| And so the lambs fell in love with...Twilight | |
|
+249Mental Shield nana mplak Teodan i love edward 2 ROBELINA Bella Marie Swan bReakDowN-Mark kati Nantia Hale_Biers Emy+Robert niki breathless *evdokia* marina forever Rosemarie Cullen Anactaciaa_Rosetta Cullen marina Bellsten Marzaki Cullen Vivaki Cullen ElpidoulaPattinson !!!twilight!!! LITSA0089 jennypara Mrs.Christina mpellanti21 esme aLmOsT_nOrMaL di1996 Evaline despina aek Izabella Swan ed<3 anastasia_1992 gwgwka twilightsagaddicted <3<3Ms.Kolina<3 Wonder MyrtoCullen AliceK Lizzy Cullen AnaroseCullen Afelop evi swan athina Drama Queen vikaki21 gossamer pink αντα Bella Cullen12 Rob+MJ4ever!! kristen(a) Deppy lykofotaki princesskitty d@n@e twilight! renaki roberta Bella_Cullen22 Arianna Mary Alice Brandon mimigk ntinaki NukeFan DEMONA CULLEN PATTINSON Vampi mR.Geo John Cullen stupid lumb liaki twilight girl AST Siaki_J sof Μαργαριτα Ashley Greene RafaelaVolturi patrick tina cullen RafaelaCullen T-NM-E-BD ~!Cristi!~ Lunna Cullen konstantia crazy evaki riana_vampoula Strider Jasper Hale Renesmi Εστελλα Καλεν XENIA BLACK Eclipse_alex Cullen pretty witch Bella-Edward-Renesmee freakyannie BellaNessieSwan Morena Nemesis Of Bellin Edbel fafoula1234 OnirodamastHs lena robert 4ever NICKY vampiroula mariap kollhmenh Natali Cullen sofaki 95 edward 4ever ..::Rikku::.. christi_twilight bluesea litsaki_kourkoubinaki VLaSia =) volturi girl linaki demi jenaki Mrs.Cullen Sloorp team edward twiligter dreamofedward LaDy_SoVeReigN silenceprincess Odelle Fotis333 Flyingdutchman breeze of wolf twilightFOREVER Connie Cullen SpunK RansoM thomi alicecullen27 ren4itoy Georgia P. C elli Renesmee C. michelle twilightaholic#1 bloody swan lena_123 BigFanOfTwilight Edward_ Breaking_ Dawn Efst@thi@ sweetie birdwatcher ko0tso0 Fay1765 JuStleNe twilightergirl dolores!! Fotini nantiaki_twilight 4 ever ice#fire vampyra maritca mpourbi hiddenfantasy Melia twilightaholic# ChristinaCulen ViolettaCullen18 kanty edward_20 an8i Melodie Moonlight bella_edward butterfly TZENIPAN !~Twilighter~! M@rIa lila-->twi!ight<3 angepsi Rosalie Hale Ms Cullen bedward__ mikulia ΕΡΗ smaragda MIKAELLA xrisa_twilight anthian9 sunrise emma cullen pattinson edward's victim ioannaki-twilightaddicted sofakimpiskotaki kikina Isabella16 Isabella21 maraki-twilightholic MiSs-->NtOuF* BELLA22 maraki13_10 BELLA MARIE Lion's_Lamb Kikitsa_twilight Marilou chris-cullen Vasiliki_Luvs_Vampires Dorian_Grey magic princess .::Ελευθερία::. April Lancelot natalia Stella kalkat EternalQueen Raven Edward_Andreas annabell DEVille LizCullen Alexadruby the vampire Christy akaliakoukou lionandlamp RedRose13 SilverMusk scarlet rose emerald eyes Ειrιnι twilightmaniac Rozali87 vantela hobo Gωgω-Twilighter Neri Crimson Beauty... k_katerina Princess olympia-Mikel-Robert Nancuko tatufun Vampire spunkransom Dimitra_Ony_Edward nasiatheslayer Darkbella nessie DanaeCullen WhiteQueen 253 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
twilightaholic#1 Twilight Human
Ηλικία : 33 Τόπος : Eleutheres-Kavala!!! Αριθμός μηνυμάτων : 46 Registration date : 18/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Παρ 26 Ιουν 2009 - 20:03 | |
| αύτο ακριβώς συμβαινει και με εμενα πρωτη φορα τετοιο πραγμα.....Εμενα μου λενε αμαν ρε Δημητρη στο τελος θα γινεις και εσυ βρυκολακας και τους λεω μακαρι αφου να φανταστειτε πηγα σε οπτικα γιανα παρω κοκκινους φακους τετοιο κολλιμα και τετοια τρελα ειναι να μην μου αρεσει κατι ετσι και μου κανει εντυπωσει αυτο ηταν την πατισα και εγω και οι γυρω μου | |
|
| |
dolores!! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : οπου ειναι κι ο ΡΟΜΠ!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2245 Registration date : 03/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Σαβ 27 Ιουν 2009 - 0:05 | |
| - twilightaholic#1 έγραψε:
- αύτο ακριβώς συμβαινει και με εμενα πρωτη φορα τετοιο πραγμα.....Εμενα μου λενε αμαν ρε Δημητρη στο τελος θα γινεις και εσυ βρυκολακας και τους λεω μακαρι αφου να φανταστειτε πηγα σε οπτικα γιανα παρω κοκκινους φακους τετοιο κολλιμα και τετοια τρελα ειναι να μην μου αρεσει κατι ετσι και μου κανει εντυπωσει αυτο ηταν την πατισα και εγω και οι γυρω μου
κι εγω θελω να γινω!α!εγω θα παω να παρω μελι σαν τον Εντουαρντ!!!!να ειμαστε σετ!!!! | |
|
| |
Renesmee C. Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 7 Registration date : 27/06/2009
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Σαβ 27 Ιουν 2009 - 13:52 | |
| Ακούστε πως πάει η δική μου ιστορία:
Μια φίλη μου που γενιά τρελαίνεται για φαντασία είχε δει το trailer της ταινίας και της άρεσε τρελά. Βρήκε την κολλητή μου και βάλανε έναν φίλο τους να τους την κατεβάσει. Και απ' το Δεκέμβριο είχανε κολλήσει! Είχανε αγοράσει και τα βιβλία και όλη μέρα "Twilight" και "Twilight". Εγώ είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι δε θα ξαναδιαβάσω βιβλία φαντασίας γιατί μεγάλωσα και δεν ήταν ανάγκη να διαβάζω αφελή πράγματα, γιατί από κάποια άρθρα που είχα διαβάσει τυχαία σχετικά με τα βιβλία μου φαινόταν ένα βιβλίο γραμμένο για την πουριτανική Αμερική, χωρίς βέβαια να έχω δώσει ιδιαίτερη σημασία.
Μια μέρα όμως μετά την Πρωτοχρονιά πήγα σπίτι της και άνοιξα το βιβλίο (όταν δε με έβλεπε) και διάβασα τις 2 πρώτες σελίδες. Μου φάνηκε ενδιαφέρον αλλά λέω¨"Έτσι είναι όλα τα βιβλία αυτού του είδους! Συγκρατήσου!"
Όταν πήγαμε 3ήμερη Αθήνα μου πρότεινε η κολλητή μου να πάμε να τη δούμε -επιτέλους- στο σινεμά (στην πόλη μας δεν έχει) αλλά τελικά προτίμησα να πάω σε άλλη ταινία (το απέφευγα προσεκτικά).
Μια ιστορική 15η Μαρτίου του 2009 όμως ήρθε ένα μήνυμα (πάλι απ' την κολλητή μου) που με παρακαλούσε να πάμε στο σινεμά μιας κοντινής πόλης να δούμε την ταινία. Θέλοντας να πάω βόλτα αλλά μη θέλοντας να δω με τίποτα την ταινία, με τα πολλά δέχτηκα και σκέφτηκα¨"Εντάξει μωρέ, θα δω μια ρομαντική ταινιούλα, 2 ώρες θα ψαρώσω και μια χαρά!".
Αλλά που να ήξερα... Με το που ξεκίνησε... κόλλησα! Επί 2 ώρες είχα χαζέψει, κυρίως γιατί με ξετρέλανε η ιστορία! Με το που τελείωσε η ταινία της λέω: "Ε... γίνεται να μου φέρεις αύριο το βιβλίο στο σχολείο;"
Ε σε 2 μέρες έφυγε το "Λυκόφως", σε άλλες 2 η "Νέα Σελήνη" σε 2 και ένα πρωινό η "Έκλειψη" και σε 6 η ""Χαραυγή" (κατέφευγα σε ψυχαναγκασμούς ουσιαστικά για να μην την τελειώσω γρήγορα...). Και μετά στο καπάκι το "Midnight Sun"... Δεν πέρασε μέρα μέχρι να τα τελειώσω όλα που να μη διαβάζω ένα από αυτά.
Και έτσι η μεγάλη πολέμιος έγινε ένθερμη φαν...
Sorry για το μεγάλο post! | |
|
| |
elli Twilight Human
Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 9 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Δευ 29 Ιουν 2009 - 11:43 | |
| Μια συνάδελφος μου έλεγε για την ταινία αλλά εγώ απλά αδιαφορούσα... τι βλάκας που ήμουν!!! Κάποια στιγμή στο super market μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, μεταξύ μαρουλιών και γάλακτος... είδα το λυκόφως. Ρώτησα τη συνάδελφο μου με μισό στόμα: "Να το πάρω?" και το πήρα, και κόλλησα! Ο τρόπος που "μιλούσε" Edward με έκανε να ανατριχιάζω. Έπαθα πλάκα! ήθελα να δω την ταινία ήθελα να ακούσω αυτά τα λόγια live. Μια άλλη συνάδελφος μου έδωσε την ταινία, η οποία έχει λιώσει στο PC μου την έχω δει σίγουρα 5 φορές και τα best of 50, ούτε εγώ θυμάμαι πόσες, πάντως ξέρω όλα τα λόγια της bella. και τώρα διαβάζω τη Νέα Σελήνη. Ας μη θίξω βέβαια το κόλλημα μου με το Robert Pattinson | |
|
| |
Ms Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Δευ 29 Ιουν 2009 - 12:26 | |
| | |
|
| |
anthian9 New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Τρίκαλα Αριθμός μηνυμάτων : 293 Registration date : 04/01/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τετ 1 Ιουλ 2009 - 16:44 | |
| - Renesmee C. έγραψε:
- Ακούστε πως πάει η δική μου ιστορία:
Μια φίλη μου που γενιά τρελαίνεται για φαντασία είχε δει το trailer της ταινίας και της άρεσε τρελά. Βρήκε την κολλητή μου και βάλανε έναν φίλο τους να τους την κατεβάσει. Και απ' το Δεκέμβριο είχανε κολλήσει! Είχανε αγοράσει και τα βιβλία και όλη μέρα "Twilight" και "Twilight". Εγώ είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι δε θα ξαναδιαβάσω βιβλία φαντασίας γιατί μεγάλωσα και δεν ήταν ανάγκη να διαβάζω αφελή πράγματα, γιατί από κάποια άρθρα που είχα διαβάσει τυχαία σχετικά με τα βιβλία μου φαινόταν ένα βιβλίο γραμμένο για την πουριτανική Αμερική, χωρίς βέβαια να έχω δώσει ιδιαίτερη σημασία.
Μια μέρα όμως μετά την Πρωτοχρονιά πήγα σπίτι της και άνοιξα το βιβλίο (όταν δε με έβλεπε) και διάβασα τις 2 πρώτες σελίδες. Μου φάνηκε ενδιαφέρον αλλά λέω¨"Έτσι είναι όλα τα βιβλία αυτού του είδους! Συγκρατήσου!"
Όταν πήγαμε 3ήμερη Αθήνα μου πρότεινε η κολλητή μου να πάμε να τη δούμε -επιτέλους- στο σινεμά (στην πόλη μας δεν έχει) αλλά τελικά προτίμησα να πάω σε άλλη ταινία (το απέφευγα προσεκτικά).
Μια ιστορική 15η Μαρτίου του 2009 όμως ήρθε ένα μήνυμα (πάλι απ' την κολλητή μου) που με παρακαλούσε να πάμε στο σινεμά μιας κοντινής πόλης να δούμε την ταινία. Θέλοντας να πάω βόλτα αλλά μη θέλοντας να δω με τίποτα την ταινία, με τα πολλά δέχτηκα και σκέφτηκα¨"Εντάξει μωρέ, θα δω μια ρομαντική ταινιούλα, 2 ώρες θα ψαρώσω και μια χαρά!".
Αλλά που να ήξερα... Με το που ξεκίνησε... κόλλησα! Επί 2 ώρες είχα χαζέψει, κυρίως γιατί με ξετρέλανε η ιστορία! Με το που τελείωσε η ταινία της λέω: "Ε... γίνεται να μου φέρεις αύριο το βιβλίο στο σχολείο;"
Ε σε 2 μέρες έφυγε το "Λυκόφως", σε άλλες 2 η "Νέα Σελήνη" σε 2 και ένα πρωινό η "Έκλειψη" και σε 6 η ""Χαραυγή" (κατέφευγα σε ψυχαναγκασμούς ουσιαστικά για να μην την τελειώσω γρήγορα...). Και μετά στο καπάκι το "Midnight Sun"... Δεν πέρασε μέρα μέχρι να τα τελειώσω όλα που να μη διαβάζω ένα από αυτά.
Και έτσι η μεγάλη πολέμιος έγινε ένθερμη φαν...
Sorry για το μεγάλο post! καταρχάς καλώς όρισες στην παρέα μας καταδεύτερον..η δικιά σου πρώτη επαφή με την σειρά και η αρχική σου στάση απέναντι στα βιβλία φαντασίας αποδεικνύει τι;; : "Μην κρίνετε, πριν φάτε." | |
|
| |
Georgia P. C New Moon Victim
Ηλικία : 36 Τόπος : Ίλιον,Αττική Αριθμός μηνυμάτων : 142 Registration date : 01/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τετ 1 Ιουλ 2009 - 21:49 | |
| Η δικη μου επαφή με τα βιβλία ειναι πιο απλή και βαρετή αλλα είχε το ίδιο αποτέλεσμα με των υπολοίπων..κόλλησα τρελά μαζί τους!!! Εγω άκουγα και διάβαζα συνέχεια για την επερχόμενη ταινία...Όπως είμαι και εγώ λάτρης των αισθηματικών αμέσως πήρα μια φίλη μου και πήγαμε να τη δουμε..Κατα τη διάρκεια του έργου ειχα κολλήσει στην πραγματικότητα!Μόλις τελείωσε και βγήκαμε έξω,αφου συνήλθα καπως με το τέλος (γιατι εγω δεν ειχα ακομα καμια ιδεα για τα βιβλια) λεω στην φιλη μου ''Ποτε θα ξαναερθουμε'';;; και επειδη κ εκεινη ενθουσιαστηκε και με την ταινια και με τον Robert,κανονισαμε για την επόμενη μερα!Μολις γυρισα στο σπιτι εψαξα στο ιντερνετ και οταν εμαθα για τα βιβλια ετρεξα κατευθειαν και πηρα το Λυκοφως και τη Νεα σεληνη..απο εκεινη την ημέρα δεν ασχολουμαι σχεδον με τιποτα αλλο!!!!μεγαλο κολλημα!!! Δυστυχως βεβαια δεν εχω διαβασει το breakinf dawn γιατι ειναι αρκετα καλο το επιπεδο μ στα αγγλικα αλλα ξερω οτι θα μου ξεφυγουν καποια κ δεν θελω...Βεβαια δεν ξερω κ εγω πως κρατιεμαι!! αυτα τα λιγα... :P | |
|
| |
ren4itoy New Moon Victim
Ηλικία : 28 Αριθμός μηνυμάτων : 104 Registration date : 08/07/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability:
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Πεμ 9 Ιουλ 2009 - 0:03 | |
| Η ξαδερφη μου μου μιλουσε με πολυ ενθουσιασμο για την ταινια ειδικα για τα βιβλια.Μπορουσα να καταλαβω οτι της αρεσε πολυ απο τις αφισες και περιοδικα που μαζευε με θεμα Λυκοφως.Ετσι την ΒΡΑΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ μου ηρθε η ιδεα να δω την ταινια.Μου φενοταν περιεργο να δω ταινια με βρικολακες την βραδια του Πασχα κι ομως το εκανα.Φυσικα μου εκλεψε αμεσως την καρδια και αφου δεν μπορουσα να ξεκολλησω ειπα να διαβασω και τα βιβλια.Δεν μπορω να σας περιγραψω ποσο ομορφα γραμμενα ηταν [φυσικα ηταν πιο ωραια απο την ταινια] TWILIGHT FOR 1 LIFE! | |
|
| |
ren4itoy New Moon Victim
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Πεμ 9 Ιουλ 2009 - 0:07 | |
| twilight big part of me! | |
|
| |
elli Twilight Human
Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 9 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Παρ 10 Ιουλ 2009 - 11:50 | |
| | |
|
| |
ren4itoy New Moon Victim
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Παρ 10 Ιουλ 2009 - 13:22 | |
| wow! δεν το ηξερα | |
|
| |
Georgia P. C New Moon Victim
Ηλικία : 36 Τόπος : Ίλιον,Αττική Αριθμός μηνυμάτων : 142 Registration date : 01/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Παρ 10 Ιουλ 2009 - 13:23 | |
| Ναι!το αγόρασα προχθές και είναι ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!! | |
|
| |
ren4itoy New Moon Victim
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Παρ 10 Ιουλ 2009 - 14:33 | |
| ναι το φανταζομαι... εσεις ξερατε για το βιβλιο Forever Dawn? | |
|
| |
angepsi Cullen Queens
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3091 Registration date : 09/02/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Παρ 10 Ιουλ 2009 - 14:42 | |
| ναι! ειναι το δευτερο βιβλιο που εγραψε η στεφανι με το οποιο τελειωνε το επος αλλα μετα (ευτυχως για εμας) αποφασισε οτι δεν επρεπε να τελειωσει ετσι η ιστορια και εγραψε τη νεα σεληνη και στη συνεχεια και τα αλλα δυο το Forever Dawn δεν εχει εκδοθει και δεν προκειτε η ιδια παντως σε μια δημοπρασια εδωσε ενα χειρογραφο του επιλογου του FD! ομως ειμαστε γιαυτο καλυτερα η κουβεντα να συνεχιστει στο τοπικ της στεφανι
Έχει επεξεργασθεί από τον/την angepsi στις Δευ 20 Ιουλ 2009 - 1:11, 1 φορά | |
|
| |
alicecullen27 Twilight Human
Ηλικία : 43 Τόπος : korinth Αριθμός μηνυμάτων : 13 Registration date : 11/07/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Σαβ 11 Ιουλ 2009 - 4:05 | |
| loipon se emena kapos etzi arxise i emoni me to twilight epsaxna sto youtube gia vampirs kai katalathos blepo to trailer apo to twilight eipa na to katebaso kai auto eitane to ida ekeino to bradi 3 fores peripou. meta enimerothika oti iparxoun alla 3 biblia ta pira extos apo to b.d po to pira stis 14 february molis eixe erthi sti germania pou meno kiolas. to kako itane pou sto b.d stis teleutes 30 selides to stamatisa giati den ithala na telioso i istoria den iksera ti na kano meta alla meta apo do meres den antexa allo kai diabasa kai to telos. tora diabazo kathe mera ena kai apo tin arxi me auto kimame kai ksipnao. mallon xriazome psyxiatro i ena edward. auta apo emena. a tora thimithika. mexri kai to dakota jacket exo paragili apo amerika pou forai i bella sto dasos otan tou lei i know what you are. asta na pane sto telos tha paragilo kai kamia astor marti car xalia i katastasi. Edit by April: Tα greeknglish απαγορευονται!!!!!!!! | |
|
| |
thomi Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : φλωρινα Αριθμός μηνυμάτων : 70 Registration date : 15/07/2009
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τετ 15 Ιουλ 2009 - 17:12 | |
| παιδια εγω το βιβλιο το πρωτο ακουσα απο μια φιλη μου η οποια ηταν πορωμενη...στην αρχη μου ελεγε να παρεισ να το διαβασεισ και να δεισ ποσο τελειο ειναι κ τετοια αλλα...οκ...δεν ειχα ενθουσιαστει τοτε...εντομεταξυ εκεινη η φιλη μου στο τελοσ καθε προτασησ πετουσε και ενα twilight 4ever...ε και τοτε αποφασισα με κατι αλλα κοριτσια να παρουμε να δουμε την ταινια κατευθειαν...απο εκεινο το βραδυ και μετα...το λυκοφως εχει γινει το αλλο μασ μισο ...και τωρα αυτον τον καιρο διαβαζουμε και τα βιβλια που ειναι συναρπαστηκα | |
|
| |
SpunK RansoM Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 30 Τόπος : Θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 693 Registration date : 23/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τετ 15 Ιουλ 2009 - 22:51 | |
| Μολις..τωρα με φωναζε η μανα μου για το ιδιο πραγμα...χαλαλι ομως! | |
|
| |
Connie Cullen Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : Bristol, London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 95 Registration date : 23/07/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Πεμ 23 Ιουλ 2009 - 1:50 | |
| να πω και γω... ξεκινησε οταν ακουσα οτι η ταινια θα εμπαινε στη θεση του χαρι ποτερ... ΠΟΙΑ? 1 ηλιθιο βαμπιρ θα μετατοπιζε τον θρυλικο χαρυ ποτερ στον ιουλιο? δεν μπορουσα να το αντεξω... τα χα παιξει... ελεγα, δεν θα το δω δεν θα το δω... θα μεινω πιστη στον χπ... αλλα οταν μου το φερανε στην μουρη, δεν αντεξα και εκανα 2πλο κλικ στο εικονιδιο... την ερχομενη εβδομαδα πρεπει να το ειδα καπου στις 70 φορες... μερικους μηνες αργοτερα, και ενω εγω να εχω σαρωσει καθε βιντεο στο youtube για το λυκοφως, αποφασισα πως θα εβγαζα μεγαλυτερη ακρη αν επαιρνα και τα βιβλια... στις εξετασεις μεσα, αντι να διαβασω γεωμετρια που θα κοβομουν να σας δωσω να καταλαβετε, διαβαζα ηδη σε 2 μερες τα 2 πρωτα βιβλια και ειχα αρχισει την εκλειψη... δεν τολμουσα ομως να διαβασω το midnight sun, αλλα τελικα το εκανα και τα παιξα... την χαραυγη τη διαβαζω στα αγγλικα, αρκετα ανετα μιας και οι γνωσεις μου στα αγγλικα ειναι ανωτατες. χωρις πολλα λογια, τα χω παιξει με το λυκοφως και ειδικα με τον ρομπ, ενα θεοσταλτο δωρο προς την ανθρωποτητα και τους σινεφιλ!!! | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Σαβ 25 Ιουλ 2009 - 14:42 | |
| ΕΓΩ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΛΙΓΟ ΑΝΑΠΟΔΑ ΠΡΩΤΑ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΕΟ ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ......ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ FUN | |
|
| |
ren4itoy New Moon Victim
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Σαβ 25 Ιουλ 2009 - 22:01 | |
| και εγω ακριβως τα ιδια... πρωτα την ταινια μετα τα βιβλια | |
|
| |
thomi Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : φλωρινα Αριθμός μηνυμάτων : 70 Registration date : 15/07/2009
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Σαβ 25 Ιουλ 2009 - 22:02 | |
| εε....πιστευω πωσ ο γερασιμοσ μασ εκπροσωπει εδω...τουλαχιστον τισ περισσοτερεσ...γιατι και εγω ετσι αρχησα...χαχα | |
|
| |
breeze of wolf Eclipse Bitten
Ηλικία : 28 Τόπος : second star to the right, and straight on till morning Αριθμός μηνυμάτων : 373 Registration date : 14/07/2009
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Modifing Relations
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Κυρ 26 Ιουλ 2009 - 5:40 | |
| Ναι! και εγώ με ακριβός τον ίδιο τρόπο πρώτα είδα την ταινία αλλα δεν μου κέντρισε αρκετά το ενδιαφέρον ...αργότερα πήγα στο σπίτι της ξαδέρφης μου οπου είχε και τα 3 βιβλία και απο περιέργια της ζήτισα να μου δανίσει το New moon...Η Stefani ειναι μεγάλη! ...μονο και με τον τρόπο με τον οποιο έγραφε με έκανε να το αγαπήσω!! Μου θύμιζε παρα πολυ τον Ρομέο και Ιουλιέτα ...που ο Ρομέος νομίζει πως η ιουλίετα ειναι νεκρή και αυτοκτονει νομίζω.. Τέλος πάντων σε εμάς και για καλή μας τύχη η Ιουλιέτα τον πρόλαβε τον Ρομέο...χεχε | |
|
| |
Flyingdutchman New Moon Victim
Αριθμός μηνυμάτων : 119 Registration date : 05/07/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Δευ 27 Ιουλ 2009 - 10:08 | |
| Εγώ το κόλλησα από μια φίλη-συμμαθήτρια.Ήταν κολλημένη με τη σειρά.6 μήνες αφότου βγήκε η ταινία αποφάσισα να διαβάσω τη σειρά για να δω τι το ενδιαφέρον έχει.Έτσι κόλλησα. | |
|
| |
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Δευ 27 Ιουλ 2009 - 10:40 | |
| Εγω ειμαι αυτη η φιλη/συμμαθητρια?? | |
|
| |
Flyingdutchman New Moon Victim
Αριθμός μηνυμάτων : 119 Registration date : 05/07/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Δευ 27 Ιουλ 2009 - 14:13 | |
| Ναι,δεν ξέρω κάποια άλλη πιο κολλημένη με το Twilight από εσένα,στο σχολείο τουλάχιστον. | |
|
| |
| And so the lambs fell in love with...Twilight | |
|