| And so the lambs fell in love with...Twilight | |
|
+249Mental Shield nana mplak Teodan i love edward 2 ROBELINA Bella Marie Swan bReakDowN-Mark kati Nantia Hale_Biers Emy+Robert niki breathless *evdokia* marina forever Rosemarie Cullen Anactaciaa_Rosetta Cullen marina Bellsten Marzaki Cullen Vivaki Cullen ElpidoulaPattinson !!!twilight!!! LITSA0089 jennypara Mrs.Christina mpellanti21 esme aLmOsT_nOrMaL di1996 Evaline despina aek Izabella Swan ed<3 anastasia_1992 gwgwka twilightsagaddicted <3<3Ms.Kolina<3 Wonder MyrtoCullen AliceK Lizzy Cullen AnaroseCullen Afelop evi swan athina Drama Queen vikaki21 gossamer pink αντα Bella Cullen12 Rob+MJ4ever!! kristen(a) Deppy lykofotaki princesskitty d@n@e twilight! renaki roberta Bella_Cullen22 Arianna Mary Alice Brandon mimigk ntinaki NukeFan DEMONA CULLEN PATTINSON Vampi mR.Geo John Cullen stupid lumb liaki twilight girl AST Siaki_J sof Μαργαριτα Ashley Greene RafaelaVolturi patrick tina cullen RafaelaCullen T-NM-E-BD ~!Cristi!~ Lunna Cullen konstantia crazy evaki riana_vampoula Strider Jasper Hale Renesmi Εστελλα Καλεν XENIA BLACK Eclipse_alex Cullen pretty witch Bella-Edward-Renesmee freakyannie BellaNessieSwan Morena Nemesis Of Bellin Edbel fafoula1234 OnirodamastHs lena robert 4ever NICKY vampiroula mariap kollhmenh Natali Cullen sofaki 95 edward 4ever ..::Rikku::.. christi_twilight bluesea litsaki_kourkoubinaki VLaSia =) volturi girl linaki demi jenaki Mrs.Cullen Sloorp team edward twiligter dreamofedward LaDy_SoVeReigN silenceprincess Odelle Fotis333 Flyingdutchman breeze of wolf twilightFOREVER Connie Cullen SpunK RansoM thomi alicecullen27 ren4itoy Georgia P. C elli Renesmee C. michelle twilightaholic#1 bloody swan lena_123 BigFanOfTwilight Edward_ Breaking_ Dawn Efst@thi@ sweetie birdwatcher ko0tso0 Fay1765 JuStleNe twilightergirl dolores!! Fotini nantiaki_twilight 4 ever ice#fire vampyra maritca mpourbi hiddenfantasy Melia twilightaholic# ChristinaCulen ViolettaCullen18 kanty edward_20 an8i Melodie Moonlight bella_edward butterfly TZENIPAN !~Twilighter~! M@rIa lila-->twi!ight<3 angepsi Rosalie Hale Ms Cullen bedward__ mikulia ΕΡΗ smaragda MIKAELLA xrisa_twilight anthian9 sunrise emma cullen pattinson edward's victim ioannaki-twilightaddicted sofakimpiskotaki kikina Isabella16 Isabella21 maraki-twilightholic MiSs-->NtOuF* BELLA22 maraki13_10 BELLA MARIE Lion's_Lamb Kikitsa_twilight Marilou chris-cullen Vasiliki_Luvs_Vampires Dorian_Grey magic princess .::Ελευθερία::. April Lancelot natalia Stella kalkat EternalQueen Raven Edward_Andreas annabell DEVille LizCullen Alexadruby the vampire Christy akaliakoukou lionandlamp RedRose13 SilverMusk scarlet rose emerald eyes Ειrιnι twilightmaniac Rozali87 vantela hobo Gωgω-Twilighter Neri Crimson Beauty... k_katerina Princess olympia-Mikel-Robert Nancuko tatufun Vampire spunkransom Dimitra_Ony_Edward nasiatheslayer Darkbella nessie DanaeCullen WhiteQueen 253 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
DEMONA CULLEN PATTINSON Eclipse Bitten
Ηλικία : 38 Τόπος : συρος,ερμουπολη Αριθμός μηνυμάτων : 458 Registration date : 25/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Παρ 25 Δεκ 2009 - 16:31 | |
| ημουν φαν του τραγουδιου τον paramore το decode δεν το ειχα προσεξει καλα το video clip μεχρι που το ειδα καλητερα και μου κοινησε το ενδιαφερον απ τα λογια και μονο του τραγουδιου καταλαβα οτι αυτο το εργο θα με σιγκλονισει οπως και εγινε, δεν ειχα την τυχη να το δω στον σινεμα το πηρα σε dvd ενα θα σας πω απ την μερα που το ειδα δηλαδει 8-2-09 μεχρι τωρα για 3 πραγματα ειμαι σιγουρη πρωτον οτι σαν τον edward callen δεν υπαρχει κανεις για μενα δευτερον θελω να γινω βρικολακας......lol.και τριτον ειμαι αθεραπευτα ερωτευμενη με τον robert pattinson σε τετοιο σημειο που οταν κανω ερωτα με το αγορι μου κλεινω τα ματια και φανταζομαι εκεινον...αχχχχχχχχχχ δεν μπορω ειναι οτι θελω σε εναν αντρα παντα μιλαω για τον edward οχι τον robert εχει διαφορα ο edward πρωτον αγαπαει με ολη του την δυναμη δεν απαταει ποτε την συντροφο του σε ακολουθει παντου σε προστατευει θα εδινε την ζωη του για σενα ειναι αθανατος ειναι απλα θεος και παιδαρος και στο κρεβατι πρεπει να τα δινει ολα απ οτι διαβασα και στο τεταρτο βιβλιο χαραυγη. ευχομαι μονο στην ταινια να γινει ετσι οπως τα λεει το βιβλιο ξερει καμια σας ρε κοριτσια αν θα γινει ετσι? πρεπει να γινει ετσι εχει πολυ ωραιο τελος αν και δεν σας κρυβω οτι στο τριτο βιβλιο η εκλειψη με ξενερωσε πολυ που η bella ερωτευετε τον jeikop και μεχρι να δω τι θα γινει στο τελος με επιασε η καρδια μου αυτα......αν ξερετε κατι παραπανω σας παρακαλω ενημερωστε με ....ευχαριστω ....και καλα χριστουγενννα σε ολους μας | |
|
| |
NukeFan Twilight Human
Ηλικία : 29 Τόπος : Chania Αριθμός μηνυμάτων : 9 Registration date : 28/12/2009
Forks Student Profile Team: Nomads Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Δευ 28 Δεκ 2009 - 17:16 | |
| Σαν φαν των Lp ενημερωνόμουν για αυτούς κι έτσι έμαθα πως θα συμετάσχουν στο soundtrack του twilight... Έλεγα να πάω να το δω, πράγμα το οποίο δεν έκανα τελικά. Έπειτα κάπου τον Απρίλη η κολλητή μου άρχισε να μιλάει για ένα βιβλίο με το όνομα Λυκόφως και της είπα πως έλεγα να το δω σε ταινία αλλά δεν το δα. Μου είπε πως αγόρασε το βιβλίο κι είδε την ταινία η οποία δεν την ενθουσίασε και πολύ(τότε θεωρούσε τον Ρόμπερτ χάλια ακόμα.. αλλά άλλαξε γνώμη αργότερα). "είναι φοβερό το βιβλίο. Το διάβαζα μέχρι τις 3 το πρωί!!" επέμενε να το διαβάσω και μου το δάνεισε όταν βρεθήκαμε ξανά. Και τότε κόλλησα. Ήταν Κυριακή και την επόμενη μέρα είχα σχολείο όμως δεν με ένοιαζε. Διάβαζα, και διάβαζα και κατέληξα να φτάσω στην 286 σελίδα σε μια μέρα διότι είχα και μαθήματα. Έπειτα Δευτέρα δεν βρήκα χρόνο να διαβάσω παρα μόνο 60 σελίδες κι έπειτα την Τρίτη κάθησα και διάβασα το υπόλοιπο. Το πα στην κολλητή μου πως το διάβασα και συμφωνήσαμε να μου δώσει και τη Νέα Σελήνη την οποία τελείωσε. Διάβασα και τη Νέα Σελήνη κι έπειτα απο λίγες μέρες αγοράσαμε και οι 2 την Έκλειψη και σαν κολλημένες βάλαμε στοίχημα ποια θα το διαβάσει πιο πρώτα. Κέρδισα! Έπειτα κάποια στιγμή είδα και την ταινία. Σιγά σιγά κόλλησα με taylor (εμφανισιακά) κι έτσι έγινα και team Jacob (αν και σαν χαρακτήρας δεν μου αρέσει ούτε ο Τζέικ ούτε ο Εντ... ο Τζάσπερ είναι ο αγαπημένος μου αλλά ο ηθοποιός δεν με ενθουσιάζει...) Κι έπειτα απο κάμποσο καιρό Μάη με Ιούνη η κολλητή μου έγινε Ρομπερτοκολλημένη... Κι έτσι όλη την ώρα η κουβέντα μας πηγαίνει στο twilight μέσω αυτού. (επίσης: Η Χαραυγή με απογοήτευσε πολύ σαν βιβλίο αλλά τι να κάνουμε. Έχω την Έκλειψη για παρηγοριά!!) | |
|
| |
ntinaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 26 Τόπος : οπου ειναι και ο ΕDWARD!!!!!<3 <3 <3 Αριθμός μηνυμάτων : 1650 Registration date : 07/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Δευ 28 Δεκ 2009 - 18:17 | |
| ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΒΙΒΛΙΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΤΑΙΝΙΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑ ΒΑΣΑ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ. ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΜΑΘΕ ΚΑΙ Η ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΛΗΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ | |
|
| |
mimigk Twilight Human
Ηλικία : 34 Τόπος : σε έναν κόσμο χωρίς ξυπνητίρια Αριθμός μηνυμάτων : 15 Registration date : 30/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τετ 30 Δεκ 2009 - 10:58 | |
| Η δικιά μου ιστορία δεν είναι πολύ διαφορετική από τις δικές σας .Μια ήσυχη μέρα η αδερφή μου άρχισε να ζητωκραύγαζει ''το πήρα ναι το πήρα'' Πέρασαν τρεις μέρες και δεν έβγαινε έξω με τίποτα μέχρι που η μαμά μου της πήρε το βιβλίο από το χέρι και την έβγαλε ξανά στον έξω κόσμο Και μένα με είχε φάει η περιέργεια να δω τι σόι πράγμα είναι αυτό το βιβλίο το πήρα να ρίξω μια ματιά και διάβασα τρία κεφάλαια μου άρεσε τόσο πολύ κυριολεκτικά δεν μπορούσα να ξεκολλήσω .Την επόμενη μέρα στήθηκα έξω από ένα βιβλιοπωλείο και περίμενα να ανοίξει μόλις άνοιξε όρμισα μέσα και έψαχνα σαν τρελή άδικος κόπος τίποτα δεν κατάφερα και μετά η πωλήτρια με ρώτησε ευγενικά αν χρειαζόμουν βοήθεια και με οδήγησε κατευθείαν στα βιβλία πήρα τα τρία και μετά για τρεις συνεχόμενες ημέρες δεν κοιμόμουν και διάβαζα και μέχρι να βγει η Χαραυγή είχα σκάσει | |
|
| |
Mary Alice Brandon Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : Ξανθη Αριθμός μηνυμάτων : 6 Registration date : 04/01/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Δευ 4 Ιαν 2010 - 17:36 | |
| Για να πω την αληθεια στην αρχή όλο για το twilight ακουγα απο ελληνες και ξενους και δεν ενθουσιαστηκα... δεν ηξερα καν οτι παιζει ο pattinson που τον ήξερα κι απο το Harry Potter... αλλα πήγα με μια φιλη μου και ειδα την ταινια ετσι απο περιεργεια (και επειδη θελαμε να αποφυγουμε ενα παιδικο παρτυ )... νταξει, καλη και η ταινια αλλα παλι δεν τρελαθηκα... όταν εψαχνα τι βιβλιο να διαβασω μου ηρθε η φλασια οτι αυτη η καλουτσικη ταινια ηταν και βιβλιο και το κατεβασα... ετσι κολλησα... | |
|
| |
Arianna Twilight Human
Ηλικία : 27 Τόπος : sto feggariiiiii Αριθμός μηνυμάτων : 99 Registration date : 28/11/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Το αρχικο μου λυκοφως Δευ 4 Ιαν 2010 - 23:28 | |
| | |
|
| |
Bella_Cullen22 Twilight Human
Ηλικία : 37 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3 Registration date : 31/08/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τρι 5 Ιαν 2010 - 19:55 | |
| Καλησπερα & καλη χρονια εγω ειχα ειδη μανια με βρυκολακες & ειχα δει το τραιλερ της Ταινιας & ηθελα πολυ να το δω αλλα δεν βρηκα εισητηρια & μετα απο κανα μηνα το κατεβασα & μολις το ειδα κολλησα για τα καλα & ετσι μετα αγορασα ολα τα βιβλια... | |
|
| |
roberta Twilight Human
Ηλικία : 29 Τόπος : Μαλια Αριθμός μηνυμάτων : 8 Registration date : 07/01/2010
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Παρ 8 Ιαν 2010 - 15:19 | |
| Ηταν Ιανουαριος και η κολλητη μου που ειχε ηδη δει την ταινια εκανε σαν τρελη να την ξαναδει και να με πεισει να την δω για να κολλησω και εγω.Εκεινη μου ειχε πει οτι ειχε να κανει με ενα κοριτσι που ερωτευοταν ενα βρυκολακα το θεωρησα καπως τρομακτικο και ετσι δεν του εδωσα σημασια μιας και δεν ειμαι πολυ του τρομακτικου.Τελικα πηγαμε να το δουμε..........................πραγματικα κολλησα οχι μονο με την ταινια αλλα και το βιβλιο....................και τον EDWARD απο τοτε εχω διαβασει 1.000.000 φορες τα βιβλια αλλα και τις ταινιες τις εχω δει 1.000.000 φορες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
renaki Twilight Human
Ηλικία : 29 Τόπος : γλυκα νερα Αριθμός μηνυμάτων : 28 Registration date : 03/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Παρ 8 Ιαν 2010 - 16:02 | |
| Ολα αρχισαν απο τον αδερφο μου...ειχαι παει να δει την ταινια (twilight) κ μ ειπε οταν γυρισε πως ταινια ειναι καταπληκτικη και πως δεν πεζεται αλλα εγω δεν τον πιστεψα..μετα απο καιρο οταν βγηκε σε dvd ειπα να παρω να τν δω απο περιεργεια ....απο τοτε δεν μπορο να ξεκολισο εχο φαει γερο κολημα και το εχω δει εκατομιριες φορες και δεν χορτενω να το βλεπω..... | |
|
| |
d@n@e twilight! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθηνα,γλυκά νερά Αριθμός μηνυμάτων : 1570 Registration date : 01/11/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Παρ 8 Ιαν 2010 - 17:23 | |
| εμαθα για τα βιβλια το 2007 και οταν βγηκε η ταινια την ειδα και εφαγα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΛΗΜΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μαλιστα ελεγα οτι θα ειμουνα η μονη στο σχολειο και οτι δεν θα ειχα να το σηζητησω με κανεναν...αλλα βρηκα τη Δωρα που ειχε φαει και εκεινη τρελο κολημμα και μαλλιστα μου ειπε και για το φορουμ και απο τοτε δεν λεω να ξεκολησω με ΚΑΜΙΑ δυναμη,καθως και με τον εντουαρντ!!!! | |
|
| |
princesskitty Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 7 Registration date : 04/01/2010
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Κυρ 10 Ιαν 2010 - 11:26 | |
| Εγω ειχα ακουσει για το Λυκοφως και ηθελα να το διαβασω...οι αδερφες μου ομως αρχισαν να μου λενε τι θα κατσεις να κανεις να διαβαζεις για βρικολακες και ετσι εγω δεν το πηρα... Μετα απο καιρο μπαινω στο δωματιο της αδερφης μου και βλεπω το Λυκοφως στη καρεκλα της !!! Επαθα σοκ... Τεσπα...αρχισα να το διαβαζω και να εχω τρελα με τον Εντουαρντ. Μεσα σε 3 μερες το ειχα τελιωσεις....Μολις το τελιωσα μοθ λεει η αδερφη μου εχω παρει και την Νεα Σεληνη...Τρελα εγς ΕΕΕΕ ενταξει...μετα οπως ειχαν ερθει και τα αλλα δυο...ηρθε και η Εκλειψη με την Χαραυγη... και τωρα ανυπομωνω για τις ταινιες Μπορω να πω οτι εχω παθει τρελαααα!! | |
|
| |
Vampi Twilight Human
Ηλικία : 29 Τόπος : κρητη Αριθμός μηνυμάτων : 71 Registration date : 23/12/2009
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Κυρ 10 Ιαν 2010 - 12:31 | |
| - roberta έγραψε:
- Ηταν Ιανουαριος και η κολλητη μου που ειχε ηδη δει την ταινια εκανε σαν τρελη να την ξαναδει και να με πεισει να την δω για να κολλησω και εγω.Εκεινη μου ειχε πει οτι ειχε να κανει με ενα κοριτσι που ερωτευοταν ενα βρυκολακα το θεωρησα καπως τρομακτικο και ετσι δεν του εδωσα σημασια μιας και δεν ειμαι πολυ του τρομακτικου.Τελικα πηγαμε να το δουμε..........................πραγματικα κολλησα οχι μονο με την ταινια αλλα και το βιβλιο....................και τον EDWARD απο τοτε εχω διαβασει 1.000.000 φορες τα βιβλια αλλα και τις ταινιες τις εχω δει 1.000.000 φορες
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! εγω ειμαι η κολλητη της ......... εγω την επεισα να την δει ........... | |
|
| |
lykofotaki New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : ολη τν μερα στην αγκαλια τ εντουαρντ στο αγαπημενο μσ λιβαδι...ααχ Αριθμός μηνυμάτων : 109 Registration date : 28/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Δευ 11 Ιαν 2010 - 13:23 | |
| | |
|
| |
roberta Twilight Human
Ηλικία : 29 Τόπος : Μαλια Αριθμός μηνυμάτων : 8 Registration date : 07/01/2010
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Δευ 11 Ιαν 2010 - 15:27 | |
| [/quote] εγω ειμαι η κολλητη της ......... εγω την επεισα να την δει ........... ναι εισαι η επιρροη μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Δευ 11 Ιαν 2010 - 15:32 | |
| Θα πω και εγω την ιστορια μου που θα σας φανει σαν της ζωης μου! Η αληθεια ειναι οτι δεν θυμαμαι την ζωη μου πριν απο το Λυκοφως! Η τρελα μου ξεκινησε απο το dvd γιατι στην ταινια οταν την ειδα στο cinema εχασα το περισσοτερο... δεν θα δωσω λεπτομεριες το πως... Τον Μαρτιο λοιπον δευτερη η κολλητη μου Κριστι με πειρε τηλεφωνο για να παμε να το δουμε. Η Αναλυση της εικονας ηταν χαλια οποτε παλι δεν καταλαβα τι γινοταν και μολις εμαθα οτι βγεικε το dvd το νοικιασα! Το θυμαμαι καλα το ειδα αρχικα το βραδυ 1 φορα αλλα κολλησα κριμα που επρεπε να το επιστρεψω! Μετα προσπαθουσα απεγνωσμενα να το νοικιασω για να το ξαναδω αφου στην μνημη μου ειχε αποτυπωθει ο Ρομπερτ αλλα συνεχως ηταν νοικιασμενο ε δεν αντεξα και εκανα κρατηση για κατευθιαν μολις το φερουν! Και αυτο ηταν! Το ειδα μεσα σε ενα Σαββατοκυριακο 14 φορες! Ρεκορ για εμενα τοτε! Ειδα τα παντα διεγραμμενες σκηνες, την μουσικη που ειχε μπει στην ταινια ολα! Απο εκει εμαθα για τα βιβλια! (ξεχασα να πω οτι το soundtrack decode μου αρεσε παρα πολυ απο τοτε που βγηκε μιας και ειμαι φανατικη τηλεθεατης του Mtv) Ειχα τρελαθει! Επερνα τις φιλες τηλεφωνο μου και ελεγα για την τελειοτιτα της ταινιας! Λοιπον ξεχασα να αναφερω την συνδεση μου με τα βιβλια... τα εμαθα απο τις διεγραμμενες σκηνες και απο την συνεντευξη τησ Στεφανη στο Special Edition του Twilight! Ε μολις πειρα το Λυκοφως εκανα παλι προσωπικο μου ρεκορ αφου το διαβασα σε 3 μερες και οσο πηγενα στα αλλα βιβλια εξερεση της Χαραυγης οι μερες που εκανα για να τελειωσω τα βιβλια μιονοντουστα. Επρεπε να κανω κατι και αποφασισα να τα ξαναδιαβασω και να ξαναδω την ταινια και δειτε με τωρα! Ειμαι μια φαν η οποια εχει δει την πρωτη ταινια της σειρας 239 φορες, την δευτερη 5 και εχω διαβασει το Λυκοφως 23 φορες την Νεα Σεληνη 19 την Εκλειψη 35 και την Χαραυγη 4! Εχω γεμισει μια ντουλαπα ενα τοιχο και την ποστα μου με αφισες και παω δυναμικα για τον δευτερο τοιχο! Καλα δεν χρειαζεται να σας γραψω κι αλλα ειναι ηδη ηκουραστικα αυτα που γραφω αρα! Ευχαριστω που με ακουσατε! | |
|
| |
Deppy Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 433 Registration date : 13/09/2009
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Δευ 11 Ιαν 2010 - 22:38 | |
| Λοιπόν εγώ αρχικά κόλλησα με την 1 ταινία την οποία και σταμάτησα σχεδον στη μέση για να πάω προπόνηση μιας και έκανα το τεράστιο λάθος να μην την δω στο σινεμά. Οπότε μόλις μπαίνω στο βιβλιοπολείο για να αγοράσω ένα λογοτεχνικό βιβλίο και αμέσος κατάλαβα πιο ήταν αυτό. Ε αυτή ήταν καιι η αρχή αφού έχω διαβάσει όλα τα βιβλία΄2-3 φορές και έχω δει τις ταινίες πάνω απο 200. | |
|
| |
kristen(a) Twilight Human
Ηλικία : 30 Τόπος : Iraklio Αριθμός μηνυμάτων : 96 Registration date : 04/12/2009
| |
| |
Rob+MJ4ever!! Twilight Human
Ηλικία : 27 Τόπος : thessaloniki Αριθμός μηνυμάτων : 5 Registration date : 12/01/2010
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τετ 13 Ιαν 2010 - 17:49 | |
| εγω μιλουσα με μια φιλη μου απο την αγγλια και μου ειπε πως ειναι κολιμμενη με το twilight και πως ο αγαπημενος τησ ηθοποιος ειναι ο Robert Pattinson.Eν τω μεταξυ ακουγα απο ολους πωσ το λυκοφως ειναι τελειο και πωσ ειναι η πιο ωραια ταινια και ελεγα εγω:ποσο ωραια μπορει να ειναι αυτη η ταινια???Μετα απο παααρα πολυ καιρο ειδα πως ειχαι το λυκοφως στην τηλεοραση και αποφασισα να το δω.Απο τοτε εχο κολλισει με το twilight και τον πρωταγωνιστη του | |
|
| |
Vampi Twilight Human
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Σαβ 16 Ιαν 2010 - 13:41 | |
| λογικο ακουγεται !(να εχεις κολλισει)και ποιος δεν εχει κολλισει με την ταινια και φυσικα με τον edward! | |
|
| |
kristen(a) Twilight Human
Ηλικία : 30 Τόπος : Iraklio Αριθμός μηνυμάτων : 96 Registration date : 04/12/2009
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Δευ 18 Ιαν 2010 - 19:49 | |
| | |
|
| |
Vampi Twilight Human
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τετ 20 Ιαν 2010 - 19:20 | |
| σε καταλαβαινω ^ | |
|
| |
Bella Cullen12 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1018 Registration date : 02/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Σαβ 23 Ιαν 2010 - 17:07 | |
| Όλα άρχισαν όταν η φίλη μου η Ιζα. μου είπε την περίληψη του Twilight με χάλια τρόπο και καθώς εγώ δεν ήμουν fan των ταινιών με βρικόλακες είπα ότι δεν πρόκειται να το δώ, μέχρι που η φίλη μου η Ιωάννα ήρθε χαμογελαστή στο σπίτι μου με το DVD του Twilight στο χέρι. Της είπα ότι δεν θα το έβλεπα και εκείνη μου είπε ναι καλά -αφήνοντάς το DVD πάνω στο γραφείο μου- λέγοντας ότι έπρεπε να πάει στα Αγγλικά της. Η μαμά μου δεν ήταν σπίτι θα γυρνούσε στις 10 το βράδυ, η ώρα ήταν μόνο 2 το μεσημέρι και είχα διαβάσει όλα τα μαθήματα του σχολείου. Κάθισα πάνω στο κρεβάτι μου κοιτάζοντας επίμονα το DVD. Ξαφνικά πετάγομαι πάνω τρομαγμένη από τον ήχο του τηλεφώνου. Ήταν η κολλητή μου η Φραντζέσκα, πήρε να μου πει ότι είδε εχθές το Twilight και πως δεν έχει σταματήσει α το σκέφτεται. Εκνευρισμένη ανοίγω τον υπολογιστή μπαίνω στο Internet και πατάω Twilight. 61,500,000 σελίδες ανοίγω την πρώτη διαβάζοντας την περίληψη. Η περίληψη καμία σχέση με την περίληψη με αυτή που μου είχε πει η Ιζα.. Ικανοποιημένη με αυτά που διάβασα αλλά όχι σίγουρη, βάζω την ταινία να παίζει. Στο τέλος κοιτούσα σαν χαζή την οθόνη της τηλεόρασης με δάκρυα στα μάτια. Μέχρι τώρα έχω διαβάσει από 4 φορές όλα τα βιβλία. Μετά που είδα την ταινία όλοι μου λένε πως έχω όλα τα χαρακτηριστικά της Bella. Δεν ξέρω, το μόνο που ξέρω είναι πως είμαι τρελή για το "The Twilight Saga"!!! | |
|
| |
αντα Twilight Human
Ηλικία : 29 Τόπος : κορδελιο θεσσαλονικησ Αριθμός μηνυμάτων : 29 Registration date : 05/12/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Σαβ 23 Ιαν 2010 - 22:55 | |
| εχω στην αρχη οταν ακουσα για το λυκοφωσ στην αρχη δεν ειχα δωσει σημασια γιατι ελεγα οτι ειναι ακομη μια ιστορια με βαμπιρ και αυτα σηνιθωσ με απωθουν . μετα η μαμα μιασ φιλησ μου μου το πηρε δωρο γιατα γενεθλια μου στην αρχη πηγα και το εβεαλα στο ραφι αφου με ειχε πρηξει μια φιλη μου να τησ το δανιζω πηρα την αποφαση και τησ το εδωσα ματα την επομενη μερα γραφαμε αρχαια και οπωσ ημασταν ολεσ με το βιβλιο των αρχαιων στο χερι αυτη ειχε το λυκοφωσ αυτο μου κεντρισε το ενδιαφερον γιατι η φιλη μου ηθελε να περνει παντα καλουσ βαθμουσ και δεν μπορουσαμε να την ξεκολησουμε .μετα απο δυο μερεσ οταν μου το επεστρεψε αρχισα να το διδβαζω και κολλησα | |
|
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| |
| |
Bella Cullen12 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1018 Registration date : 02/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Σαβ 30 Ιαν 2010 - 11:15 | |
| Όλα άρχισαν όταν η φίλη μου η Ιζαμπώ, μου είπε την περίληψη του Twilight με χάλια τρόπο και καθώς εγώ δεν ήμουν fan των ταινιών με βρικόλακες είπα ότι δεν πρόκειται να το δώ, μέχρι που η φίλη μου η Ιωάννα ήρθε χαμογελαστή στο σπίτι μου με το DVD του Twilight στο χέρι. Της είπα ότι δεν θα το έβλεπα και εκείνη μου είπε ναι καλά -αφήνοντάς το DVD πάνω στο γραφείο μου- λέγοντας ότι έπρεπε να πάει στα Αγγλικά της. Η μαμά μου δεν ήταν σπίτι θα γυρνούσε στις 10 το βράδυ, η ώρα ήταν μόνο 5 το μεσημέρι και είχα διαβάσει όλα τα μαθήματα του σχολείου. Κάθισα πάνω στο κρεβάτι μου κοιτάζοντας επίμονα το DVD. Ξαφνικά πετάγομαι πάνω τρομαγμένη από τον ήχο του τηλεφώνου. Ήταν η κολλητή μου η Φραντζέσκα, πήρε να μου πει ότι είδε εχθές το Twilight και πως δεν έχει σταματήσει α το σκέφτεται. Εκνευρισμένη ανοίγω τον υπολογιστή μπαίνω στο Internet και πατάω Twilight. 100,500,000 σελίδες ανοίγω την πρώτη διαβάζοντας την περίληψη. Η περίληψη καμία σχέση με αυτή που μου είχε πει η Ιζαμπώ. Ανικανοποίητη με αυτά που διάβασα και καθόλου σίγουρη, βάζω την ταινία να παίζει. Στο τέλος κοιτούσα σαν χαζή την οθόνη της τηλεόρασης με δάκρυα στα μάτια. Να φανταστείτε τις επόμενες δύο μέρες η μαμά μου νόμιζε πως είχα πέσει σε κατάθλιψη και δεν με άφησε να πάω στο σχολείο -που να φανταζόταν πως αυτή ήταν η χειρότερη επιλογή που έκανε-, γιατί εγώ ήμουν όλη την ώρα μπροστά στην τηλεόραση... Η φίλη μου η Ιζαμπώ με έπεισε να διαβάσω τα βιβλία λέγοντας μου πως είναι καλύτερα από τις ταινίες, και έχει δίκιο. Μέχρι τώρα έχω διαβάσει από 4 φορές όλα τα βιβλία. Μετά που είδα την ταινία όλοι μου λένε ότι έχει αλλάξει ο χαρακτήρας μου και πως μοιάζω απόλυτα Bella Δεν ξέρω, το μόνο που ξέρω πάντως είναι πως είμαι τρελή για το "The Twilight Saga"!!! | |
|
| |
| And so the lambs fell in love with...Twilight | |
|