Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

And so the lambs fell in love with...Twilight

Πήγαινε κάτω 
+249
Mental Shield
nana mplak
Teodan
i love edward 2
ROBELINA
Bella Marie Swan
bReakDowN-Mark
kati
Nantia Hale_Biers
Emy+Robert
niki
breathless
*evdokia*
marina forever
Rosemarie Cullen
Anactaciaa_Rosetta Cullen
marina
Bellsten
Marzaki Cullen
Vivaki Cullen
ElpidoulaPattinson
!!!twilight!!!
LITSA0089
jennypara
Mrs.Christina
mpellanti21
esme
aLmOsT_nOrMaL
di1996
Evaline
despina aek
Izabella Swan
ed<3
anastasia_1992
gwgwka
twilightsagaddicted
<3<3Ms.Kolina<3
Wonder
MyrtoCullen
AliceK
Lizzy Cullen
AnaroseCullen
Afelop
evi
swan
athina
Drama Queen
vikaki21
gossamer
pink
αντα
Bella Cullen12
Rob+MJ4ever!!
kristen(a)
Deppy
lykofotaki
princesskitty
d@n@e twilight!
renaki
roberta
Bella_Cullen22
Arianna
Mary Alice Brandon
mimigk
ntinaki
NukeFan
DEMONA CULLEN PATTINSON
Vampi
mR.Geo
John Cullen
stupid lumb
liaki
twilight girl
AST
Siaki_J
sof
Μαργαριτα
Ashley Greene
RafaelaVolturi
patrick
tina cullen
RafaelaCullen
T-NM-E-BD
~!Cristi!~
Lunna Cullen
konstantia
crazy
evaki
riana_vampoula
Strider
Jasper Hale
Renesmi
Εστελλα Καλεν
XENIA BLACK
Eclipse_alex
Cullen
pretty witch
Bella-Edward-Renesmee
freakyannie
BellaNessieSwan
Morena
Nemesis Of Bellin
Edbel
fafoula1234
OnirodamastHs
lena
robert 4ever
NICKY
vampiroula
mariap
kollhmenh
Natali Cullen
sofaki 95 edward 4ever
..::Rikku::..
christi_twilight
bluesea
litsaki_kourkoubinaki
VLaSia =)
volturi girl
linaki
demi
jenaki
Mrs.Cullen
Sloorp
team edward
twiligter
dreamofedward
LaDy_SoVeReigN
silenceprincess
Odelle
Fotis333
Flyingdutchman
breeze of wolf
twilightFOREVER
Connie Cullen
SpunK RansoM
thomi
alicecullen27
ren4itoy
Georgia P. C
elli
Renesmee C.
michelle
twilightaholic#1
bloody swan
lena_123
BigFanOfTwilight
Edward_ Breaking_ Dawn
Efst@thi@
sweetie
birdwatcher
ko0tso0
Fay1765
JuStleNe
twilightergirl
dolores!!
Fotini
nantiaki_twilight 4 ever
ice#fire
vampyra
maritca
mpourbi
hiddenfantasy
Melia
twilightaholic#
ChristinaCulen
ViolettaCullen18
kanty
edward_20
an8i
Melodie
Moonlight
bella_edward
butterfly
TZENIPAN
!~Twilighter~!
M@rIa
lila-->twi!ight<3
angepsi
Rosalie Hale
Ms Cullen
bedward__
mikulia
ΕΡΗ
smaragda
MIKAELLA
xrisa_twilight
anthian9
sunrise
emma cullen pattinson
edward's victim
ioannaki-twilightaddicted
sofakimpiskotaki
kikina
Isabella16
Isabella21
maraki-twilightholic
MiSs-->NtOuF*
BELLA22
maraki13_10
BELLA MARIE
Lion's_Lamb
Kikitsa_twilight
Marilou
chris-cullen
Vasiliki_Luvs_Vampires
Dorian_Grey
magic princess
.::Ελευθερία::.
April
Lancelot
natalia
Stella
kalkat
EternalQueen
Raven
Edward_Andreas
annabell
DEVille
LizCullen
Alexadruby the vampire
Christy
akaliakoukou
lionandlamp
RedRose13
SilverMusk
scarlet rose
emerald eyes
Ειrιnι
twilightmaniac
Rozali87
vantela
hobo
Gωgω-Twilighter
Neri
Crimson Beauty...
k_katerina
Princess
olympia-Mikel-Robert
Nancuko
tatufun
Vampire
spunkransom
Dimitra_Ony_Edward
nasiatheslayer
Darkbella
nessie
DanaeCullen
WhiteQueen
253 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 32 ... 37  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Fotis333
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Fotis333

¶ντρας Σκορπιός
Τόπος : Λαμία
Αριθμός μηνυμάτων : 993
Registration date : 03/08/2009

Forks Student Profile
Team: Wolves
Special ability Special ability: Shield Against Physical Attacks

And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 27 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΤετ 5 Αυγ 2009 - 10:37

Εγώ είχα δει την ταινία και μου άρεσε πολύ αλλά δεν πωρώθηκα κιόλας. Εκείνη την περίοδο είχε βγει και το νέο βιβλίο της J.K.R. "Οι ιστορίες Του Μπιντλ Του Βάρδου" και σαν κάλος παλιός φαν του Harry Potter είπα να το πάρω αν και δεν πέθαινα κιόλας για Harry Potter ξανά. Τότε στο βιβλιοπωλείο η αδερφή μου μού λέει να πάρω και το "Λυκόφως".Αλλά δυστυχώς δεν υπήρχε γιατί τότε ήταν μία εποχή που υπήρχε πανελλήνια έλλειψη του βιβλίου. Έτσι πήγανε κάθε εβδομάδα τουλάχιστον σε 4 βιβλιοπωλεία για να ρωτήσω αν ήρθε.Αλλά μου έλεγαν όχι και όχι και όχι. Μετά την 3η εβδομάδα σταμάτησα να πηγαίνω γιατί ε όσο να ναι να πηγαίνεις συνέχειά 2 φορές την εβδομάδα είναι λίγο... ε καταλαβαίνετε. Έτσι πήγα σε μία βραδιά ποίησης μία μέρα με κάτι παιδιά και ένα από αυτά ήθελε να πάρει το βιβλίο με τα ποιήματα και πήγαμε στο βιβλιοπωλείο για να το πάρει. Και μόλις μπαίνω μέσα βλέπω 4 ολόκληρες στήβες από το "Λυκόφως" και δίπλα του η "Νέα Σελήνη", με την "Έκλειψη" και το "Σώμα". Όλα της Μαιηερ δίπλα δίπλα. Έτσι αγόρασα και εγώ το "Λυκόφως" και άρχισα να γίνομαι φαν. Έγινα ολοκληρωτικά φαν ωμός όταν διάβασα την "Νέα Σελήνη" και την "Έκλειψη". Δηλαδή πριν λίγο καιρό...

Έτσι άρχισαν όλα...
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Odelle
Twilight Human
Twilight Human
Odelle

Θηλυκό Λέων
Τόπος : In a galaxy far far away...
Αριθμός μηνυμάτων : 22
Registration date : 08/08/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΚυρ 9 Αυγ 2009 - 15:10

Οσο και να θελω να το παιξω μεταφυσικη,ολα κυλανε φυσιολογικα σε κατι τετοια θεματα γαμωτο! Razz

Να, ετσι αρχισαν ολα...

Εκανε αφοριτη ζεστη και προετοιμαζομουν για τις Πανελληνιες εξετασεις που θα ακολοθουσαν τον Μαιο του 2009...Πιστεψτε με καλοκαιρι και μαθηματικα κατευθυνσης δεν ειναι ΚΑΘΟΛΟΥ καλος συνδιασμος!Ετσι οπως με ειχε βαρεσει η ζεστη κατακεφαλα και ακολουθουσε η προσωρινη ανακουφιση του Σαββατοκυριακου οπως ολα τα φυσιολογικα παιδακια της ηλικιας μου λεω ''Μωρε δεν κανω καμια βολτα μεσημεριατικα?Ετσι να παθω ηλιαση και να την βρω με εγκαυματα στην πλατη!!!''

Ψηθηκα αγρια με την ιδεα και κανω να βγω απο το σπιτι...πεπαταω-περπαταω..και αντι να στριψω αριστερα προς το πλησιεστερο καλληντικαδικο της γειτονιας μου στριβω δεξια προς το βιβλιοπωλειο...

Σας ειπα...τα καλοκαιρινα μαθηματα δεν κανουν καλο...δε μου φτανανε οι τομοι τις φυσικης και των μαθηματικων, ηθελα και εξωσχολικο βιβλιο τρομαρα μου!

Ε ναξει τι να κανω?Με επιασε το κουλο μου...μπαινω μεσα...και δεν ηθελε πολυ προσπαθεια για να χαθω στους ατελειτους διαδρομους της γνωσης και της φαντασιας...

Στοχευα για κατι σε εναλλαχτικο Χαρι Ποττερ αλλα τελικα μου τραβηξε την προσοχη το εξωφυλο του ''λυκοφως'' της αγαπημενης μας σειρας...Το γυριζω μπρουμιτα,αρχιζω να διαβαζω υποθεση και κριτικες, ξετρελαινομαι και χωρις δευτερη σκεψη το αγοραζω...

Το τλειωσα σε 5 μερες και ο ενθουσιασμος για το συγγραφικο ταλεντο της Meyer με κατεκλυσε!

Προς το παρον εχω διαβασει μεχρι και την Εκλειψη (μιας και δε φημιζομαι για τα αγγλικα μου Razz ) και περιμενω το Σεπτεμβρη την Χαραυγη....
silenceprincess
New Moon Victim
New Moon Victim
silenceprincess

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : τρικαλα
Αριθμός μηνυμάτων : 233
Registration date : 04/08/2009

Forks Student Profile
Team: Volturi Volturi
Special ability Special ability: Inflict Pain with Thoughs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΚυρ 9 Αυγ 2009 - 22:38

Εγω γνωρισα το ΛΥΚΟΦΩΣ απο την ταινια πρωτα ειχα ακουσει οτι ειναι μια απλη ταινια με βρυκολακες....Ομως μολις την ειδα μου αρεσε πολυ περιμενα να ειναι θριλερ αλλα......

Ηταν φοβερη....και μετα κολλησα αγορασα και τα βιβλια απο την σειρα.....Ομως ολα τα εμαθα χαρη στην twilighter!!Σε ευχαριστω πολυ Αννουλα... And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 27 382268
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΚυρ 9 Αυγ 2009 - 22:48

καλησπερα σας,

ηταν περισυ λιγο μετα την πρωτοχρονια οταν μια φιλη με πηρε απο τη λαρισα να μου πει για μια ταινια με ενα κουκλο βρικολακα.(twilight)

αρχισα να την πειραζω , ολοκληρη γυναικα και ερωτευεσαι σταρ του σινεμα? Smile

3-4 μηνες μετα με εβαλε να δω την ταινια . αυτο ηταν! τρελλαθηκα! εχω αγορασει και τα 4 βιβλια και εχω διαβασει και το midnight sun (οσο βρηκα δλδ) .

ανυπομονω για τις υπολοιπες ταινιες!

σας φιλω!
BELLA MARIE
Charlie's Daughter
BELLA MARIE

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Thessalonike
Αριθμός μηνυμάτων : 17564
Registration date : 26/02/2009

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΚυρ 9 Αυγ 2009 - 23:35

αχ!!!!ποσο σε καταλαβαινω!!να ξερες!!!!εδω βρηκες το λιμανι σου νομιζω!!!!!!!!
ολες πανω κατω απο μια φιλη αρχισαμε!!λοιπον!ΤΡΙΑ ΖΗΤΩ ΣΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΛΛΗΣΑΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 27 274215
ren4itoy
New Moon Victim
New Moon Victim
ren4itoy

Δίδυμος
Αριθμός μηνυμάτων : 104
Registration date : 08/07/2009

Forks Student Profile
Team: Jasper - Alice Jasper - Alice
Special ability Special ability:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΚυρ 9 Αυγ 2009 - 23:45

χαχα... εγω λεω ζητω στην ξαδερφη μου τοτε! And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 27 274215 And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 27 6512
LaDy_SoVeReigN
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
LaDy_SoVeReigN

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : Στον κόσμο τον Anime!!
Αριθμός μηνυμάτων : 1666
Registration date : 09/08/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΔευ 10 Αυγ 2009 - 10:14

εγω ητα ν πριν ενα μινα τον ιουλιο που ειμουν στην κατασκινωση και μια γνωστη μ ειχαι φερει τα δυο βιβλια το λυκόφος και την νεα σελίνη τοτε. μ ειπε οτι ηταν για μια κοπελα που ερωτευεται εναν βρικολακα και ετσι τησ ζητησα να μ τα δανισει. το λυκόφοσ το διαβασα σε 2,5 μερεσ και μετα διαβασα την νεα σελινη μιλαμε εχω παθει τρελη μανια με αυτα τα ββλια οταν γιρισα σπιτι μ πιγα την επομενη ημερα με το ποδιλατο μ στο βιβλιοπολειο και 8ιμαμε ηταν σαβατο πρωι γι να παρω την εκλιψη και κυριακη μεσιμέρι την ειχα τελειωσει. Πω παιδια δεν μπορω να περιμενω μεχρι τον σεπτεμβριο που θα βγει η χαραυγη . εχω φαει κολιμα με αυτη την σειρα την ταινεια την ειδα 8 φορεσ σε μια βδομαδα.
https://www.youtube.com/watch?v=NJiPTkExVUg
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΔευ 10 Αυγ 2009 - 18:51

BELLA MARIE P
μια χαρα λιμανι βρηκα εχεις δικιο.
γιατι ο κυκλος μου (οι ανδρες κυριως) αλλα και στη δουλεια με εχουν παρει γραμμη και ριχνουν τρελο γελιο! με θεωρουν υπερβολικη!
γιατι?
γιατι εχω διαβασει και τα 4 και μισο βιβλια απο 2 φορες! την χαραυγη και το midnight sun στα αγγλικα αναγκαστικά γιατι δεν εχει βγει ακομα το μεταφρασμενο (οπως ηδη ξερεις).την ταινια παιζει να την εχω δει και 10 φορες...

*ζητω στις φιλες λοιπον!

ren4itoy
* ναι! και στις ξαδερφες

sweety
καλα πας κι εσυ! καλως την!

φιλια κοριτσια καλη συνεχεια!
Ms Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Ms Cullen

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Kefalonia
Αριθμός μηνυμάτων : 1743
Registration date : 20/04/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΔευ 17 Αυγ 2009 - 12:40

Aγαπη μου,ξερεις τι δουλεμα τρωω εγω καθημερινα που τα εχω διαβασει 25 φορες το καθενα?Αλλα ειναι θεμα συνηθειας!
dreamofedward
Twilight Human
Twilight Human
dreamofedward

Θηλυκό Λέων
Τόπος : forks usa
Αριθμός μηνυμάτων : 47
Registration date : 12/08/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΔευ 17 Αυγ 2009 - 13:18

Eγώ πάλι είδα την ταινία τον Ιανουάριο, αλλά λόγω διαβάσματος (γ λυκείου) δεν ασχολήθηκα παραπάνω.. Πρίν δυο μήνες η κολλητή μού δάνεισε τα βιβλία (και τα 3) και από τότε δεν τα έχει πάρει πίσω... Τα διαβάω ξανά και ξανά... Βέβαια έχει αρχίσει να εκνευρίζεται λιγάκι γιατί όποτε μιλάμε με πιάνει μια ανεξήγητη λογοδιάρροια για το twilight!!! And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 27 150320
Ms Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Ms Cullen

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Kefalonia
Αριθμός μηνυμάτων : 1743
Registration date : 20/04/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΔευ 17 Αυγ 2009 - 13:21

γω εχω διαβασει και την Χαραυγη απο τον Φεβρουαριο...και θα περιμενε κανεις οτι επρεπε να εχω ηρεμησει!Αμ δε!Κολλαω λολ και περισσοτερο....
Συμπερασμα...μην φοβασαι,ειμαστε πολλες ψυχιατρικες περιπτωσεις... lol!
twiligter
New Moon Victim
New Moon Victim
twiligter

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : iwannina
Αριθμός μηνυμάτων : 268
Registration date : 11/08/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΔευ 17 Αυγ 2009 - 21:46

χαχα......αυτο με τη λογοδιαρροια.....................δν εισαι η μονη!!!με τη φιλη μου συμβαινει πολυ....παρα πολυ συχνα!!!βεββαια ειναι και αυτη κολλημενη με το twiligt στν ιδιο βαθμο με εμενα!!καταλαβαινεις λοιπον τι γινεται..............................
team edward
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
team edward

Θηλυκό Σκορπιός
Αριθμός μηνυμάτων : 1632

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΣαβ 22 Αυγ 2009 - 18:58

για να καταλαβω, εγω ειμαι η φιλη, ετσι?
αμα αρχισουμε να μιλαμε για το twilight δεν τελειωνουμε.... lol!
κλασικο συμπτωμα twilight-mania... τι να κανουμε?
Sloorp
Golden Eyed Vampires
Sloorp

¶ντρας Καρκίνος
Αριθμός μηνυμάτων : 186
Registration date : 24/08/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΔευ 24 Αυγ 2009 - 4:12

Εγώ ήρθα σε επαφή με το βιβλίο "εξαιτίας" της Nasiatheslayer (υπήρχε περίπτωση να γλιτώσωWink που άρχισε να το μοιράζει παντού σε φίλους και γνωστούς, αλλά δεν το άνοιξα ακόμη! Προς το παρόν έχω αγόρασει το ξένο και βρίσκομαι στο εξώφυλλο... Razz
http://sloorpdesign.webs.com
twiligter
New Moon Victim
New Moon Victim
twiligter

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : iwannina
Αριθμός μηνυμάτων : 268

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΔευ 24 Αυγ 2009 - 11:47

team edward.....φυσικα και εσυ εισαι η φιλη....!!!!!!!!!! Wink Wink Wink
βεββαια οποιον και να βρω αρχιζω και του μιλαω για το twiligt και μερικες φορες αυτο γινεται ανυποφορο.............με καταλαβαινουν ομως και χαιρομαι γιατι τους κολλαω και αυτους....... lol!
Mrs.Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Mrs.Cullen

Θηλυκό Δίδυμος
Τόπος : Ρόδος
Αριθμός μηνυμάτων : 2768
Registration date : 13/07/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΔευ 24 Αυγ 2009 - 12:01

Ms Cullen έγραψε:
Aγαπη μου,ξερεις τι δουλεμα τρωω εγω καθημερινα που τα εχω διαβασει 25 φορες το καθενα?Αλλα ειναι θεμα συνηθειας!

Αγάπη τότε μοιάζουμε...κι εγώ 25+ τα εχω διαβάσει και τρώω κι εγώ δούλεμα...αλλά τι να κάνομε?πόροση είναι αυτή... geek Smile
https://www.youtube.com/user/MrVampireStar
jenaki
New Moon Victim
New Moon Victim
jenaki

Θηλυκό Κριός
Αριθμός μηνυμάτων : 284
Registration date : 30/07/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΔευ 24 Αυγ 2009 - 12:07

εγω πρωτα ειδα την ταινια (μου μιλουσε συνεχεια μια φιλη μου για αυτο και καταφερε να με πισει οτι ειναι ωραια)ετσι ειδα την ταινια μου αρεσε τρελα και μετα εκατσα και διαβασα τα 3 πρωτα βιβλια και αυτο που ειναι απο την μερια του edward και περιμενω πωσ και πωσ για το τελευταιο βιβλιο τησ σειρασ και καταφερα να κολησω πιο πολυ απο την φιλη μου!!!!!!!!!!!
team edward
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
team edward

Θηλυκό Σκορπιός
Αριθμός μηνυμάτων : 1632

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΔευ 24 Αυγ 2009 - 14:41

εγω πρωτα διαβασα τα 3 πρωτα βιβλια κ μετα ειδα την ταινια....
διαβασα κι τα 3 βιβλια σε 5 μερες
study και απο τοτε And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 27 868134 εγινα μια εντελως πορωμενη
twilighter!!!!!!!!
jenaki
New Moon Victim
New Moon Victim
jenaki

Θηλυκό Κριός
Αριθμός μηνυμάτων : 284
Registration date : 30/07/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΔευ 24 Αυγ 2009 - 14:48

εγω πρωτα ειδα την ταινια μετα διαβασα το δευτερο μετα το τριτο και μετα το πρωτο Smile
και τωρα περιμενω το τελευταιο κατα τη διαρκεια ολων αθτων λατρεψα κθριολεκτικα σχεδον τα παντα την ταινια τα βιβλια την stephanie τον edward emmet alis jasper κτλ
Mrs.Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Mrs.Cullen

Θηλυκό Δίδυμος
Τόπος : Ρόδος
Αριθμός μηνυμάτων : 2768
Registration date : 13/07/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΔευ 24 Αυγ 2009 - 16:11

Κι εγώ πρώτα είδα την ταινία και μου άρεσε τόσο που είπα να το διαβάσω και σε βιβλίο...Μέτα συνέχισα με το ΝΜ και μετά με την έκλειψη...τα 2 πρώτα τα έβγαλα σε 4 μέρες και την έκλειψη σε 3... And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 27 686606 Smile
https://www.youtube.com/user/MrVampireStar
demi
New Moon Victim
New Moon Victim
demi

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : Αλμυρος,Μαγνησιας
Αριθμός μηνυμάτων : 123
Registration date : 24/08/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΤρι 25 Αυγ 2009 - 12:17

ειδα την ταινια πρωτα και μετα εμαθα οτι εχει βγει σε βιβλιο.ετσι για πρωτη φορα κρατισα βιβλιο στα χερια μου και το διαβασα την εκλειπση σε 3 μονο μερες. study
ειχα κολληση και δεν ξεκολουσα με τιποτα,οπου κι αν πιγενα επερνα μαζι μου το βιβλιο. And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 27 6512 και τωρα κυνηγαω να διαβασω το δευτερο και περιμενω το τεταρτο με ανιπομονυσια. And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 27 4947
linaki
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
linaki

Θηλυκό Κριός
Τόπος : athenes
Αριθμός μηνυμάτων : 938
Registration date : 28/07/2009

Forks Student Profile
Team: Switzerland

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΤρι 25 Αυγ 2009 - 19:25

jenaki έγραψε:
εγω πρωτα ειδα την ταινια μετα διαβασα το δευτερο μετα το τριτο και μετα το πρωτο Smile
και τωρα περιμενω το τελευταιο κατα τη διαρκεια ολων αθτων λατρεψα κθριολεκτικα σχεδον τα παντα την ταινια τα βιβλια την stephanie τον edward emmet alis jasper κτλ

εχουμε ακριβωσ την ιδια ιστορια!
μονο π εμενα καμια φιλη μ δεν μ ειχε πει διαβασε τα βιβλιαα!
ετσι οπωσ εψαχνα τι να παρω μαζι μ στις διακοπεσ επεσα στ new mooη!
αααχ κ απο τοτε ολο διαβαζω διαβαζω και κεγομαι στο oc μπασ κ βρω κατι καινουριο καθε μερα!
an8i
New Moon Victim
New Moon Victim
an8i

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Athina
Αριθμός μηνυμάτων : 101
Registration date : 06/05/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΤρι 25 Αυγ 2009 - 19:33

και εγω πρωτα ειδα την ταινια και μετα διαβασα το δευτερο και το τριτο βιβλιο και μετα το πρωτο... δεν είχα σκεφτει να παρω τα βιβλια αλλα καθως πέρναγα έξω απο ενα βιβλιοπολειο τα ειδα και λεω γτ να μην παρω το δευτερο να δω τι θα γινει... Και μετα κατέληξα όπως ολες μας... lol!
volturi girl
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
volturi girl

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : London, UK
Αριθμός μηνυμάτων : 3819
Registration date : 26/08/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΠεμ 27 Αυγ 2009 - 21:32

εγω επειδη μπικα λιγο αργα σε αυτη την ΦΟΒΕΡΗ παρεα θα σας τα πω περιλυπτικα για να μην σας κουραζω. Λοιπον η τρελα μου με το Λυκοφως ξεκινησε πριν 8 μηνες που ειδα την ταινια και τοτε δεν ειχα ιντερνετ .η μητερα μου προσπαθουσε να με αποκλεισει απο τον πολιτισμο!!!! λοιπον η κοπελα του αδερφου μου ειπε για μια ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ταινια και μου ζητησε καθως θα πηγεναμε στο mall ανημερα προτοχρονιας για μποουλινκ ετσι να την βλεπαμε . και αυτο ητανε ερωτας με την πρωτη ματια εγινε η απωτηπωση και σε μενα περιπου. στην αρχη δεν ηξερα τιποτα για τα βιβλια και την συνεχεια και απογοητευτικα που τελειωνε τοσο γρηγορα.....
αλλα μολις εμαθα τα μαντατα πηγα στο τοπικο μου βιβλιοπωλειο τα παριγγειλα ολα και τα διαβασα μεσα σε μια βδομαδα. νυχτα μερα για το μονο που σταματησα ειναι για τα αναγκαια και 16 ωρες υπνου. αν και απογοητευτικα που τελειωσαν συνεχιζω να τα διαβαζω μεχρι για να βγει η χαραυγη αν και την εχω διαβαση στα αγγλικα μια μεταφραση δεν θα με εβλαπτε αφου τα μισα επιασα And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 27 206202
http://the-doctor-is-saved.tumblr.com/
VLaSia =)
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
VLaSia =)

Θηλυκό Κριός
Αριθμός μηνυμάτων : 1653
Registration date : 19/08/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: See Through Lies

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΠαρ 28 Αυγ 2009 - 0:04

εγω για να πω την αληθεια ακουγα συμμαθητριες μου που ειχανε κανει παρεα πως διαβαζουν τα βιβλια, βλεπουν την ταινια συνεχως και ποτε δεν ειχα καταλαβει περι τινος προκειται... τελος παντων με πεισανε να το δω και εγω. με την ταινια δεν εντυπωσιαστηκα, ετσι -απο πεισμα και μονο για να καταλαβω τι ηταν αυτο στο οποιο ειχανε κολλησει, γιατι οπως και να το κανεις αλλο το βιβλιο και αλλο η ταινια- πηρα το πρωτο βιβλιο.
Αυτο ηταν!! Κολλησα!! 2-3 Αυγουστου ξεκινησα το λυκοφως και... μεχρι τις 15 ειχα τελειωσει και τα 3... τωρα διαβαζω το 4ο και ανυπομονω να το αγορασω στα ελληνικα...
Αχχ ειναι τρομερο And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 27 98735
http://www.xat.com/Lost_Empeire

And so the lambs fell in love with...Twilight
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 27 από 37Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 32 ... 37  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Favorite Quotes
» I love the way you lie..

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Volterra's Court :: Biology Lab-
Μετάβαση σε: