Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

And so the lambs fell in love with...Twilight

Πήγαινε κάτω 
+249
Mental Shield
nana mplak
Teodan
i love edward 2
ROBELINA
Bella Marie Swan
bReakDowN-Mark
kati
Nantia Hale_Biers
Emy+Robert
niki
breathless
*evdokia*
marina forever
Rosemarie Cullen
Anactaciaa_Rosetta Cullen
marina
Bellsten
Marzaki Cullen
Vivaki Cullen
ElpidoulaPattinson
!!!twilight!!!
LITSA0089
jennypara
Mrs.Christina
mpellanti21
esme
aLmOsT_nOrMaL
di1996
Evaline
despina aek
Izabella Swan
ed<3
anastasia_1992
gwgwka
twilightsagaddicted
<3<3Ms.Kolina<3
Wonder
MyrtoCullen
AliceK
Lizzy Cullen
AnaroseCullen
Afelop
evi
swan
athina
Drama Queen
vikaki21
gossamer
pink
αντα
Bella Cullen12
Rob+MJ4ever!!
kristen(a)
Deppy
lykofotaki
princesskitty
d@n@e twilight!
renaki
roberta
Bella_Cullen22
Arianna
Mary Alice Brandon
mimigk
ntinaki
NukeFan
DEMONA CULLEN PATTINSON
Vampi
mR.Geo
John Cullen
stupid lumb
liaki
twilight girl
AST
Siaki_J
sof
Μαργαριτα
Ashley Greene
RafaelaVolturi
patrick
tina cullen
RafaelaCullen
T-NM-E-BD
~!Cristi!~
Lunna Cullen
konstantia
crazy
evaki
riana_vampoula
Strider
Jasper Hale
Renesmi
Εστελλα Καλεν
XENIA BLACK
Eclipse_alex
Cullen
pretty witch
Bella-Edward-Renesmee
freakyannie
BellaNessieSwan
Morena
Nemesis Of Bellin
Edbel
fafoula1234
OnirodamastHs
lena
robert 4ever
NICKY
vampiroula
mariap
kollhmenh
Natali Cullen
sofaki 95 edward 4ever
..::Rikku::..
christi_twilight
bluesea
litsaki_kourkoubinaki
VLaSia =)
volturi girl
linaki
demi
jenaki
Mrs.Cullen
Sloorp
team edward
twiligter
dreamofedward
LaDy_SoVeReigN
silenceprincess
Odelle
Fotis333
Flyingdutchman
breeze of wolf
twilightFOREVER
Connie Cullen
SpunK RansoM
thomi
alicecullen27
ren4itoy
Georgia P. C
elli
Renesmee C.
michelle
twilightaholic#1
bloody swan
lena_123
BigFanOfTwilight
Edward_ Breaking_ Dawn
Efst@thi@
sweetie
birdwatcher
ko0tso0
Fay1765
JuStleNe
twilightergirl
dolores!!
Fotini
nantiaki_twilight 4 ever
ice#fire
vampyra
maritca
mpourbi
hiddenfantasy
Melia
twilightaholic#
ChristinaCulen
ViolettaCullen18
kanty
edward_20
an8i
Melodie
Moonlight
bella_edward
butterfly
TZENIPAN
!~Twilighter~!
M@rIa
lila-->twi!ight<3
angepsi
Rosalie Hale
Ms Cullen
bedward__
mikulia
ΕΡΗ
smaragda
MIKAELLA
xrisa_twilight
anthian9
sunrise
emma cullen pattinson
edward's victim
ioannaki-twilightaddicted
sofakimpiskotaki
kikina
Isabella16
Isabella21
maraki-twilightholic
MiSs-->NtOuF*
BELLA22
maraki13_10
BELLA MARIE
Lion's_Lamb
Kikitsa_twilight
Marilou
chris-cullen
Vasiliki_Luvs_Vampires
Dorian_Grey
magic princess
.::Ελευθερία::.
April
Lancelot
natalia
Stella
kalkat
EternalQueen
Raven
Edward_Andreas
annabell
DEVille
LizCullen
Alexadruby the vampire
Christy
akaliakoukou
lionandlamp
RedRose13
SilverMusk
scarlet rose
emerald eyes
Ειrιnι
twilightmaniac
Rozali87
vantela
hobo
Gωgω-Twilighter
Neri
Crimson Beauty...
k_katerina
Princess
olympia-Mikel-Robert
Nancuko
tatufun
Vampire
spunkransom
Dimitra_Ony_Edward
nasiatheslayer
Darkbella
nessie
DanaeCullen
WhiteQueen
253 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 27 ... 37  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
BELLA MARIE
Charlie's Daughter
BELLA MARIE

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Thessalonike
Αριθμός μηνυμάτων : 17564
Registration date : 26/02/2009

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 17 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: EGW KAI TO TWILIGHT!   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΠεμ 5 Μαρ 2009 - 13:24

ΤΟ ΛΥΚΟΦΩΣ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΟΚΤΩΒΡΙΟ....ΜΟΥ ΤΟ ΣΥΣΤΗΣΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ...ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ! ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΙΣΑ!ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ?ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΗΜΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΗ! ΠΡΩΤΟΝ Ο EDWARD ΗΤΑΝ ΒΡΙΚΟΛΑΚΑΣ!ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΗΜΟΥΝ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ-ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ- ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΙΣΤΩ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ!ΕΤΣΙ 2 ΒΡΑΔΙΑ ΞΑΓΡΥΠΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΣΤ ΒΙΒΛΙΟ!ΜΕΤΑ ΚΟΛΛΟΥΣΑ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΑ ADDICTED TO TWILIGHT!EDWARD IS STRAIGHT CRACK! And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 17 174341 LOVE YOU ED!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
maraki13_10
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
maraki13_10

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : Χανιά!
Αριθμός μηνυμάτων : 353
Registration date : 04/03/2009

Forks Student Profile
Team: Emmett - Rosalie Emmett - Rosalie
Special ability Special ability: See Through Lies

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΠεμ 5 Μαρ 2009 - 20:10

Η δικιά μου ιστορία είναι κάπως διαφορετικη...Τα Χριστούγεννα ανέβηκα στην Αθήνα για διακοπές και ενώ καθόμασταν ένα απόγευμα και χαζεύαμε τηλεόραση βλέπουμε το trailer του twilight.Αυτό ήταν!Εγώ μένω κάγκελο (είμαι και τρελή fan του Rob...)Το ίδιο βράδυ έρχεται μία κοπέλα στο σπίτι της ξαδέρφης μου και άρχισε να μου μιλάει για την ιστορία της ταινίας...Μάλιστα με παρότρινε να πάρω το βιβλίο στα αγγλικά!Μέχρι να φύγω από την Αθήνα προσπαθούσα να πείσω τους πάντες να πάμε να το δούμε.Μάταια όμως.Για να μην τα παλυλογώ γυρίζω στα Χανιά και κανονίζουμε με τις φίλες μου να πάμε αλλά τελευταία στιγμη γίνεται κάτι και ακυρώνεται!Νευριάζω και εγώ και το κατευάζω!Ξετρελάθηκα και μέσα σε τρεις εβδομάδες από εκείνη την μέρα διάβασα και τα τέσσερα βιβλία και είδα πάνω από δέκα φορές την ταινία!!! Έτσι κόλλησα για τα καλά!Τώρα δεν μπορώ να περάσω μέρα χωρίς να διαβάσω ή να δω κάτι γύρω απο το twilight saga!!! Smile
BELLA22
New Moon Victim
New Moon Victim
BELLA22

Θηλυκό Κριός
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 275
Registration date : 06/03/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΣαβ 7 Μαρ 2009 - 18:12

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΕΜΕΝΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ TWILIGHT ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ.ΤΟ ΕΡΓΩ ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ ΟΠΟΤΕ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΜΕΣΩΣ.ΟΤΑΝ ΗΡΘΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΙΛΗΣΑ 1 ΩΡΙΤΣΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΑΙ ΜΕ ΞΑΝΑΕΙΔΑΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΙΧΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ ΕΙΧΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩ 6 ΜΗΝΕΣ.ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΗ FUN ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ROBERT
Vasiliki_Luvs_Vampires
New Moon Victim
New Moon Victim
Vasiliki_Luvs_Vampires

Θηλυκό Δίδυμος
Τόπος : Athina
Αριθμός μηνυμάτων : 157
Registration date : 27/02/2009

Forks Student Profile
Team: Jasper - Alice Jasper - Alice
Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΣαβ 7 Μαρ 2009 - 19:37

WhiteQueen έγραψε:
χμμ... Εμείς εδώ πάντως αυτή τη μέθοδο ακολουθούμε και έχουμε βρει όλες την υγειά μας!

Οι θεραπείες μας χωρίζονται στις εξής κατηγορίες:

Βιντεάκια Ρομπ τουλάχιστον για δύο ώρες την ημέρα, 10 με 20 φωτογραφίες του Ρομπ την ημέρα και επανάληψη της ταινίας ανά τακτά χρονικά διαστήματα όποτε αυτό είναι απαραίτητο (σε περιπτώσεις στέρησης συνήθως).

Σε περίπτωση αυπνίας προτείνεται αυστηρά το διάβασμα της τετραλογίας σε συνδυασμό με ότι υπάρχει από Midnight Sun.

Για στιγμές απόλυτης χαλάρωσης το soundrack της ταινίας.

Οι μεθόδοι μας έχουν απόλυτα επιτυχημένο αποτέλεσμα 99%, εξαιρούνται οι περιπτώσεις κάποιων ζώων και συγκεκριμένα σκύλων!

χαχαχα!δν μπορω να συμφωνισω περισσοτερο!για μενα αυτη η μεθοδος ειναι η ζωη μ!

καταφερα και εβαλα την ταινια στο κινητο..και οπου παω την βλεπω!ακομη και στο σχολειο

αφηστε...απεξω τν εχω μαθει..αχχχ τι μας εκανε η Stephenie αχ! And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 17 174341
BELLA22
New Moon Victim
New Moon Victim
BELLA22

Θηλυκό Κριός
Αριθμός μηνυμάτων : 275
Registration date : 06/03/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΣαβ 7 Μαρ 2009 - 23:38

kalispera
MiSs-->NtOuF*
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
MiSs-->NtOuF*

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : Ρόδος
Αριθμός μηνυμάτων : 350
Registration date : 05/03/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΚυρ 8 Μαρ 2009 - 0:22

Λοιπον....εγω ακουστε φαση να γελασετε με μενα ....εγω λοιπον ειμαι με την Σκοτεινη κααααααααααααααααααααααααθε μερα μαζι τουλαχιστον 2 ωρες.και λοιπον μια μερα αρχησε και μιλουσε για το λυκοφως.τισ πρωτες μερεσ την κοροιδευα παρα πολυ για την ιστορια που ελεγε την ελεγα φαντασμενη κτλπ που ασχολιοταν με βρικολακες και τα σχετικα αλλα μια μερα...ειχε φερει τη νεα σεληνη και επιασα το βιβλιο να δω επιτελουσ γιατι της ειχε κανει τοσο εντυπωση. Ε, αυτο ηταν..ειχε περασει μιση ωρα και εγω διαβαζα ακομα μεχρι που αρχισαν να με σκουντανε να επανελθω.μετα απο κει και περα πωρωθηκα και εγω.πολυ ασχημα.πολυ ασχημα.πολυ ασχημα... And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 17 200352
Gωgω-Twilighter
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Gωgω-Twilighter

Θηλυκό Ταύρος
Τόπος : Ηρακλειο Κρητης
Αριθμός μηνυμάτων : 778
Registration date : 14/01/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΚυρ 8 Μαρ 2009 - 0:24

''BELLA''MARIE P έγραψε:
ΤΟ ΛΥΚΟΦΩΣ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΟΚΤΩΒΡΙΟ....ΜΟΥ ΤΟ ΣΥΣΤΗΣΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ...ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ! ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΙΣΑ!ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ?ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΗΜΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΗ! ΠΡΩΤΟΝ Ο EDWARD ΗΤΑΝ ΒΡΙΚΟΛΑΚΑΣ!ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΗΜΟΥΝ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ-ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ- ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΙΣΤΩ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ!ΕΤΣΙ 2 ΒΡΑΔΙΑ ΞΑΓΡΥΠΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΣΤ ΒΙΒΛΙΟ!ΜΕΤΑ ΚΟΛΛΟΥΣΑ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΑ ADDICTED TO TWILIGHT!EDWARD IS STRAIGHT CRACK! And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 17 174341 LOVE YOU ED!

αυτη ειναι σχεδον η ιστορια ολων των κοριτσιων εδω μεσα!!!! And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 17 737646
Darkbella
Golden Eyed Vampires
Darkbella

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : ELFland
Αριθμός μηνυμάτων : 1464
Registration date : 27/11/2008

Forks Student Profile
Team: Volturi Volturi

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΚυρ 8 Μαρ 2009 - 0:43

Aχχ συγκινουμαι!! Ειμαι πολυ περιφανη για την δημιουργια μου!! And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 17 868134
April
Jasper's Queen
April

Θηλυκό Κριός
Τόπος : Korea!
Αριθμός μηνυμάτων : 3318
Registration date : 16/02/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΚυρ 8 Μαρ 2009 - 0:48

Πως τα καταφερες Σκοτεινη??? Εγω και η Bella-Marie προσπαθουμε απο τον Νοεμβρη να ψησουμε την αδελφη μου και κολλητη της, να δει εστω την ταινια αλλα τιποτα!!!!
maraki-twilightholic
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
maraki-twilightholic

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : Θεσσαλονικη
Αριθμός μηνυμάτων : 1047
Registration date : 12/02/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΚυρ 8 Μαρ 2009 - 1:08

aaaaaaxxxx Edward τί μας κανεις.....!!! welcome girl! And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 17 737646 And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 17 737646 And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 17 737646 And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 17 737646 And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 17 737646 And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 17 737646 And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 17 737646 And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 17 737646 And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 17 737646
Darkbella
Golden Eyed Vampires
Darkbella

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : ELFland
Αριθμός μηνυμάτων : 1464
Registration date : 27/11/2008

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΚυρ 8 Μαρ 2009 - 1:19

April έγραψε:
Πως τα καταφερες Σκοτεινη??? Εγω και η Bella-Marie προσπαθουμε απο τον Νοεμβρη να ψησουμε την αδελφη μου και κολλητη της, να δει εστω την ταινια αλλα τιποτα!!!!

Δεν χρειαζετε τιποτα το ιδιετερο. Απλως μιλα ολη την ωρα για το Λυκοφως και τον Ρομπ ε και μετα θα θελουν να δουν τι ειναι αυτο που σας εχει κανει σαν τρελες.
maraki13_10
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
maraki13_10

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : Χανιά!
Αριθμός μηνυμάτων : 353
Registration date : 04/03/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΚυρ 8 Μαρ 2009 - 1:29

Εγώ αυτό κάνω με τις φίλες μου αλλά δεν καταφέρνω τίποτα!!!(πάντα καταλήγουν να μου φωνάζουν να σταματήσω να μιλάω για το Twilight και τον Rob Rolling Eyes )
Isabella21
The Volturi
Isabella21

Θηλυκό Κριός
Τόπος : Volterra, Italia!!
Αριθμός μηνυμάτων : 2087
Registration date : 18/02/2009

Forks Student Profile
Team: Jasper - Alice Jasper - Alice
Special ability Special ability: Mental electrical current

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΚυρ 8 Μαρ 2009 - 1:35

And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 17 737646 Καλώς μας βρήκες κ καλά να περάσεις!!!! Όσο για τον Edward απλώς συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ!!!
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Sagaland!
Αριθμός μηνυμάτων : 8830
Registration date : 14/09/2008

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΚυρ 8 Μαρ 2009 - 11:47

Βασικά είναι πολύ σπαστικό να προσπαθείς να πείσεις κάποια άτομα, να μοιραστείς τη χαρά σου για κάτι υπέροχο και να έχεις τους άλλους και να ξινίζουν...

Και όχι τίποτα άλλο αλλλά μετά από καιρό όταν ανακαλύπτουν την Αμερική τρέχουν να σου πουν πόσο δίκιο είχες...

Εγώ πάλι έχω σταματήσει να προσπαθώ να πείσω τον καθένα. Όποιος θέλει ξέρει που μπορεί να με βρει. ¶λλωστε έχω τόση παρέα που με καταλαβαίνει εδώ μέσα που μου φτάνει και μου περρισεύει!

Για όλους τους άλλους απλά δεν θα μπορέσουμε, που λέει και το τραγουδάκι!
http://www.jokastia.blogspot.com
Neri
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Neri

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 803
Registration date : 11/01/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΚυρ 8 Μαρ 2009 - 11:51

Εμενα πάλι με είδαν πως έκανα και απλα δοκίμασαν και αυτές... Μαμά και αδερφή.

Μια δοκιμή θα σας πείσει που λενε..

Ααααααααααααααααααα

και μια φίλη μου ση δουλεια με είδε να διαβάζω και μόλις της είπα τι περίπου είναι απλά της έδωσα τα βιβλία και τα έχει ηδη διαβασει
SilverMusk
Golden Eyed Vampires
SilverMusk

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : Χαλκίδα
Αριθμός μηνυμάτων : 2205

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΚυρ 8 Μαρ 2009 - 12:03

εγώ πάλι κατάφερα πάρα πολύ εύκολα να πείσω τον αδερφό μου να πάμε σινεμά να το δούμε (είναι 26 παρεπιπτώντος) και ξετρελάθηκε ,την επόμενη μέρα του έδωσα τα δύο πρώτα βιβλία και περιττό να πω πως μέσα σε μια βδομάδα τα είχε διαβάσει. Με ακούει να μιλάω κάθε τρεις και λίγο γι αυτό και δεν παραπονιέτε lol! . Έχουν θελήσει η μάνα μου , η αδερφή μου και η θεία μου τα βιβλία αλλά δεν ήθελα να τα αποχωριστώ με τίποτα γιατί ποιος ήξερε πότε θα τα έπερνα πίσω μέχρι να τα διαβάσουν όλες. Γι αυτό και εγώ περίμενα να ανέβει η ταινία σε καλή ποιότητα και να τους την γράψω ώστε να την δούν. Μετά αν θέλουν και τα βιβλία θα τους τα δώσω γιατί πήγα την Παρασκευή και τα πήρα όλα στα αγγλικά lol! (μιλάμε πολύ τρελαμένη, ότι λεφτά είχα στην πάντα πήγα και τα έδωσα μαζεμένα αν μάθει ο άντρας μου τι κάνω με τα λεφτά το πιο πιθανό είναι να με :maniac: giggle ).
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Sagaland!
Αριθμός μηνυμάτων : 8830
Registration date : 14/09/2008

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΚυρ 8 Μαρ 2009 - 12:13

SilverMusk έγραψε:
εγώ πάλι κατάφερα πάρα πολύ εύκολα να πείσω τον αδερφό μου να πάμε σινεμά να το δούμε (είναι 26 παρεπιπτώντος) και ξετρελάθηκε ,την επόμενη μέρα του έδωσα τα δύο πρώτα βιβλία και περιττό να πω πως μέσα σε μια βδομάδα τα είχε διαβάσει. Με ακούει να μιλάω κάθε τρεις και λίγο γι αυτό και δεν παραπονιέτε lol! . Έχουν θελήσει η μάνα μου , η αδερφή μου και η θεία μου τα βιβλία αλλά δεν ήθελα να τα αποχωριστώ με τίποτα γιατί ποιος ήξερε πότε θα τα έπερνα πίσω μέχρι να τα διαβάσουν όλες. Γι αυτό και εγώ περίμενα να ανέβει η ταινία σε καλή ποιότητα και να τους την γράψω ώστε να την δούν. Μετά αν θέλουν και τα βιβλία θα τους τα δώσω γιατί πήγα την Παρασκευή και τα πήρα όλα στα αγγλικά lol! (μιλάμε πολύ τρελαμένη, ότι λεφτά είχα στην πάντα πήγα και τα έδωσα μαζεμένα αν μάθει ο άντρας μου τι κάνω με τα λεφτά το πιο πιθανό είναι να με :maniac: giggle ).

Ας τα να πάνε... Το τι λεφτά έχω χαλάσει εγώ η τρελή για το Twilight δεν λέγεται... And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 17 686606
http://www.jokastia.blogspot.com
SilverMusk
Golden Eyed Vampires
SilverMusk

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : Χαλκίδα
Αριθμός μηνυμάτων : 2205

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΚυρ 8 Μαρ 2009 - 12:15

άστα και αν μπορούσα να πάρω και τα κοσμήματα που θέλω θα ήμουν ταπί με ταπί το πιο πιθανό. Αυτή η τετραλογία θα μας καταστρέψει οικονομικά lol! giggle αλλά χαλάλι της!
Rozali87
Golden Eyed Vampires
Rozali87

Θηλυκό Υδροχόος
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 2769
Registration date : 12/01/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΔευ 9 Μαρ 2009 - 16:40

Όλα τα λευτά που έχουμε δώσει και που θα δώσουμε αξίζουν και με το παραπάνω !!
Isabella16
Twilight Human
Twilight Human
Isabella16

Θηλυκό Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 15
Registration date : 16/03/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΔευ 16 Μαρ 2009 - 20:25

Εγώ ανακάλυψα το twilight έτσι:
¶κουγα συνέχεια για την ταινία, μου είχε κινήσει το ενδιαφέρον, αλλά όχι και τόσο. Την ημέρα των γεννεθλείων μου όμως η αδερφή μου(που είναι 20 χρονών) γύρισε σπίτι από την δουλειά και μου είπε πως μου είχε μια έκπληξη! Ύστερα αφού μου ευχήθηκε χρόνια πολλά, μου έδωσε το βιβλίο! ¶ρχισα να το διαβάζω εκείνη ακριβώς την στιγμή και δεν μπορούσα να ξεκολλήσω με τίποτα! Ήταν φοβερό! Φυσικά μόλις το τέλειωσε αγόρασα κατευθείαν την Νέα σελήνη και την έκληψη (Για την ακρίβεια, μου τα αγόρασε και αυτά η αδερφή μου)! Τώρα ξεκίνησα να διαβάζω την Χαραυγή στα αγγλικά από τον υπολογιστή (είναι κουραστικό βέβαια, αλλά αξίζει τον κόπο!).
Ευχαριστώ πολύ αδερφούλα!!!
kikina
New Moon Victim
New Moon Victim
kikina

Θηλυκό Σκορπιός
Αριθμός μηνυμάτων : 122
Registration date : 08/02/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΔευ 16 Μαρ 2009 - 21:22

εχμμμ να πω και γω πως ξεκινησαν ολα.. Smile
μiα μερα μου λεει ο αδερφος μου (25 χρονων) , κατεβασα το λυκοφως θες να το δουμε?
ε λεω και γω οκ (ασχετη εντωμεταξυ), ουτε ηξερα την υποθεση , ουτε ποιος παιζει τιποτα!
καθομαστε λοιπον να το δουμε, και μεχρι να σκασει μυτη το καρακουκλακι ελεγα ελεοςςςςςςς τι βλακεια ειναι αυτη( ειχα επηρεαστει και απο την ποιοτητα μαλλον γιατι ηταν ψιλοχαλια), τελος παντων σκαει μυτη ο edward και μενω.. ε απο κει και περα μου αρεσε τρελα η ταινια, αν εξαιρεσουμε τον αδερφο μου που λυσσαξε να λεει βλακιες του τυπου τι φλωρος ειναι αυτος κλπ (δεν συνεχιζω τις βλασφημιες χεχεχεε).
και ετσι πηγα και πηρα τα βιβλια τα οποια μου αρεσουν πολυ(παντα το βιβλιο ειναι πιο ωραιο απο την ταινια νομιζω, ειδικα αν εχεις και στο μυαλο σου οτι ο edward ειναι ο robert )
αυτα και απο μενα :sunny:
sofakimpiskotaki
Twilight Human
Twilight Human
sofakimpiskotaki

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Θεσσαλονικη
Αριθμός μηνυμάτων : 11
Registration date : 20/03/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΠαρ 20 Μαρ 2009 - 18:55

Λοιπον η δικη μου ιστορια ειναι καπως ετσι,
η κολλιτη μου ηταν τρελη και παλαβη για το λυκοφως ηθελε να το δει οπωσδηποτε(κολλιμα με τα βαμπιρ βλρεπεις) ετσι δεν της χαλασαμε χατιρι και πηγαμε.
Βεβαια γινοταν χαμος...και παραλιγο να μη βρουμε εισητιρια αλλα αν ειναι γραφτο...τελοσπαντων ειχα μεινει σοκαρισμενη κατα τη διαρκεια της ταινιας εβλεπα εκπληκτη τη οθονη ηταν τοσο μα τοσο ωραια... ετσι αργα το βραδυ που γυρισα σπιτι αρχισα να ψαχνω για την ταινια και τις επομενες μερες το λυκοφως ηταν συνεχεια στο μυαλο μου

...ωσπου αποφασισα να παρω και το βιβλιο...

στην αρχη καθως το διαβαζα να πω την αληθεια δεν με ενθουσιασε βεβαια ειχα και το σχολεο φροντιστιριο εξετασεις και δεν μου εμενε χρονος για διαβασμα
οσπου καπια στιγμη αρρωστησα και εμεινα σπιτι.
ΚΑΙ αρχιζα να διαβαζω........
ασταματητα.....μου αρεσε τοσο πολυ ηταν αυτο που εξαχνα ισως.
Εκλεινα μεχρι και 7ωρο οπου δεν συκωνομουν παρα μονο για τα αναγκαια.Το βιβλιο ηταν εκπληκτικο με ρουφουσε ολο και πιο πολυ ωσπου καποια στιγμη
( δεν ξερω αν το εχετε παθει)
αλλα ενιωθα λες και ημουν και εγω στο Φορκς κρεμασμενη απο ενα δεντρο και εβλεπα την ιστορια να εξελισεται μπροστα μου ...το βιβλιο το τελειωσα μεσα σε 2 μερες περιπου ωσπου καπακι πηρα και το δευτερο το οποιο τελειωσα κ αυτο σε 2-3 μερες και καπως ετσι αρχιζα να κολλαω με το ναρκωτικο μου το οποιο δεν μπορω να αφησω τωρα,ειμαι πια εξαρτιμενη αγρια μαλιστα...[b]
Rozali87
Golden Eyed Vampires
Rozali87

Θηλυκό Υδροχόος
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 2769
Registration date : 12/01/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΠαρ 20 Μαρ 2009 - 23:25

Σοφία μου όλες το έχουμε πάθει ....ειδικά με τα συγκεκριμένα βιβλία!

Σε καταλαβαίνω απόλυτα και για μας ναρκωτικό είναι.....θα το συνηθήσεις !!

Σου έυχομαι να περάσεις καλά μαζί μας !! And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 17 34442
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : Athens
Αριθμός μηνυμάτων : 1251
Registration date : 02/03/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Shield Against Physical Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΤετ 25 Μαρ 2009 - 19:07

Δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο....

And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 17 737646
Alexadruby the vampire
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Alexadruby the vampire

Θηλυκό Δίδυμος
Τόπος : Κέρκυρα
Αριθμός μηνυμάτων : 839
Registration date : 31/01/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΤετ 25 Μαρ 2009 - 19:20

And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 17 737646 And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 17 737646 And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 17 737646......................................
Kαλος ηρθες στην παρεα μας.................................. And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 17 577643 huggie And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 17 34442
Σου ευχομαι καλα να περασεις και καλα ποστ................................... kiss kiss
http://vampirediariesworld.vampire-legend.com/index.htm?sid=8086

And so the lambs fell in love with...Twilight
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 17 από 37Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 27 ... 37  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Favorite Quotes
» I love the way you lie..

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Volterra's Court :: Biology Lab-
Μετάβαση σε: