| And so the lambs fell in love with...Twilight | |
|
+249Mental Shield nana mplak Teodan i love edward 2 ROBELINA Bella Marie Swan bReakDowN-Mark kati Nantia Hale_Biers Emy+Robert niki breathless *evdokia* marina forever Rosemarie Cullen Anactaciaa_Rosetta Cullen marina Bellsten Marzaki Cullen Vivaki Cullen ElpidoulaPattinson !!!twilight!!! LITSA0089 jennypara Mrs.Christina mpellanti21 esme aLmOsT_nOrMaL di1996 Evaline despina aek Izabella Swan ed<3 anastasia_1992 gwgwka twilightsagaddicted <3<3Ms.Kolina<3 Wonder MyrtoCullen AliceK Lizzy Cullen AnaroseCullen Afelop evi swan athina Drama Queen vikaki21 gossamer pink αντα Bella Cullen12 Rob+MJ4ever!! kristen(a) Deppy lykofotaki princesskitty d@n@e twilight! renaki roberta Bella_Cullen22 Arianna Mary Alice Brandon mimigk ntinaki NukeFan DEMONA CULLEN PATTINSON Vampi mR.Geo John Cullen stupid lumb liaki twilight girl AST Siaki_J sof Μαργαριτα Ashley Greene RafaelaVolturi patrick tina cullen RafaelaCullen T-NM-E-BD ~!Cristi!~ Lunna Cullen konstantia crazy evaki riana_vampoula Strider Jasper Hale Renesmi Εστελλα Καλεν XENIA BLACK Eclipse_alex Cullen pretty witch Bella-Edward-Renesmee freakyannie BellaNessieSwan Morena Nemesis Of Bellin Edbel fafoula1234 OnirodamastHs lena robert 4ever NICKY vampiroula mariap kollhmenh Natali Cullen sofaki 95 edward 4ever ..::Rikku::.. christi_twilight bluesea litsaki_kourkoubinaki VLaSia =) volturi girl linaki demi jenaki Mrs.Cullen Sloorp team edward twiligter dreamofedward LaDy_SoVeReigN silenceprincess Odelle Fotis333 Flyingdutchman breeze of wolf twilightFOREVER Connie Cullen SpunK RansoM thomi alicecullen27 ren4itoy Georgia P. C elli Renesmee C. michelle twilightaholic#1 bloody swan lena_123 BigFanOfTwilight Edward_ Breaking_ Dawn Efst@thi@ sweetie birdwatcher ko0tso0 Fay1765 JuStleNe twilightergirl dolores!! Fotini nantiaki_twilight 4 ever ice#fire vampyra maritca mpourbi hiddenfantasy Melia twilightaholic# ChristinaCulen ViolettaCullen18 kanty edward_20 an8i Melodie Moonlight bella_edward butterfly TZENIPAN !~Twilighter~! M@rIa lila-->twi!ight<3 angepsi Rosalie Hale Ms Cullen bedward__ mikulia ΕΡΗ smaragda MIKAELLA xrisa_twilight anthian9 sunrise emma cullen pattinson edward's victim ioannaki-twilightaddicted sofakimpiskotaki kikina Isabella16 Isabella21 maraki-twilightholic MiSs-->NtOuF* BELLA22 maraki13_10 BELLA MARIE Lion's_Lamb Kikitsa_twilight Marilou chris-cullen Vasiliki_Luvs_Vampires Dorian_Grey magic princess .::Ελευθερία::. April Lancelot natalia Stella kalkat EternalQueen Raven Edward_Andreas annabell DEVille LizCullen Alexadruby the vampire Christy akaliakoukou lionandlamp RedRose13 SilverMusk scarlet rose emerald eyes Ειrιnι twilightmaniac Rozali87 vantela hobo Gωgω-Twilighter Neri Crimson Beauty... k_katerina Princess olympia-Mikel-Robert Nancuko tatufun Vampire spunkransom Dimitra_Ony_Edward nasiatheslayer Darkbella nessie DanaeCullen WhiteQueen 253 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: EGW KAI TO TWILIGHT! Πεμ 5 Μαρ 2009 - 13:24 | |
| ΤΟ ΛΥΚΟΦΩΣ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΟΚΤΩΒΡΙΟ....ΜΟΥ ΤΟ ΣΥΣΤΗΣΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ...ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ! ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΙΣΑ!ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ?ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΗΜΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΗ! ΠΡΩΤΟΝ Ο EDWARD ΗΤΑΝ ΒΡΙΚΟΛΑΚΑΣ!ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΗΜΟΥΝ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ-ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ- ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΙΣΤΩ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ!ΕΤΣΙ 2 ΒΡΑΔΙΑ ΞΑΓΡΥΠΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΣΤ ΒΙΒΛΙΟ!ΜΕΤΑ ΚΟΛΛΟΥΣΑ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΑ ADDICTED TO TWILIGHT!EDWARD IS STRAIGHT CRACK! LOVE YOU ED! | |
|
| |
maraki13_10 Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : Χανιά! Αριθμός μηνυμάτων : 353 Registration date : 04/03/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Πεμ 5 Μαρ 2009 - 20:10 | |
| Η δικιά μου ιστορία είναι κάπως διαφορετικη...Τα Χριστούγεννα ανέβηκα στην Αθήνα για διακοπές και ενώ καθόμασταν ένα απόγευμα και χαζεύαμε τηλεόραση βλέπουμε το trailer του twilight.Αυτό ήταν!Εγώ μένω κάγκελο (είμαι και τρελή fan του Rob...)Το ίδιο βράδυ έρχεται μία κοπέλα στο σπίτι της ξαδέρφης μου και άρχισε να μου μιλάει για την ιστορία της ταινίας...Μάλιστα με παρότρινε να πάρω το βιβλίο στα αγγλικά!Μέχρι να φύγω από την Αθήνα προσπαθούσα να πείσω τους πάντες να πάμε να το δούμε.Μάταια όμως.Για να μην τα παλυλογώ γυρίζω στα Χανιά και κανονίζουμε με τις φίλες μου να πάμε αλλά τελευταία στιγμη γίνεται κάτι και ακυρώνεται!Νευριάζω και εγώ και το κατευάζω!Ξετρελάθηκα και μέσα σε τρεις εβδομάδες από εκείνη την μέρα διάβασα και τα τέσσερα βιβλία και είδα πάνω από δέκα φορές την ταινία!!! Έτσι κόλλησα για τα καλά!Τώρα δεν μπορώ να περάσω μέρα χωρίς να διαβάσω ή να δω κάτι γύρω απο το twilight saga!!! | |
|
| |
BELLA22 New Moon Victim
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 275 Registration date : 06/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Σαβ 7 Μαρ 2009 - 18:12 | |
| ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΕΜΕΝΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ TWILIGHT ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ.ΤΟ ΕΡΓΩ ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ ΟΠΟΤΕ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΜΕΣΩΣ.ΟΤΑΝ ΗΡΘΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΙΛΗΣΑ 1 ΩΡΙΤΣΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΑΙ ΜΕ ΞΑΝΑΕΙΔΑΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΙΧΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ ΕΙΧΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩ 6 ΜΗΝΕΣ.ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΗ FUN ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ROBERT | |
|
| |
Vasiliki_Luvs_Vampires New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : Athina Αριθμός μηνυμάτων : 157 Registration date : 27/02/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Σαβ 7 Μαρ 2009 - 19:37 | |
| - WhiteQueen έγραψε:
- χμμ... Εμείς εδώ πάντως αυτή τη μέθοδο ακολουθούμε και έχουμε βρει όλες την υγειά μας!
Οι θεραπείες μας χωρίζονται στις εξής κατηγορίες:
Βιντεάκια Ρομπ τουλάχιστον για δύο ώρες την ημέρα, 10 με 20 φωτογραφίες του Ρομπ την ημέρα και επανάληψη της ταινίας ανά τακτά χρονικά διαστήματα όποτε αυτό είναι απαραίτητο (σε περιπτώσεις στέρησης συνήθως).
Σε περίπτωση αυπνίας προτείνεται αυστηρά το διάβασμα της τετραλογίας σε συνδυασμό με ότι υπάρχει από Midnight Sun.
Για στιγμές απόλυτης χαλάρωσης το soundrack της ταινίας.
Οι μεθόδοι μας έχουν απόλυτα επιτυχημένο αποτέλεσμα 99%, εξαιρούνται οι περιπτώσεις κάποιων ζώων και συγκεκριμένα σκύλων! χαχαχα!δν μπορω να συμφωνισω περισσοτερο!για μενα αυτη η μεθοδος ειναι η ζωη μ! καταφερα και εβαλα την ταινια στο κινητο..και οπου παω την βλεπω!ακομη και στο σχολειο αφηστε...απεξω τν εχω μαθει..αχχχ τι μας εκανε η Stephenie αχ! | |
|
| |
BELLA22 New Moon Victim
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 275 Registration date : 06/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Σαβ 7 Μαρ 2009 - 23:38 | |
| | |
|
| |
MiSs-->NtOuF* Eclipse Bitten
Ηλικία : 32 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 350 Registration date : 05/03/2009
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Κυρ 8 Μαρ 2009 - 0:22 | |
| Λοιπον....εγω ακουστε φαση να γελασετε με μενα ....εγω λοιπον ειμαι με την Σκοτεινη κααααααααααααααααααααααααθε μερα μαζι τουλαχιστον 2 ωρες.και λοιπον μια μερα αρχησε και μιλουσε για το λυκοφως.τισ πρωτες μερεσ την κοροιδευα παρα πολυ για την ιστορια που ελεγε την ελεγα φαντασμενη κτλπ που ασχολιοταν με βρικολακες και τα σχετικα αλλα μια μερα...ειχε φερει τη νεα σεληνη και επιασα το βιβλιο να δω επιτελουσ γιατι της ειχε κανει τοσο εντυπωση. Ε, αυτο ηταν..ειχε περασει μιση ωρα και εγω διαβαζα ακομα μεχρι που αρχισαν να με σκουντανε να επανελθω.μετα απο κει και περα πωρωθηκα και εγω.πολυ ασχημα.πολυ ασχημα.πολυ ασχημα... | |
|
| |
Gωgω-Twilighter Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 778 Registration date : 14/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| |
| |
Darkbella Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 32 Τόπος : ELFland Αριθμός μηνυμάτων : 1464 Registration date : 27/11/2008
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Κυρ 8 Μαρ 2009 - 0:43 | |
| Aχχ συγκινουμαι!! Ειμαι πολυ περιφανη για την δημιουργια μου!! | |
|
| |
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Κυρ 8 Μαρ 2009 - 0:48 | |
| Πως τα καταφερες Σκοτεινη??? Εγω και η Bella-Marie προσπαθουμε απο τον Νοεμβρη να ψησουμε την αδελφη μου και κολλητη της, να δει εστω την ταινια αλλα τιποτα!!!! | |
|
| |
maraki-twilightholic Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 1047 Registration date : 12/02/2009
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Κυρ 8 Μαρ 2009 - 1:08 | |
| | |
|
| |
Darkbella Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 32 Τόπος : ELFland Αριθμός μηνυμάτων : 1464 Registration date : 27/11/2008
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Κυρ 8 Μαρ 2009 - 1:19 | |
| - April έγραψε:
- Πως τα καταφερες Σκοτεινη??? Εγω και η Bella-Marie προσπαθουμε απο τον Νοεμβρη να ψησουμε την αδελφη μου και κολλητη της, να δει εστω την ταινια αλλα τιποτα!!!!
Δεν χρειαζετε τιποτα το ιδιετερο. Απλως μιλα ολη την ωρα για το Λυκοφως και τον Ρομπ ε και μετα θα θελουν να δουν τι ειναι αυτο που σας εχει κανει σαν τρελες. | |
|
| |
maraki13_10 Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : Χανιά! Αριθμός μηνυμάτων : 353 Registration date : 04/03/2009
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Κυρ 8 Μαρ 2009 - 1:29 | |
| Εγώ αυτό κάνω με τις φίλες μου αλλά δεν καταφέρνω τίποτα!!!(πάντα καταλήγουν να μου φωνάζουν να σταματήσω να μιλάω για το Twilight και τον Rob ) | |
|
| |
Isabella21 The Volturi
Ηλικία : 36 Τόπος : Volterra, Italia!! Αριθμός μηνυμάτων : 2087 Registration date : 18/02/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Κυρ 8 Μαρ 2009 - 1:35 | |
| Καλώς μας βρήκες κ καλά να περάσεις!!!! Όσο για τον Edward απλώς συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ!!! | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Κυρ 8 Μαρ 2009 - 11:47 | |
| Βασικά είναι πολύ σπαστικό να προσπαθείς να πείσεις κάποια άτομα, να μοιραστείς τη χαρά σου για κάτι υπέροχο και να έχεις τους άλλους και να ξινίζουν...
Και όχι τίποτα άλλο αλλλά μετά από καιρό όταν ανακαλύπτουν την Αμερική τρέχουν να σου πουν πόσο δίκιο είχες...
Εγώ πάλι έχω σταματήσει να προσπαθώ να πείσω τον καθένα. Όποιος θέλει ξέρει που μπορεί να με βρει. ¶λλωστε έχω τόση παρέα που με καταλαβαίνει εδώ μέσα που μου φτάνει και μου περρισεύει!
Για όλους τους άλλους απλά δεν θα μπορέσουμε, που λέει και το τραγουδάκι! | |
|
| |
Neri Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 41 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 803 Registration date : 11/01/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Κυρ 8 Μαρ 2009 - 11:51 | |
| Εμενα πάλι με είδαν πως έκανα και απλα δοκίμασαν και αυτές... Μαμά και αδερφή.
Μια δοκιμή θα σας πείσει που λενε..
Ααααααααααααααααααα
και μια φίλη μου ση δουλεια με είδε να διαβάζω και μόλις της είπα τι περίπου είναι απλά της έδωσα τα βιβλία και τα έχει ηδη διαβασει | |
|
| |
SilverMusk Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Κυρ 8 Μαρ 2009 - 12:03 | |
| εγώ πάλι κατάφερα πάρα πολύ εύκολα να πείσω τον αδερφό μου να πάμε σινεμά να το δούμε (είναι 26 παρεπιπτώντος) και ξετρελάθηκε ,την επόμενη μέρα του έδωσα τα δύο πρώτα βιβλία και περιττό να πω πως μέσα σε μια βδομάδα τα είχε διαβάσει. Με ακούει να μιλάω κάθε τρεις και λίγο γι αυτό και δεν παραπονιέτε . Έχουν θελήσει η μάνα μου , η αδερφή μου και η θεία μου τα βιβλία αλλά δεν ήθελα να τα αποχωριστώ με τίποτα γιατί ποιος ήξερε πότε θα τα έπερνα πίσω μέχρι να τα διαβάσουν όλες. Γι αυτό και εγώ περίμενα να ανέβει η ταινία σε καλή ποιότητα και να τους την γράψω ώστε να την δούν. Μετά αν θέλουν και τα βιβλία θα τους τα δώσω γιατί πήγα την Παρασκευή και τα πήρα όλα στα αγγλικά (μιλάμε πολύ τρελαμένη, ότι λεφτά είχα στην πάντα πήγα και τα έδωσα μαζεμένα αν μάθει ο άντρας μου τι κάνω με τα λεφτά το πιο πιθανό είναι να με :maniac: ). | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Κυρ 8 Μαρ 2009 - 12:13 | |
| | |
|
| |
SilverMusk Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Κυρ 8 Μαρ 2009 - 12:15 | |
| άστα και αν μπορούσα να πάρω και τα κοσμήματα που θέλω θα ήμουν ταπί με ταπί το πιο πιθανό. Αυτή η τετραλογία θα μας καταστρέψει οικονομικά αλλά χαλάλι της! | |
|
| |
Rozali87 Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 2769 Registration date : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Δευ 9 Μαρ 2009 - 16:40 | |
| Όλα τα λευτά που έχουμε δώσει και που θα δώσουμε αξίζουν και με το παραπάνω !! | |
|
| |
Isabella16 Twilight Human
Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 15 Registration date : 16/03/2009
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Δευ 16 Μαρ 2009 - 20:25 | |
| Εγώ ανακάλυψα το twilight έτσι: ¶κουγα συνέχεια για την ταινία, μου είχε κινήσει το ενδιαφέρον, αλλά όχι και τόσο. Την ημέρα των γεννεθλείων μου όμως η αδερφή μου(που είναι 20 χρονών) γύρισε σπίτι από την δουλειά και μου είπε πως μου είχε μια έκπληξη! Ύστερα αφού μου ευχήθηκε χρόνια πολλά, μου έδωσε το βιβλίο! ¶ρχισα να το διαβάζω εκείνη ακριβώς την στιγμή και δεν μπορούσα να ξεκολλήσω με τίποτα! Ήταν φοβερό! Φυσικά μόλις το τέλειωσε αγόρασα κατευθείαν την Νέα σελήνη και την έκληψη (Για την ακρίβεια, μου τα αγόρασε και αυτά η αδερφή μου)! Τώρα ξεκίνησα να διαβάζω την Χαραυγή στα αγγλικά από τον υπολογιστή (είναι κουραστικό βέβαια, αλλά αξίζει τον κόπο!). Ευχαριστώ πολύ αδερφούλα!!! | |
|
| |
kikina New Moon Victim
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 122 Registration date : 08/02/2009
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Δευ 16 Μαρ 2009 - 21:22 | |
| εχμμμ να πω και γω πως ξεκινησαν ολα.. μiα μερα μου λεει ο αδερφος μου (25 χρονων) , κατεβασα το λυκοφως θες να το δουμε? ε λεω και γω οκ (ασχετη εντωμεταξυ), ουτε ηξερα την υποθεση , ουτε ποιος παιζει τιποτα! καθομαστε λοιπον να το δουμε, και μεχρι να σκασει μυτη το καρακουκλακι ελεγα ελεοςςςςςςς τι βλακεια ειναι αυτη( ειχα επηρεαστει και απο την ποιοτητα μαλλον γιατι ηταν ψιλοχαλια), τελος παντων σκαει μυτη ο edward και μενω.. ε απο κει και περα μου αρεσε τρελα η ταινια, αν εξαιρεσουμε τον αδερφο μου που λυσσαξε να λεει βλακιες του τυπου τι φλωρος ειναι αυτος κλπ (δεν συνεχιζω τις βλασφημιες χεχεχεε). και ετσι πηγα και πηρα τα βιβλια τα οποια μου αρεσουν πολυ(παντα το βιβλιο ειναι πιο ωραιο απο την ταινια νομιζω, ειδικα αν εχεις και στο μυαλο σου οτι ο edward ειναι ο robert ) αυτα και απο μενα :sunny: | |
|
| |
sofakimpiskotaki Twilight Human
Ηλικία : 32 Τόπος : Θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 11 Registration date : 20/03/2009
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Παρ 20 Μαρ 2009 - 18:55 | |
| Λοιπον η δικη μου ιστορια ειναι καπως ετσι, η κολλιτη μου ηταν τρελη και παλαβη για το λυκοφως ηθελε να το δει οπωσδηποτε(κολλιμα με τα βαμπιρ βλρεπεις) ετσι δεν της χαλασαμε χατιρι και πηγαμε. Βεβαια γινοταν χαμος...και παραλιγο να μη βρουμε εισητιρια αλλα αν ειναι γραφτο...τελοσπαντων ειχα μεινει σοκαρισμενη κατα τη διαρκεια της ταινιας εβλεπα εκπληκτη τη οθονη ηταν τοσο μα τοσο ωραια... ετσι αργα το βραδυ που γυρισα σπιτι αρχισα να ψαχνω για την ταινια και τις επομενες μερες το λυκοφως ηταν συνεχεια στο μυαλο μου
...ωσπου αποφασισα να παρω και το βιβλιο...
στην αρχη καθως το διαβαζα να πω την αληθεια δεν με ενθουσιασε βεβαια ειχα και το σχολεο φροντιστιριο εξετασεις και δεν μου εμενε χρονος για διαβασμα οσπου καπια στιγμη αρρωστησα και εμεινα σπιτι. ΚΑΙ αρχιζα να διαβαζω........ ασταματητα.....μου αρεσε τοσο πολυ ηταν αυτο που εξαχνα ισως. Εκλεινα μεχρι και 7ωρο οπου δεν συκωνομουν παρα μονο για τα αναγκαια.Το βιβλιο ηταν εκπληκτικο με ρουφουσε ολο και πιο πολυ ωσπου καποια στιγμη ( δεν ξερω αν το εχετε παθει) αλλα ενιωθα λες και ημουν και εγω στο Φορκς κρεμασμενη απο ενα δεντρο και εβλεπα την ιστορια να εξελισεται μπροστα μου ...το βιβλιο το τελειωσα μεσα σε 2 μερες περιπου ωσπου καπακι πηρα και το δευτερο το οποιο τελειωσα κ αυτο σε 2-3 μερες και καπως ετσι αρχιζα να κολλαω με το ναρκωτικο μου το οποιο δεν μπορω να αφησω τωρα,ειμαι πια εξαρτιμενη αγρια μαλιστα...[b] | |
|
| |
Rozali87 Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 2769 Registration date : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Παρ 20 Μαρ 2009 - 23:25 | |
| Σοφία μου όλες το έχουμε πάθει ....ειδικά με τα συγκεκριμένα βιβλία! Σε καταλαβαίνω απόλυτα και για μας ναρκωτικό είναι.....θα το συνηθήσεις !! Σου έυχομαι να περάσεις καλά μαζί μας !! | |
|
| |
ioannaki-twilightaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 1251 Registration date : 02/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τετ 25 Μαρ 2009 - 19:07 | |
| Δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο.... | |
|
| |
Alexadruby the vampire Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Κέρκυρα Αριθμός μηνυμάτων : 839 Registration date : 31/01/2009
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τετ 25 Μαρ 2009 - 19:20 | |
| | |
|
| |
| And so the lambs fell in love with...Twilight | |
|