| And so the lambs fell in love with...Twilight | |
|
+249Mental Shield nana mplak Teodan i love edward 2 ROBELINA Bella Marie Swan bReakDowN-Mark kati Nantia Hale_Biers Emy+Robert niki breathless *evdokia* marina forever Rosemarie Cullen Anactaciaa_Rosetta Cullen marina Bellsten Marzaki Cullen Vivaki Cullen ElpidoulaPattinson !!!twilight!!! LITSA0089 jennypara Mrs.Christina mpellanti21 esme aLmOsT_nOrMaL di1996 Evaline despina aek Izabella Swan ed<3 anastasia_1992 gwgwka twilightsagaddicted <3<3Ms.Kolina<3 Wonder MyrtoCullen AliceK Lizzy Cullen AnaroseCullen Afelop evi swan athina Drama Queen vikaki21 gossamer pink αντα Bella Cullen12 Rob+MJ4ever!! kristen(a) Deppy lykofotaki princesskitty d@n@e twilight! renaki roberta Bella_Cullen22 Arianna Mary Alice Brandon mimigk ntinaki NukeFan DEMONA CULLEN PATTINSON Vampi mR.Geo John Cullen stupid lumb liaki twilight girl AST Siaki_J sof Μαργαριτα Ashley Greene RafaelaVolturi patrick tina cullen RafaelaCullen T-NM-E-BD ~!Cristi!~ Lunna Cullen konstantia crazy evaki riana_vampoula Strider Jasper Hale Renesmi Εστελλα Καλεν XENIA BLACK Eclipse_alex Cullen pretty witch Bella-Edward-Renesmee freakyannie BellaNessieSwan Morena Nemesis Of Bellin Edbel fafoula1234 OnirodamastHs lena robert 4ever NICKY vampiroula mariap kollhmenh Natali Cullen sofaki 95 edward 4ever ..::Rikku::.. christi_twilight bluesea litsaki_kourkoubinaki VLaSia =) volturi girl linaki demi jenaki Mrs.Cullen Sloorp team edward twiligter dreamofedward LaDy_SoVeReigN silenceprincess Odelle Fotis333 Flyingdutchman breeze of wolf twilightFOREVER Connie Cullen SpunK RansoM thomi alicecullen27 ren4itoy Georgia P. C elli Renesmee C. michelle twilightaholic#1 bloody swan lena_123 BigFanOfTwilight Edward_ Breaking_ Dawn Efst@thi@ sweetie birdwatcher ko0tso0 Fay1765 JuStleNe twilightergirl dolores!! Fotini nantiaki_twilight 4 ever ice#fire vampyra maritca mpourbi hiddenfantasy Melia twilightaholic# ChristinaCulen ViolettaCullen18 kanty edward_20 an8i Melodie Moonlight bella_edward butterfly TZENIPAN !~Twilighter~! M@rIa lila-->twi!ight<3 angepsi Rosalie Hale Ms Cullen bedward__ mikulia ΕΡΗ smaragda MIKAELLA xrisa_twilight anthian9 sunrise emma cullen pattinson edward's victim ioannaki-twilightaddicted sofakimpiskotaki kikina Isabella16 Isabella21 maraki-twilightholic MiSs-->NtOuF* BELLA22 maraki13_10 BELLA MARIE Lion's_Lamb Kikitsa_twilight Marilou chris-cullen Vasiliki_Luvs_Vampires Dorian_Grey magic princess .::Ελευθερία::. April Lancelot natalia Stella kalkat EternalQueen Raven Edward_Andreas annabell DEVille LizCullen Alexadruby the vampire Christy akaliakoukou lionandlamp RedRose13 SilverMusk scarlet rose emerald eyes Ειrιnι twilightmaniac Rozali87 vantela hobo Gωgω-Twilighter Neri Crimson Beauty... k_katerina Princess olympia-Mikel-Robert Nancuko tatufun Vampire spunkransom Dimitra_Ony_Edward nasiatheslayer Darkbella nessie DanaeCullen WhiteQueen 253 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Fotis333 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Λαμία Αριθμός μηνυμάτων : 993 Registration date : 03/08/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τετ 5 Αυγ 2009 - 10:37 | |
| Εγώ είχα δει την ταινία και μου άρεσε πολύ αλλά δεν πωρώθηκα κιόλας. Εκείνη την περίοδο είχε βγει και το νέο βιβλίο της J.K.R. "Οι ιστορίες Του Μπιντλ Του Βάρδου" και σαν κάλος παλιός φαν του Harry Potter είπα να το πάρω αν και δεν πέθαινα κιόλας για Harry Potter ξανά. Τότε στο βιβλιοπωλείο η αδερφή μου μού λέει να πάρω και το "Λυκόφως".Αλλά δυστυχώς δεν υπήρχε γιατί τότε ήταν μία εποχή που υπήρχε πανελλήνια έλλειψη του βιβλίου. Έτσι πήγανε κάθε εβδομάδα τουλάχιστον σε 4 βιβλιοπωλεία για να ρωτήσω αν ήρθε.Αλλά μου έλεγαν όχι και όχι και όχι. Μετά την 3η εβδομάδα σταμάτησα να πηγαίνω γιατί ε όσο να ναι να πηγαίνεις συνέχειά 2 φορές την εβδομάδα είναι λίγο... ε καταλαβαίνετε. Έτσι πήγα σε μία βραδιά ποίησης μία μέρα με κάτι παιδιά και ένα από αυτά ήθελε να πάρει το βιβλίο με τα ποιήματα και πήγαμε στο βιβλιοπωλείο για να το πάρει. Και μόλις μπαίνω μέσα βλέπω 4 ολόκληρες στήβες από το "Λυκόφως" και δίπλα του η "Νέα Σελήνη", με την "Έκλειψη" και το "Σώμα". Όλα της Μαιηερ δίπλα δίπλα. Έτσι αγόρασα και εγώ το "Λυκόφως" και άρχισα να γίνομαι φαν. Έγινα ολοκληρωτικά φαν ωμός όταν διάβασα την "Νέα Σελήνη" και την "Έκλειψη". Δηλαδή πριν λίγο καιρό...
Έτσι άρχισαν όλα... | |
|
| |
Odelle Twilight Human
Ηλικία : 33 Τόπος : In a galaxy far far away... Αριθμός μηνυμάτων : 22 Registration date : 08/08/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Κυρ 9 Αυγ 2009 - 15:10 | |
| Οσο και να θελω να το παιξω μεταφυσικη,ολα κυλανε φυσιολογικα σε κατι τετοια θεματα γαμωτο! Να, ετσι αρχισαν ολα... Εκανε αφοριτη ζεστη και προετοιμαζομουν για τις Πανελληνιες εξετασεις που θα ακολοθουσαν τον Μαιο του 2009...Πιστεψτε με καλοκαιρι και μαθηματικα κατευθυνσης δεν ειναι ΚΑΘΟΛΟΥ καλος συνδιασμος!Ετσι οπως με ειχε βαρεσει η ζεστη κατακεφαλα και ακολουθουσε η προσωρινη ανακουφιση του Σαββατοκυριακου οπως ολα τα φυσιολογικα παιδακια της ηλικιας μου λεω ''Μωρε δεν κανω καμια βολτα μεσημεριατικα?Ετσι να παθω ηλιαση και να την βρω με εγκαυματα στην πλατη!!!'' Ψηθηκα αγρια με την ιδεα και κανω να βγω απο το σπιτι...πεπαταω-περπαταω..και αντι να στριψω αριστερα προς το πλησιεστερο καλληντικαδικο της γειτονιας μου στριβω δεξια προς το βιβλιοπωλειο... Σας ειπα...τα καλοκαιρινα μαθηματα δεν κανουν καλο...δε μου φτανανε οι τομοι τις φυσικης και των μαθηματικων, ηθελα και εξωσχολικο βιβλιο τρομαρα μου! Ε ναξει τι να κανω?Με επιασε το κουλο μου...μπαινω μεσα...και δεν ηθελε πολυ προσπαθεια για να χαθω στους ατελειτους διαδρομους της γνωσης και της φαντασιας... Στοχευα για κατι σε εναλλαχτικο Χαρι Ποττερ αλλα τελικα μου τραβηξε την προσοχη το εξωφυλο του ''λυκοφως'' της αγαπημενης μας σειρας...Το γυριζω μπρουμιτα,αρχιζω να διαβαζω υποθεση και κριτικες, ξετρελαινομαι και χωρις δευτερη σκεψη το αγοραζω... Το τλειωσα σε 5 μερες και ο ενθουσιασμος για το συγγραφικο ταλεντο της Meyer με κατεκλυσε! Προς το παρον εχω διαβασει μεχρι και την Εκλειψη (μιας και δε φημιζομαι για τα αγγλικα μου ) και περιμενω το Σεπτεμβρη την Χαραυγη.... | |
|
| |
silenceprincess New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : τρικαλα Αριθμός μηνυμάτων : 233 Registration date : 04/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Κυρ 9 Αυγ 2009 - 22:38 | |
| Εγω γνωρισα το ΛΥΚΟΦΩΣ απο την ταινια πρωτα ειχα ακουσει οτι ειναι μια απλη ταινια με βρυκολακες....Ομως μολις την ειδα μου αρεσε πολυ περιμενα να ειναι θριλερ αλλα...... Ηταν φοβερη....και μετα κολλησα αγορασα και τα βιβλια απο την σειρα.....Ομως ολα τα εμαθα χαρη στην twilighter!!Σε ευχαριστω πολυ Αννουλα... | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Κυρ 9 Αυγ 2009 - 22:48 | |
| καλησπερα σας, ηταν περισυ λιγο μετα την πρωτοχρονια οταν μια φιλη με πηρε απο τη λαρισα να μου πει για μια ταινια με ενα κουκλο βρικολακα.(twilight) αρχισα να την πειραζω , ολοκληρη γυναικα και ερωτευεσαι σταρ του σινεμα? 3-4 μηνες μετα με εβαλε να δω την ταινια . αυτο ηταν! τρελλαθηκα! εχω αγορασει και τα 4 βιβλια και εχω διαβασει και το midnight sun (οσο βρηκα δλδ) . ανυπομονω για τις υπολοιπες ταινιες! σας φιλω! |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Κυρ 9 Αυγ 2009 - 23:35 | |
| αχ!!!!ποσο σε καταλαβαινω!!να ξερες!!!!εδω βρηκες το λιμανι σου νομιζω!!!!!!!! ολες πανω κατω απο μια φιλη αρχισαμε!!λοιπον!ΤΡΙΑ ΖΗΤΩ ΣΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΛΛΗΣΑΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
ren4itoy New Moon Victim
Ηλικία : 28 Αριθμός μηνυμάτων : 104 Registration date : 08/07/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability:
| |
| |
LaDy_SoVeReigN Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Στον κόσμο τον Anime!! Αριθμός μηνυμάτων : 1666 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Δευ 10 Αυγ 2009 - 10:14 | |
| εγω ητα ν πριν ενα μινα τον ιουλιο που ειμουν στην κατασκινωση και μια γνωστη μ ειχαι φερει τα δυο βιβλια το λυκόφος και την νεα σελίνη τοτε. μ ειπε οτι ηταν για μια κοπελα που ερωτευεται εναν βρικολακα και ετσι τησ ζητησα να μ τα δανισει. το λυκόφοσ το διαβασα σε 2,5 μερεσ και μετα διαβασα την νεα σελινη μιλαμε εχω παθει τρελη μανια με αυτα τα ββλια οταν γιρισα σπιτι μ πιγα την επομενη ημερα με το ποδιλατο μ στο βιβλιοπολειο και 8ιμαμε ηταν σαβατο πρωι γι να παρω την εκλιψη και κυριακη μεσιμέρι την ειχα τελειωσει. Πω παιδια δεν μπορω να περιμενω μεχρι τον σεπτεμβριο που θα βγει η χαραυγη . εχω φαει κολιμα με αυτη την σειρα την ταινεια την ειδα 8 φορεσ σε μια βδομαδα. | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Δευ 10 Αυγ 2009 - 18:51 | |
| BELLA MARIE P μια χαρα λιμανι βρηκα εχεις δικιο. γιατι ο κυκλος μου (οι ανδρες κυριως) αλλα και στη δουλεια με εχουν παρει γραμμη και ριχνουν τρελο γελιο! με θεωρουν υπερβολικη! γιατι? γιατι εχω διαβασει και τα 4 και μισο βιβλια απο 2 φορες! την χαραυγη και το midnight sun στα αγγλικα αναγκαστικά γιατι δεν εχει βγει ακομα το μεταφρασμενο (οπως ηδη ξερεις).την ταινια παιζει να την εχω δει και 10 φορες...
*ζητω στις φιλες λοιπον!
ren4itoy * ναι! και στις ξαδερφες
sweety καλα πας κι εσυ! καλως την!
φιλια κοριτσια καλη συνεχεια! |
|
| |
Ms Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Δευ 17 Αυγ 2009 - 12:40 | |
| Aγαπη μου,ξερεις τι δουλεμα τρωω εγω καθημερινα που τα εχω διαβασει 25 φορες το καθενα?Αλλα ειναι θεμα συνηθειας! | |
|
| |
dreamofedward Twilight Human
Ηλικία : 33 Τόπος : forks usa Αριθμός μηνυμάτων : 47 Registration date : 12/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Δευ 17 Αυγ 2009 - 13:18 | |
| Eγώ πάλι είδα την ταινία τον Ιανουάριο, αλλά λόγω διαβάσματος (γ λυκείου) δεν ασχολήθηκα παραπάνω.. Πρίν δυο μήνες η κολλητή μού δάνεισε τα βιβλία (και τα 3) και από τότε δεν τα έχει πάρει πίσω... Τα διαβάω ξανά και ξανά... Βέβαια έχει αρχίσει να εκνευρίζεται λιγάκι γιατί όποτε μιλάμε με πιάνει μια ανεξήγητη λογοδιάρροια για το twilight!!! | |
|
| |
Ms Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Δευ 17 Αυγ 2009 - 13:21 | |
| γω εχω διαβασει και την Χαραυγη απο τον Φεβρουαριο...και θα περιμενε κανεις οτι επρεπε να εχω ηρεμησει!Αμ δε!Κολλαω λολ και περισσοτερο.... Συμπερασμα...μην φοβασαι,ειμαστε πολλες ψυχιατρικες περιπτωσεις... | |
|
| |
twiligter New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : iwannina Αριθμός μηνυμάτων : 268 Registration date : 11/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Δευ 17 Αυγ 2009 - 21:46 | |
| χαχα......αυτο με τη λογοδιαρροια.....................δν εισαι η μονη!!!με τη φιλη μου συμβαινει πολυ....παρα πολυ συχνα!!!βεββαια ειναι και αυτη κολλημενη με το twiligt στν ιδιο βαθμο με εμενα!!καταλαβαινεις λοιπον τι γινεται.............................. | |
|
| |
team edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Αριθμός μηνυμάτων : 1632 Registration date : 11/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Σαβ 22 Αυγ 2009 - 18:58 | |
| για να καταλαβω, εγω ειμαι η φιλη, ετσι? αμα αρχισουμε να μιλαμε για το twilight δεν τελειωνουμε.... κλασικο συμπτωμα twilight-mania... τι να κανουμε? | |
|
| |
Sloorp Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 31 Αριθμός μηνυμάτων : 186 Registration date : 24/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Δευ 24 Αυγ 2009 - 4:12 | |
| Εγώ ήρθα σε επαφή με το βιβλίο "εξαιτίας" της Nasiatheslayer (υπήρχε περίπτωση να γλιτώσω που άρχισε να το μοιράζει παντού σε φίλους και γνωστούς, αλλά δεν το άνοιξα ακόμη! Προς το παρόν έχω αγόρασει το ξένο και βρίσκομαι στο εξώφυλλο... | |
|
| |
twiligter New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : iwannina Αριθμός μηνυμάτων : 268 Registration date : 11/08/2009
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Δευ 24 Αυγ 2009 - 11:47 | |
| | |
|
| |
Mrs.Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 2768 Registration date : 13/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| |
| |
jenaki New Moon Victim
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 284 Registration date : 30/07/2009
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Δευ 24 Αυγ 2009 - 12:07 | |
| εγω πρωτα ειδα την ταινια (μου μιλουσε συνεχεια μια φιλη μου για αυτο και καταφερε να με πισει οτι ειναι ωραια)ετσι ειδα την ταινια μου αρεσε τρελα και μετα εκατσα και διαβασα τα 3 πρωτα βιβλια και αυτο που ειναι απο την μερια του edward και περιμενω πωσ και πωσ για το τελευταιο βιβλιο τησ σειρασ και καταφερα να κολησω πιο πολυ απο την φιλη μου!!!!!!!!!!! | |
|
| |
team edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Αριθμός μηνυμάτων : 1632 Registration date : 11/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Δευ 24 Αυγ 2009 - 14:41 | |
| εγω πρωτα διαβασα τα 3 πρωτα βιβλια κ μετα ειδα την ταινια.... διαβασα κι τα 3 βιβλια σε 5 μερες και απο τοτε εγινα μια εντελως πορωμενη twilighter!!!!!!!! | |
|
| |
jenaki New Moon Victim
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 284 Registration date : 30/07/2009
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Δευ 24 Αυγ 2009 - 14:48 | |
| εγω πρωτα ειδα την ταινια μετα διαβασα το δευτερο μετα το τριτο και μετα το πρωτο και τωρα περιμενω το τελευταιο κατα τη διαρκεια ολων αθτων λατρεψα κθριολεκτικα σχεδον τα παντα την ταινια τα βιβλια την stephanie τον edward emmet alis jasper κτλ | |
|
| |
Mrs.Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 2768 Registration date : 13/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| |
| |
demi New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : Αλμυρος,Μαγνησιας Αριθμός μηνυμάτων : 123 Registration date : 24/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τρι 25 Αυγ 2009 - 12:17 | |
| ειδα την ταινια πρωτα και μετα εμαθα οτι εχει βγει σε βιβλιο.ετσι για πρωτη φορα κρατισα βιβλιο στα χερια μου και το διαβασα την εκλειπση σε 3 μονο μερες. ειχα κολληση και δεν ξεκολουσα με τιποτα,οπου κι αν πιγενα επερνα μαζι μου το βιβλιο. και τωρα κυνηγαω να διαβασω το δευτερο και περιμενω το τεταρτο με ανιπομονυσια. | |
|
| |
linaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : athenes Αριθμός μηνυμάτων : 938 Registration date : 28/07/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τρι 25 Αυγ 2009 - 19:25 | |
| - jenaki έγραψε:
- εγω πρωτα ειδα την ταινια μετα διαβασα το δευτερο μετα το τριτο και μετα το πρωτο
και τωρα περιμενω το τελευταιο κατα τη διαρκεια ολων αθτων λατρεψα κθριολεκτικα σχεδον τα παντα την ταινια τα βιβλια την stephanie τον edward emmet alis jasper κτλ εχουμε ακριβωσ την ιδια ιστορια! μονο π εμενα καμια φιλη μ δεν μ ειχε πει διαβασε τα βιβλιαα! ετσι οπωσ εψαχνα τι να παρω μαζι μ στις διακοπεσ επεσα στ new mooη! αααχ κ απο τοτε ολο διαβαζω διαβαζω και κεγομαι στο oc μπασ κ βρω κατι καινουριο καθε μερα! | |
|
| |
an8i New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : Athina Αριθμός μηνυμάτων : 101 Registration date : 06/05/2009
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τρι 25 Αυγ 2009 - 19:33 | |
| και εγω πρωτα ειδα την ταινια και μετα διαβασα το δευτερο και το τριτο βιβλιο και μετα το πρωτο... δεν είχα σκεφτει να παρω τα βιβλια αλλα καθως πέρναγα έξω απο ενα βιβλιοπολειο τα ειδα και λεω γτ να μην παρω το δευτερο να δω τι θα γινει... Και μετα κατέληξα όπως ολες μας... | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Πεμ 27 Αυγ 2009 - 21:32 | |
| εγω επειδη μπικα λιγο αργα σε αυτη την ΦΟΒΕΡΗ παρεα θα σας τα πω περιλυπτικα για να μην σας κουραζω. Λοιπον η τρελα μου με το Λυκοφως ξεκινησε πριν 8 μηνες που ειδα την ταινια και τοτε δεν ειχα ιντερνετ .η μητερα μου προσπαθουσε να με αποκλεισει απο τον πολιτισμο!!!! λοιπον η κοπελα του αδερφου μου ειπε για μια ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ταινια και μου ζητησε καθως θα πηγεναμε στο mall ανημερα προτοχρονιας για μποουλινκ ετσι να την βλεπαμε . και αυτο ητανε ερωτας με την πρωτη ματια εγινε η απωτηπωση και σε μενα περιπου. στην αρχη δεν ηξερα τιποτα για τα βιβλια και την συνεχεια και απογοητευτικα που τελειωνε τοσο γρηγορα..... αλλα μολις εμαθα τα μαντατα πηγα στο τοπικο μου βιβλιοπωλειο τα παριγγειλα ολα και τα διαβασα μεσα σε μια βδομαδα. νυχτα μερα για το μονο που σταματησα ειναι για τα αναγκαια και 16 ωρες υπνου. αν και απογοητευτικα που τελειωσαν συνεχιζω να τα διαβαζω μεχρι για να βγει η χαραυγη αν και την εχω διαβαση στα αγγλικα μια μεταφραση δεν θα με εβλαπτε αφου τα μισα επιασα | |
|
| |
VLaSia =) Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Registration date : 19/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Παρ 28 Αυγ 2009 - 0:04 | |
| εγω για να πω την αληθεια ακουγα συμμαθητριες μου που ειχανε κανει παρεα πως διαβαζουν τα βιβλια, βλεπουν την ταινια συνεχως και ποτε δεν ειχα καταλαβει περι τινος προκειται... τελος παντων με πεισανε να το δω και εγω. με την ταινια δεν εντυπωσιαστηκα, ετσι -απο πεισμα και μονο για να καταλαβω τι ηταν αυτο στο οποιο ειχανε κολλησει, γιατι οπως και να το κανεις αλλο το βιβλιο και αλλο η ταινια- πηρα το πρωτο βιβλιο. Αυτο ηταν!! Κολλησα!! 2-3 Αυγουστου ξεκινησα το λυκοφως και... μεχρι τις 15 ειχα τελειωσει και τα 3... τωρα διαβαζω το 4ο και ανυπομονω να το αγορασω στα ελληνικα... Αχχ ειναι τρομερο | |
|
| |
| And so the lambs fell in love with...Twilight | |
|