| And so the lambs fell in love with...Twilight | |
|
+249Mental Shield nana mplak Teodan i love edward 2 ROBELINA Bella Marie Swan bReakDowN-Mark kati Nantia Hale_Biers Emy+Robert niki breathless *evdokia* marina forever Rosemarie Cullen Anactaciaa_Rosetta Cullen marina Bellsten Marzaki Cullen Vivaki Cullen ElpidoulaPattinson !!!twilight!!! LITSA0089 jennypara Mrs.Christina mpellanti21 esme aLmOsT_nOrMaL di1996 Evaline despina aek Izabella Swan ed<3 anastasia_1992 gwgwka twilightsagaddicted <3<3Ms.Kolina<3 Wonder MyrtoCullen AliceK Lizzy Cullen AnaroseCullen Afelop evi swan athina Drama Queen vikaki21 gossamer pink αντα Bella Cullen12 Rob+MJ4ever!! kristen(a) Deppy lykofotaki princesskitty d@n@e twilight! renaki roberta Bella_Cullen22 Arianna Mary Alice Brandon mimigk ntinaki NukeFan DEMONA CULLEN PATTINSON Vampi mR.Geo John Cullen stupid lumb liaki twilight girl AST Siaki_J sof Μαργαριτα Ashley Greene RafaelaVolturi patrick tina cullen RafaelaCullen T-NM-E-BD ~!Cristi!~ Lunna Cullen konstantia crazy evaki riana_vampoula Strider Jasper Hale Renesmi Εστελλα Καλεν XENIA BLACK Eclipse_alex Cullen pretty witch Bella-Edward-Renesmee freakyannie BellaNessieSwan Morena Nemesis Of Bellin Edbel fafoula1234 OnirodamastHs lena robert 4ever NICKY vampiroula mariap kollhmenh Natali Cullen sofaki 95 edward 4ever ..::Rikku::.. christi_twilight bluesea litsaki_kourkoubinaki VLaSia =) volturi girl linaki demi jenaki Mrs.Cullen Sloorp team edward twiligter dreamofedward LaDy_SoVeReigN silenceprincess Odelle Fotis333 Flyingdutchman breeze of wolf twilightFOREVER Connie Cullen SpunK RansoM thomi alicecullen27 ren4itoy Georgia P. C elli Renesmee C. michelle twilightaholic#1 bloody swan lena_123 BigFanOfTwilight Edward_ Breaking_ Dawn Efst@thi@ sweetie birdwatcher ko0tso0 Fay1765 JuStleNe twilightergirl dolores!! Fotini nantiaki_twilight 4 ever ice#fire vampyra maritca mpourbi hiddenfantasy Melia twilightaholic# ChristinaCulen ViolettaCullen18 kanty edward_20 an8i Melodie Moonlight bella_edward butterfly TZENIPAN !~Twilighter~! M@rIa lila-->twi!ight<3 angepsi Rosalie Hale Ms Cullen bedward__ mikulia ΕΡΗ smaragda MIKAELLA xrisa_twilight anthian9 sunrise emma cullen pattinson edward's victim ioannaki-twilightaddicted sofakimpiskotaki kikina Isabella16 Isabella21 maraki-twilightholic MiSs-->NtOuF* BELLA22 maraki13_10 BELLA MARIE Lion's_Lamb Kikitsa_twilight Marilou chris-cullen Vasiliki_Luvs_Vampires Dorian_Grey magic princess .::Ελευθερία::. April Lancelot natalia Stella kalkat EternalQueen Raven Edward_Andreas annabell DEVille LizCullen Alexadruby the vampire Christy akaliakoukou lionandlamp RedRose13 SilverMusk scarlet rose emerald eyes Ειrιnι twilightmaniac Rozali87 vantela hobo Gωgω-Twilighter Neri Crimson Beauty... k_katerina Princess olympia-Mikel-Robert Nancuko tatufun Vampire spunkransom Dimitra_Ony_Edward nasiatheslayer Darkbella nessie DanaeCullen WhiteQueen 253 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
RafaelaCullen New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : Θεσ/νίκη Αριθμός μηνυμάτων : 163 Registration date : 13/11/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Σαβ 14 Νοε 2009 - 0:02 | |
| Γεία σας παιδιά.... Είμαι new στη παρέα!!! Με λένε Ραφαέλα είμαι 17 ετών και μένω στη Θεσ/νίκη!!! Εμένα όλα άρχισαν όταν εντελώς τυχαία έπεσε στα χέρια μου το διαφημιστικό φυλλάδιο από την ταινία που έγραφε πότε είναι η πρεμιέρα. Στην αρχή δεν μου κίνησε το ενδιαφέρον και θυμάμαι χαρακτηριστικά την κίνηση που έκανα αδιάφορα για να το πετάξω.... Μετά απο μέρες μου μίλησε για την ταινία η κολλητή μου (Ραφαέλα και 'κείνη) μέχρι που πήγα και την είδα..... την ΛΑΤΡΕΨΑ!!!! Στη συνέχεια πήρα τα βιβλία και πορώθηκα κυριολεκτικά!!!! Αντί να διαβάζω τα μαθήματα μου διάβαζα Λυκόφως!!!!!!!! | |
|
| |
~!Cristi!~ Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : Forks Αριθμός μηνυμάτων : 442 Registration date : 05/11/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Σαβ 14 Νοε 2009 - 11:01 | |
| | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| |
| |
tina cullen Twilight Human
Ηλικία : 37 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 7 Registration date : 20/11/2009
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Σαβ 21 Νοε 2009 - 12:19 | |
| Εγώ όταν είχα ακούσει για την ταινία είχα σκεφτεί ότι θα ήταν πάλι καμιά βλακεία με βρυκόλακες(δε μου αρέσουν καθόλου οι ταινίες με βρυκόλακες,ζόμπι κτλ).Μια φίλη μου που το είχε ψάξει μου είχε πει την ιστορία αλλά δεν είχα ενδιαφερθεί και πολύ.Κάποια στιγμή την άνοιξη είπα να την δω την ταινια από περιέργεια(τόσο καιρό την είχα στο pc!) και μου άρεσε πολύ και σκέφτηκα να πάρω το βιβλίο.Μεσολάβησε όμως η εξεταστική και το ξέχασα...Και τελικά ένας από τους κολλητούς μου το καλοκαίρι μου το πήρε δώρο στα γενέθλιά μου!Το διάβασα όμως τον οκτώβρη,λόγω εξεταστικής σεπτέμβρη,και ξετρελάθηκα!!Του παρήγγειλα και το 2ο βιβλίο για τη γιορτή μου το οποίο το ρούφηξα και αυτό και τρελάθηκα ακόμα περισσότερο!!!Τώρα ετοιμάζομαι να πάρω και το τρίτο και στο μεταξύ τα κατέβασα και στα αγγλικά για να τα διαβάσω!!!Και η μανία συνεχίζεται..........!!!!!!!!!! | |
|
| |
patrick Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1264 Registration date : 24/10/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Σαβ 21 Νοε 2009 - 14:02 | |
| εγω παλι το πιστευετε πως οταν ειχε βγει το twilight δεν το ειχα δει; ελεγα σιγα μη δω αυτη τη βλακεια [επειδη δεν μου ερεσουν καθολου τα επιστημονικης φαντασιας] και μετα ολοι εβλεπαν την ταινια, εκανε θραυση, την ειδε και η φιλη μου η ελενη και μου την ειπε πως ηταν καταπληκτικη!!! επειδη μου ειχε σπασει τα νευρα λεγοντας μου να τη δω και να τη δω, ειπα και εγω να τη δω. ελα μου ομως που οταν εγω αποφασισα να τη δω επιτελους μετα απο πολυ καιρο, δεν την εδειχναν πια στα σινεμα! τι γκαντεμια! η καλη μου φιλη ομως ελενη [mariza27] την ειχε σε dvd και μου την εδωσε και την ειδα σε dvd. πρεπει να την ειχα δει πανω απο 40 φορες! και απο τοτε συνεχιζεται η πορωση με το twilight... Υ.Γ. ελενακι μου σε ευχαριστω παρα πολυ, χωρις εσενα δεν ξερω τι θα εκανα! εσυ επεμενες να δω την ταινια! ευχαριστω πολυ! | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| |
| |
Ηλικία : 30 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1264 Registration date : 24/10/2009
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Σαβ 21 Νοε 2009 - 14:09 | |
| | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| |
| |
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Σαβ 21 Νοε 2009 - 14:14 | |
| | |
|
| |
RafaelaVolturi Eclipse Bitten
Ηλικία : 32 Τόπος : Θεσ/νίκη Αριθμός μηνυμάτων : 456 Registration date : 23/11/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Παρ 27 Νοε 2009 - 18:22 | |
| Εγω εψαχνα(ως φανατικη βιβλιοφαγος)στο ιντερνετ για να βρω κανα καινουργιο βιβλιο να διαβασω....Και ειδα το Λυκοφως διαβασα την περιληψη και μου αρεσε...Αλλα επειδη δεν ειχε μεταφραστει ακομα στα ελληνικα ειπα να περιμενω μεχρι να ερθει μεταφρασμενο...Περασε ο καιρος ομως και εγω ξεχαστηκα...Και ξαφνικα βλεπω σε ενα βιβλιοπωλειο μια αφισα με το Λυκοφως και την Νεα Σεληνη....Ειχαν μεταφραστει και τα 2 στα ελληνικα,ετσι μες στην τρλη χαα τα αγορασα και πορωθηκα τελειως....Μετα φυσικα διαβασα και τα 2 επομενα....Και τωρα σειρα εχουν οι ταινιες.... Η 3η ταινια δηλ..... | |
|
| |
Ashley Greene Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Registration date : 12/09/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Παρ 27 Νοε 2009 - 19:25 | |
| εμένα με κόλησε η τζέιν-vambire girl. στην αρχή νόμιζα πως ήτανε περαστικό αλλά.....κόλισα και δεν 3εκόλισα ήμουν είμαι και θα είμαι για πάντα φαν του twilight saga...4ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever...(και πάει λέγοντας)....................................................... . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .............................!(και συνεχίζω) | |
|
| |
Μαργαριτα Twilight Human
Ηλικία : 30 Τόπος : Aθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 37 Registration date : 02/12/2009
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τετ 2 Δεκ 2009 - 12:40 | |
| βασικα ειχα κ ειδα τν ταινια μ τν κολλητη κ τ τρελο ειναι οτι στν αρχη δν η8λα ν παω ν τν δω!!!κυριολεκτικα μ εσερναν γ ν παω ν τν δω αλλα οπωσ φαινεται ειχα τ αντι8ετο αποτελεσμα! | |
|
| |
evaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 2003 Registration date : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τετ 2 Δεκ 2009 - 14:45 | |
| εγώ είδα για πρώτη φορά το λυκόφως στην κατασκήνωση... να πω την αλήθεια δεν ήθελα και πάρα πολύ, έλεγα"ε σιγά, βλακείες βρικόλακες και χαζομάρες"!!! τελικά τρελάθηκα και από τότε δεν έχω ξεκολλήσει... και δεν θαξεκολλήσω ποτέ!! | |
|
| |
sof Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 10 Registration date : 02/12/2009
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Πεμ 3 Δεκ 2009 - 14:31 | |
| κοριτσια εμενα μου αρεσαν παντα οι ταινιες με βρυκολακες και μου συστησε μια φιλη μου τα βιβλια αυτα...ε αυτο ητανε απο τοτε που τα διαβασα ξυπναω και κοιμαμαι με βρυκολακες δεν εχω ορεξη να παω για δουλεια το μονο που θελω ειναι να καθομαι μπροστα στον υπολογιστη και να βλεπω φωτογραφιες τους ή να διαβαζω οτι υπαρχει σχετικο με αυτους... λετε να μαι αρρωστη? | |
|
| |
Morena Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 45 Τόπος : Κορυδαλλός Αριθμός μηνυμάτων : 1227 Registration date : 10/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| |
| |
Siaki_J Twilight Human
Ηλικία : 29 Τόπος : Kolxiko-Lagadas Αριθμός μηνυμάτων : 13 Registration date : 01/12/2009
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Κυρ 6 Δεκ 2009 - 10:59 | |
| Εμενα αρχισε να μου αρεσει το twilight απο τοτε που βγηκε η διαφημηση για την ταινια στην τηλεοραση...ηθελα να παω να το δω...αλλα δεν τρελενομουν...και τελικα δεν ετυχε να παω....μεχρι που μια μερα γυριζει η αδερφουλα μου σπιτι και λεει...."σια...εχω εκεινη την ταινια που ηθελες να δεις με τον βρικολακα...."εεε....την ειδαμε γυρο στις 7 φορες.....και αφου καταλαβα καλα την ιστορια... ελεγα συνεχεια στην μαμα μου να μου παρει τα βιβλια....τα πρωτα 2 τα διαβασα σε μια βδομαδα....δεν απαντουσα σε τηλεφωνα....τιποτα...[παρα τριχα θα χωριζα με το αγορι μου... αλλα οκ...]καιιιι....μετα οπως ηταν λογικο..μιας και οσο περισσοτερο διαβαζα τοσο περισσοτερο κολλουσα...πηρα και την εκλειψη...αλλα η χαραυγη δεν ειχε βγει ακομα στα ελληνικα οταν ειχα τελειωσει απο τα αλλα...και ετσι την πηρα στα αγγλικα....δεν επιανα τα παντα αλλα οκ....και ετσι το διαβασα στα αγγλικα..αλλα οταν βγηκε στα ελληνικα....το διαβασα και στα ελληνικα... και εχω δει και τις δυο ταινιες....και δεν μπορω να ξεκολλησω...[οχι πως θελω...]χιχι...και τωρα ανυπομονω για τισ αλλες 2 ταινιες....α!και ειμαι και καινουργια εδω!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Forks Αριθμός μηνυμάτων : 442 Registration date : 05/11/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Κυρ 6 Δεκ 2009 - 11:10 | |
| Σια μου σιγα-σιγα θα προσανατολιστης ε3αλου και εγω(καποτε)ημουν καινουρια εδω!!!!!!!!!!!!!και 3ερεις εεε?τωρα εισε το ''μωρο''μας αν κοιταξεις πανω απο το αβαταρ συ εχει κατι αστερακια και λεει οτι εισε το μωρο του Λυκοφως...ΑΑΑ και τι ομαδα εισε εντ ηη Τζει? | |
|
| |
breeze of wolf Eclipse Bitten
Ηλικία : 28 Τόπος : second star to the right, and straight on till morning Αριθμός μηνυμάτων : 373 Registration date : 14/07/2009
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Modifing Relations
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Κυρ 6 Δεκ 2009 - 11:13 | |
| Χυχυ και εγώ έτσι ακριβός!! όταν βγήκε το twilight στο σινεμά δεν τρελάθηκα να πάω ακόμα δεν τρελάθηκα και όταν είδα τη ταινία!! ...Αλλα όταν διάβασα τα βιβλία ...Όταν διάβασα αυτά τα θαυματουργά βιβλία.... .....Έγινα άλλος άνθρωπος!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την breeze of wolf στις Κυρ 6 Δεκ 2009 - 11:15, 1 φορά | |
|
| |
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Κυρ 6 Δεκ 2009 - 11:14 | |
| να πω την αληθεια δεν εχω διαβασει τα 3 τελεφταια | |
|
| |
Siaki_J Twilight Human
Ηλικία : 29 Τόπος : Kolxiko-Lagadas Αριθμός μηνυμάτων : 13 Registration date : 01/12/2009
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Κυρ 6 Δεκ 2009 - 11:15 | |
| ναι το προσε3α οτι λεει twilight baby.... εμμμ.....δεν μπορω να αποφασισω τι team ειμαι ακομαααα..... | |
|
| |
breeze of wolf Eclipse Bitten
Ηλικία : 28 Τόπος : second star to the right, and straight on till morning Αριθμός μηνυμάτων : 373 Registration date : 14/07/2009
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Modifing Relations
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Κυρ 6 Δεκ 2009 - 11:19 | |
| Τότε μέχρi στιγμής είσαι τeam Switzerland(δηλαδή και τζεικομπ και Εντουαρντ) όπως εγώ αλλα καλύτερα να μεταφέρουμε αυτό το θέμα στο Cofee time γιατι είμαστε | |
|
| |
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Κυρ 6 Δεκ 2009 - 11:35 | |
| ΑΑΑ!ΚΛ ΕΙΣΕ ΤΕΑΜ suietzerland!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kai egv moy aresoyn kai oi 2 | |
|
| |
Siaki_J Twilight Human
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Κυρ 6 Δεκ 2009 - 11:37 | |
| τα 3 τελευταια βιβλια???δηλαδη διαβασες μονο το λυκοφως? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Κυρ 6 Δεκ 2009 - 11:53 | |
| ναι γτ δεν μου αρεσει να βγαζω εικονες απο το μυαλο μου θελω να βλεπω αυτο που γινετε εξελου θα δωσω που θα δωσω λευτα ασ τα δωσω στα dvd | |
|
| |
Siaki_J Twilight Human
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Κυρ 6 Δεκ 2009 - 12:13 | |
| χανεις που δεν τα διαβαζεις...εχει παααααρα πολλες σκηνες στα βιβλια τις οποιες δεν τις εχει στις ταινιες...χανεις....!!!! | |
|
| |
| And so the lambs fell in love with...Twilight | |
|