| And so the lambs fell in love with...Twilight | |
|
+249Mental Shield nana mplak Teodan i love edward 2 ROBELINA Bella Marie Swan bReakDowN-Mark kati Nantia Hale_Biers Emy+Robert niki breathless *evdokia* marina forever Rosemarie Cullen Anactaciaa_Rosetta Cullen marina Bellsten Marzaki Cullen Vivaki Cullen ElpidoulaPattinson !!!twilight!!! LITSA0089 jennypara Mrs.Christina mpellanti21 esme aLmOsT_nOrMaL di1996 Evaline despina aek Izabella Swan ed<3 anastasia_1992 gwgwka twilightsagaddicted <3<3Ms.Kolina<3 Wonder MyrtoCullen AliceK Lizzy Cullen AnaroseCullen Afelop evi swan athina Drama Queen vikaki21 gossamer pink αντα Bella Cullen12 Rob+MJ4ever!! kristen(a) Deppy lykofotaki princesskitty d@n@e twilight! renaki roberta Bella_Cullen22 Arianna Mary Alice Brandon mimigk ntinaki NukeFan DEMONA CULLEN PATTINSON Vampi mR.Geo John Cullen stupid lumb liaki twilight girl AST Siaki_J sof Μαργαριτα Ashley Greene RafaelaVolturi patrick tina cullen RafaelaCullen T-NM-E-BD ~!Cristi!~ Lunna Cullen konstantia crazy evaki riana_vampoula Strider Jasper Hale Renesmi Εστελλα Καλεν XENIA BLACK Eclipse_alex Cullen pretty witch Bella-Edward-Renesmee freakyannie BellaNessieSwan Morena Nemesis Of Bellin Edbel fafoula1234 OnirodamastHs lena robert 4ever NICKY vampiroula mariap kollhmenh Natali Cullen sofaki 95 edward 4ever ..::Rikku::.. christi_twilight bluesea litsaki_kourkoubinaki VLaSia =) volturi girl linaki demi jenaki Mrs.Cullen Sloorp team edward twiligter dreamofedward LaDy_SoVeReigN silenceprincess Odelle Fotis333 Flyingdutchman breeze of wolf twilightFOREVER Connie Cullen SpunK RansoM thomi alicecullen27 ren4itoy Georgia P. C elli Renesmee C. michelle twilightaholic#1 bloody swan lena_123 BigFanOfTwilight Edward_ Breaking_ Dawn Efst@thi@ sweetie birdwatcher ko0tso0 Fay1765 JuStleNe twilightergirl dolores!! Fotini nantiaki_twilight 4 ever ice#fire vampyra maritca mpourbi hiddenfantasy Melia twilightaholic# ChristinaCulen ViolettaCullen18 kanty edward_20 an8i Melodie Moonlight bella_edward butterfly TZENIPAN !~Twilighter~! M@rIa lila-->twi!ight<3 angepsi Rosalie Hale Ms Cullen bedward__ mikulia ΕΡΗ smaragda MIKAELLA xrisa_twilight anthian9 sunrise emma cullen pattinson edward's victim ioannaki-twilightaddicted sofakimpiskotaki kikina Isabella16 Isabella21 maraki-twilightholic MiSs-->NtOuF* BELLA22 maraki13_10 BELLA MARIE Lion's_Lamb Kikitsa_twilight Marilou chris-cullen Vasiliki_Luvs_Vampires Dorian_Grey magic princess .::Ελευθερία::. April Lancelot natalia Stella kalkat EternalQueen Raven Edward_Andreas annabell DEVille LizCullen Alexadruby the vampire Christy akaliakoukou lionandlamp RedRose13 SilverMusk scarlet rose emerald eyes Ειrιnι twilightmaniac Rozali87 vantela hobo Gωgω-Twilighter Neri Crimson Beauty... k_katerina Princess olympia-Mikel-Robert Nancuko tatufun Vampire spunkransom Dimitra_Ony_Edward nasiatheslayer Darkbella nessie DanaeCullen WhiteQueen 253 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τετ 27 Μάης 2009 - 15:01 | |
| Αν σου άρεσε η ταινία είμαι σίγουρη ότι τα βιβλία θα σου αρέσουν πολύ περισσότερο. Γιατί όπως και να το κάνουμε έχουν τη δική τους μαγεία. Ο Ρομπ, το είχα καταλάβει ότι δεν σου άρεσε ιδιαίτερα από κάτι σχόλια που μου είχες αφήσει κάποια στιγμή στο Facebook! Να πω την αλήθεια μου κι εγώ στην αρχή δεν κοβόμουν. Αλλά μετά άλλαξαν τα πράγματα... | |
|
| |
kalkat Twilight Human
Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 77 Registration date : 28/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τετ 27 Μάης 2009 - 15:06 | |
| Για μενα ξέρω τι φταίει...ο χαρακτήρας του Έντουαρντ φταιει για όλα!!!!!!!! | |
|
| |
vampyra Twilight Human
Ηλικία : 43 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 7 Registration date : 27/05/2009
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τετ 27 Μάης 2009 - 15:10 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τετ 27 Μάης 2009 - 15:15 | |
| Πρέπει να βρεις χρόνο οπωσδήποτε! Αξίζουν και τα τέσσερα! Πρόσεχε μόνο μη σποιλεριαστείς εδώ μέσα! Με προσοχή στα επικίνδυνα τόπικ! Όσο για τον Ρομπ... άσε... έχει καεί ο εγκέφαλος μου και έχουμε και κάποια ηλικία... | |
|
| |
vampyra Twilight Human
Ηλικία : 43 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 7 Registration date : 27/05/2009
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τετ 27 Μάης 2009 - 15:18 | |
| Ναι, αποφεύγω να μπω σε threads για τα επόμενα βιβλία.. Και είναι και μικρός ο άτιμος!!!! Νιώθω γριέντζω.. | |
|
| |
Melia New Moon Victim
Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 119 Registration date : 22/05/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τετ 27 Μάης 2009 - 15:21 | |
| Πωπω κορίτσια δε ξέρετε πόσο χαίρομαι που δεν είμαι η μοναδικη με λυκοφωτική εντουαρτουχο καλενιτιδα Ώρες ώρες σκέφτομαι πόσο έχω ξεμωραθεί γτ έτσι δεν έκανα ούτε στα 13 μου. Μάλλον μου ρθε αναδρομική η λόλα στα γεράματα έτσι για να να λεω πως τα έζησα όλα σ' αυτή τη ζωή! Τα βιβλία είναι κατά τη γνώμη μου είναι 1000 φορές πιο συναρπαστικά από την ταινία και μακάρι να μπορούσαν να κάνουν ταινία να κρατάει τουλάχιστον ένα 6ωρο και να περιέχει όοοοοολες τις λεπτομέρειες των βιβλίων. ξέφυγα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τετ 27 Μάης 2009 - 15:26 | |
| Εντάξει για να λέμε και την αλήθεια, η πρώτη ταινία ήταν πολύ μέτρια σε σχέση με το βιβλίο. Από σκηνοθεσία έπασχε για τα καλά. Αλλά νομίζω ότι το καστ ήταν πραγματικά πολύ καλό. Και νομίζω ότι η δεύτερη ταινία θα είναι καταπληκτική. Δεν ξέρω γιατί έχω καλό προαίσθημα! Και επειδή ξεφύγαμε, μπορούμε να συνεχίσουμε τη συζήτηση στο τόπικ coffe time ή στο άσχετα - σχετικά Twilight. | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τετ 27 Μάης 2009 - 15:46 | |
| - vampyra έγραψε:
- Ναι, αποφεύγω να μπω σε threads για τα επόμενα βιβλία..
Και είναι και μικρός ο άτιμος!!!! Νιώθω γριέντζω.. και απο εμενα! τα βιβλια ειναι πραγματικα φανταστικα! οταν θα τα διαβασεις θα κολλησεις ακομα περοσσοτερο! και οσο για την ηλικια μην ακουω τετοια!το εχω ξαναπει η ηλικια δεν πρεπει να μας πτοει σε τιποτα! απλα εμεις θα μενουμε στασιμες και αυτος θα μεγαλωνει! | |
|
| |
ice#fire New Moon Victim
Ηλικία : 30 Αριθμός μηνυμάτων : 114 Registration date : 28/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Πεμ 28 Μάης 2009 - 11:57 | |
| εγω παιδια ειδα πρωτα την ταινια...ερωτευτικα το περιεχομανο και τν εντι φυσικα και μετα και τα βιβλια,τα οποια τα εχω διαβασει 2 φορες το κα8ενα γτ δν εχω και πολυ χρονο | |
|
| |
nantiaki_twilight 4 ever Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Verona, Italy Αριθμός μηνυμάτων : 809 Registration date : 28/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Πεμ 28 Μάης 2009 - 17:03 | |
| Εμένα μια φίλη μου πρότεινε το βιβλίο.Κόλλησα και ύστερα μπήκε στην ζωή μου και η ταινία και κόλλησα περισσότερο! | |
|
| |
ViolettaCullen18 Twilight Human
Ηλικία : 33 Τόπος : Οπου γινεται φασαρια Αριθμός μηνυμάτων : 47 Registration date : 09/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Πεμ 28 Μάης 2009 - 21:03 | |
| Απαντηση στη ChristinaCulen. Αυτο δεν ειναι τιποτα.Οποτε βλεπω στο δρομο Βολβο μενω να κοιταζω σα χαζη.Μια φορα καθως περιμενα στη σταση το λεωφορειο παρκαρει απεναντι μου ενα ασημι Βολβο ακριβως σαν αυτο του Ρομπερτ στη ταινια. Το λεωφορειο που περιμενα περασε απο μπροστα μου και εγω καθομουν και κοιτουσα το αμαξι. | |
|
| |
Fotini Twilight Human
Ηλικία : 39 Τόπος : Πύργος Ηλείας Αριθμός μηνυμάτων : 56 Registration date : 02/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τετ 3 Ιουν 2009 - 20:57 | |
| Ήταν 4 Ιανουαρίου 2009 όταν αποφάσισα να πάω να δω το twilight με την παρέα μου.Δεν είχα ιδέα τι ήταν αυτό που ετοιμαζώμουν να δω δεν είχα την παραμικρή ενημέρωση για την υπόθεση το μόνο που γνώριζα ήταν πως έπρόκειτο για "μια"ακόμα ταινία σχετικά με βρυκόλακες,κάτι δηλαδή για να περάσω την ώρα μου τουλάχιστον εκείνο το βράδυ.Αυτό που θα ερχόταν δεν το είχα προβλεψει,δεν μπορούσα να το φανταστω ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο σε μένα ποτε....αλλά τελικά συνέβει ερωτεύτηκα για πρώτη φορά στην ζώη μου τόσο πολύ μια ταινία,αυτήν την ταινία!Όταν τελείωσε ήθελα κι'άλλο δεν μπορούσα να ξεκολλησω το μυαλό μου απο αυτήν την υπέροχη και σπάνια αγάπη ανάμεσα σε βρυκόλακα και άνθρωπο.Την επόμενη μέρα φυσικα ξαναπήγα σινεμα και αυτό συνεχίστηκε για ένα ολόκληρο μήνα,πρώτη φορά στην ζωή μου είδα τόσες πολλές φορές ενα έργο στο σινεμά και δεν το μετάνιωσα καθόλου.Πρίν την ταινία δεν γνώριζα ότι επρόκειτο για μια σειρά 4βιβλίων,φυσικά όταν το έμαθα ενθουσιάστηκα επειδή σίγουρα θα έβγαιναν και άλλες ταινίες,το λυκόφως δεν το είχα διαβάσει ακόμα ώσπου το είδα σε ενα βιβλιοπωλείο και σκέφτηκα να το αγοράσω.Ποτέ δεν περίμενα ένα βιβλίο να με ξετρελάνει τόσο πολύ και τόσο γρήγορα.Φυσικά το λάτρεψα,παρόλο που είχα δει την ταινία,όμως μετά ήθελα και άλλο δεν γινόταν να σταματήσω εκει και πήρα την νέα σελήνη.Σε αυτό το βιβλίο,όπου είναι και το αγαπημένο μου,πραγματικά πήγα να πεθάνω πραγματικα την στιγμή που χωρίζει ο Edward την Bella μου είχε κοπεί η αναπνοή νόμιζα πως θα πάθω κάτι,είχα στεναχωρηθεί τόσο πολυ για πρώτη φορα ήταν κάτι το απερίγραπτο.Ακολούθησε η έκλειψη...στα σημεία που πλησιάζονται για πρώτη φορά,εννοώ ερωτικά πραγματικα ανατρίχιασα!Εννοείτε πως έπρεπε να βρώ και την χαραυγή,έστω και στα αγγλικά και τελικα την βρήκα.Το κεφάλαιο ISLE ESME ήταν ότι καλύτερο και ρομαντικότερο έχω διαβάσει!Ώσπου έφτασα στην τελευταία σελίδα της χαραυγής και διαβάζοντας το the end πραγματικά έκλαιγα κάτι είχε τελειώσει απο την ζωή κατι καλο κάτι που με έκανε να ξεχνίεμαι και να χάνομαι μαζί του σε άλλες εποχές! Η ζωή μου πραγματικά έχει αλλαξει και δεν γίνεται να ξεπεράσω ποτέ αυτόν τον πάνω απ'όλα έρωτα,παρόλο που όλοι μου λένε να ξεκολλήσω και πως είμαι αρκετά μεγάλη για να κάνω σαν υστερική έφηβη εγω απλά δεν γίνεται να ξεχάσω αυτό το συναίσθημα ποτε......24 ώρες σκέφτομαι το twilight έχω μέχρι και την επίσημη άφισα πάνω απο το κρεβάτι μου,όλα περιστρέφινται γύρω απο αυτό,κάθε μέρα διαβάζω και κατι απο τα βιβλία,είναι κάτι σαν εξάρτηση και όσο χαζό,παιδικό,γελοίο και αν ακούγεται έτσι ακριβώς νίωθω. Η πιο τρελή απο όλες τις θαυμάστριες........ | |
|
| |
Melia New Moon Victim
Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 119 Registration date : 22/05/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| |
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τετ 3 Ιουν 2009 - 21:14 | |
| αχ ποσο σε καταλαβαινω δεν λεγεται!το ιδιο κολλημα εφαγα και εγω! δεν αντεχα να αφησω τα βιβλια απο τα χερια μου λεπτο.ακομα και τωρα δεν μπορω να τα δανεισω γιατι ξερω οτι θα μου λειψουν.για να καταλαβεις στις διακοπες του Πασχα το πρωτο πραγμα που εβαλα στην βαλιτσα ηταν τα βιβλια!και για εμενα τα σχολια ηταν ακομα χειροτερα λογο του γεγονος οτι ειμαι παντρεμενη με παιδι.λες και το γεγονος αυτο μπορει να σου αλλαξει τα γουστα και τα ενδιαφεροντα.ευτηχως ο δικος μου ανθρωπος με γνωριζει αρκετα καλα και δεν εχει τετοιου ειδους κολληματα.αγαπαει οτι κανει εμενα ευτιχισμενη!το twilight πραγματικα ξερει να μαγευει τον κοσμο! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τετ 3 Ιουν 2009 - 21:29 | |
| Αχ Φωτεινή μου... Σαν να περιγράφεις τους τελευταίους 10 μήνες της ζωής μου!
Εγώ κόλλησα με τα βιβλία αρχικά! Και ήταν και δύσκολα τα πράγματα τότε γιατί μόνο το πρώτο βιβλίο υπήρχε στα Ελληνικά και διάβασα όλα τα υπόλοιπα στα Αγγλικά.
Από τη μέρα που μπήκε το Twilight στην ζωή μου, δεν πέρασε μέρα που να μην το σκεφτώ. Παρ' όλα τα 30 μου χρόνια και τα βιβλία που έχω διαβάσει στη ζωή μου καμία άλλη ερωτική ιστορία δεν με έχει σημαδέψει τόσο βαθιά.
Θεωρώ ότι είναι η πιο ωραία ιστορία αγάπης που έχω διαβάσει έως σήμερα.
Αυτή η ιστορία τα είχε όλα. Αγάπη, αυταπάρνηση, συγκίνηση, φιλία, γέλιο, κλάμα... Τι να πρωτοθυμηθώ...
Σήμερα το μεσημέρι διάβαζα πάλι τη Νέα Σελήνη και έκλαιγα. Και το παθαίνω κάθε φορά ξανά και ξανά. Και μπορώ να ξαναδιαβάσω πάλι όλα τα βιβλία από την αρχή και να χτυπάει δυνατά η καρδιά μου όπως κάθε φορά.
Η Στέφενι Μέγιερ ήρθε και έφερε στη ζωή μου ένα δώρο, κάτι που με άγγιξε ως τα κατάβαθα της ψυχής μου... Δεν νομίζω ότι υπάρχουν λόγια για να το περιγράψω. Ήταν αυτό ακριβώς που χρειαζόμουν!
Τόσες φορές που συναντιέμαι εδώ και με τα υπόλοιπα κορίτσια από το φόρουμ συζητάμε συνεχώς γιαυτά τα πράγματα. Για το πως άλλαξε η ζωή μας μέσα από αυτό, για το πόσο έχουμε επηρεαστεί.
Και όπως αναφέρει και η Έρη από πάνω είμαι κι εγώ μεγάλη, με παιδί και δύσκολο το υπόλοιπο περιβάλλον μου να καταλάβει τις τρέλες μου! Αλλά αυτά τα βιβλία για εμένα είναι οι θησαυροί μου. Είναι το λιμάνι μου σε κάθε μου απογοήτευση, το στήριγμα μου σε κάθε μου δυσκολία για να αντιμετωπίσω τη ζωή.
Ευτυχώς όμως κι εμένα ο δικός μου άνθρωπος με ξέρει τόσο καλά που στηρίζει τις τρέλες μου όπως κι εγώ τις δικές του!
Και είναι τόσο σημαντικά τα μηνύματα για την αξία της ίδιας της ζωής που περνάει...
Δεν ξέρω παιδιά, πραγματικά δεν μπόρω να το περιγράψω... | |
|
| |
M@rIa Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Κρητη_Χανια Αριθμός μηνυμάτων : 931 Registration date : 23/04/2009
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τετ 3 Ιουν 2009 - 22:16 | |
| αχ, κορίτσια είσαστε οι μονες που με καταλαβαίνετε...!!! Με περιγράφεται πλήρως...!!! Και αν σκεφτείς πως στην αρχή το πήρα απλά από περιέργεια δεν περίμενα να κολλήσω...Αλλα είχα μια ανεξήγητη επιθυμία να το αρχίσω και δεν μπορούσα να περιμένω... Aμεσος κόλλησα, δεν μπορούσα να το αφήσω από τα χερια μου, αν και το διάβαζα σχετικά αργά για να μην τελειώσει γρήγορα.Και καθώς πλησίαζα στο τέλος "τρομοκρατιομουν" και μονο στην ιδέα ότι το τελειώνω.. Μου ζητάνε πολλή να τους το δανείσω αλλα δεν μπορώ να το αποχωριστώ με ΤΊΠΟΤΑ. Αν δεν ξανά διαβάσω έστω 2 σελίδες κάθε βραδυ πριν κοιμηθώ δεν γίνετε.Το αγαπάω αυτό το βιβλίο...Πάλι καλά έχω πολλή ακόμα να διαβάσω...Άντε να τελειώσουν οι εξετάσεις να πάρω το επόμενο γιατί δεν την παλεύω καθόλου, περνάω έξω από το βιβλιοπωλείο και με πιάνει υστερία... | |
|
| |
angepsi Cullen Queens
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3091 Registration date : 09/02/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τετ 3 Ιουν 2009 - 22:22 | |
| παιδια θα συμφωνησω απολυτα με ολα οσα λετε το εχουμε συζητησει πολλες φορες το θεμα και εγω εχω καταληξει στο οτι αυτο το βιβλιο με σημαδεψε παντα θα σημαινει πολλα για εμενα γτ το διαβασα και σε μια περιεργη φαση της ζωης μου παντα θα με συντροφευει αυτη η ιστορια και η αληθεια ειναι οτι γενικα το λυοφως εφερε πολλα ομορφα πραγματα στη ζωη μου..... οσο και να μου λενε οι αλλοι να ξεκολλησω και να θεωρουν ηλιθια την αγαπη μου για αυτη την ιστορια εγω δε θα σταματησω να υποστηριζω αυτο που μαρεσει και ευχαριστω πολυ την στεφανι γτ μας το χαρισε! δεν θα ξεχασω ποτε την ημερα που πρωτοειδα το τρειλερ της ταινιας ουτε την ημερα που ειδα για πρωτη φορα την ταινια και φυσικα δεν θα ξεχασω το πως ενιωσα οταν διαβασα τα βιβλια γτ ακομα και τωρα μετα απο τοσες φορες που τα χω διαβασει βιωνω τα ιδια συναισθηματα....! αυτοι οι τελευταιοι 6 μηνες της ζωης μου ηταν μαγικοι απο καθε αποψη! | |
|
| |
Neri Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 41 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 803 Registration date : 11/01/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τετ 3 Ιουν 2009 - 22:30 | |
| Συμφωνώ και εγώ μαζί σας.. Αν και δεν έχω τελειώσει ακόμα την χαραυγή έχω διαβάσει τα άλλα βιβλία πολλές φορές και κλαίω πάντοτε. Τα λατρεύω και όντως είναι βιβλία που έχουν τα πάντα μέσα
ΖΗΤΩ Η ΜΕΓΙΕΡ | |
|
| |
Ηλικία : 30 Τόπος : Κρητη_Χανια Αριθμός μηνυμάτων : 931 Registration date : 23/04/2009
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τετ 3 Ιουν 2009 - 22:32 | |
| | |
|
| |
dolores!! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : οπου ειναι κι ο ΡΟΜΠ!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2245 Registration date : 03/06/2009
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τετ 3 Ιουν 2009 - 22:46 | |
| Εχω διαβασει τα τρια πρωτα βιβλια απειρες φορες και ειναι απλα τελεια!!! συμφωνω μαζι σας!!!στο δευτερο ερηξα ενα κλαμμα.... δεν περιγραφεται!!!ο τζεικομπ μοθ τη δινει απιστεφτα στα νευρα!!δν τον παω μια!!! περμενω τη χαραυγη με τρελλη αωθπομονησια!!!! | |
|
| |
twilightergirl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : salonika city Αριθμός μηνυμάτων : 1141 Registration date : 18/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Project Thoughts
| |
| |
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τετ 3 Ιουν 2009 - 23:03 | |
| | |
|
| |
twilightergirl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : salonika city Αριθμός μηνυμάτων : 1141 Registration date : 18/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τετ 3 Ιουν 2009 - 23:11 | |
| | |
|
| |
JuStleNe Twilight Human
Ηλικία : 41 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 88 Registration date : 02/06/2009
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Πεμ 4 Ιουν 2009 - 9:13 | |
| Ομολογώ ότι την ύπαρξη των βιβλίων την πήρα χαμπάρι από την ταινία!! αν κ μου αρέσει γενικά πάρα πολύ το φανταστικό δεν είχα ακούσει-πετύχει πουθενά το twilight!! όταν είδα την ταινία και έφαγα το αρχικό κόλλημα διάβασα όλα τα υπόλοιπα σε χρόνο dt!! ξυπνούσα το πρωί και στο λεωφορείο για την δουλειά διάβαζα, όποτε είχα κενό στο γραφείο διάβαζα, στον γυρισμό για το σπίτι μια από τα ίδια.. έτρωγα και συνέχιζα κ το βράδυ ξημερωβραδιαζόμουν διαβάζοντας και όποιος με έβλεπε μου έλεγε "πωπω!! ρε συ.. πολλή δουλειά χαλάρωσε λίγο!!" αχαχαχαχα!!! αυτή η περίοδος την πρώτης ανάγνωσης θα μου μείνει ΑΞΕΧΑΣΤΗ!! ένα zombie ήμουνα και έψαχνα και παντού για έναν Edward!! αχαχαχα!! αλλά.. πουυυυ.. που να τον βρεις.. | |
|
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Πεμ 4 Ιουν 2009 - 14:58 | |
| Λοιπόν,όλα άρχισαν όταν είδα το τρέιλερ του Twilight στην τηλεόραση και να γίνεται θέμα στα περιοδικά.Μετά μια συμμαθήτριά μου μού είπε πως η κολλητή της το διαβάζει και της λέει την περίληψη so σκέφτηκα να το αγοράσω κι εγώ για να δω τι σόι ``φρούτο`` ήταν κι αυτό. Ήταν μήλο.Πολύ επίκυνδινο.Το αματωλό μήλο που με κράτησα κολλημένη στο κρεβάτι μου απο τη 1 το μεσημέρι ως τις 4 τα ξημερώματα της επόμενης μέρας.Όταν το τελείωσα άρχισα να ξαναδιαβάζω τα καλύτερα σημεία για να τα εμπεδώσω καλύτερα και έψαχνα σαν τρελή τα πορτοφολάκια μου για να συγκεντρώσω ένα εικοσάευρω και να αγοράσω τη Νέα Σελήνη.Το ίδιο έγινε και με την Έκλειψη και τώρα ανυπομονώ όσο ποτέ για το Σεπτέμβρη που θα βγει το BD!! | |
|
| |
| And so the lambs fell in love with...Twilight | |
|