Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

And so the lambs fell in love with...Twilight

Πήγαινε κάτω 
+249
Mental Shield
nana mplak
Teodan
i love edward 2
ROBELINA
Bella Marie Swan
bReakDowN-Mark
kati
Nantia Hale_Biers
Emy+Robert
niki
breathless
*evdokia*
marina forever
Rosemarie Cullen
Anactaciaa_Rosetta Cullen
marina
Bellsten
Marzaki Cullen
Vivaki Cullen
ElpidoulaPattinson
!!!twilight!!!
LITSA0089
jennypara
Mrs.Christina
mpellanti21
esme
aLmOsT_nOrMaL
di1996
Evaline
despina aek
Izabella Swan
ed<3
anastasia_1992
gwgwka
twilightsagaddicted
<3<3Ms.Kolina<3
Wonder
MyrtoCullen
AliceK
Lizzy Cullen
AnaroseCullen
Afelop
evi
swan
athina
Drama Queen
vikaki21
gossamer
pink
αντα
Bella Cullen12
Rob+MJ4ever!!
kristen(a)
Deppy
lykofotaki
princesskitty
d@n@e twilight!
renaki
roberta
Bella_Cullen22
Arianna
Mary Alice Brandon
mimigk
ntinaki
NukeFan
DEMONA CULLEN PATTINSON
Vampi
mR.Geo
John Cullen
stupid lumb
liaki
twilight girl
AST
Siaki_J
sof
Μαργαριτα
Ashley Greene
RafaelaVolturi
patrick
tina cullen
RafaelaCullen
T-NM-E-BD
~!Cristi!~
Lunna Cullen
konstantia
crazy
evaki
riana_vampoula
Strider
Jasper Hale
Renesmi
Εστελλα Καλεν
XENIA BLACK
Eclipse_alex
Cullen
pretty witch
Bella-Edward-Renesmee
freakyannie
BellaNessieSwan
Morena
Nemesis Of Bellin
Edbel
fafoula1234
OnirodamastHs
lena
robert 4ever
NICKY
vampiroula
mariap
kollhmenh
Natali Cullen
sofaki 95 edward 4ever
..::Rikku::..
christi_twilight
bluesea
litsaki_kourkoubinaki
VLaSia =)
volturi girl
linaki
demi
jenaki
Mrs.Cullen
Sloorp
team edward
twiligter
dreamofedward
LaDy_SoVeReigN
silenceprincess
Odelle
Fotis333
Flyingdutchman
breeze of wolf
twilightFOREVER
Connie Cullen
SpunK RansoM
thomi
alicecullen27
ren4itoy
Georgia P. C
elli
Renesmee C.
michelle
twilightaholic#1
bloody swan
lena_123
BigFanOfTwilight
Edward_ Breaking_ Dawn
Efst@thi@
sweetie
birdwatcher
ko0tso0
Fay1765
JuStleNe
twilightergirl
dolores!!
Fotini
nantiaki_twilight 4 ever
ice#fire
vampyra
maritca
mpourbi
hiddenfantasy
Melia
twilightaholic#
ChristinaCulen
ViolettaCullen18
kanty
edward_20
an8i
Melodie
Moonlight
bella_edward
butterfly
TZENIPAN
!~Twilighter~!
M@rIa
lila-->twi!ight<3
angepsi
Rosalie Hale
Ms Cullen
bedward__
mikulia
ΕΡΗ
smaragda
MIKAELLA
xrisa_twilight
anthian9
sunrise
emma cullen pattinson
edward's victim
ioannaki-twilightaddicted
sofakimpiskotaki
kikina
Isabella16
Isabella21
maraki-twilightholic
MiSs-->NtOuF*
BELLA22
maraki13_10
BELLA MARIE
Lion's_Lamb
Kikitsa_twilight
Marilou
chris-cullen
Vasiliki_Luvs_Vampires
Dorian_Grey
magic princess
.::Ελευθερία::.
April
Lancelot
natalia
Stella
kalkat
EternalQueen
Raven
Edward_Andreas
annabell
DEVille
LizCullen
Alexadruby the vampire
Christy
akaliakoukou
lionandlamp
RedRose13
SilverMusk
scarlet rose
emerald eyes
Ειrιnι
twilightmaniac
Rozali87
vantela
hobo
Gωgω-Twilighter
Neri
Crimson Beauty...
k_katerina
Princess
olympia-Mikel-Robert
Nancuko
tatufun
Vampire
spunkransom
Dimitra_Ony_Edward
nasiatheslayer
Darkbella
nessie
DanaeCullen
WhiteQueen
253 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 28 ... 37  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Ms Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Ms Cullen

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Kefalonia
Αριθμός μηνυμάτων : 1743
Registration date : 20/04/2009

Forks Student Profile
Team: Jasper - Alice Jasper - Alice
Special ability Special ability: Future Telling

And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 20 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΚυρ 26 Απρ 2009 - 16:00

Εγω παλι εχω βαλει ολο το σχολειο νατο διαβασει!(αγορια και κοριτσια!)Οι μισοι με ευχαριστουν που τους το ειπα και οι αλλοι λενε οτι τους εχω πρη3ει!Σε λιγο θα με κηνυγανε με βεργες!Στο σχολειο ειμαι η 'ειδικος' στο Twilight!Αν θελουν κατι να ρωτησουν ή να συζητησουν για αυτο,ερχονται ολοι σε μενα!!(δυστυχως!Ειναι λιγο εκνευριστικο καμια φορα,ειδικα αν συμπαθουν το Τζεικομπ!!)Αλλωστε και να θελουν να συζητησουν κατι αλλο μαζι μου,δεν γινεται!Ακομα και στην πιο ασχετη συζητηση λεω κατι για Λυκοφως!Για να καταλαβετε το κολλημα μου,εχω μαθει στον τριχρονο αδερφο μου ολους τους χαρακτηρες και τους ηθοποιους και η μητερα μου,πριν της πω κατι,με ρωταει αν εχει σχεση με βαμπιρ!!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
!~Twilighter~!
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
!~Twilighter~!

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : εδώ εκεί, παραπέρα...
Αριθμός μηνυμάτων : 1162
Registration date : 22/04/2009

Forks Student Profile
Team: Egyptians Egyptians
Special ability Special ability: See Through Lies

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΚυρ 26 Απρ 2009 - 21:12

To breaking dawn???!! Shocked Sτα αγγλικά, υποθέτω, γτ δν έχει έρθει ακόμα εδώ, ε??
Ms Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Ms Cullen

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Kefalonia
Αριθμός μηνυμάτων : 1743
Registration date : 20/04/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΚυρ 26 Απρ 2009 - 21:20

Παιδια,εχω διαβασει το Λυκοφως 12,την Νεα Σεληνη 15,την Εκλειψη 7 και το bd 4 φορες!(δεν κανω τπτ αλλο ολη μερα!!)
BELLA MARIE
Charlie's Daughter
BELLA MARIE

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Thessalonike
Αριθμός μηνυμάτων : 17564
Registration date : 26/02/2009

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΚυρ 26 Απρ 2009 - 21:34

Ms Cullen έγραψε:
Παιδια,εχω διαβασει το Λυκοφως 12,την Νεα Σεληνη 15,την Εκλειψη 7 και το bd 4 φορες!(δεν κανω τπτ αλλο ολη μερα!!)
ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΕΙΣΑΙ!!!ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΑ WALLPAPER ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΜΠΙΡΟΚΟΛΛΗΤΟΑΔΕΡΦΟΥΛΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΜΜΑ,...ΑΛΛΑ ΔΙΑΒΑΖΩ Η ΜΑΛΛΟΝ ΑΚΟΥΩ ΣΕ ΟΝΤΙΟ ΜΠΟΥΚ ΤΟ BR DAWN ΠΑΛΙ!!!!!!!ΠΑΛΙ!!!!ΠΑΛΙ!!!!!!!!!!!!
lol!
butterfly
Twilight Human
Twilight Human

Αριθμός μηνυμάτων : 28
Registration date : 26/04/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΔευ 27 Απρ 2009 - 22:13

και εγώ κάπως έτσι ξεκίνησα μόνο που δεν μπορώ να διαβάζω τη <<Νεα Σελήνη>>,ειδικά τη σκηνή του χωρισμού,προτιμώ να διαβάζω μόνο τα τελευταία κεφάλαια,όσον αφορά το Λυκόφως ,την Εκλειψη και τη Χαραυγή δεν έχω κανένα πρόβλημα............. Smile Smile
BELLA MARIE
Charlie's Daughter
BELLA MARIE

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΔευ 27 Απρ 2009 - 22:18

butterfly έγραψε:
και εγώ κάπως έτσι ξεκίνησα μόνο που δεν μπορώ να διαβάζω τη <<Νεα Σελήνη>>,ειδικά τη σκηνή του χωρισμού,προτιμώ να διαβάζω μόνο τα τελευταία κεφάλαια,όσον αφορά το Λυκόφως ,την Εκλειψη και τη Χαραυγή δεν έχω κανένα πρόβλημα............. Smile Smile
κοιτα αυτη ειναι περιπου η ιστορια ολων εδω μεσα!!!ολοι δεν μπορουμε να διαλεξουμε σκηνη απο το βιβλιο!!!ολες τις θεωρουμε τοσο αν ανθρωπινα τελειες που..τι να πω...εγω προσωπικα καθε σκηνη που διαβαζω ειναι σαν να την εχω ζησει εγω και οχι η οριτζιναλ!!! lol!
bella_edward
Twilight Human
Twilight Human
bella_edward

Θηλυκό Δίδυμος
Τόπος : ChiOs
Αριθμός μηνυμάτων : 5
Registration date : 30/04/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠεμ 30 Απρ 2009 - 14:23

egw to lukofws to anakalipsa apo mia fili mou arxika pou mia mera sto msn eixame piasi sizitisi gia diafora vivlia kai mou ipe pos to lukofws itan ena apo ta pio wraia vivlia pou ixe diavasei..gia na po tin alithia stin arxi den edosa katholou simasia alla meta apo arketo kairo piga na nikiaso tin tainia kai mou arese toso polu pou akrivos tin epomeni mera agorasa to 1o vivlio kai to teliosa mesa se 2 meres..(ixa porothi) kai otan to teliosa piga kai pira kai to 2o..kai auto to teliosa mesa se 2 meres..tora ta exo afisi ligo epidi plisiazoun eksetasis kai otan teliosoun tha paro kai tin sinexia to 3o vivlio... Smile
BELLA MARIE
Charlie's Daughter
BELLA MARIE

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠεμ 30 Απρ 2009 - 14:27

bella_edward έγραψε:
egw to lukofws to anakalipsa apo mia fili mou arxika pou mia mera sto msn eixame piasi sizitisi gia diafora vivlia kai mou ipe pos to lukofws itan ena apo ta pio wraia vivlia pou ixe diavasei..gia na po tin alithia stin arxi den edosa katholou simasia alla meta apo arketo kairo piga na nikiaso tin tainia kai mou arese toso polu pou akrivos tin epomeni mera agorasa to 1o vivlio kai to teliosa mesa se 2 meres..(ixa porothi) kai otan to teliosa piga kai pira kai to 2o..kai auto to teliosa mesa se 2 meres..tora ta exo afisi ligo epidi plisiazoun eksetasis kai otan teliosoun tha paro kai tin sinexia to 3o vivlio... Smile
μμμ!!καλωσηρθες στην παρεα μας!!!!! And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 20 737646 και απο κοντα!!λοιπον και εμενα περιπου η ιδια ιστορια ειναι!!φιλες μου με κολλησαν!!και μετα απο τοτε δεν ξεκολλαω!!μεχρι που εχω προβλημα με το banner του φορουμ!!το χαζευω συνεχεια!!(να ναι καλα η σκοτεινη)μονο μια παρακληση!!παρακαλω να γραφεις με ελληνικους χαρακτηρες!!(κανονας του φορουμ)!! And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 20 737646 And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 20 737646 And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 20 737646 And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 20 737646 And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 20 737646 And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 20 737646 And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 20 34442
And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 20 174341
Moonlight
Twilight Human
Twilight Human

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 36
Registration date : 01/05/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠαρ 1 Μάης 2009 - 15:49

Κατι για ολους και για οσους κανουν ασχημη κριτικη κατα του twilight και της Stephanie Meyer...

Τα τελευταια χρονια ειχα σταματησει να διαβαζω βιβλια και ο λογος ηταν οτι οι περισσοτερες ιστοριες δεν μου προκαλουσαν ενδιαφερον ποια,κυριως οσες ειχαν αισθηματικο περιεχομενο.Οι ταινιες οι αισθηματικες πλεον (οι αισθηματικες παλι) προσπαθουσαν να γινουν αισθηματικες μιας και το μονο που βλεπαμε πλεον ηταν σκηνες με αγριο σεξ τρομερει βρομολοχια και καθολου φαντασια...

Σε μια εποχη που ο ερωτας και τα αισθηματα εχουν χασει το νοημα τους ξαφνικα μια ταπεινη συγγραφεας εγραψε μια εκπληκτικη ιστορια αγαπης και μοναδικη θα ελεγα...σε καιρους που βαρεθηκαμε πλεον να βλεπουμε σκηνες σκηρου σεξ και προστυχιες και απιστευτες βρομωλοχιες και σε βιβλια και σε ταινιες...η Staphanie Meyer θυμησε σε ολους πως ακομα υπαρχει ο αληθινος ερωτας και η αληθινη αγαπη...ζωντανεψε τα αισθηματα καποιων, εκανε πολλους να σκεφτουν διαφορετικα και δημιουργησε μια μαγικη ατμοσφαιρα ασυγκριτη με οτι εχω δει και εχω διαβασει μεχρι τωρα.

Με το που βγαινει η ταινια μαγευει ολο το κοινο,και ομολογω πως η επιλογη των ηθοποιων δεν θα μπορουσε να ειναι καλυτερη,η μοναδικη και τσαχπινα Αλις, ο γοητευτικος και λογικος γιατρος Καρλαιλ,η γλυκεια Εσμυ , απιστευτη μεταφορα στο χαρακτηρα του Τσαρλι,και απιστευτη η επιλογη για τον Ρολο του Edward,θεωρω πως ο Robert εχει μπει απολυτα στο πετσι του ρολου.στην αρχη οταν τον βλεπεις λες...μηπως να εβρισκαν εναν ποιο ομορφο ηθοποιο?ομως οχι η "ομορφια"του Εdward ειναι η αυρα που βγαζει,ο τροπος που κηνειται,που μιλαει που χαμογελαει..πραγμα που το πετυχαινει απολυτα ο Robert.

Δεν εχω λογια για την ταινια απλα υπεροχη,και ελπιζω να θελω να πιστευω πως η Νεα Σεληνη θα ειναι ακομα καλυτερη..

Οσο για οσους εκριναν αρνητικα τα παντα απλα θα πω:
Το να απαξιωνουμε κατι μεσα σε δευτερολεπτο ειναι το πιο ευκολο πραγμα...και το πετυχαινουμε ευκολα...
Το να κανουμε ομως μια τεραστια επιτυχια θελει κουραση,πεισμα,αγαπη,αληθεια,και παω απο ολα ταπεινοτητα...ας μη αναρωτιουνται μερικοι γτ σε ολους αρεσει το twilight απλα γτ ειναι μια υπεροχη αθωα ατμοσφαιρικη ιστορια που δεν εχει υπαξει αλλη ποτε ισαξια της.

Οσο για μερικους κριτικους ταινιων που την απαξιωσαν απλα φενεται δεν ειχε τσοντα και βρισιες μεσα για να τους καλοαρεσει...
οτι αρεσει σε ολους απλα βαζουν ανωριμες κριτικες του τυπου η ταινια και το βιβλιο ειναι για παιδακια 13 χρονα...βαρεθηκα να διαβαζω τετοια πραγματα πια ελεος!

Πρεπει να παρουν χαμπαρι και να κρινουν πιο βαθεια την τεχνη,να δουν πως η ιστορια περναει μηνυματα συμβολικα και εχει αληγορικο χαρακτηρα..

Χρωμα κοκκινο(αιμα κτλ) Συμβολιζει την εμμονη τπ παθος την δραση την ταχυτητα

Παγος και φωτια ενδειξη αντιθεσης ,διαφορα,δεν υπαρχει συνηπαρξη

Λυκος ( αγριος,προστατης,)
Μυνηματα;

Οταν αγαπησεις καποιον αληθινα δεν σε εμποδιζει τπτ αλλο,ακομα και αν ειναι αναπηρος,τυφλος,ασχημος,δεν εχει χερια,εχει μια αρρωστια,ζει μακρια,ειχε ασχημο παρελθον,..αν τον ερωτευτεις τον ερωτευτηκες και κανεις τα παντα για αυτον...(παραδειγμα edward-bella)

Cullens
(ενωμενη οικογενεια,συμβολο αλληλουποστηριξης και θαλπορης)

Λυκανθρωποι
ηθοι,εθιμα.ενωμενοι ανθρωποι και φιλες

Σχολειο του φορκς
η συγχρονη πραγματικοτητα

Βικρωρια -Τσαιμς
Οι κακοι θα υπαρχουν παντοτε και παντα

Τζαικομπ
και οι πειρασμοι και ο ανταγωνισμος θα υπαρχη παντοτε και παντα..

Ελπιζω να μην σας ζαλισα πολυ,απλα ειναι εκνευριστικο να μην εχουν καταλαβει πολλοι γτ αρεσει σε ολους το twilight και να το κατηγορουν..

Ειναι μια ιστορια αγνης αγαπης που εσπασε επιτελους τους κανονες οτι μια ιστορια- ταινια ειναι σεξ,βρισια,και το κανουμε με ολους...

αυτα απο μενα...

Λυκοφως ενα και μοναδικο...

Μ.

υγ.σορρυ για το ορθογραφικα......
M@rIa
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
M@rIa

Θηλυκό Κριός
Τόπος : Κρητη_Χανια
Αριθμός μηνυμάτων : 931
Registration date : 23/04/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠαρ 1 Μάης 2009 - 16:32

Moonlight τα ειπες Φοβερα....!!!!!
Μπραβο σου...!! And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 20 206202
Γιατι οντος το Twilight ειναι κατι το τοσο ξεχωριστο και τοσο ιδιαιτερο για την εποχη μας που δεν υπαρχουν λογια....!!!! And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 20 31995
!~Twilighter~!
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
!~Twilighter~!

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠαρ 1 Μάης 2009 - 18:43

Moonlight έγραψε:
Κατι για ολους και για οσους κανουν ασχημη κριτικη κατα του twilight και της Stephanie Meyer...

Τα τελευταια χρονια ειχα σταματησει να διαβαζω βιβλια και ο λογος ηταν οτι οι περισσοτερες ιστοριες δεν μου προκαλουσαν ενδιαφερον ποια,κυριως οσες ειχαν αισθηματικο περιεχομενο.Οι ταινιες οι αισθηματικες πλεον (οι αισθηματικες παλι) προσπαθουσαν να γινουν αισθηματικες μιας και το μονο που βλεπαμε πλεον ηταν σκηνες με αγριο σεξ τρομερει βρομολοχια και καθολου φαντασια...

Σε μια εποχη που ο ερωτας και τα αισθηματα εχουν χασει το νοημα τους ξαφνικα μια ταπεινη συγγραφεας εγραψε μια εκπληκτικη ιστορια αγαπης και μοναδικη θα ελεγα...σε καιρους που βαρεθηκαμε πλεον να βλεπουμε σκηνες σκηρου σεξ και προστυχιες και απιστευτες βρομωλοχιες και σε βιβλια και σε ταινιες...η Staphanie Meyer θυμησε σε ολους πως ακομα υπαρχει ο αληθινος ερωτας και η αληθινη αγαπη...ζωντανεψε τα αισθηματα καποιων, εκανε πολλους να σκεφτουν διαφορετικα και δημιουργησε μια μαγικη ατμοσφαιρα ασυγκριτη με οτι εχω δει και εχω διαβασει μεχρι τωρα.

Με το που βγαινει η ταινια μαγευει ολο το κοινο,και ομολογω πως η επιλογη των ηθοποιων δεν θα μπορουσε να ειναι καλυτερη,η μοναδικη και τσαχπινα Αλις, ο γοητευτικος και λογικος γιατρος Καρλαιλ,η γλυκεια Εσμυ , απιστευτη μεταφορα στο χαρακτηρα του Τσαρλι,και απιστευτη η επιλογη για τον Ρολο του Edward,θεωρω πως ο Robert εχει μπει απολυτα στο πετσι του ρολου.στην αρχη οταν τον βλεπεις λες...μηπως να εβρισκαν εναν ποιο ομορφο ηθοποιο?ομως οχι η "ομορφια"του Εdward ειναι η αυρα που βγαζει,ο τροπος που κηνειται,που μιλαει που χαμογελαει..πραγμα που το πετυχαινει απολυτα ο Robert.

Δεν εχω λογια για την ταινια απλα υπεροχη,και ελπιζω να θελω να πιστευω πως η Νεα Σεληνη θα ειναι ακομα καλυτερη..

Το να απαξιωνουμε κατι μεσα σε δευτερολεπτο ειναι το πιο ευκολο πραγμα...και το πετυχαινουμε ευκολα...
Το να κανουμε ομως μια τεραστια επιτυχια θελει κουραση,πεισμα,αγαπη,αληθεια,και παω απο ολα ταπεινοτητα...ας μη αναρωτιουνται μερικοι γτ σε ολους αρεσει το twilight απλα γτ ειναι μια υπεροχη αθωα ατμοσφαιρικη ιστορια που δεν εχει υπαξει αλλη ποτε ισαξια της.

Οσο για μερικους κριτικους ταινιων που την απαξιωσαν απλα φενεται δεν ειχε τσοντα και βρισιες μεσα για να τους καλοαρεσει...
οτι αρεσει σε ολους απλα βαζουν ανωριμες κριτικες του τυπου η ταινια και το βιβλιο ειναι για παιδακια 13 χρονα...βαρεθηκα να διαβαζω τετοια πραγματα πια ελεος!

Πρεπει να παρουν χαμπαρι και να κρινουν πιο βαθεια την τεχνη,να δουν πως η ιστορια περναει μηνυματα συμβολικα και εχει αληγορικο χαρακτηρα..

Μυνηματα;

Οταν αγαπησεις καποιον αληθινα δεν σε εμποδιζει τπτ αλλο,ακομα και αν ειναι αναπηρος,τυφλος,ασχημος,δεν εχει χερια,εχει μια αρρωστια,ζει μακρια,ειχε ασχημο παρελθον,..αν τον ερωτευτεις τον ερωτευτηκες και κανεις τα παντα για αυτον...(παραδειγμα edward-bella)

Cullens

Λυκανθρωποι

Σχολειο του φορκς

Βικρωρια -Τσαιμς

Τζαικομπ

Ελπιζω να μην σας ζαλισα πολυ,απλα ειναι εκνευριστικο να μην εχουν καταλαβει πολλοι γτ αρεσει σε ολους το twilight και να το κατηγορουν..

Ειναι μια ιστορια αγνης αγαπης που εσπασε επιτελους τους κανονες οτι μια ιστορια- ταινια ειναι σεξ,βρισια,και το κανουμε με ολους...

αυτα απο μενα...

Μ.

ΕΤΣΙ!! ΠΕΣ ΤΑ!! Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!! Και όλοι οι άλλοι κάνουν ΛΑΘΟΣ που λένε ότι τα συγκεκριμένα βιβλία είναι ΒΛΑΚΕΙΕΣ!!

Απλώς δεν τα έχουν διαβάσει ακόμη... Wink
Και μόλις γίνει αυτό...
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Sagaland!
Αριθμός μηνυμάτων : 8830
Registration date : 14/09/2008

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠαρ 1 Μάης 2009 - 21:58

Moonlight έγραψε:

Μυνηματα;

Cullens

Λυκανθρωποι

Σχολειο του φορκς

Βικρωρια -Τσαιμς

Τζαικομπ

αυτα απο μενα...

Μ.

And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 20 201917 And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 20 201917 And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 20 201917

Κατ' αρχάς καλοσώρισες στο φόρουμ μας. And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 20 737646

Νομίζω ότι όλα όσα λες σε αυτό το ποστ μας εκφράζουν τους περισσότερους εδώ μέσα απόλυτα.

Και περισσότερο απ' όλα χαίρομαι επειδή κάποιοι από εμάς καταφέραμε να δούμε πίσω από την κουρτίνα τα βαθύτερα νοήματα της ιστορίας αυτής που αν θέλετε τη γνώμη μου δεν είναι καθόλου μα καθόλου επιφανειακά.

Τώρα για όσους δεν τους αρέσει το σέβομαι διότι αυτά είναι γούστα. Και για όσους το απαξιώνουν έχω να πω ότι όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.
http://www.jokastia.blogspot.com
nasiatheslayer
The Denali Princess
nasiatheslayer

Θηλυκό Υδροχόος
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 4477
Registration date : 03/12/2008

Forks Student Profile
Team: Denalis Denalis
Special ability Special ability: Mental electrical current

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠαρ 1 Μάης 2009 - 22:04

Moonlight έγραψε:

Μυνηματα;

Cullens

Λυκανθρωποι

Σχολειο του φορκς

Βικρωρια -Τσαιμς

Τζαικομπ

αυτα απο μενα...

Μ.

\

Πραγματικά δεν θα μπορούσες να τα έλεγες καλυτερα!Δεν μας ζάλισες καθόλου!Μας εκφράζουν (όλους και όλες τις/τους φαν) πιστεύω και ευχαριστούμε για τον υπέροχο τρόπο που τα είπες!
Καλωσηρθες στο φόρουμ!!Προφανως ανήκεις εδω και ελπίζω να περάσεις υπέροχα!! Smile [i] And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 20 201917 And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 20 201917 And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 20 201917 And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 20 201917 Και πάλι μπράβο!!
https://www.youtube.com/user/nasiatheslayer0
!~Twilighter~!
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
!~Twilighter~!

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΣαβ 2 Μάης 2009 - 0:14

Ms Cullen έγραψε:
Εγω παλι εχω βαλει ολο το σχολειο νατο διαβασει!(αγορια και κοριτσια!)Οι μισοι με ευχαριστουν που τους το ειπα και οι αλλοι λενε οτι τους εχω πρη3ει!Σε λιγο θα με κηνυγανε με βεργες!Στο σχολειο ειμαι η 'ειδικος' στο Twilight!Αν θελουν κατι να ρωτησουν ή να συζητησουν για αυτο,ερχονται ολοι σε μενα!!(δυστυχως!Ειναι λιγο εκνευριστικο καμια φορα,ειδικα αν συμπαθουν το Τζεικομπ!!)Αλλωστε και να θελουν να συζητησουν κατι αλλο μαζι μου,δεν γινεται!Ακομα και στην πιο ασχετη συζητηση λεω κατι για Λυκοφως!Για να καταλαβετε το κολλημα μου,εχω μαθει στον τριχρονο αδερφο μου ολους τους χαρακτηρες και τους ηθοποιους και η μητερα μου,πριν της πω κατι,με ρωταει αν εχει σχεση με βαμπιρ!!

wow!!! Η ειδική στο σχολείο...!!! study ( lol! )

Σε συγχαίρω!!! And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 20 201917 And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 20 474941
Moonlight
Twilight Human
Twilight Human

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 36
Registration date : 01/05/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΣαβ 2 Μάης 2009 - 0:25

Σας ευχαριστώ πολυ παιδιά!χαίρομαι που εκφράζουν και εσάς αυτά που έγραψα. :king:
Οπως αναφέρετε πολύ σωστά τον να μην αρέσει σε κάποιον η ιστοριά ειναι θέμα γούστου και το σέβομαι(αν και πιστευω σε οποιον δεν αρέσει έστω και λιγο δεν εχει γουστο απλα lol! )

3 ιστορίες αγάπης με έχουν συγκρινήσει ώς τώρα...φυσικά η ερώτικη ιστορία του Τιτάνικου που ναι και τότε ειχε γίνει τοσος σάλος,Ο τριστάνος και η ισόλδη και φυσικά το twilight..παντοτε θυμαμαι και πιο μικρή που ημουν πως ολες αυτές τις ιστορίες συνέχεια τις κατέκριναν άσχημα...ομώς γτ αργε?αν σκεφτείτε πώς 1 φορά στα 10 χρόνια βγάινουν τοσο καλες αισθηματικές ταινίες ειναι λογικο ο κοσμος να συγκινειτε και να διψαει αν θελετε και να βυθίζεται μεσα στον ρομαντισμο που πετυχαινουν...1000 ταινιες δρασης και κοινου περιεχομενου χωρις συγκεκριμενο στορυ βγαινουν τοσο καιρο...ομως δεν βγηκε κανεις να κατηγορησει κατι....αλλα οταν βγει κατι αληθινα ομορφο και καλο αμεσως πεφτουν σαν τα κορακια να το φανε!

Η stephanie meyer φανηκε απο την αρχη οτι ειναι αληθινη και οχι δηθεν διαφορετικα αν ηταν εμπορικη θα συνεχιζε να βγαζει ακομα αβασταχτες συνεχειες τις ιστοριες απλα για να βγαζει χρηματα...ομως δεν το εκανε (οπως πχ η συγγραφεας του Harry Potter)απο εκει επρεπε να καταλαβουν ηδη αρκετοι πως η γυναικα θελει ποιοτητα στην ζωη της εβγαλε μια τετραλογια καποια στιγμη πηρε το τελος της.

Απο εκει και περα της δοθηκε η ευκαιρια αυτα τα αριστουργηματα να τα κανει ταινιες,δηλαδη τι να κανει να πει οχι?επειδη σε καποιους δεν αρεσει αυτο...

Απλα μερικοι πρεπει να συνελθουν ειναι ασχημο να κατηγορεις τπ ταλεντο καποιου εστω και την προσπαθεια χωρις να γνωριζεις...

Τωρα οσο αναφορα την ταινια Λυκοφως μου αρεσε πολυ!
εκπληκτικη μεταφορά,Οσο για την Νεα Σεληνη ειδα τον νεο cast με μια πρωτη ματια συμφωνω απολυτα με της επιλογες...το μονο που παρακαλαω ειναι απλα να μην "χαλασουν"καποιες σκηνες που για μενα ειναι σημαντικες!και για ονομα!ελπιζω να μην αλλαξουν αυτη την εκπληκτικη μουσικη θεωρω απιστευτο το soundtrack!

Οσο για την εκλειψη ελπιζω και εκει να μην αλλαξουν κατι και ειδικα απο το cast!ανηπομονω να δω σαν τρελη την σκηνη μαχης σε edward και βικτωρια!!

Οσο για την χαραυγη...παιδια δεν εχω διαβασει το βιβλιο ακομα!!περιμενω οπως πολλοι τον Σεπτεμβριο που θα κυκλοφορησει απο τις εκδοσεις πλατυπους!
ηθελα να ριξω μια ματια στο τοπικ σας "χαραυγη"αλλα δεν θελω να μαθω την συνεχεια ετσι...προσπαθω να κρατηθω!!! geek
!~Twilighter~!
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
!~Twilighter~!

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΣαβ 2 Μάης 2009 - 0:41

Παράθεση :
Οσο για την χαραυγη...παιδια δεν εχω διαβασει το
βιβλιο ακομα!!περιμενω οπως πολλοι τον Σεπτεμβριο που θα κυκλοφορησει
απο τις εκδοσεις πλατυπους!
ηθελα να ριξω μια ματια στο τοπικ σας "χαραυγη"αλλα δεν θελω να μαθω την συνεχεια ετσι...προσπαθω να κρατηθω!!! And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 20 Icon_geek

Καλά κάνεις!! Εγώ πάλι...!!! lol!
Melodie
Twilight Human
Twilight Human
Melodie

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 4
Registration date : 02/05/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2009 - 22:36

Ολα αρχισαν οταν η θεια μου διαβασε το βιβλιο . Με λιγα λογια μας ειχε πρήξει. And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 20 872396 And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 20 592681 Μετα απο πολυ καιρο που ειδα την ταινια καταλαβα οτι εκανα πολυ μεγαλο λάθος που εβριζα γενικα το ''ΛΥΚΟΦΩΣ'' cry And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 20 945889 Και ζηταω ταπεινα συγνώμη cry Sad Τωρα που το εμαθα πολυ καλύτερα το εχω λατρεψει πραγματικα
nasiatheslayer
The Denali Princess
nasiatheslayer

Θηλυκό Υδροχόος
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 4477
Registration date : 03/12/2008

Forks Student Profile
Team: Denalis Denalis
Special ability Special ability: Mental electrical current

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2009 - 23:17

Ετσι, ετσι!
Ολοι κάπως έτσι ξεκινάμε!!!Εγω τα ίδα με την αδερφη μου!!
Αλλα Μαρία, βλέπω την έπεισες!! And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 20 474941
https://www.youtube.com/user/nasiatheslayer0
an8i
New Moon Victim
New Moon Victim
an8i

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Athina
Αριθμός μηνυμάτων : 101
Registration date : 06/05/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΤετ 6 Μάης 2009 - 15:23

Εμενα μου ειχε πει η ξαδερφη μου για την ταινια αλλα δεν εδωσα σημασια...(συνηθως οτι της αρεσει δεν μου αρεσει εμενα)Οταν ετυχε να την δω κολλησα!!Μου αρεσει τρομερα και εχω παρει και τα τρια βιβλια...Μολις ξεκινισα να τα διαβαζω δεν σηκωνα κεφαλι...!!!
BELLA MARIE
Charlie's Daughter
BELLA MARIE

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΤετ 6 Μάης 2009 - 15:25

an8i έγραψε:
Εμενα μου ειχε πει η ξαδερφη μου για την ταινια αλλα δεν εδωσα σημασια...(συνηθως οτι της αρεσει δεν μου αρεσει εμενα)Οταν ετυχε να την δω κολλησα!!Μου αρεσει τρομερα και εχω παρει και τα τρια βιβλια...Μολις ξεκινισα να τα διαβαζω δεν σηκωνα κεφαλι...!!!
πωπω!!ανθουλα!!!να πεις ενα μεγαλο μπραβο στην ξαδερφη σου!!!ενα τεραστιο μπραβο!!και αλλη φορα να την εμπιστευεσαι!!λολ!!!καλη αρχη!! lol! huggie
an8i
New Moon Victim
New Moon Victim
an8i

Θηλυκό Λέων

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΤετ 6 Μάης 2009 - 15:28

ευχαριστω!!
anthian9
New Moon Victim
New Moon Victim
anthian9

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : Τρίκαλα
Αριθμός μηνυμάτων : 293
Registration date : 04/01/2009

Forks Student Profile
Team: Wolves
Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΤετ 6 Μάης 2009 - 16:11

χαχα γεια σου συνονοματη! Και εμνα Ανθη με λενε και ειμαι πολυ περηφανη που υπαρχει κ ακομα μια Ανθη στην virtual life μου!
καλη συνεχειαα!!! huggie
an8i
New Moon Victim
New Moon Victim
an8i

Θηλυκό Λέων

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΤετ 6 Μάης 2009 - 19:11

Γεια και σε εσενα συνονοματη And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 20 174341 Ωραια και εγω δεν ξερω πολλες Ανθες....!!!χιχι
edward_20
New Moon Victim
New Moon Victim
edward_20

¶ντρας Λέων
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 163
Registration date : 07/05/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠεμ 7 Μάης 2009 - 21:37

ξεκινησα να ασχολουμαι με το twilight στις αρχεσ του μαρτη!!μεχρι τοτε ουτε τι ηταν ηξερα ουτε ειχα δει την ταινια ουτε ειχα διαβασει τα βιβλια!!αλλα ενασ φιλοσ μου, μου ειπε πωσ ηταν καταπληκτικο και μου κινησε την περιεργεια γιατι εχει καλο γουστο στα βιβλια..ετσι αποφασισα ενα απογευμα να παω να το παρω, ομωσ κατεληξα να εχω γυρσει ολα τα βιβλιοπωλεια της λιβαδειας(ειμαι απο λιβαδεια αλλα μενω αθηνα λογω σπουδων) μεχρι και στο πιο μικρο πιγα αλλα τιποτα ειχε εξαντληθει...ετσι δεν εδωσα συνεχεια στο θεμα και οταν κατεβηκα αθηνα μετα απο 3 με 4 μερεσ πηγα παπασωτηριου και το πηρα.το βραδυ ξεκινησα να το διαβασω αλλα επειδη ημουν κουρασμενος διαβασα το μισο πρωτο κεφαλαιο και κοιμηθηκα.την επομενη θα πηγαινα για τριημερο θεσσαλονικη οποτε το αφησα και την επομενη βδομαδα δεν βρηκα το χρονο να το αρχισω λογο σχολης.μετα απο κανα 2 με 3 μερες το ξεκινησα παλι απο την αρχη.και τοτε ηταν που κολλησα...το διαβασα μεσα σε 2 μερες και το επομενο απογευμα πηγα και πηρα τα αλλα 2 βιβλια και μεσα σε 3 μερες τα διαβασα και αυτα....ηταν φυσικα τελεια!!ειδικα το τριτο!!απο τοτε εχω μια ''εμμονη'' με οτι εχει να κανει με το twilight!!αφου 2 πολυ καλεσ μου φιλες απο την σχολη με βαρεθηκαν να μιλαω για αυτο (η μια βασικα γιατι την αλλη την μετετρεψα σε fan)...
annabell
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
annabell

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : ATHENS AIGALEW
Αριθμός μηνυμάτων : 759
Registration date : 29/01/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Playing in the New Moon Movie

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight   And so the lambs fell in love with...Twilight - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠεμ 7 Μάης 2009 - 21:56

edward_20 έγραψε:
ξεκινησα να ασχολουμαι με το twilight στις αρχεσ του μαρτη!!μεχρι τοτε ουτε τι ηταν ηξερα ουτε ειχα δει την ταινια ουτε ειχα διαβασει τα βιβλια!!αλλα ενασ φιλοσ μου, μου ειπε πωσ ηταν καταπληκτικο και μου κινησε την περιεργεια γιατι εχει καλο γουστο στα βιβλια..ετσι αποφασισα ενα απογευμα να παω να το παρω, ομωσ κατεληξα να εχω γυρσει ολα τα βιβλιοπωλεια της λιβαδειας(ειμαι απο λιβαδεια αλλα μενω αθηνα λογω σπουδων) μεχρι και στο πιο μικρο πιγα αλλα τιποτα ειχε εξαντληθει...ετσι δεν εδωσα συνεχεια στο θεμα και οταν κατεβηκα αθηνα μετα απο 3 με 4 μερεσ πηγα παπασωτηριου και το πηρα.το βραδυ ξεκινησα να το διαβασω αλλα επειδη ημουν κουρασμενος διαβασα το μισο πρωτο κεφαλαιο και κοιμηθηκα.την επομενη θα πηγαινα για τριημερο θεσσαλονικη οποτε το αφησα και την επομενη βδομαδα δεν βρηκα το χρονο να το αρχισω λογο σχολης.μετα απο κανα 2 με 3 μερες το ξεκινησα παλι απο την αρχη.και τοτε ηταν που κολλησα...το διαβασα μεσα σε 2 μερες και το επομενο απογευμα πηγα και πηρα τα αλλα 2 βιβλια και μεσα σε 3 μερες τα διαβασα και αυτα....ηταν φυσικα τελεια!!ειδικα το τριτο!!απο τοτε εχω μια ''εμμονη'' με οτι εχει να κανει με το twilight!!αφου 2 πολυ καλεσ μου φιλες απο την σχολη με βαρεθηκαν να μιλαω για αυτο (η μια βασικα γιατι την αλλη την μετετρεψα σε fan)...

ωραια φαση...λιγο πολυ ολοι οι φιλοι μας απο το καθε εναν που εχει κολλημα με to twilight μας βριζουν γιατι πολυ απλα τους πριζουμε.....εγω παντως ολο για αυτο μιλαω...ασταματητα ομως....

And so the lambs fell in love with...Twilight
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 20 από 37Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 28 ... 37  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Favorite Quotes
» I love the way you lie..

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Volterra's Court :: Biology Lab-
Μετάβαση σε: