Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Παρ 2 Οκτ 2009 - 0:13
εγω πρωτα ειδα την ταινια και μετα απο μηνες μου πηρε δωρο η αδερφη μου το New moon και το eclipce στα ελληνικα βεβαια(το καλοκαιρι αν θυμαμαι καλα) και η κολλητη μου ειχε το λυκοφως(το οποιο και μου το χαρισε ) και ετσι εμαθα για το Twlight saga!!! και απο τοτε εχω κολλησει
Morena Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 45 Τόπος : Κορυδαλλός Αριθμός μηνυμάτων : 1227 Registration date : 10/10/2009
Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Σαβ 10 Οκτ 2009 - 21:06
Χωρίς να έχω ακούσει ποτέ για την ταινία κάτι ούτε και για την σειρά της τετραλογίας, έπεσε στα χέρια μου το dvd... βλέποντας την ταινία κόλλησα άσχημα... εξαιρετική ατμόσφαιρα, καμία σχέση με θρίλερ, splash και επιστημονικη φαντασία.. ενθουστιάστικα και την επόμενη μέρα το συζήτησα στην δουλειά όταν μια συνάδελφος μου είπε για τα βιβλία. Την επόμενη αγόρασα τα δυο πρώτα και πρίν λίγο καιρό πήρα και το τρίτο. Διαβάζοντας το πρώτο βιβλίο, κάθε βράδυ έβλεπα και την ταινία, χιχιχι! Τώρα ξεκίνησα το δεύτερο. Προτιμώ να το έχω διαβάσει πριν δω την ταινία. Δεν θέλω να τα διαβάσω γρήγορα (διότι με πνίγει η αγωνία για την εξέλιξη :p), απολαμβάνω κάθε πρόταση... Αναρωτιέμαι πως θα αισθάνομαι όταν διαβάσω και το τελευταίο... καθώς τώρα βρίσκομαι στο στάδιο όπου δεν θα ήθελα να τελειώσει ποτέ η ιστορία του Έντουαρτ και της Μπέλλα...
BellaNessieSwan Twilight Human
Ηλικία : 32 Τόπος : Forks Αριθμός μηνυμάτων : 13 Registration date : 12/10/2009
Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Δευ 12 Οκτ 2009 - 22:35
Εγώ βασικά πρωτοείδα το βιβλίο του Λυκόφωτος σε μια φίλη μου...Αν και είχα ακούσει πολλά για αυτο,δεν μου είχε κινήσει ιδιαίτερα το ενδιαφέρον..και πραγματικά,μόλις το διάβασα δεν ξεκόλλησα με τίποτα μα τίποτα! Φυσικά μετα έγινα και συχνή πελάτισσα του βιβλιοπωλείου...
Πάντως ειλικρίνα όλη η σείρα σου πείνει το αίμα!!!Είναι τόσο φανταστικά αυτα τα βιβλία που τουλαχιστόν εγώ μόλις τα διαβάζω μπαίνω σε έναν άλλο κόσμο!!!Πάντως ένα εχω να πω...Η Στέφανι είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!Που να έβλεπα και εγώ τέτοια όνειρα...
Τώρα πια κατάντησα να είμαι μια SuPeRcRaZyTwIlIgHtFan!!!!
freakyannie Twilight Human
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 74 Registration date : 22/09/2009
Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τρι 13 Οκτ 2009 - 13:39
BellaNessieSwan έγραψε:
Η Στέφανι είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!Που να έβλεπα και εγώ τέτοια όνειρα...
Αυτό ξανα πες το!!!!!
Bella-Edward-Renesmee Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 2 Registration date : 05/10/2009
Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Κυρ 18 Οκτ 2009 - 14:23
Μια μέρα μια φίλη μου μου είπε: Θα πάω να δω το Λυκόφως στο σινεμά. Εγώ της είπα δεν θέλω να το δω. (βλέπετε γινόταν σάλος και δεν ήθελα να έχω σχέση όλους αυτούς) Αφού γύρισε η φίλη μου μου είπε ότι της άρεσε πολύ αλλά δεν της άρεσε η Μπέλλα σαν κορίτσι και μου είπε λίγο την υπόθεση. Εγώ της είπα ότι ποτέ δεν θα το δω... Μια μέρα δεν θυμάμαι πως ακριβώς απλά ξύπνησα και πήγα και πήρα το βιβλίο. Είπα άμα είναι να δω την ταινία για να έχω και την δική μου άποψη πάνω στο θέμα να διαβάσω τουλάχιστον πρώτα το βιβλίο. Και έτσι ξεκίνησα. Το απόγευμα που διάβαζα το βιβλίο Λυκόφως μπήκα στο ιντερνέτ και ταυτόχρονα έβλεπα και την ταινία. Η ταινία δεν μου άρεσε τόσο πολύ όσο το βιβλίο... Αλλά από εκείνη την ημέρα και μετά έγινα η πιο ΒΑΜΜΈΝΗ φαν από την παρέα μου...
(όταν είχε βγει η Χαραυγή και δεν την είχα πάρει η κολλητή μου βαριόταν να με ακούει να μιλάω για αυτό... έλεγα συνέχεια θέλω την Χαραυγή και αχ και βαχ... Με την σειρά Λυκόφως έχω κάνει και τα προσωπικά μου ρεκόρ. Το Λυκόφως, την Νέα Σελήνη και την Έκλειψη τα διάβασα μέσα σε μια εβδομάδα το καθένα. Ενώ την Χαραυγή την διάβασα μέσα σε 5 μέρες)
SpunK RansoM Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 30 Τόπος : Θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 693 Registration date : 23/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Κυρ 18 Οκτ 2009 - 14:52
Εγω ειχα παει να δω μια ταινια ...δν 8υμαμαι ποια ηταν...και παιζει το τραιλερ του λυκοφως στην αρχη νομιζα οτι ειχε σχεση με λυκανθρωπους...για να μην τα πολυλογο μου κινησε το ενδιαφερον και το ειδα στο internet περιπου ενα μηνα πριν ερθει στην ελλαδα...εφαγα τετοιο κολλημα που μιλουσα για αυτο στις κολλητες μου...τις εβαλαν να το δουν με το ζορι μια φορα.... ε τοτε ηταν που κολλησε και η αλλη η φιλη και μαζι εχουμε παθει την τρελα του αιωνα...φυσικα μετα πηγαμε και το ειδαμε στην πρεμιερα...εγω πηρα και τα βιβλια εννοειται!!!
pretty witch Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 34 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 518 Registration date : 11/06/2009
Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τετ 21 Οκτ 2009 - 23:58
Λοιπόν εγώ άρχισα κάπως έτσι: Πάω μια μέρα ήσυχα και ωραία σχολείοοο....Και συναντάω μια φίλη μου,απο το πρωί μέχρι να σχολάσουμε μιλούσε για μια ταινία twilight...που να ξέρω τώρα εγώ τι είναι αυτό...εε μετά απο αρκετές ώρες λογοδιάρροιας από την φίλη μου αποφασίζω να κατευάσω την ταινία για να δω τι περιβόητο γίνεται σε μια σκηνή του baseball:what: (πιο πολύ για αυτήν μιλούσε...δεν την αδικώ! ) Εεεεε οκκκ όλοι μπορείτε να φανταστείτε την συνέχειααα.... Μανια σας λέωωωω....τι βιβλία τι κάθε βράδυ την ταίνια τι κλάμα και κακοοοο!!!! και τώωωρα περιμένω για το new moon με αγωνία και διαβάζω απο 1000000000 το κάθε βιβλίο....πάντως κορίτσια όσο και αν με στεναχωρει....τα βιβλία με τις ταινίες κάμια σχέση η αλήθεια να λέγεται.....και μια άλλη αλήθεια ταινία χώρις rodert όπως και να το κανουμε δε γίνεται με τίποτα αφου στο new moon δεν θα παίξει και πολύ
Cullen Twilight Human
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 7 Registration date : 22/10/2009
Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Παρ 23 Οκτ 2009 - 2:05
Εγώ το λυκόφως το άκουσα για πρώτη φορά απο την αδελφή μου, αλλά δεν έδωσα βάση. Ουσιαστικά δεν με ενθουσίασε η ιστορία μας κοπέλας που ερωτεύεται ένα βαμπίρ, και ας μου είχε πει η αδελφή μου όλη την ιστορία. Σχεδόν ένα μήνα αργότερα μια φίλη μου, μου μίλησε ξανά για την σειρά. Ήταν ενθουσιασμένη. Και έτσι απο περιέργεια είδα την ταινία. Και κόλλησα. Κόλλησα τόσο πολύ που διάβασα τα 3 πρώτα βιβλία συνολικά, σε 5 μέρες. Πως το λέει ο Εντουαρτν; Όταν πίνουν ανθρώπινο αίμα τους πιάνει ένα είδος φρενίτιδας. Ακριβώς αυτό επαθα με τα βιβλία.
Eclipse_alex Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 1 Registration date : 27/10/2009
Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τρι 27 Οκτ 2009 - 13:46
Προσωπικά το Twilight το ανακάλυψα εντελώς τυχαία. Δεν μου το σύστησε κανείς ούτε ήξερα πριν τα βιβλία. Βασικά τον Περασμένο Νοέμβρη έψαχνα να κατεβάσω καμιά καλή ταινία να δω και έπεσα πάνω στο Λυκόφως. Μου άρεσε ο τίτλος του και είπα ας το κατεβάσω Τελικά όμως εκείνη τη στιγμη βαρέθηκα δεν το είδα, μετά από πολύυυυ καιρό το βρήκα στον υπολογιστή μου και είπα 'Ας το δω' Και από τότε κόλλησα!! Από τοτε έχω διαβάσει όλα τα βιβλία και περιμένω με ανυπομονεσία την Νέα Σελήνη..!
XENIA BLACK Twilight Human
Ηλικία : 33 Τόπος : ARGYROYPOLH Αριθμός μηνυμάτων : 5 Registration date : 25/10/2009
Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τρι 27 Οκτ 2009 - 14:34
Πάντα μου άρεσαν οι ταινίες με βρυκόλακες και λυκάνθρωπους! Έτσι όταν βγήκε το twilight στον κινηματογράφο...πήρα την κολλητή μου και πήγαμε να το δούμε!! Αυτό ήταν...κολλήσαμε και οι δυο για τα καλά!!!!!! Πήραμε μετά και τα βιβλία και τα διαβάσαμε......και από το πρωί ως το βράδυ μιλάμε μόνο για αυτό!!!!! Περιμένουμε με ανυπομονεσία το new moon.....και τα επόμενα!!!!!!!!!!!
Εστελλα Καλεν New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : Στο καστρο του κορακιου Αριθμός μηνυμάτων : 165 Registration date : 30/10/2009
Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Παρ 30 Οκτ 2009 - 21:03
Εστέλλα μοιάζουμε λίγο σε αυτό γιατί και ο δικός μου αδερφός ως συνήθως ενα απόγευμα κατέβαζε ταίνίες...Έτσι αποφάσισε να μου φέρει καμιά 20αρια ετσι για να'χω να δω!!!Εγω εντωμεταξυ είχα δει κάπου για το λυκόφως αλλα δεν είχα τρελαθεί κι ολας....Ασε που νόμιζα οτι ειχε να κανει με λυκους...Ετσι οταν μου εφερε να δω τις ταινίες ηταν η πρωτη στη σειρα,και την έβαλα!Περιττο να σας πω ότι καθως προχωρούσε το έργο παρακαλούσα να μην τελειώσει!Δεν αντεχα να τελειώσει με αποτελεσμα το ίδιο εκείνο βραδυ να το δω 3 φορές στη σειρα!Ενταξει εννοείται πως το άλλο πρωί είχα πληροφορηθεί πληρως γι' αυτο και αγόρασα τα βιβλία!!!!!!!Απο τότε είμαι TWILIGHTER ώς το μεδούλι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jasper Hale Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : Cullen's House Αριθμός μηνυμάτων : 18 Registration date : 30/10/2009
Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Παρ 30 Οκτ 2009 - 21:34
μια συμμαθητρια μου ενα πρωι στο σχολειο μου ειπε για την ταινια το λυκοφως και μετα πηγα σπιτι μου την κατεβασα μεσω νετ και μου αρεσε..μετα απο 3 βδομαδες αγορασα το πρωτο βιβλιο μετα το δευτερο και μετα το τριτο..το τεταρτο δεν το εχω ακομη
Strider New Moon Victim
Ηλικία : 114 Τόπος : Φιορο του Λεβαντε και οποιος καταλαβε καταλαβε! Αριθμός μηνυμάτων : 221 Registration date : 25/10/2009
Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Παρ 30 Οκτ 2009 - 21:38
να το παρεις ειναι πολυ ωραιο στο τελος με χαλασε λιγο αλλα ειναι πολλυ καλο καλως ηρθες κιολας
riana_vampoula Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 2 Registration date : 30/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τρι 3 Νοε 2009 - 19:29
Εγω λοιπόν οταν πρωτογνώρισα την σειρά ημουν πολυ βοδι γτ δεν ήξερα τιποτα! Λοιπον είδα το Twilight σε dvd και δεν μου τραβηξε καθολου την προσοχη... μου ελεγαν οι φιλες μου ¨Ξερεις πολλα κοριτσια είναι κολλημενα με αυτο, γιατι ειναι τελειο!¨αλλα εγώ τιποτα! Μετά απο 2 χρονάκια πήγα σε μια έκθεση βιβλίου στην πόλη μου... Είδα το Λυκόφως, την Νεα Σεληνη και την Εκλειψη! Ε, λοιπον δεν ηξερα τιποτα που συζητουσα κιολας ποιο απο τα τρια να παρω ενω δεν ηξερα κανενα... ... ελεος.... τελικα [παλι καλα!] που πηρα το Λυκόφως! Και άρχιζα να γίνομαι μανιακή! Και έπαθα μια λαχταρα, μα τι λαχταρα! Θα πηγαίναμε τοτε στο Παρίσι για διακοπές... Ε πήρα και εγώ το Λυκόφως και το τελειωσα οταν είχαμε ακομα 3 μερες διαμονής. Πω, πω παιδια δεν φανταζεστε ποσο ηθελα τη Νεα Σεληνη! Ε επιτέλους πήγαμε στην πατρίδα και το αγορασα... Ε τοτε άρχισαν ολα! Ημουν εκτος τοπου και χρονου, ολη την μερα πανω απο ενα βιβλίο... Εχ, και εγινα κι εγώ μανιακή... Παντως αμα γινόταν θα ηθελα να υπήρχαν 20 βιβλία στην σειρά για το Λυκόφως για να μην σταματήσω να διαβαζω. Α, και by the way που λεμε , η μετάφραση για το midnight sun που εκανε η nasiatheslayer είναι φανταστική!
evaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 2003 Registration date : 27/10/2009
Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τρι 3 Νοε 2009 - 20:17
με μενα τα πράγματα άρχισαν πριν από λίγους μήνες στην κατασκήνωση εκεί σε μια βραδιά ταινίας είδα για πρώτη φορά το twlight και φυσικά κολλησα ξετρελαθηκα και με την υποθεσή, αλλά κυρίως με τους πρωταγωνιστές, την kristen και τον robert!!!!!mail2: γι αυτό άρχισα και να διαβάζω τη σειρά των βιβλίων, την οποία και λάτρεψα νομίζω θα ήταν περιττό να πω ότι το twilight saga είναι η αγαπημενη μου ταινία και βιβλία-κόλλημα ε????????
crazy Twilight Human
Ηλικία : 32 Τόπος : πορτο ραφτη,αττικη Αριθμός μηνυμάτων : 44 Registration date : 16/10/2009
Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τετ 4 Νοε 2009 - 14:11
Λοιπον................ Ακουγα ολα τα κοριτσια που μιλουσαν για την ταινια και απορουσα γιατι εδειχναν τοσο ενθουσιασμο!!!!!!!!!Απο περιεργεια και μονο την κατεβασα και τοτε κολλησα για τα καλα!!!!!!!!!! Στη συνεχεια καθως εμαθα οτι βγηκε και η σειρα με τα βιβλια,πωροθηκα τελειως ....Και φυσικα ξερετε τι εγινε στη συνεχεια{.......}πολυ απλα ακομη δεν μπορω να ξεκολλησω!!!!!!!!!!!!!! Εχω διαβασει αρκετες φορες το καθε βιβλιο αλλα καθε φορα μου φαινετε σαν να τα διαβαζω για πρωτη.............
konstantia Twilight Human
Ηλικία : 39 Τόπος : θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 4 Registration date : 05/11/2009
Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Πεμ 5 Νοε 2009 - 12:06
καλημέρα σας!!!!πως άρχισε... ημουν σε μια φίλη μου και οταν πηγα να τη δω μου λεει ελα να δουμε ταινια... την ειπα βαριεμαι.. δεν μου και καθολου καλα ψυχολογικα... λογω χωρισμού.... και να το!!!!!!!ετσι αρχισε... ειδα την ταινία και ετσι ειχα γινει.. και φυσικα έγινα τρελή οπαδός......
Lunna Cullen Twilight Human
Ηλικία : 30 Τόπος : Forks Αριθμός μηνυμάτων : 54 Registration date : 08/11/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Δευ 9 Νοε 2009 - 15:13
Λοιπον,εγω... θελετε την αλη8εια?? στην αρχη το σνομπαρα τελειως...!! ημουν στις τουαλετες στο σχολειο.. και ακουγα να λενε εκει δυο συμμαθητριες μου για αυτο.. λεω...καμια μ**** θα ειναι παλι... δεν ηξερα καν το στορυ... τελως παντων..το σαββατο εκεινης της εβδομαδας δεν ειχα τιποτα να κανω... και αποφασισα να παω να το δω... περριτο να σας πω οτι ειχα λιωσει με την απιστευτη ΘεΙκοτητα του Robert! εεε την επομενη μερα οπως φανταζεστε παραγγειλα τα βιβλια..!! μεχρι στιγμης τα εχς διαβασει απο δυο φορες το καθενα.. παω και τριτη στο New Moon..! και οπως καταλαβατε...ειμαι πιο καμμενη απο καρβουνο... ξερω τα παντα ολα..xDxD..
ααα...και κλασσικα...--> thanks που μ ακουσατε..!!cya!!
~!Cristi!~ Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : Forks Αριθμός μηνυμάτων : 442 Registration date : 05/11/2009
Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Δευ 9 Νοε 2009 - 15:17
DanaeCullen έγραψε:
Dimitra_Ony_Edward έγραψε:
Εγώ θα πρέπει να ευχαριστήσω την αδερφή μου, ήταν αυτή που μου κίνησε την περιέργεια να τα διαβάσω όταν την έβλεπα επί μια βδομάδα να μην βγαίνει από το δωμάτιο και να είναι όλη μέρα με το βιβλίο στο χέρι!!! Όταν το άρχισα τα είχα παίξει, και έχω καταλήξει να αγοράζω οτιδήποτε δω να έχει πάνω Twilight!!!
Πω πω προς στιγμην νομιζα πως εισαι η δικη μου αδερφη ρε γιατι ακριβως ετσι κολλησε κ αυτη και τρομαξα!!!!(γιατι ειναι team jacob και μου σπαει τα νευρα ) τελος παντων καλωσωρισες στην παρεα μας!
και μενα μ την σπαει οποιος ειναι team jacob
Lunna Cullen Twilight Human
Ηλικία : 30 Τόπος : Forks Αριθμός μηνυμάτων : 54 Registration date : 08/11/2009
Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Δευ 9 Νοε 2009 - 15:20
εγω δεν εκνευριζομαι πολυ...γτ δεν μπορω να πω...ο Taylor ειναι κουκλι!! και γενικα μου αρεσουν ολα απο το saga!!! ολα ειναι φοβερα~!~!~!~!~! αλλα αφου ενας ειναι ο θεος πως να το κανουμε!!! αφου ολες εχουμε OCD(obsessive cullen desorder)..εμεις φταιμε?
Ηλικία : 29 Τόπος : Forks Αριθμός μηνυμάτων : 442 Registration date : 05/11/2009
Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Δευ 9 Νοε 2009 - 15:43
Το εβλεπα στην tv να παιζει το treiler του φαντστικα οτι θα ειναι καμια ταινια τρομου και επιδει μου αρεσουν ειπα να το δω δεν μου εκανε εντιποση... την αλλη μερα το (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΗΤΑΝ)το ειπα στην φιλη μου!Τι το ηθελα μανιακη εγινε με το TWILIGHT δεν κολισα αμεσος απλα βαριομουν να ακουω για αυτο... περασαν μερεσ οσπου δεν αντεχα αλλο ειπα να το δω μαζι της για να την ικανοποιισω. το ιδαμε 1,2...τιποτα εγω στον κοσμου μου το μονο που μου αρεσε ηταν ο Robert. ελα ομοσ που η ριμαδα η τιχη σε φαιρνει στο NEW MOON!!!!!!!!!!!... EEEEE!αυτο ηταν μου αρεσε αλλα ΟΧΙ σε βαθμο που να ενοχλω τουσ αλλους(για σενα το λεω Ρενα!!!!!!!!!!!!!)
ευχαριστω και πολι μαλιστα που το διβασατε(χαχαχαχαχιχιχιχιχ!!!!!!!!!!!!!!!!!)
Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Δευ 9 Νοε 2009 - 15:48
Lunna Cullen έγραψε:
εγω δεν εκνευριζομαι πολυ...γτ δεν μπορω να πω...ο Taylor ειναι κουκλι!! και γενικα μου αρεσουν ολα απο το saga!!! ολα ειναι φοβερα~!~!~!~!~! αλλα αφου ενας ειναι ο θεος πως να το κανουμε!!! αφου ολες εχουμε OCD(obsessive cullen desorder)..εμεις φταιμε?
ο καθενας μα αυτον που του αρεσει(Robert !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!... )
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Παρ 13 Νοε 2009 - 19:25
Η αλήθεια είναι ότι με την ταινία( θα με πειτε τρελή το ξέρω ) δν ενθουσιαστηκα ιδιαίτερα την 1η φορά που την είδα αλλα μου άρεσε και την πήρα σε ντιβιντι απο μαύρο μετα από λιγες μέρες....τον Αύγουστο όμως αφου όργωσα το μισό Αιγαίο θα πηγαινα 15 ημέρες γιαγιά και παππού τι θαέκανα εκεί????????? Οπότε πήγα στο βιβλιοπωλείο και πήρα το βιβλίο από τότε κόλλησα.....μετά από 2 μέρες βρήκα βιβλιοπωλειο και για τα υπόλοιπα...έχω καεί και το ξέρω.... Αυτό ήταν από τότε όποτε μπορώ μπαίνω φόρουμ και γενικά ζω στο λυκοφωκόσμο μου........... Αλλά διστυχως Εντουαρντ και τα σχετικά δεν βλέπω πουθενά............