| And so the lambs fell in love with...Twilight | |
|
+249Mental Shield nana mplak Teodan i love edward 2 ROBELINA Bella Marie Swan bReakDowN-Mark kati Nantia Hale_Biers Emy+Robert niki breathless *evdokia* marina forever Rosemarie Cullen Anactaciaa_Rosetta Cullen marina Bellsten Marzaki Cullen Vivaki Cullen ElpidoulaPattinson !!!twilight!!! LITSA0089 jennypara Mrs.Christina mpellanti21 esme aLmOsT_nOrMaL di1996 Evaline despina aek Izabella Swan ed<3 anastasia_1992 gwgwka twilightsagaddicted <3<3Ms.Kolina<3 Wonder MyrtoCullen AliceK Lizzy Cullen AnaroseCullen Afelop evi swan athina Drama Queen vikaki21 gossamer pink αντα Bella Cullen12 Rob+MJ4ever!! kristen(a) Deppy lykofotaki princesskitty d@n@e twilight! renaki roberta Bella_Cullen22 Arianna Mary Alice Brandon mimigk ntinaki NukeFan DEMONA CULLEN PATTINSON Vampi mR.Geo John Cullen stupid lumb liaki twilight girl AST Siaki_J sof Μαργαριτα Ashley Greene RafaelaVolturi patrick tina cullen RafaelaCullen T-NM-E-BD ~!Cristi!~ Lunna Cullen konstantia crazy evaki riana_vampoula Strider Jasper Hale Renesmi Εστελλα Καλεν XENIA BLACK Eclipse_alex Cullen pretty witch Bella-Edward-Renesmee freakyannie BellaNessieSwan Morena Nemesis Of Bellin Edbel fafoula1234 OnirodamastHs lena robert 4ever NICKY vampiroula mariap kollhmenh Natali Cullen sofaki 95 edward 4ever ..::Rikku::.. christi_twilight bluesea litsaki_kourkoubinaki VLaSia =) volturi girl linaki demi jenaki Mrs.Cullen Sloorp team edward twiligter dreamofedward LaDy_SoVeReigN silenceprincess Odelle Fotis333 Flyingdutchman breeze of wolf twilightFOREVER Connie Cullen SpunK RansoM thomi alicecullen27 ren4itoy Georgia P. C elli Renesmee C. michelle twilightaholic#1 bloody swan lena_123 BigFanOfTwilight Edward_ Breaking_ Dawn Efst@thi@ sweetie birdwatcher ko0tso0 Fay1765 JuStleNe twilightergirl dolores!! Fotini nantiaki_twilight 4 ever ice#fire vampyra maritca mpourbi hiddenfantasy Melia twilightaholic# ChristinaCulen ViolettaCullen18 kanty edward_20 an8i Melodie Moonlight bella_edward butterfly TZENIPAN !~Twilighter~! M@rIa lila-->twi!ight<3 angepsi Rosalie Hale Ms Cullen bedward__ mikulia ΕΡΗ smaragda MIKAELLA xrisa_twilight anthian9 sunrise emma cullen pattinson edward's victim ioannaki-twilightaddicted sofakimpiskotaki kikina Isabella16 Isabella21 maraki-twilightholic MiSs-->NtOuF* BELLA22 maraki13_10 BELLA MARIE Lion's_Lamb Kikitsa_twilight Marilou chris-cullen Vasiliki_Luvs_Vampires Dorian_Grey magic princess .::Ελευθερία::. April Lancelot natalia Stella kalkat EternalQueen Raven Edward_Andreas annabell DEVille LizCullen Alexadruby the vampire Christy akaliakoukou lionandlamp RedRose13 SilverMusk scarlet rose emerald eyes Ειrιnι twilightmaniac Rozali87 vantela hobo Gωgω-Twilighter Neri Crimson Beauty... k_katerina Princess olympia-Mikel-Robert Nancuko tatufun Vampire spunkransom Dimitra_Ony_Edward nasiatheslayer Darkbella nessie DanaeCullen WhiteQueen 253 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
birdwatcher New Moon Victim
Ηλικία : 31 Τόπος : thessaloniki Αριθμός μηνυμάτων : 192 Registration date : 06/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Σαβ 6 Ιουν 2009 - 20:33 | |
| και μενα τωρα μεσ τισ εξετασεις τα ιδια....και τοσο καιρο δεν ειχα και internet...ειχε χαλασει το pc και τωρα που πηρα mac και πηρα και την καιννουρια εκδοση του πηοτοσηοπ θελς να καθομαι με τισ ωρεσ.... ωραια τα wallpaper btw! καλα αυτο με τα "ζωα" τησ ταξησ..... που το πατε.....το τι εχω ακουσει....αφου εγω διαβαζα και οποτε μπορουσαν πετουσαν και ενα "αχ αθτοσ ο edward!!" μεσ την ταξη..... | |
|
| |
bedward__ Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Καβάλα! Αριθμός μηνυμάτων : 787 Registration date : 15/02/2009
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Σαβ 6 Ιουν 2009 - 20:33 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 32 Τόπος : Καβάλα! Αριθμός μηνυμάτων : 787 Registration date : 15/02/2009
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Σαβ 6 Ιουν 2009 - 20:36 | |
| - Παράθεση :
- το τι εχω ακουσει....αφου εγω διαβαζα και οποτε μπορουσαν πετουσαν και ενα "αχ αθτοσ ο edward!!" μεσ την ταξη.....
εμενα που λεγαν στους καθηγτες κυριεεε/κυριααα η ιουλια διαβαζει τους βρυκολακες......κ μετα Στ διαλειματα γ ν ξεκολλησω απ τ βιβλιο μου πετουσαν χαρτακια δλδ ΕΛΕΟΣ......μετα αναρρωτιουνται γτ τα λεμε ζωα....!!!!ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Σαβ 6 Ιουν 2009 - 20:37 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : thessaloniki Αριθμός μηνυμάτων : 192 Registration date : 06/06/2009
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Σαβ 6 Ιουν 2009 - 20:41 | |
| για φαντασου εγω που πηγα και εκανα και ζακετα "team edward"..... αφου ζει η ζακετα δεν λεω τπτ......αγιο ειχα.....ναι σωστα εγω δεν σκεφτηκα να το πεταξω αυτο με το τυπικο "τα παω μια χαρα"....και εbγαλα και 19,2...τελικα κατι κανει και ο edward!!!!τεσπα αυτο που λεγαμε με τουσ γονεισ... ΗΡΘΑΝ!.....παω να διαβασω..... cya later... | |
|
| |
| |
| |
twilightergirl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : salonika city Αριθμός μηνυμάτων : 1141 Registration date : 18/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Σαβ 6 Ιουν 2009 - 20:53 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Σαβ 6 Ιουν 2009 - 21:06 | |
| - Παράθεση :
- εμενα αφηστε τι μου λενε μερικα καθυστερημενα στο σχολειο...''ελεος σ'αρεσει το τουιλα'ι'τ?(ουτε να προφερουν δεν ξερουν )δες κανα βιντεο στο youtube που το καινε αυτο το βιβλιο''ΕΛΕΟΣ καμια μερα θα τους παρει και θα τους σηκωσει!!!επισης μου λενε''διαβαζεις το βιβλιο της νοικοκυρας?(για τη στεφανι).Μα ελεος τι ζορι τραβανε πια?
Καλα αυτο τ τουιλιατ στην αρχη οταν τ ακουγα γελουσα!!τωρα ομως με εκνευριζει ως εκει που δεν παει!!!!!!ελα μ ντε!!!!πρπ ν τραβανε μεγαλο ζορι π δεν ασχολουμαστε μ εκεινουσ/εκεινες κ δεν εχουν να μας κοτσομπολεψουν!!!!!!ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΜΕ κ τους καιει!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Σαβ 6 Ιουν 2009 - 21:48 | |
| να με και γω παλλι.....ποση ωρα μπορεις να διαβαζεισ για τουσ περσεσ..????? μαλλον αυτο αυτο ειναι.....αλλα ειναι και το αλλο....στα αγορια δεν αρεσει τοσο πολυ για εναν λογο τον οποιο δεεν μπορω να καταλαβω... δεν τουσ αρεσει ουτε η bella ουτε η kristen!!!!!!! και αντε η bella.... αλλα η kristen...??? WHAT!!!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 32 Τόπος : salonika city Αριθμός μηνυμάτων : 1141 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Σαβ 6 Ιουν 2009 - 21:53 | |
| βασικα δεν τους αρεσει η ταινια και γι αυτο το λογο δεν ενδιαφερονται(δικια μου αποψη) | |
|
| |
an8i New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : Athina Αριθμός μηνυμάτων : 101 Registration date : 06/05/2009
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Κυρ 7 Ιουν 2009 - 14:49 | |
| Ετσι πρεπει να ειναι... Οποιο αγορι εχει τυχει να με ακουσει να μιλαω για το twilight με κοιταει σαν να ειμαι τρελη... | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Κυρ 7 Ιουν 2009 - 14:53 | |
| - birdwatcher έγραψε:
- να με και γω παλλι.....ποση ωρα μπορεις να διαβαζεισ για τουσ περσεσ..????? μαλλον αυτο αυτο ειναι.....αλλα ειναι και το αλλο....στα αγορια δεν αρεσει τοσο πολυ για εναν λογο τον οποιο δεεν μπορω να καταλαβω... δεν τουσ αρεσει ουτε η bella ουτε η kristen!!!!!!! και αντε η bella.... αλλα η kristen...??? WHAT!!!!!!
χμμ... ανάλογα τα αγόρια! Στα περισσότερα - προχωρημένης ηλικίας βέβαια αγόρια που γνωρίζω εγώ αρέσει πολύ η Κρίστεν και η Άλις επίσης! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Κυρ 7 Ιουν 2009 - 15:06 | |
| εμαν παντωσ (για τα αγορια τησ ταξης μου μιλαω) δεν την πηγαιναν μια..... ακουσα και το αλλο....! "ποια αυτη την κοκκαλιαρα...?" απο ποτε αλλαξαν γνωμη ετσι τα αγορια....? | |
|
| |
Ms Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Κυρ 7 Ιουν 2009 - 15:19 | |
| - birdwatcher έγραψε:
- εμαν παντωσ (για τα αγορια τησ ταξης μου μιλαω) δεν την πηγαιναν μια..... ακουσα και το αλλο....! "ποια αυτη την κοκκαλιαρα...?" απο ποτε αλλαξαν γνωμη ετσι τα αγορια....?
Εγω παλι τους πειθω να το δουν και να το διαβασουν...αλλα για την Κριστεν καμια προτιμηση!!!Η την Νικι προτιμουν η την Ασλευ!!!(και τους δικαιολογω!!! ) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Κυρ 7 Ιουν 2009 - 15:26 | |
| α...εγω κανονισα και τουσ εφερα και το dvd στην ταξη και τους το εβαλα....αλλα αν και δεν προλαβαμε να το δουμε ολο μεχρι την μεση δεν προλαβαμε να φτασουμε καλα καλα και μαζεφτηκαν ολοι διπλα μου και αρχισαντα γνωστα....αχ αυτος ο edward ποσο μ'αρεσει.... η καθηγητρια με μισο ματι τους κοιτουσε... | |
|
| |
Ms Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Κυρ 7 Ιουν 2009 - 19:11 | |
| - birdwatcher έγραψε:
- α...εγω κανονισα και τουσ εφερα και το dvd στην ταξη και τους το εβαλα....αλλα αν και δεν προλαβαμε να το δουμε ολο μεχρι την μεση δεν προλαβαμε να φτασουμε καλα καλα και μαζεφτηκαν ολοι διπλα μου και αρχισαντα γνωστα....αχ αυτος ο edward ποσο μ'αρεσει.... η καθηγητρια με μισο ματι τους κοιτουσε...
Εγω πειθω και τις καθηγητριες!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Κυρ 7 Ιουν 2009 - 22:05 | |
| xixi....lol τωρα που το λες μιλουσα με την ιστορικο (λαζαριδου) σε μια φιλολογο (σουδιδη) και στην αγγλικο (τζινου...αφου το διαβαζα στα αγγλικα...) (τα ονοματα ειναι για την νασια....) για ο twilight με ρωτησαν για το τι εγινε μετα...η ιστορικος ειπε οτι 8α παει να το δει κι ολας αλλα ντα3ει δεν νομιζω να το ξεκινησαν.... αν μετραει κολλησα 2 συμμα8ητριες μου και τα διαβασαν ολα τα βιβλια.....η μια εγινε και φαν...!!! | |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Κυρ 7 Ιουν 2009 - 22:15 | |
| οτι γουστα και να εχουν και οτι αποψεις τωρα τουλαχιστον ξερουν τι πρεπρει να κανουν για να ταιριαζουν με τισ δικεσ μασ! | |
|
| |
sweetie Twilight Human
Ηλικία : 35 Τόπος : Rainy Forks...<3 Αριθμός μηνυμάτων : 5 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Δευ 8 Ιουν 2009 - 1:28 | |
| Λοιπόν................... Όλα άρχισαν όταν άκουσα για πολλοστή φορά την Λίζα να μιλάει για το Twilight... Aλλά εκείνη η φορά θα μου άλλαζε τη ζωή.. Η Λίζα ανέφερε τη μαγική για μένα λέξη. Βρυκόλακας. Και την εμπλούτισε με μια απλή περιγραφή. Απαγορευμένη αγάπη. I was intrigued. Φυσικά δεν άντεξα και την ρώτησα τι ήταν αυτό το Twilight. Δεν μου είπε πολλά,αλλά έφταναν για να με οδηγήσουν στο βιβλιοπωλείο. Έφτασα στο ράφι με τα βιβλία(και θυμάμαι έλεγα που θα το βρω τώρα το ρημάδι,σιγά μη το έχουν!) και έμεινα να κοιτάω το εξώφυλλο με το κόκκινο μήλο. Γύρισα στην περιγραφή και την διάβασα. “ About three things I was absolutely positive. First, Edward was a vampire. Second, there was part of him — and I didn’t know how potent that part might be — that thirsted for my blood. And third, I was unconditionally and irrevocably in love with him. " Δεν χρειάστηκα τίποτα άλλο. Με είχε ήδη μαγέψει. Το διάβασα μέσα σε λίγες μέρες. ΤΟ κουβαλούσα παντού, ακόμα και στο λεωφορείο για τη σχολή. ΤΟ ΛΑΤΡΕΨΑ! Μόλις το τελείωσα ήθελε όπως και δήποτε να αγοράσω και τα άλλα 3 άλλα έπρεπε να τα κάνω παραγγελία. Περίμενα μια ολόκληρη βδομάδα και δεν τα είχαν φέρει. Δεν άντεξα. Έλεγα θα κρατηθώ. Κατέβασα το Midnight Sun και το διάβασα. Λάτρεψα τον Edward ακόμα περισσότερο.. Όταν τελείωσε και το MD δεν άντεξα άλλο. Κατέβασα σε pdf το New Moon. ΚΑι 3 μέρες μέχρι να το τελειώσω ήμουν σαν ζόμπι.. Δεν ήθελα να φάω,δεν ήθελα να βγω από το σπίτι. Μόνο διάβαζα και έκλαιγα.(Όλα μπροστά στον υπολογιστή.) Το λάτρεψα και αυτό,για διαφορετικούς λόγους. Τελικά με παίρνουν τηλέφωνο ότι ήρθαν τα βιβλία μου. Πήγα να τα πάρω. Στην διαδρομή για το σπίτι είχα ήδη τελειώσει το πρώτο κεφάλαιο του Eclipse. Τελείωσα και το Breaking Dawn,όλα σε περίπου ένα μήνα συνολικά. Το απίστευτο με αυτάσ τα βιβλία είναι ότι το καθένα είναι διαφορετικό αλλά και τόσο εναρμονισμένο με τα άλλα που το λατρεύεις το καθένα για διαφορετικό λόγο αλλά και όλα μαζί γιατί είναι υπέροχα! Εννοείται τα έχω ξαναδιαβάσει. ΚΑι τώρα διαβάζω για την εξεταστική μου... Και τώρα μου λείπουννννννννννννννννννννν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μου φωνάζουν....Με καλούν από το ράφι της βιβλιοθήκης μου.................... Είμαι κολλημένη το ξέρωωωω! | |
|
| |
dolores!! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : οπου ειναι κι ο ΡΟΜΠ!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2245 Registration date : 03/06/2009
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Δευ 8 Ιουν 2009 - 2:07 | |
| Ολα αρχισαν οταν η παιδικη μου φιλη πηγε να δει την ταινια!!5 φορες πηγε....ε λοιπον λιγο πριν πανε με την αδερφη μου αυτη για 5η φορα και η αδερφη μου για πρωτη μου ελεγε ποσο κουκλος ειναι ο πρωταγονιστης ποσο υπεροχη ταινια ειναι για να παω κι εγω μαζι τους!!εγω δεν πηγα τελικα γιατι ειχα 3ενυχτησει το προιγουμενο βραδι και ημουνα 1πτωμα!!!!ε μετα απο κατι μεινες οταν βγηκε η ταινια σε DVD πηγα στο video club να δω γιατι ολες μου οι φιλες ειχαν παθει κριση χρονιας υστεριας με την ταινια,τα βιβλια,το χαρακτηρα του edward,το ολο στορι και φυσικα τον πρωταγονιστη!!!!!ηταν νοικιασμενη φυσικα!!εκανα κρατηση για μια βδομαδα μετα(μονο τοτε θα επιστρεφοταν καποιο)μολις ειδα τον ρομπ στο εξωφυλλο ηρθε το πρωτο εμφραγμα!!!!ηταν καπως...βασικα καλυτερος απο το τελειο αγορι που ονειρευομουν να αποκτησω καποτε!!!!!!!!!! για να μην τα πολυλογω πηγα με ενθουσιασμο μετα απο μια εβδομαδα να παρω την ταινια!!!την ειδαμε εγω, εκεινη η φιλη μου και η αδερφη μου....εκει επαθα μεγαλυτερο εμφραγμα!!δεν ειχα συνειδητοποιησει τι συνεβαινε γυρο μου!!!!!!την ειδα δεν ξερω κι εγω ποσες φορες!!!!!!μετα αρχισα να διαβαζω τα βιβλια και μαγευτηκα ακομα περισσοτερο!!!!!η μαμα μου μου εκανε δωρο την ταινια μαζι με την αφισσα!!!!!πηγα κι αγορασα κι αλλες αφησες!τα βιβλια τα διαβαζω τα ξαναδιαβαζω και δεν τα χορταινω!!!!!ανυπομονω να βγει το BD στα ελληνικα και το new moon στη μεγαλη οθονη!!!!!!!!!!απο τοτε.....ειμαι κολλημενη με ολα αυτα!!!ΑΓΑΠΩ TWILIGHT SAGA ΛΑΤΡΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ EDWARD KAI ROB | |
|
| |
Ηλικία : 34 Τόπος : οπου ειναι κι ο ΡΟΜΠ!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2245 Registration date : 03/06/2009
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Δευ 8 Ιουν 2009 - 3:29 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Δευ 8 Ιουν 2009 - 3:45 | |
| Εγω κολλησα εναν φιλο μου παιδια!!!!!!δεν το περιμενα αλλα εγινε!!!!!!ερισης και μια φιλη μου!!!!ο φιλος μου το λατρετει και τωρα θα αρχισει και τα βιβλια!!!!!με ρωτουσε λεπτομεριες... 1ον λατρευει τη μπελλα απιστεφτα.τη θεωρει ΘΕΑ!! 2ον του αρεσει πολυ η ΑΛΙς 3ον παραδεχεται οτι πολλα αγορια βριζουν τον ρομπ γιατι ειναι ωραιος κι εχει τρελλη απηχηση!!!!!!!! α!εβαλα και τη γιαγια μου να το δει και ειπε οτι ο ρομπερτ ειναι κουκλος και ειναι φυσικο η οποιαδηποτε να τον ερωτευτει!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Δευ 8 Ιουν 2009 - 10:25 | |
| εμενα η γιαγια μ αν τησ εωαζα κατι τετοι μαλλον 8α νομιζε οτι γινομαι σατανιστρια! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Δευ 8 Ιουν 2009 - 11:06 | |
| με μενα ολα αρχισαν με την νασια παλι.... (αν και πρεπει να το εχε πει σε αλλο τοπικ..anyway!) αρχισε να μου ωαζει trailer και τα λοιπα ολο το καλοκαιρι εμεισ (εγω και η αδερφη της) βλεπαμε ταινιες πηγαιναμε παραλια η νασια εκει.... διαωαζε twilight....δεν εκανε τπτ αλλο.... το τι δουλεμα ειχε φαει.... μετα αρχισε να μου λεει για τον rob οτι ειναι κουκλος και το ενα και το αλλο και εγω τησ ελεγα οτι....ο μπουσουλοπουλος ειναι κλυτεροσ....! (no comments....) μετα απο αυτα σταματησε και απ οτι 8υμαμια δεν μ 3αναειπε και πολλα..... μεχρι που μια μερα ειχα παει για snowboard και γυρναω σπιτι κατα τσ 9 το βραδυ και λεω να μπω λιγο msn να δω ποιοσ ειναι και μετα να παω για υπνο και η νασια μου λεει οτι εχει στσ 12 το βραδυ προβολη και οτι ολοι οι αλλοι 8α πανε....και δεν 3ερω πωσ αλλα με πιανει ενα κατι και μου κολλαει να παω και γω..... ε απο κει και περα δεν χρειαζεται να πω τπτ.... βγηκα απο την αι8ουσα καπωσ....DAZZLED! | |
|
| |
| And so the lambs fell in love with...Twilight | |
|