Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

And so the lambs fell in love with...Twilight

Πήγαινε κάτω 
+249
Mental Shield
nana mplak
Teodan
i love edward 2
ROBELINA
Bella Marie Swan
bReakDowN-Mark
kati
Nantia Hale_Biers
Emy+Robert
niki
breathless
*evdokia*
marina forever
Rosemarie Cullen
Anactaciaa_Rosetta Cullen
marina
Bellsten
Marzaki Cullen
Vivaki Cullen
ElpidoulaPattinson
!!!twilight!!!
LITSA0089
jennypara
Mrs.Christina
mpellanti21
esme
aLmOsT_nOrMaL
di1996
Evaline
despina aek
Izabella Swan
ed<3
anastasia_1992
gwgwka
twilightsagaddicted
<3<3Ms.Kolina<3
Wonder
MyrtoCullen
AliceK
Lizzy Cullen
AnaroseCullen
Afelop
evi
swan
athina
Drama Queen
vikaki21
gossamer
pink
αντα
Bella Cullen12
Rob+MJ4ever!!
kristen(a)
Deppy
lykofotaki
princesskitty
d@n@e twilight!
renaki
roberta
Bella_Cullen22
Arianna
Mary Alice Brandon
mimigk
ntinaki
NukeFan
DEMONA CULLEN PATTINSON
Vampi
mR.Geo
John Cullen
stupid lumb
liaki
twilight girl
AST
Siaki_J
sof
Μαργαριτα
Ashley Greene
RafaelaVolturi
patrick
tina cullen
RafaelaCullen
T-NM-E-BD
~!Cristi!~
Lunna Cullen
konstantia
crazy
evaki
riana_vampoula
Strider
Jasper Hale
Renesmi
Εστελλα Καλεν
XENIA BLACK
Eclipse_alex
Cullen
pretty witch
Bella-Edward-Renesmee
freakyannie
BellaNessieSwan
Morena
Nemesis Of Bellin
Edbel
fafoula1234
OnirodamastHs
lena
robert 4ever
NICKY
vampiroula
mariap
kollhmenh
Natali Cullen
sofaki 95 edward 4ever
..::Rikku::..
christi_twilight
bluesea
litsaki_kourkoubinaki
VLaSia =)
volturi girl
linaki
demi
jenaki
Mrs.Cullen
Sloorp
team edward
twiligter
dreamofedward
LaDy_SoVeReigN
silenceprincess
Odelle
Fotis333
Flyingdutchman
breeze of wolf
twilightFOREVER
Connie Cullen
SpunK RansoM
thomi
alicecullen27
ren4itoy
Georgia P. C
elli
Renesmee C.
michelle
twilightaholic#1
bloody swan
lena_123
BigFanOfTwilight
Edward_ Breaking_ Dawn
Efst@thi@
sweetie
birdwatcher
ko0tso0
Fay1765
JuStleNe
twilightergirl
dolores!!
Fotini
nantiaki_twilight 4 ever
ice#fire
vampyra
maritca
mpourbi
hiddenfantasy
Melia
twilightaholic#
ChristinaCulen
ViolettaCullen18
kanty
edward_20
an8i
Melodie
Moonlight
bella_edward
butterfly
TZENIPAN
!~Twilighter~!
M@rIa
lila-->twi!ight<3
angepsi
Rosalie Hale
Ms Cullen
bedward__
mikulia
ΕΡΗ
smaragda
MIKAELLA
xrisa_twilight
anthian9
sunrise
emma cullen pattinson
edward's victim
ioannaki-twilightaddicted
sofakimpiskotaki
kikina
Isabella16
Isabella21
maraki-twilightholic
MiSs-->NtOuF*
BELLA22
maraki13_10
BELLA MARIE
Lion's_Lamb
Kikitsa_twilight
Marilou
chris-cullen
Vasiliki_Luvs_Vampires
Dorian_Grey
magic princess
.::Ελευθερία::.
April
Lancelot
natalia
Stella
kalkat
EternalQueen
Raven
Edward_Andreas
annabell
DEVille
LizCullen
Alexadruby the vampire
Christy
akaliakoukou
lionandlamp
RedRose13
SilverMusk
scarlet rose
emerald eyes
Ειrιnι
twilightmaniac
Rozali87
vantela
hobo
Gωgω-Twilighter
Neri
Crimson Beauty...
k_katerina
Princess
olympia-Mikel-Robert
Nancuko
tatufun
Vampire
spunkransom
Dimitra_Ony_Edward
nasiatheslayer
Darkbella
nessie
DanaeCullen
WhiteQueen
253 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 31 ... 37  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
twilightaholic#1
Twilight Human
Twilight Human
twilightaholic#1

Άντρας Ζυγός
Τόπος : Eleutheres-Kavala!!!
Αριθμός μηνυμάτων : 46
Registration date : 18/06/2009

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 26 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΠαρ 26 Ιουν 2009 - 20:03

αύτο ακριβώς συμβαινει και με εμενα πρωτη φορα τετοιο πραγμα.....Εμενα μου λενε αμαν ρε Δημητρη στο τελος θα γινεις και εσυ βρυκολακας και τους λεω μακαρι αφου να φανταστειτε πηγα σε οπτικα γιανα παρω κοκκινους φακους τετοιο κολλιμα και τετοια τρελα ειναι να μην μου αρεσει κατι ετσι και μου κανει εντυπωσει αυτο ηταν την πατισα και εγω και οι γυρω μου
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
dolores!!
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
dolores!!

Θηλυκό Λέων
Τόπος : οπου ειναι κι ο ΡΟΜΠ!!!
Αριθμός μηνυμάτων : 2245
Registration date : 03/06/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΣαβ 27 Ιουν 2009 - 0:05

twilightaholic#1 έγραψε:
αύτο ακριβώς συμβαινει και με εμενα πρωτη φορα τετοιο πραγμα.....Εμενα μου λενε αμαν ρε Δημητρη στο τελος θα γινεις και εσυ βρυκολακας και τους λεω μακαρι αφου να φανταστειτε πηγα σε οπτικα γιανα παρω κοκκινους φακους τετοιο κολλιμα και τετοια τρελα ειναι να μην μου αρεσει κατι ετσι και μου κανει εντυπωσει αυτο ηταν την πατισα και εγω και οι γυρω μου
κι εγω θελω να γινω!α!εγω θα παω να παρω μελι σαν τον Εντουαρντ!!!!να ειμαστε σετ!!!! And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 26 620541
Renesmee C.
Twilight Human
Twilight Human
Renesmee C.

Αριθμός μηνυμάτων : 7
Registration date : 27/06/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΣαβ 27 Ιουν 2009 - 13:52

Ακούστε πως πάει η δική μου ιστορία:

Μια φίλη μου που γενιά τρελαίνεται για φαντασία είχε δει το trailer της ταινίας και της άρεσε τρελά. Βρήκε την κολλητή μου και βάλανε έναν φίλο τους να τους την κατεβάσει. Και απ' το Δεκέμβριο είχανε κολλήσει! Είχανε αγοράσει και τα βιβλία και όλη μέρα "Twilight" και "Twilight". Εγώ είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι δε θα ξαναδιαβάσω βιβλία φαντασίας γιατί μεγάλωσα και δεν ήταν ανάγκη να διαβάζω αφελή πράγματα, γιατί από κάποια άρθρα που είχα διαβάσει τυχαία σχετικά με τα βιβλία μου φαινόταν ένα βιβλίο γραμμένο για την πουριτανική Αμερική, χωρίς βέβαια να έχω δώσει ιδιαίτερη σημασία.

Μια μέρα όμως μετά την Πρωτοχρονιά πήγα σπίτι της και άνοιξα το βιβλίο (όταν δε με έβλεπε) και διάβασα τις 2 πρώτες σελίδες. Μου φάνηκε ενδιαφέρον αλλά λέω¨"Έτσι είναι όλα τα βιβλία αυτού του είδους! Συγκρατήσου!"

Όταν πήγαμε 3ήμερη Αθήνα μου πρότεινε η κολλητή μου να πάμε να τη δούμε -επιτέλους- στο σινεμά (στην πόλη μας δεν έχει) αλλά τελικά προτίμησα να πάω σε άλλη ταινία (το απέφευγα προσεκτικά).

Μια ιστορική 15η Μαρτίου του 2009 όμως ήρθε ένα μήνυμα (πάλι απ' την κολλητή μου) που με παρακαλούσε να πάμε στο σινεμά μιας κοντινής πόλης να δούμε την ταινία. Θέλοντας να πάω βόλτα αλλά μη θέλοντας να δω με τίποτα την ταινία, με τα πολλά δέχτηκα και σκέφτηκα¨"Εντάξει μωρέ, θα δω μια ρομαντική ταινιούλα, 2 ώρες θα ψαρώσω και μια χαρά!".

Αλλά που να ήξερα... Με το που ξεκίνησε... κόλλησα! Επί 2 ώρες είχα χαζέψει, κυρίως γιατί με ξετρέλανε η ιστορία! Με το που τελείωσε η ταινία της λέω: "Ε... γίνεται να μου φέρεις αύριο το βιβλίο στο σχολείο;"

Ε σε 2 μέρες έφυγε το "Λυκόφως", σε άλλες 2 η "Νέα Σελήνη" σε 2 και ένα πρωινό η "Έκλειψη" και σε 6 η ""Χαραυγή" (κατέφευγα σε ψυχαναγκασμούς ουσιαστικά για να μην την τελειώσω γρήγορα...). Και μετά στο καπάκι το "Midnight Sun"... Δεν πέρασε μέρα μέχρι να τα τελειώσω όλα που να μη διαβάζω ένα από αυτά.

Και έτσι η μεγάλη πολέμιος έγινε ένθερμη φαν...

Sorry για το μεγάλο post!
elli
Twilight Human
Twilight Human
elli

Θηλυκό Sagittarius
Αριθμός μηνυμάτων : 9
Registration date : 29/06/2009

Forks Student Profile
Team: Carlisle - Esme Carlisle - Esme
Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΔευ 29 Ιουν 2009 - 11:43

Embarassed Μια συνάδελφος μου έλεγε για την ταινία αλλά εγώ απλά αδιαφορούσα... τι βλάκας που ήμουν!!!
Κάποια στιγμή στο super market μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, μεταξύ μαρουλιών και γάλακτος... είδα το λυκόφως. Ρώτησα τη συνάδελφο μου με μισό στόμα: "Να το πάρω?" και το πήρα, και κόλλησα! Ο τρόπος που "μιλούσε" Edward με έκανε να ανατριχιάζω. Έπαθα πλάκα! ήθελα να δω την ταινία ήθελα να ακούσω αυτά τα λόγια live. Μια άλλη συνάδελφος μου έδωσε την ταινία, η οποία έχει λιώσει στο PC μου την έχω δει σίγουρα 5 φορές και τα best of 50, ούτε εγώ θυμάμαι πόσες, πάντως ξέρω όλα τα λόγια της bella. και τώρα διαβάζω τη Νέα Σελήνη. Ας μη θίξω βέβαια το κόλλημα μου με το Robert Pattinson
Ms Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Ms Cullen

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Kefalonia
Αριθμός μηνυμάτων : 1743
Registration date : 20/04/2009

Forks Student Profile
Team: Jasper - Alice Jasper - Alice
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΔευ 29 Ιουν 2009 - 12:26

elli έγραψε:
Embarassed Μια συνάδελφος μου έλεγε για την ταινία αλλά εγώ απλά αδιαφορούσα... τι βλάκας που ήμουν!!!
Κάποια στιγμή στο super market μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, μεταξύ μαρουλιών και γάλακτος... είδα το λυκόφως. Ρώτησα τη συνάδελφο μου με μισό στόμα: "Να το πάρω?" και το πήρα, και κόλλησα! Ο τρόπος που "μιλούσε" Edward με έκανε να ανατριχιάζω. Έπαθα πλάκα! ήθελα να δω την ταινία ήθελα να ακούσω αυτά τα λόγια live. Μια άλλη συνάδελφος μου έδωσε την ταινία, η οποία έχει λιώσει στο PC μου την έχω δει σίγουρα 5 φορές και τα best of 50, ούτε εγώ θυμάμαι πόσες, πάντως ξέρω όλα τα λόγια της bella. και τώρα διαβάζω τη Νέα Σελήνη. Ας μη θίξω βέβαια το κόλλημα μου με το Robert Pattinson
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 26 737646 και μπραβο που κολλησες!!! lol!
anthian9
New Moon Victim
New Moon Victim
anthian9

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : Τρίκαλα
Αριθμός μηνυμάτων : 293
Registration date : 04/01/2009

Forks Student Profile
Team: Wolves

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΤετ 1 Ιουλ 2009 - 16:44

Renesmee C. έγραψε:
Ακούστε πως πάει η δική μου ιστορία:

Μια φίλη μου που γενιά τρελαίνεται για φαντασία είχε δει το trailer της ταινίας και της άρεσε τρελά. Βρήκε την κολλητή μου και βάλανε έναν φίλο τους να τους την κατεβάσει. Και απ' το Δεκέμβριο είχανε κολλήσει! Είχανε αγοράσει και τα βιβλία και όλη μέρα "Twilight" και "Twilight". Εγώ είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι δε θα ξαναδιαβάσω βιβλία φαντασίας γιατί μεγάλωσα και δεν ήταν ανάγκη να διαβάζω αφελή πράγματα, γιατί από κάποια άρθρα που είχα διαβάσει τυχαία σχετικά με τα βιβλία μου φαινόταν ένα βιβλίο γραμμένο για την πουριτανική Αμερική, χωρίς βέβαια να έχω δώσει ιδιαίτερη σημασία.

Μια μέρα όμως μετά την Πρωτοχρονιά πήγα σπίτι της και άνοιξα το βιβλίο (όταν δε με έβλεπε) και διάβασα τις 2 πρώτες σελίδες. Μου φάνηκε ενδιαφέρον αλλά λέω¨"Έτσι είναι όλα τα βιβλία αυτού του είδους! Συγκρατήσου!"

Όταν πήγαμε 3ήμερη Αθήνα μου πρότεινε η κολλητή μου να πάμε να τη δούμε -επιτέλους- στο σινεμά (στην πόλη μας δεν έχει) αλλά τελικά προτίμησα να πάω σε άλλη ταινία (το απέφευγα προσεκτικά).

Μια ιστορική 15η Μαρτίου του 2009 όμως ήρθε ένα μήνυμα (πάλι απ' την κολλητή μου) που με παρακαλούσε να πάμε στο σινεμά μιας κοντινής πόλης να δούμε την ταινία. Θέλοντας να πάω βόλτα αλλά μη θέλοντας να δω με τίποτα την ταινία, με τα πολλά δέχτηκα και σκέφτηκα¨"Εντάξει μωρέ, θα δω μια ρομαντική ταινιούλα, 2 ώρες θα ψαρώσω και μια χαρά!".

Αλλά που να ήξερα... Με το που ξεκίνησε... κόλλησα! Επί 2 ώρες είχα χαζέψει, κυρίως γιατί με ξετρέλανε η ιστορία! Με το που τελείωσε η ταινία της λέω: "Ε... γίνεται να μου φέρεις αύριο το βιβλίο στο σχολείο;"

Ε σε 2 μέρες έφυγε το "Λυκόφως", σε άλλες 2 η "Νέα Σελήνη" σε 2 και ένα πρωινό η "Έκλειψη" και σε 6 η ""Χαραυγή" (κατέφευγα σε ψυχαναγκασμούς ουσιαστικά για να μην την τελειώσω γρήγορα...). Και μετά στο καπάκι το "Midnight Sun"... Δεν πέρασε μέρα μέχρι να τα τελειώσω όλα που να μη διαβάζω ένα από αυτά.

Και έτσι η μεγάλη πολέμιος έγινε ένθερμη φαν...

Sorry για το μεγάλο post!
καταρχάς καλώς όρισες στην παρέα μας huggie kiss
καταδεύτερον..η δικιά σου πρώτη επαφή με την σειρά και η αρχική σου στάση απέναντι στα βιβλία φαντασίας αποδεικνύει τι;; :
"Μην κρίνετε, πριν φάτε."
giggle
Georgia P. C
New Moon Victim
New Moon Victim
Georgia P. C

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Ίλιον,Αττική
Αριθμός μηνυμάτων : 142
Registration date : 01/07/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΤετ 1 Ιουλ 2009 - 21:49

Η δικη μου επαφή με τα βιβλία ειναι πιο απλή και βαρετή αλλα είχε το ίδιο αποτέλεσμα με των υπολοίπων..κόλλησα τρελά μαζί τους!!!
Εγω άκουγα και διάβαζα συνέχεια για την επερχόμενη ταινία...Όπως είμαι και εγώ λάτρης των αισθηματικών αμέσως πήρα μια φίλη μου και πήγαμε να τη δουμε..Κατα τη διάρκεια του έργου ειχα κολλήσει στην πραγματικότητα!Μόλις τελείωσε και βγήκαμε έξω,αφου συνήλθα καπως με το τέλος (γιατι εγω δεν ειχα ακομα καμια ιδεα για τα βιβλια) λεω στην φιλη μου ''Ποτε θα ξαναερθουμε'';;; και επειδη κ εκεινη ενθουσιαστηκε και με την ταινια και με τον Robert,κανονισαμε για την επόμενη μερα!Μολις γυρισα στο σπιτι εψαξα στο ιντερνετ και οταν εμαθα για τα βιβλια ετρεξα κατευθειαν και πηρα το Λυκοφως και τη Νεα σεληνη..απο εκεινη την ημέρα δεν ασχολουμαι σχεδον με τιποτα αλλο!!!!μεγαλο κολλημα!!!
Δυστυχως βεβαια δεν εχω διαβασει το breakinf dawn γιατι ειναι αρκετα καλο το επιπεδο μ στα αγγλικα αλλα ξερω οτι θα μου ξεφυγουν καποια κ δεν θελω...Βεβαια δεν ξερω κ εγω πως κρατιεμαι!! Razz
αυτα τα λιγα... Razz:P
ren4itoy
New Moon Victim
New Moon Victim
ren4itoy

Δίδυμος
Αριθμός μηνυμάτων : 104
Registration date : 08/07/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΠεμ 9 Ιουλ 2009 - 0:03

Η ξαδερφη μου μου μιλουσε με πολυ ενθουσιασμο για την ταινια ειδικα για τα βιβλια.Μπορουσα να καταλαβω οτι της αρεσε πολυ απο τις αφισες και περιοδικα που μαζευε με θεμα Λυκοφως.Ετσι την ΒΡΑΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ μου ηρθε η ιδεα να δω την ταινια.Μου φενοταν περιεργο να δω ταινια με βρικολακες την βραδια του Πασχα κι ομως το εκανα.Φυσικα μου εκλεψε αμεσως την καρδια και αφου δεν μπορουσα να ξεκολλησω ειπα να διαβασω και τα βιβλια.Δεν μπορω να σας περιγραψω ποσο ομορφα γραμμενα ηταν [φυσικα ηταν πιο ωραια απο την ταινια] And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 26 203181-twilight-tease-poster TWILIGHT FOR 1 LIFE!
ren4itoy
New Moon Victim
New Moon Victim
ren4itoy

Δίδυμος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΠεμ 9 Ιουλ 2009 - 0:07

twilight big part of me!And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 26 Twilight_book_cover-7168
elli
Twilight Human
Twilight Human
elli

Θηλυκό Sagittarius
Αριθμός μηνυμάτων : 9
Registration date : 29/06/2009

Forks Student Profile
Team: Carlisle - Esme Carlisle - Esme

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΠαρ 10 Ιουλ 2009 - 11:50

prepei na sas enimeroso oti kikloforei kai vivlio- leukoma gia to pos giristike i tainia.
einai super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
faint faint And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 26 150320
ren4itoy
New Moon Victim
New Moon Victim
ren4itoy

Δίδυμος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΠαρ 10 Ιουλ 2009 - 13:22

wow! δεν το ηξερα lol!
Georgia P. C
New Moon Victim
New Moon Victim
Georgia P. C

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Ίλιον,Αττική
Αριθμός μηνυμάτων : 142
Registration date : 01/07/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΠαρ 10 Ιουλ 2009 - 13:23

Ναι!το αγόρασα προχθές και είναι ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!
ren4itoy
New Moon Victim
New Moon Victim
ren4itoy

Δίδυμος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΠαρ 10 Ιουλ 2009 - 14:33

ναι το φανταζομαι... εσεις ξερατε για το βιβλιο Forever Dawn? study
angepsi
Cullen Queens
angepsi

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : Athens
Αριθμός μηνυμάτων : 3091
Registration date : 09/02/2009

Forks Student Profile
Team: Volturi Volturi
Special ability Special ability: See Through Lies

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΠαρ 10 Ιουλ 2009 - 14:42

ναι!
ειναι το δευτερο βιβλιο που εγραψε η στεφανι με το οποιο τελειωνε το επος
αλλα μετα (ευτυχως για εμας)
αποφασισε οτι δεν επρεπε να τελειωσει ετσι η ιστορια και εγραψε τη νεα σεληνη και στη συνεχεια και τα αλλα δυο
το Forever Dawn δεν εχει εκδοθει και δεν προκειτε
η ιδια παντως σε μια δημοπρασια εδωσε ενα χειρογραφο του επιλογου του FD!
ομως ειμαστε And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 26 41616 γιαυτο καλυτερα η κουβεντα να συνεχιστει στο τοπικ της στεφανι Smile

Έχει επεξεργασθεί από τον/την angepsi στις Δευ 20 Ιουλ 2009 - 1:11, 1 φορά
http://erasmusnoporto.blogspot.com/
alicecullen27
Twilight Human
Twilight Human
alicecullen27

Θηλυκό Παρθένος
Τόπος : korinth
Αριθμός μηνυμάτων : 13
Registration date : 11/07/2009

Forks Student Profile
Team:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΣαβ 11 Ιουλ 2009 - 4:05

loipon se emena kapos etzi arxise i emoni me to twilight epsaxna sto youtube gia vampirs kai katalathos blepo to trailer apo to twilight eipa na to katebaso kai auto eitane to ida ekeino to bradi 3 fores peripou. meta enimerothika oti iparxoun alla 3 biblia ta pira extos apo to b.d po to pira stis 14 february molis eixe erthi sti germania pou meno kiolas. to kako itane pou sto b.d stis teleutes 30 selides to stamatisa giati den ithala na telioso i istoria den iksera ti na kano meta alla meta apo do meres den antexa allo kai diabasa kai to telos. tora diabazo kathe mera ena kai apo tin arxi me auto kimame kai ksipnao. mallon xriazome psyxiatro i ena edward. auta apo emena. a tora thimithika. mexri kai to dakota jacket exo paragili apo amerika pou forai i bella sto dasos otan tou lei i know what you are. asta na pane sto telos tha paragilo kai kamia astor marti car xalia i katastasi. geek

Edit by April: Tα greeknglish απαγορευονται!!!!!!!!
thomi
Twilight Human
Twilight Human
thomi

Καρκίνος
Τόπος : φλωρινα
Αριθμός μηνυμάτων : 70
Registration date : 15/07/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΤετ 15 Ιουλ 2009 - 17:12

παιδια εγω το βιβλιο το πρωτο ακουσα απο μια φιλη μου η οποια ηταν πορωμενη...στην αρχη μου ελεγε να παρεισ να το διαβασεισ και να δεισ ποσο τελειο ειναι κ τετοια αλλα...οκ...δεν ειχα ενθουσιαστει τοτε...εντομεταξυ εκεινη η φιλη μου στο τελοσ καθε προτασησ πετουσε και ενα twilight 4ever...ε και τοτε αποφασισα με κατι αλλα κοριτσια να παρουμε να δουμε την ταινια κατευθειαν...απο εκεινο το βραδυ και μετα...το λυκοφως εχει γινει το αλλο μασ μισο Smile...και τωρα αυτον τον καιρο διαβαζουμε και τα βιβλια που ειναι συναρπαστηκα Smile
SpunK RansoM
Breaking Dawn Newborn
Breaking Dawn Newborn
SpunK RansoM

Θηλυκό Κριός
Τόπος : Θεσσαλονικη
Αριθμός μηνυμάτων : 693
Registration date : 23/06/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΤετ 15 Ιουλ 2009 - 22:51

Μολις..τωρα με φωναζε η μανα μου για το ιδιο πραγμα...χαλαλι ομως!
https://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100000089747587
Connie Cullen
Twilight Human
Twilight Human
Connie Cullen

Θηλυκό Παρθένος
Τόπος : Bristol, London, UK
Αριθμός μηνυμάτων : 95
Registration date : 23/07/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: See Through Lies

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΠεμ 23 Ιουλ 2009 - 1:50

να πω και γω...
ξεκινησε οταν ακουσα οτι η ταινια θα εμπαινε στη θεση του χαρι ποτερ... ΠΟΙΑ?
1 ηλιθιο βαμπιρ θα μετατοπιζε τον θρυλικο χαρυ ποτερ στον ιουλιο? δεν μπορουσα να το αντεξω...
τα χα παιξει... ελεγα, δεν θα το δω δεν θα το δω... θα μεινω πιστη στον χπ...
αλλα οταν μου το φερανε στην μουρη, δεν αντεξα και εκανα 2πλο κλικ στο εικονιδιο...
την ερχομενη εβδομαδα πρεπει να το ειδα καπου στις 70 φορες...
μερικους μηνες αργοτερα, και ενω εγω να εχω σαρωσει καθε βιντεο στο youtube για το λυκοφως, αποφασισα πως θα εβγαζα μεγαλυτερη ακρη αν επαιρνα και τα βιβλια...
στις εξετασεις μεσα, αντι να διαβασω γεωμετρια που θα κοβομουν να σας δωσω να καταλαβετε, διαβαζα ηδη σε 2 μερες τα 2 πρωτα βιβλια και ειχα αρχισει την εκλειψη...
δεν τολμουσα ομως να διαβασω το midnight sun, αλλα τελικα το εκανα και τα παιξα...
την χαραυγη τη διαβαζω στα αγγλικα, αρκετα ανετα μιας και οι γνωσεις μου στα αγγλικα ειναι ανωτατες.
χωρις πολλα λογια, τα χω παιξει με το λυκοφως και ειδικα με τον ρομπ, ενα θεοσταλτο δωρο προς την ανθρωποτητα και τους σινεφιλ!!!
http://www.obythos09.blogspot.com
twilightFOREVER
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightFOREVER

Άντρας Αριθμός μηνυμάτων : 4265
Registration date : 25/07/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΣαβ 25 Ιουλ 2009 - 14:42

ΕΓΩ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΛΙΓΟ ΑΝΑΠΟΔΑ ΠΡΩΤΑ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΕΟ lol! ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ......ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ FUN
http://twilightforeverfanfic.blogspot.com/
ren4itoy
New Moon Victim
New Moon Victim
ren4itoy

Δίδυμος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΣαβ 25 Ιουλ 2009 - 22:01

και εγω ακριβως τα ιδια... πρωτα την ταινια μετα τα βιβλια Smile
thomi
Twilight Human
Twilight Human
thomi

Καρκίνος
Τόπος : φλωρινα
Αριθμός μηνυμάτων : 70
Registration date : 15/07/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΣαβ 25 Ιουλ 2009 - 22:02

εε....πιστευω πωσ ο γερασιμοσ μασ εκπροσωπει εδω...τουλαχιστον τισ περισσοτερεσ...γιατι και εγω ετσι αρχησα...χαχα
breeze of wolf
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
breeze of wolf

Θηλυκό Λέων
Τόπος : second star to the right, and straight on till morning
Αριθμός μηνυμάτων : 373
Registration date : 14/07/2009

Forks Student Profile
Team: Jacob - Renesmee Jacob - Renesmee
Special ability Special ability: Modifing Relations

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΚυρ 26 Ιουλ 2009 - 5:40

Ναι! And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 26 6512 και εγώ με ακριβός τον ίδιο τρόπο πρώτα είδα την ταινία αλλα δεν μου κέντρισε αρκετά το ενδιαφέρον ...αργότερα πήγα στο σπίτι της ξαδέρφης μου οπου είχε και τα 3 βιβλία και απο περιέργια της ζήτισα να μου δανίσει το New moon...Η Stefani ειναι μεγάλη! And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 26 98735 ...μονο και με τον τρόπο με τον οποιο έγραφε με έκανε να το αγαπήσω!! Μου θύμιζε παρα πολυ τον Ρομέο και Ιουλιέτα And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 26 616544 ...που ο Ρομέος νομίζει πως η ιουλίετα ειναι νεκρή και αυτοκτονει νομίζω.. And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 26 686606 Τέλος πάντων σε εμάς και για καλή μας τύχη η Ιουλιέτα τον πρόλαβε τον Ρομέο...χεχε And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 26 34442
Flyingdutchman
New Moon Victim
New Moon Victim
Flyingdutchman

Άντρας Αριθμός μηνυμάτων : 119
Registration date : 05/07/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Influencing emotions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΔευ 27 Ιουλ 2009 - 10:08

Εγώ το κόλλησα από μια φίλη-συμμαθήτρια.Ήταν κολλημένη με τη σειρά.6 μήνες αφότου βγήκε η ταινία αποφάσισα να διαβάσω τη σειρά για να δω τι το ενδιαφέρον έχει.Έτσι κόλλησα.
nasiatheslayer
The Denali Princess
nasiatheslayer

Θηλυκό Υδροχόος
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 4477
Registration date : 03/12/2008

Forks Student Profile
Team: Denalis Denalis
Special ability Special ability: Mental electrical current

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΔευ 27 Ιουλ 2009 - 10:40

Εγω ειμαι αυτη η φιλη/συμμαθητρια?? Razz
https://www.youtube.com/user/nasiatheslayer0
Flyingdutchman
New Moon Victim
New Moon Victim
Flyingdutchman

Άντρας Αριθμός μηνυμάτων : 119
Registration date : 05/07/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Influencing emotions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΔευ 27 Ιουλ 2009 - 14:13

Ναι,δεν ξέρω κάποια άλλη πιο κολλημένη με το Twilight από εσένα,στο σχολείο τουλάχιστον.

And so the lambs fell in love with...Twilight
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 26 από 37Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 31 ... 37  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Favorite Quotes
» I love the way you lie..

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Volterra's Court :: Biology Lab-
Μετάβαση σε: