| Σχόλια: Πονεμένη καδιά.... | |
|
+12alice4ever1 Mrs.Christina Emy+Robert Zafrina xrysanthi twilightsagaddicted Bella07 despina aek ROBELINA ed<3 sisaki hlhtwilightmania 16 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Πονεμένη καδιά.... Δευ 27 Δεκ 2010 - 17:38 | |
| Γεια σου Ηλιάνα μου! Είμαι η Χριστίνα! Μόλις κατάφερα να διαβάσω κι εγώ την ιστοριούλα σου και μπορώ να πω πως μ'άρεσε! (γίνομαι κακιά; ) Κοίταξε, το έχω ξαναδηλώσει και σε άλλα κορίτσια τα οποία έχουν δοκιμάσει να γράψουν. Το θεωρώ τελείως βλακεία να παίρνει κάποιος συνέχεια θετικά και καλά σχόλια. Γιατί πιστεύω πως έτσι δεν γίνεσαι καλύτερος. Ας πούμε εγώ θα πρωτοτυπήσω(επ! Χριστίνα ψωνίζεσαι ) και θα σου πω πως ναι μεν μ'αρέσει αλλά από την άλλη θέλω να δω περισσότερα πράγματα από σένα στο μέλλον. Τι εννοώ; Καταρχάς, το spelling and classification κομμάτι. Πρέπει να διορθώσεις τα υπερβολικά πολλά ορθογραφικά λάθη σου. Μην ανησυχείς, ξέρω πόσο σπαστικό είναι γιατί κι εγώ γράφω και στην αρχή τα κεφάλαιά μου ήταν γεμάτα από ορθογραφικά. Τρία καλά κοριτσάκια με βοήθησαν όμως(και σας ευχαριστώ, Μαίρη, Ελενίτσα και Νόρα) και μου είπαν τι να κάνω. Το πρώτο πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι: μετά το τέλος του γραψίματος, διάβασέ το 3-4 και 5 φορές και διόρθωσε τα λάθη. Αλλιώς, μπορείς να ζητήσεις από μια κοπέλα να γίνει η beta σου, δηλαδή να της στέλνεις με πμ το κεφάλαιο και αυτή να στο επιστρέφει διορθωμένο. Όσο για την κατάταξη, πιστεύω πως πρέπει να διαχωρίζεις πιο σωστά τις παραγράφους και τους διαλόγους. Πάρε παράδειγμα από άλλες συγγραφείς του φόρουμ. Σε μερικά σημεία επίσης, υπάρχει προχειρότητα στην έκφρασή σου. Μην βιάζεσαι βρε! Όποιος βιάζεται σκοντάφτει! Καταλαβαίνω πως θέλεις να είσαι εντάξει στην ώρα σου και πως έχεις άγχος για το τι θα νομίσουν οι άλλοι για το καινούριο σου κεφάλαιο, αλλά δεν θα ήταν πιο όμορφα εάν το κεφάλαιό σου ήταν και καλά δομημένο; Εντάξει, παραέγινα κακιά! Πάμε και στα καλά... Πιστεύω πως πρέπει να αξιοποιήσεις τις δυνατότητες που έχει - και πίστεψέ με είναι αρκετές - και τότε θα γίνεις ακόμα πιο καλή! ¶λλωστε μην ξεχνάς, το σημαντικότερο πράγμα για έναν συγγραφέα(επαγγελματία ή μη) είναι όχι η άμεση επιτυχία. Αλλά το να μαθαίνει από τα λάθη του και κάθε φορά να γίνεται καλύτερος. Φιλιά πολλά και περιμένω την συνέχεια! | |
|
| |
hlhtwilightmania New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Κορυδαλλός Αριθμός μηνυμάτων : 193 Registration date : 18/10/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Πονεμένη καδιά.... Δευ 27 Δεκ 2010 - 17:49 | |
| Ευχαριστώ πολύ Χριστίνα μου για τις παρατηρήσεις σου......έχω παρατηρήσει και εγώ ότι η ιστορία μου είναι ''τσαπατσούλικη'' σε θέματα τεχνικά αλλά και δομικά......θα προσπαθήσω να διορθώσω όσο μπορώ τα λάθη μου.......ώστε να γίνω καλύτερη όπως λες και εσύ........πραγματικά τα σχόλιά σου με βοήθησαν αρκετά....!! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Πονεμένη καδιά.... Δευ 27 Δεκ 2010 - 19:33 | |
| hlhtwilightmania μόλις διάβασα το τελευταίο σου κεφάλαιο και μου άρεσε πάρα πολύ μπράβο πολύ καλή συνέχεια άλλα στο τέλος με μπέρδεψες λίγο αυτό ' Αντίο άγγελε μου..'' ποιος το λέει σε ποιον? | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Κορυδαλλός Αριθμός μηνυμάτων : 193 Registration date : 18/10/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Πονεμένη καδιά.... Δευ 27 Δεκ 2010 - 21:46 | |
| Το λέει ο Έντουαρντ από μέσα του....... | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Πονεμένη καδιά.... Τρι 28 Δεκ 2010 - 11:25 | |
| μολις διαβασα την συνεχεις και τισ δυο γιατι δεν ειχα προλαβει , πω πω τι ηταν αυτο εμεινα με το στομα ανοιχτο! | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Πονεμένη καδιά.... Τρι 28 Δεκ 2010 - 20:47 | |
| μικρο αλλα θαυματουργο.........παρα πολυ ωραιο.... | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Πονεμένη καδιά.... Τετ 29 Δεκ 2010 - 12:51 | |
| Παρα πολυ ωραια η συνεχεια! Επιτελους αποφασισε να αφησει τον εαυτο του ελευθερο.... για να δουμε η Μπελλα θα τον πιστεψει;ιδου το ερωτημα! Μπραβο!! | |
|
| |
alice4ever1 Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 13 Registration date : 07/01/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Πονεμένη καδιά.... Παρ 7 Ιαν 2011 - 15:18 | |
| πότε θα βάλεις συνέχεια??? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Πονεμένη καδιά.... Παρ 7 Ιαν 2011 - 16:08 | |
| η συνέχεια θα μπει σήμερα το απογευματάκι..... | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Πονεμένη καδιά.... Παρ 7 Ιαν 2011 - 16:57 | |
| άντε άντε περιμένουμε με κομμένη την ανάσα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Πονεμένη καδιά.... Παρ 7 Ιαν 2011 - 18:41 | |
| η συνέχεια μόλις μπήκε..!! | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Πονεμένη καδιά.... Παρ 7 Ιαν 2011 - 19:56 | |
| καλα απιστευτη συνεχεια ! ανυπομονω για την συνεχεια | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Πονεμένη καδιά.... Παρ 7 Ιαν 2011 - 20:03 | |
| Ευχαριστώ,χαίρομαι πολύ που σου άρεσε...!! | |
|
| |
alice4ever1 Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 13 Registration date : 07/01/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Πονεμένη καδιά.... Παρ 7 Ιαν 2011 - 20:33 | |
| συνέχισε ετσι!! | |
|
| |
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Πονεμένη καδιά.... Παρ 7 Ιαν 2011 - 20:44 | |
| μαλλον ο εντουαρτ ειδε το τζεικομπ να τη φιλαει......
αγαπη ανυπομονω για τη συνεχεια....ελπιζω να μην αργησει... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Πονεμένη καδιά.... Σαβ 8 Ιαν 2011 - 14:00 | |
| επιτελους.....δεν εχω τι να πω.....αυτος ο τζεικ ειμαι σιγουρη οτι ειναι αυτος....θελω να τον πλακωσω... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Πονεμένη καδιά.... Σαβ 8 Ιαν 2011 - 14:02 | |
| | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Πονεμένη καδιά.... Σαβ 8 Ιαν 2011 - 14:53 | |
| αχ αχ αχ μου τα χάλασες λίγο αλλά σε συγχωρώ βρε δεν είπαμε να τον παιδέψει κι άλλο???? πλάκα κάνω πολύ καλή συνέχεια περιμένω με αγωνία την συνέχεια πιστεύω ότι καλό είναι να το τραβήξεις λίγο ακόμα με τον Έντ τελικά να συνεχίζει το στοίχημα και την Μπέλα να μείνει με τον Τζεηκ τι λες??? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Πονεμένη καδιά.... Σαβ 8 Ιαν 2011 - 15:38 | |
| ναι κάτι τέτοιο σκοπεύω να κάνω....... φυσικά δεν θα είναι τόσο εύκολα μαζί..... έχει και συνέχεια | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Πονεμένη καδιά.... Σαβ 8 Ιαν 2011 - 15:44 | |
| χαιρομαι που εξομολογηθηκαν τον ερωτα τους , μακαρι να πανε ολα καλα αλλα απο οτι καταλαβαινω θα τους βασανισεις | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Πονεμένη καδιά.... Σαβ 8 Ιαν 2011 - 15:53 | |
| αχ τελεια η συνεχεια.!!να πω ανασταση που εξομολογηθηκαν τον ερωτας τους.!η τελευταια σκηνη τοσο μαγευτικη και ερχεται ο αλλος και τη χαλαει.!τ να πει κανεις.!! κι εμενα θα μου αρεσε να τους βασανισεις λγ ακομα.!ανυπομονω για τη συνεχεια.! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Πονεμένη καδιά.... Σαβ 8 Ιαν 2011 - 16:36 | |
| μπήκε η συνέχεια από την πλευρά της Μπέλλα περιμένω με αγονία τα σχόλιά σας....... | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Πονεμένη καδιά.... Σαβ 8 Ιαν 2011 - 16:56 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Πονεμένη καδιά.... Σαβ 8 Ιαν 2011 - 17:00 | |
| Ήθελα πρώτα να παραδεχτούν τα συναισθήματα τους και μετά να τους δυσκολέψω για τη συνέχεια........ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Πονεμένη καδιά.... Σαβ 8 Ιαν 2011 - 17:05 | |
| ειχα ενα κακο προαισθημα για την συνεχεια και βγηκε αληθινη , αλλα εχετε δικιο η αγαπη χωρις πεισματα ειναι σαν φαι χωρις αλατι!που τελεια η συνεχεια | |
|
| |
| Σχόλια: Πονεμένη καδιά.... | |
|