| And so the lambs fell in love with...Twilight | |
|
+249Mental Shield nana mplak Teodan i love edward 2 ROBELINA Bella Marie Swan bReakDowN-Mark kati Nantia Hale_Biers Emy+Robert niki breathless *evdokia* marina forever Rosemarie Cullen Anactaciaa_Rosetta Cullen marina Bellsten Marzaki Cullen Vivaki Cullen ElpidoulaPattinson !!!twilight!!! LITSA0089 jennypara Mrs.Christina mpellanti21 esme aLmOsT_nOrMaL di1996 Evaline despina aek Izabella Swan ed<3 anastasia_1992 gwgwka twilightsagaddicted <3<3Ms.Kolina<3 Wonder MyrtoCullen AliceK Lizzy Cullen AnaroseCullen Afelop evi swan athina Drama Queen vikaki21 gossamer pink αντα Bella Cullen12 Rob+MJ4ever!! kristen(a) Deppy lykofotaki princesskitty d@n@e twilight! renaki roberta Bella_Cullen22 Arianna Mary Alice Brandon mimigk ntinaki NukeFan DEMONA CULLEN PATTINSON Vampi mR.Geo John Cullen stupid lumb liaki twilight girl AST Siaki_J sof Μαργαριτα Ashley Greene RafaelaVolturi patrick tina cullen RafaelaCullen T-NM-E-BD ~!Cristi!~ Lunna Cullen konstantia crazy evaki riana_vampoula Strider Jasper Hale Renesmi Εστελλα Καλεν XENIA BLACK Eclipse_alex Cullen pretty witch Bella-Edward-Renesmee freakyannie BellaNessieSwan Morena Nemesis Of Bellin Edbel fafoula1234 OnirodamastHs lena robert 4ever NICKY vampiroula mariap kollhmenh Natali Cullen sofaki 95 edward 4ever ..::Rikku::.. christi_twilight bluesea litsaki_kourkoubinaki VLaSia =) volturi girl linaki demi jenaki Mrs.Cullen Sloorp team edward twiligter dreamofedward LaDy_SoVeReigN silenceprincess Odelle Fotis333 Flyingdutchman breeze of wolf twilightFOREVER Connie Cullen SpunK RansoM thomi alicecullen27 ren4itoy Georgia P. C elli Renesmee C. michelle twilightaholic#1 bloody swan lena_123 BigFanOfTwilight Edward_ Breaking_ Dawn Efst@thi@ sweetie birdwatcher ko0tso0 Fay1765 JuStleNe twilightergirl dolores!! Fotini nantiaki_twilight 4 ever ice#fire vampyra maritca mpourbi hiddenfantasy Melia twilightaholic# ChristinaCulen ViolettaCullen18 kanty edward_20 an8i Melodie Moonlight bella_edward butterfly TZENIPAN !~Twilighter~! M@rIa lila-->twi!ight<3 angepsi Rosalie Hale Ms Cullen bedward__ mikulia ΕΡΗ smaragda MIKAELLA xrisa_twilight anthian9 sunrise emma cullen pattinson edward's victim ioannaki-twilightaddicted sofakimpiskotaki kikina Isabella16 Isabella21 maraki-twilightholic MiSs-->NtOuF* BELLA22 maraki13_10 BELLA MARIE Lion's_Lamb Kikitsa_twilight Marilou chris-cullen Vasiliki_Luvs_Vampires Dorian_Grey magic princess .::Ελευθερία::. April Lancelot natalia Stella kalkat EternalQueen Raven Edward_Andreas annabell DEVille LizCullen Alexadruby the vampire Christy akaliakoukou lionandlamp RedRose13 SilverMusk scarlet rose emerald eyes Ειrιnι twilightmaniac Rozali87 vantela hobo Gωgω-Twilighter Neri Crimson Beauty... k_katerina Princess olympia-Mikel-Robert Nancuko tatufun Vampire spunkransom Dimitra_Ony_Edward nasiatheslayer Darkbella nessie DanaeCullen WhiteQueen 253 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
edward's victim New Moon Victim
Ηλικία : 30 Τόπος : giannena Αριθμός μηνυμάτων : 143 Registration date : 21/02/2009
| |
| |
emma cullen pattinson Midnight Sun Vampire
Τόπος : Neverland!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2339 Registration date : 13/03/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τετ 25 Μαρ 2009 - 19:50 | |
| κοπελαρα μου...................η ιστορια σου ολο και κατι παει να μου θυμισει!!!!! και αυτο με τα τρια πραγματα που ησουν σιγουρη μ αρεσε παρα πολυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!! και παλι και καλα να περασεις........... | |
|
| |
Vasiliki_Luvs_Vampires New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : Athina Αριθμός μηνυμάτων : 157 Registration date : 27/02/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τετ 25 Μαρ 2009 - 20:50 | |
| hahaha κοριτσια δικια μας αυτη! και ποια δεν ειναι εδω μεσα θα μου πεις τωρα..
τεσπα καλα να περασεις σε αυτο το υπεροχο Robοφορουμ! :sparkle: | |
|
| |
sunrise Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : athina Αριθμός μηνυμάτων : 2711 Registration date : 27/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Παρ 27 Μαρ 2009 - 17:05 | |
| ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑ ΜΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ. ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ 4 ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΞΕΤΡΕΛΑΘΕΙ. | |
|
| |
anthian9 New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Τρίκαλα Αριθμός μηνυμάτων : 293 Registration date : 04/01/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Κυρ 29 Μαρ 2009 - 21:47 | |
| Εγώ αρχικά είχα δει το τρέιλερ γαι την τανία στην τηλεόραση κ ξετρελάθηκα! Γενικώς εκείνο το διάστημα γινόταν ένας πανικός σχετικά με τα βιβλία αλλά εγώ να σας πω ότι δν είχα ενδιαφερθεί καθόλου;; Από τότε όμως που είδα το τρέιλερ έτρεξα και είδα την τανία μαζί εμ την κολλητή μου! Απο τότε έχουμε γίνει κ οι δύο Twilight addicted :cheers: Έχω διαβάσει τα τρία πρώτα βιβλία και το midnight sun -για το τέταρτο περιμένω την ελληνική μετάφραση τον σεπτέμβριο!Υπομονή λοιπόν.. :face: | |
|
| |
xrisa_twilight Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 34 Τόπος : Ηρακλειο Αριθμός μηνυμάτων : 503 Registration date : 29/03/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Δευ 30 Μαρ 2009 - 11:36 | |
| Ειχαμε παει οικογενεια για να δουμε εργο στο cinema και τσακονοταν η μητερα μου με τον πατερα μου για το πιο εργο θα φουμε! Στο τελος νευριασα και τους ειπα οτι θα διαλεξω εγω(και φυσικα διαλεξα το λυκοφως!) Οι γονεις μου δεν ηθελαν αλλα( να ειναι καλα ο πατερας μου) επισε την μητερα μου και πηγαμε να το δουμε!! Το αποτελεσμα?? Μια ωρα μετα που τελειωσε το εργο ο πατερας μου καταργιοταν την ωρα και την στηγμη που μπηκαμε να το δουμε! Ειχα φαει(και εχω φαει) γερο κολλημα!!!!!! | |
|
| |
MIKAELLA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : chichester Αριθμός μηνυμάτων : 981 Registration date : 24/02/2009
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Δευ 30 Μαρ 2009 - 15:38 | |
| καλα εγω ειμαι τη να πω σαν εμενα πουθενα .το αγορασΑ καλοκαιρι ιουνιο γενικα δεν ειμαι του βιβλιου πηγα για πλακα και πηρα μερικα και μου ηπε ο βιβλιοπωλησ για το twilight gia vrikolaka kai tetia και αμεσσ το πηρα αλλα για να δητε τη εκανα και γω η ....ηρθα ελλαδα διακοπεσ και δεν το διαβασα καθολου ολο ελεγα αυριο και γυριζω κυπρο και 2 μερεσ μετα το σχολειο μιασ και δεν τα πηγενα καλα νεο σχολειο νεα ατομα καθε αρχη και δυσκολη και εκατσα να το διαβασω εφαγα ενα κολημα τα ξερετε τρ που περνω και το bd ωρισ να τουσ πω τιποτα με αφσαν μονη τουσ εχω σπαση τα νεβρα για αυτο και οταν εμαθαν οτι θα διαβασωτο bd μου εδωσν 1 βδομαδα ρεπο που την παραια!!!!τη καλα παιδια | |
|
| |
MIKAELLA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : chichester Αριθμός μηνυμάτων : 981 Registration date : 24/02/2009
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Δευ 30 Μαρ 2009 - 15:47 | |
| help ξερει καμια που να βρω το bd εστο και για το pc?plz as mou pite an 3erete εν μπορω να το αγορασω εχω exams και μου λενε οτι θα το παρω το καλοκαιρι αλλα που εγω χωρισ rob δεν μπορω και αν συγκρίνω πόσο ήθελα έκλειψη σε σχέση με αυτό δεν περιγράφετε βλέπω εφιάλτες λολ | |
|
| |
xrisa_twilight Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 34 Τόπος : Ηρακλειο Αριθμός μηνυμάτων : 503 Registration date : 29/03/2009
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Δευ 30 Μαρ 2009 - 23:00 | |
| Εγω το βρηκα στο www.ellinadiko.com ειναι στα αγγλικα βεβαια! αν εισαι μελος μπορεις να το κατευασεις!! | |
|
| |
smaragda Twilight Human
Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 5 Registration date : 02/04/2009
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Πεμ 2 Απρ 2009 - 2:16 | |
| Γνώριζα τα βιβλία αλλά δεν είχα σκοπό να τα διαβάσω (αν και φαν με οτιδήποτε έχει σχέση με βρικόλακες κτλ ). Τεσπα πριν από 3 βδομάδες περίπου είδα την ταινία και μου άρεσε. Μια φίλη μου μόλις είχε αγοράσει το πρώτο βιβλίο και της είπα να μου το φέρει όταν το τελειώσει αλλά τελικά εκείνο το ΣΚ πήγα επίσκεψη σε σε κάτι φιλες μου στην Θεσσαλονίκη και ενώ περίμενα στο ΚΤΕΛ το λεωφορείο, πήγα βόλτα στο μαγαζί με τα βιβλία, είχε τα βιβλία και λέω ας πάρω το πρώτο (ποιος ξέρει ποτε θα το τελειωνε η Β. ). Αυτό ήταν, μέσα σε μια βδομάδα είχα αγοράσει και τα τρία βιβλία και μου πήρε περίπου μιάμιση βδομάδα για να τα διαβάσω και τα τρία ( λόγω υποχρεώσεων αλλιώς ούτε βδομάδα δεν θα μου έπαιρνε ). | |
|
| |
maraki-twilightholic Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 1047 Registration date : 12/02/2009
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Πεμ 2 Απρ 2009 - 4:34 | |
| - MIKAELLA έγραψε:
- help ξερει καμια που να βρω το bd εστο και για το pc?plz as mou pite an 3erete εν μπορω να το αγορασω εχω exams και μου λενε οτι θα το παρω το καλοκαιρι αλλα που εγω χωρισ rob δεν μπορω και αν συγκρίνω πόσο ήθελα έκλειψη σε σχέση με αυτό δεν περιγράφετε βλέπω εφιάλτες λολ
υπαρχει και στο εδω forum ειδικο link που χει δωσει η April! https://bellandedward.forumgreek.com/forum-f27/topic-t202.htm | |
|
| |
Ηλικία : 35 Τόπος : Θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 1047 Registration date : 12/02/2009
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Πεμ 2 Απρ 2009 - 4:51 | |
| | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Πεμ 2 Απρ 2009 - 8:50 | |
| εγω κοριτσια ειδα το τρειλερ της ταινιας και πειθω τον αντρα μου να παμε να το δουμε.την αλλη μερα αγορασα τα 2 πρωτα βιβλια.στη συνεχεια το τριτο κτλ.φυσικα εχω διαβασει την χαραυγη στα αγγλικα αλλα την περιμενω και στα ελληνικα με λαχταρα.μακαρι να ολοκληρωσει και το midnight sun και ακομα καλυτερα να γραψει ολη την τετραλογια απο την μερια του edward. | |
|
| |
mikulia Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 5 Registration date : 06/04/2009
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Δευ 6 Απρ 2009 - 17:42 | |
| Ξέρω ότι στην αρχή θα σας φανεί λίγο άσχετο αυτό που γράφω αλλά θέλω απλά να καταλάβετε πόσο πολύ με βοήθησαν τα βιβλία. Πριν από περίπου 5 χρόνια γνώρισα έναν άντρα.Ηταν πελάτης στο μαγαζί που δούλευα και από την πρώτη στιγμή που τον είδα κατάλαβα πως για χάρη του θα έκανα οτιδήποτε,αρκεί να ήμουν μαζί του.Δεν μπορώ να πω ότι ήταν ο πιο όμορφος άντρας του κόσμου είχε όμως αυτό το κάτι που δεν έχουν οι άλλοι.Δεν είχα νιώσει ποτέ ξανά τίποτα παρόμοιο.Δεν συνηθίζω να ερωτεύομαι έυκολα. Ηταν όμως παντρεμένος και εγώ είχα δεσμό και αργότερα αρραβωνιάστηκα. Αρχίσαμε να κάνουμε παρέα και γνώρισα την γυναίκα του, αμέσως γίναμε φίλες και από την πρώτη στιγμή που πήρα τον γιο του στην αγκαλιά μου τον λάτρεψα.Δεν έχω δει ποτέ πιο όμορφο και πιο γλυκό παιδί.Δεν είναι περίεργο αφού είναι ολόιδιος ο πατέρας του.Και έτσι καταλήξαμε να κάνουμε παρέα εγώ,ο αρραβωνιαστικός μου και η γυναίκα του.Ξέρω ότι φαίνετε πολύ περίεργο αλλά πραγματικά περνούσαμε ωραία και φτάσαμε στο σημείο να έρχονται στο σπίτι σαν να ήταν δικό τους. Συνήθισα να ζω έτσι,να τον έχω πάντα κοντά αλλά ποτέ δικό μου και δεν καταλάβαινα καν πόσο πολύ τον αγαπούσα μέχρι που πέθανε πριν από λίγους μήνες.Ολοι είχαν καταλάβει εκτός από μένα.Και η γυναίκα του και ο αρραβωνιαστικός μου,ήξεραν όμως πολύ καλά ότι δεν πρόκειτε να συμβεί τίποτα αναμεσά μας. Είχε κατάθλιψη για πολύ καιρό αλλά κανένας μας δεν υποψιαστηκέ πόσο σοβαρό ήταν. Μια μέρα ξύπνησε το πρωί πήγε τον γιο του στο παιδικό και όταν γύρισε στο σπίτι κρεμάστηκε. Το έμαθα την επόμενη μέρα και απο τότε αν και πέρασαν μήνες δεν μπορώ να συνέλθω. Ακόμα δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως έφτασε σε αυτό το σημείο. Είχα δει την διαφήμηση της ταινίας στην τηλεόραση.Πάντα μου άρεσαν οι ταινίες με τους βρικόλακες και σκέφτηκα να περιμένω να βγει σε DVD.Μετά το θανατό του είδα την ταινία ( την κατέβασα από το Ιντερνετ )και την επόμενη βδομάδα την έβλεπα κάθε μέρα. Έμαθα ότι η ταινία είναι βασισμένη σε βιβλίο και υπάρχει και συνέχεια.Η ταινία ήταν το μόνο πράγμα που με έκανε να ξεχνιέμαι και χάρηκα πολύ όταν έμαθα ότι υπάρχει στα ελληνικά.Δεν είχα όμως λεφτά εκείνη την στιγμή και έτσι περίμενα να πληρωθώ.Η φίλη μου έδωσε δανεικά όταν είδε πόσο πολύ ανηπομονούσα να τα αγοράσω πήγαμε μαζί στον Μαλιάρη και τότε τα είδα.Είχαν ένα ράφι γεμάτο με τα τρία πρώτα βιβλία στην είσοδο του μαγαζιού.Φώναξα από την χαρά και όπως πάντα έγινα ρεζίλι.Ηθελα να πάρω μόνο την συνέχεια αλλά η φίλη μου επέμενε να πάρω και το πρώτο,αν και δεν το έχει διαβάσει ήταν σίγουρη πως το βίβλίο θα είναι χίλιες φορές καλύτερο και είχε δίκιο(να΄ναι καλά)Οποιος δεν έχει διαβάσει το πρώτο να το διαβάσετε οπωσδήποτε. Μου πήρε μια βδομάδα να τα διαβάσω ,δεν είχα πολύ χρόνο λόγω τις δουλειάς και τον μαθημάτων.Διάβαζα στο λεωφορείο,στην δουλειά και στα διαλλείματα ανάμεσα στα μαθήματα στην Σχολή.Με έκαναν να ξεχνιέμαι και να μην τον σκέφτομαι. Ημουν αφηρημένη όλη την ώρα.Δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ σε τίποτα αλλό.Δεν ήθελα να τελειώσουν αλλά ήθελα να μάθω την συνέχεια.Στο τέλος του τρίτου βιβλίο είδα την διαφήμηση ότι το τέταρτο θα βγεί στα ελληνικά μόνο τον Σεπτέμβριο,αποφάσισα να ψάξω στο ιντερνετ.Δεν μπορούσα να το διαβάσω στα αγγλικά,δεν ήταν το ίδιο.Και αφού δεν το έβρισκα στα ελληνικά έψαξα στα ρώσικα.Ευτυχώς το βρήκα( είναι η πρώτη φορά που ευχαριστώ τον θεό που ξέρω ρώσικα ) Αρχισα να το διαβάζω αμέσως. Μπορείτε να φανταστείτε πόσο πολύ χάρηκα όταν έμαθα πως βγήκε και το 5. Είναι τέλειο και λυπάμαι πολύ που δεν το τελείωσε.Στάματησε στο καλύτερο σημείο. Ελπίζω να το συνεχίσει.Είναι ακόμα πιο ωραίο και από το πρώτο. Χαίρομαι που είδα πρώτα την ταινία γιατί όσο διάβαζα μπορούσα να φανταστω πως είναι ο 'Εντουαρντ και η Μπέλλα.Πραγματικά πιστευω ότι οι ηθοποιοί ταιριάζουν απόλυτα. | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Δευ 6 Απρ 2009 - 18:02 | |
| Δεν έχω να κάνω κανένα σχόλιο στο ποστ σου αγαπητή φίλη.
Χαίρομαι απλά που αυτά τα βιβλία έχουν την ικανότητα και τη μαγεία να κάνουν καλό και να γιατρεύουν τις ψυχές των ανθρώπων... | |
|
| |
emma cullen pattinson Midnight Sun Vampire
Τόπος : Neverland!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2339 Registration date : 13/03/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Δευ 6 Απρ 2009 - 18:13 | |
| - mikulia έγραψε:
- Ξέρω ότι στην αρχή θα σας φανεί λίγο άσχετο αυτό που γράφω αλλά θέλω απλά να καταλάβετε πόσο πολύ με βοήθησαν τα βιβλία.
Πριν από περίπου 5 χρόνια γνώρισα έναν άντρα.Ηταν πελάτης στο μαγαζί που δούλευα και από την πρώτη στιγμή που τον είδα κατάλαβα πως για χάρη του θα έκανα οτιδήποτε,αρκεί να ήμουν μαζί του.Δεν μπορώ να πω ότι ήταν ο πιο όμορφος άντρας του κόσμου είχε όμως αυτό το κάτι που δεν έχουν οι άλλοι.Δεν είχα νιώσει ποτέ ξανά τίποτα παρόμοιο.Δεν συνηθίζω να ερωτεύομαι έυκολα. Ηταν όμως παντρεμένος και εγώ είχα δεσμό και αργότερα αρραβωνιάστηκα. Αρχίσαμε να κάνουμε παρέα και γνώρισα την γυναίκα του, αμέσως γίναμε φίλες και από την πρώτη στιγμή που πήρα τον γιο του στην αγκαλιά μου τον λάτρεψα.Δεν έχω δει ποτέ πιο όμορφο και πιο γλυκό παιδί.Δεν είναι περίεργο αφού είναι ολόιδιος ο πατέρας του.Και έτσι καταλήξαμε να κάνουμε παρέα εγώ,ο αρραβωνιαστικός μου και η γυναίκα του.Ξέρω ότι φαίνετε πολύ περίεργο αλλά πραγματικά περνούσαμε ωραία και φτάσαμε στο σημείο να έρχονται στο σπίτι σαν να ήταν δικό τους. Συνήθισα να ζω έτσι,να τον έχω πάντα κοντά αλλά ποτέ δικό μου και δεν καταλάβαινα καν πόσο πολύ τον αγαπούσα μέχρι που πέθανε πριν από λίγους μήνες.Ολοι είχαν καταλάβει εκτός από μένα.Και η γυναίκα του και ο αρραβωνιαστικός μου,ήξεραν όμως πολύ καλά ότι δεν πρόκειτε να συμβεί τίποτα αναμεσά μας. Είχε κατάθλιψη για πολύ καιρό αλλά κανένας μας δεν υποψιαστηκέ πόσο σοβαρό ήταν. Μια μέρα ξύπνησε το πρωί πήγε τον γιο του στο παιδικό και όταν γύρισε στο σπίτι κρεμάστηκε. Το έμαθα την επόμενη μέρα και απο τότε αν και πέρασαν μήνες δεν μπορώ να συνέλθω. Ακόμα δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως έφτασε σε αυτό το σημείο. Είχα δει την διαφήμηση της ταινίας στην τηλεόραση.Πάντα μου άρεσαν οι ταινίες με τους βρικόλακες και σκέφτηκα να περιμένω να βγει σε DVD.Μετά το θανατό του είδα την ταινία ( την κατέβασα από το Ιντερνετ )και την επόμενη βδομάδα την έβλεπα κάθε μέρα. Έμαθα ότι η ταινία είναι βασισμένη σε βιβλίο και υπάρχει και συνέχεια.Η ταινία ήταν το μόνο πράγμα που με έκανε να ξεχνιέμαι και χάρηκα πολύ όταν έμαθα ότι υπάρχει στα ελληνικά.Δεν είχα όμως λεφτά εκείνη την στιγμή και έτσι περίμενα να πληρωθώ.Η φίλη μου έδωσε δανεικά όταν είδε πόσο πολύ ανηπομονούσα να τα αγοράσω πήγαμε μαζί στον Μαλιάρη και τότε τα είδα.Είχαν ένα ράφι γεμάτο με τα τρία πρώτα βιβλία στην είσοδο του μαγαζιού.Φώναξα από την χαρά και όπως πάντα έγινα ρεζίλι.Ηθελα να πάρω μόνο την συνέχεια αλλά η φίλη μου επέμενε να πάρω και το πρώτο,αν και δεν το έχει διαβάσει ήταν σίγουρη πως το βίβλίο θα είναι χίλιες φορές καλύτερο και είχε δίκιο(να΄ναι καλά)Οποιος δεν έχει διαβάσει το πρώτο να το διαβάσετε οπωσδήποτε. Μου πήρε μια βδομάδα να τα διαβάσω ,δεν είχα πολύ χρόνο λόγω τις δουλειάς και τον μαθημάτων.Διάβαζα στο λεωφορείο,στην δουλειά και στα διαλλείματα ανάμεσα στα μαθήματα στην Σχολή.Με έκαναν να ξεχνιέμαι και να μην τον σκέφτομαι. Ημουν αφηρημένη όλη την ώρα.Δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ σε τίποτα αλλό.Δεν ήθελα να τελειώσουν αλλά ήθελα να μάθω την συνέχεια.Στο τέλος του τρίτου βιβλίο είδα την διαφήμηση ότι το τέταρτο θα βγεί στα ελληνικά μόνο τον Σεπτέμβριο,αποφάσισα να ψάξω στο ιντερνετ.Δεν μπορούσα να το διαβάσω στα αγγλικά,δεν ήταν το ίδιο.Και αφού δεν το έβρισκα στα ελληνικά έψαξα στα ρώσικα.Ευτυχώς το βρήκα( είναι η πρώτη φορά που ευχαριστώ τον θεό που ξέρω ρώσικα ) Αρχισα να το διαβάζω αμέσως. Μπορείτε να φανταστείτε πόσο πολύ χάρηκα όταν έμαθα πως βγήκε και το 5. Είναι τέλειο και λυπάμαι πολύ που δεν το τελείωσε.Στάματησε στο καλύτερο σημείο. Ελπίζω να το συνεχίσει.Είναι ακόμα πιο ωραίο και από το πρώτο. Χαίρομαι που είδα πρώτα την ταινία γιατί όσο διάβαζα μπορούσα να φανταστω πως είναι ο 'Εντουαρντ και η Μπέλλα.Πραγματικά πιστευω ότι οι ηθοποιοί ταιριάζουν απόλυτα. η ιστορια σου ειναι φοβερη............................................ θα μπορουσε να γινει υπεροχη ταινια | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Δευ 6 Απρ 2009 - 21:37 | |
| - mikulia έγραψε:
- Ξέρω ότι στην αρχή θα σας φανεί λίγο άσχετο αυτό που γράφω αλλά θέλω απλά να καταλάβετε πόσο πολύ με βοήθησαν τα βιβλία.
Πριν από περίπου 5 χρόνια γνώρισα έναν άντρα.Ηταν πελάτης στο μαγαζί που δούλευα και από την πρώτη στιγμή που τον είδα κατάλαβα πως για χάρη του θα έκανα οτιδήποτε,αρκεί να ήμουν μαζί του.Δεν μπορώ να πω ότι ήταν ο πιο όμορφος άντρας του κόσμου είχε όμως αυτό το κάτι που δεν έχουν οι άλλοι.Δεν είχα νιώσει ποτέ ξανά τίποτα παρόμοιο.Δεν συνηθίζω να ερωτεύομαι έυκολα. Ηταν όμως παντρεμένος και εγώ είχα δεσμό και αργότερα αρραβωνιάστηκα. Αρχίσαμε να κάνουμε παρέα και γνώρισα την γυναίκα του, αμέσως γίναμε φίλες και από την πρώτη στιγμή που πήρα τον γιο του στην αγκαλιά μου τον λάτρεψα.Δεν έχω δει ποτέ πιο όμορφο και πιο γλυκό παιδί.Δεν είναι περίεργο αφού είναι ολόιδιος ο πατέρας του.Και έτσι καταλήξαμε να κάνουμε παρέα εγώ,ο αρραβωνιαστικός μου και η γυναίκα του.Ξέρω ότι φαίνετε πολύ περίεργο αλλά πραγματικά περνούσαμε ωραία και φτάσαμε στο σημείο να έρχονται στο σπίτι σαν να ήταν δικό τους. Συνήθισα να ζω έτσι,να τον έχω πάντα κοντά αλλά ποτέ δικό μου και δεν καταλάβαινα καν πόσο πολύ τον αγαπούσα μέχρι που πέθανε πριν από λίγους μήνες.Ολοι είχαν καταλάβει εκτός από μένα.Και η γυναίκα του και ο αρραβωνιαστικός μου,ήξεραν όμως πολύ καλά ότι δεν πρόκειτε να συμβεί τίποτα αναμεσά μας. Είχε κατάθλιψη για πολύ καιρό αλλά κανένας μας δεν υποψιαστηκέ πόσο σοβαρό ήταν. Μια μέρα ξύπνησε το πρωί πήγε τον γιο του στο παιδικό και όταν γύρισε στο σπίτι κρεμάστηκε. Το έμαθα την επόμενη μέρα και απο τότε αν και πέρασαν μήνες δεν μπορώ να συνέλθω. Ακόμα δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως έφτασε σε αυτό το σημείο. Είχα δει την διαφήμηση της ταινίας στην τηλεόραση.Πάντα μου άρεσαν οι ταινίες με τους βρικόλακες και σκέφτηκα να περιμένω να βγει σε DVD.Μετά το θανατό του είδα την ταινία ( την κατέβασα από το Ιντερνετ )και την επόμενη βδομάδα την έβλεπα κάθε μέρα. Έμαθα ότι η ταινία είναι βασισμένη σε βιβλίο και υπάρχει και συνέχεια.Η ταινία ήταν το μόνο πράγμα που με έκανε να ξεχνιέμαι και χάρηκα πολύ όταν έμαθα ότι υπάρχει στα ελληνικά.Δεν είχα όμως λεφτά εκείνη την στιγμή και έτσι περίμενα να πληρωθώ.Η φίλη μου έδωσε δανεικά όταν είδε πόσο πολύ ανηπομονούσα να τα αγοράσω πήγαμε μαζί στον Μαλιάρη και τότε τα είδα.Είχαν ένα ράφι γεμάτο με τα τρία πρώτα βιβλία στην είσοδο του μαγαζιού.Φώναξα από την χαρά και όπως πάντα έγινα ρεζίλι.Ηθελα να πάρω μόνο την συνέχεια αλλά η φίλη μου επέμενε να πάρω και το πρώτο,αν και δεν το έχει διαβάσει ήταν σίγουρη πως το βίβλίο θα είναι χίλιες φορές καλύτερο και είχε δίκιο(να΄ναι καλά)Οποιος δεν έχει διαβάσει το πρώτο να το διαβάσετε οπωσδήποτε. Μου πήρε μια βδομάδα να τα διαβάσω ,δεν είχα πολύ χρόνο λόγω τις δουλειάς και τον μαθημάτων.Διάβαζα στο λεωφορείο,στην δουλειά και στα διαλλείματα ανάμεσα στα μαθήματα στην Σχολή.Με έκαναν να ξεχνιέμαι και να μην τον σκέφτομαι. Ημουν αφηρημένη όλη την ώρα.Δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ σε τίποτα αλλό.Δεν ήθελα να τελειώσουν αλλά ήθελα να μάθω την συνέχεια.Στο τέλος του τρίτου βιβλίο είδα την διαφήμηση ότι το τέταρτο θα βγεί στα ελληνικά μόνο τον Σεπτέμβριο,αποφάσισα να ψάξω στο ιντερνετ.Δεν μπορούσα να το διαβάσω στα αγγλικά,δεν ήταν το ίδιο.Και αφού δεν το έβρισκα στα ελληνικά έψαξα στα ρώσικα.Ευτυχώς το βρήκα( είναι η πρώτη φορά που ευχαριστώ τον θεό που ξέρω ρώσικα ) Αρχισα να το διαβάζω αμέσως. Μπορείτε να φανταστείτε πόσο πολύ χάρηκα όταν έμαθα πως βγήκε και το 5. Είναι τέλειο και λυπάμαι πολύ που δεν το τελείωσε.Στάματησε στο καλύτερο σημείο. Ελπίζω να το συνεχίσει.Είναι ακόμα πιο ωραίο και από το πρώτο. Χαίρομαι που είδα πρώτα την ταινία γιατί όσο διάβαζα μπορούσα να φανταστω πως είναι ο 'Εντουαρντ και η Μπέλλα.Πραγματικά πιστευω ότι οι ηθοποιοί ταιριάζουν απόλυτα. πωπω...επαθα τωρα...τελικα ενα βιβλιο μπορει να επουλωσει πληγες σε καποιο βαθμο....ταξιδευει..ναι...ενα βιβλιο ταξιδευει τον αναγνωστη....αλλα πολλες φορες ενα βιβλιο σε κανει να ξεχνας πραγματα ανθρωπους και γεγονοτα που σε πληγωνουν...οποτε αφηνεσαι στη μαγεια του και απλα περιμενεις τη συνεχεια.....και αγωνιας συμπασχεις ερωτευεσαι λυπασαι μαζι με τους ηρωες....το κανεις δικο σου και το βιβλιο σε κανει δικο του...βοηθαει...βοηθαει πολυ.... | |
|
| |
MiSs-->NtOuF* Eclipse Bitten
Ηλικία : 32 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 350 Registration date : 05/03/2009
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Δευ 6 Απρ 2009 - 21:44 | |
| - mikulia έγραψε:
Πριν από περίπου 5 χρόνια γνώρισα έναν άντρα.Ηταν πελάτης στο μαγαζί που δούλευα και από την πρώτη στιγμή που τον είδα κατάλαβα πως για χάρη του θα έκανα οτιδήποτε,αρκεί να ήμουν μαζί του.Δεν μπορώ να πω ότι ήταν ο πιο όμορφος άντρας του κόσμου είχε όμως αυτό το κάτι που δεν έχουν οι άλλοι.Δεν είχα νιώσει ποτέ ξανά τίποτα παρόμοιο.Δεν συνηθίζω να ερωτεύομαι έυκολα. Ηταν όμως παντρεμένος και εγώ είχα δεσμό και αργότερα αρραβωνιάστηκα. Αρχίσαμε να κάνουμε παρέα και γνώρισα την γυναίκα του, αμέσως γίναμε φίλες και από την πρώτη στιγμή που πήρα τον γιο του στην αγκαλιά μου τον λάτρεψα.Δεν έχω δει ποτέ πιο όμορφο και πιο γλυκό παιδί.Δεν είναι περίεργο αφού είναι ολόιδιος ο πατέρας του.Και έτσι καταλήξαμε να κάνουμε παρέα εγώ,ο αρραβωνιαστικός μου και η γυναίκα του.Ξέρω ότι φαίνετε πολύ περίεργο αλλά πραγματικά περνούσαμε ωραία και φτάσαμε στο σημείο να έρχονται στο σπίτι σαν να ήταν δικό τους. Συνήθισα να ζω έτσι,να τον έχω πάντα κοντά αλλά ποτέ δικό μου και δεν καταλάβαινα καν πόσο πολύ τον αγαπούσα μέχρι που πέθανε πριν από λίγους μήνες.Ολοι είχαν καταλάβει εκτός από μένα.Και η γυναίκα του και ο αρραβωνιαστικός μου,ήξεραν όμως πολύ καλά ότι δεν πρόκειτε να συμβεί τίποτα αναμεσά μας. Είχε κατάθλιψη για πολύ καιρό αλλά κανένας μας δεν υποψιαστηκέ πόσο σοβαρό ήταν. Μια μέρα ξύπνησε το πρωί πήγε τον γιο του στο παιδικό και όταν γύρισε στο σπίτι κρεμάστηκε. Το έμαθα την επόμενη μέρα και απο τότε αν και πέρασαν μήνες δεν μπορώ να συνέλθω. Ακόμα δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως έφτασε σε αυτό το σημείο. Είχα δει την διαφήμηση της ταινίας στην τηλεόραση.Πάντα μου άρεσαν οι ταινίες με τους βρικόλακες και σκέφτηκα να περιμένω να βγει σε DVD.Μετά το θανατό του είδα την ταινία ( την κατέβασα από το Ιντερνετ )και την επόμενη βδομάδα την έβλεπα κάθε μέρα. Έμαθα ότι η ταινία είναι βασισμένη σε βιβλίο και υπάρχει και συνέχεια.Η ταινία ήταν το μόνο πράγμα που με έκανε να ξεχνιέμαι και χάρηκα πολύ όταν έμαθα ότι υπάρχει στα ελληνικά.Δεν είχα όμως λεφτά εκείνη την στιγμή και έτσι περίμενα να πληρωθώ.Η φίλη μου έδωσε δανεικά όταν είδε πόσο πολύ ανηπομονούσα να τα αγοράσω πήγαμε μαζί στον Μαλιάρη και τότε τα είδα.Είχαν ένα ράφι γεμάτο με τα τρία πρώτα βιβλία στην είσοδο του μαγαζιού.Φώναξα από την χαρά και όπως πάντα έγινα ρεζίλι.Ηθελα να πάρω μόνο την συνέχεια αλλά η φίλη μου επέμενε να πάρω και το πρώτο,αν και δεν το έχει διαβάσει ήταν σίγουρη πως το βίβλίο θα είναι χίλιες φορές καλύτερο και είχε δίκιο(να΄ναι καλά)Οποιος δεν έχει διαβάσει το πρώτο να το διαβάσετε οπωσδήποτε. Μου πήρε μια βδομάδα να τα διαβάσω ,δεν είχα πολύ χρόνο λόγω τις δουλειάς και τον μαθημάτων.Διάβαζα στο λεωφορείο,στην δουλειά και στα διαλλείματα ανάμεσα στα μαθήματα στην Σχολή.Με έκαναν να ξεχνιέμαι και να μην τον σκέφτομαι. Ημουν αφηρημένη όλη την ώρα.Δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ σε τίποτα αλλό.Δεν ήθελα να τελειώσουν αλλά ήθελα να μάθω την συνέχεια.Στο τέλος του τρίτου βιβλίο είδα την διαφήμηση ότι το τέταρτο θα βγεί στα ελληνικά μόνο τον Σεπτέμβριο,αποφάσισα να ψάξω στο ιντερνετ.Δεν μπορούσα να το διαβάσω στα αγγλικά,δεν ήταν το ίδιο.Και αφού δεν το έβρισκα στα ελληνικά έψαξα στα ρώσικα.Ευτυχώς το βρήκα( είναι η πρώτη φορά που ευχαριστώ τον θεό που ξέρω ρώσικα ) Αρχισα να το διαβάζω αμέσως. Μπορείτε να φανταστείτε πόσο πολύ χάρηκα όταν έμαθα πως βγήκε και το 5. Είναι τέλειο και λυπάμαι πολύ που δεν το τελείωσε.Στάματησε στο καλύτερο σημείο. Ελπίζω να το συνεχίσει.Είναι ακόμα πιο ωραίο και από το πρώτο. Χαίρομαι που είδα πρώτα την ταινία γιατί όσο διάβαζα μπορούσα να φανταστω πως είναι ο 'Εντουαρντ και η Μπέλλα.Πραγματικά πιστευω ότι οι ηθοποιοί ταιριάζουν απόλυτα. ΩΩΩΧ κοπελα μου...Λυπαμαι πολυ... Ελπιζω να το ξεπερασεις Ολο αυτο...ξερω πως ειναι να χανεις καποιον που αγαπας.. Ελπιζω να βρεις εστο και λιγη παριγορια στο Φορουμ και φυσικα απο τα βιβλια... | |
|
| |
mikulia Twilight Human
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Δευ 6 Απρ 2009 - 23:10 | |
| Ευχαριστώ πολύ. Μακάρι να διάβαζα τα βιβλία υπό διαφορετικές συνθήκες και να ήταν ακόμα εδώ.Να του έλεγα την ιστορία την επόμενη φορα που θα τον εβλεπα.Θα ήθελα πολύ να το μοιραστώ μαζί του.Ξέρω ότι θα γελούσε μαζί μου αν του έλεγα πως είμαι ερωτευμένη με τον 'Εντουαρντ και μετά θα έλεγε πως αποκλείεται γιατί δεν υπάρχει πιο όμορφος αντρας από τον ίδιο. Θα έδινα τα πάντα,τα πάντα για να τον γυρίσω πίσω.Να ξέρω πως είναι καλά και ας είναι μακριά και με την οικογένεια του.Ηταν ακόμα χειρότερο να βλέπω τι έκανε με την οικογένεια του.Να βλέπω την γυναίκα του σε κατάσταση σοκ και να νιώθω απαίσια γιατί τον αγαπά ακόμα πιο πολύ απ'ότι πριν αν και δεν έκανα ποτε τίποτα.Να ακούω τον γιο του να ρωτάει γιατί ο Θεούλης τον πήρε μακριά του και ότι του λείπει. Και το χειρότερο από όλα είναι ότι είναι πολύ μικρός για να τον θυμάται καλά. Ολοι μας θα συνεχίσουμε τις ζωές μας και το μόνο που μένει είναι οι αναμνήσεις οι οποιες είναι πολλές και ωραίες.Και εκείνος θα παραμείναι για πάντα νέος και όμορφος. Το φόρουμ με βοήθησε πραγματικά και δεν φαντάζεστε πόσο χαίρομαι που το βρήκα. Και πάλι ευχαριστώ πολύ!!! | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Δευ 6 Απρ 2009 - 23:19 | |
| - mikulia έγραψε:
- Ευχαριστώ πολύ.
Μακάρι να διάβαζα τα βιβλία υπό διαφορετικές συνθήκες και να ήταν ακόμα εδώ.Να του έλεγα την ιστορία την επόμενη φορα που θα τον εβλεπα.Θα ήθελα πολύ να το μοιραστώ μαζί του.Ξέρω ότι θα γελούσε μαζί μου αν του έλεγα πως είμαι ερωτευμένη με τον 'Εντουαρντ και μετά θα έλεγε πως αποκλείεται γιατί δεν υπάρχει πιο όμορφος αντρας από τον ίδιο. Θα έδινα τα πάντα,τα πάντα για να τον γυρίσω πίσω.Να ξέρω πως είναι καλά και ας είναι μακριά και με την οικογένεια του.Ηταν ακόμα χειρότερο να βλέπω τι έκανε με την οικογένεια του.Να βλέπω την γυναίκα του σε κατάσταση σοκ και να νιώθω απαίσια γιατί τον αγαπά ακόμα πιο πολύ απ'ότι πριν αν και δεν έκανα ποτε τίποτα.Να ακούω τον γιο του να ρωτάει γιατί ο Θεούλης τον πήρε μακριά του και ότι του λείπει. Και το χειρότερο από όλα είναι ότι είναι πολύ μικρός για να τον θυμάται καλά. Ολοι μας θα συνεχίσουμε τις ζωές μας και το μόνο που μένει είναι οι αναμνήσεις οι οποιες είναι πολλές και ωραίες.Και εκείνος θα παραμείναι για πάντα νέος και όμορφος. Το φόρουμ με βοήθησε πραγματικά και δεν φαντάζεστε πόσο χαίρομαι που το βρήκα. Και πάλι ευχαριστώ πολύ!!! μακαρι να το ξεπερασεις γρηγορα καλη μου....εισαι πολυ γλυκια και αυτο φαινεται απο τον τροπο που μιλας..σου ευχομαι οτι καλυτερο....και για οτι θες μην διστασεις,,,ειμαστε εδω!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Δευ 6 Απρ 2009 - 23:27 | |
| Πραγματικα δεν ξερω αν το να πω κτ θα σε κανει να νιωσεις καλυτερα. Απλα "καλη δυναμη''..θα χαρω παρα πολυ αν η παρεα μας σε κανει ν αισθανεσαι λιγακι καλυτερα. | |
|
| |
bedward__ Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Καβάλα! Αριθμός μηνυμάτων : 787 Registration date : 15/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Δευ 6 Απρ 2009 - 23:34 | |
| δεν ξερω τι ν πω......πραγματικα λυπαμαι ψυχη μου γλυκια!!!Αλλα πρπ ν νιωθεις τυχερη που γνωρισες το αλλο σου μισο(εγω ετσι το ονομαζω).......πργμτκ ειναι τοσο λυπητερη η ιστορια σ αλλα κ τοσο γλυκια ταυτοχρονα....ειρωνεια.... Ο χρονος θα γιατρεψει τις πληγες να εισαι σιγουρη ....κ θα σου αφησει την πιο γλυκια αναμηνηση........Πρεπει να φανεις δυνατη......σε θελει δυνατη... | |
|
| |
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Δευ 6 Απρ 2009 - 23:40 | |
| Αχ!!!Κοριτσακι μου!!!Θα περασει ο πονος σιγα σιγα με τον καιρο!!!Δεν ξεπερνιεται η ανθρωπινη απωλεια,προσπερνιεται ομως!!!Χαιρομαι που υπαρχουν πραγματα που σε κανουν να ξεχαστεις!!!Να εισαι σιγουρη οτι θα κανουμε και εμεις οτι μπορουμε να σε βοηθησουμε σε αυτο!!! | |
|
| |
annabell Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ATHENS AIGALEW Αριθμός μηνυμάτων : 759 Registration date : 29/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Δευ 6 Απρ 2009 - 23:53 | |
| λένε πως ο καλυτερος γιατρός είναι ο χρόνος....μακαρι αυτος ο χρονος λοιπόν απο εδω και περα να γιατρεψει την δική σου πληγή και να αρχισεις να νιωθεις καλυτερα και πιο αισιοδοξα απο εδω και πέρα....
μακαρι και εμεις εδω να ειμαστε ακομα ενα στοιχείο "γιατρου" που να σε κανει να νιωσεις καλύτερα.... | |
|
| |
mikulia Twilight Human
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τρι 7 Απρ 2009 - 0:23 | |
| Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ!!!! Νιώθω πολύ άσχημα που το συζητάω.Ηταν παντρεμένος και εγώ είμαι αρραβωνιασμένη και αγαπάω πάρα πολύ τον αρραβωνιαστικό μου.Δεν ξέρω πως να το εξιγήσω.... Σας έχει τύχει να αγαπάτε 2 αντρες την ίδια στιγμή εντελώς διαφορετικά? Ξέρω πολύ καλά ότι είμαι με αυτόν που πρέπει απλά δεν θα σταματήσω να αναρωτιέμαι ποτε πως θα ήταν αν όλα ήταν διαφορετικά.Αν τον γνώριζα πριν παντρευτεί και αρραβωνιαστώ..... Τέλος πάντων δεν ξέρω αν πρέπει να χαίρομαι που τον γνώρισα η καλύτερα να μην τον γνώριζα ποτε!!! Η τουλάχιστον να μην τον γνώριζα τόσο καλά!!! | |
|
| |
| And so the lambs fell in love with...Twilight | |
|