Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

And so the lambs fell in love with...Twilight

Πήγαινε κάτω 
+249
Mental Shield
nana mplak
Teodan
i love edward 2
ROBELINA
Bella Marie Swan
bReakDowN-Mark
kati
Nantia Hale_Biers
Emy+Robert
niki
breathless
*evdokia*
marina forever
Rosemarie Cullen
Anactaciaa_Rosetta Cullen
marina
Bellsten
Marzaki Cullen
Vivaki Cullen
ElpidoulaPattinson
!!!twilight!!!
LITSA0089
jennypara
Mrs.Christina
mpellanti21
esme
aLmOsT_nOrMaL
di1996
Evaline
despina aek
Izabella Swan
ed<3
anastasia_1992
gwgwka
twilightsagaddicted
<3<3Ms.Kolina<3
Wonder
MyrtoCullen
AliceK
Lizzy Cullen
AnaroseCullen
Afelop
evi
swan
athina
Drama Queen
vikaki21
gossamer
pink
αντα
Bella Cullen12
Rob+MJ4ever!!
kristen(a)
Deppy
lykofotaki
princesskitty
d@n@e twilight!
renaki
roberta
Bella_Cullen22
Arianna
Mary Alice Brandon
mimigk
ntinaki
NukeFan
DEMONA CULLEN PATTINSON
Vampi
mR.Geo
John Cullen
stupid lumb
liaki
twilight girl
AST
Siaki_J
sof
Μαργαριτα
Ashley Greene
RafaelaVolturi
patrick
tina cullen
RafaelaCullen
T-NM-E-BD
~!Cristi!~
Lunna Cullen
konstantia
crazy
evaki
riana_vampoula
Strider
Jasper Hale
Renesmi
Εστελλα Καλεν
XENIA BLACK
Eclipse_alex
Cullen
pretty witch
Bella-Edward-Renesmee
freakyannie
BellaNessieSwan
Morena
Nemesis Of Bellin
Edbel
fafoula1234
OnirodamastHs
lena
robert 4ever
NICKY
vampiroula
mariap
kollhmenh
Natali Cullen
sofaki 95 edward 4ever
..::Rikku::..
christi_twilight
bluesea
litsaki_kourkoubinaki
VLaSia =)
volturi girl
linaki
demi
jenaki
Mrs.Cullen
Sloorp
team edward
twiligter
dreamofedward
LaDy_SoVeReigN
silenceprincess
Odelle
Fotis333
Flyingdutchman
breeze of wolf
twilightFOREVER
Connie Cullen
SpunK RansoM
thomi
alicecullen27
ren4itoy
Georgia P. C
elli
Renesmee C.
michelle
twilightaholic#1
bloody swan
lena_123
BigFanOfTwilight
Edward_ Breaking_ Dawn
Efst@thi@
sweetie
birdwatcher
ko0tso0
Fay1765
JuStleNe
twilightergirl
dolores!!
Fotini
nantiaki_twilight 4 ever
ice#fire
vampyra
maritca
mpourbi
hiddenfantasy
Melia
twilightaholic#
ChristinaCulen
ViolettaCullen18
kanty
edward_20
an8i
Melodie
Moonlight
bella_edward
butterfly
TZENIPAN
!~Twilighter~!
M@rIa
lila-->twi!ight<3
angepsi
Rosalie Hale
Ms Cullen
bedward__
mikulia
ΕΡΗ
smaragda
MIKAELLA
xrisa_twilight
anthian9
sunrise
emma cullen pattinson
edward's victim
ioannaki-twilightaddicted
sofakimpiskotaki
kikina
Isabella16
Isabella21
maraki-twilightholic
MiSs-->NtOuF*
BELLA22
maraki13_10
BELLA MARIE
Lion's_Lamb
Kikitsa_twilight
Marilou
chris-cullen
Vasiliki_Luvs_Vampires
Dorian_Grey
magic princess
.::Ελευθερία::.
April
Lancelot
natalia
Stella
kalkat
EternalQueen
Raven
Edward_Andreas
annabell
DEVille
LizCullen
Alexadruby the vampire
Christy
akaliakoukou
lionandlamp
RedRose13
SilverMusk
scarlet rose
emerald eyes
Ειrιnι
twilightmaniac
Rozali87
vantela
hobo
Gωgω-Twilighter
Neri
Crimson Beauty...
k_katerina
Princess
olympia-Mikel-Robert
Nancuko
tatufun
Vampire
spunkransom
Dimitra_Ony_Edward
nasiatheslayer
Darkbella
nessie
DanaeCullen
WhiteQueen
253 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
gossamer
Twilight Human
Twilight Human
gossamer

Αριθμός μηνυμάτων : 14
Registration date : 07/02/2010

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Future Telling

And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 33 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΚυρ 7 Φεβ 2010 - 23:38

και μενα μια φιλη μου το προτεινε...και κολησα αμεσως! τα βιβλια ειναι τελεια!

αλλα και οι ταινιες δεν πανε πισω..λιγο η νεα σεληνη με χαλασε αλλα οκ.. Smile
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
vikaki21
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
vikaki21

Θηλυκό Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος
Αριθμός μηνυμάτων : 2263
Registration date : 09/01/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΤρι 9 Φεβ 2010 - 4:24

εγω το εχω lol!
vikaki21
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
vikaki21

Θηλυκό Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος
Αριθμός μηνυμάτων : 2263
Registration date : 09/01/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΤρι 9 Φεβ 2010 - 15:47

Ολα άρχισαν όντων η αδέρφη μου, μου έκανε δώρο το πρώτο βιβλίο τα φετινά Χριστούγεννα και απο τοτε And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 33 868134 study
Drama Queen
Twilight Human
Twilight Human
Drama Queen

Θηλυκό Λέων
Αριθμός μηνυμάτων : 77
Registration date : 24/01/2010

Forks Student Profile
Team:
Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΤρι 9 Φεβ 2010 - 17:24

Η δική μου ιστορία είναι λιγάκι αστεία...
Για 2μιση χρόνια ζούσα στη Μαδρίτη, μέχρι το Μάη του 2009 που γύρισα δυστυχώς Ελλάδα.
Στην Ισπανία γενικώς πρέπει να γινόταν Ο ΧΑΜΟΣ με το twilight. Και αυτό το συνειδητοποιώ τώρα, γιατί τότε αγρόν ηγόραζα cry
Οι ισπανοί έχουν το κόλλημα να μεταγλωτίζουν τα πάντα. Από κάποια στιγμή και μετά όπου και να κοίταζα στους δρόμους της Μαδρίτης, υπήρχαν αφίσες με ένα ζευγάρι και τον τίτλο της ταινίας Crepusculo. Η γκόμενα μου είχε φανεί αδιάφορη και το αγόρι δε φαινόταν, οπότε δεν έδωσα σημασια. Από καποια στιγμή μάλιστα και μετά, είχα αρχίσει να εκνευρίζομαι. "Τι είναι πάλι αυτή η λαλακία το Crepusculo;" σκεφτόμουν...ΤΟ ΖΩΟΝ!!!
Για να καταλάβαιτε, ο κιμηματογράφος που έκαναν το promotion, απο το σπίτι μου 10 λεπτά με το αυτοκίνητο.Και τη μέρα που ήταν το καστ εκεί και γινόταν το μπάχαλο, θυμαμαι ότι ήμασταν μες τα νεύρα, γιατί ακριβώς απέναντι από τις αίθουσες του σινεμά είχε ένα καταπληκτικό κινέζικο εστιατόριο που πηγαίναμε συνέχεια και εκείνη τη μέρα δε μπορούσαμε να παρκάρουμε. Και τους είχα ρίξει το βρίσιμο της ζωής μου.ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΑ!!! faint

Γυρνώντας λοιπόν στην Αθήνα, ένα απόγευμα του Νοέμβρη που δε θα έβγαινα, λέω στον αδερφό μου "έχεις να δω καμιά ταινία;"
¨Κατέβασα αυτό το twilight αλλά δεν το είδα, λαλακία μου φαίνεται"
Τέλεια σκέφτηκα και το ξέχασα αμέσως. Τελικά κάποια στιγμή αργά το βράδυ αποφάσισα να τη δω για να με πάρει ο ύπνος. And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 33 6626
Το ίδιο βράδυ την είδα 3 φορές.Στις επόμενες 5 μέρες 11 φορές. Είχα πάθει σοκ...Δεν μπορούσα να ξεφύγω από αυτά τα συναισθήματα που μου είχε δημιουργήσει αυτή η ταινία...Και δεν εντυπωσιάζομαι εύκολα γενικώς.
Και σε ποιόν να μιλήσω;;; And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 33 592681 Από τους γνωστούς μου δεν είχε ιδέα κανείς And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 33 592681
Ψάχνοντας στο διαδίκτυο βρήκα όλες τις πληροφορίες. Έσπευσα να αγοράσω τα βιβλία. Νομίζω ότι πλέον στον Ελευθερουδάκη θα με θυμούνται για πολύ καιρό ως την τρελή που έκανε φασαρία επειδή παραμονές χριστουγέννων δεν υπήρχε η αγγλική έκδοση του Eclipse και του Breaking Dawn... Embarassed
Από τότε το κόλλημα έγινε πόρωση και πλέον δεν έχω καμία αναστολή να κυκλοφορώ με τα βιβλία της σειράς παντού και να έχω το κινητό μου να χτυπάει σε ρυθμούς Twilght lol!

Το μόνο πρόβλημα μου, είναι πως από όταν έμαθα τι γινόταν στην ισπανία ΟΣΟ ΕΓΩ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝ ΟΡΘΙΑ, χτυπαω το κεφαλι μου στον τοίχο And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 33 592681 And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 33 592681 And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 33 592681

Robert μην ανησυχεις θα ξανασυναντηθούμε!!! And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 33 620541
Μέχρι τότε θα σε βλέπω στα όνειρα μου. Και στον ύπνο μου και στον ξύπνιο μου And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 33 603117
T-NM-E-BD
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
T-NM-E-BD

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : Αθανιστάν!!!!!
Αριθμός μηνυμάτων : 2274
Registration date : 03/09/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΤετ 10 Φεβ 2010 - 2:24

Κοπελια!!!!!!!!! ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ?????????????????
Είχες εκει το ΚΟΥΚΛΟ και εσυ σκεφτόσουν το κινεζικο?????????????Τι να πω!!!!!!!!!!!
Ελα σε πειραζω!!!!!!!!!!!!! And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 33 34442 And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 33 34442 And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 33 34442 Οποτε από εδω και περα οπου ακους προμοσιον εσυ να ελεγχεις καλου κακου!!!!!!!!!!!!!!! lol! lol! Το διδαγμα??? Μην απορριπτεις τιποτα αν δεν γνωρίζεις κατιγια αυτό!!!!! Και υποθετω αν είχες τη χρονομηχανη της Ερμιόνης ( στο hp3) θα τη χρησιμοποιούσες παρα πανω απο 1 φορά!!!!!!!!!! lol!
Drama Queen
Twilight Human
Twilight Human
Drama Queen

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile
Team:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΠαρ 12 Φεβ 2010 - 13:38

Ναι ναι, όπως δηλώνει και το nickname μου, ζω ένα δράμα μετά από αυτή την αποκάλυψη...

Και σου χω και καλύτερο...Την ταινία Littles Ashes που έχει κάνει ο Robert την γνωρίζεις φαντάζομαι.
Αυτή την γύριζε στη Μαδρίτη, την περίοδο που ζούσα εκεί.Και διαβάζω σε μια συνέντευξή του ότι ήταν τόσο πολύ μόνος, γιατί κανείς στο γύρισμα δε μίλαγε αγγλικά και γενικώς δεν είχε κανένα γνωστό στη Μαδρίτη και γύριζε μόνος του και προσπαθούσε να πιάσει κουβέντα με τον κόσμο στο δρόμο για να βρει παρέα πάει για ένα ποτό!!!ΟΥΥΥΦΦΦ!!! faint faint faint
Ουρλιάζεις η ακόμη;;;

Χρονομηχανή;;;Έχουμε κανένα κοννέ σε αυτή την Ερμιόνη να μας τη δανείσει; lol! Δεν μπορεί, θα συγκινηθεί με το δράμα μου!!!

Για αυτό σου λέω, θα ξανασυναντηθούν οι δρόμοι μας Robert, ΑΚΟΥΣ;;; Και αυτό είναι απειλή...Ειδικά μετά την τελευταία επεμβασούλα εμφύτευσης Robοανιχνευτή που έκανα, αυτή τη φορά θα τον πετύχω σίγουρα! And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 33 500229
T-NM-E-BD
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
T-NM-E-BD

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : Αθανιστάν!!!!!
Αριθμός μηνυμάτων : 2274
Registration date : 03/09/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΠαρ 12 Φεβ 2010 - 15:44

Αν ουρλιαζω λεει....... faint faint faint faint faint
Κονε με την Ερμιονη δεν εχω για κακη μας τυχη.... Sad Sad Sad
αλλά τι τα θες τρεχει και αυτή η καημενη παρεα με τον ΗΡ να
βρουν τους πεμπτουσιωτές μπας και καταφερουν μετά απο 12 χρονια να
εξαφανισουν τον Βολντεμορντ.... lol! lol! lol!
Το καημένο Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Δεν πειραζει μόλις τον βρεις...στειλε μου μηνυμα να πάμε για ποτό οι 3 μας...
lol! lol! lol! lol! lol!
Morena
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Morena

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : Κορυδαλλός
Αριθμός μηνυμάτων : 1227
Registration date : 10/10/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: See Through Lies

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΣαβ 13 Φεβ 2010 - 0:09

Drama Queen έγραψε:
Αυτή την γύριζε στη Μαδρίτη, την περίοδο που ζούσα εκεί

ζούσες Μαδρίτη ε;;;;; And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 33 206202 And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 33 206202
Drama Queen
Twilight Human
Twilight Human
Drama Queen

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile
Team:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΣαβ 13 Φεβ 2010 - 12:52

Ναι για περίπου 2,5 χρόνια... cry
athina
Breaking Dawn Newborn
Breaking Dawn Newborn
athina

Θηλυκό Λέων
Τόπος : germany
Αριθμός μηνυμάτων : 669
Registration date : 29/10/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΣαβ 20 Φεβ 2010 - 21:58

Τι να πω κ εγω?Πηγα Ελλαδα για 3 μερες μονο κ μονο για να αγορασω τν Χαραυγη (οκ, ηθελα να δω κ τις φιλες μ).Απο την στιγμη π πηρα το βιβλιο στα χερια μου δεν σταματησα να το διαβαζω.Το τελειωσα σε 1 μερα! lol!
swan
Twilight Human
Twilight Human

Θηλυκό Αιγόκερως
Αριθμός μηνυμάτων : 2
Registration date : 23/02/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΤρι 23 Φεβ 2010 - 17:41

Η αλήθεια είναι πως όταν άκουσα για πρώτη φορά το story κοροϊδευα ( βρικόλακες κ κουραφέξαλα)...... Επειδή όμως πολλοί γνωστοί μου επέμεναν πως πρέπει να δω πρώτα την ταινία κ μετά να κρίνω αποφάσισα να τους κάνω το χατίρι κ να δω την ταινία!!! Αυτό ήταν από τα πρώτα λεπτά εφαγα μεγ'αλο κόλλημα.Την επόμενη κιόλας μέρα αγόρασα τα βιβλία κ διάβαζα μανιωδός όλη μέρα.......περιττό να πω οτι έχω δει το Λυκόφως κ τη Νέα Σελήνη καμιά εικοσαριά φορές το κα8ένα κ συνεχίζω ακάθεκτη μέχρι να βγει η έκλειψη.
I THINK THAT I'M IN LOVE...........................
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 33 937159
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 33 382268
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris....
Αριθμός μηνυμάτων : 64746
Registration date : 16/10/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΤρι 23 Φεβ 2010 - 18:19

Welcome στο club....Ολοι εδω εχουμε το ιδιο κολλημα.... lol!
http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=MyStixoi&gr=poems&
Ms Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Ms Cullen

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Kefalonia
Αριθμός μηνυμάτων : 1743
Registration date : 20/04/2009

Forks Student Profile
Team: Jasper - Alice Jasper - Alice

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΤρι 23 Φεβ 2010 - 18:31

evi έγραψε:
Ποσο....??? And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 33 558691 And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 33 558691 Πως αντεξες....Εχω την τελειωσα μεσα σε 3 μερες και στα αγγλικα....Θα πεθαινα αν δεν μαθαινα τι γινεται επειτα.... lol!
Για την Χαραυγη λες?Τι ξενυχτι εριξα !Μια μερα μου πηρε το αγγλικο,με ολονυχτια βεβαια! Razz
Morena
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Morena

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΤρι 23 Φεβ 2010 - 22:50

swan έγραψε:
I THINK THAT I'M IN LOVE...........................
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 33 937159
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 33 382268

αχ αχ αχ αχ αχ And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 33 150320 And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 33 150320 And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 33 150320
Afelop
New Moon Victim
New Moon Victim
Afelop

Θηλυκό Λέων
Τόπος : London, UK
Αριθμός μηνυμάτων : 241
Registration date : 06/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΣαβ 6 Μαρ 2010 - 20:43

Tha katevaina Ellada gia tin diakopes ton Xristugenon (2008) kai eipa na parw kana biblio na diavazw osi ora tha imoun sto traino kai st aeroplano. Piga sto WHSmith xazeua gia poliiii ora mexri pou epese to mati sou sto twilight (me to cover tis tainias, oxi to milo). To periergazomai, diavazw ipothesi kai lew as parw auto. (Sto metaksi trigirw stin poli k sto kentriko Londino gemato apo afises tis tainias:P)

Ftanei i mera pou feugw gia Ellada. Arxisa na to diavasw molis mpika sto underground. Mexri na ftasw sto aerodromio eixa diavasei to 1/3 peripou. Me to pou mpika sto aeroplano sinexisa to diabasma. Dipla mou sto aeroplano kathotan dio koritsia kai me rwtousan gia to biblio giati eixane dei polles afises. Tus eipa panw katw to story.

Meta apo dio meres to eixa teliwsei. Razz

p.s. auto pou eixe pei o Pattinson oti stin Agglia den itan diasimo to biblio itan alitheia. Meta tin tainia arxise o XAMOS!!!

Edit by emerald eyes: Καλώς ήρθες στο φόρουμ. Θα ήθελα να σε ενημερώσω πως απαγορεύεται να γράφουμε με greeglish. Αποτελεί βασικό κανόνα του φόρουμ. Επόμενα ποστ με greeglish θα διαγραφούν
AnaroseCullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
AnaroseCullen

Θηλυκό Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 1802
Registration date : 27/02/2010

Forks Student Profile
Team: Emmett - Rosalie Emmett - Rosalie

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΣαβ 6 Μαρ 2010 - 22:16

Για εμενα the whole thing εχει ως εξης:
Ηταν Ιανουαριος του 2009 και εγω ημουν στο φροντηστηριο αγγλικων μου...ενω περιμενα να ερθουν και οι αλλες φιλες μου να ξεφυγουμε λιγο (ολες στο ιδιο φροντηστηριο πηγαιναμε, ηταν το μονο στη γειτονια) ειδα ενα project στον απεναντι τοιχο. Το θεμα του ηταν για την ταινια του μηνα, Λυκοφως ( And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 33 616544 τι ειρωνια!) βασισμενη στο ομωνυμο best seller της συγγραφε Stephenie Meyer κτλ...ενω διαβαζα -αδιαφορα- την υποθεση ακουω τον γνωστο τυπο φωνης της κολλητης μου οταν εχει παθει κολλημα με ταινια,βιβλιο, τραγουδιστη, χομπι κτλ Εκεινο το απογευμα μου εκανε ενα κανονικοτατο lecture για το τι εστι Twilight Saga! Ετσι, επηρεασμενη κατιτις και εγω, το βραδυ που γυρισα σπιτι μου, εκανα καμποσες αναζητισεις στο Google περι του Επους...ανακαλυψα οτι με ενδιεφερε πολυ το στορυ και ειδικα οταν ειδα τον ηθοποιο που θα υποδυοταν τον πρωταγωνιστη-βρυκολακα του βιβλιου ΕΠΑΘΑ! Δυστυχως ειχαν τελειωσει οι προβολες για την ταινια οταν πηγα να βγαλω εισιτηρια αλλα δεν κολλησα σε αυτο!Ξεκινησα πρωτα τα βιβλια....Στο διαστημα διαβασματος του 1ου κ του 2ου βιβλιου ειχα παθει ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ καταθλιψη....μου εχουν ασκησει ''κακη'' επιρροη τα βιβλια και οι ταινιες απο τον πρωιμο καιρο λατρειας μου, αλλα απλα μου αρεσει!!!!!Θα μινω ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ πιστη στους ηρωες αυτων των τελειων βιβλιων καθως και στα πιστευω μου (τα οποια ταιριαζουν απολυτα με τις Stephenie And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 33 98735 )
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 33 200352
Lizzy Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius
Τόπος : Camp Half Blood
Αριθμός μηνυμάτων : 5908
Registration date : 22/01/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΣαβ 6 Μαρ 2010 - 22:32

Εγω ειδα το treiler και επειδη εχω κολλημε με τις ταινιες γενικα ειπα οτι θελω να την δω αλλα τελικα δεν πηγα στο σινεμα. Γεναρη-Φεβρουαριο κατεβασε ο αδερφος μου την ταινια και ειπα να κατσω να την δω. Μολις ειδα τον Ρομπ να μπαινει στην καφετερεια, αυτο ηταν, κολλησα! Μολις τελειωσε η ταινια το εψαξα στο google και ανακαλυψα οτι μου αρεσει αλλα εφοσον δεν ημουν φαν του να διαβαζω βιβλια ειπα οτι θα περιμενω να βγουν οι ταινιες αλλα πηρα μια φιλη μου το λυκοφως και μου ελεγε συνεχεια οτι καμια σχεση η ταινια με το βιβλιο, δεν αντεξα και πηγα στο βιβλιοπωλειο πανω στην εξεταστικη και πηρα λυκοφως και νεα σεληνη.
Με θυμαμαι να καθομαι στο σαλονι και μια να διαβαζω τα βιβλια και μια να διαβαζω φυσικη και την μαμα μου οποτε περνουσε να με δει διαβαζα λυκοφως και να φωναζει!! Τελικα την αποστομοσα γιατι φυσικη εγραψα 19 (και γενικα το μονο χαμηλο ηταν τα αρχαια (που δεν ειναι το φορτε μου)). Μετα διαβασα το ΜS και τοτε ηταν που καταλαβα οτι δεν υπαρχει τροπος απεξαρτησης. Και να πω οτι η αναγνωση του MS με βοηθησε πολυ στα αγγλικα!
AliceK
Breaking Dawn Newborn
Breaking Dawn Newborn
AliceK

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Οπου γης και πατρης
Αριθμός μηνυμάτων : 694
Registration date : 24/08/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΠεμ 11 Μαρ 2010 - 14:59

Θα σας ανοιξω και εγω με την σειρα μου την καρδια μου(ωπα...εκανα και ρημα)
Βιβλιοφαγος απο την φυση μου επικεντρονομουν στην κλασσικη λογοτεχνια κυριως!!
Πειτε λογο ρουτινας, λογο φορτο εργασιας για αρκετα μεγαλο χρονικο διαστημα δεν αγοραζα βιβλια και εγινα μια μανιακη σινεφιλ! φανταστητε καλη ταινια, κοριτσοπαρεα & πατατακια χαχα.

Ηταν αρχες Φεβρουαριου 2009!!
Το Λυκωφος προς ντροπη μου το λεω Evil or Very Mad δεν ηταν απο τις ταινιες που θα ετρεχα να δω στον κινηματογραφο, την χαρακτηρισαν χαζορομαντικη ταινια(ανδρες τι περιμενες) και πιστεψτε με την ταινια την ειδα για πρωτη φορα απο πειρατικο dvd στο pc της κολλητης μου. Χαλια ποιοτητα ηχου και εικονας!! τα χειροτερα ερχονται...το καλυτερο μερος της ταινιας τοτε κατ' εμε ηταν το baseball(ντρεπομαι και που το σκεφτομαι) και τωρα η κορυφωση...οταν τελειωσε η ταινια σηκωθηκα εκνευρισμενη απο την καρεκλα μου και ειπα: "καθησα 2 ωρες για να δω αυτην την βλακία, εναν μαζοχιστη βρικολακα και μια ανεγκεφαλη κοινη θνητη που το αποτελεσμα της ταινιας ειναι να μην γινει τελικα αυτη βρικολακας;" ματαια η κολλητη μου προσπαθουσε να μου πει οτι εκεινη την λατρεψε αυτην την ταινια και οτι μαλλον-υποθεση εκανε... θα εβγενε ισως 2η ταινια.

δεν ηθελα να την ακουσω αρχικα...πιστεψτε με ομως αυτη ειναι η μαγια του Λυκοφωτος... δεν μπορουσα να κοιμηθω το βραδυ γιατι το σκεφτομουν συνεχεια χαχαχα δεν ειναι ειρωνικο;;;

Εψαξα λοιπον στο διαδιχτυο...εκει ανακαλυψα οτι η ταινια που με αφησε το βραδυ εκνευρισμενη και αυπνη ήταν βιβλιο. Twisted Evil

Εκεινες ακριβως τις μερες πραγματοποιησα ενα ταξιδακι για να δω την αδελφη μου. Στην επιστροφη ενω ολες οι γυναικες κολλανε στα duty free ετρεξα να ψαξω το λυκοφως, ομως δεν το εβρισκα στο ραφι και ενω με εξυπηρετουσε η πωλητρια με ενημερωσε οτι ειχε και το 2ο βιβλιο, δεν το αγορασα εκεινη την στιγμη φοβουμενη οτι ισως εχανα το ενδιαφερον μου.

Απο περιεργια και μονο(Πανδωρα) ξεκινησα το βιβλιο μου στο αεροπλανο για την επιστροφη! ενω ειχα δει την ταινια, ενω ηξερα την συνεχεια το διαβασα σαν διψασμενη! το ποτε εφτασα στο προορισμο και στο σπιτι μου (δεν ειναι υπερβολη) δεν το θυμαμαι! σαν να μου εκαναν μαγια!!!! το διαβασα σε 3μερες φανταστητε οτι εργαζομαι ολη την ημερα απο 9:00 το πρωι μεχρι 21:00 το βραδυ!! Κοιμομουν στις 5:00 τα ξημερωματα για να ξυπνησω στις 7:00 και οχι γιατι αισθανομουν κουρασμενη αλλα γιατι επρεπε να κοιμηθω... αλλα ηθελα να διαβασω!!!

Μια θλιψη με περιελουσε οταν ανακαλυψα οτι το βιβλιο μου τελειωσε και ημουν ολη μερα στεναχωριμενη...εχοντας πριξει στη κυριολεξια τον δικο μου λεγοντας του για τον Εντουαρντ μου εκανε δωρο την ιδια μερα και τα επομενα 2βιβλια της σειρας! Ημουν το ποιο ευτυχισμενο πλασμα του κοσμου και εκεινος το ποιο γλυκο πλασμα απο ολα(μαζι με τον Εντουαρντ lol! )

Απο τοτε η ταινια που την αγορασα γνησια, την εχω δει πανω απο 100φορες με την κολλητη μου & την εχω καταταξει στις αγαπημενες μου! And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 33 737142
MyrtoCullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
MyrtoCullen

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : Seattle
Αριθμός μηνυμάτων : 1734
Registration date : 14/03/2010

Forks Student Profile
Team: Victoria
Special ability Special ability: Inflict Pain with Thoughs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΔευ 15 Μαρ 2010 - 19:31

η αληθεια ειναι οτι οταν πρωτοβγηκε δεν μου ειχε περασει ποτε απο το μυαλο μου να το δω γιατι δεν εβλεπα και πολυ σινεμα..οταν βγηκε η νεα σεληνη πηρα σε DVD το λυκοφως και μετα πηγα και ειδα τη νεα σεληνη..αλλαξα ολο το στιλ μου απο εκει που ακουγα ροκ μπαλαντες ακουω ποπ και αυτος ειναι ο λογος που αρχισα να διαβασω το λυκοφως και να βλεπω τισ ταινιες...And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 33 AAAAC-bMvLwAAAAAABBNZg

και βεβαια ειμαι με τον edward και μισω τον τζεικομπ!!And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 33 Team_Edward_Design_by_Catzgirl
Wonder
New Moon Victim
New Moon Victim
Wonder

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : Έδεσσα
Αριθμός μηνυμάτων : 259
Registration date : 15/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΔευ 15 Μαρ 2010 - 22:30

Παιδια ειλικρινα δεν φανταζεστε ποσο χαρουμενη ειμαι αυτη την στιγμη....γενικα κανεις απο το κοινωνικο μου περιγυρο δεν ασχολειται με το Twilight και φυσικα οταν πηγαινα να μιλησω για αυτο στισφιλεσ μου συνεχεια μου ελεγαν "ηρεμισε ενα απλο βιβλιο ειναι μονο"...τωρα ξερω πως δεν ειμαι τρελη...!!!!!Τον Edward τον ερωτευτηκα απο την πρωτη λεξη που ειπε (και στο βιβλιο και στην ταινια)...Ωστοσο στην ταινια ειμαι σιγουρη πως επαιξε μεγααααλο ρολο και το οτι ο αγαπημενος μου Edward ηταν ο ανεπαναληπτοs Robert Pattinson τον οποιον αν μπορουσα να παντρευτω θα το ειχα κανει.....Ο ανθρωποσ εχει πανω του ολα τα χαρισματα του κοσμου...και μεταξυ μασ δεν θεωρω καθολου ελκυστικο τον Jacob(taylor lautner)....
Morena
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Morena

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΔευ 15 Μαρ 2010 - 22:58

εντελώς μεταξύ μας όμως.... χιχιχιχι!!! And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 33 474260
Wonder
New Moon Victim
New Moon Victim
Wonder

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : Έδεσσα
Αριθμός μηνυμάτων : 259
Registration date : 15/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΔευ 15 Μαρ 2010 - 23:04

χαχαχαχα....αντε επιτελους καποιος που συμφωνει...
an8i
New Moon Victim
New Moon Victim
an8i

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Athina
Αριθμός μηνυμάτων : 101
Registration date : 06/05/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΤετ 17 Μαρ 2010 - 21:18

Χαχαα ουτε και εγω τον 8εωρω πολυ ωραιοο... Βασικα τον συγκρινω με τν Ρομπ για αυτοο μαλλον.. Razz
<3<3Ms.Kolina<3
New Moon Victim
New Moon Victim
<3<3Ms.Kolina<3

Θηλυκό Sagittarius
Αριθμός μηνυμάτων : 136
Registration date : 28/02/2010

Forks Student Profile
Team: Victoria
Special ability Special ability: Inflict Pain with Thoughs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΤετ 17 Μαρ 2010 - 21:25

e]]καλησπερα και εδω!!!!
κητα να δεις σηπτοση και εγω ακριωοσ το ιδιο με την BELLA MARIE P επαθα!!!
και συμφωνω απολιτος οτι ο teylor δεν ειναι ομορφος!! μπροστα στον rob ολοι ειναι λιγοι!!!
[/i]

α!!!!! εγω αρχικα κοροιδευα την αδερφη μου που το εβλεπε!!! αλλα μια μερα εφερε στο σπιτι την εκλιξη και την χαραυγη και επιδι δεν ειχα τιποτα να κανω τα διαβασα ποροθικα και μετα διαβασα και τα αλλα δυο ειδα και τισ ταινιεσ και τωρα αντε να ξεκολισω ολην την ημερα για αυτο μηλαω τις φιλες μου τις εχω σπασει τα νεθρα!!!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την <3<3Ms.Kolina<3 στις Τετ 17 Μαρ 2010 - 21:32, 1 φορά
twilightsagaddicted
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightsagaddicted

Θηλυκό Κριός
Τόπος : Λάρισα
Αριθμός μηνυμάτων : 3767
Registration date : 07/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΤετ 17 Μαρ 2010 - 21:27

για να πω κι εγω την αμαρτια μου ουτε εμενα μου αρεσε για να παω να το δω οταν βγηκε το λυκοφως....μου ελεγαν ολοι ελα παμε θα ναι καλο....ομως εγω τπτ(ακομα δν εχω συγχωρεσει τον εαυτο μου για αυτο..)οταν μια μερα καταλαθος ειδα το τρειλρ της νεας σεληνης(θανταστειτε ποσο καιρο μετα..)μου αρεσε και ειπα να το ψαξω το θεμα...ειδα το λυκοφως σε dvd σε μια φιλη μ και μετα κολλησα....σημερα δεν μπορω να κοιμηθω χωρις να χω δει λιγο λυκοφως λιγο νεα σεληνη και φυσικα το τρειλερ της εκλειψης...και οπως αλλοι κοιμουνται με αρκουδακι εγω κοιμαμαι με βιβλιαρακι...τη χαραυγη... lol! (λυπαμια αλλα μονο αυτο εχω....μεχρι τωρα... And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 33 500229 )

And so the lambs fell in love with...Twilight
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 33 από 37Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Favorite Quotes
» I love the way you lie..

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Volterra's Court :: Biology Lab-
Μετάβαση σε: