| And so the lambs fell in love with...Twilight | |
|
+249Mental Shield nana mplak Teodan i love edward 2 ROBELINA Bella Marie Swan bReakDowN-Mark kati Nantia Hale_Biers Emy+Robert niki breathless *evdokia* marina forever Rosemarie Cullen Anactaciaa_Rosetta Cullen marina Bellsten Marzaki Cullen Vivaki Cullen ElpidoulaPattinson !!!twilight!!! LITSA0089 jennypara Mrs.Christina mpellanti21 esme aLmOsT_nOrMaL di1996 Evaline despina aek Izabella Swan ed<3 anastasia_1992 gwgwka twilightsagaddicted <3<3Ms.Kolina<3 Wonder MyrtoCullen AliceK Lizzy Cullen AnaroseCullen Afelop evi swan athina Drama Queen vikaki21 gossamer pink αντα Bella Cullen12 Rob+MJ4ever!! kristen(a) Deppy lykofotaki princesskitty d@n@e twilight! renaki roberta Bella_Cullen22 Arianna Mary Alice Brandon mimigk ntinaki NukeFan DEMONA CULLEN PATTINSON Vampi mR.Geo John Cullen stupid lumb liaki twilight girl AST Siaki_J sof Μαργαριτα Ashley Greene RafaelaVolturi patrick tina cullen RafaelaCullen T-NM-E-BD ~!Cristi!~ Lunna Cullen konstantia crazy evaki riana_vampoula Strider Jasper Hale Renesmi Εστελλα Καλεν XENIA BLACK Eclipse_alex Cullen pretty witch Bella-Edward-Renesmee freakyannie BellaNessieSwan Morena Nemesis Of Bellin Edbel fafoula1234 OnirodamastHs lena robert 4ever NICKY vampiroula mariap kollhmenh Natali Cullen sofaki 95 edward 4ever ..::Rikku::.. christi_twilight bluesea litsaki_kourkoubinaki VLaSia =) volturi girl linaki demi jenaki Mrs.Cullen Sloorp team edward twiligter dreamofedward LaDy_SoVeReigN silenceprincess Odelle Fotis333 Flyingdutchman breeze of wolf twilightFOREVER Connie Cullen SpunK RansoM thomi alicecullen27 ren4itoy Georgia P. C elli Renesmee C. michelle twilightaholic#1 bloody swan lena_123 BigFanOfTwilight Edward_ Breaking_ Dawn Efst@thi@ sweetie birdwatcher ko0tso0 Fay1765 JuStleNe twilightergirl dolores!! Fotini nantiaki_twilight 4 ever ice#fire vampyra maritca mpourbi hiddenfantasy Melia twilightaholic# ChristinaCulen ViolettaCullen18 kanty edward_20 an8i Melodie Moonlight bella_edward butterfly TZENIPAN !~Twilighter~! M@rIa lila-->twi!ight<3 angepsi Rosalie Hale Ms Cullen bedward__ mikulia ΕΡΗ smaragda MIKAELLA xrisa_twilight anthian9 sunrise emma cullen pattinson edward's victim ioannaki-twilightaddicted sofakimpiskotaki kikina Isabella16 Isabella21 maraki-twilightholic MiSs-->NtOuF* BELLA22 maraki13_10 BELLA MARIE Lion's_Lamb Kikitsa_twilight Marilou chris-cullen Vasiliki_Luvs_Vampires Dorian_Grey magic princess .::Ελευθερία::. April Lancelot natalia Stella kalkat EternalQueen Raven Edward_Andreas annabell DEVille LizCullen Alexadruby the vampire Christy akaliakoukou lionandlamp RedRose13 SilverMusk scarlet rose emerald eyes Ειrιnι twilightmaniac Rozali87 vantela hobo Gωgω-Twilighter Neri Crimson Beauty... k_katerina Princess olympia-Mikel-Robert Nancuko tatufun Vampire spunkransom Dimitra_Ony_Edward nasiatheslayer Darkbella nessie DanaeCullen WhiteQueen 253 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Εστελλα Καλεν New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : Στο καστρο του κορακιου Αριθμός μηνυμάτων : 165 Registration date : 30/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Κυρ 6 Δεκ 2009 - 12:17 | |
| Αχα,πρεπει να συμφωνησω εγω τα εχω και στα αγγλικα και δεν χορταινω να τα διαβαζω | |
|
| |
~!Cristi!~ Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : Forks Αριθμός μηνυμάτων : 442 Registration date : 05/11/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Κυρ 6 Δεκ 2009 - 12:20 | |
| να σου πω κατι...αν εχει καλητη τνσ τζειν τις μαθαινεις οοοοοοολες τις σκηνες αφου δεν μιλαμε για τπτα αλο μονο για αυτο(η τζειν ειναι και αυτη εδω στο φορουμ,θα την μαθεις) | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Στο καστρο του κορακιου Αριθμός μηνυμάτων : 165 Registration date : 30/10/2009
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Κυρ 6 Δεκ 2009 - 12:24 | |
| Εμενα μου αρεσει να τις φαταζομαι με τον δικο μου μοναδικο τροπο | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Forks Αριθμός μηνυμάτων : 442 Registration date : 05/11/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Κυρ 6 Δεκ 2009 - 12:28 | |
| οκ κλο ειναι αυτο δουλευει και λιγο ο μυαλο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Κυρ 6 Δεκ 2009 - 12:32 | |
| Με τοση εξασκηση το μυαλο μου θα επεπε να ηταν πιο καλο και απο του αινσταιν | |
|
| |
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Κυρ 6 Δεκ 2009 - 12:44 | |
| ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΔΙΚΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Κυρ 6 Δεκ 2009 - 12:48 | |
| Μα τι αφου καθε μερα διαβαζω 2 βιβλια δικιο δεν εχω και το ενα θα ειναι σιγουα η Χαραυγη | |
|
| |
Siaki_J Twilight Human
Ηλικία : 29 Τόπος : Kolxiko-Lagadas Αριθμός μηνυμάτων : 13 Registration date : 01/12/2009
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Κυρ 6 Δεκ 2009 - 17:32 | |
| ontws..einai polu wraio kai na ta fantazesai...apla lew na ta diavaseis...giati 8a ekplageis me to posa 8a exeis xasei..... | |
|
| |
patrick Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1264 Registration date : 24/10/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Influencing emotions
| |
| |
AST Twilight Human
Ηλικία : 35 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 74 Registration date : 18/10/2009
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Κυρ 6 Δεκ 2009 - 19:23 | |
| Πριν περιπου ενα χρονο...οταν το twilight βγηκε στους κινηματογραφους και ειδα το trailer, ειπα στο αγορι μου πως θελω οπωσδηποτε να δω αυτη την ταινια. για να πω την αληθεια νομιζα πως ειναι θριλλερ (μου αρεσουν παρα πολυ), αλλα το αγορι μου δεν ηθελε να παμε να την δουμε(νομιζοντας πως ειναι θριλλερ).τελικα ξεχαστηκα κι εγω κι δεν πηγα να την δω στο cinema. μετα απο μερικους μηνες, μια φιλη με ρωτησε αν το εχω δει, και της ειπα την ιστορια. μου ειπε να το παρω και να το δω, το πηρα λοιπον, και αφου το ειδα περιπου 35-36 φορες, χωρις υπερβολη, εμαθα πως υπαρχουν τεσσερα βιβλια. αγορασα λοιπον τα βιβλια κ ξεκινησα το διαβασμα.....μετα βρηκα εσας και καταφερα μεσα απο δω να διαβασω το midnight sun (το οποιο και ερωτευτηκα περισσοτερο απο ολα τα βιβλια κι ας ειναι ανολοκληρωτο).και τωρα ειμαι εθυσμενη στον κοσμο της Bella, και τρομερα ερωτευμενη με τον κυριο...Robert Thomas Pattinson..... - Edward Cullen!!!! | |
|
| |
Siaki_J Twilight Human
Ηλικία : 29 Τόπος : Kolxiko-Lagadas Αριθμός μηνυμάτων : 13 Registration date : 01/12/2009
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Κυρ 6 Δεκ 2009 - 20:31 | |
| συγνωμη...παρασυρθηκαμε..... | |
|
| |
Morena Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 45 Τόπος : Κορυδαλλός Αριθμός μηνυμάτων : 1227 Registration date : 10/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| |
| |
AST Twilight Human
Ηλικία : 35 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 74 Registration date : 18/10/2009
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Κυρ 6 Δεκ 2009 - 21:50 | |
| Μorena, δεν με βλεπω καλα....αμα συνεχισω ετσι το αγορι μου θα με χωρισει.....!!!!χαχαχαχα!!!το χειροτερο ειναι οτι δεν μπορω να ξεκολλησω, και ασχολουμαι ολη την ωρα με αυτο....ειμαι 20 χρονων και μεχρι τωρα δεν εχω ξανα ασχοληθει τοσο με ταινια ή με καποιον star, και μου φαινεται τοσο παραλογο να το κανω τωρα.... παιδια σορρυ αν οτι εγραψα ειναι απλα ηθελα να απαντησω στην Μorena!!! | |
|
| |
twilight girl Twilight Human
Ηλικία : 28 Τόπος : Pοδος Αριθμός μηνυμάτων : 27 Registration date : 13/07/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Σαβ 12 Δεκ 2009 - 13:03 | |
| εγώ τα βιβλία άρχισα να τα διαβάζω συστημένα από την κολλητή μου λέγοντας μου ότι είναι φανταστικά και ότι έχει πoρoθεί ! από περιέργεια διάβασα και εγώ το twilight και μετά πoρoθηκα και διάβασα και τα υπόλοιπα ! όντως είναι φανταστικά ! τότε άρχισα να πoρoνομε και με τις ταινίες ! (twilight,new moon) πάνω από 'λα έχω πάθει μια μικρή πoρoση με τον jacob | |
|
| |
NICKY Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 702 Registration date : 24/09/2009
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Σαβ 12 Δεκ 2009 - 13:10 | |
| εβλεπα το trailer και σνομπαρα καργα τη ταινια!μεχρι που η ξαδερφη μου(που την υπερευχαριστω!!)μου εδωσε το βιβλιο(χωρις να ξερω οτι εχει σχεση με τη συγκεκριμενη ταινια).ξετρελαθηκα!μολις εμαθα οτι υπαρχει σε ταινια ετρεχα σα τη τρελη να τη παρω!τραγικη ειρωνια...απο τοτε την εχω δει 12 φορες και δε θα σταματησω να τη βλεπω!οτι εχει σχεση με το twilight saga βιβλια,cd τα παντα ολα τρεχω να τα αγορασω!edward | |
|
| |
NICKY Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 702 Registration date : 24/09/2009
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Σαβ 12 Δεκ 2009 - 13:11 | |
| που να ξερα τι σνομπαρω τοσο καιρο...
Edit by angepsi: Απαγορεύονται τα διπλά ποστ!!! | |
|
| |
twilight girl Twilight Human
Ηλικία : 28 Τόπος : Pοδος Αριθμός μηνυμάτων : 27 Registration date : 13/07/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Σαβ 12 Δεκ 2009 - 13:21 | |
| και εγώ κάπως έτσι έκανα στην αρχή σνόμπαρα στην φίλη μου την ταινία( χωρίς να την έχω δει) και τα βιβλία ! αλλα μετά άρχισα να παθαίνω την πoρoση ! | |
|
| |
liaki New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : Βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 207 Registration date : 08/12/2009
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Σαβ 12 Δεκ 2009 - 13:58 | |
| αχ ναι και εγω ετσι ημουν!!!!αλλα μετα ειδα την ταινια και διαβασα και τα βιβλια και επαθα!!!!! | |
|
| |
VLaSia =) Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Registration date : 19/08/2009
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Κυρ 13 Δεκ 2009 - 13:55 | |
| Κλασσικά- εγώ έβριζα ό,τι είχε σχέση με Twilight.. Τον καημένο του Ρόμπερτ φλώρο τον ανέβαζα.... μην πω τι τον κατέβαζα.. Μέχρι που ήρθε η stasia...Με αποτέλεσμα? Πρώτα ανοίγω τα εμαιλς απο εδώ, και μετά απο φατσοβιβλίο ή οτιδήποτε άλλο | |
|
| |
stupid lumb Twilight Human
Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 8 Registration date : 12/12/2009
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Κυρ 13 Δεκ 2009 - 14:17 | |
| εγω αργησα καπως...ημουν εγκυος οταν ξεκινησε η προβολη του twilight και οταν ειδα το τρειλερ μου αρεσε γιατι γενικα ειμαι φαν των ρομαντικων ταινιων, αλλα ηταν δυσκολο να παω να το δω. ημουν 8 μηνων ... και θεοβαρη!!!!! με το καιρο βεβαια ξεχασα την υπαρξη του εργου αλλα ΕΥΤΥΧΩΣ εχω την κουμπαρουλα μου (μελος του forum) να μου θυμιζει και να μου μεταδιδει τις δικες της ανιατες αρρωστιες!!!!!!!! ετσι λοιπον, με ενα μωρακι 2 περιπου μηνων δεν εκανα τιποτα αλλο απο το να διαβαζω τα ηδη 3 υπαρχων βιβλια και μετα τη ταινια που κατ εντολην της κουμπαρας μου, μου ειχε απαγορευσει ρητα,να μη τη δω πριν διαβασω τα βιβλια (και πολυ καλα εκανε). απο τοτε....... δε θα πω πολλα........... η πρωτη σκεψη το πρωι και η τελευταια το βραδυ..........!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
VLaSia =) Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Registration date : 19/08/2009
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Κυρ 13 Δεκ 2009 - 14:26 | |
| | |
|
| |
John Cullen Twilight Human
Ηλικία : 27 Τόπος : Μενίδι Αριθμός μηνυμάτων : 91 Registration date : 12/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τετ 16 Δεκ 2009 - 11:06 | |
| Παιδιά,εγώ είχα ακούσει για την ταινία... Ενώ μου αρέσει η επιστημονική φαντασία,δεν έδωσα σημασία στα βιβλία... Είχα πάει μια φορά να δω την ταινία από περιέργεια...αλλά δεν είχαν εισητήρια... Και,αφού όποτε πήγαινα να δω την ταινία δεν είχε εισητήρια...αποφάσισα να πάρω τα βιβλία... ε,κι όταν άρχισα να διαβάζω το λυκόφως,μου άρεσε,μου άρεσε,ώσπου έφαγα μεγάλη λαμαρίνα!!!! Ήμουν μέρα νύχτα στο δωμάτιο μου και διάβαζα!!! Βέβαια,για ένα διάστημα,οι βαθμοί μου άρχισαν να πέφτουν... Αλλά,αφού τελείωσα το έπος...ξανά ανέβηκαν... Αλλά,παιδιά,ομολογώ ότι έχω πάθει μεγάλο κόλλημα!!!!!! | |
|
| |
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τετ 23 Δεκ 2009 - 20:57 | |
| Όλοι καλοκαίρι;
Τέλος Πάντων!!!
Εγώ: Χριστούγεννα 2008 κοντά 2009. Είχα πάει στον Γερμανό να πάρω ένα παιχνίδι playstatrion μιλόντας με μιά φίλη μου στο τηλεφωνο. Μου έστειλε έλα μήνυμα: Το ξέρεις το τwilight? Εγώ την τύφλα μου. Τί ήταν αυτό; Ρώτησα αν είναι κάτι με βρικόλακες και λέγετε λυκόφως. Δεν φανταζόμουν ΠΟΤΕ ότι θα ερχόμουν ως εδώ. Μου το δάνεισε. Το είδα. Ήρθε σπίτι μου και το ξαναείδαμε μαζί...Μ'άρεσε...Το καλοκαίρι που θα πήγαινα στον οφθαλμίατρο και είχα βγεί έξω με τον μπαμπά μου(γιατί είναι χωρισμένοι οι γονείς μου) τον έπριξα να μου το πάρει. Τελικά μου το πήρε (ασχέτως μτις αντιρήσεις της μάνας μου να μην το πάρω). Το πήρα, πήγα στον οφαθαλμίατρο κι άρχισα...Ύστερα βγήκε η μάνα μου έξω, μετά απο λίγο καιρό και μου πήρα την νέα σελήνη. Πήγαμε διακοπές κι ακόμη ήμουν στο λυκόφως, το οποίο το τελείωσα μέσα στο φέριμποτ όπου άρχισα και την νέα σελήνη. Μετά απο καιρό που βγήκα πάλι βόλτα με τον μπαμπά μου και δεν είχα πάρει μαζί μου το notebook του ζήτησα την έκλειψη.
Λοιπόν: έπαιζα μονόπολυ με την μάνα μου και αν κέρδιζα θα μου έπερνε την Χαραυγή. "Ωπ!Μισό λεπτό, σε 1 λεπτό είμαι πίσω".
Μισή ώρα αργότερα:
Χτυπάει το τηλέφωνο. Εγώ ήξερα που πήγενε η μάνα μου και μίλαγα με την γιαγιά μου. Πήγα να το κλείσω αλλά ήρθε η μάνα μου και της κάνω: Σε πήρε η γιαγιά, μίλα της και δώσε μου την Χαραυγή. Το είχε πίσω της. Ε, σκύβω λοιπόν, πάω πίσω απο τα πόδια και της το τραβάω. Μετά μπήκα ίντερνετ και τους έπριξα όλους ότι πήρα την Χαραυγή την οποία ακόμη να τελειώσω.
Είμαι αγόρι!!! | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τετ 23 Δεκ 2009 - 21:15 | |
| μμμμμμμμμμμ....αυτο δεν ειναι δικεολογια και εγω αγορι ειμαι και τη διαβασα σε 8 ωρες συνεχομενα χωρις πλακα......... | |
|
| |
Vampi Twilight Human
Ηλικία : 29 Τόπος : κρητη Αριθμός μηνυμάτων : 71 Registration date : 23/12/2009
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Πεμ 24 Δεκ 2009 - 11:28 | |
| ακουστε παιδια πως αρχισαν ολα ......... πριν ενα χρονο ειπα με την αδερφη μου να παμε να δουμε καμια ταινια και μου προτεινε το ''λυκοφως'' απο το ονομα και μονο ειπα οχι!!!αλλα μολις διαβασα το story ξετρελαθηκα και τυρεξαμε να την δουμε .........και οντως ηταν Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Α......αφου εκλαψα κιολας !!!!!! και ηθελα να μεινω μονη μου!!!!!!!μετα αρχησαν ολα τι αφησες κολησα στον τοιχο και παντου!!!!ξανα πηγα να δω την ταινια με τις φιλες και μετα πηρα ολα τα βιβλια σχεδον!!!!! και ακομα ειμαι μαγεμενη μα φυσικα με τον edward | |
|
| |
| And so the lambs fell in love with...Twilight | |
|