Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

And so the lambs fell in love with...Twilight

Πήγαινε κάτω 
+249
Mental Shield
nana mplak
Teodan
i love edward 2
ROBELINA
Bella Marie Swan
bReakDowN-Mark
kati
Nantia Hale_Biers
Emy+Robert
niki
breathless
*evdokia*
marina forever
Rosemarie Cullen
Anactaciaa_Rosetta Cullen
marina
Bellsten
Marzaki Cullen
Vivaki Cullen
ElpidoulaPattinson
!!!twilight!!!
LITSA0089
jennypara
Mrs.Christina
mpellanti21
esme
aLmOsT_nOrMaL
di1996
Evaline
despina aek
Izabella Swan
ed<3
anastasia_1992
gwgwka
twilightsagaddicted
<3<3Ms.Kolina<3
Wonder
MyrtoCullen
AliceK
Lizzy Cullen
AnaroseCullen
Afelop
evi
swan
athina
Drama Queen
vikaki21
gossamer
pink
αντα
Bella Cullen12
Rob+MJ4ever!!
kristen(a)
Deppy
lykofotaki
princesskitty
d@n@e twilight!
renaki
roberta
Bella_Cullen22
Arianna
Mary Alice Brandon
mimigk
ntinaki
NukeFan
DEMONA CULLEN PATTINSON
Vampi
mR.Geo
John Cullen
stupid lumb
liaki
twilight girl
AST
Siaki_J
sof
Μαργαριτα
Ashley Greene
RafaelaVolturi
patrick
tina cullen
RafaelaCullen
T-NM-E-BD
~!Cristi!~
Lunna Cullen
konstantia
crazy
evaki
riana_vampoula
Strider
Jasper Hale
Renesmi
Εστελλα Καλεν
XENIA BLACK
Eclipse_alex
Cullen
pretty witch
Bella-Edward-Renesmee
freakyannie
BellaNessieSwan
Morena
Nemesis Of Bellin
Edbel
fafoula1234
OnirodamastHs
lena
robert 4ever
NICKY
vampiroula
mariap
kollhmenh
Natali Cullen
sofaki 95 edward 4ever
..::Rikku::..
christi_twilight
bluesea
litsaki_kourkoubinaki
VLaSia =)
volturi girl
linaki
demi
jenaki
Mrs.Cullen
Sloorp
team edward
twiligter
dreamofedward
LaDy_SoVeReigN
silenceprincess
Odelle
Fotis333
Flyingdutchman
breeze of wolf
twilightFOREVER
Connie Cullen
SpunK RansoM
thomi
alicecullen27
ren4itoy
Georgia P. C
elli
Renesmee C.
michelle
twilightaholic#1
bloody swan
lena_123
BigFanOfTwilight
Edward_ Breaking_ Dawn
Efst@thi@
sweetie
birdwatcher
ko0tso0
Fay1765
JuStleNe
twilightergirl
dolores!!
Fotini
nantiaki_twilight 4 ever
ice#fire
vampyra
maritca
mpourbi
hiddenfantasy
Melia
twilightaholic#
ChristinaCulen
ViolettaCullen18
kanty
edward_20
an8i
Melodie
Moonlight
bella_edward
butterfly
TZENIPAN
!~Twilighter~!
M@rIa
lila-->twi!ight<3
angepsi
Rosalie Hale
Ms Cullen
bedward__
mikulia
ΕΡΗ
smaragda
MIKAELLA
xrisa_twilight
anthian9
sunrise
emma cullen pattinson
edward's victim
ioannaki-twilightaddicted
sofakimpiskotaki
kikina
Isabella16
Isabella21
maraki-twilightholic
MiSs-->NtOuF*
BELLA22
maraki13_10
BELLA MARIE
Lion's_Lamb
Kikitsa_twilight
Marilou
chris-cullen
Vasiliki_Luvs_Vampires
Dorian_Grey
magic princess
.::Ελευθερία::.
April
Lancelot
natalia
Stella
kalkat
EternalQueen
Raven
Edward_Andreas
annabell
DEVille
LizCullen
Alexadruby the vampire
Christy
akaliakoukou
lionandlamp
RedRose13
SilverMusk
scarlet rose
emerald eyes
Ειrιnι
twilightmaniac
Rozali87
vantela
hobo
Gωgω-Twilighter
Neri
Crimson Beauty...
k_katerina
Princess
olympia-Mikel-Robert
Nancuko
tatufun
Vampire
spunkransom
Dimitra_Ony_Edward
nasiatheslayer
Darkbella
nessie
DanaeCullen
WhiteQueen
253 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 30 ... 37  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Ms Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Ms Cullen

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Kefalonia
Αριθμός μηνυμάτων : 1743
Registration date : 20/04/2009

Forks Student Profile
Team: Jasper - Alice Jasper - Alice
Special ability Special ability: Future Telling

And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 23 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΠεμ 4 Ιουν 2009 - 18:35

Fay1765 έγραψε:
Λοιπόν,όλα άρχισαν όταν είδα το τρέιλερ του Twilight στην τηλεόραση και να γίνεται θέμα στα περιοδικά.Μετά μια συμμαθήτριά μου μού είπε πως η κολλητή της το διαβάζει και της λέει την περίληψη so σκέφτηκα να το αγοράσω κι εγώ για να δω τι σόι ``φρούτο`` ήταν κι αυτό.
Ήταν μήλο.Πολύ επίκυνδινο.Το αματωλό μήλο που με κράτησα κολλημένη στο κρεβάτι μου απο τη 1 το μεσημέρι ως τις 4 τα ξημερώματα της επόμενης μέρας.Όταν το τελείωσα άρχισα να ξαναδιαβάζω τα καλύτερα σημεία για να τα εμπεδώσω καλύτερα και έψαχνα σαν τρελή τα πορτοφολάκια μου για να συγκεντρώσω ένα εικοσάευρω και να αγοράσω τη Νέα Σελήνη.Το ίδιο έγινε και με την Έκλειψη και τώρα ανυπομονώ όσο ποτέ για το Σεπτέμβρη που θα βγει το BD!!
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 23 737646 αν και λιγο καθυστερημενα!!! lol!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Fotini
Twilight Human
Twilight Human
Fotini

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Πύργος Ηλείας
Αριθμός μηνυμάτων : 56
Registration date : 02/06/2009

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: See Through Lies

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΠεμ 4 Ιουν 2009 - 19:20

M@rIa έγραψε:
Εισαστε οι αδερφες ψυχες μου...!!!! huggie And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 23 577643 And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 23 34442 And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 23 932365 kiss

Αχ!Μαράκι αυτό που είπες ήταν τέλειο πραγματικα!Και εγω επιτέλους νίωθω οτι μπορω να μιλάω ελεύθερα για το θέμα που λατρεύω!
Fay1765
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Fay1765

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 1516
Registration date : 04/06/2009

Forks Student Profile
Team: Volturi Volturi
Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΠαρ 5 Ιουν 2009 - 10:24

Ms Cullen έγραψε:
Fay1765 έγραψε:
Λοιπόν,όλα άρχισαν όταν είδα το τρέιλερ του Twilight στην τηλεόραση και να γίνεται θέμα στα περιοδικά.Μετά μια συμμαθήτριά μου μού είπε πως η κολλητή της το διαβάζει και της λέει την περίληψη so σκέφτηκα να το αγοράσω κι εγώ για να δω τι σόι ``φρούτο`` ήταν κι αυτό.
Ήταν μήλο.Πολύ επίκυνδινο.Το αματωλό μήλο που με κράτησα κολλημένη στο κρεβάτι μου απο τη 1 το μεσημέρι ως τις 4 τα ξημερώματα της επόμενης μέρας.Όταν το τελείωσα άρχισα να ξαναδιαβάζω τα καλύτερα σημεία για να τα εμπεδώσω καλύτερα και έψαχνα σαν τρελή τα πορτοφολάκια μου για να συγκεντρώσω ένα εικοσάευρω και να αγοράσω τη Νέα Σελήνη.Το ίδιο έγινε και με την Έκλειψη και τώρα ανυπομονώ όσο ποτέ για το Σεπτέμβρη που θα βγει το BD!!
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 23 737646 αν και λιγο καθυστερημενα!!! lol!

Ευχαριστώ πάρα πολύ!Θα περάσουμε τα καλύτερα μας χρόνια εδώ μέσα.Το βλέπω!Θα είμαστε η
μεγάλη οικογένεια των Cullen (με την ευρύτερη έννοια).Έχουν να δουν τα ματάκια μας...
Fay1765
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Fay1765

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΠαρ 5 Ιουν 2009 - 10:26

JuStleNe έγραψε:
Ομολογώ ότι την ύπαρξη των βιβλίων την πήρα χαμπάρι από την ταινία!! αν κ μου αρέσει γενικά πάρα πολύ το φανταστικό δεν είχα ακούσει-πετύχει πουθενά το twilight!! όταν είδα την ταινία και έφαγα το αρχικό κόλλημα διάβασα όλα τα υπόλοιπα σε χρόνο dt!!

ξυπνούσα το πρωί και στο λεωφορείο για την δουλειά διάβαζα, όποτε είχα κενό στο γραφείο διάβαζα, στον γυρισμό για το σπίτι μια από τα ίδια.. έτρωγα και συνέχιζα κ το βράδυ ξημερωβραδιαζόμουν διαβάζοντας και όποιος με έβλεπε μου έλεγε "πωπω!! ρε συ.. πολλή δουλειά χαλάρωσε λίγο!!" αχαχαχαχα!!! lol!

αυτή η περίοδος την πρώτης ανάγνωσης θα μου μείνει ΑΞΕΧΑΣΤΗ!! ένα zombie ήμουνα και έψαχνα και παντού για έναν Edward!! αχαχαχα!!

αλλά.. πουυυυ.. που να τον βρεις.. lol!

Είσαι... ΘΕΑ!Κι εγώ μια απο τα ίδια.Έτσι το πήρα χαμπάρι αν και λίγο καθυστερημένα
Ms Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Ms Cullen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΠαρ 5 Ιουν 2009 - 10:26

Fay1765 έγραψε:
Ms Cullen έγραψε:
Fay1765 έγραψε:

Ευχαριστώ πάρα πολύ!Θα περάσουμε τα καλύτερα μας χρόνια εδώ μέσα.Το βλέπω!Θα είμαστε η
μεγάλη οικογένεια των Cullen (με την ευρύτερη έννοια).Έχουν να δουν τα ματάκια μας...
Σιγουρα θα περασουμε τελεια και ηδη περναμε!!! And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 23 274215
Ms Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Ms Cullen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΠαρ 5 Ιουν 2009 - 10:28

Fay1765 έγραψε:
JuStleNe έγραψε:
Ομολογώ ότι την ύπαρξη των βιβλίων την πήρα χαμπάρι από την ταινία!! αν κ μου αρέσει γενικά πάρα πολύ το φανταστικό δεν είχα ακούσει-πετύχει πουθενά το twilight!! όταν είδα την ταινία και έφαγα το αρχικό κόλλημα διάβασα όλα τα υπόλοιπα σε χρόνο dt!!

ξυπνούσα το πρωί και στο λεωφορείο για την δουλειά διάβαζα, όποτε είχα κενό στο γραφείο διάβαζα, στον γυρισμό για το σπίτι μια από τα ίδια.. έτρωγα και συνέχιζα κ το βράδυ ξημερωβραδιαζόμουν διαβάζοντας και όποιος με έβλεπε μου έλεγε "πωπω!! ρε συ.. πολλή δουλειά χαλάρωσε λίγο!!" αχαχαχαχα!!! lol!

αυτή η περίοδος την πρώτης ανάγνωσης θα μου μείνει ΑΞΕΧΑΣΤΗ!! ένα zombie ήμουνα και έψαχνα και παντού για έναν Edward!! αχαχαχα!!

αλλά.. πουυυυ.. που να τον βρεις.. lol!

Είσαι... ΘΕΑ!Κι εγώ μια απο τα ίδια.Έτσι το πήρα χαμπάρι αν και λίγο καθυστερημένα
Δεν πειραζει!!!!Σημασια εχει που κολλησες!!!(Αλλωστε οι περισσοτεροι ειδαν πρωτα την ταινια!!!Δεν τους κατηγορουμε!!)
Fay1765
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Fay1765

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΠαρ 5 Ιουν 2009 - 11:41

Ms Cullen έγραψε:
Fay1765 έγραψε:
Ms Cullen έγραψε:
Fay1765 έγραψε:

Σιγουρα θα περασουμε τελεια και ηδη περναμε!!! And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 23 274215

Ακόμα είμστε στην αρχή!Τα καλύτερα έρχονται!!!!
ko0tso0
Twilight Human
Twilight Human
ko0tso0

Θηλυκό Ταύρος
Αριθμός μηνυμάτων : 2
Registration date : 05/06/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΠαρ 5 Ιουν 2009 - 22:20

ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ, Η ΑΝΘΗ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΕΛΟΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ. ΕΤΣΙ ΜΕ ΕΠΕΙΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ. ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΩΡΑΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΗ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΟΤΑΝ ΕΒΛΕΠΕ ΤΟΝ EDWARD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lol!
Razz ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΛΙΓΟ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΟΛΑ ΑΠΕΞΩ ... ΟΧΙ ΟΤΙ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ FAN ΤΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Smile Smile Smile Smile

Edit by April: Παρακαλω πολυ να μην γραφετε με κεφαλαια. Στο Ιντερνετ ειναι σαν να φωναζουμε.....
nasiatheslayer
The Denali Princess
nasiatheslayer

Θηλυκό Υδροχόος
Αριθμός μηνυμάτων : 4477
Registration date : 03/12/2008

Forks Student Profile
Team: Denalis Denalis
Special ability Special ability: Mental electrical current

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΠαρ 5 Ιουν 2009 - 22:23

Καλωσήρθες!!
Ολοι κολλησαμε καπως...(ειτε περιεργα ειτε οχι) σημασια εχει οτι κόλλησες και εγινες φαν!Οχι ο τροπος! lol!

Θα σε παρακαλεσω μονο να μην γραφεις με κεφαλαια γαιτί στην γλωσσα του ιντερνετ ειναι σαν να φωναζεις.
https://www.youtube.com/user/nasiatheslayer0
ko0tso0
Twilight Human
Twilight Human
ko0tso0

Θηλυκό Ταύρος
Αριθμός μηνυμάτων : 2
Registration date : 05/06/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΠαρ 5 Ιουν 2009 - 22:35

ναι παλι καλα που ειναι και η ανθη για να μου δειχνει το σωστο δρομο. και συγνωμη για τα κεφαλαια αλλα δεν το ηξερα, οτι δεν επιτρεπετε Embarassed Crying or Very sad Embarassed
Fay1765
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Fay1765

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΣαβ 6 Ιουν 2009 - 10:04

ko0tso0 έγραψε:
ναι παλι καλα που ειναι και η ανθη για να μου δειχνει το σωστο δρομο. και συγνωμη για τα κεφαλαια αλλα δεν το ηξερα, οτι δεν επιτρεπετε Embarassed Crying or Very sad Embarassed

Μην ανυσηχείς μαθαίνουμε ακόμα.Το΄καλό είναι ότι υπάρχουν άτομα που μας διορθώνουν.Να `στε καλά Rolling Eyes ρε παιδιά
birdwatcher
New Moon Victim
New Moon Victim
birdwatcher

Θηλυκό Λέων
Τόπος : thessaloniki
Αριθμός μηνυμάτων : 192
Registration date : 06/06/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΣαβ 6 Ιουν 2009 - 12:58

lol και γω με κεφαλαια γραφω....αλλα νταξει χτεw μπηκα....ακομα προσπαθω να μην γραφω greeklish!!! Kαι γω καπωw ετσι κολλησα..... ειχα την νασια ενα ολοκληρο καλοκαιρι να διαβαζει twilight (καλα μπορω να πω οτι την ειχα βρισει λιγο) αλλα οκ Νασια μου πραγματικα sorry.....και μετα μπαινω msn κατα τς 11 το βραδυ μια μερα (τι μερα!!!) και μου λεει οτι θα παει να δει το twilight στην προβολη τν 12 δεν ξερω πωσ μου ηρθε αλλα πηγα και γω και αυτο ηταν.... διαβασα ολα τα βιβλια και τωρα προσπαθω να παρω το περικαρπιο που φοραει ο rob!!!!!
nasiatheslayer
The Denali Princess
nasiatheslayer

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΣαβ 6 Ιουν 2009 - 13:03

birdwatcher έγραψε:
lol και γω με κεφαλαια γραφω....αλλα νταξει χτεw μπηκα....ακομα προσπαθω να μην γραφω greeklish!!! Kαι γω καπωw ετσι κολλησα..... ειχα την νασια ενα ολοκληρο καλοκαιρι να διαβαζει twilight (καλα μπορω να πω οτι την ειχα βρισει λιγο) αλλα οκ Νασια μου πραγματικα sorry.....και μετα μπαινω msn κατα τς 11 το βραδυ μια μερα (τι μερα!!!) και μου λεει οτι θα παει να δει το twilight στην προβολη τν 12 δεν ξερω πωσ μου ηρθε αλλα πηγα και γω και αυτο ηταν.... διαβασα ολα τα βιβλια και τωρα προσπαθω να παρω το περικαρπιο που φοραει ο rob!!!!!

Οταν σου έλεγα εγω οτι είναι τελειο δεν με πίστευες... Rolling Eyes
Hehe...τωρα πηρα το αίμα μου πίσω!!!! Cool
birdwatcher
New Moon Victim
New Moon Victim
birdwatcher

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΣαβ 6 Ιουν 2009 - 13:31

ε τωρα οτι και να πω....λιγο ειναι...
sunrise
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
sunrise

Θηλυκό Κριός
Τόπος : athina
Αριθμός μηνυμάτων : 2711
Registration date : 27/03/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΣαβ 6 Ιουν 2009 - 16:18

And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 23 Watermarkt

Αυτό επαθα εγω μολις διαβασα το twilight.δεν ξεκολουσα απο το βιβλιο και ακομα συνεχιζω να τα διαβαζω ξανα και ξανα
nasiatheslayer
The Denali Princess
nasiatheslayer

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΣαβ 6 Ιουν 2009 - 16:28

Χαχα, κορυφαίο!!!!
Μας καταλαβαίνουν!!!
Αν και δεν θα έλεγα οτι ειναι τοοοσο ασχημη η κατασταση μου.... Rolling Eyes
Neri
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Neri

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 803
Registration date : 11/01/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΣαβ 6 Ιουν 2009 - 16:31

τέλειο αυτό το μικρό κόμικ...

νομίζω πως με τσίτωσε να παω να διαβάσω πάλι και εγώ την έκλειψη.

And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 23 432569 And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 23 432569
Ms Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Ms Cullen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΣαβ 6 Ιουν 2009 - 17:47

sunrise έγραψε:
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 23 Watermarkt

Αυτό επαθα εγω μολις διαβασα το twilight.δεν ξεκολουσα απο το βιβλιο και ακομα συνεχιζω να τα διαβαζω ξανα και ξανα
Μου θυμιζει εμενα!!!! And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 23 274215 lol!
birdwatcher
New Moon Victim
New Moon Victim
birdwatcher

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΣαβ 6 Ιουν 2009 - 20:10

ωχ...! τωρα με το comic θυμηθηκα πως ημουν οταν το διαβασα.....το διαβαζα οχι μονο ολη την ημερα σπιτι αλλα και την ωρα του μαθηματος και.....οχι τιποτα ηταν και τησ νασιας...αφου δεν μου πηραν κανενα.....
BELLA MARIE
Charlie's Daughter
BELLA MARIE

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Thessalonike
Αριθμός μηνυμάτων : 17564
Registration date : 26/02/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΣαβ 6 Ιουν 2009 - 20:16

birdwatcher έγραψε:
ωχ...! τωρα με το comic θυμηθηκα πως ημουν οταν το διαβασα.....το διαβαζα οχι μονο ολη την ημερα σπιτι αλλα και την ωρα του μαθηματος και.....οχι τιποτα ηταν και τησ νασιας...αφου δεν μου πηραν κανενα.....
αχ!!πως σε καταλαβαινω...βρηκες το λιμανι σ εδω.....εγω 3 βραδια ξαγρυπνη τελειως και ημουν και στις αρχες..φαντασου...τωρα με τα wallpaper kai τα φανφικτ που κανω δεν με βλεπει το υπολοιπο σπιτι....... lol!
birdwatcher
New Moon Victim
New Moon Victim
birdwatcher

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΣαβ 6 Ιουν 2009 - 20:19

ναι ναι....επρεπε να μπω ποιο πριν.... wallpaper που κανεισς? εσυ εκανες εκεινη την εικονα τησ νασιας με τα γυαλια τα ray ban που ειναι ιδια με του jasper?
BELLA MARIE
Charlie's Daughter
BELLA MARIE

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΣαβ 6 Ιουν 2009 - 20:22

birdwatcher έγραψε:
ναι ναι....επρεπε να μπω ποιο πριν.... wallpaper που κανεισς? εσυ εκανες εκεινη την εικονα τησ νασιας με τα γυαλια τα ray ban που ειναι ιδια με του jasper?
ναι...εγω ειμαι... huggie σου χει πει το νασακι?ναι εχω και τοπικ με τα δικα μ wallpaper...ειναι στις twilight pics wallpapers by bella marie... huggie
birdwatcher
New Moon Victim
New Moon Victim
birdwatcher

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΣαβ 6 Ιουν 2009 - 20:24

ok θα παω να δω αν ειναι.....τα γυαλια ειναι δικα μου btw.... :D
bedward__
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
bedward__

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Καβάλα!
Αριθμός μηνυμάτων : 787
Registration date : 15/02/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΣαβ 6 Ιουν 2009 - 20:25

αυτο το ξαγρυπνη...τ εχω νιωσει κ εγω μ ε την ιδια σειρα βιβλιων....τι κολλημα!!!!!κ εγω μες τ μαθημα.....θες εκθεση κειμενα,θρησκευτικα......μαθηματικα........εγω εκει κ στ διαλειματα εβαζα τ ακουστικακια μ γ ν μην μ ενοχλουν τ ζωα της ταξης μ.....αχχχ κ ταξιδευα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μαρακι εσυ οντως πρπ ν εισαι χαμενη απ ολους κ απ ολα!!!!ΣΕ ΖΗΛΕΥΩ....εμενα οι δικοι μ μην αφεθω λιγο...οοοπς ν μ επαναφερουν.....αστα πικρα!!!!!!!!
BELLA MARIE
Charlie's Daughter
BELLA MARIE

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΣαβ 6 Ιουν 2009 - 20:30

birdwatcher έγραψε:
ok θα παω να δω αν ειναι.....τα γυαλια ειναι δικα μου btw.... :D
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 23 41616 axa!!ναι μ το χε πει η νασια οτι ητανε της κολλητης της!!χιχι...χαρηκα που γνωρισα επιτελους και την κατοχο!! boogie ¨την οφισιαλ!! And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 23 41616

λοιπον...που λετε...εμενα ο πατερας μ κοντεψε να με πει τρελη!!αφου καθως διαβαζα νεα σεληνη και λυκοφως πηγαινα και του λεγα...ααα!!ο εντουαρντ αυτο..αααα!!ο εντουαρντ εκεινο...τον ειχα τρελανει...αφηστε....αλλα και τα κοριτσια στο σχολειο (να ναι καλα..)που με κολλησανε ε....στους διαδρομους στη βιβλιοθηκη...στην ταξη..ολο εντ...ολο εντ... And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 23 174341

And so the lambs fell in love with...Twilight
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 23 από 37Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 30 ... 37  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Favorite Quotes
» I love the way you lie..

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Volterra's Court :: Biology Lab-
Μετάβαση σε: