Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 32 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 32 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 32 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 32 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 32 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 32 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 32 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 32 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 32 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 32 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

And so the lambs fell in love with...Twilight

Πήγαινε κάτω 
+249
Mental Shield
nana mplak
Teodan
i love edward 2
ROBELINA
Bella Marie Swan
bReakDowN-Mark
kati
Nantia Hale_Biers
Emy+Robert
niki
breathless
*evdokia*
marina forever
Rosemarie Cullen
Anactaciaa_Rosetta Cullen
marina
Bellsten
Marzaki Cullen
Vivaki Cullen
ElpidoulaPattinson
!!!twilight!!!
LITSA0089
jennypara
Mrs.Christina
mpellanti21
esme
aLmOsT_nOrMaL
di1996
Evaline
despina aek
Izabella Swan
ed<3
anastasia_1992
gwgwka
twilightsagaddicted
<3<3Ms.Kolina<3
Wonder
MyrtoCullen
AliceK
Lizzy Cullen
AnaroseCullen
Afelop
evi
swan
athina
Drama Queen
vikaki21
gossamer
pink
αντα
Bella Cullen12
Rob+MJ4ever!!
kristen(a)
Deppy
lykofotaki
princesskitty
d@n@e twilight!
renaki
roberta
Bella_Cullen22
Arianna
Mary Alice Brandon
mimigk
ntinaki
NukeFan
DEMONA CULLEN PATTINSON
Vampi
mR.Geo
John Cullen
stupid lumb
liaki
twilight girl
AST
Siaki_J
sof
Μαργαριτα
Ashley Greene
RafaelaVolturi
patrick
tina cullen
RafaelaCullen
T-NM-E-BD
~!Cristi!~
Lunna Cullen
konstantia
crazy
evaki
riana_vampoula
Strider
Jasper Hale
Renesmi
Εστελλα Καλεν
XENIA BLACK
Eclipse_alex
Cullen
pretty witch
Bella-Edward-Renesmee
freakyannie
BellaNessieSwan
Morena
Nemesis Of Bellin
Edbel
fafoula1234
OnirodamastHs
lena
robert 4ever
NICKY
vampiroula
mariap
kollhmenh
Natali Cullen
sofaki 95 edward 4ever
..::Rikku::..
christi_twilight
bluesea
litsaki_kourkoubinaki
VLaSia =)
volturi girl
linaki
demi
jenaki
Mrs.Cullen
Sloorp
team edward
twiligter
dreamofedward
LaDy_SoVeReigN
silenceprincess
Odelle
Fotis333
Flyingdutchman
breeze of wolf
twilightFOREVER
Connie Cullen
SpunK RansoM
thomi
alicecullen27
ren4itoy
Georgia P. C
elli
Renesmee C.
michelle
twilightaholic#1
bloody swan
lena_123
BigFanOfTwilight
Edward_ Breaking_ Dawn
Efst@thi@
sweetie
birdwatcher
ko0tso0
Fay1765
JuStleNe
twilightergirl
dolores!!
Fotini
nantiaki_twilight 4 ever
ice#fire
vampyra
maritca
mpourbi
hiddenfantasy
Melia
twilightaholic#
ChristinaCulen
ViolettaCullen18
kanty
edward_20
an8i
Melodie
Moonlight
bella_edward
butterfly
TZENIPAN
!~Twilighter~!
M@rIa
lila-->twi!ight<3
angepsi
Rosalie Hale
Ms Cullen
bedward__
mikulia
ΕΡΗ
smaragda
MIKAELLA
xrisa_twilight
anthian9
sunrise
emma cullen pattinson
edward's victim
ioannaki-twilightaddicted
sofakimpiskotaki
kikina
Isabella16
Isabella21
maraki-twilightholic
MiSs-->NtOuF*
BELLA22
maraki13_10
BELLA MARIE
Lion's_Lamb
Kikitsa_twilight
Marilou
chris-cullen
Vasiliki_Luvs_Vampires
Dorian_Grey
magic princess
.::Ελευθερία::.
April
Lancelot
natalia
Stella
kalkat
EternalQueen
Raven
Edward_Andreas
annabell
DEVille
LizCullen
Alexadruby the vampire
Christy
akaliakoukou
lionandlamp
RedRose13
SilverMusk
scarlet rose
emerald eyes
Ειrιnι
twilightmaniac
Rozali87
vantela
hobo
Gωgω-Twilighter
Neri
Crimson Beauty...
k_katerina
Princess
olympia-Mikel-Robert
Nancuko
tatufun
Vampire
spunkransom
Dimitra_Ony_Edward
nasiatheslayer
Darkbella
nessie
DanaeCullen
WhiteQueen
253 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 37  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
DEMONA CULLEN PATTINSON
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
DEMONA CULLEN PATTINSON

Θηλυκό Δίδυμος
Τόπος : συρος,ερμουπολη
Αριθμός μηνυμάτων : 458
Registration date : 25/12/2009

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Influencing emotions

And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 32 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 32 I_icon_minitimeΠαρ 25 Δεκ 2009 - 16:31

ημουν φαν του τραγουδιου τον paramore το decode δεν το ειχα προσεξει καλα το video clip μεχρι που το ειδα καλητερα και μου κοινησε το ενδιαφερον απ τα λογια και μονο του τραγουδιου καταλαβα οτι αυτο το εργο θα με σιγκλονισει οπως και εγινε, δεν ειχα την τυχη να το δω στον σινεμα το πηρα σε dvd ενα θα σας πω απ την μερα που το ειδα δηλαδει 8-2-09 μεχρι τωρα για 3 πραγματα ειμαι σιγουρη πρωτον οτι σαν τον edward callen δεν υπαρχει κανεις για μενα δευτερον θελω να γινω βρικολακας......lol.και τριτον ειμαι αθεραπευτα ερωτευμενη με τον robert pattinson σε τετοιο σημειο που οταν κανω ερωτα με το αγορι μου κλεινω τα ματια και φανταζομαι εκεινον...αχχχχχχχχχχ δεν μπορω ειναι οτι θελω σε εναν αντρα παντα μιλαω για τον edward οχι τον robert εχει διαφορα ο edward πρωτον αγαπαει με ολη του την δυναμη δεν απαταει ποτε την συντροφο του σε ακολουθει παντου σε προστατευει θα εδινε την ζωη του για σενα ειναι αθανατος ειναι απλα θεος και παιδαρος και στο κρεβατι πρεπει να τα δινει ολα απ οτι διαβασα και στο τεταρτο βιβλιο χαραυγη. ευχομαι μονο στην ταινια να γινει ετσι οπως τα λεει το βιβλιο ξερει καμια σας ρε κοριτσια αν θα γινει ετσι? πρεπει να γινει ετσι εχει πολυ ωραιο τελος αν και δεν σας κρυβω οτι στο τριτο βιβλιο η εκλειψη με ξενερωσε πολυ που η bella ερωτευετε τον jeikop και μεχρι να δω τι θα γινει στο τελος με επιασε η καρδια μου αυτα......αν ξερετε κατι παραπανω σας παρακαλω ενημερωστε με ....ευχαριστω ....και καλα χριστουγενννα σε ολους μας And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 32 532349
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
NukeFan
Twilight Human
Twilight Human
NukeFan

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : Chania
Αριθμός μηνυμάτων : 9
Registration date : 28/12/2009

Forks Student Profile
Team: Nomads
Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 32 I_icon_minitimeΔευ 28 Δεκ 2009 - 17:16

Σαν φαν των Lp ενημερωνόμουν για αυτούς κι έτσι έμαθα πως θα συμετάσχουν στο soundtrack του twilight... Έλεγα να πάω να το δω, πράγμα το οποίο δεν έκανα τελικά. Έπειτα κάπου τον Απρίλη η κολλητή μου άρχισε να μιλάει για ένα βιβλίο με το όνομα Λυκόφως και της είπα πως έλεγα να το δω σε ταινία αλλά δεν το δα. Μου είπε πως αγόρασε το βιβλίο κι είδε την ταινία η οποία δεν την ενθουσίασε και πολύ(τότε θεωρούσε τον Ρόμπερτ χάλια ακόμα.. αλλά άλλαξε γνώμη αργότερα). "είναι φοβερό το βιβλίο. Το διάβαζα μέχρι τις 3 το πρωί!!" επέμενε να το διαβάσω και μου το δάνεισε όταν βρεθήκαμε ξανά. Και τότε κόλλησα. Ήταν Κυριακή και την επόμενη μέρα είχα σχολείο όμως δεν με ένοιαζε. Διάβαζα, και διάβαζα και κατέληξα να φτάσω στην 286 σελίδα σε μια μέρα διότι είχα και μαθήματα. Έπειτα Δευτέρα δεν βρήκα χρόνο να διαβάσω παρα μόνο 60 σελίδες κι έπειτα την Τρίτη κάθησα και διάβασα το υπόλοιπο. Το πα στην κολλητή μου πως το διάβασα και συμφωνήσαμε να μου δώσει και τη Νέα Σελήνη την οποία τελείωσε. Διάβασα και τη Νέα Σελήνη κι έπειτα απο λίγες μέρες αγοράσαμε και οι 2 την Έκλειψη και σαν κολλημένες βάλαμε στοίχημα ποια θα το διαβάσει πιο πρώτα. Κέρδισα! Έπειτα κάποια στιγμή είδα και την ταινία. Σιγά σιγά κόλλησα με taylor (εμφανισιακά) κι έτσι έγινα και team Jacob (αν και σαν χαρακτήρας δεν μου αρέσει ούτε ο Τζέικ ούτε ο Εντ... ο Τζάσπερ είναι ο αγαπημένος μου αλλά ο ηθοποιός δεν με ενθουσιάζει...) Κι έπειτα απο κάμποσο καιρό Μάη με Ιούνη η κολλητή μου έγινε Ρομπερτοκολλημένη... Κι έτσι όλη την ώρα η κουβέντα μας πηγαίνει στο twilight μέσω αυτού. (επίσης: Η Χαραυγή με απογοήτευσε πολύ σαν βιβλίο αλλά τι να κάνουμε. Έχω την Έκλειψη για παρηγοριά!!)
ntinaki
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ntinaki

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : οπου ειναι και ο ΕDWARD!!!!!<3 <3 <3
Αριθμός μηνυμάτων : 1650
Registration date : 07/12/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 32 I_icon_minitimeΔευ 28 Δεκ 2009 - 18:17

ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΒΙΒΛΙΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΤΑΙΝΙΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ.
ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑ ΒΑΣΑ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ. ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΜΑΘΕ ΚΑΙ Η ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΛΗΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ
mimigk
Twilight Human
Twilight Human
mimigk

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : σε έναν κόσμο χωρίς ξυπνητίρια
Αριθμός μηνυμάτων : 15
Registration date : 30/12/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: See Through Lies

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 32 I_icon_minitimeΤετ 30 Δεκ 2009 - 10:58

Η δικιά μου ιστορία δεν είναι πολύ διαφορετική από τις δικές σας .Μια ήσυχη μέρα η αδερφή μου άρχισε να ζητωκραύγαζει ''το πήρα ναι το πήρα'' Πέρασαν τρεις μέρες και δεν έβγαινε έξω με τίποτα μέχρι που η μαμά μου της πήρε το βιβλίο από το χέρι και την έβγαλε ξανά στον έξω κόσμο
Και μένα με είχε φάει η περιέργεια να δω τι σόι πράγμα είναι αυτό το βιβλίο το πήρα να ρίξω μια ματιά και διάβασα τρία κεφάλαια μου άρεσε τόσο πολύ κυριολεκτικά δεν μπορούσα να ξεκολλήσω .Την επόμενη μέρα στήθηκα έξω από ένα βιβλιοπωλείο και περίμενα να ανοίξει μόλις άνοιξε όρμισα μέσα και έψαχνα σαν τρελή άδικος κόπος τίποτα δεν κατάφερα και μετά η πωλήτρια με ρώτησε ευγενικά αν χρειαζόμουν βοήθεια και με οδήγησε κατευθείαν στα βιβλία πήρα τα τρία και μετά για τρεις συνεχόμενες ημέρες δεν κοιμόμουν και διάβαζα και μέχρι να βγει η Χαραυγή είχα σκάσει
Mary Alice Brandon
Twilight Human
Twilight Human
Mary Alice Brandon

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Ξανθη
Αριθμός μηνυμάτων : 6
Registration date : 04/01/2010

Forks Student Profile
Team: Jasper - Alice Jasper - Alice
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 32 I_icon_minitimeΔευ 4 Ιαν 2010 - 17:36

Για να πω την αληθεια στην αρχή όλο για το twilight ακουγα απο ελληνες και ξενους και δεν ενθουσιαστηκα... δεν ηξερα καν οτι παιζει ο pattinson που τον ήξερα κι απο το Harry Potter... αλλα πήγα με μια φιλη μου και ειδα την ταινια ετσι απο περιεργεια (και επειδη θελαμε να αποφυγουμε ενα παιδικο παρτυ And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 32 Lol )... νταξει, καλη και η ταινια αλλα παλι δεν τρελαθηκα... όταν εψαχνα τι βιβλιο να διαβασω μου ηρθε η φλασια οτι αυτη η καλουτσικη ταινια ηταν και βιβλιο και το κατεβασα... ετσι κολλησα... And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 32 Icon_razz
http://twilightmaniacs.forumtwilight.com
Arianna
Twilight Human
Twilight Human
Arianna

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : sto feggariiiiii
Αριθμός μηνυμάτων : 99
Registration date : 28/11/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Το αρχικο μου λυκοφως   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 32 I_icon_minitimeΔευ 4 Ιαν 2010 - 23:28

Μια μερα ειχα παει σε μια φιλη μου και μου ειπε αν ηθελα να δω το λυκοφως!παροτι εγω δεν ηξερα πιο ηταν αυτο της ειπα ναι!

Καθως το βλεπαμε (στο σημειο με το αυτοκινητο που την εσωσε ο εντ)η μητερα μου μου ειπε οτι επρεπε να φυγουμε αλλα πρωτα αυτη η φιλη μου με πηρε στο δωματιο της να μου δειξει τον ρομπ στο κινητο της και μου ελεγε οτι ειναι κουκλος αλλα εγω η χαζη της ελεγα ελα καλε ενας βλακας ειναι ! (And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 32 80711 )

μετα απο 3 μηνες ειπα να ασχοληθω με το λυκοφως μεχρι που το κανεβασα στον υπολογιστη μου και το ειδα! And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 32 4947 And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 32 4947 And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 32 4947 And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 32 4947

μετα οπως σε ολοι μας αγορασα τα 4 βιβλια και εμαθα τα παντα και τωρα ειμαι ετοιμη να παω στον λυκοφωστρατο! And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 32 274215 And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 32 200352

και τωρα με διαβαζετε σε αυτο το τοπικ! And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 32 603117 And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 32 620541
Bella_Cullen22
Twilight Human
Twilight Human
Bella_Cullen22

Θηλυκό Sagittarius
Τόπος : Athens
Αριθμός μηνυμάτων : 3
Registration date : 31/08/2009

Forks Student Profile
Team:
Special ability Special ability:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 32 I_icon_minitimeΤρι 5 Ιαν 2010 - 19:55

Καλησπερα & καλη χρονια εγω ειχα ειδη μανια με βρυκολακες & ειχα δει το τραιλερ της Ταινιας & ηθελα πολυ να το δω αλλα δεν βρηκα εισητηρια & μετα απο κανα μηνα το κατεβασα & μολις το ειδα κολλησα για τα καλα & ετσι μετα αγορασα ολα τα βιβλια... And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 32 620541
roberta
Twilight Human
Twilight Human
roberta

Θηλυκό Sagittarius
Τόπος : Μαλια
Αριθμός μηνυμάτων : 8
Registration date : 07/01/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 32 I_icon_minitimeΠαρ 8 Ιαν 2010 - 15:19

Ηταν Ιανουαριος και η κολλητη μου που ειχε ηδη δει την ταινια εκανε σαν τρελη να την ξαναδει και να με πεισει να την δω για να κολλησω και εγω.Εκεινη μου ειχε πει οτι ειχε να κανει με ενα κοριτσι που ερωτευοταν ενα βρυκολακα το θεωρησα καπως τρομακτικο και ετσι δεν του εδωσα σημασια μιας και δεν ειμαι πολυ του τρομακτικου.Τελικα πηγαμε να το δουμε..........................πραγματικα κολλησα οχι μονο με την ταινια αλλα και το βιβλιο....................και τον EDWARD απο τοτε εχω διαβασει 1.000.000 φορες τα βιβλια αλλα και τις ταινιες τις εχω δει 1.000.000 φορες
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 32 4947
renaki
Twilight Human
Twilight Human
renaki

Θηλυκό Λέων
Τόπος : γλυκα νερα
Αριθμός μηνυμάτων : 28
Registration date : 03/12/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 32 I_icon_minitimeΠαρ 8 Ιαν 2010 - 16:02

Ολα αρχισαν απο τον αδερφο μου...ειχαι παει να δει την ταινια (twilight) κ μ ειπε οταν γυρισε πως ταινια ειναι καταπληκτικη και πως δεν πεζεται αλλα εγω δεν τον πιστεψα..μετα απο καιρο οταν βγηκε σε dvd ειπα να παρω να τν δω απο περιεργεια ....απο τοτε δεν μπορο να ξεκολισο εχο φαει γερο κολημα και το εχω δει εκατομιριες φορες και δεν χορτενω να το βλεπω..... And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 32 274215
d@n@e twilight!
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
d@n@e twilight!

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : Αθηνα,γλυκά νερά
Αριθμός μηνυμάτων : 1570
Registration date : 01/11/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 32 I_icon_minitimeΠαρ 8 Ιαν 2010 - 17:23

εμαθα για τα βιβλια το 2007 και οταν βγηκε η ταινια την ειδα και εφαγα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΛΗΜΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μαλιστα ελεγα οτι θα ειμουνα η μονη στο σχολειο και οτι δεν θα ειχα να το σηζητησω με κανεναν...αλλα βρηκα τη Δωρα που ειχε φαει και εκεινη τρελο κολημμα και μαλλιστα μου ειπε και για το φορουμ και απο τοτε δεν λεω να ξεκολησω με ΚΑΜΙΑ δυναμη,καθως και με τον εντουαρντ!!!!
princesskitty
Twilight Human
Twilight Human
princesskitty

Αριθμός μηνυμάτων : 7
Registration date : 04/01/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 32 I_icon_minitimeΚυρ 10 Ιαν 2010 - 11:26

Εγω ειχα ακουσει για το Λυκοφως και ηθελα να το διαβασω...οι αδερφες μου ομως αρχισαν να μου λενε τι θα κατσεις να κανεις να διαβαζεις για βρικολακες Evil or Very Mad και ετσι εγω δεν το πηρα...
Μετα απο καιρο μπαινω στο δωματιο της αδερφης μου
Cool Cool και βλεπω το Λυκοφως στη καρεκλα της !!! Επαθα σοκ...
Τεσπα...αρχισα να το διαβαζω και να εχω τρελα με τον Εντουαρντ. Μεσα σε 3 μερες το ειχα τελιωσεις....Μολις το τελιωσα μοθ λεει η αδερφη μου εχω παρει και την Νεα Σεληνη...Τρελα εγς Embarassed
ΕΕΕΕ ενταξει...μετα οπως ειχαν ερθει και τα αλλα δυο...ηρθε και η Εκλειψη με την Χαραυγη...
και τωρα ανυπομωνω για τις ταινιες
Rolling Eyes
Μπορω να πω οτι εχω παθει τρελαααα!!
Vampi
Twilight Human
Twilight Human
Vampi

Θηλυκό Sagittarius
Τόπος : κρητη
Αριθμός μηνυμάτων : 71
Registration date : 23/12/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 32 I_icon_minitimeΚυρ 10 Ιαν 2010 - 12:31

roberta έγραψε:
Ηταν Ιανουαριος και η κολλητη μου που ειχε ηδη δει την ταινια εκανε σαν τρελη να την ξαναδει και να με πεισει να την δω για να κολλησω και εγω.Εκεινη μου ειχε πει οτι ειχε να κανει με ενα κοριτσι που ερωτευοταν ενα βρυκολακα το θεωρησα καπως τρομακτικο και ετσι δεν του εδωσα σημασια μιας και δεν ειμαι πολυ του τρομακτικου.Τελικα πηγαμε να το δουμε..........................πραγματικα κολλησα οχι μονο με την ταινια αλλα και το βιβλιο....................και τον EDWARD απο τοτε εχω διαβασει 1.000.000 φορες τα βιβλια αλλα και τις ταινιες τις εχω δει 1.000.000 φορες
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 32 4947

εγω ειμαι η κολλητη της .........
εγω την επεισα να την δει ...........
geek
lykofotaki
New Moon Victim
New Moon Victim
lykofotaki

Θηλυκό Λέων
Τόπος : ολη τν μερα στην αγκαλια τ εντουαρντ στο αγαπημενο μσ λιβαδι...ααχ
Αριθμός μηνυμάτων : 109
Registration date : 28/12/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 32 I_icon_minitimeΔευ 11 Ιαν 2010 - 13:23

λοιπον......εγω για τ κλτερο βιβλιο τ κοσμου ευχαριστω καθημερινα τ faceboοκ.......δν ηξερα απολιτως τπτ!!!!!!!εκανα ενα τεστ κ η ιδανικη ταινια για μενα βγηκε φυσικα......τ ΛΥΚΟΦΩΩΩΩΩΩΩΣ!!!!!!!!!!!!!ε....τ πηρα σ dvd κ μλσ ειδα τν εντ ν μπαινει στην ταξη ημν σιγουρη πς δν υπηρχε ουτε μια περιπτωση ν τν αφησω ησυχο μ τν μπελλα!!!!!!!χιχιχι.....τν ερωτευτηκα παραφορα κ μετα ακολουθησαν τ αλ βιβλια.....για ν φανταστειτε διαβασα τ νεα σεληνη μεσα σ μονο μια μερα!!!!!!!!! lol! ναι ναι ξερω......αλ δν μπορουσα ν αφησω τν εντ στην ιταλια!!!!!!!!χιχιχι....αφου σασ ενημερωσα για τν ιστορια μ τρεχω ν τν βρω!!!!!!!!!κ παλι καθημερινες προσευχες στο face π μ εβαλε στο σωστο δρομο!!!!!!!!! And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 32 6512 And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 32 388681 And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 32 150320
roberta
Twilight Human
Twilight Human
roberta

Θηλυκό Sagittarius
Τόπος : Μαλια
Αριθμός μηνυμάτων : 8
Registration date : 07/01/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 32 I_icon_minitimeΔευ 11 Ιαν 2010 - 15:27

[/quote]
εγω ειμαι η κολλητη της .........
εγω την επεισα να την δει ...........
geek

ναι εισαι η επιρροη μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
volturi girl
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
volturi girl

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : London, UK
Αριθμός μηνυμάτων : 3819
Registration date : 26/08/2009

Forks Student Profile
Team: Volturi Volturi
Special ability Special ability: Inflict Pain with Thoughs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 32 I_icon_minitimeΔευ 11 Ιαν 2010 - 15:32

Θα πω και εγω την ιστορια μου που θα σας φανει σαν της ζωης μου! Η αληθεια ειναι οτι δεν θυμαμαι την ζωη μου πριν απο το Λυκοφως!
Η τρελα μου ξεκινησε απο το dvd γιατι στην ταινια οταν την ειδα στο cinema εχασα το περισσοτερο... δεν θα δωσω λεπτομεριες το πως...
Τον Μαρτιο λοιπον δευτερη η κολλητη μου Κριστι με πειρε τηλεφωνο για να παμε να το δουμε. Η Αναλυση της εικονας ηταν χαλια οποτε παλι δεν καταλαβα τι γινοταν και μολις εμαθα οτι βγεικε το dvd το νοικιασα! Το θυμαμαι καλα το ειδα αρχικα το βραδυ 1 φορα αλλα κολλησα κριμα που επρεπε να το επιστρεψω! Μετα προσπαθουσα απεγνωσμενα να το νοικιασω για να το ξαναδω αφου στην μνημη μου ειχε αποτυπωθει ο Ρομπερτ αλλα συνεχως ηταν νοικιασμενο ε δεν αντεξα και εκανα κρατηση για κατευθιαν μολις το φερουν!
Και αυτο ηταν! Το ειδα μεσα σε ενα Σαββατοκυριακο 14 φορες! Ρεκορ για εμενα τοτε! Ειδα τα παντα διεγραμμενες σκηνες, την μουσικη που ειχε μπει στην ταινια ολα! Απο εκει εμαθα για τα βιβλια! (ξεχασα να πω οτι το soundtrack decode μου αρεσε παρα πολυ απο τοτε που βγηκε μιας και ειμαι φανατικη τηλεθεατης του Mtv) Ειχα τρελαθει! Επερνα τις φιλες τηλεφωνο μου και ελεγα για την τελειοτιτα της ταινιας! Λοιπον ξεχασα να αναφερω την συνδεση μου με τα βιβλια... τα εμαθα απο τις διεγραμμενες σκηνες και απο την συνεντευξη τησ Στεφανη στο Special Edition του Twilight! Ε μολις πειρα το Λυκοφως εκανα παλι προσωπικο μου ρεκορ αφου το διαβασα σε 3 μερες και οσο πηγενα στα αλλα βιβλια εξερεση της Χαραυγης οι μερες που εκανα για να τελειωσω τα βιβλια μιονοντουστα. Επρεπε να κανω κατι και αποφασισα να τα ξαναδιαβασω και να ξαναδω την ταινια και δειτε με τωρα! Ειμαι μια φαν η οποια εχει δει την πρωτη ταινια της σειρας 239 φορες, την δευτερη 5 και εχω διαβασει το Λυκοφως 23 φορες την Νεα Σεληνη 19 την Εκλειψη 35 και την Χαραυγη 4! Εχω γεμισει μια ντουλαπα ενα τοιχο και την ποστα μου με αφισες και παω δυναμικα για τον δευτερο τοιχο! Καλα δεν χρειαζεται να σας γραψω κι αλλα ειναι ηδη ηκουραστικα αυτα που γραφω αρα! Ευχαριστω που με ακουσατε!
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 32 906998
http://the-doctor-is-saved.tumblr.com/
Deppy
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
Deppy

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 433
Registration date : 13/09/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 32 I_icon_minitimeΔευ 11 Ιαν 2010 - 22:38

Λοιπόν εγώ αρχικά κόλλησα με την 1 ταινία την οποία και σταμάτησα σχεδον στη μέση για να πάω προπόνηση μιας και έκανα το τεράστιο λάθος να μην την δω στο σινεμά. Οπότε μόλις μπαίνω στο βιβλιοπολείο για να αγοράσω ένα λογοτεχνικό βιβλίο και αμέσος κατάλαβα πιο ήταν αυτό. Ε αυτή ήταν καιι η αρχή αφού έχω διαβάσει όλα τα βιβλία΄2-3 φορές και έχω δει τις ταινίες πάνω απο 200. And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 32 150320
kristen(a)
Twilight Human
Twilight Human
kristen(a)

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Iraklio
Αριθμός μηνυμάτων : 96
Registration date : 04/12/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 32 I_icon_minitimeΔευ 11 Ιαν 2010 - 23:00

Αχχ εγω εχω πολυ παραξενη αρχη...Λοιπον μια μερα ειδα τν δαφημιση στην τηλεοραση κ νομιζα πως το εργο ειναι θριλερ ετσι δν του εδωσα σημασια..μετα απο 4 βδομαδες πηγα να κοιμιθω στ σπιτι μιας φιλης μου κατα τσ 12(οπου η τηλεωραση δν ειχε τπτ)μουπε πως εχει σε DVD το Λυκοφως(η αλη8ια δν ηθελα να το δω αμαρτια μ αλλα...)μετα απο πολυ ωρα κ μετα απο πολλα παρακαλια με επισε να τ δουμε το ιδιο βραδυ κατα τισ 5 ξυπνησα κ τοβαλα να τ ξαναδω...Ε απο τοτε το Μαριω(η φιλη μ) εχει μετανιωσει τν ωρα κ τν στιγμη που με εβαλε ν το δω...Απο τοτε κοιμαμαι κ ξυπναω με τα βιβλια οποτε δν διαβαζω τ βιβλια βλεπω τις ταινιες η ειμαι μεσα...πφφφ... And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 32 620541 And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 32 603117
Rob+MJ4ever!!
Twilight Human
Twilight Human
Rob+MJ4ever!!

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : thessaloniki
Αριθμός μηνυμάτων : 5
Registration date : 12/01/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 32 I_icon_minitimeΤετ 13 Ιαν 2010 - 17:49

εγω μιλουσα με μια φιλη μου απο την αγγλια και μου ειπε πως ειναι κολιμμενη με το twilight και πως ο αγαπημενος τησ ηθοποιος ειναι ο Robert Pattinson.Eν τω μεταξυ ακουγα απο ολους πωσ το λυκοφως ειναι τελειο και πωσ ειναι η πιο ωραια ταινια και ελεγα εγω:ποσο ωραια μπορει να ειναι αυτη η ταινια???Μετα απο παααρα πολυ καιρο ειδα πως ειχαι το λυκοφως στην τηλεοραση και αποφασισα να το δω.Απο τοτε εχο κολλισει με το twilight και τον πρωταγωνιστη του And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 32 21223
Vampi
Twilight Human
Twilight Human
Vampi

Θηλυκό Sagittarius

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 32 I_icon_minitimeΣαβ 16 Ιαν 2010 - 13:41

λογικο ακουγεται !(να εχεις κολλισει)και ποιος δεν εχει κολλισει με την ταινια και φυσικα με τον edward!
kristen(a)
Twilight Human
Twilight Human
kristen(a)

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Iraklio
Αριθμός μηνυμάτων : 96
Registration date : 04/12/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 32 I_icon_minitimeΔευ 18 Ιαν 2010 - 19:49

Rob+MJ4ever!! έγραψε:
εγω μιλουσα με μια φιλη μου απο την αγγλια και μου ειπε πως ειναι κολιμμενη με το twilight και πως ο αγαπημενος τησ ηθοποιος ειναι ο Robert Pattinson.Eν τω μεταξυ ακουγα απο ολους πωσ το λυκοφως ειναι τελειο και πωσ ειναι η πιο ωραια ταινια και ελεγα εγω:ποσο ωραια μπορει να ειναι αυτη η ταινια???Μετα απο παααρα πολυ καιρο ειδα πως ειχαι το λυκοφως στην τηλεοραση και αποφασισα να το δω.Απο τοτε εχο κολλισει με το twilight και τον πρωταγωνιστη του And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 32 21223

ποσο σε καταλαβαινω....ποια κοπελα που τς απεσουν οι πριγκιππες και τα ροζ συννεφα δν τον εχει επωτευτει...Ο χαρακτηρας ειναι απλα οτι θελει καθε γυναικα κ κατα τν γνωμη μ κ Ο Ροπμ που εχει καταλαβει αυτο τν χαρακτιρα ειναι οτι θελει μια γυναικα...χιχιχιχιχ And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 32 150320 And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 32 150320 And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 32 465227
Vampi
Twilight Human
Twilight Human
Vampi

Θηλυκό Sagittarius

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 32 I_icon_minitimeΤετ 20 Ιαν 2010 - 19:20

σε καταλαβαινω ^ faint
Bella Cullen12
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Bella Cullen12

Θηλυκό Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 1018
Registration date : 02/01/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Shield Against Physical Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 32 I_icon_minitimeΣαβ 23 Ιαν 2010 - 17:07

Όλα άρχισαν όταν η φίλη μου η Ιζα. μου είπε την περίληψη του Twilight με χάλια τρόπο και καθώς εγώ δεν ήμουν fan των ταινιών με βρικόλακες είπα ότι δεν πρόκειται να το δώ, μέχρι που η φίλη μου η Ιωάννα ήρθε χαμογελαστή στο σπίτι μου με το DVD του Twilight στο χέρι. Της είπα ότι δεν θα το έβλεπα και εκείνη μου είπε ναι καλά -αφήνοντάς το DVD πάνω στο γραφείο μου- λέγοντας ότι έπρεπε να πάει στα Αγγλικά της. Η μαμά μου δεν ήταν σπίτι θα γυρνούσε στις 10 το βράδυ, η ώρα ήταν μόνο 2 το μεσημέρι και είχα διαβάσει όλα τα μαθήματα του σχολείου. Κάθισα πάνω στο κρεβάτι μου κοιτάζοντας επίμονα το DVD. Ξαφνικά πετάγομαι πάνω τρομαγμένη από τον ήχο του τηλεφώνου. Ήταν η κολλητή μου η Φραντζέσκα, πήρε να μου πει ότι είδε εχθές το Twilight και πως δεν έχει σταματήσει α το σκέφτεται. Εκνευρισμένη ανοίγω τον υπολογιστή μπαίνω στο Internet και πατάω Twilight. 61,500,000 σελίδες ανοίγω την πρώτη διαβάζοντας την περίληψη. Η περίληψη καμία σχέση με την περίληψη με αυτή που μου είχε πει η Ιζα.. Ικανοποιημένη με αυτά που διάβασα αλλά όχι σίγουρη, βάζω την ταινία να παίζει. Στο τέλος κοιτούσα σαν χαζή την οθόνη της τηλεόρασης με δάκρυα στα μάτια. Μέχρι τώρα έχω διαβάσει από 4 φορές όλα τα βιβλία. Μετά που είδα την ταινία όλοι μου λένε πως έχω όλα τα χαρακτηριστικά της Bella. Δεν ξέρω, το μόνο που ξέρω είναι πως είμαι τρελή για το "The Twilight Saga"!!!
αντα
Twilight Human
Twilight Human
αντα

Θηλυκό Sagittarius
Τόπος : κορδελιο θεσσαλονικησ
Αριθμός μηνυμάτων : 29
Registration date : 05/12/2009

Forks Student Profile
Team: Emmett - Rosalie Emmett - Rosalie
Special ability Special ability: Inflict Pain with Thoughs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 32 I_icon_minitimeΣαβ 23 Ιαν 2010 - 22:55

εχω στην αρχη οταν ακουσα για το λυκοφωσ στην αρχη δεν ειχα δωσει σημασια γιατι ελεγα οτι ειναι ακομη μια ιστορια με βαμπιρ και αυτα σηνιθωσ με απωθουν . μετα η μαμα μιασ φιλησ μου μου το πηρε δωρο γιατα γενεθλια μου στην αρχη πηγα και το εβεαλα στο ραφι αφου με ειχε πρηξει μια φιλη μου να τησ το δανιζω πηρα την αποφαση και τησ το εδωσα ματα την επομενη μερα γραφαμε αρχαια και οπωσ ημασταν ολεσ με το βιβλιο των αρχαιων στο χερι αυτη ειχε το λυκοφωσ αυτο μου κεντρισε το ενδιαφερον γιατι η φιλη μου ηθελε να περνει παντα καλουσ βαθμουσ και δεν μπορουσαμε να την ξεκολησουμε .μετα απο δυο μερεσ οταν μου το επεστρεψε αρχισα να το διδβαζω και κολλησα
pink
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
pink

Θηλυκό Λέων
Τόπος : αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 1257
Registration date : 20/01/2010

Forks Student Profile
Team: Carlisle - Esme Carlisle - Esme
Special ability Special ability: Playing in the New Moon Movie

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 32 I_icon_minitimeΣαβ 23 Ιαν 2010 - 23:22

εγω ειχα διαβασει την περιληψη απο το περιοδικο της κατερινα και μου αρεσε αυτη η περιληψη... τελικα πηγα και το ειδα.... βεβαια η ταινια δεν με ενθουσιασε αλλα ο ρομπ μου αρεσε πολυ... ετσι μετα οταν πηγα φροντιστιριο(περισυ εγραφα πανελληνιες) μια συμμαθητρια μου διαβαζε παθιασμενα το twilight και απο περιεργεια πηγα και το πηρα το πασχα γιατι δεν προλαβαινα επειδη ειχα σχολειο και φροντιστιριο και τελικα μετα απο αυτο κολλησα για τα καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! γιατι αυτη η σκηνοθετης το χαλασε το εργο και εβγαλε πολα ωραια κομματια που ειχε γυρισει δυστυχως...... And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 32 872396 And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 32 4736
Bella Cullen12
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Bella Cullen12

Θηλυκό Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 1018
Registration date : 02/01/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Shield Against Physical Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 32 I_icon_minitimeΣαβ 30 Ιαν 2010 - 11:15

Όλα άρχισαν όταν η φίλη μου η Ιζαμπώ, μου είπε την περίληψη του Twilight με χάλια τρόπο και καθώς εγώ δεν ήμουν fan των ταινιών με βρικόλακες είπα ότι δεν πρόκειται να το δώ, μέχρι που η φίλη μου η Ιωάννα ήρθε χαμογελαστή στο σπίτι μου με το DVD του Twilight στο χέρι. Της είπα ότι δεν θα το έβλεπα και εκείνη μου είπε ναι καλά -αφήνοντάς το DVD πάνω στο γραφείο μου- λέγοντας ότι έπρεπε να πάει στα Αγγλικά της. Η μαμά μου δεν ήταν σπίτι θα γυρνούσε στις 10 το βράδυ, η ώρα ήταν μόνο 5 το μεσημέρι και είχα διαβάσει όλα τα μαθήματα του σχολείου. Κάθισα πάνω στο κρεβάτι μου κοιτάζοντας επίμονα το DVD. Ξαφνικά πετάγομαι πάνω τρομαγμένη από τον ήχο του τηλεφώνου. Ήταν η κολλητή μου η Φραντζέσκα, πήρε να μου πει ότι είδε εχθές το Twilight και πως δεν έχει σταματήσει α το σκέφτεται. Εκνευρισμένη ανοίγω τον υπολογιστή μπαίνω στο Internet και πατάω Twilight. 100,500,000 σελίδες ανοίγω την πρώτη διαβάζοντας την περίληψη. Η περίληψη καμία σχέση με αυτή που μου είχε πει η Ιζαμπώ. Ανικανοποίητη με αυτά που διάβασα και καθόλου σίγουρη, βάζω την ταινία να παίζει. Στο τέλος κοιτούσα σαν χαζή την οθόνη της τηλεόρασης με δάκρυα στα μάτια. Να φανταστείτε τις επόμενες δύο μέρες η μαμά μου νόμιζε πως είχα πέσει σε κατάθλιψη και δεν με άφησε να πάω στο σχολείο -που να φανταζόταν πως αυτή ήταν η χειρότερη επιλογή που έκανε-, γιατί εγώ ήμουν όλη την ώρα μπροστά στην τηλεόραση... Η φίλη μου η Ιζαμπώ με έπεισε να διαβάσω τα βιβλία λέγοντας μου πως είναι καλύτερα από τις ταινίες, και έχει δίκιο. Μέχρι τώρα έχω διαβάσει από 4 φορές όλα τα βιβλία. Μετά που είδα την ταινία όλοι μου λένε ότι έχει αλλάξει ο χαρακτήρας μου και πως μοιάζω απόλυτα Bella And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 32 876749 Δεν ξέρω, το μόνο που ξέρω πάντως είναι πως είμαι τρελή για το "The Twilight Saga"!!! And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 32 616544

And so the lambs fell in love with...Twilight
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 32 από 37Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 37  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Favorite Quotes
» I love the way you lie..

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Volterra's Court :: Biology Lab-
Μετάβαση σε: