| And so the lambs fell in love with...Twilight | |
|
+249Mental Shield nana mplak Teodan i love edward 2 ROBELINA Bella Marie Swan bReakDowN-Mark kati Nantia Hale_Biers Emy+Robert niki breathless *evdokia* marina forever Rosemarie Cullen Anactaciaa_Rosetta Cullen marina Bellsten Marzaki Cullen Vivaki Cullen ElpidoulaPattinson !!!twilight!!! LITSA0089 jennypara Mrs.Christina mpellanti21 esme aLmOsT_nOrMaL di1996 Evaline despina aek Izabella Swan ed<3 anastasia_1992 gwgwka twilightsagaddicted <3<3Ms.Kolina<3 Wonder MyrtoCullen AliceK Lizzy Cullen AnaroseCullen Afelop evi swan athina Drama Queen vikaki21 gossamer pink αντα Bella Cullen12 Rob+MJ4ever!! kristen(a) Deppy lykofotaki princesskitty d@n@e twilight! renaki roberta Bella_Cullen22 Arianna Mary Alice Brandon mimigk ntinaki NukeFan DEMONA CULLEN PATTINSON Vampi mR.Geo John Cullen stupid lumb liaki twilight girl AST Siaki_J sof Μαργαριτα Ashley Greene RafaelaVolturi patrick tina cullen RafaelaCullen T-NM-E-BD ~!Cristi!~ Lunna Cullen konstantia crazy evaki riana_vampoula Strider Jasper Hale Renesmi Εστελλα Καλεν XENIA BLACK Eclipse_alex Cullen pretty witch Bella-Edward-Renesmee freakyannie BellaNessieSwan Morena Nemesis Of Bellin Edbel fafoula1234 OnirodamastHs lena robert 4ever NICKY vampiroula mariap kollhmenh Natali Cullen sofaki 95 edward 4ever ..::Rikku::.. christi_twilight bluesea litsaki_kourkoubinaki VLaSia =) volturi girl linaki demi jenaki Mrs.Cullen Sloorp team edward twiligter dreamofedward LaDy_SoVeReigN silenceprincess Odelle Fotis333 Flyingdutchman breeze of wolf twilightFOREVER Connie Cullen SpunK RansoM thomi alicecullen27 ren4itoy Georgia P. C elli Renesmee C. michelle twilightaholic#1 bloody swan lena_123 BigFanOfTwilight Edward_ Breaking_ Dawn Efst@thi@ sweetie birdwatcher ko0tso0 Fay1765 JuStleNe twilightergirl dolores!! Fotini nantiaki_twilight 4 ever ice#fire vampyra maritca mpourbi hiddenfantasy Melia twilightaholic# ChristinaCulen ViolettaCullen18 kanty edward_20 an8i Melodie Moonlight bella_edward butterfly TZENIPAN !~Twilighter~! M@rIa lila-->twi!ight<3 angepsi Rosalie Hale Ms Cullen bedward__ mikulia ΕΡΗ smaragda MIKAELLA xrisa_twilight anthian9 sunrise emma cullen pattinson edward's victim ioannaki-twilightaddicted sofakimpiskotaki kikina Isabella16 Isabella21 maraki-twilightholic MiSs-->NtOuF* BELLA22 maraki13_10 BELLA MARIE Lion's_Lamb Kikitsa_twilight Marilou chris-cullen Vasiliki_Luvs_Vampires Dorian_Grey magic princess .::Ελευθερία::. April Lancelot natalia Stella kalkat EternalQueen Raven Edward_Andreas annabell DEVille LizCullen Alexadruby the vampire Christy akaliakoukou lionandlamp RedRose13 SilverMusk scarlet rose emerald eyes Ειrιnι twilightmaniac Rozali87 vantela hobo Gωgω-Twilighter Neri Crimson Beauty... k_katerina Princess olympia-Mikel-Robert Nancuko tatufun Vampire spunkransom Dimitra_Ony_Edward nasiatheslayer Darkbella nessie DanaeCullen WhiteQueen 253 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
gossamer Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 14 Registration date : 07/02/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Κυρ 7 Φεβ 2010 - 23:38 | |
| και μενα μια φιλη μου το προτεινε...και κολησα αμεσως! τα βιβλια ειναι τελεια! αλλα και οι ταινιες δεν πανε πισω..λιγο η νεα σεληνη με χαλασε αλλα οκ.. | |
|
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τρι 9 Φεβ 2010 - 4:24 | |
| εγω το εχω | |
|
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
| |
| |
Drama Queen Twilight Human
Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 77 Registration date : 24/01/2010
Forks Student Profile Team: Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τρι 9 Φεβ 2010 - 17:24 | |
| Η δική μου ιστορία είναι λιγάκι αστεία... Για 2μιση χρόνια ζούσα στη Μαδρίτη, μέχρι το Μάη του 2009 που γύρισα δυστυχώς Ελλάδα. Στην Ισπανία γενικώς πρέπει να γινόταν Ο ΧΑΜΟΣ με το twilight. Και αυτό το συνειδητοποιώ τώρα, γιατί τότε αγρόν ηγόραζα Οι ισπανοί έχουν το κόλλημα να μεταγλωτίζουν τα πάντα. Από κάποια στιγμή και μετά όπου και να κοίταζα στους δρόμους της Μαδρίτης, υπήρχαν αφίσες με ένα ζευγάρι και τον τίτλο της ταινίας Crepusculo. Η γκόμενα μου είχε φανεί αδιάφορη και το αγόρι δε φαινόταν, οπότε δεν έδωσα σημασια. Από καποια στιγμή μάλιστα και μετά, είχα αρχίσει να εκνευρίζομαι. "Τι είναι πάλι αυτή η λαλακία το Crepusculo;" σκεφτόμουν...ΤΟ ΖΩΟΝ!!! Για να καταλάβαιτε, ο κιμηματογράφος που έκαναν το promotion, απο το σπίτι μου 10 λεπτά με το αυτοκίνητο.Και τη μέρα που ήταν το καστ εκεί και γινόταν το μπάχαλο, θυμαμαι ότι ήμασταν μες τα νεύρα, γιατί ακριβώς απέναντι από τις αίθουσες του σινεμά είχε ένα καταπληκτικό κινέζικο εστιατόριο που πηγαίναμε συνέχεια και εκείνη τη μέρα δε μπορούσαμε να παρκάρουμε. Και τους είχα ρίξει το βρίσιμο της ζωής μου.ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΑ!!! Γυρνώντας λοιπόν στην Αθήνα, ένα απόγευμα του Νοέμβρη που δε θα έβγαινα, λέω στον αδερφό μου "έχεις να δω καμιά ταινία;" ¨Κατέβασα αυτό το twilight αλλά δεν το είδα, λαλακία μου φαίνεται" Τέλεια σκέφτηκα και το ξέχασα αμέσως. Τελικά κάποια στιγμή αργά το βράδυ αποφάσισα να τη δω για να με πάρει ο ύπνος. Το ίδιο βράδυ την είδα 3 φορές.Στις επόμενες 5 μέρες 11 φορές. Είχα πάθει σοκ...Δεν μπορούσα να ξεφύγω από αυτά τα συναισθήματα που μου είχε δημιουργήσει αυτή η ταινία...Και δεν εντυπωσιάζομαι εύκολα γενικώς. Και σε ποιόν να μιλήσω;;; Από τους γνωστούς μου δεν είχε ιδέα κανείς Ψάχνοντας στο διαδίκτυο βρήκα όλες τις πληροφορίες. Έσπευσα να αγοράσω τα βιβλία. Νομίζω ότι πλέον στον Ελευθερουδάκη θα με θυμούνται για πολύ καιρό ως την τρελή που έκανε φασαρία επειδή παραμονές χριστουγέννων δεν υπήρχε η αγγλική έκδοση του Eclipse και του Breaking Dawn... Από τότε το κόλλημα έγινε πόρωση και πλέον δεν έχω καμία αναστολή να κυκλοφορώ με τα βιβλία της σειράς παντού και να έχω το κινητό μου να χτυπάει σε ρυθμούς Twilght Το μόνο πρόβλημα μου, είναι πως από όταν έμαθα τι γινόταν στην ισπανία ΟΣΟ ΕΓΩ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝ ΟΡΘΙΑ, χτυπαω το κεφαλι μου στον τοίχο Robert μην ανησυχεις θα ξανασυναντηθούμε!!! Μέχρι τότε θα σε βλέπω στα όνειρα μου. Και στον ύπνο μου και στον ξύπνιο μου | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τετ 10 Φεβ 2010 - 2:24 | |
| Κοπελια!!!!!!!!! ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ????????????????? Είχες εκει το ΚΟΥΚΛΟ και εσυ σκεφτόσουν το κινεζικο?????????????Τι να πω!!!!!!!!!!! Ελα σε πειραζω!!!!!!!!!!!!! Οποτε από εδω και περα οπου ακους προμοσιον εσυ να ελεγχεις καλου κακου!!!!!!!!!!!!!!! Το διδαγμα??? Μην απορριπτεις τιποτα αν δεν γνωρίζεις κατιγια αυτό!!!!! Και υποθετω αν είχες τη χρονομηχανη της Ερμιόνης ( στο hp3) θα τη χρησιμοποιούσες παρα πανω απο 1 φορά!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Παρ 12 Φεβ 2010 - 13:38 | |
| Ναι ναι, όπως δηλώνει και το nickname μου, ζω ένα δράμα μετά από αυτή την αποκάλυψη... Και σου χω και καλύτερο...Την ταινία Littles Ashes που έχει κάνει ο Robert την γνωρίζεις φαντάζομαι. Αυτή την γύριζε στη Μαδρίτη, την περίοδο που ζούσα εκεί.Και διαβάζω σε μια συνέντευξή του ότι ήταν τόσο πολύ μόνος, γιατί κανείς στο γύρισμα δε μίλαγε αγγλικά και γενικώς δεν είχε κανένα γνωστό στη Μαδρίτη και γύριζε μόνος του και προσπαθούσε να πιάσει κουβέντα με τον κόσμο στο δρόμο για να βρει παρέα πάει για ένα ποτό!!!ΟΥΥΥΦΦΦ!!! Ουρλιάζεις η ακόμη;;; Χρονομηχανή;;;Έχουμε κανένα κοννέ σε αυτή την Ερμιόνη να μας τη δανείσει; Δεν μπορεί, θα συγκινηθεί με το δράμα μου!!! Για αυτό σου λέω, θα ξανασυναντηθούν οι δρόμοι μας Robert, ΑΚΟΥΣ;;; Και αυτό είναι απειλή...Ειδικά μετά την τελευταία επεμβασούλα εμφύτευσης Robοανιχνευτή που έκανα, αυτή τη φορά θα τον πετύχω σίγουρα! | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Παρ 12 Φεβ 2010 - 15:44 | |
| | |
|
| |
Morena Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 45 Τόπος : Κορυδαλλός Αριθμός μηνυμάτων : 1227 Registration date : 10/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| |
| |
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Σαβ 13 Φεβ 2010 - 12:52 | |
| Ναι για περίπου 2,5 χρόνια... | |
|
| |
athina Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : germany Αριθμός μηνυμάτων : 669 Registration date : 29/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Σαβ 20 Φεβ 2010 - 21:58 | |
| Τι να πω κ εγω?Πηγα Ελλαδα για 3 μερες μονο κ μονο για να αγορασω τν Χαραυγη (οκ, ηθελα να δω κ τις φιλες μ).Απο την στιγμη π πηρα το βιβλιο στα χερια μου δεν σταματησα να το διαβαζω.Το τελειωσα σε 1 μερα! | |
|
| |
swan Twilight Human
Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2 Registration date : 23/02/2010
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τρι 23 Φεβ 2010 - 17:41 | |
| Η αλήθεια είναι πως όταν άκουσα για πρώτη φορά το story κοροϊδευα ( βρικόλακες κ κουραφέξαλα)...... Επειδή όμως πολλοί γνωστοί μου επέμεναν πως πρέπει να δω πρώτα την ταινία κ μετά να κρίνω αποφάσισα να τους κάνω το χατίρι κ να δω την ταινία!!! Αυτό ήταν από τα πρώτα λεπτά εφαγα μεγ'αλο κόλλημα.Την επόμενη κιόλας μέρα αγόρασα τα βιβλία κ διάβαζα μανιωδός όλη μέρα.......περιττό να πω οτι έχω δει το Λυκόφως κ τη Νέα Σελήνη καμιά εικοσαριά φορές το κα8ένα κ συνεχίζω ακάθεκτη μέχρι να βγει η έκλειψη. I THINK THAT I'M IN LOVE........................... | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τρι 23 Φεβ 2010 - 18:19 | |
| Welcome στο club....Ολοι εδω εχουμε το ιδιο κολλημα.... | |
|
| |
Ms Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τρι 23 Φεβ 2010 - 18:31 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Κορυδαλλός Αριθμός μηνυμάτων : 1227 Registration date : 10/10/2009
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τρι 23 Φεβ 2010 - 22:50 | |
| | |
|
| |
Afelop New Moon Victim
Ηλικία : 39 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 241 Registration date : 06/03/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Σαβ 6 Μαρ 2010 - 20:43 | |
| Tha katevaina Ellada gia tin diakopes ton Xristugenon (2008) kai eipa na parw kana biblio na diavazw osi ora tha imoun sto traino kai st aeroplano. Piga sto WHSmith xazeua gia poliiii ora mexri pou epese to mati sou sto twilight (me to cover tis tainias, oxi to milo). To periergazomai, diavazw ipothesi kai lew as parw auto. (Sto metaksi trigirw stin poli k sto kentriko Londino gemato apo afises tis tainias:P) Ftanei i mera pou feugw gia Ellada. Arxisa na to diavasw molis mpika sto underground. Mexri na ftasw sto aerodromio eixa diavasei to 1/3 peripou. Me to pou mpika sto aeroplano sinexisa to diabasma. Dipla mou sto aeroplano kathotan dio koritsia kai me rwtousan gia to biblio giati eixane dei polles afises. Tus eipa panw katw to story. Meta apo dio meres to eixa teliwsei. p.s. auto pou eixe pei o Pattinson oti stin Agglia den itan diasimo to biblio itan alitheia. Meta tin tainia arxise o XAMOS!!! Edit by emerald eyes: Καλώς ήρθες στο φόρουμ. Θα ήθελα να σε ενημερώσω πως απαγορεύεται να γράφουμε με greeglish. Αποτελεί βασικό κανόνα του φόρουμ. Επόμενα ποστ με greeglish θα διαγραφούν | |
|
| |
AnaroseCullen Midnight Sun Vampire
Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1802 Registration date : 27/02/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Σαβ 6 Μαρ 2010 - 22:16 | |
| Για εμενα the whole thing εχει ως εξης: Ηταν Ιανουαριος του 2009 και εγω ημουν στο φροντηστηριο αγγλικων μου...ενω περιμενα να ερθουν και οι αλλες φιλες μου να ξεφυγουμε λιγο (ολες στο ιδιο φροντηστηριο πηγαιναμε, ηταν το μονο στη γειτονια) ειδα ενα project στον απεναντι τοιχο. Το θεμα του ηταν για την ταινια του μηνα, Λυκοφως ( τι ειρωνια!) βασισμενη στο ομωνυμο best seller της συγγραφε Stephenie Meyer κτλ...ενω διαβαζα -αδιαφορα- την υποθεση ακουω τον γνωστο τυπο φωνης της κολλητης μου οταν εχει παθει κολλημα με ταινια,βιβλιο, τραγουδιστη, χομπι κτλ Εκεινο το απογευμα μου εκανε ενα κανονικοτατο lecture για το τι εστι Twilight Saga! Ετσι, επηρεασμενη κατιτις και εγω, το βραδυ που γυρισα σπιτι μου, εκανα καμποσες αναζητισεις στο Google περι του Επους...ανακαλυψα οτι με ενδιεφερε πολυ το στορυ και ειδικα οταν ειδα τον ηθοποιο που θα υποδυοταν τον πρωταγωνιστη-βρυκολακα του βιβλιου ΕΠΑΘΑ! Δυστυχως ειχαν τελειωσει οι προβολες για την ταινια οταν πηγα να βγαλω εισιτηρια αλλα δεν κολλησα σε αυτο!Ξεκινησα πρωτα τα βιβλια....Στο διαστημα διαβασματος του 1ου κ του 2ου βιβλιου ειχα παθει ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ καταθλιψη....μου εχουν ασκησει ''κακη'' επιρροη τα βιβλια και οι ταινιες απο τον πρωιμο καιρο λατρειας μου, αλλα απλα μου αρεσει!!!!!Θα μινω ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ πιστη στους ηρωες αυτων των τελειων βιβλιων καθως και στα πιστευω μου (τα οποια ταιριαζουν απολυτα με τις Stephenie ) | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Σαβ 6 Μαρ 2010 - 22:32 | |
| Εγω ειδα το treiler και επειδη εχω κολλημε με τις ταινιες γενικα ειπα οτι θελω να την δω αλλα τελικα δεν πηγα στο σινεμα. Γεναρη-Φεβρουαριο κατεβασε ο αδερφος μου την ταινια και ειπα να κατσω να την δω. Μολις ειδα τον Ρομπ να μπαινει στην καφετερεια, αυτο ηταν, κολλησα! Μολις τελειωσε η ταινια το εψαξα στο google και ανακαλυψα οτι μου αρεσει αλλα εφοσον δεν ημουν φαν του να διαβαζω βιβλια ειπα οτι θα περιμενω να βγουν οι ταινιες αλλα πηρα μια φιλη μου το λυκοφως και μου ελεγε συνεχεια οτι καμια σχεση η ταινια με το βιβλιο, δεν αντεξα και πηγα στο βιβλιοπωλειο πανω στην εξεταστικη και πηρα λυκοφως και νεα σεληνη. Με θυμαμαι να καθομαι στο σαλονι και μια να διαβαζω τα βιβλια και μια να διαβαζω φυσικη και την μαμα μου οποτε περνουσε να με δει διαβαζα λυκοφως και να φωναζει!! Τελικα την αποστομοσα γιατι φυσικη εγραψα 19 (και γενικα το μονο χαμηλο ηταν τα αρχαια (που δεν ειναι το φορτε μου)). Μετα διαβασα το ΜS και τοτε ηταν που καταλαβα οτι δεν υπαρχει τροπος απεξαρτησης. Και να πω οτι η αναγνωση του MS με βοηθησε πολυ στα αγγλικα! | |
|
| |
AliceK Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 109 Τόπος : Οπου γης και πατρης Αριθμός μηνυμάτων : 694 Registration date : 24/08/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Πεμ 11 Μαρ 2010 - 14:59 | |
| Θα σας ανοιξω και εγω με την σειρα μου την καρδια μου(ωπα...εκανα και ρημα) Βιβλιοφαγος απο την φυση μου επικεντρονομουν στην κλασσικη λογοτεχνια κυριως!! Πειτε λογο ρουτινας, λογο φορτο εργασιας για αρκετα μεγαλο χρονικο διαστημα δεν αγοραζα βιβλια και εγινα μια μανιακη σινεφιλ! φανταστητε καλη ταινια, κοριτσοπαρεα & πατατακια χαχα. Ηταν αρχες Φεβρουαριου 2009!! Το Λυκωφος προς ντροπη μου το λεω δεν ηταν απο τις ταινιες που θα ετρεχα να δω στον κινηματογραφο, την χαρακτηρισαν χαζορομαντικη ταινια(ανδρες τι περιμενες) και πιστεψτε με την ταινια την ειδα για πρωτη φορα απο πειρατικο dvd στο pc της κολλητης μου. Χαλια ποιοτητα ηχου και εικονας!! τα χειροτερα ερχονται...το καλυτερο μερος της ταινιας τοτε κατ' εμε ηταν το baseball(ντρεπομαι και που το σκεφτομαι) και τωρα η κορυφωση...οταν τελειωσε η ταινια σηκωθηκα εκνευρισμενη απο την καρεκλα μου και ειπα: "καθησα 2 ωρες για να δω αυτην την βλακία, εναν μαζοχιστη βρικολακα και μια ανεγκεφαλη κοινη θνητη που το αποτελεσμα της ταινιας ειναι να μην γινει τελικα αυτη βρικολακας;" ματαια η κολλητη μου προσπαθουσε να μου πει οτι εκεινη την λατρεψε αυτην την ταινια και οτι μαλλον-υποθεση εκανε... θα εβγενε ισως 2η ταινια. δεν ηθελα να την ακουσω αρχικα...πιστεψτε με ομως αυτη ειναι η μαγια του Λυκοφωτος... δεν μπορουσα να κοιμηθω το βραδυ γιατι το σκεφτομουν συνεχεια χαχαχα δεν ειναι ειρωνικο;;; Εψαξα λοιπον στο διαδιχτυο...εκει ανακαλυψα οτι η ταινια που με αφησε το βραδυ εκνευρισμενη και αυπνη ήταν βιβλιο. Εκεινες ακριβως τις μερες πραγματοποιησα ενα ταξιδακι για να δω την αδελφη μου. Στην επιστροφη ενω ολες οι γυναικες κολλανε στα duty free ετρεξα να ψαξω το λυκοφως, ομως δεν το εβρισκα στο ραφι και ενω με εξυπηρετουσε η πωλητρια με ενημερωσε οτι ειχε και το 2ο βιβλιο, δεν το αγορασα εκεινη την στιγμη φοβουμενη οτι ισως εχανα το ενδιαφερον μου. Απο περιεργια και μονο(Πανδωρα) ξεκινησα το βιβλιο μου στο αεροπλανο για την επιστροφη! ενω ειχα δει την ταινια, ενω ηξερα την συνεχεια το διαβασα σαν διψασμενη! το ποτε εφτασα στο προορισμο και στο σπιτι μου (δεν ειναι υπερβολη) δεν το θυμαμαι! σαν να μου εκαναν μαγια!!!! το διαβασα σε 3μερες φανταστητε οτι εργαζομαι ολη την ημερα απο 9:00 το πρωι μεχρι 21:00 το βραδυ!! Κοιμομουν στις 5:00 τα ξημερωματα για να ξυπνησω στις 7:00 και οχι γιατι αισθανομουν κουρασμενη αλλα γιατι επρεπε να κοιμηθω... αλλα ηθελα να διαβασω!!! Μια θλιψη με περιελουσε οταν ανακαλυψα οτι το βιβλιο μου τελειωσε και ημουν ολη μερα στεναχωριμενη...εχοντας πριξει στη κυριολεξια τον δικο μου λεγοντας του για τον Εντουαρντ μου εκανε δωρο την ιδια μερα και τα επομενα 2βιβλια της σειρας! Ημουν το ποιο ευτυχισμενο πλασμα του κοσμου και εκεινος το ποιο γλυκο πλασμα απο ολα(μαζι με τον Εντουαρντ ) Απο τοτε η ταινια που την αγορασα γνησια, την εχω δει πανω απο 100φορες με την κολλητη μου & την εχω καταταξει στις αγαπημενες μου! | |
|
| |
MyrtoCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 26 Τόπος : Seattle Αριθμός μηνυμάτων : 1734 Registration date : 14/03/2010
Forks Student Profile Team: Victoria Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Δευ 15 Μαρ 2010 - 19:31 | |
| η αληθεια ειναι οτι οταν πρωτοβγηκε δεν μου ειχε περασει ποτε απο το μυαλο μου να το δω γιατι δεν εβλεπα και πολυ σινεμα..οταν βγηκε η νεα σεληνη πηρα σε DVD το λυκοφως και μετα πηγα και ειδα τη νεα σεληνη..αλλαξα ολο το στιλ μου απο εκει που ακουγα ροκ μπαλαντες ακουω ποπ και αυτος ειναι ο λογος που αρχισα να διαβασω το λυκοφως και να βλεπω τισ ταινιες... και βεβαια ειμαι με τον edward και μισω τον τζεικομπ!! | |
|
| |
Wonder New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : Έδεσσα Αριθμός μηνυμάτων : 259 Registration date : 15/03/2010
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Δευ 15 Μαρ 2010 - 22:30 | |
| Παιδια ειλικρινα δεν φανταζεστε ποσο χαρουμενη ειμαι αυτη την στιγμη....γενικα κανεις απο το κοινωνικο μου περιγυρο δεν ασχολειται με το Twilight και φυσικα οταν πηγαινα να μιλησω για αυτο στισφιλεσ μου συνεχεια μου ελεγαν "ηρεμισε ενα απλο βιβλιο ειναι μονο"...τωρα ξερω πως δεν ειμαι τρελη...!!!!!Τον Edward τον ερωτευτηκα απο την πρωτη λεξη που ειπε (και στο βιβλιο και στην ταινια)...Ωστοσο στην ταινια ειμαι σιγουρη πως επαιξε μεγααααλο ρολο και το οτι ο αγαπημενος μου Edward ηταν ο ανεπαναληπτοs Robert Pattinson τον οποιον αν μπορουσα να παντρευτω θα το ειχα κανει.....Ο ανθρωποσ εχει πανω του ολα τα χαρισματα του κοσμου...και μεταξυ μασ δεν θεωρω καθολου ελκυστικο τον Jacob(taylor lautner).... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Δευ 15 Μαρ 2010 - 22:58 | |
| εντελώς μεταξύ μας όμως.... χιχιχιχι!!! | |
|
| |
Wonder New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : Έδεσσα Αριθμός μηνυμάτων : 259 Registration date : 15/03/2010
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Δευ 15 Μαρ 2010 - 23:04 | |
| χαχαχαχα....αντε επιτελους καποιος που συμφωνει... | |
|
| |
an8i New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : Athina Αριθμός μηνυμάτων : 101 Registration date : 06/05/2009
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τετ 17 Μαρ 2010 - 21:18 | |
| Χαχαα ουτε και εγω τον 8εωρω πολυ ωραιοο... Βασικα τον συγκρινω με τν Ρομπ για αυτοο μαλλον.. | |
|
| |
<3<3Ms.Kolina<3 New Moon Victim
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 136 Registration date : 28/02/2010
Forks Student Profile Team: Victoria Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τετ 17 Μαρ 2010 - 21:25 | |
| e]]καλησπερα και εδω!!!! κητα να δεις σηπτοση και εγω ακριωοσ το ιδιο με την BELLA MARIE P επαθα!!! και συμφωνω απολιτος οτι ο teylor δεν ειναι ομορφος!! μπροστα στον rob ολοι ειναι λιγοι!!![/i]
α!!!!! εγω αρχικα κοροιδευα την αδερφη μου που το εβλεπε!!! αλλα μια μερα εφερε στο σπιτι την εκλιξη και την χαραυγη και επιδι δεν ειχα τιποτα να κανω τα διαβασα ποροθικα και μετα διαβασα και τα αλλα δυο ειδα και τισ ταινιεσ και τωρα αντε να ξεκολισω ολην την ημερα για αυτο μηλαω τις φιλες μου τις εχω σπασει τα νεθρα!!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την <3<3Ms.Kolina<3 στις Τετ 17 Μαρ 2010 - 21:32, 1 φορά | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τετ 17 Μαρ 2010 - 21:27 | |
| για να πω κι εγω την αμαρτια μου ουτε εμενα μου αρεσε για να παω να το δω οταν βγηκε το λυκοφως....μου ελεγαν ολοι ελα παμε θα ναι καλο....ομως εγω τπτ(ακομα δν εχω συγχωρεσει τον εαυτο μου για αυτο..)οταν μια μερα καταλαθος ειδα το τρειλρ της νεας σεληνης(θανταστειτε ποσο καιρο μετα..)μου αρεσε και ειπα να το ψαξω το θεμα...ειδα το λυκοφως σε dvd σε μια φιλη μ και μετα κολλησα....σημερα δεν μπορω να κοιμηθω χωρις να χω δει λιγο λυκοφως λιγο νεα σεληνη και φυσικα το τρειλερ της εκλειψης...και οπως αλλοι κοιμουνται με αρκουδακι εγω κοιμαμαι με βιβλιαρακι...τη χαραυγη... (λυπαμια αλλα μονο αυτο εχω....μεχρι τωρα... ) | |
|
| |
| And so the lambs fell in love with...Twilight | |
|