναι
τρομαχτικο!αυτες τις βλακεις πληρωνω lol!

ευτυχως που κατα τυχη με αξιωσε ο θεος να το διαβασω study study

και τωρα δεν ξεκολλαω And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 35 98735
marina
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
marina

Θηλυκό Υδροχόος
Τόπος : κόρινθος
Αριθμός μηνυμάτων : 3084
Registration date : 22/01/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Inflict Pain with Thoughs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΔευ 6 Σεπ 2010 - 21:07

Λοιπόν εμένα πήγαν οι φίλες μου και το είδαν αλλά εγώ δε πήγα... Όλες μιλαγανε για την ταινία και μου είχαν σπάσει τα νεύρα! Έτσι αποφάσισα να το δω κι εγώ. Την πρώτη φορά δε μου έκανε τρομερή εντύπωση, μου άρεσε όμως... Μετά το ξανα είδα. Τότε άρχισε να μου κόβετε η ανάσα όταν ο Έντουαρντ εμφανιζόταν στην καφετέρια, όταν χαμογελούσε, όταν φίλησε την Μπέλλα για πρώτη φορά!!!! Είχα τρελαθεί μαζί του αλλά και με όλους τους άλλους πρωταγωνηστές!!! Εκείνο το καλοκαίρι έβλεπα κάθε πρωί την ταινία και μετά έκανα όλα τα άλλα.
Μετά μια οικογενειακή φίλη μου αγόρασε την Νέα Σελήνη... Μαντεύεται την συνέχεια!!!
Twilight Human
Twilight Human

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : Εκεί που η άνοιξη και το καλοκαίρι ενώνονται, εκεί που θάλασσα με στεριά ενώνονται, εκει που η μαγεία με την πραγματικότητα ενώνεται, εκει που τα τριαντάφυλλα με τη βροχη και μια δόση από τα αστέρια δημιουργούν μια άλλη όψη στα δύσκολα της ζωής...
Αριθμός μηνυμάτων : 10
Registration date : 11/09/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΚυρ 12 Σεπ 2010 - 10:42

εμενα μου ειπαν οι φιλες μου οτι βγηκε ενα βιβλιο με λυκανθρωπους κ βρικολακες π λεγεται λυκοφως κ εγω το βρηκα σε ενα βιβλιοπωλειο το αγορασα κ μ αρεσε πολυ!
Rosemarie Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Rosemarie Cullen

Θηλυκό Ταύρος
Τόπος : Ηράκλειο
Αριθμός μηνυμάτων : 1164
Registration date : 27/07/2010

Forks Student Profile
Team: Emmett - Rosalie Emmett - Rosalie

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΤετ 22 Σεπ 2010 - 21:16

Εγω ακουγα συνεχεια για αυτο οτνα βγηκε η ταινια και ηθελα να το δω!
Ε μετα απο λιγο καιρο το ειδα και πηρα τα βιβλια! Smile
Marzaki Cullen
Breaking Dawn Newborn
Breaking Dawn Newborn
Marzaki Cullen

Θηλυκό Κριός
Τόπος : -
Αριθμός μηνυμάτων : 539
Registration date : 25/08/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΔευ 10 Ιαν 2011 - 14:22

Ηθελα να προσθεσω επισεις οτι οταν βγηκε στους κινηματογραφους εγς δεν ηξερα καν τι ειναι.. και ακουγα για την ταινια με τους βρικολακες και νομιζα οτι θα ειναι κανενα θριλλερ.. Αλλα μολις πηρα την νεα σεληνη στα χερια μου και αρχισα να ξεφυλιζω το βιβλιο κολλησα.. Μεσα σε μια νυχτα ειδα το Λυκοφως, και την επομενη μερα ηταν Παραμονη Πρωτοχρονιας, πηγα και το αγορασα και το διαβαζα ολη τη μερα.. το τελειωσα μολλις αλλαξε ο χρονος.
marina forever
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
marina forever

Θηλυκό Τόπος : Mystic Falls
Αριθμός μηνυμάτων : 5838
Registration date : 01/01/2011

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΔευ 10 Ιαν 2011 - 15:43

και εμενα στην αρχη οταν ακουγα για το λυκοφως δεν πηγα και το ειδα αλλα μολισ πηρα το λυκοφως μου αρεσε και φυσικα ο ηθοποιος And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 35 432569
ειναι το αγαπημενο μου βιβλιο (λεσ και εχω αλλο) And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 35 937159
marina forever
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
marina forever

Θηλυκό Τόπος : Mystic Falls
Αριθμός μηνυμάτων : 5838
Registration date : 01/01/2011

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΔευ 10 Ιαν 2011 - 15:45

καλα εγω εχω δει το λυκοφωσ 10 φορες!
την νεα σεληνη 6 φορες!
και την εκλειψη 8 φορες!
δεν το βαριεμαι καθολου....
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 35 388681 And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 35 388681 And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 35 388681
*evdokia*
Twilight Human
Twilight Human
*evdokia*

Θηλυκό Παρθένος
Τόπος : Ξάνθη
Αριθμός μηνυμάτων : 85
Registration date : 07/12/2009

Forks Student Profile
Team: Switzerland
Special ability Special ability: See Through Lies

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΔευ 10 Ιαν 2011 - 16:06

εγω ειδα που το διαφημηζαν στον κινηματογραφο...
προετοιμαζομαι λοιπον ψυχολογικα για το πρωτο μου θριλερ στο κινηματογραφο...
ειχα παει μαζι με την κολλητη μου και δυο αγορια φιλους μας που ηταν μες την τρελη χαρα!!
νομιζαμε οτι δεν θα μας βαλουν στην αιθουσα επειδη ειναι ανω τον 15...!
αφου ειδα το οχι θριλερ τελικα, διαβασα το βιβλιο και ειπα να μην διαβασω την νεα σεληνη να περιμενω μεχρι να γινει ταινια.....
ετα απο εχα μηνα διαβασα μεχρι και την εκλειψη και περημενα να μεταφρασει η χαραυγη!!
MIKAELLA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
MIKAELLA

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : chichester
Αριθμός μηνυμάτων : 981
Registration date : 24/02/2009

Forks Student Profile
Team:
Special ability Special ability:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΔευ 10 Ιαν 2011 - 16:23

xaxa ολοι καπωσπαραξενα το αρχησαμε δλδ..και γω ειχα παει κ αγορασα το βιβλιο αλλα δεν τρελνομουν κιολασ οποτε τ αφσα στην ακρη... καταλαθοσ πετυχα ενα βιντεακι στο yotube με το twilight αφου πρωτα τ ειχα δει σε περιοδικο εε καλα αυτο ηταν σε μια μερ ειδα διαβασ το βιβλιο και πηγαινα σινεμα να το δω χαχαχα
breathless
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
breathless

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Βολος
Αριθμός μηνυμάτων : 786
Registration date : 14/07/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΔευ 10 Ιαν 2011 - 16:40

Κι ργω οταν βγηκε η το Λυκοφως η ταινια, δεν ασχοληθηκα καθολου γιατι νομιζα οτι ηταν θριλερ,μεχρι που περυσι το Μαιο με εψησε μια φιλη να το δουμε.Εβαλε και τη νεα σεληνη στο καπακι και αυτο ηταν!Μου αρεσαν τοσο πολυ που την επομενη μερα ξεκινησα να διαβαζω τα βιβλια! Εχω κολλησει τοσο πολυ που σε τακτα χρονικα διαστηματα διαβαζω τα βιβλια και εννοειται πως δεν τα βαριεμαι ποτε!! Επισης εννοειται πωσ με κοροιδευουν ολοι που κολλησα τοσο, αλλα βρισκω παρηγορια που υπαρχετε κ εσεις και με καταλαβαινετε!!!!
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris....
Αριθμός μηνυμάτων : 64746
Registration date : 16/10/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΔευ 10 Ιαν 2011 - 16:49

Ναι ολοι οι κολλημενοι εδω εχουμε μαζευτει.... lol! Διαβασα το λυκοφως πριν δυο χρονια και ακομη δεν το βαριεμαι...Το διαβαζω σε τακτα χρονικα διαστηματα γτ χωρις την δωσει μου δεν αντεχω... lol!
http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=MyStixoi&gr=poems&
MIKAELLA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
MIKAELLA

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : chichester
Αριθμός μηνυμάτων : 981
Registration date : 24/02/2009

Forks Student Profile
Team:
Special ability Special ability:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΔευ 10 Ιαν 2011 - 17:01

xexe ναι και εω αλλα αφνω λιγο time για να ξεθωριαζουν λιγο και να καθομ να τα διαβαζω και να ξαναπαθενω σοκς lol! lol!
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris....
Αριθμός μηνυμάτων : 64746
Registration date : 16/10/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΔευ 10 Ιαν 2011 - 17:06

Ενταξει κι εγω τα διαβαζω αραια και που....Εχω κι αλλα κολληματα..... lol!
http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=MyStixoi&gr=poems&

And so the lambs fell in love with...Twilight
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 35 από 37Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36, 37  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Favorite Quotes
» I love the way you lie..

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Volterra's Court :: Biology Lab-
Μετάβαση σε: