| And so the lambs fell in love with...Twilight | |
|
+249Mental Shield nana mplak Teodan i love edward 2 ROBELINA Bella Marie Swan bReakDowN-Mark kati Nantia Hale_Biers Emy+Robert niki breathless *evdokia* marina forever Rosemarie Cullen Anactaciaa_Rosetta Cullen marina Bellsten Marzaki Cullen Vivaki Cullen ElpidoulaPattinson !!!twilight!!! LITSA0089 jennypara Mrs.Christina mpellanti21 esme aLmOsT_nOrMaL di1996 Evaline despina aek Izabella Swan ed<3 anastasia_1992 gwgwka twilightsagaddicted <3<3Ms.Kolina<3 Wonder MyrtoCullen AliceK Lizzy Cullen AnaroseCullen Afelop evi swan athina Drama Queen vikaki21 gossamer pink αντα Bella Cullen12 Rob+MJ4ever!! kristen(a) Deppy lykofotaki princesskitty d@n@e twilight! renaki roberta Bella_Cullen22 Arianna Mary Alice Brandon mimigk ntinaki NukeFan DEMONA CULLEN PATTINSON Vampi mR.Geo John Cullen stupid lumb liaki twilight girl AST Siaki_J sof Μαργαριτα Ashley Greene RafaelaVolturi patrick tina cullen RafaelaCullen T-NM-E-BD ~!Cristi!~ Lunna Cullen konstantia crazy evaki riana_vampoula Strider Jasper Hale Renesmi Εστελλα Καλεν XENIA BLACK Eclipse_alex Cullen pretty witch Bella-Edward-Renesmee freakyannie BellaNessieSwan Morena Nemesis Of Bellin Edbel fafoula1234 OnirodamastHs lena robert 4ever NICKY vampiroula mariap kollhmenh Natali Cullen sofaki 95 edward 4ever ..::Rikku::.. christi_twilight bluesea litsaki_kourkoubinaki VLaSia =) volturi girl linaki demi jenaki Mrs.Cullen Sloorp team edward twiligter dreamofedward LaDy_SoVeReigN silenceprincess Odelle Fotis333 Flyingdutchman breeze of wolf twilightFOREVER Connie Cullen SpunK RansoM thomi alicecullen27 ren4itoy Georgia P. C elli Renesmee C. michelle twilightaholic#1 bloody swan lena_123 BigFanOfTwilight Edward_ Breaking_ Dawn Efst@thi@ sweetie birdwatcher ko0tso0 Fay1765 JuStleNe twilightergirl dolores!! Fotini nantiaki_twilight 4 ever ice#fire vampyra maritca mpourbi hiddenfantasy Melia twilightaholic# ChristinaCulen ViolettaCullen18 kanty edward_20 an8i Melodie Moonlight bella_edward butterfly TZENIPAN !~Twilighter~! M@rIa lila-->twi!ight<3 angepsi Rosalie Hale Ms Cullen bedward__ mikulia ΕΡΗ smaragda MIKAELLA xrisa_twilight anthian9 sunrise emma cullen pattinson edward's victim ioannaki-twilightaddicted sofakimpiskotaki kikina Isabella16 Isabella21 maraki-twilightholic MiSs-->NtOuF* BELLA22 maraki13_10 BELLA MARIE Lion's_Lamb Kikitsa_twilight Marilou chris-cullen Vasiliki_Luvs_Vampires Dorian_Grey magic princess .::Ελευθερία::. April Lancelot natalia Stella kalkat EternalQueen Raven Edward_Andreas annabell DEVille LizCullen Alexadruby the vampire Christy akaliakoukou lionandlamp RedRose13 SilverMusk scarlet rose emerald eyes Ειrιnι twilightmaniac Rozali87 vantela hobo Gωgω-Twilighter Neri Crimson Beauty... k_katerina Princess olympia-Mikel-Robert Nancuko tatufun Vampire spunkransom Dimitra_Ony_Edward nasiatheslayer Darkbella nessie DanaeCullen WhiteQueen 253 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Efst@thi@ New Moon Victim
Ηλικία : 31 Τόπος : Agrinio Αριθμός μηνυμάτων : 101 Registration date : 26/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Δευ 8 Ιουν 2009 - 11:58 | |
| ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΚΟΛΛΗΜΑ ΜΕ ΧΑΡΥ ΠΟΤΤΕΡ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΗΝ ΕΚΤΗ ΤΑΙΝΙΑ,ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΟ ΛΥΚΟΦΩΣ ΗΜΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΗ.I GOOGLED IT ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΑ ΓΙΑ ΒΑΜΠΙΡ ΔΕΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΑΙΝΙΑ ΤΡΟΜΟΥ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΣΑ.ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΑΝΕΒΗΚΕ Η ΤΑΙΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΖΑΝ ΠΟΛΥ(ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ) ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΙΑ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ.Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ,ΟΤΑΝ ΕΙΔΕ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΩ(ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ) ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΜΑΖΙ.ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ,ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΗΓΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΙΧΑ ΠΑΘΕΙ ΠΑΝΙΚΟ,ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ ΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ(ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΕΙ).ΛΑΤΡΕΨΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ,ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ.ΚΟΛΛΗΣΑ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΡΩΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ lol! | |
|
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Δευ 8 Ιουν 2009 - 16:18 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τρι 9 Ιουν 2009 - 11:05 | |
| - Vampire έγραψε:
- Ευχαριστω :D
Δηλαδη μαλωνα που μαλωνα με την μανα μου που καθομαι τοσες ωρες στον υπολογιστη τωρα θα μαλωνω για τα βιβλια :lol: Κι εγώ μια από τα ίδια.Είμαι βιβλιοφάγος βέβαια,αλλά τέτοιο πράγμα ποτέ ξανά.Η μαμά μου νόμιζε ότι πραγματικά τρελάθηκα. | |
|
| |
an8i New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : Athina Αριθμός μηνυμάτων : 101 Registration date : 06/05/2009
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τρι 9 Ιουν 2009 - 13:57 | |
| Πωπω και εμενα η μητερα μου μου φωναζει οταν διαβαζω τα βιβλια !!!! Ειναι και οι εξετασεις και τα εχω διαβασει σιγουρα 3 φορες το κα8ενα.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τρι 9 Ιουν 2009 - 14:26 | |
| Κι εγώ τα ξαναδιαβάζω το βράδυ και το πρωί που γράφω είμαι πραγματικό βαμπίρ | |
|
| |
M@rIa Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Κρητη_Χανια Αριθμός μηνυμάτων : 931 Registration date : 23/04/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τρι 9 Ιουν 2009 - 14:49 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τρι 9 Ιουν 2009 - 14:50 | |
| Είδες τι κάνουν οι μακροχρόνιες ασθένειες; | |
|
| |
Ηλικία : 30 Τόπος : Κρητη_Χανια Αριθμός μηνυμάτων : 931 Registration date : 23/04/2009
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τρι 9 Ιουν 2009 - 14:56 | |
| - Fay1765 έγραψε:
- Είδες τι κάνουν οι μακροχρόνιες ασθένειες;
ειδα, ειδα..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τρι 9 Ιουν 2009 - 14:57 | |
| - M@rIa έγραψε:
- Fay1765 έγραψε:
- Είδες τι κάνουν οι μακροχρόνιες ασθένειες;
ειδα, ειδα..... Το ένιωσες στο πετσί σου,έτσι; | |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τρι 9 Ιουν 2009 - 15:01 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τρι 9 Ιουν 2009 - 15:21 | |
| Που το καταλαβες βρε???? Ειμαστε ομως | |
|
| |
Edward_ Breaking_ Dawn Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τετ 10 Ιουν 2009 - 18:19 | |
| hmm... Τον οκτωμβριο που μας περασε μια φιλη μου- οταν μιλουσαμε στο msn μια μερα- μου ειπε οτι διαβαζει κατι καταπληκτικα βιβλια που της εχουν αλλαξει την ζωη και αρχισε και μου ειπε περι τινος προκειτε, μου ειπε και οτι τον Νοεμβριο βγαινει σε ταινια με αποτελεσμα να μου κινησει την περιεργεια! Ετσι αρχισα και εψαχνα στο ιντερνετ για φοτο της ταινιας, πληροφοριες σχετικα με τους πρωταγωνιστες και μολις ειδα τον ρομπ κολλησα για τα καλα-δεν τον ηξερα πριν, ουτε ειχα δει harry potter(δεν με ενδιεφερε και πολυ)!!! Παω στο βιβλιοπωλειο της γειτονιας μου και μου λενε 8α σου φερουμε τα δυο πρωτα σε δυο μερες, περιμενα εγω, πας μετα και μοθ λενε μετα απο δυο μερες και αυτο το τροπαριο συνεχεια! Τα πηρα στο κρανιο και κατεβηκα στην Α8ηνα, περπατησα ολη την πανεπιστημιου και τελικα βρηκα τα πρςτα δυο βιβλια σε ενα μαγαζι( τι χαρα ενιωσε δεν μπορειτε να φανταστητε( η μαλλον μπορειτε)! 1 Νοεμβριου Σαββατο ηταν 5 το απογευμα αρχισα να διαβαζω το λυκοφως και με σΥνεπειρε τοσο πολυ που δεν καταλαβαινα τι γινοταν γυρω μου, διαβασα και την νεα σεληνη(τα χαρτομαντηλα παντα διπλα, εκλαιγα με τις ωρες)!! Μετα απο 5 μερες που διαβασα τα δυο πρωτα η8ελα να βρω και τα αλλα δυο!! Εψαξα παντου, ειχα απελπιστει!! Ωσπου μετα απο δυο μερες πηρα τηλ σε ενα βιβλιοπωλιο στο mall και μου ειπανε οτι ναι εχουμε την eclipse kαι το breaking dawn!! Aρχιζα να ουρλιαζω!! Τα πηρα τα διαβασα και τα τελιωσα 22 Νοεμβριου Κυριακη!! Αχ και μετα στισ 3 δεκεμβριου ειδα την ταινια(στο pc) πηγα να το δω 4 φορες στο cinema!! Ειλικρινα εχει αλλαξει τον τροπο σκεψης μου!! Ποτε πριν βιβλιο δεν μου αρεσε τοσο πολυ!!! Και τωρα περιμενω να τελειωσουν οι εξετασεις για να αρχισω να τα ξαναδιαβαζω(τα εχω ηδη διαβασει 3 φορες)!!! Αυτο που με ω8ησε να τα διαβασω ηταν η ομορφια του Ρομπ, ετσι φανταζομουν τον εντουαρτ!!!! | |
|
| |
BigFanOfTwilight Twilight Human
Τόπος : everywhere near edward Αριθμός μηνυμάτων : 3 Registration date : 10/06/2009
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τετ 10 Ιουν 2009 - 23:07 | |
| Εγώ έπεσα τυχαία πάνω στο τρέιλερ του twilight και αφού το είδα με τράβηξε γενικά, όπως φαντάζομαι μπορείτε να καταλάβετε όλοι..... Έτσι αποφάσισα να πάρω το πρώτο βιβλίο και μετά το δεύτερο και μετά το τρίτο και τέλος το τέταρτο.... Ήταν όλα τέλεια αλλά το αγαπημένο μου είναι το τέταρτο!!! | |
|
| |
Ms Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| |
| |
dolores!! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : οπου ειναι κι ο ΡΟΜΠ!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2245 Registration date : 03/06/2009
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Σαβ 13 Ιουν 2009 - 22:32 | |
| | |
|
| |
lena_123 Twilight Human
Ηλικία : 30 Αριθμός μηνυμάτων : 2 Registration date : 14/06/2009
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Δευ 15 Ιουν 2009 - 12:56 | |
| i dikia m i istoria einai i e3is:
Otan protovgike i tenia stous kinimatografous m pire o 3aderfos m na pame na tn doume,ego eipa oti variomouna na pao na tn do...o aderfos m tn eihe katevasei ston ipologisti kai epeidi dn i3era ti na kano tn eida...mesa s 3 meres tn eiha dei 8 fores epeidi eiha poro8ei para poli..tn epomeni mera pira to vivlio apo mia fili m kai t diavasa mesa se 3 meres,t idio kai t triro..tora eho psaxei ola ta vivliopoleia se poles poleis kai einai mono sta aglika ala pali kala opou na 'ne vgenei kai sta elinika!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Δευ 15 Ιουν 2009 - 13:23 | |
| | |
|
| |
bloody swan Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1934 Registration date : 23/02/2009
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Δευ 15 Ιουν 2009 - 23:37 | |
| Ειμαι σχεδον καινουργια στο forum και ομολογω πως μπαινω απλως για να παρακολουθησω τις εξελιξεις σχετικα με το Twilight Saga γιαυτο το λογο θα συστηθω.Ειμαι η bloody swan και εχω παθει ψυχωση με την ταινια και τα βιβλια!!!!!! Να σας διηγηθω λοιπον και γω πως αρχισαν ολα. Ανημερα των Φωτων η αδερφη μου και ο γαμπρος μου ( φανατικοι movie mania) μου προτινουν να παμε σινεμα να δουμε καμια ταινιουλα.Εκεινο το διαστημα ημουν λιγο πεσμενη συναισθηματικα με το amore και η γιορτες περασαν χωρις ιδιαιτερη χαρα.Ετσι λεω στον εαυτο μου ΄΄ε! και δεν πας να ξεσκασεις και λιγακι κοριτσι πραμα''.Μου λεει ο γαμπρος μου οτι εχει βγει μια ταινια με βρικολακες ( με ξερει ποσο fan ειμαι με θριλερ και βρικολακες) και οτι θα μου αρεσε και ετσι κλεισαμε τρεια εισητηρια για Twilight. Δεν ειχα την παραμικρη ιδεα για το story ουτε ηξερα οτι υπηρχαν τα βιβλια.Πηρα τα ποπ κορν αγκαλια και βυθιστηκα στην καρεκλα περιμενοντας να αρχισει η ταινια.Ο χρονος ξαφνικα λες και σταματησε λες και δεν υπηρχε κανεις γυρω μου καθως βυθιζομουν ολο και περισσοτερο μεσα στα υπεροχα τοπια του Φορκς. Απο το αγχωτικο κυνηγητο του ελαφιου μεχρι το λυτρωτικο φιλι της νεαρης Bella και του βρικολακα edward τα παντα για μενα ειχαν αλλαξει. Τα συναισθηματα μου απο εκεινη την στιγμη που ειδα το Twilight αλλαζαν μερα με την μερα. Να μην ξεχασω να αναφερω πως οταν βγηκαμε απο την αιθουσα πηρα το διαφημιστικο εντυπο της ταινιας και ειδα οτι υπαρχει site στο internet .Τ Ρ Ε Λ Α Θ Η Κ Α!!!!!!!!!!!!! απο χαρα αλλα και απο λυπη. Ο λογος της χαρας ηταν οτι θα μαθαινα περισσοτερα για την ταινια και η λυπη μου ηταν οτι δεν ειχα ουτε υπολογιστη ουτε φυσικα και internet.ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ??????? σκεφτηκα? Το μονο πουμπορουσα να κανω την δεδομενη εποχη ηταν να παω ειτε στην αδερφη μου ειτε στο amore ειτε σε κανα internet cafe.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ!!!!!!!!!! Ποτε εδω ποτε εκει ποτε αλλου επερνα τις ΄΄δοσεις΄΄ μου αλλα δεν ηταν αρκετο. Πηγα και ειδα ξανα και ξανα και ξανα την ταινια στο σινεμα πηγαινα στο internet cafe με τις ωρεςςςς( ξεφραγκιαστικα εκεινη την εποχη) πηγαινα στην αδερφη μου δειλα να σερφαρω για το Twilight με περνανε στο δουλεμα πηγαινα στο amore αλλα δεν ηταν επαρκης ο χρονος που ηθελα ( καναμε και αλλα πραγματα) οποτε ημουν για περιπου τρεις μηνες ΄΄πεινασμενη΄΄ για Twilight. Τα γενεθλια μου ηρθαν τον απριλιο με ενα απιθανο δωρο απο το amore ενα laptop και ακριβως την επομενη μερα πηγα να κανω αιτηση για internet .Οταν πλεον ολα που ηθελα ηταν στο σπιτι μου με ενα πατημα στο laptop ηρθε και ο καιρος να παρω τα βιβλια.Δεν ηταν και ευκολο πραγμα να ψαχνω στα βιβλιοπωλεια αλλα το εκανα. Το Twilight το πηρα απο Παπασωτηριου σε μια κυριακατικη βολτα στην αθηνα με το amore τσιριξα απο την χαρα μου αυτος ταχασε απο την συμπεριφορα μου( το διαβασα μεσα σε δυο μερες) το new moon το παραγγειλε η αδερφη μου απο το internet( το διαβασα σε τεσσερις μερες λογο δουλειας) και την εκλειψη την αγορασα σε ενα βιβλιοπωλειο καθως πηγαινα για δουλεια μια μερα θυμαμαι μεσα στο αμαξι το βλεπω στη βιτρινα και θολοσε το ματι μου πως δεν τρακαρα θεε μου! και πως αργα κυλουσαν οι ωρες μεχρι να σχολασω να παω σπιτι για να βυθιστω για τριτη φορα στον υπεροχο κοσμο μου( το διαβασα σε τρεις μερες). Ετσι λοιπον ξεκινησε η δικια μου ιστορια για το Twilight Saga μπορει να σας κουρασα με την αφηγηση μου αλλα πιστεψτε με δεν ειχα την προθεση απλος μου ειναι τοσο ευχαριστω να μιλαω για αυτο και σας δηλωνω οτι καθημερινα στην δουλεια μου αλλα και στον προσωπικο κυκλο μου γνωριζω ατομα fun του Twilight και πιστευω οτι η λιστα μεγαλωνει . Φανταστητε τι εχει να γινει οταν βγει και το new moom movie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΦΙΛΩ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Πεμ 18 Ιουν 2009 - 15:13 | |
| - bloody swan έγραψε:
- Ειμαι σχεδον καινουργια στο forum και ομολογω πως μπαινω απλως για να παρακολουθησω τις εξελιξεις σχετικα με το Twilight Saga γιαυτο το λογο θα συστηθω.Ειμαι η bloody swan και εχω παθει ψυχωση με την ταινια και τα βιβλια!!!!!! Να σας διηγηθω λοιπον και γω πως αρχισαν ολα.
Ανημερα των Φωτων η αδερφη μου και ο γαμπρος μου ( φανατικοι movie mania) μου προτινουν να παμε σινεμα να δουμε καμια ταινιουλα.Εκεινο το διαστημα ημουν λιγο πεσμενη συναισθηματικα με το amore και η γιορτες περασαν χωρις ιδιαιτερη χαρα.Ετσι λεω στον εαυτο μου ΄΄ε! και δεν πας να ξεσκασεις και λιγακι κοριτσι πραμα''.Μου λεει ο γαμπρος μου οτι εχει βγει μια ταινια με βρικολακες ( με ξερει ποσο fan ειμαι με θριλερ και βρικολακες) και οτι θα μου αρεσε και ετσι κλεισαμε τρεια εισητηρια για Twilight. Δεν ειχα την παραμικρη ιδεα για το story ουτε ηξερα οτι υπηρχαν τα βιβλια.Πηρα τα ποπ κορν αγκαλια και βυθιστηκα στην καρεκλα περιμενοντας να αρχισει η ταινια.Ο χρονος ξαφνικα λες και σταματησε λες και δεν υπηρχε κανεις γυρω μου καθως βυθιζομουν ολο και περισσοτερο μεσα στα υπεροχα τοπια του Φορκς. Απο το αγχωτικο κυνηγητο του ελαφιου μεχρι το λυτρωτικο φιλι της νεαρης Bella και του βρικολακα edward τα παντα για μενα ειχαν αλλαξει. Τα συναισθηματα μου απο εκεινη την στιγμη που ειδα το Twilight αλλαζαν μερα με την μερα. Να μην ξεχασω να αναφερω πως οταν βγηκαμε απο την αιθουσα πηρα το διαφημιστικο εντυπο της ταινιας και ειδα οτι υπαρχει site στο internet .Τ Ρ Ε Λ Α Θ Η Κ Α!!!!!!!!!!!!! απο χαρα αλλα και απο λυπη. Ο λογος της χαρας ηταν οτι θα μαθαινα περισσοτερα για την ταινια και η λυπη μου ηταν οτι δεν ειχα ουτε υπολογιστη ουτε φυσικα και internet.ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ??????? σκεφτηκα? Το μονο πουμπορουσα να κανω την δεδομενη εποχη ηταν να παω ειτε στην αδερφη μου ειτε στο amore ειτε σε κανα internet cafe.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ!!!!!!!!!! Ποτε εδω ποτε εκει ποτε αλλου επερνα τις ΄΄δοσεις΄΄ μου αλλα δεν ηταν αρκετο. Πηγα και ειδα ξανα και ξανα και ξανα την ταινια στο σινεμα πηγαινα στο internet cafe με τις ωρεςςςς( ξεφραγκιαστικα εκεινη την εποχη) πηγαινα στην αδερφη μου δειλα να σερφαρω για το Twilight με περνανε στο δουλεμα πηγαινα στο amore αλλα δεν ηταν επαρκης ο χρονος που ηθελα ( καναμε και αλλα πραγματα) οποτε ημουν για περιπου τρεις μηνες ΄΄πεινασμενη΄΄ για Twilight. Τα γενεθλια μου ηρθαν τον απριλιο με ενα απιθανο δωρο απο το amore ενα laptop και ακριβως την επομενη μερα πηγα να κανω αιτηση για internet .Οταν πλεον ολα που ηθελα ηταν στο σπιτι μου με ενα πατημα στο laptop ηρθε και ο καιρος να παρω τα βιβλια.Δεν ηταν και ευκολο πραγμα να ψαχνω στα βιβλιοπωλεια αλλα το εκανα. Το Twilight το πηρα απο Παπασωτηριου σε μια κυριακατικη βολτα στην αθηνα με το amore τσιριξα απο την χαρα μου αυτος ταχασε απο την συμπεριφορα μου( το διαβασα μεσα σε δυο μερες) το new moon το παραγγειλε η αδερφη μου απο το internet( το διαβασα σε τεσσερις μερες λογο δουλειας) και την εκλειψη την αγορασα σε ενα βιβλιοπωλειο καθως πηγαινα για δουλεια μια μερα θυμαμαι μεσα στο αμαξι το βλεπω στη βιτρινα και θολοσε το ματι μου πως δεν τρακαρα θεε μου! και πως αργα κυλουσαν οι ωρες μεχρι να σχολασω να παω σπιτι για να βυθιστω για τριτη φορα στον υπεροχο κοσμο μου( το διαβασα σε τρεις μερες). Ετσι λοιπον ξεκινησε η δικια μου ιστορια για το Twilight Saga μπορει να σας κουρασα με την αφηγηση μου αλλα πιστεψτε με δεν ειχα την προθεση απλος μου ειναι τοσο ευχαριστω να μιλαω για αυτο και σας δηλωνω οτι καθημερινα στην δουλεια μου αλλα και στον προσωπικο κυκλο μου γνωριζω ατομα fun του Twilight και πιστευω οτι η λιστα μεγαλωνει . Φανταστητε τι εχει να γινει οταν βγει και το new moom movie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΦΙΛΩ Χαιρομαι που ακουω οτι ειμαστε πολλοι κολλημενοι! λοιπον αν και ειμαι πιο καινουργια απο εσενα!!! | |
|
| |
twilightaholic#1 Twilight Human
Ηλικία : 33 Τόπος : Eleutheres-Kavala!!! Αριθμός μηνυμάτων : 46 Registration date : 18/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Πεμ 18 Ιουν 2009 - 18:09 | |
| Το twilight μπήκε στην ζωή μου απο τις συζητήσεις των φίλων μου και μια μέρα καθώς βλέπαμε ταινία στο σχολείο βαριόμουν να την παρακολουθήσω και για να περάσει η ώρα πήρα την Νέα Σελήνη και άρχισα να την διαβάζωω!!Στο τέλος της ώρας είπα στην φίλη μου ότι δεν πρόκειται να το πάρει πίσωωω!!!!!!!Μετά τα διάβασα όλα και όχι μονο μια φορά! | |
|
| |
michelle New Moon Victim
Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 250 Registration date : 24/06/2009
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Πεμ 25 Ιουν 2009 - 20:47 | |
| Για μένα όλα άρχισαν κάπως έτσι: Είδα το avatar της akaliakoukou σε ένα άλλο forum! Τη ρώτησα λοιπόν... αδιάφορα ποιος ήταν στο avatar; ποιος; ποιος; ποιος; Κάποιος Robert Pattinson ήταν- δεν ξέρω αν τον ξέρετε!!! Η akalia μου τα είπε όλα: για τα βιβλία, για την ταινία... Αυτή με κατέστρεψε! (thanx, thanx, thanx) Τη ρώτησα αν έχει κακό τέλος (γιατί όποιος έχει καεί από το χυλό, φυσάει και το γιαούρτι...) και φυσικά μου απάντησε ότι η ιστορία αυτή δεν πρόκειται να με απογοητεύσει!!! Εκείνη την περίοδο πνιγόμουν στη δουλειά και έτσι άφησα και πέρασαν 1-2 μήνες... Εν τω μεταξύ έπεσε στα χέρια μου ένα άλλο βιβλίο που με έκανε ψυχολογικό ράκος και αμέσως θυμήθηκα το Λυκόφως που δε θα με απογοητεύσει... Πήγα το αγόρασα και δεν μπορούσα να ξεκολλήσω- απορώ πώς δεν μου έδειξαν την πόρτα της εξόδου στη δουλειά... Μετά η ιστορία είναι λίγο πολύ η ίδια με των περισσοτέρων εδώ μέσα: έχω διαβάσει το Λυκόφως 4 φορές (ενώ περίμενα να λάβω τη Νέα Σελήνη και την Έκλειψη, τα οποία τα διάβασα από 2 φορές) και προχθές τελείωσα το Breaking Dawn! Διάβασα και το Midnight Sun (πολλά πολλά μπράβο για τη μετάφραση κορίτσια!) και θέλω να πω τον πόνο μου: Η Meyer πρέπει να γράψει και τη Νέα Σελήνη από τη μεριά του Edward! (Και την Έκλειψη και τη Χαραυγή βεβαίως βεβαίως, αλλά κυρίως τη Νέα Σελήνη- Βρήκα και τίτλο: Full Moon!). Θέλω να διαβάσω πώς ένιωθε και τι σκεφτόταν ο Ed τόσο καιρό μακριά από την Bella, να τρελαθώ τελείως!!!! | |
|
| |
SilverMusk Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Πεμ 25 Ιουν 2009 - 21:00 | |
| Πιστεψέ με όλες αυτό θέλουμε. Είναι ο μεγάλος μας καημός να συνεχίσει η Μέγιερ όλα τα βιβλία από την μεριά του, αλλά σύμφωνα με τα δικά της λεγόμενα τουλάχιστον το ms έχει μπει στο ράφι επ' αόριστον προς το παρών. Αυτό λέει αυτή, τώρα ποιος την πιστεύει είναι άλλη ιστορία. όπως και να έχει ας ελπίσουμε ότι θα τα συνεχίσει και ότι κάποτε θα τα δούμε να εκδίδονται!!! | |
|
| |
twilightaholic#1 Twilight Human
Ηλικία : 33 Τόπος : Eleutheres-Kavala!!! Αριθμός μηνυμάτων : 46 Registration date : 18/06/2009
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Παρ 26 Ιουν 2009 - 17:29 | |
| βασικα ναι το ms εχει μεινει στο ραφι μεχρι να το ξεχασουν οι funs απο τι λεει γιατι τιν εχοθν πριξει και ολο αυτο που της εκλεψαν το χειρογραφο την εκανε ψυχολογικα χαλια και ειπε οτι αν το συνεχιζε τωρα θα επρεπε οι cullen να πεθανουν ενω αυτο δεν ειναι σωστο συμφωνα με την ιστορια.....Παντως εγω πιστευω οτι θα τα βγαλει ολα γιατι κακα τα ψεματα εχουν βγαλει πολλα λεφτα......Επισης η Μeyer ειπε οτι αν γραψει τι νεα σεληνη ο κοσμος θα πεσει σε καταθλιψει γιατι ειναι πολι ψυχοφθορω | |
|
| |
sunrise Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : athina Αριθμός μηνυμάτων : 2711 Registration date : 27/03/2009
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Παρ 26 Ιουν 2009 - 19:08 | |
| Εγω παλι δεν κολλησα με την πρωτη με το twilight. Ειχα παει σινεμα με μια φιλι μου που ειχε φαγωθει να το δουμε, εγω ουτε τρειλερ ουτε ηξερα για αυτη την ταινια. Τελος παντων παμε το βλεπουμε και και μου αρεσε πολυ το story αλλα δεν κολλησα μαζι του. Επειδη η φιλι μου δεν εχει ιντερνετ με παρακαλεσε να τις βρω στο ιντερνετ τα βιβλια και να της τα κατεβασω, τις τα κατεβασα και τις τα εδωσα αλλα εγω δεν εκατσα να τα διαβασω γιατι δεν με ενδιφερε και πολυ. Αλλα η φιλι μου τις αρεσε τοσο πολυ που με επαιρνε τηλεφωνο για να μου πει τη γινοταν στα βιβλια ολη την ωρα (μεχρι και ξημερωματα με επαιρνε με με ξυπναγε για να ακουσω την ιστορια). Ε ποσο να αντεξει ενας ανθρωπος οταν του μιλανε συνεχεια για ενα πργμα αποφασισα και εγω να παω να αγορασω την νεα σεληνη για να το διαβασω (το λυκοφως δν το πηρα γιατι ελεγα οτι αφου το ειχα δει στο σινεμα δν υπηρχε λογος να το διαβασω) Διαβαζω την νεα σεληνη και τοτε κολησα και εγω μολις βγηκε και η εκλειψη την πηρα αμεσω, μετα διαβασα και την χαραυγη και στο τελος αγορασα και το twilight γιατι εμαθα οτι ηταν πολυ διαφορετικη απο την ταινια. Απο τοτε εχω κολληση πολυ ασχημα με το twilight saga και γενικα με οτι χει σχεση με το twilight. Τα βιβλια τα εχω διαβασει αμετρητεσ φορες χωρις να τα βαρεθω. Μολις παω να διαβασω τα βιβλια οι δικοι μου μου λενε '' ΠΑΛΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΔΙΑβΑΣΕΙΣ ΕΛΕΟΣ''. Δεν εχω κολληση ποτε στην ζωη μου με κατι και εχουν περασει τοσους μηνες και ακομα να ξεκολλησω. | |
|
| |
| And so the lambs fell in love with...Twilight | |
|