| And so the lambs fell in love with...Twilight | |
|
+249Mental Shield nana mplak Teodan i love edward 2 ROBELINA Bella Marie Swan bReakDowN-Mark kati Nantia Hale_Biers Emy+Robert niki breathless *evdokia* marina forever Rosemarie Cullen Anactaciaa_Rosetta Cullen marina Bellsten Marzaki Cullen Vivaki Cullen ElpidoulaPattinson !!!twilight!!! LITSA0089 jennypara Mrs.Christina mpellanti21 esme aLmOsT_nOrMaL di1996 Evaline despina aek Izabella Swan ed<3 anastasia_1992 gwgwka twilightsagaddicted <3<3Ms.Kolina<3 Wonder MyrtoCullen AliceK Lizzy Cullen AnaroseCullen Afelop evi swan athina Drama Queen vikaki21 gossamer pink αντα Bella Cullen12 Rob+MJ4ever!! kristen(a) Deppy lykofotaki princesskitty d@n@e twilight! renaki roberta Bella_Cullen22 Arianna Mary Alice Brandon mimigk ntinaki NukeFan DEMONA CULLEN PATTINSON Vampi mR.Geo John Cullen stupid lumb liaki twilight girl AST Siaki_J sof Μαργαριτα Ashley Greene RafaelaVolturi patrick tina cullen RafaelaCullen T-NM-E-BD ~!Cristi!~ Lunna Cullen konstantia crazy evaki riana_vampoula Strider Jasper Hale Renesmi Εστελλα Καλεν XENIA BLACK Eclipse_alex Cullen pretty witch Bella-Edward-Renesmee freakyannie BellaNessieSwan Morena Nemesis Of Bellin Edbel fafoula1234 OnirodamastHs lena robert 4ever NICKY vampiroula mariap kollhmenh Natali Cullen sofaki 95 edward 4ever ..::Rikku::.. christi_twilight bluesea litsaki_kourkoubinaki VLaSia =) volturi girl linaki demi jenaki Mrs.Cullen Sloorp team edward twiligter dreamofedward LaDy_SoVeReigN silenceprincess Odelle Fotis333 Flyingdutchman breeze of wolf twilightFOREVER Connie Cullen SpunK RansoM thomi alicecullen27 ren4itoy Georgia P. C elli Renesmee C. michelle twilightaholic#1 bloody swan lena_123 BigFanOfTwilight Edward_ Breaking_ Dawn Efst@thi@ sweetie birdwatcher ko0tso0 Fay1765 JuStleNe twilightergirl dolores!! Fotini nantiaki_twilight 4 ever ice#fire vampyra maritca mpourbi hiddenfantasy Melia twilightaholic# ChristinaCulen ViolettaCullen18 kanty edward_20 an8i Melodie Moonlight bella_edward butterfly TZENIPAN !~Twilighter~! M@rIa lila-->twi!ight<3 angepsi Rosalie Hale Ms Cullen bedward__ mikulia ΕΡΗ smaragda MIKAELLA xrisa_twilight anthian9 sunrise emma cullen pattinson edward's victim ioannaki-twilightaddicted sofakimpiskotaki kikina Isabella16 Isabella21 maraki-twilightholic MiSs-->NtOuF* BELLA22 maraki13_10 BELLA MARIE Lion's_Lamb Kikitsa_twilight Marilou chris-cullen Vasiliki_Luvs_Vampires Dorian_Grey magic princess .::Ελευθερία::. April Lancelot natalia Stella kalkat EternalQueen Raven Edward_Andreas annabell DEVille LizCullen Alexadruby the vampire Christy akaliakoukou lionandlamp RedRose13 SilverMusk scarlet rose emerald eyes Ειrιnι twilightmaniac Rozali87 vantela hobo Gωgω-Twilighter Neri Crimson Beauty... k_katerina Princess olympia-Mikel-Robert Nancuko tatufun Vampire spunkransom Dimitra_Ony_Edward nasiatheslayer Darkbella nessie DanaeCullen WhiteQueen 253 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τετ 17 Μαρ 2010 - 21:28 | |
| - twilightsagaddicted έγραψε:
- για να πω κι εγω την αμαρτια μου ουτε εμενα μου αρεσε για να παω να το δω οταν βγηκε το λυκοφως....μου ελεγαν ολοι ελα παμε θα ναι καλο....ομως εγω τπτ(ακομα δν εχω συγχωρεσει τον εαυτο μου για αυτο..)οταν μια μερα καταλαθος ειδα το τρειλρ της νεας σεληνης(θανταστειτε ποσο καιρο μετα..)μου αρεσε και ειπα να το ψαξω το θεμα...ειδα το λυκοφως σε dvd σε μια φιλη μ και μετα κολλησα....σημερα δεν μπορω να κοιμηθω χωρις να χω δει λιγο λυκοφως λιγο νεα σεληνη και φυσικα το τρειλερ της εκλειψης...και οπως αλλοι κοιμουνται με αρκουδακι εγω κοιμαμαι με βιβλιαρακι...τη χαραυγη... (λυπαμια αλλα μονο αυτο εχω....μεχρι τωρα... )
- Σπόιλερ:
και φυσικα εγω θεωρω τον τειλορ αισχος... | |
|
| |
gwgwka Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 10 Registration date : 21/03/2010
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Δευ 22 Μαρ 2010 - 23:52 | |
| Καλησπέρα στην παρεούλα. Ενδιαφέρουσες όλες οι παραπάνω ιστοριούλες. Θα ήθελα να μοιραστώ και την δική μου. Δεν είχα ακούσει για την ταινία αυτή όταν βγήκε ή καλύτερα να πω δεν την είχα προσέξει καν, όχι για κάποιον ιδιαίτερο λόγο απλά ζούσα στον κόσμο μου γενικότερα την περίοδο εκείνη. Μία πολύ καλή μου φίλη και κολλητή η Ζωή, μου μίλησε για την ταινία. Μου είχε πει πως η ιστορία έχει να κάνει με μία θνητή και έναν βρυκόλακα, μάλιστα μου επίσυμανε το γεγονός πως όταν δω την το Λυκόφως θα μου αρέσει πάρα πολύ, μιας και γνωρίζει πολύ καλά πως οι ταινίες φαντασίας είναι η μεγάλη μου αγάπη. Πήγα λοιπόν ένα απόγευμα σπίτι της, ήταν βραδιά DVDs φτιάξαμε τοα ποπ κορν μας και βάλαμε την ταινία. Στην αρχή ήμουν επιφυλακτική γιατί η λέξη και μόνο βρυκόλακας μου έβγαζε έναν τρόπο ( καθώς δεν βλέπω ποτέ μα ποτέ θρίλερ) μου καθυσήχασε πριν ξεκινήσει η ταινία, πως δεν θα δώ τίποτα τρομακτικό κι έτσ κάθισα αναπαυτικά με το πιάτο γεμάτο ποπ κορν και περίμενα με αγωνία να δω το Λυκόφως. Η αλήθεια είναι πως όταν τελείωσε η πρώτη μου εντύπωση ήταν χλιαρή, ούτε ζέστη ούτε κρύο. Όταν βγήκε η Νέα Σελήνη αννοείται πως πήγαμε στο cinema για να την δούμε στην μεγάλη οθόνη, αφού είχαμε δει πριν ξανά το Λυκόφως για να είμαστε μέσα στο κλίμα. Περιτό να σας πως πως έμεινα άναυδη !!!! Καθώς βγήκε το πρώτο βιβλίο το οποίο αγόρασε αμέσως και αφού το διάβασε και είχε ήδη ξεκινήσει και το δεύτερο, μου δίνει το Λυκόφως να το διαβάσω. Το πηγαινω έφερνα σχεδόν 6 μήνες, είχα ανοίξει την πρώτη σελίδα, διάβασα 10 σειρές και το παράτησα. Κάθε φορά που ερχόταν σπίτι μου με ρωτούσε. Το διάβασες το βιβλίο .. όχι της ανταπατούσα. Μου έφερε το δεύτερο και μετά το τρίτο, εγώ ακόμα δεν είχα ανοίξει το πρώτο. Κάποια στιγμή, μου πέρνει το 2ο & το 3ο για να τα ξαναδιαβάσει. Πριν 1 εβδομάδα, κι ενώ η ψυχολογία μου είναι τελειώς πεσμένη και αρκετά κουρασμένη από την ρουτίνα της καθημερινότητας, αποφάσισα να το ξεκινήσω. Μαγεύτικα... έγινα ένα με το βιβλίο.. διάβαζα διάβαζα μέρα και νύχτα, ( με βοήθησε και το γεγονός πως είχα 3 μερούλες άδεια από την δουλειά ) και σε κάθε σελίδα που γύριζα ενθουσιαζόμουν ακόμα περισσότερο. Καθώς τελείωσα το Λυκόφως, αμέσως ξανακατεβάζω και τις 2 ταινίες διότι δεν θυμόπουν που ακριβώς τις είχα και τις είδα την μία μετά την άλλη, ευτυχώς είχα το netbook μου, είχα ξαπλώσει και στο κρεββάτι μου και δεν ξεκολούσα. Μόλις τελειώσα και τις ταινίες έπρεπε να πάρω και τα άλλα βιβλία. Πότε θα συνατούσα την κολλητή μου να μου τα δώσει; Μπορούσα να περιμένω; Το ωράριο μου στη δουλειά ήταν βράδυ οπότε εκείνη εργάζεται πρωί δύσκολο να βρεθούμε, Κι εγώ καιγόμουν όπως ο Έντουαρντ όταν πλησίαζε την Μπέλλα. Για καλή μου τύχη βρίσκω όλα τα βιβλία σκαναρισμένα στο ίντερνετ και τα κατέβασα. Η αλήθεια είναι πως ταλαιπωρήθηκα πολύ να τα διαβάζω από τον υπολογιστή μου αλλά δεν ήθελα με τίποτα να το παρατήσω.. θα έχανα την μαγεία. Τόσο κάψιμο κορίτσια, που τα εβαλα στο φλασάκι μου, στον υπολιστή στην δουλειά μου και όταν δεν με ενοχλούσαν οι πελάτες με τα τηέφωνήματά τους είχα ανοίξει το pdf και ρουφούσα μία μία τις λέξεις σιωπηλη, μερικές φορές χαμογελούσα με τα στοιχήματα του Έμετ και μου έλεγαν οι συνάδελφοι τι βλέπω και γελάω.. Αφού λοιπόν τελείωσα την Χαραυγή, μιλούσα με την κολλήτη μου στο facebook και με ρωτούσε με μεγάλη περιέργεια πως και ξεκίνησα επιτέλους να διαβάζω. Εκείνη την στιγμή ανοίγω το google βάζω στην αναζήτηση Λυκόφως για να κατεβάσω εικόνες, τυχαίο βρίσκω το φόρουμ αυτό και από τότε είναι φανατική οπαδώς σαν και σας. Σας ζητώ συγνώμη για το μεγάλο μου μήνυμα και ευχαριστώ για τον χρόνο που διαθέσατε για να το διαβάσετε ... | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τρι 23 Μαρ 2010 - 0:09 | |
| καταρχην καλως ηρθες στην ομορφη παρεα μας!και δευτερον δεν χρειαζεται να ζητας συγνωμη για τιποτα!ολες οι ιστοριες εχουν το δικο τους ενδιαφερον και ολες απο οτι φαινεται την ιδια καταληξη!! ειμαστε ολες και φαν αυτης της καταπληκτικης σειρας βιβλιων και θα πω για αλλη μια φορα οτι για εμενα το συμπερασμα απο ολες τις ιστοριες ειναι οτι οσοι τελικα τα διαβασουν βγαινουν μαγεμενοι και δεν ξερω εαν καταφερνουν ποτε να συνελθουν!! η μονη διαφορα ειναι το πως μπαινουν στο κοσμο του twilight αλλα μολις μπουν δεν θελουν να βγουν ποτε!! | |
|
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
| |
| |
gwgwka Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 10 Registration date : 21/03/2010
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τρι 23 Μαρ 2010 - 0:39 | |
| Ευχαριστώ πολύ και μπορώ να πω πως χαίρομαι πολύ που σας βρήκα, διότι μπορώ να μοιράζομαι μαζί σας όλα αυτά που νιώθω γιατί ξέρω πολύ καλά πως με καταλαβαίνετε .. | |
|
| |
Morena Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 45 Τόπος : Κορυδαλλός Αριθμός μηνυμάτων : 1227 Registration date : 10/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τρι 23 Μαρ 2010 - 16:26 | |
| Απο κατανόηση άλλο τίποτα εδώ Γωγώ group therapy μπορώ να πω!! | |
|
| |
anastasia_1992 New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 127 Registration date : 24/12/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Παρ 26 Μαρ 2010 - 0:13 | |
| πριν την twilight εποχή μου άρεσε πολύ ο Robert από το Harry Potter και όπως κοίταζα τις ταινίες του είδα που έλεγε για το twilight και φυσικά αφού τρελαίνομαι και για ταινίες με βρικόλακες όποτε δεν άργησα να κολλήσω απλά τώρα αντί για είμαι | |
|
| |
AliceK Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 109 Τόπος : Οπου γης και πατρης Αριθμός μηνυμάτων : 694 Registration date : 24/08/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| |
| |
anastasia_1992 New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 127 Registration date : 24/12/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Παρ 26 Μαρ 2010 - 12:49 | |
| | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| |
| |
Izabella Swan Twilight Human
Ηλικία : 39 Τόπος : Keratsini Αριθμός μηνυμάτων : 4 Registration date : 31/03/2010
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τετ 31 Μαρ 2010 - 10:55 | |
| Ήμουν σινεμά με την κολλητή μου κ όπως βλέπαμε τρέιλερ πριν αρχίσει η ταινία δείχνει το τρειλερ για το Twlight κ μείναμε κόκαλο.Μόλις βγήκε η ταινία την είδαμε αμέσως κ μέτα έμαθα οτι έχει άλλα 3 βιβλία τα αγόρασα αμέσωσ κ τα διάβασα σε μια μέρα το κάθε ένα.Είναι απλά ένα τέλειο κόλλημα.. | |
|
| |
Izabella Swan Twilight Human
Ηλικία : 39 Τόπος : Keratsini Αριθμός μηνυμάτων : 4 Registration date : 31/03/2010
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τετ 31 Μαρ 2010 - 11:05 | |
| Κ μένα ο Edward μου αρέσει το Twilight δε το είχα διαβάσει,επείδη είδα την ταινία πήγα κατευθείαν στα υπόλοιπα βιβλία για να δω την συνέχεια.Όταν διάβασα κ το τελευταίο αγόρασα κ το Twilight κ το διάβασα ήταν απλά τέλειο... | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τρι 27 Απρ 2010 - 21:15 | |
| εγω παλι κολλησα απο την αδερφη μου.ντρεπομαι που το λεω αλλα την κοροιδευα που ειχε τετοια μανια και της ελεγα,καλα μην κανεις ετσι.και μου απαντουσε,διαβασε και εσυ και θα καταλαβεις.τωρα εχω κολλησει περισσοτερο απο αυτην και με κοροιδευει. | |
|
| |
Evaline Twilight Human
Ηλικία : 28 Αριθμός μηνυμάτων : 33 Registration date : 22/04/2010
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τρι 27 Απρ 2010 - 23:28 | |
| Ετσι μπηκε στη ζωη μου το twilight...Ηταν μεσημερι κ εγω σαν καλο κοριτσι εβλεπα TV κ τσουπ να σου το trailer του twlight...με το που το ειδα ειπα ''αυτο εγω θα το δω''...κ ετσι κ εκανα...με το που ηρθε στον κιν/γραφο της πολης μου πηρα μια φιλη μου κ πηγαμε να το δουμε...περιτο να σας πω πως ποροθηκα εντελως κ οταν εμαθα πως υπηρχαν κ βιβλια twilight κοντεψα να μεινω ... 24ωρες το 24ωρο μιλουσα για το twilight κ οι φιλες μου αρχισαν να με δουλευουν για το κολλημα μ κ να κορο'ι'δευουν την ταινια, αν κ τους ελεγα πως πρωτα επρεπε να την δουν κ μετα να την κρινουν εκεινες δεν με ακουγαν κ συνεχιζαν τα δικα τους...ε κ εγω πηρα αναποδες κ εγινε ενας καβγας επικων διαστασεων ...φυσικα οταν ειδαν την ταινια δεν προλαβαιναν να μου ζητουν συγνωμη κ να μου λενε ποσο δικιο ειχα κ εγω δν ηξερα σε ποια να πρωτοδανεισω τα βιβλια...τωρα ειμαστε μια 100% twilight fan παρεα με αρχηγο εμενα που εχω δει την ταινια 25φορες κ εχω διαβασει το καθε βιβλιο 5 | |
|
| |
Bella Cullen12 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1018 Registration date : 02/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τετ 28 Απρ 2010 - 10:10 | |
| Όλα άρχισαν όταν η φίλη μου η Ιζαμπώ, μου είπε την περίληψη του Twilight με χάλια τρόπο και καθώς εγώ δεν ήμουν fan των ταινιών με βρικόλακες είπα ότι δεν πρόκειται να το δώ, μέχρι που η φίλη μου η Ιωάννα ήρθε χαμογελαστή στο σπίτι μου με το DVD του Twilight στο χέρι. Της είπα ότι δεν θα το έβλεπα και εκείνη μου είπε ναι καλά -αφήνοντάς το DVD πάνω στο γραφείο μου- λέγοντας ότι έπρεπε να πάει στα Αγγλικά της. Η μαμά μου δεν ήταν σπίτι θα γυρνούσε στις 10 το βράδυ, η ώρα ήταν μόνο 5 το μεσημέρι και είχα διαβάσει όλα τα μαθήματα του σχολείου. Κάθισα πάνω στο κρεβάτι μου κοιτάζοντας επίμονα το DVD. Ξαφνικά πετάγομαι πάνω τρομαγμένη από τον ήχο του τηλεφώνου. Ήταν η κολλητή μου η Φραντζέσκα, πήρε να μου πει ότι είδε εχθές το Twilight και πως δεν έχει σταματήσει α το σκέφτεται. Εκνευρισμένη ανοίγω τον υπολογιστή μπαίνω στο Internet και πατάω Twilight. 100,500,000 σελίδες ανοίγω την πρώτη διαβάζοντας την περίληψη. Η περίληψη καμία σχέση με αυτή που μου είχε πει η Ιζαμπώ. Ανικανοποίητη με αυτά που διάβασα και καθόλου σίγουρη, βάζω την ταινία να παίζει. Στο τέλος κοιτούσα σαν χαζή την οθόνη της τηλεόρασης με δάκρυα στα μάτια. Να φανταστείτε τις επόμενες δύο μέρες η μαμά μου νόμιζε πως είχα πέσει σε κατάθλιψη και δεν με άφησε να πάω στο σχολείο -που να φανταζόταν πως αυτή ήταν η χειρότερη επιλογή που έκανε-, γιατί εγώ ήμουν όλη την ώρα μπροστά στην τηλεόραση... Η φίλη μου η Ιζαμπώ με έπεισε να διαβάσω τα βιβλία λέγοντας μου πως είναι καλύτερα από τις ταινίες, και έχει δίκιο. Μέχρι τώρα έχω διαβάσει από 4 φορές όλα τα βιβλία. Μετά που είδα την ταινία όλοι μου λένε ότι έχει αλλάξει ο χαρακτήρας μου και πως μοιάζω απόλυτα Bella Δεν ξέρω, το μόνο που ξέρω πάντως είναι πως είμαι τρελή για το "The Twilight Saga"!!! | |
|
| |
di1996 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : άνω ροδωνιά κι όποιος κατάλαβε ;) Αριθμός μηνυμάτων : 1253 Registration date : 09/02/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τετ 28 Απρ 2010 - 10:33 | |
| εγω παλι, ειχα δει την μονο ταινια twilight και αυτο απο αναγκη μια και η σις μου με ειχε πριξει να την δουμε. για πολυ καιρο απλα μου αρεζε το λυκοφως. στα γενεθλια μου, ενας φιλος μου εφερε την χαραυγη γιατι νωμιζε πως ειχα ηδη δθιαβασει τα προηγουμενα. και τοτε ηταν που αρχησα να πορωνομαι πραγματικα!!!!!!!! αρχισα να περνω και τα υπολειπα βιβλια και να πορωνομαι ολο και πιο πολυ. κολλησα και την ξαδερφη μου... πλεον δεν μπορω να ξεκολλησω! πλεον, οποτε μου λενε οτι τους εκνευριζω γιατι μιλαω συνεχεια για το twilight saga και τον rathbone jackson τους απανταω :τα παραπονα στον Γιωργο (το παιδι που μου εφερε την χαραυγη) | |
|
| |
Ashley Greene Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Registration date : 12/09/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Παρ 7 Μάης 2010 - 18:36 | |
| | |
|
| |
aLmOsT_nOrMaL Twilight Human
Ηλικία : 32 Τόπος : In my head Αριθμός μηνυμάτων : 7 Registration date : 31/12/2008
Forks Student Profile Team: Newborns Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Κυρ 9 Μάης 2010 - 16:20 | |
| Δεν θυμάμαι πότε ακριβώς, αλλά μία μέρα καθώς περιπλανιώμουν στα FNAC, έπεσα πανω στο "βιβλίο-φαινόμενο". Στην Ελλάδα βέβαια, δεν ήταν φαινόμενο ακόμα, αλλά ο τίτλος μου τράβηξε την προσοχή. Και, αυτό ήταν... Ξετρελάθηκα με το πρώτο βιβλίο!!! Είναι μία απίστευτη ιστορία, πραγματικό παραμύθι! Είναι σίγουρα στο τοπ 5 των αγαπημένων μου βιβλίων... Οι ταινίες και τα υπόλοιπα βιβλία πέρασαν και δεν ακούμπησαν σχεδόν,( αν και ομολογουμένως Kristen rocks και ο Pattinson είναι θεός!!), χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είμαι λιγότερο πιστή φαν ΄) | |
|
| |
esme Twilight Human
Ηλικία : 32 Τόπος : Λεωνίδιο-Αρκαδία Αριθμός μηνυμάτων : 34 Registration date : 23/03/2010
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Δευ 10 Μάης 2010 - 12:11 | |
| Εγώ το έμαθα μέσα από την ταινία.Πέρυσι τον Απρίλη είχαμε πάει τετραήμερη εκδρομή στα Γιάννενα και μια συμμαθήτριά είχε πάρει το DVD από έναν μαύρο.Στην επιστροφή λοιπόν από τα Γιάννενα το έβαλε να το δούμε.Στην αρχή δεν πρόσεχα πολύ γιατί δεν μου αρέσουν τα θρίλερ αλλά τελικά κόλισα.;Έτσι έμαθα για τα βιβλία και όταν το αγόρασε η σχολική βιβλιοθήκη πήγα και το δανήστικα.Είμουν η πρώτη που το έπιανα στα χέρια μου.Το διάβασα μέσα σε μία μιση μέρα.Ήταν φοβερό δεν μπορούσα να ξεκολλήσω καλά ούτε και τώρα μπορώ!!!!!! ΉΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΈΛΕΙΑ ΑΥΤΌ ΈΧΩ ΜΌΝΟ ΝΑ ΠΩ!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
nantiaki_twilight 4 ever Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Verona, Italy Αριθμός μηνυμάτων : 809 Registration date : 28/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Δευ 10 Μάης 2010 - 12:21 | |
| Εγώ είχα στείλει sms που διοργάνωνε ένα περιοδικό για την Avant pemiere του λυκόφως.Εγώ (άμα8η τότε)δεν έδωσα σημασία γιατί σιγά μην κέρδιζα με την τύχη που έχω εγώ!Τέσπα,πηγαίνω στο χωριό μου και λαμβάνω μήνυμα ότι έχω κερδίσει με τις λεπτομέρειες πού,πώς,πότε κ.τ.λ.Είχα πρήξει τον παππού μου να με φέρει(δεν κερδίζεις κά8ε μέρα εισιτήρια!!)αλλά δεν το έκανε.Βλέποντας με κατσουφιασμένη λοιπόν με πήγε στον κινηματογράφο του χωριού να το δώ!!Ε,αυτό ήταν!!!Το χειρότερο και πιο ευχάριστο κόλλημα της ζωής μου!!!Τον ανάγκασα(δεν ήθελε και πολύ προσπά8εια)να μου αγοράσει όλα τα βιβλία και γενικά τα γύρω-γύρω!!Και τώρα είναι το μόνο μου 8έμα συζήτησης!!! | |
|
| |
mpellanti21 Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : forks Αριθμός μηνυμάτων : 471 Registration date : 26/06/2010
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Σαβ 26 Ιουν 2010 - 4:29 | |
| Λοιπον το κολλημα μ με το λυκοφωσ ξεκινησε πριν απο εξι μηνεσ,περιπου οταν βγηκε στουσ κιηματογραφους η νεα σεληνη,αν και βεβαια ειχα δει το λυκοφωσ δεν με ειχε ενθουσιασει τοσο ομως με τη νεα σεληνη ηταν διαφορετικα.πηγα τρεις φορεσ για να το δω στν κινηματογραφο.και ετσι σιγα γιγα αρχισα να ψαχνω για τα βιβλια,μεσα σε μια εβδομαδα διαβασα και τα τεσσερα βιβλια.και εκει αρχιζει το κολλημα.αρχισα να ψαχνω οτι δηπωτε ειχε σχεση με τα βιβλια τις ταινιες,τους συντελεστες τη συγγραφεα.με οτι ειχε σχεση με τν σειρα.....καπωσ ετσι αρχισαν ολα.... | |
|
| |
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Δευ 2 Αυγ 2010 - 2:26 | |
| Εγώ το έπαθα το κόλλημα ως εξής: Καθόμουν μπροστά στην τηλεόραση- στο πάτωμα- (η μαμά στον καναπέ ο μπαμπάς στην πολυθρόνα με εφημερίδα) και χάζευαΜμόλις είχε αρχίσει να παίζεται το Λυκόφως.Και στην εφημερίδα του μπαμπά, είχε ένα περιοδικό με προγράμματα του κινηματογράφου.Ανοίγω λοιπόν το περιοδικό και ψάχνω για ταινίες.Και ξαφνικά, βλέπω μια φωτογραφία με ένα "αγόρι" κι ένα "κορίτσι".Εκείνος έσκυβε στον λαιμό της κτλ...(Η σκηνή στο τέλος, με τον χορό!).Βλέπω την περίληψη και λέω, οκ αυτό θα είναι καλό μάλλον.Το λέω στην μαμά μου και λέει πως έχει βρικόλακες και πως θα είναι θρίλερ και πως δεν θέλει να βλέπω τέτοια πραγματα, και γενικά ξέρετε αυτό που λένε όλες η μάνες!Τέλος πάντων, ξεχνάω την ταινία και προχωράει κανονικά η ζωή μου! Εγώ τότε είχα γερό κόλλημα με τον Ζακ Έφρον.Στο σχολείο, μια φίλη μου είχε πρωτο δεί την ταινία και είχε κολλήσει με τον Ρομπ.Μας έβαζε να βλέπουμε φώτο του στο κινητό της αλλά εγώ δεν τον έβρισκα κούκλο. Πάω λοιπόν και παίρνω την Σουπερ Κατερίνα.Έχει μια αφίσα του Ρομπ και επειδή δεν είχα με τι να στολίσω το δωμάτιό μου, την κρεμάω.Η ειρωνία ήταν πως εγώ με την ξαδέρφη μου τον κοροιδεύαμε.Τον λέγαμε άσχημο και τα λοιπά...(Μην με βρίσετε!)Έρχεται ο Φεβρουάριος και τελικά παίρνω το βιβλίο, μόνο για να το έχω.Ουτε κάν το άγγιξα... Τέλος παντων έρχεται ο Μάιος.¶κουγα όλον αυτό τον καιρό για το "φαινόμενο" αλλά δεν έδινα σημασία.Πλέον το όνομα "Twilight" το άκουγα κάθε μέρα.Έτσι μια μέρα που έψαχνα στο youtube για να δω μια ταινία, βάζω να δω το περίφημο λυκόφως.Ήταν 3 ώρα τα χαράματα και δεν πολυέδινα σημασία.Βασικά το βρήκα αδιάφορο. Ύστερα, τέλος Ιουνίου, πάω στο βίντεοκλάμπ.Παίρνω 2 ταινίες και μου λένε πως μπορώ να πάρω και μια δωρεάν(2+1δώρο!).Αποφασίζω να πάρω το λυκόφως...Το βλεπω, ξετρελαίνομαι.Τέρμα!Μετά θυμάμαι πως έχω και το βιβλίο.Το ίδιο ακριβώς βράδυ το ξεκίνησα! Και έτσι, από τοτε το Λυκόφως έγινε η Ιρωίνη μου!!! | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τρι 3 Αυγ 2010 - 0:04 | |
| | |
|
| |
jennypara Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : Thessaloniki Αριθμός μηνυμάτων : 14 Registration date : 06/08/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Δευ 9 Αυγ 2010 - 14:59 | |
| Εγώ είχα πάει να δω μια άσχετη ταινία τα Χριστούγεννα του 2008 και αν θυμάμαι καλά πήγα μια μέρα μετά την αλλαγή του χρόνου, μου λέει λοιπόν η κολλητή μου Τζένη πρέπει να πάμε να δούμε και αυτήν την ταινία ωραία φαίνεται! Τελικά πήγαμε αλλά με διαφορετικά άτομα η κάθε μία. Δεν χρειάστηκε να περάσει πολύ ώρα μόλις έκανε την εμφάνιση του ο Ρόμπερτ στην σκηνή που μπαίνει μέσα στο κυλικείο αυτό ήταν άφησα κάτω σιγά σιγά τα ποπ κόρν μου και οι πεταλούδες στο στομάχι μου δεν με άφησαν ήσυχη σ' όλη την διάρκεια της ταινίας! Δεν γνώριζα ότι πρόκειται για ιστορία που είναι βασισμένη σε βιβλίο και έτσι δεν έκατσα να ψάξω περαιτέρω, ώσπου δύο μέρες μετά η κολλητή μου με φωνάζει από το μπαλκόνι και μου λέει Τζένη πρέπει να το διαβάσεις σου λέω είναι ΤΕΛΕΙΟ !!! Την επόμενη μέρα όταν άρχιζα να το διαβάζω ήμουν ήδη πολύ βαθιά σφηνωμένη στον κόσμο που δημιούργησε η Στέφανι! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Δευ 9 Αυγ 2010 - 15:13 | |
| Εγω διαβασα το βιβλιο κατα την περιοδο που παιζοταν η ταινια και πηγα και την ειδα στο καπακι....Περιττο να πω πως καθε φορα που τον εβλεπα αναστεναζα.... Αφου οι κολλητες μου νομιζαν πως ημουν αρρωστη....πριν τους κολλησω την αρρωστεια μου... | |
|
| |
| And so the lambs fell in love with...Twilight | |
|