| And so the lambs fell in love with...Twilight | |
|
+249Mental Shield nana mplak Teodan i love edward 2 ROBELINA Bella Marie Swan bReakDowN-Mark kati Nantia Hale_Biers Emy+Robert niki breathless *evdokia* marina forever Rosemarie Cullen Anactaciaa_Rosetta Cullen marina Bellsten Marzaki Cullen Vivaki Cullen ElpidoulaPattinson !!!twilight!!! LITSA0089 jennypara Mrs.Christina mpellanti21 esme aLmOsT_nOrMaL di1996 Evaline despina aek Izabella Swan ed<3 anastasia_1992 gwgwka twilightsagaddicted <3<3Ms.Kolina<3 Wonder MyrtoCullen AliceK Lizzy Cullen AnaroseCullen Afelop evi swan athina Drama Queen vikaki21 gossamer pink αντα Bella Cullen12 Rob+MJ4ever!! kristen(a) Deppy lykofotaki princesskitty d@n@e twilight! renaki roberta Bella_Cullen22 Arianna Mary Alice Brandon mimigk ntinaki NukeFan DEMONA CULLEN PATTINSON Vampi mR.Geo John Cullen stupid lumb liaki twilight girl AST Siaki_J sof Μαργαριτα Ashley Greene RafaelaVolturi patrick tina cullen RafaelaCullen T-NM-E-BD ~!Cristi!~ Lunna Cullen konstantia crazy evaki riana_vampoula Strider Jasper Hale Renesmi Εστελλα Καλεν XENIA BLACK Eclipse_alex Cullen pretty witch Bella-Edward-Renesmee freakyannie BellaNessieSwan Morena Nemesis Of Bellin Edbel fafoula1234 OnirodamastHs lena robert 4ever NICKY vampiroula mariap kollhmenh Natali Cullen sofaki 95 edward 4ever ..::Rikku::.. christi_twilight bluesea litsaki_kourkoubinaki VLaSia =) volturi girl linaki demi jenaki Mrs.Cullen Sloorp team edward twiligter dreamofedward LaDy_SoVeReigN silenceprincess Odelle Fotis333 Flyingdutchman breeze of wolf twilightFOREVER Connie Cullen SpunK RansoM thomi alicecullen27 ren4itoy Georgia P. C elli Renesmee C. michelle twilightaholic#1 bloody swan lena_123 BigFanOfTwilight Edward_ Breaking_ Dawn Efst@thi@ sweetie birdwatcher ko0tso0 Fay1765 JuStleNe twilightergirl dolores!! Fotini nantiaki_twilight 4 ever ice#fire vampyra maritca mpourbi hiddenfantasy Melia twilightaholic# ChristinaCulen ViolettaCullen18 kanty edward_20 an8i Melodie Moonlight bella_edward butterfly TZENIPAN !~Twilighter~! M@rIa lila-->twi!ight<3 angepsi Rosalie Hale Ms Cullen bedward__ mikulia ΕΡΗ smaragda MIKAELLA xrisa_twilight anthian9 sunrise emma cullen pattinson edward's victim ioannaki-twilightaddicted sofakimpiskotaki kikina Isabella16 Isabella21 maraki-twilightholic MiSs-->NtOuF* BELLA22 maraki13_10 BELLA MARIE Lion's_Lamb Kikitsa_twilight Marilou chris-cullen Vasiliki_Luvs_Vampires Dorian_Grey magic princess .::Ελευθερία::. April Lancelot natalia Stella kalkat EternalQueen Raven Edward_Andreas annabell DEVille LizCullen Alexadruby the vampire Christy akaliakoukou lionandlamp RedRose13 SilverMusk scarlet rose emerald eyes Ειrιnι twilightmaniac Rozali87 vantela hobo Gωgω-Twilighter Neri Crimson Beauty... k_katerina Princess olympia-Mikel-Robert Nancuko tatufun Vampire spunkransom Dimitra_Ony_Edward nasiatheslayer Darkbella nessie DanaeCullen WhiteQueen 253 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
edward_20 New Moon Victim
Ηλικία : 35 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 163 Registration date : 07/05/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Πεμ 7 Μάης 2009 - 22:02 | |
| και γω το ιδιο!!!αλλα στην σχολη εκτος απο την μια φιλη μου σχεδον κανεις αλλος δεν εχει κολλημα με το twilight.. | |
|
| |
annabell Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ATHENS AIGALEW Αριθμός μηνυμάτων : 759 Registration date : 29/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Πεμ 7 Μάης 2009 - 22:07 | |
| | |
|
| |
edward_20 New Moon Victim
Ηλικία : 35 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 163 Registration date : 07/05/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Πεμ 7 Μάης 2009 - 22:20 | |
| εγς μια φορα θυμαμαι μολις ειχα δει την ταινια και την επομενη στην σχολη καθομασταν δευτερη σειρα με την φιλη μου και σχολιαζαμε την ταινια και ποσεσ φορες μα εκανε παρατηρηση η καθηγητρια δεν λεγεται.... γλωσσα δεν ειχαμε βαλει και γενικα οποτε μιλαμε γία twilight μας περνουν χαμπαρι οι παντες :P | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Παρ 8 Μάης 2009 - 11:25 | |
| εγω εδω στα Γιαννενα δεν εχω κανεναν να του μιλαω για το twilight.εχω μετακομισει σχετικα προσφατα οποτα δεν εχω δικτυωθει και πολυ καλα.αυτοι που γνωριζω δεν τους απασχολει καθολου το φαινομενο twilight.πιστευουν οτι ειναι πραγματα για μικρα παιδια αλλα δεν με πολυαπασχολει.και εγω μικρο κοριτσι ειμαι εξαλλου και δεν προκειται να μεγαλωσω για τα επομενα 20 χρονια!!! | |
|
| |
kanty Midnight Sun Vampire
Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Αριθμός μηνυμάτων : 992 Registration date : 23/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Παρ 8 Μάης 2009 - 11:30 | |
| - ΕΡΗ έγραψε:
- δεν προκειται να μεγαλωσω για τα επομενα 20 χρονια!!!
μου αρεσε αυτο και συμφωνω μαζι σου! κι εγω το ιδιο... | |
|
| |
ViolettaCullen18 Twilight Human
Ηλικία : 33 Τόπος : Οπου γινεται φασαρια Αριθμός μηνυμάτων : 47 Registration date : 09/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Σαβ 9 Μάης 2009 - 16:13 | |
| Ακριβως ενα χρονο πριν, καθως διαβαζα ενα περιοδικο (συγκεκριμενα το Τηλεραμα) διαβασα ενα αρθρο σχετικα με τα γυρισματε του Λυκοφως.Δεν ελεγε και πολλα ουτε καν οτι εχει σχεση με βρυκολακες.Αυτο που τραβηξε την προσοχη ηταν φυσικα μια φοτο του Ρομπερτ. Δεν τον ειχα πολλυ προσεξει στο Χαρι Ποτερ οποτε η πρωτη μου σκεψη ηταν <Που κρυβοσουνα κουκλε μου ?> Ετσι το εψαξα στο Internet, ειδα το τρειλερ της ταινιας και κολλησα.2 εβδομαδες αργοτερα και ενω εγραφα διαγωνισματα για την 2α Λυκειου αγορασα το Λυκοφως στα ελληνικα και το διαβαζα κρυφα απο την μητερα μου,το τελειωσα μεσα σε 5 μερες.1 εβδομαδα αργοτερα αγορασα το New Moon στα αγγλικα και μια βδομαδα απο αυτο αγορασα το Eclipse παλυ στα αγγλικα. Διαβαζα τα βιβλια ακομα και στο λεωφορειο στον δρομο για το φροντηστηριο. Τον Αυγουστο οταν κυκλοφορησε το Braking Dawn το παρεγγιλα και το διαβασα μεσα σε 3 (ημουν αρωστη με πυρετο για αυτο δεν μπορουσα γρηγοροτερα). Οταν γυρισα τον Σεπτεμβρη στο σχολειο εγραφα παντου Edward&Bella και κομματια απο το βιβλιο και ολοι με ρωτουσαν τι ακριβως ηταν το βιβλιο αυτο και κανεις δεν πιστευε οτι ηταν οσο καλο οσο ελεγε. Τον Ιανουαριο οταν κυκλοφορησε η ταινια και ολες οι κοπελες της ταξης μου το ειχαν δει με ρωτουσαν τι θα γινει στη συνεχεια. Τωρα πια θεωρω τον εαυτο μου Twilight πρεζονι.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ViolettaCullen18 στις Κυρ 10 Μάης 2009 - 13:46, 1 φορά | |
|
| |
Ms Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Σαβ 9 Μάης 2009 - 16:31 | |
| γλυκια μου!!Με εμενα εγινε λιγο διαφορετικα αλλα ολοι εχουμε το ιδιο κολλημα!!!Να καταλαβεις,εχω κανει μεχρι και καθηγητες μου να το διαβασουν!!! | |
|
| |
anthian9 New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Τρίκαλα Αριθμός μηνυμάτων : 293 Registration date : 04/01/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Σαβ 9 Μάης 2009 - 17:09 | |
| Καλη η αρχη και καλη συνεχεια στο φορουμ μας!!! | |
|
| |
ChristinaCulen Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : My special world Αριθμός μηνυμάτων : 4 Registration date : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Παρ 15 Μάης 2009 - 20:17 | |
| Χαίρομαι που επιτέλους κάποιος μου ζητάει, σχεδόν δηλαδή, να του πώ πως άρχισαν όλα. Λοιπόν, ήταν λίγο πριν τις εξετάσεις το 2008 και σέρφαρα άσκοπα στο ίντερνετ μιας και δεν είχα κάτι καλύτερο για να απασχοληθώ, ψαχαγωγηθώ, διαλέξτε και πάρτε.Ξαφνικά καταλάθος εκεί που βρισκώμουν σε μια σελίδα με κουτσομπολιά, αγγλική σελίδα νομίζω ήταν, καταλάθως μπήκα σε ένα βιβλιοπωλείο των Η.Π.Α ακριβώς στα βιβλία Twilight Saga.Ψιλομπερδεμένη άνοιξα το πρώτο για να διαβάσω περίληψη....και έμεινα...όταν λέμε έμεινα...ΕΜΕΙΝΑ.....αμέσως άρχισα να ψάχνω σε ελληνικά βιβλιοπωλεία, όμως είχα τέτοια μανία που δεν μπορούσα, έβαλα το παντελονάκι μου και κατέβηκα στο βιβλιοπωλεία κάτω απο το σπίτι μου.Μεσε σε μιλά εβδομάδα είχα το πρώτο βιβλίο και μέσα σε δύο μερούλες το είχα κοσκινήσει, είχα ζήσει στο Φόρκς, είχα γίνει κολλητή με την Μπέλα και την ¶λης και ήμουν αθεράπευτα ερωτευμένη με τον Έντουαρτ. Απο τότε δεν περιμένω τον γαλάζιο πρίγκιπα με το άσπρο άλογο, αλλά τον βρικόλακα με τον ασημί volvo!!!!!!! Το δέυτερο βιβλίο το διάβασα μέσα σε δύο μέρες και εκείνο. Ενώ το τρίτο μέσα σε ένα Σάββατο. Είμαι τρελή, είμαι τρελή για τα γλυκά μας τα Βαμπιρ. Το τέταρτο το διάβασα στα αγγλικά μέσα σε τρείς μέρες! Το καλό σε όλη την υπόθεση είναι ότι πλέον έχω 2 καλές e-φίλες Αγγλία και Λός ¶ντζελες και τα αγγλικά μου έχουν γίνει θεσπέσια!!!!! Επιπλέον η ζωή μου έχει γεμίσει όνειρα με τον πιο καταπληκτικό βρικόλακα του κόσμου...δυστυχώς όμως είναι μόνο όνειρα. Είμαι πολύ σαχλή για μια 16χρονη έφηβη? Τέσπα πάλι ξέφυγα απο το θέμα.Λοιπόν αυτή ήταν η ιστορία μου!!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Παρ 15 Μάης 2009 - 20:33 | |
| Hi Χριστινα!Εισαι μια συνονοματη λοιπον!Ωραια ιστορια!Εχω κι εγω ενα καλο να πω..μια φορα ειδα μια πορσε κιτρινη κι αρχισα να την κυνηγαω...παραλιγο να με πατησει!(Δεν θα με ενοιαζε καθολου...) | |
|
| |
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Παρ 15 Μάης 2009 - 20:44 | |
| - ChristinaCulen έγραψε:
- Χαίρομαι που επιτέλους κάποιος μου ζητάει, σχεδόν δηλαδή, να του πώ πως άρχισαν όλα.
Λοιπόν, ήταν λίγο πριν τις εξετάσεις το 2008 και σέρφαρα άσκοπα στο ίντερνετ μιας και δεν είχα κάτι καλύτερο για να απασχοληθώ, ψαχαγωγηθώ, διαλέξτε και πάρτε.Ξαφνικά καταλάθος εκεί που βρισκώμουν σε μια σελίδα με κουτσομπολιά, αγγλική σελίδα νομίζω ήταν, καταλάθως μπήκα σε ένα βιβλιοπωλείο των Η.Π.Α ακριβώς στα βιβλία Twilight Saga.Ψιλομπερδεμένη άνοιξα το πρώτο για να διαβάσω περίληψη....και έμεινα...όταν λέμε έμεινα...ΕΜΕΙΝΑ.....αμέσως άρχισα να ψάχνω σε ελληνικά βιβλιοπωλεία, όμως είχα τέτοια μανία που δεν μπορούσα, έβαλα το παντελονάκι μου και κατέβηκα στο βιβλιοπωλεία κάτω απο το σπίτι μου.Μεσε σε μιλά εβδομάδα είχα το πρώτο βιβλίο και μέσα σε δύο μερούλες το είχα κοσκινήσει, είχα ζήσει στο Φόρκς, είχα γίνει κολλητή με την Μπέλα και την ¶λης και ήμουν αθεράπευτα ερωτευμένη με τον Έντουαρτ. Απο τότε δεν περιμένω τον γαλάζιο πρίγκιπα με το άσπρο άλογο, αλλά τον βρικόλακα με τον ασημί volvo!!!!!!! Το δέυτερο βιβλίο το διάβασα μέσα σε δύο μέρες και εκείνο. Ενώ το τρίτο μέσα σε ένα Σάββατο. Είμαι τρελή, είμαι τρελή για τα γλυκά μας τα Βαμπιρ. Το τέταρτο το διάβασα στα αγγλικά μέσα σε τρείς μέρες! Το καλό σε όλη την υπόθεση είναι ότι πλέον έχω 2 καλές e-φίλες Αγγλία και Λός ¶ντζελες και τα αγγλικά μου έχουν γίνει θεσπέσια!!!!! Επιπλέον η ζωή μου έχει γεμίσει όνειρα με τον πιο καταπληκτικό βρικόλακα του κόσμου...δυστυχώς όμως είναι μόνο όνειρα. Είμαι πολύ σαχλή για μια 16χρονη έφηβη? Τέσπα πάλι ξέφυγα απο το θέμα.Λοιπόν αυτή ήταν η ιστορία μου!!!!! Δεν είσαι καθόλου off-topic! Είναι απολύτως αληθινά όσα λες και σε καταλαβαίνω απόλυτα!!Κάπως έτσι ξεκίνησε και η δική μου ιστορία μόνο που έγινε λίγο νωρίτερα και δεν εχω διαβάσει καν στα ελληνικά τα βιβλία! Εδω θα βρεις πολλές μαγεμένες απο το twilight saga! Καμιά φορά ξεχνάμε και πως είναι να ζούμε στον πραγματικό κόσμο... Βγαίνω απο το σπίτι και μορφάζω που έχει ήλιο γιατί περιμένω να έχει τον καιρό του Φορκς! Βλέπω ένα silver Volvo και η καρδιά μου αναπηφάει!(κοιτάζω και μέσα να δω τον οδηγο... ) Οπότε δεν είσαι σαχλή...απλά σε έχει ρουφήξει ο μαγικός κόσμος της Στέφανι! | |
|
| |
!~Twilighter~! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : εδώ εκεί, παραπέρα... Αριθμός μηνυμάτων : 1162 Registration date : 22/04/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Σαβ 16 Μάης 2009 - 0:32 | |
| - SilverMusk έγραψε:
- Ωωωωωω συστηνόμαστε με αυτό τον τρόπο... και εγώ είμαι ότι ακριβώς και η Νάσια. Η τρίτη switzerland πια είναι Νάσια ξέρουμε?
ΕΓΩ, ΕΓΩ!!! ΟΜΟΙΟΠΑΘΟΥΣΑ!!! | |
|
| |
twilightaholic# New Moon Victim
Ηλικία : 35 Τόπος : Eleutheres-Kavala!!! Αριθμός μηνυμάτων : 189 Registration date : 14/05/2009
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Πεμ 21 Μάης 2009 - 16:42 | |
| Εγώ για να πώ την αλήθεια μου κίνησε το ενδιαφέρον η αφίσα της ταινίας στο Cinema και μετά την είδα...αμέσως πήρα τα βιβλία και πορώθηκα άσχημα... και φυσικά κόλλησα το πάθος μου σε όλους μου τους φίλους...πορωμένοι όλοι μιλάμε μέρα νύχτα γι αυτό .... | |
|
| |
| |
| |
twilightaholic# New Moon Victim
Ηλικία : 35 Τόπος : Eleutheres-Kavala!!! Αριθμός μηνυμάτων : 189 Registration date : 14/05/2009
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Παρ 22 Μάης 2009 - 15:26 | |
| | |
|
| |
Melia New Moon Victim
Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 119 Registration date : 22/05/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Σαβ 23 Μάης 2009 - 18:47 | |
| Newby και γω στην όμορφη παρέα σας και ήρθα να σας περιγράψω και τη δική μου πρώτη επαφή με την τετραλογία Είμαι αθεράπευτη βιβλιοφάγος και κάθε εβδομάδα που πήγαινα στο βιβλιοπωλείο να πάρω το καθιερωμενο βιβλίο της εβδομάδας έβλεπα στίβες όλοκληρες με αντίτυπα του Twilight Saga. Μου κίνησε το ενδιαφέρον και έψαξα στο ίντερνετ το στόρυ. Είδα πως έιχε να κάνει με βρικόλακες και να πω την αλήθεια δε με ενθουσίασε η ιδέα να κάθομαι τα βράδια να διαβάζω για βρικόλακες κι έπαιρνα οτιδήποτε άλλο εκτός από το έπος Μετά από μήνες εγώ η άσχετη λοιπόν έμαθα από κάπου (δε θυμάμαι που) ότι το πρώτο βιβλίο είναι εκείνη η ταινία που τον Ιανουάριο έπαιζε για 4 εβδομάδες στο σινεμά της πόλης. Δεν πήγα να τη δω γιατί δεν μου κανε το "κλικ" το γενικότερο κλίμα υστερίας που υπήρχε Πριν δυο εβδομάδες σε μια επίσκεψη με τον αρραβωνιαστικό μου στο Seven ψάχναμε τι ταινια να δούμε. Όλα τα blue ray που θέλαμε ήταν νοικιασμένα εκτός απο το Λυκόφως... Το πήραμε και εγώ ήμουν σίγουρη πως εφόσον υπάρχουν βρικόλακες θα έβλεπα τη μισή ταινία διότι αγριεύομαι με τέτοια Που να ξερα όμως πως αυτός ο βρικόλακας ήταν πραγματικά... κόλαση! Μου άρεσαν τα πάντα, το cast της ταινίας, τα εφέ της και φυσικά αυτό το υπέροχο στόρυ. Την επόμενη μέρα αγόρασα το βιβλίο και τη μεθεπόμενη κατέβασα την ταινία και την ξαναείδα Η δεύτερη φορά μου άρεσε περισσότερο διότι είχα μπει στο νόημα πλέον και καταλάβαινα περισσότερα πραγματα, ξέρετε αυτές τις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Σήμερα τελειώνω τη Νέα Σελήνη και παίρνει σειρά η Έκλειψη ενώ στο δρόμο της βιβλιοθήκης μου είναι και η Χαραυγή (δυστυχώς στα αγγλικά φυσικά ) Το μοναδικό πράγμα που δε μου αρέσει καθόλου στα βιβλία είναι το γεγονός ότι σε αρκετά σημεία παραλείπονται τα τελευταία γράμματα λέξεων και υπάρχουν κάποια συντακτικά λάθη. Το βρισκω τραγικό για ένα βίβλιο και μάλιστα best seller και απορρώ πως δεν πήρε τα δικαιώματα κάποιος μεγάλος εκδοτικός οίκος που θα είχε και καλύτερη επιμέλεια. Τέλος πάντων αυτή είναι η ιστορία μου, ελπίζω να μη σας κούρασα | |
|
| |
hiddenfantasy Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Where the fairytale begins...... Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 23/05/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Σαβ 23 Μάης 2009 - 19:04 | |
| Λοιπον για να πω την αλη8εια ουτε καν ηξερα ποιος ειναι ο Ρομπ. Ειχα δει το τραιλερ της ταινιας πολυ πριν βγει στους κινηματογραφους και ελεγα οτι ειναι μια καλη ταινια και αν οι συνθηκες μου το επετρεπαν 8α πηγαινα να την εβλεπα αλλιως μετα σε dvd η στην τηλεοραση οταν 8α την εδειχναν. Βεβαια η αδερφη μου ειχε φαει τρελο κολλημα με αυτη την ταινια και κυριολεκτικα μου ειχε σπασει τα νευρα να παμε να τη δουμε....τελικαπηγαμε μαζι με μια φιλη μας ποθ και αυτη ειχε κολλημα..... Μετα το τελος τησ ταινιας μου ειπαν οτι επαιζε στο Harry Potter και ομολογω οτι εκει μ αρεσε....κριμα ποθ πε8ανε.... Τελος παντων μετα το τελος της ταινιας βρηκαμε κατι αλλα κοριτσια μπροστα μας που μιλαγαν για αυτο και βρηκαμε ευκαιρια κα8ως πηγαιναμε να βρουμε ταξι να μιλησουμε για αυτο και τα βιβλια.(Παλι καλα που τισ βρηκαμε και μας ειπαν που να τα κατεβασουμε και ειχαμε και παρεα γιατι τετοια ωρα που ειχε τελειωσει καλυτερα να ημασταν ολες μαζι παρα μονες).
Μετα αρχησα να διαβαζω τα βιβλια και τετοια,δεν τα εχω διαβασει ολα βεβαια.... | |
|
| |
mpourbi Twilight Human
Ηλικία : 29 Τόπος : nowhere Αριθμός μηνυμάτων : 22 Registration date : 27/05/2009
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τετ 27 Μάης 2009 - 14:07 | |
| μ αρεσουν οι ιστοριες σας κοριτσια ας πω κι εγω την δικη μου..
μετακομισα πριν λιγα χρονια και μου ηταν αρκετα δυσκολο.. οταν οι φιλες μου ειπαν πως θα παμε να δουμε το Twilight δεν τρελάθηκα γιατί γενικά είχα την εντύπωση πως ήταν έξω από το τάχα στυλ μου.. Αν και πήγα είχα την εντύπωση πως θα μου ήταν κάτι ανιαρό..
Παρόλα αυτά όταν είδα πως η κοπέλα μετακόμισε και ήταν τόσο αποξενομένη και μπλα μπλα κόλλησα και πορώθηκα τόσο που είδα την ταινία πολλές πολλές φορές και έβλεπα εμένα στην φάτσα της Bella.. (ντα3 εγώ είμαι άσχημο αλλά άλλο θέμα)
και έτσι κόλλησα κε με τον Rob ο οποίος μου άρζε κάθε φορά και περισσότερο | |
|
| |
maritca Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : συνηθως ειμαι στον βρικολακιασμενο κοσμο μου αλλα θα με βρειτε κ στο σουρμενα σιτι κ οπως ακουω σας τακτοποιουμε το σπιτι Αριθμός μηνυμάτων : 93 Registration date : 19/05/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τετ 27 Μάης 2009 - 14:17 | |
| εγω παλι ειδα πρωτα την ταινια και επειδη εχω πικρη εμπειρια απο τα χαρι ποτερ ημουν σιφουρη οτι το μισο βιβλιο ειναι παραλειμμενο! γι'αυτο με το που πηγα σπιτι μπηκα στο Νετ κ τα κατεβασα... για να αξιωθω να τα διαβασω το πασχα που ειχα απλετο ελευθερο χρονο χωρις διαβασμα. | |
|
| |
vampyra Twilight Human
Ηλικία : 43 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 7 Registration date : 27/05/2009
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τετ 27 Μάης 2009 - 14:47 | |
| Εγώ ούτε καν είδα την ταινία στο cinema γιατί είχα ακούσει απο διάφορους οτι ήταν πατάτα (ήταν αγόρια.. οποία έκπληξις).. και μια μέρα δέχτηκα με τα 1000 ζόρια να την δω κατεβασμένη, αλλά σε άψογη ανάλυση ευτυχώς, με 3-4 φίλες μου. Μάλιστα παραγγείλαμε και κινέζικο και στρωθήκαμε κάτω να τη δούμε, να δούμε τι στο καλό είναι αυτό το Twilight γύρω απο το οποίο γινόταν τόσος ντόρος.. Σε κάποια φάση συνειδητοποιώ οτι το έργο με είχε συνεπάρει τόσο πολύ που αντί να μασάω το κοτοπουλάκι το γλυκόξινο, είχα φάει το μισό ξυλάκι!! χαχαχα, ναι, μιλάω σοβαρότατα! Γενικώς λάτρεψα την ταινία, ταυτίστηκα τόσο φοβερά με τη Μπέλλα, της οποίας ο χαρακτήρας μου θύμιζε φοβερά τον δικό μου, τη βρήκα τόσο τρομερή που έκτοτε έχω ξαναδεί τη ταινία 5 φορές, την αγόρασα σε blu-ray & καπάκια παρήγγηλα και τα 4 βιβλία. Είμαι ακόμα στο 1ο βέβαια γιατί δεν έχω ξεκλέψει χρόνο, αλλά μόλις βρω χρόνο θα τα ξεκοκκαλίσω όλα... > | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τετ 27 Μάης 2009 - 14:49 | |
| - vampyra έγραψε:
- Εγώ ούτε καν είδα την ταινία στο cinema γιατί είχα ακούσει απο διάφορους οτι ήταν πατάτα (ήταν αγόρια.. οποία έκπληξις).. και μια μέρα δέχτηκα με τα 1000 ζόρια να την δω κατεβασμένη, αλλά σε άψογη ανάλυση ευτυχώς, με 3-4 φίλες μου. Μάλιστα παραγγείλαμε και κινέζικο και στρωθήκαμε κάτω να τη δούμε, να δούμε τι στο καλό είναι αυτό το Twilight γύρω απο το οποίο γινόταν τόσος ντόρος.. Σε κάποια φάση συνειδητοποιώ οτι το έργο με είχε συνεπάρει τόσο πολύ που αντί να μασάω το κοτοπουλάκι το γλυκόξινο, είχα φάει το μισό ξυλάκι!! χαχαχα, ναι, μιλάω σοβαρότατα! Γενικώς λάτρεψα την ταινία, ταυτίστηκα τόσο φοβερά με τη Μπέλλα, της οποίας ο χαρακτήρας μου θύμιζε φοβερά τον δικό μου, τη βρήκα τόσο τρομερή που έκτοτε έχω ξαναδεί τη ταινία 5 φορές, την αγόρασα σε blu-ray & καπάκια παρήγγηλα και τα 4 βιβλία. Είμαι ακόμα στο 1ο βέβαια γιατί δεν έχω ξεκλέψει χρόνο, αλλά μόλις βρω χρόνο θα τα ξεκοκκαλίσω όλα... >
Ακομη κι εγω με επιφυλακτικοτητα ξεκινησα το Twilight saga! Παντως αυτο με το ξυλακι με εκανε να σκασω στα γελια...ο Εντουαρντ φταίει! Τα βιβλία θα τα λατρεψεις, αυτο στο εγγυόμαι!!! Καλωσηρθες και καλη συνεχεια στο φορουμ! | |
|
| |
vampyra Twilight Human
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τετ 27 Μάης 2009 - 14:55 | |
| Merci!! ^^ Και για τα ξυλάκια δεν κάνω πλάκα ε! Έχω και μάρτυρες! :blush: | |
|
| |
vampyra Twilight Human
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τετ 27 Μάης 2009 - 14:56 | |
| Α, και να πω πως ο Rob δε μ'αρεσε καθόλου πριν δω τη ταινία.. τώρα απλά κάνω μόκο και προσπαθώ να συγκρατήσω την ταραχή μου.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τετ 27 Μάης 2009 - 14:58 | |
| Σε πιστευω!Εγω μασουλουσα το καλαμακι απο την κοκακολα!! Α και οσο για τον Ρομπ...παντα μου αρεζε...απο τους καιρους του χαρυ Ποτερ...αλλα ακομα και τοτε δεν έκανα ετσι...!!!! | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τετ 27 Μάης 2009 - 14:58 | |
| - vampyra έγραψε:
- Merci!! ^^ Και για τα ξυλάκια δεν κάνω πλάκα ε! Έχω και μάρτυρες! :blush:
καλα το τι εχω κανει και εγω δεν λεγεται!βλ dazzling experiences (τη σαλατα και το i cut myself και το χερι στο ασημενιο βολβο!!λολ!) αλλα ναι!υπαρχει πλεον και το για σενανε θα φαω τα τσοπστικς ολου του κοσμου!!τελειο!!σε καταλαβαινω απολυτα!!καλωσηρ8ες και απο μενα! | |
|
| |
| And so the lambs fell in love with...Twilight | |
|