Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

And so the lambs fell in love with...Twilight

Πήγαινε κάτω 
+249
Mental Shield
nana mplak
Teodan
i love edward 2
ROBELINA
Bella Marie Swan
bReakDowN-Mark
kati
Nantia Hale_Biers
Emy+Robert
niki
breathless
*evdokia*
marina forever
Rosemarie Cullen
Anactaciaa_Rosetta Cullen
marina
Bellsten
Marzaki Cullen
Vivaki Cullen
ElpidoulaPattinson
!!!twilight!!!
LITSA0089
jennypara
Mrs.Christina
mpellanti21
esme
aLmOsT_nOrMaL
di1996
Evaline
despina aek
Izabella Swan
ed<3
anastasia_1992
gwgwka
twilightsagaddicted
<3<3Ms.Kolina<3
Wonder
MyrtoCullen
AliceK
Lizzy Cullen
AnaroseCullen
Afelop
evi
swan
athina
Drama Queen
vikaki21
gossamer
pink
αντα
Bella Cullen12
Rob+MJ4ever!!
kristen(a)
Deppy
lykofotaki
princesskitty
d@n@e twilight!
renaki
roberta
Bella_Cullen22
Arianna
Mary Alice Brandon
mimigk
ntinaki
NukeFan
DEMONA CULLEN PATTINSON
Vampi
mR.Geo
John Cullen
stupid lumb
liaki
twilight girl
AST
Siaki_J
sof
Μαργαριτα
Ashley Greene
RafaelaVolturi
patrick
tina cullen
RafaelaCullen
T-NM-E-BD
~!Cristi!~
Lunna Cullen
konstantia
crazy
evaki
riana_vampoula
Strider
Jasper Hale
Renesmi
Εστελλα Καλεν
XENIA BLACK
Eclipse_alex
Cullen
pretty witch
Bella-Edward-Renesmee
freakyannie
BellaNessieSwan
Morena
Nemesis Of Bellin
Edbel
fafoula1234
OnirodamastHs
lena
robert 4ever
NICKY
vampiroula
mariap
kollhmenh
Natali Cullen
sofaki 95 edward 4ever
..::Rikku::..
christi_twilight
bluesea
litsaki_kourkoubinaki
VLaSia =)
volturi girl
linaki
demi
jenaki
Mrs.Cullen
Sloorp
team edward
twiligter
dreamofedward
LaDy_SoVeReigN
silenceprincess
Odelle
Fotis333
Flyingdutchman
breeze of wolf
twilightFOREVER
Connie Cullen
SpunK RansoM
thomi
alicecullen27
ren4itoy
Georgia P. C
elli
Renesmee C.
michelle
twilightaholic#1
bloody swan
lena_123
BigFanOfTwilight
Edward_ Breaking_ Dawn
Efst@thi@
sweetie
birdwatcher
ko0tso0
Fay1765
JuStleNe
twilightergirl
dolores!!
Fotini
nantiaki_twilight 4 ever
ice#fire
vampyra
maritca
mpourbi
hiddenfantasy
Melia
twilightaholic#
ChristinaCulen
ViolettaCullen18
kanty
edward_20
an8i
Melodie
Moonlight
bella_edward
butterfly
TZENIPAN
!~Twilighter~!
M@rIa
lila-->twi!ight<3
angepsi
Rosalie Hale
Ms Cullen
bedward__
mikulia
ΕΡΗ
smaragda
MIKAELLA
xrisa_twilight
anthian9
sunrise
emma cullen pattinson
edward's victim
ioannaki-twilightaddicted
sofakimpiskotaki
kikina
Isabella16
Isabella21
maraki-twilightholic
MiSs-->NtOuF*
BELLA22
maraki13_10
BELLA MARIE
Lion's_Lamb
Kikitsa_twilight
Marilou
chris-cullen
Vasiliki_Luvs_Vampires
Dorian_Grey
magic princess
.::Ελευθερία::.
April
Lancelot
natalia
Stella
kalkat
EternalQueen
Raven
Edward_Andreas
annabell
DEVille
LizCullen
Alexadruby the vampire
Christy
akaliakoukou
lionandlamp
RedRose13
SilverMusk
scarlet rose
emerald eyes
Ειrιnι
twilightmaniac
Rozali87
vantela
hobo
Gωgω-Twilighter
Neri
Crimson Beauty...
k_katerina
Princess
olympia-Mikel-Robert
Nancuko
tatufun
Vampire
spunkransom
Dimitra_Ony_Edward
nasiatheslayer
Darkbella
nessie
DanaeCullen
WhiteQueen
253 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 29 ... 37  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
edward_20
New Moon Victim
New Moon Victim
edward_20

¶ντρας Λέων
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 163
Registration date : 07/05/2009

Forks Student Profile
Team: Jasper - Alice Jasper - Alice
Special ability Special ability: Controling the Elements

And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 21 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΠεμ 7 Μάης 2009 - 22:02

και γω το ιδιο!!!αλλα στην σχολη εκτος απο την μια φιλη μου σχεδον κανεις αλλος δεν εχει κολλημα με το twilight.. Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
annabell
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
annabell

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : ATHENS AIGALEW
Αριθμός μηνυμάτων : 759
Registration date : 29/01/2009

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Playing in the New Moon Movie

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΠεμ 7 Μάης 2009 - 22:07

ααα εγω μπορω να πω οτι απο ολο το τει μεχρι τωρα εχω πετυχει καπου στα 4 ατομα....κατι ειναι και αυτο...προχτες μαλιστα εκανα μαθηματικα και μιλουσα με μια κοπελα για αυτο και ο καθηγητης μου εκανε παρατηρηση επειδη απο τον ενθουσιασμου δεν καταλαβα οτι φωναζα.... Razz Razz Razz
edward_20
New Moon Victim
New Moon Victim
edward_20

¶ντρας Λέων
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 163
Registration date : 07/05/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΠεμ 7 Μάης 2009 - 22:20

εγς μια φορα θυμαμαι μολις ειχα δει την ταινια και την επομενη στην σχολη καθομασταν δευτερη σειρα με την φιλη μου και σχολιαζαμε την ταινια και ποσεσ φορες μα εκανε παρατηρηση η καθηγητρια δεν λεγεται.... γλωσσα δεν ειχαμε βαλει και γενικα οποτε μιλαμε γία twilight μας περνουν χαμπαρι οι παντες Razz:P
ΕΡΗ
The Volturi
ΕΡΗ

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 6673
Registration date : 03/03/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Influencing emotions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2009 - 11:25

εγω εδω στα Γιαννενα δεν εχω κανεναν να του μιλαω για το twilight.εχω μετακομισει σχετικα προσφατα οποτα δεν εχω δικτυωθει και πολυ καλα.αυτοι που γνωριζω δεν τους απασχολει καθολου το φαινομενο twilight.πιστευουν οτι ειναι πραγματα για μικρα παιδια αλλα δεν με πολυαπασχολει.και εγω μικρο κοριτσι ειμαι εξαλλου και δεν προκειται να μεγαλωσω για τα επομενα 20 χρονια!!!
kanty
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
kanty

Θηλυκό Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης
Αριθμός μηνυμάτων : 992
Registration date : 23/03/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2009 - 11:30

ΕΡΗ έγραψε:
δεν προκειται να μεγαλωσω για τα επομενα 20 χρονια!!!

μου αρεσε αυτο και συμφωνω μαζι σου! κι εγω το ιδιο...
ViolettaCullen18
Twilight Human
Twilight Human
ViolettaCullen18

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : Οπου γινεται φασαρια
Αριθμός μηνυμάτων : 47
Registration date : 09/05/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΣαβ 9 Μάης 2009 - 16:13

Ακριβως ενα χρονο πριν, καθως διαβαζα ενα περιοδικο (συγκεκριμενα το Τηλεραμα) διαβασα ενα αρθρο σχετικα με τα γυρισματε του Λυκοφως.Δεν ελεγε και πολλα ουτε καν οτι εχει σχεση με βρυκολακες.Αυτο που τραβηξε την προσοχη ηταν φυσικα μια φοτο του Ρομπερτ.
Δεν τον ειχα πολλυ προσεξει στο Χαρι Ποτερ οποτε η πρωτη μου σκεψη ηταν <Που κρυβοσουνα κουκλε μου ?>
Ετσι το εψαξα στο Internet, ειδα το τρειλερ της ταινιας και κολλησα.2 εβδομαδες αργοτερα και ενω εγραφα διαγωνισματα για την 2α Λυκειου αγορασα το Λυκοφως στα ελληνικα και το διαβαζα κρυφα απο την μητερα μου,το τελειωσα μεσα σε 5 μερες.1 εβδομαδα αργοτερα αγορασα το New Moon στα αγγλικα και μια βδομαδα απο αυτο αγορασα το Eclipse παλυ στα αγγλικα.
Διαβαζα τα βιβλια ακομα και στο λεωφορειο στον δρομο για το φροντηστηριο.
Τον Αυγουστο οταν κυκλοφορησε το Braking Dawn το παρεγγιλα και το διαβασα μεσα σε 3 (ημουν αρωστη με πυρετο για αυτο δεν μπορουσα γρηγοροτερα).
Οταν γυρισα τον Σεπτεμβρη στο σχολειο εγραφα παντου Edward&Bella και κομματια απο το βιβλιο και ολοι με ρωτουσαν τι ακριβως ηταν το βιβλιο αυτο και κανεις δεν πιστευε οτι ηταν οσο καλο οσο ελεγε.
Τον Ιανουαριο οταν κυκλοφορησε η ταινια και ολες οι κοπελες της ταξης μου το ειχαν δει με ρωτουσαν τι θα γινει στη συνεχεια.
Τωρα πια θεωρω τον εαυτο μου Twilight πρεζονι.
Embarassed

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ViolettaCullen18 στις Κυρ 10 Μάης 2009 - 13:46, 1 φορά
Ms Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Ms Cullen

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Kefalonia
Αριθμός μηνυμάτων : 1743
Registration date : 20/04/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΣαβ 9 Μάης 2009 - 16:31

And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 21 737646 γλυκια μου!!Με εμενα εγινε λιγο διαφορετικα αλλα ολοι εχουμε το ιδιο κολλημα!!!Να καταλαβεις,εχω κανει μεχρι και καθηγητες μου να το διαβασουν!!!
anthian9
New Moon Victim
New Moon Victim
anthian9

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : Τρίκαλα
Αριθμός μηνυμάτων : 293
Registration date : 04/01/2009

Forks Student Profile
Team: Wolves

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΣαβ 9 Μάης 2009 - 17:09

Καλη η αρχη και καλη συνεχεια στο φορουμ μας!!! Smile
ChristinaCulen
Twilight Human
Twilight Human
ChristinaCulen

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : My special world
Αριθμός μηνυμάτων : 4
Registration date : 07/01/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΠαρ 15 Μάης 2009 - 20:17

Χαίρομαι που επιτέλους κάποιος μου ζητάει, σχεδόν δηλαδή, να του πώ πως άρχισαν όλα.
Λοιπόν, ήταν λίγο πριν τις εξετάσεις το 2008 και σέρφαρα άσκοπα στο ίντερνετ μιας και δεν είχα κάτι καλύτερο για να απασχοληθώ, ψαχαγωγηθώ, διαλέξτε και πάρτε.Ξαφνικά καταλάθος εκεί που βρισκώμουν σε μια σελίδα με κουτσομπολιά, αγγλική σελίδα νομίζω ήταν, καταλάθως μπήκα σε ένα βιβλιοπωλείο των Η.Π.Α ακριβώς στα βιβλία Twilight Saga.Ψιλομπερδεμένη άνοιξα το πρώτο για να διαβάσω περίληψη....και έμεινα...όταν λέμε έμεινα...ΕΜΕΙΝΑ.....αμέσως άρχισα να ψάχνω σε ελληνικά βιβλιοπωλεία, όμως είχα τέτοια μανία που δεν μπορούσα, έβαλα το παντελονάκι μου και κατέβηκα στο βιβλιοπωλεία κάτω απο το σπίτι μου.Μεσε σε μιλά εβδομάδα είχα το πρώτο βιβλίο και μέσα σε δύο μερούλες το είχα κοσκινήσει, είχα ζήσει στο Φόρκς, είχα γίνει κολλητή με την Μπέλα και την ¶λης και ήμουν αθεράπευτα ερωτευμένη με τον Έντουαρτ.
Απο τότε δεν περιμένω τον γαλάζιο πρίγκιπα με το άσπρο άλογο, αλλά τον βρικόλακα με τον ασημί volvo!!!!!!!
Το δέυτερο βιβλίο το διάβασα μέσα σε δύο μέρες και εκείνο.
Ενώ το τρίτο μέσα σε ένα Σάββατο.
Είμαι τρελή, είμαι τρελή για τα γλυκά μας τα Βαμπιρ.
Το τέταρτο το διάβασα στα αγγλικά μέσα σε τρείς μέρες!
Το καλό σε όλη την υπόθεση είναι ότι πλέον έχω 2 καλές e-φίλες Αγγλία και Λός ¶ντζελες και τα αγγλικά μου έχουν γίνει θεσπέσια!!!!!
Επιπλέον η ζωή μου έχει γεμίσει όνειρα με τον πιο καταπληκτικό βρικόλακα του κόσμου...δυστυχώς όμως είναι μόνο όνειρα.
Είμαι πολύ σαχλή για μια 16χρονη έφηβη?
Τέσπα πάλι ξέφυγα απο το θέμα.Λοιπόν αυτή ήταν η ιστορία μου!!!!! Smile
Ms Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Ms Cullen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΠαρ 15 Μάης 2009 - 20:33

Hi Χριστινα!Εισαι μια συνονοματη λοιπον!Ωραια ιστορια!Εχω κι εγω ενα καλο να πω..μια φορα ειδα μια πορσε κιτρινη κι αρχισα να την κυνηγαω...παραλιγο να με πατησει!(Δεν θα με ενοιαζε καθολου...)
nasiatheslayer
The Denali Princess
nasiatheslayer

Θηλυκό Υδροχόος
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 4477
Registration date : 03/12/2008

Forks Student Profile
Team: Denalis Denalis
Special ability Special ability: Mental electrical current

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΠαρ 15 Μάης 2009 - 20:44

ChristinaCulen έγραψε:
Χαίρομαι που επιτέλους κάποιος μου ζητάει, σχεδόν δηλαδή, να του πώ πως άρχισαν όλα.
Λοιπόν, ήταν λίγο πριν τις εξετάσεις το 2008 και σέρφαρα άσκοπα στο ίντερνετ μιας και δεν είχα κάτι καλύτερο για να απασχοληθώ, ψαχαγωγηθώ, διαλέξτε και πάρτε.Ξαφνικά καταλάθος εκεί που βρισκώμουν σε μια σελίδα με κουτσομπολιά, αγγλική σελίδα νομίζω ήταν, καταλάθως μπήκα σε ένα βιβλιοπωλείο των Η.Π.Α ακριβώς στα βιβλία Twilight Saga.Ψιλομπερδεμένη άνοιξα το πρώτο για να διαβάσω περίληψη....και έμεινα...όταν λέμε έμεινα...ΕΜΕΙΝΑ.....αμέσως άρχισα να ψάχνω σε ελληνικά βιβλιοπωλεία, όμως είχα τέτοια μανία που δεν μπορούσα, έβαλα το παντελονάκι μου και κατέβηκα στο βιβλιοπωλεία κάτω απο το σπίτι μου.Μεσε σε μιλά εβδομάδα είχα το πρώτο βιβλίο και μέσα σε δύο μερούλες το είχα κοσκινήσει, είχα ζήσει στο Φόρκς, είχα γίνει κολλητή με την Μπέλα και την ¶λης και ήμουν αθεράπευτα ερωτευμένη με τον Έντουαρτ.
Απο τότε δεν περιμένω τον γαλάζιο πρίγκιπα με το άσπρο άλογο, αλλά τον βρικόλακα με τον ασημί volvo!!!!!!!
Το δέυτερο βιβλίο το διάβασα μέσα σε δύο μέρες και εκείνο.
Ενώ το τρίτο μέσα σε ένα Σάββατο.
Είμαι τρελή, είμαι τρελή για τα γλυκά μας τα Βαμπιρ.
Το τέταρτο το διάβασα στα αγγλικά μέσα σε τρείς μέρες!
Το καλό σε όλη την υπόθεση είναι ότι πλέον έχω 2 καλές e-φίλες Αγγλία και Λός ¶ντζελες και τα αγγλικά μου έχουν γίνει θεσπέσια!!!!!
Επιπλέον η ζωή μου έχει γεμίσει όνειρα με τον πιο καταπληκτικό βρικόλακα του κόσμου...δυστυχώς όμως είναι μόνο όνειρα.
Είμαι πολύ σαχλή για μια 16χρονη έφηβη?
Τέσπα πάλι ξέφυγα απο το θέμα.Λοιπόν αυτή ήταν η ιστορία μου!!!!! Smile

Δεν είσαι καθόλου off-topic!
Είναι απολύτως αληθινά όσα λες και σε καταλαβαίνω απόλυτα!!Κάπως έτσι ξεκίνησε και η δική μου ιστορία μόνο που έγινε λίγο νωρίτερα και δεν εχω διαβάσει καν στα ελληνικά τα βιβλία!
Εδω θα βρεις πολλές μαγεμένες απο το twilight saga!
Καμιά φορά ξεχνάμε και πως είναι να ζούμε στον πραγματικό κόσμο...
Βγαίνω απο το σπίτι και μορφάζω που έχει ήλιο γιατί περιμένω να έχει τον καιρό του Φορκς!
Βλέπω ένα silver Volvo και η καρδιά μου αναπηφάει!(κοιτάζω και μέσα να δω τον οδηγο... Razz )
Οπότε δεν είσαι σαχλή...απλά σε έχει ρουφήξει ο μαγικός κόσμος της Στέφανι! Wink
https://www.youtube.com/user/nasiatheslayer0
!~Twilighter~!
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
!~Twilighter~!

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : εδώ εκεί, παραπέρα...
Αριθμός μηνυμάτων : 1162
Registration date : 22/04/2009

Forks Student Profile
Team: Egyptians Egyptians
Special ability Special ability: See Through Lies

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΣαβ 16 Μάης 2009 - 0:32

SilverMusk έγραψε:
Ωωωωωω συστηνόμαστε με αυτό τον τρόπο... και εγώ είμαι ότι ακριβώς και η Νάσια. Η τρίτη switzerland πια είναι Νάσια ξέρουμε?

ΕΓΩ, ΕΓΩ!!! ΟΜΟΙΟΠΑΘΟΥΣΑ!!! lol!
twilightaholic#
New Moon Victim
New Moon Victim
twilightaholic#

Θηλυκό Κριός
Τόπος : Eleutheres-Kavala!!!
Αριθμός μηνυμάτων : 189
Registration date : 14/05/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΠεμ 21 Μάης 2009 - 16:42

Εγώ για να πώ την αλήθεια μου κίνησε το ενδιαφέρον η αφίσα της ταινίας στο Cinema και μετά την είδα...αμέσως πήρα τα βιβλία και πορώθηκα άσχημα... And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 21 4947 και φυσικά κόλλησα το πάθος μου σε όλους μου τους φίλους...πορωμένοι όλοι μιλάμε μέρα νύχτα γι αυτό ....
Ms Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Ms Cullen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΠαρ 22 Μάης 2009 - 8:52

twilightaholic# έγραψε:
Εγώ για να πώ την αλήθεια μου κίνησε το ενδιαφέρον η αφίσα της ταινίας στο Cinema και μετά την είδα...αμέσως πήρα τα βιβλία και πορώθηκα άσχημα... And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 21 4947 και φυσικά κόλλησα το πάθος μου σε όλους μου τους φίλους...πορωμένοι όλοι μιλάμε μέρα νύχτα γι αυτό ....
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 21 737646 Παρεμπιπτοντως!!Εισαι νεο μελος,ε?
twilightaholic#
New Moon Victim
New Moon Victim
twilightaholic#

Θηλυκό Κριός
Τόπος : Eleutheres-Kavala!!!
Αριθμός μηνυμάτων : 189
Registration date : 14/05/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΠαρ 22 Μάης 2009 - 15:26

Ms Cullen έγραψε:
twilightaholic# έγραψε:
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 21 737646 Παρεμπιπτοντως!!Εισαι νεο μελος,ε?

Ω ναι σε ευχαριστώ πολύ! And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 21 34442
Melia
New Moon Victim
New Moon Victim
Melia

Θηλυκό Ζυγός
Αριθμός μηνυμάτων : 119
Registration date : 22/05/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Influencing emotions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΣαβ 23 Μάης 2009 - 18:47

Newby και γω στην όμορφη παρέα σας και ήρθα να σας περιγράψω και τη δική μου πρώτη επαφή με την τετραλογία Smile

Είμαι αθεράπευτη βιβλιοφάγος και κάθε εβδομάδα που πήγαινα στο βιβλιοπωλείο να πάρω το καθιερωμενο βιβλίο της εβδομάδας έβλεπα στίβες όλοκληρες με αντίτυπα του Twilight Saga. Μου κίνησε το ενδιαφέρον και έψαξα στο ίντερνετ το στόρυ. Είδα πως έιχε να κάνει με βρικόλακες και να πω την αλήθεια δε με ενθουσίασε η ιδέα να κάθομαι τα βράδια να διαβάζω για βρικόλακες κι έπαιρνα οτιδήποτε άλλο εκτός από το έπος Razz

Μετά από μήνες εγώ η άσχετη λοιπόν έμαθα από κάπου (δε θυμάμαι που) ότι το πρώτο βιβλίο είναι εκείνη η ταινία που τον Ιανουάριο έπαιζε για 4 εβδομάδες στο σινεμά της πόλης. Δεν πήγα να τη δω γιατί δεν μου κανε το "κλικ" το γενικότερο κλίμα υστερίας που υπήρχε Embarassed

Πριν δυο εβδομάδες σε μια επίσκεψη με τον αρραβωνιαστικό μου στο Seven ψάχναμε τι ταινια να δούμε. Όλα τα blue ray που θέλαμε ήταν νοικιασμένα εκτός απο το Λυκόφως...
Το πήραμε και εγώ ήμουν σίγουρη πως εφόσον υπάρχουν βρικόλακες θα έβλεπα τη μισή ταινία διότι αγριεύομαι με τέτοια And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 21 274215

Που να ξερα όμως πως αυτός ο βρικόλακας ήταν πραγματικά... κόλαση! And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 21 432569 Μου άρεσαν τα πάντα, το cast της ταινίας, τα εφέ της και φυσικά αυτό το υπέροχο στόρυ. Την επόμενη μέρα αγόρασα το βιβλίο και τη μεθεπόμενη κατέβασα την ταινία και την ξαναείδα Cool Η δεύτερη φορά μου άρεσε περισσότερο διότι είχα μπει στο νόημα πλέον και καταλάβαινα περισσότερα πραγματα, ξέρετε αυτές τις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά.
Σήμερα τελειώνω τη Νέα Σελήνη και παίρνει σειρά η Έκλειψη ενώ στο δρόμο της βιβλιοθήκης μου είναι και η Χαραυγή (δυστυχώς στα αγγλικά φυσικά tongue )

Το μοναδικό πράγμα που δε μου αρέσει καθόλου στα βιβλία είναι το γεγονός ότι σε αρκετά σημεία παραλείπονται τα τελευταία γράμματα λέξεων και υπάρχουν κάποια συντακτικά λάθη. Το βρισκω τραγικό για ένα βίβλιο και μάλιστα best seller και απορρώ πως δεν πήρε τα δικαιώματα κάποιος μεγάλος εκδοτικός οίκος που θα είχε και καλύτερη επιμέλεια.

Τέλος πάντων αυτή είναι η ιστορία μου, ελπίζω να μη σας κούρασα kiss
hiddenfantasy
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
hiddenfantasy

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : Where the fairytale begins......
Αριθμός μηνυμάτων : 1204
Registration date : 23/05/2009

Forks Student Profile
Team: Egyptians Egyptians
Special ability Special ability: Inflict Pain with Thoughs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΣαβ 23 Μάης 2009 - 19:04

Λοιπον για να πω την αλη8εια ουτε καν ηξερα ποιος ειναι ο Ρομπ.
Ειχα δει το τραιλερ της ταινιας πολυ πριν βγει στους κινηματογραφους και ελεγα οτι ειναι μια καλη ταινια και αν οι συνθηκες μου το επετρεπαν 8α πηγαινα να την εβλεπα αλλιως μετα σε dvd η στην τηλεοραση οταν 8α την εδειχναν.
Βεβαια η αδερφη μου ειχε φαει τρελο κολλημα με αυτη την ταινια και κυριολεκτικα μου ειχε σπασει τα νευρα να παμε να τη δουμε....τελικαπηγαμε μαζι με μια φιλη μας ποθ και αυτη ειχε κολλημα.....
Μετα το τελος τησ ταινιας μου ειπαν οτι επαιζε στο Harry Potter και ομολογω οτι εκει μ αρεσε....κριμα ποθ πε8ανε....
Τελος παντων μετα το τελος της ταινιας βρηκαμε κατι αλλα κοριτσια μπροστα μας που μιλαγαν για αυτο και βρηκαμε ευκαιρια κα8ως πηγαιναμε να βρουμε ταξι να μιλησουμε για αυτο και τα βιβλια.(Παλι καλα που τισ βρηκαμε και μας ειπαν που να τα κατεβασουμε και ειχαμε και παρεα γιατι τετοια ωρα που ειχε τελειωσει καλυτερα να ημασταν ολες μαζι παρα μονες).

Μετα αρχησα να διαβαζω τα βιβλια και τετοια,δεν τα εχω διαβασει ολα βεβαια....
http://vampirediariesworld.vampire-legend.net/
mpourbi
Twilight Human
Twilight Human
mpourbi

Θηλυκό Ταύρος
Τόπος : nowhere
Αριθμός μηνυμάτων : 22
Registration date : 27/05/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΤετ 27 Μάης 2009 - 14:07

μ αρεσουν οι ιστοριες σας κοριτσια ας πω κι εγω την δικη μου..

μετακομισα πριν λιγα χρονια και μου ηταν αρκετα δυσκολο.. οταν οι φιλες μου ειπαν πως θα παμε να δουμε το Twilight δεν τρελάθηκα γιατί γενικά είχα την εντύπωση πως ήταν έξω από το τάχα στυλ μου.. Αν και πήγα είχα την εντύπωση πως θα μου ήταν κάτι ανιαρό..

Παρόλα αυτά όταν είδα πως η κοπέλα μετακόμισε και ήταν τόσο αποξενομένη και μπλα μπλα κόλλησα και πορώθηκα τόσο που είδα την ταινία πολλές πολλές φορές και έβλεπα εμένα στην φάτσα της Bella.. (ντα3 εγώ είμαι άσχημο αλλά άλλο θέμα)

και έτσι κόλλησα κε με τον Rob ο οποίος μου άρζε κάθε φορά και περισσότερο
maritca
Twilight Human
Twilight Human
maritca

Θηλυκό Δίδυμος
Τόπος : συνηθως ειμαι στον βρικολακιασμενο κοσμο μου αλλα θα με βρειτε κ στο σουρμενα σιτι κ οπως ακουω σας τακτοποιουμε το σπιτι
Αριθμός μηνυμάτων : 93
Registration date : 19/05/2009

Forks Student Profile
Team: Volturi Volturi
Special ability Special ability: See Through Lies

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΤετ 27 Μάης 2009 - 14:17

εγω παλι ειδα πρωτα την ταινια και επειδη εχω πικρη εμπειρια απο τα χαρι ποτερ ημουν σιφουρη οτι το μισο βιβλιο ειναι παραλειμμενο! γι'αυτο με το που πηγα σπιτι μπηκα στο Νετ κ τα κατεβασα... για να αξιωθω να τα διαβασω το πασχα που ειχα απλετο ελευθερο χρονο χωρις διαβασμα.
vampyra
Twilight Human
Twilight Human
vampyra

Θηλυκό Δίδυμος
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 7

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΤετ 27 Μάης 2009 - 14:47

Εγώ ούτε καν είδα την ταινία στο cinema γιατί είχα ακούσει απο διάφορους οτι ήταν πατάτα (ήταν αγόρια.. οποία έκπληξις).. και μια μέρα δέχτηκα με τα 1000 ζόρια να την δω κατεβασμένη, αλλά σε άψογη ανάλυση ευτυχώς, με 3-4 φίλες μου. Μάλιστα παραγγείλαμε και κινέζικο και στρωθήκαμε κάτω να τη δούμε, να δούμε τι στο καλό είναι αυτό το Twilight γύρω απο το οποίο γινόταν τόσος ντόρος.. Σε κάποια φάση συνειδητοποιώ οτι το έργο με είχε συνεπάρει τόσο πολύ που αντί να μασάω το κοτοπουλάκι το γλυκόξινο, είχα φάει το μισό ξυλάκι!! χαχαχα, ναι, μιλάω σοβαρότατα! Γενικώς λάτρεψα την ταινία, ταυτίστηκα τόσο φοβερά με τη Μπέλλα, της οποίας ο χαρακτήρας μου θύμιζε φοβερά τον δικό μου, τη βρήκα τόσο τρομερή που έκτοτε έχω ξαναδεί τη ταινία 5 φορές, την αγόρασα σε blu-ray & καπάκια παρήγγηλα και τα 4 βιβλία. Είμαι ακόμα στο 1ο βέβαια γιατί δεν έχω ξεκλέψει χρόνο, αλλά μόλις βρω χρόνο θα τα ξεκοκκαλίσω όλα... >Smile
nasiatheslayer
The Denali Princess
nasiatheslayer

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΤετ 27 Μάης 2009 - 14:49

vampyra έγραψε:
Εγώ ούτε καν είδα την ταινία στο cinema γιατί είχα ακούσει απο διάφορους οτι ήταν πατάτα (ήταν αγόρια.. οποία έκπληξις).. και μια μέρα δέχτηκα με τα 1000 ζόρια να την δω κατεβασμένη, αλλά σε άψογη ανάλυση ευτυχώς, με 3-4 φίλες μου. Μάλιστα παραγγείλαμε και κινέζικο και στρωθήκαμε κάτω να τη δούμε, να δούμε τι στο καλό είναι αυτό το Twilight γύρω απο το οποίο γινόταν τόσος ντόρος.. Σε κάποια φάση συνειδητοποιώ οτι το έργο με είχε συνεπάρει τόσο πολύ που αντί να μασάω το κοτοπουλάκι το γλυκόξινο, είχα φάει το μισό ξυλάκι!! χαχαχα, ναι, μιλάω σοβαρότατα! Γενικώς λάτρεψα την ταινία, ταυτίστηκα τόσο φοβερά με τη Μπέλλα, της οποίας ο χαρακτήρας μου θύμιζε φοβερά τον δικό μου, τη βρήκα τόσο τρομερή που έκτοτε έχω ξαναδεί τη ταινία 5 φορές, την αγόρασα σε blu-ray & καπάκια παρήγγηλα και τα 4 βιβλία. Είμαι ακόμα στο 1ο βέβαια γιατί δεν έχω ξεκλέψει χρόνο, αλλά μόλις βρω χρόνο θα τα ξεκοκκαλίσω όλα... >Smile

giggle Ακομη κι εγω με επιφυλακτικοτητα ξεκινησα το Twilight saga!
Παντως αυτο με το ξυλακι με εκανε να σκασω στα γελια...ο Εντουαρντ φταίει! lol!
Τα βιβλία θα τα λατρεψεις, αυτο στο εγγυόμαι!!!
Καλωσηρθες και καλη συνεχεια στο φορουμ!
vampyra
Twilight Human
Twilight Human
vampyra

Θηλυκό Δίδυμος

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΤετ 27 Μάης 2009 - 14:55

Merci!! ^^ Και για τα ξυλάκια δεν κάνω πλάκα ε! Έχω και μάρτυρες! :blush:
vampyra
Twilight Human
Twilight Human
vampyra

Θηλυκό Δίδυμος

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΤετ 27 Μάης 2009 - 14:56

Α, και να πω πως ο Rob δε μ'αρεσε καθόλου πριν δω τη ταινία.. τώρα απλά κάνω μόκο και προσπαθώ να συγκρατήσω την ταραχή μου..
nasiatheslayer
The Denali Princess
nasiatheslayer

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΤετ 27 Μάης 2009 - 14:58

Σε πιστευω!Εγω μασουλουσα το καλαμακι απο την κοκακολα!! lol!
Α και οσο για τον Ρομπ...παντα μου αρεζε...απο τους καιρους του χαρυ Ποτερ...αλλα ακομα και τοτε δεν έκανα ετσι...!!!! faint
BELLA MARIE
Charlie's Daughter
BELLA MARIE

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Thessalonike
Αριθμός μηνυμάτων : 17564
Registration date : 26/02/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΤετ 27 Μάης 2009 - 14:58

vampyra έγραψε:
Merci!! ^^ Και για τα ξυλάκια δεν κάνω πλάκα ε! Έχω και μάρτυρες! :blush:
καλα το τι εχω κανει και εγω δεν λεγεται!βλ dazzling experiences (τη σαλατα και το i cut myself και το χερι στο ασημενιο βολβο!!λολ!) αλλα ναι!υπαρχει πλεον και το για σενανε θα φαω τα τσοπστικς ολου του κοσμου!!τελειο!!σε καταλαβαινω απολυτα!!καλωσηρ8ες και απο μενα! huggie

And so the lambs fell in love with...Twilight
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 21 από 37Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 29 ... 37  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Favorite Quotes
» I love the way you lie..

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Volterra's Court :: Biology Lab-
Μετάβαση σε: