Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

And so the lambs fell in love with...Twilight

Πήγαινε κάτω 
+249
Mental Shield
nana mplak
Teodan
i love edward 2
ROBELINA
Bella Marie Swan
bReakDowN-Mark
kati
Nantia Hale_Biers
Emy+Robert
niki
breathless
*evdokia*
marina forever
Rosemarie Cullen
Anactaciaa_Rosetta Cullen
marina
Bellsten
Marzaki Cullen
Vivaki Cullen
ElpidoulaPattinson
!!!twilight!!!
LITSA0089
jennypara
Mrs.Christina
mpellanti21
esme
aLmOsT_nOrMaL
di1996
Evaline
despina aek
Izabella Swan
ed<3
anastasia_1992
gwgwka
twilightsagaddicted
<3<3Ms.Kolina<3
Wonder
MyrtoCullen
AliceK
Lizzy Cullen
AnaroseCullen
Afelop
evi
swan
athina
Drama Queen
vikaki21
gossamer
pink
αντα
Bella Cullen12
Rob+MJ4ever!!
kristen(a)
Deppy
lykofotaki
princesskitty
d@n@e twilight!
renaki
roberta
Bella_Cullen22
Arianna
Mary Alice Brandon
mimigk
ntinaki
NukeFan
DEMONA CULLEN PATTINSON
Vampi
mR.Geo
John Cullen
stupid lumb
liaki
twilight girl
AST
Siaki_J
sof
Μαργαριτα
Ashley Greene
RafaelaVolturi
patrick
tina cullen
RafaelaCullen
T-NM-E-BD
~!Cristi!~
Lunna Cullen
konstantia
crazy
evaki
riana_vampoula
Strider
Jasper Hale
Renesmi
Εστελλα Καλεν
XENIA BLACK
Eclipse_alex
Cullen
pretty witch
Bella-Edward-Renesmee
freakyannie
BellaNessieSwan
Morena
Nemesis Of Bellin
Edbel
fafoula1234
OnirodamastHs
lena
robert 4ever
NICKY
vampiroula
mariap
kollhmenh
Natali Cullen
sofaki 95 edward 4ever
..::Rikku::..
christi_twilight
bluesea
litsaki_kourkoubinaki
VLaSia =)
volturi girl
linaki
demi
jenaki
Mrs.Cullen
Sloorp
team edward
twiligter
dreamofedward
LaDy_SoVeReigN
silenceprincess
Odelle
Fotis333
Flyingdutchman
breeze of wolf
twilightFOREVER
Connie Cullen
SpunK RansoM
thomi
alicecullen27
ren4itoy
Georgia P. C
elli
Renesmee C.
michelle
twilightaholic#1
bloody swan
lena_123
BigFanOfTwilight
Edward_ Breaking_ Dawn
Efst@thi@
sweetie
birdwatcher
ko0tso0
Fay1765
JuStleNe
twilightergirl
dolores!!
Fotini
nantiaki_twilight 4 ever
ice#fire
vampyra
maritca
mpourbi
hiddenfantasy
Melia
twilightaholic#
ChristinaCulen
ViolettaCullen18
kanty
edward_20
an8i
Melodie
Moonlight
bella_edward
butterfly
TZENIPAN
!~Twilighter~!
M@rIa
lila-->twi!ight<3
angepsi
Rosalie Hale
Ms Cullen
bedward__
mikulia
ΕΡΗ
smaragda
MIKAELLA
xrisa_twilight
anthian9
sunrise
emma cullen pattinson
edward's victim
ioannaki-twilightaddicted
sofakimpiskotaki
kikina
Isabella16
Isabella21
maraki-twilightholic
MiSs-->NtOuF*
BELLA22
maraki13_10
BELLA MARIE
Lion's_Lamb
Kikitsa_twilight
Marilou
chris-cullen
Vasiliki_Luvs_Vampires
Dorian_Grey
magic princess
.::Ελευθερία::.
April
Lancelot
natalia
Stella
kalkat
EternalQueen
Raven
Edward_Andreas
annabell
DEVille
LizCullen
Alexadruby the vampire
Christy
akaliakoukou
lionandlamp
RedRose13
SilverMusk
scarlet rose
emerald eyes
Ειrιnι
twilightmaniac
Rozali87
vantela
hobo
Gωgω-Twilighter
Neri
Crimson Beauty...
k_katerina
Princess
olympia-Mikel-Robert
Nancuko
tatufun
Vampire
spunkransom
Dimitra_Ony_Edward
nasiatheslayer
Darkbella
nessie
DanaeCullen
WhiteQueen
253 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 29 ... 37  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Sagaland!
Αριθμός μηνυμάτων : 8830
Registration date : 14/09/2008

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 22 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΤετ 27 Μάης 2009 - 15:01

And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 22 737646

Αν σου άρεσε η ταινία είμαι σίγουρη ότι τα βιβλία θα σου αρέσουν πολύ περισσότερο. Γιατί όπως και να το κάνουμε έχουν τη δική τους μαγεία.

Ο Ρομπ, το είχα καταλάβει ότι δεν σου άρεσε ιδιαίτερα από κάτι σχόλια που μου είχες αφήσει κάποια στιγμή στο Facebook! lol!

Να πω την αλήθεια μου κι εγώ στην αρχή δεν κοβόμουν. Αλλά μετά άλλαξαν τα πράγματα... And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 22 616544
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://www.jokastia.blogspot.com
kalkat
Twilight Human
Twilight Human
kalkat

Θηλυκό Αιγόκερως
Αριθμός μηνυμάτων : 77
Registration date : 28/01/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΤετ 27 Μάης 2009 - 15:06

Για μενα ξέρω τι φταίει...ο χαρακτήρας του Έντουαρντ φταιει για όλα!!!!!!!!
vampyra
Twilight Human
Twilight Human
vampyra

Θηλυκό Δίδυμος
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 7
Registration date : 27/05/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΤετ 27 Μάης 2009 - 15:10

WhiteQueen έγραψε:
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 22 737646

Αν σου άρεσε η ταινία είμαι σίγουρη ότι τα βιβλία θα σου αρέσουν πολύ περισσότερο. Γιατί όπως και να το κάνουμε έχουν τη δική τους μαγεία.

Ο Ρομπ, το είχα καταλάβει ότι δεν σου άρεσε ιδιαίτερα από κάτι σχόλια που μου είχες αφήσει κάποια στιγμή στο Facebook! lol!

Να πω την αλήθεια μου κι εγώ στην αρχή δεν κοβόμουν. Αλλά μετά άλλαξαν τα πράγματα... And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 22 616544

Το ίδιο συνέβη και σε μένα.. τώρα σου λέω, το ομολογώ, προσκυνώ το χώμα που πατάει..

Όσο για τα βιβλία, είμαι σίγουρη για αυτό που λες, ήδη πήρα δείγμα απο το μισό πρώτο βιβλίο που διάβασα! Κάτσε να βρω χρόνο και σου λέω δω!! And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 22 173153
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΤετ 27 Μάης 2009 - 15:15

Πρέπει να βρεις χρόνο οπωσδήποτε! Αξίζουν και τα τέσσερα! Πρόσεχε μόνο μη σποιλεριαστείς εδώ μέσα! Με προσοχή στα επικίνδυνα τόπικ!

Όσο για τον Ρομπ... άσε... έχει καεί ο εγκέφαλος μου και έχουμε και κάποια ηλικία... lol!
vampyra
Twilight Human
Twilight Human
vampyra

Θηλυκό Δίδυμος
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 7
Registration date : 27/05/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΤετ 27 Μάης 2009 - 15:18

Ναι, αποφεύγω να μπω σε threads για τα επόμενα βιβλία..

Και είναι και μικρός ο άτιμος!!!! Razz Νιώθω γριέντζω..
Melia
New Moon Victim
New Moon Victim
Melia

Θηλυκό Ζυγός
Αριθμός μηνυμάτων : 119
Registration date : 22/05/2009

Forks Student Profile
Team: Jasper - Alice Jasper - Alice
Special ability Special ability: Influencing emotions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΤετ 27 Μάης 2009 - 15:21

Πωπω κορίτσια δε ξέρετε πόσο χαίρομαι που δεν είμαι η μοναδικη με λυκοφωτική εντουαρτουχο καλενιτιδα lol!

Ώρες ώρες σκέφτομαι πόσο έχω ξεμωραθεί γτ έτσι δεν έκανα ούτε στα 13 μου.
Μάλλον μου ρθε αναδρομική η λόλα στα γεράματα έτσι για να να λεω πως τα έζησα όλα σ' αυτή τη ζωή!

Τα βιβλία είναι κατά τη γνώμη μου είναι 1000 φορές πιο συναρπαστικά από την ταινία και μακάρι να μπορούσαν να κάνουν ταινία να κρατάει τουλάχιστον ένα 6ωρο και να περιέχει όοοοοολες τις λεπτομέρειες των βιβλίων.

And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 22 587595 ξέφυγα And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 22 80711
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΤετ 27 Μάης 2009 - 15:26

Εντάξει για να λέμε και την αλήθεια, η πρώτη ταινία ήταν πολύ μέτρια σε σχέση με το βιβλίο. Από σκηνοθεσία έπασχε για τα καλά. Αλλά νομίζω ότι το καστ ήταν πραγματικά πολύ καλό.

Και νομίζω ότι η δεύτερη ταινία θα είναι καταπληκτική. Δεν ξέρω γιατί έχω καλό προαίσθημα! And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 22 174341

Και επειδή ξεφύγαμε, μπορούμε να συνεχίσουμε τη συζήτηση στο τόπικ coffe time ή στο άσχετα - σχετικά Twilight.
ΕΡΗ
The Volturi
ΕΡΗ

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 6673
Registration date : 03/03/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΤετ 27 Μάης 2009 - 15:46

vampyra έγραψε:
Ναι, αποφεύγω να μπω σε threads για τα επόμενα βιβλία..

Και είναι και μικρός ο άτιμος!!!! Razz Νιώθω γριέντζω..

And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 22 737646 και απο εμενα!
τα βιβλια ειναι πραγματικα φανταστικα!
οταν θα τα διαβασεις θα κολλησεις ακομα περοσσοτερο!

και οσο για την ηλικια μην ακουω τετοια!το εχω ξαναπει η ηλικια δεν πρεπει να μας πτοει σε τιποτα!
απλα εμεις θα μενουμε στασιμες και αυτος θα μεγαλωνει! And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 22 388681
ice#fire
New Moon Victim
New Moon Victim
ice#fire

Θηλυκό Ταύρος
Αριθμός μηνυμάτων : 114
Registration date : 28/05/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΠεμ 28 Μάης 2009 - 11:57

εγω παιδια ειδα πρωτα την ταινια...ερωτευτικα το περιεχομανο και τν εντι φυσικα και μετα και τα βιβλια,τα οποια τα εχω διαβασει 2 φορες το κα8ενα γτ δν εχω και πολυ χρονο Sad
nantiaki_twilight 4 ever
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
nantiaki_twilight 4 ever

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : Verona, Italy
Αριθμός μηνυμάτων : 809
Registration date : 28/05/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΠεμ 28 Μάης 2009 - 17:03

Εμένα μια φίλη μου πρότεινε το βιβλίο.Κόλλησα και ύστερα μπήκε στην ζωή μου και η ταινία και κόλλησα περισσότερο!
ViolettaCullen18
Twilight Human
Twilight Human
ViolettaCullen18

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : Οπου γινεται φασαρια
Αριθμός μηνυμάτων : 47
Registration date : 09/05/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΠεμ 28 Μάης 2009 - 21:03

Απαντηση στη ChristinaCulen.
Αυτο δεν ειναι τιποτα.Οποτε βλεπω στο δρομο Βολβο μενω να κοιταζω σα χαζη.Μια φορα καθως περιμενα στη σταση το λεωφορειο παρκαρει απεναντι μου ενα ασημι Βολβο ακριβως σαν αυτο του Ρομπερτ στη ταινια.
Το λεωφορειο που περιμενα περασε απο μπροστα μου και εγω καθομουν και κοιτουσα το αμαξι. lol!
Fotini
Twilight Human
Twilight Human
Fotini

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Πύργος Ηλείας
Αριθμός μηνυμάτων : 56
Registration date : 02/06/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: See Through Lies

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΤετ 3 Ιουν 2009 - 20:57

Ήταν 4 Ιανουαρίου 2009 όταν αποφάσισα να πάω να δω το twilight με την παρέα μου.Δεν είχα ιδέα τι ήταν αυτό που ετοιμαζώμουν να δω δεν είχα την παραμικρή ενημέρωση για την υπόθεση το μόνο που γνώριζα ήταν πως έπρόκειτο για "μια"ακόμα ταινία σχετικά με βρυκόλακες,κάτι δηλαδή για να περάσω την ώρα μου τουλάχιστον εκείνο το βράδυ.Αυτό που θα ερχόταν δεν το είχα προβλεψει,δεν μπορούσα να το φανταστω ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο σε μένα ποτε....αλλά τελικά συνέβει ερωτεύτηκα για πρώτη φορά στην ζώη μου τόσο πολύ μια ταινία,αυτήν την ταινία!Όταν τελείωσε ήθελα κι'άλλο δεν μπορούσα να ξεκολλησω το μυαλό μου απο αυτήν την υπέροχη και σπάνια αγάπη ανάμεσα σε βρυκόλακα και άνθρωπο.Την επόμενη μέρα φυσικα ξαναπήγα σινεμα και αυτό συνεχίστηκε για ένα ολόκληρο μήνα,πρώτη φορά στην ζωή μου είδα τόσες πολλές φορές ενα έργο στο σινεμά και δεν το μετάνιωσα καθόλου.Πρίν την ταινία δεν γνώριζα ότι επρόκειτο για μια σειρά 4βιβλίων,φυσικά όταν το έμαθα ενθουσιάστηκα επειδή σίγουρα θα έβγαιναν και άλλες ταινίες,το λυκόφως δεν το είχα διαβάσει ακόμα ώσπου το είδα σε ενα βιβλιοπωλείο και σκέφτηκα να το αγοράσω.Ποτέ δεν περίμενα ένα βιβλίο να με ξετρελάνει τόσο πολύ και τόσο γρήγορα.Φυσικά το λάτρεψα,παρόλο που είχα δει την ταινία,όμως μετά ήθελα και άλλο δεν γινόταν να σταματήσω εκει και πήρα την νέα σελήνη.Σε αυτό το βιβλίο,όπου είναι και το αγαπημένο μου,πραγματικά πήγα να πεθάνω πραγματικα την στιγμή που χωρίζει ο Edward την Bella μου είχε κοπεί η αναπνοή νόμιζα πως θα πάθω κάτι,είχα στεναχωρηθεί τόσο πολυ για πρώτη φορα ήταν κάτι το απερίγραπτο.Ακολούθησε η έκλειψη...στα σημεία που πλησιάζονται για πρώτη φορά,εννοώ ερωτικά πραγματικα ανατρίχιασα!Εννοείτε πως έπρεπε να βρώ και την χαραυγή,έστω και στα αγγλικά και τελικα την βρήκα.Το κεφάλαιο ISLE ESME ήταν ότι καλύτερο και ρομαντικότερο έχω διαβάσει!Ώσπου έφτασα στην τελευταία σελίδα της χαραυγής και διαβάζοντας το the end πραγματικά έκλαιγα κάτι είχε τελειώσει απο την ζωή κατι καλο κάτι που με έκανε να ξεχνίεμαι και να χάνομαι μαζί του σε άλλες εποχές!
Η ζωή μου πραγματικά έχει αλλαξει και δεν γίνεται να ξεπεράσω ποτέ αυτόν τον πάνω απ'όλα έρωτα,παρόλο που όλοι μου λένε να ξεκολλήσω και πως είμαι αρκετά μεγάλη για να κάνω σαν υστερική έφηβη εγω απλά δεν γίνεται να ξεχάσω αυτό το συναίσθημα ποτε......24 ώρες σκέφτομαι το twilight έχω μέχρι και την επίσημη άφισα πάνω απο το κρεβάτι μου,όλα περιστρέφινται γύρω απο αυτό,κάθε μέρα διαβάζω και κατι απο τα βιβλία,είναι κάτι σαν εξάρτηση και όσο χαζό,παιδικό,γελοίο και αν ακούγεται έτσι ακριβώς νίωθω.
Η πιο τρελή απο όλες τις θαυμάστριες........
Melia
New Moon Victim
New Moon Victim
Melia

Θηλυκό Ζυγός
Αριθμός μηνυμάτων : 119
Registration date : 22/05/2009

Forks Student Profile
Team: Jasper - Alice Jasper - Alice

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΤετ 3 Ιουν 2009 - 21:06

Fotini έγραψε:
Το κεφάλαιο ISLE ESME ήταν ότι καλύτερο και ρομαντικότερο έχω διαβάσει!Ώσπου έφτασα στην τελευταία σελίδα της χαραυγής και διαβάζοντας το the end πραγματικά έκλαιγα κάτι είχε τελειώσει απο την ζωή κατι καλο κάτι που με έκανε να ξεχνίεμαι και να χάνομαι μαζί του σε άλλες εποχές!
Η ζωή μου πραγματικά έχει αλλαξει και δεν γίνεται να ξεπεράσω ποτέ αυτόν τον πάνω απ'όλα έρωτα,παρόλο που όλοι μου λένε να ξεκολλήσω και πως είμαι αρκετά μεγάλη για να κάνω σαν υστερική έφηβη εγω απλά δεν γίνεται να ξεχάσω αυτό το συναίσθημα ποτε......24 ώρες σκέφτομαι το twilight έχω μέχρι και την επίσημη άφισα πάνω απο το κρεβάτι μου,όλα περιστρέφινται γύρω απο αυτό,κάθε μέρα διαβάζω και κατι απο τα βιβλία,είναι κάτι σαν εξάρτηση και όσο χαζό,παιδικό,γελοίο και αν ακούγεται έτσι ακριβώς νίωθω.

Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πολύ με εκφράζεις σ' αυτό το κομματι! Σα να είσαι μέσα στο μυαλό μου Smile And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 22 34442
ΕΡΗ
The Volturi
ΕΡΗ

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 6673
Registration date : 03/03/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΤετ 3 Ιουν 2009 - 21:14

αχ ποσο σε καταλαβαινω δεν λεγεται!το ιδιο κολλημα εφαγα και εγω! δεν αντεχα να αφησω τα βιβλια απο τα χερια μου λεπτο.ακομα και τωρα δεν μπορω να τα δανεισω γιατι ξερω οτι θα μου λειψουν.για να καταλαβεις στις διακοπες του Πασχα το πρωτο πραγμα που εβαλα στην βαλιτσα ηταν τα βιβλια!και για εμενα τα σχολια ηταν ακομα χειροτερα λογο του γεγονος οτι ειμαι παντρεμενη με παιδι.λες και το γεγονος αυτο μπορει να σου αλλαξει τα γουστα και τα ενδιαφεροντα.ευτηχως ο δικος μου ανθρωπος με γνωριζει αρκετα καλα και δεν εχει τετοιου ειδους κολληματα.αγαπαει οτι κανει εμενα ευτιχισμενη!το twilight πραγματικα ξερει να μαγευει τον κοσμο!
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΤετ 3 Ιουν 2009 - 21:29

Αχ Φωτεινή μου... Σαν να περιγράφεις τους τελευταίους 10 μήνες της ζωής μου!

Εγώ κόλλησα με τα βιβλία αρχικά! Και ήταν και δύσκολα τα πράγματα τότε γιατί μόνο το πρώτο βιβλίο υπήρχε στα Ελληνικά και διάβασα όλα τα υπόλοιπα στα Αγγλικά.

Από τη μέρα που μπήκε το Twilight στην ζωή μου, δεν πέρασε μέρα που να μην το σκεφτώ. Παρ' όλα τα 30 μου χρόνια και τα βιβλία που έχω διαβάσει στη ζωή μου καμία άλλη ερωτική ιστορία δεν με έχει σημαδέψει τόσο βαθιά.

Θεωρώ ότι είναι η πιο ωραία ιστορία αγάπης που έχω διαβάσει έως σήμερα.

Αυτή η ιστορία τα είχε όλα. Αγάπη, αυταπάρνηση, συγκίνηση, φιλία, γέλιο, κλάμα... Τι να πρωτοθυμηθώ...

Σήμερα το μεσημέρι διάβαζα πάλι τη Νέα Σελήνη και έκλαιγα. Και το παθαίνω κάθε φορά ξανά και ξανά. Και μπορώ να ξαναδιαβάσω πάλι όλα τα βιβλία από την αρχή και να χτυπάει δυνατά η καρδιά μου όπως κάθε φορά.

Η Στέφενι Μέγιερ ήρθε και έφερε στη ζωή μου ένα δώρο, κάτι που με άγγιξε ως τα κατάβαθα της ψυχής μου... Δεν νομίζω ότι υπάρχουν λόγια για να το περιγράψω. Ήταν αυτό ακριβώς που χρειαζόμουν!

Τόσες φορές που συναντιέμαι εδώ και με τα υπόλοιπα κορίτσια από το φόρουμ συζητάμε συνεχώς γιαυτά τα πράγματα. Για το πως άλλαξε η ζωή μας μέσα από αυτό, για το πόσο έχουμε επηρεαστεί.

Και όπως αναφέρει και η Έρη από πάνω είμαι κι εγώ μεγάλη, με παιδί και δύσκολο το υπόλοιπο περιβάλλον μου να καταλάβει τις τρέλες μου! Αλλά αυτά τα βιβλία για εμένα είναι οι θησαυροί μου. Είναι το λιμάνι μου σε κάθε μου απογοήτευση, το στήριγμα μου σε κάθε μου δυσκολία για να αντιμετωπίσω τη ζωή.

Ευτυχώς όμως κι εμένα ο δικός μου άνθρωπος με ξέρει τόσο καλά που στηρίζει τις τρέλες μου όπως κι εγώ τις δικές του!

Και είναι τόσο σημαντικά τα μηνύματα για την αξία της ίδιας της ζωής που περνάει...

Δεν ξέρω παιδιά, πραγματικά δεν μπόρω να το περιγράψω...
M@rIa
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
M@rIa

Θηλυκό Κριός
Τόπος : Κρητη_Χανια
Αριθμός μηνυμάτων : 931
Registration date : 23/04/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΤετ 3 Ιουν 2009 - 22:16

αχ, κορίτσια είσαστε οι μονες που με καταλαβαίνετε...!!!
Με περιγράφεται πλήρως...!!!
Και αν σκεφτείς πως στην αρχή το πήρα απλά από περιέργεια δεν περίμενα να κολλήσω...Αλλα είχα μια ανεξήγητη επιθυμία να το αρχίσω και δεν μπορούσα να περιμένω...
Aμεσος κόλλησα, δεν μπορούσα να το αφήσω από τα χερια μου, αν και το διάβαζα σχετικά αργά για να μην τελειώσει γρήγορα.Και καθώς πλησίαζα στο τέλος "τρομοκρατιομουν" και μονο στην ιδέα ότι το τελειώνω..
Μου ζητάνε πολλή να τους το δανείσω αλλα δεν μπορώ να το αποχωριστώ με ΤΊΠΟΤΑ. Αν δεν ξανά διαβάσω έστω 2 σελίδες κάθε βραδυ πριν κοιμηθώ δεν γίνετε.Το αγαπάω αυτό το βιβλίο...Πάλι καλά έχω πολλή ακόμα να διαβάσω...Άντε να τελειώσουν οι εξετάσεις να πάρω το επόμενο γιατί δεν την παλεύω καθόλου, περνάω έξω από το βιβλιοπωλείο και με πιάνει υστερία...
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 22 150320 And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 22 150320 And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 22 150320 And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 22 150320
angepsi
Cullen Queens
angepsi

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : Athens
Αριθμός μηνυμάτων : 3091
Registration date : 09/02/2009

Forks Student Profile
Team: Volturi Volturi
Special ability Special ability: See Through Lies

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΤετ 3 Ιουν 2009 - 22:22

παιδια θα συμφωνησω απολυτα με ολα οσα λετε
το εχουμε συζητησει πολλες φορες το θεμα
και εγω εχω καταληξει στο οτι αυτο το βιβλιο με σημαδεψε
παντα θα σημαινει πολλα για εμενα γτ το διαβασα και σε μια περιεργη φαση της ζωης μου
παντα θα με συντροφευει αυτη η ιστορια
και η αληθεια ειναι οτι γενικα το λυοφως εφερε πολλα ομορφα πραγματα στη ζωη μου.....
οσο και να μου λενε οι αλλοι να ξεκολλησω και να θεωρουν ηλιθια την αγαπη μου για αυτη την ιστορια
εγω δε θα σταματησω να υποστηριζω αυτο που μαρεσει
και ευχαριστω πολυ την στεφανι γτ μας το χαρισε!
δεν θα ξεχασω ποτε την ημερα που πρωτοειδα το τρειλερ της ταινιας
ουτε την ημερα που ειδα για πρωτη φορα την ταινια
και φυσικα δεν θα ξεχασω το πως ενιωσα οταν διαβασα τα βιβλια
γτ ακομα και τωρα μετα απο τοσες φορες που τα χω διαβασει βιωνω τα ιδια συναισθηματα....!
αυτοι οι τελευταιοι 6 μηνες της ζωης μου ηταν μαγικοι απο καθε αποψη! Smile
http://erasmusnoporto.blogspot.com/
Neri
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Neri

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 803
Registration date : 11/01/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΤετ 3 Ιουν 2009 - 22:30

Συμφωνώ και εγώ μαζί σας.. Αν και δεν έχω τελειώσει ακόμα την χαραυγή έχω διαβάσει τα άλλα βιβλία πολλές φορές και κλαίω πάντοτε.
Τα λατρεύω και όντως είναι βιβλία που έχουν τα πάντα μέσα

ΖΗΤΩ Η ΜΕΓΙΕΡ
M@rIa
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
M@rIa

Θηλυκό Κριός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΤετ 3 Ιουν 2009 - 22:32

Εισαστε οι αδερφες ψυχες μου...!!!! huggie And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 22 577643 And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 22 34442 And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 22 932365 kiss
dolores!!
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
dolores!!

Θηλυκό Λέων
Τόπος : οπου ειναι κι ο ΡΟΜΠ!!!
Αριθμός μηνυμάτων : 2245
Registration date : 03/06/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΤετ 3 Ιουν 2009 - 22:46

Εχω διαβασει τα τρια πρωτα βιβλια απειρες φορες και ειναι απλα τελεια!!! And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 22 4947 συμφωνω μαζι σας!!!στο δευτερο ερηξα ενα κλαμμα....
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 22 206202 δεν περιγραφεται!!!ο τζεικομπ μοθ τη δινει απιστεφτα στα νευρα!!δν τον παω μια!!! And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 22 474260 περμενω τη χαραυγη με τρελλη αωθπομονησια!!!!
twilightergirl
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightergirl

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : salonika city
Αριθμός μηνυμάτων : 1141
Registration date : 18/01/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Project Thoughts

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΤετ 3 Ιουν 2009 - 22:50

ωραια αλλη μια που θελει να σκοτωσει το
Σπόιλερ:
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 22 474260 And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 22 474260 And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 22 490517
M@rIa
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
M@rIa

Θηλυκό Κριός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΤετ 3 Ιουν 2009 - 23:03

twilightergirl έγραψε:
ωραια αλλη μια που θελει να σκοτωσει το
Σπόιλερ:
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 22 474260 And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 22 474260 And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 22 490517

Μετρα και εμενα ε???!!! Razz And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 22 474260 And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 22 490517
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 22 21223 And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 22 21223 And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 22 21223 And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 22 21223
twilightergirl
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightergirl

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : salonika city
Αριθμός μηνυμάτων : 1141
Registration date : 18/01/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Project Thoughts

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΤετ 3 Ιουν 2009 - 23:11

ωραια!!! And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 22 500229 δε θα του μεινει κοκκαλο για κοκκαλο lol! lol! lol!
JuStleNe
Twilight Human
Twilight Human
JuStleNe

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 88
Registration date : 02/06/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΠεμ 4 Ιουν 2009 - 9:13

Ομολογώ ότι την ύπαρξη των βιβλίων την πήρα χαμπάρι από την ταινία!! αν κ μου αρέσει γενικά πάρα πολύ το φανταστικό δεν είχα ακούσει-πετύχει πουθενά το twilight!! όταν είδα την ταινία και έφαγα το αρχικό κόλλημα διάβασα όλα τα υπόλοιπα σε χρόνο dt!!

ξυπνούσα το πρωί και στο λεωφορείο για την δουλειά διάβαζα, όποτε είχα κενό στο γραφείο διάβαζα, στον γυρισμό για το σπίτι μια από τα ίδια.. έτρωγα και συνέχιζα κ το βράδυ ξημερωβραδιαζόμουν διαβάζοντας και όποιος με έβλεπε μου έλεγε "πωπω!! ρε συ.. πολλή δουλειά χαλάρωσε λίγο!!" αχαχαχαχα!!! lol!

αυτή η περίοδος την πρώτης ανάγνωσης θα μου μείνει ΑΞΕΧΑΣΤΗ!! ένα zombie ήμουνα και έψαχνα και παντού για έναν Edward!! αχαχαχα!!

αλλά.. πουυυυ.. που να τον βρεις.. lol!
Fay1765
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Fay1765

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 1516
Registration date : 04/06/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΠεμ 4 Ιουν 2009 - 14:58

Λοιπόν,όλα άρχισαν όταν είδα το τρέιλερ του Twilight στην τηλεόραση και να γίνεται θέμα στα περιοδικά.Μετά μια συμμαθήτριά μου μού είπε πως η κολλητή της το διαβάζει και της λέει την περίληψη so σκέφτηκα να το αγοράσω κι εγώ για να δω τι σόι ``φρούτο`` ήταν κι αυτό.
Ήταν μήλο.Πολύ επίκυνδινο.Το αματωλό μήλο που με κράτησα κολλημένη στο κρεβάτι μου απο τη 1 το μεσημέρι ως τις 4 τα ξημερώματα της επόμενης μέρας.Όταν το τελείωσα άρχισα να ξαναδιαβάζω τα καλύτερα σημεία για να τα εμπεδώσω καλύτερα και έψαχνα σαν τρελή τα πορτοφολάκια μου για να συγκεντρώσω ένα εικοσάευρω και να αγοράσω τη Νέα Σελήνη.Το ίδιο έγινε και με την Έκλειψη και τώρα ανυπομονώ όσο ποτέ για το Σεπτέμβρη που θα βγει το BD!!

And so the lambs fell in love with...Twilight
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 22 από 37Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 29 ... 37  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Favorite Quotes
» I love the way you lie..

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Volterra's Court :: Biology Lab-
Μετάβαση σε: