| Σχόλια: Πονεμένη καδιά.... | |
|
+12alice4ever1 Mrs.Christina Emy+Robert Zafrina xrysanthi twilightsagaddicted Bella07 despina aek ROBELINA ed<3 sisaki hlhtwilightmania 16 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Πονεμένη καδιά.... Σαβ 8 Ιαν 2011 - 17:05 | |
| | |
|
| |
hlhtwilightmania New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Κορυδαλλός Αριθμός μηνυμάτων : 193 Registration date : 18/10/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Πονεμένη καδιά.... Σαβ 8 Ιαν 2011 - 17:28 | |
| χαχαχα είσαι μεστο μυαλό μου..... | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Πονεμένη καδιά.... Σαβ 8 Ιαν 2011 - 17:33 | |
| | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Πονεμένη καδιά.... Κυρ 9 Ιαν 2011 - 15:49 | |
| Πω πω Ηλιάνα μου, έχασα όπως φαίνεται αρκετά επεισόδια!!! Τι υ-π-έ-ρ-ο-χ-η συνέχεια!!! Είχα μείνει εκεί που ο Έντουαρντ φεύγει από το σπίτι της ψιθυρίζοντας το...''να προσέχεις την καρδιά μου'' ! Τα καταευχαριστήθηκα όμως τα επόμενα γιατί ήταν ΤΕΛΕΙΑ!!! Ο Τζέικομπ θέλει την Μπέλα (τι πρωτότυπο ), τη φιλάει στο εμπορικό και τους βλέπει ο Εντ και στελνει μήνυμα! Είπα..."Τώρα τη βάψαμε! Τι να κάνει τώρα άραγε...?" Την εξέλιξη με ¶λις-Τζάσπερ δεν την περίμενα βέβαια...να τους θέλουν μαζί, αλλά ήταν πολύ έξυπνο!!! Επίσης, συγκινήθηκα εκεί που πόσταρες στην αρχή ένα κομμάτι από την πλευρά του Εντι. Ήταν τόσο όμορφα τα συναισθήματά μου, όπως επίσης και στο προτελευταίο κεφαλαιάκι που εξομολογήθηκαν την αγάπη τους!!! Ευχαριστήθηκα ΚΑΙ τη μπουνιά ή την κλωτσιά ή τέλος πάντων το χτύπημα στον Τζέικ!!! (χαχα! Στο νοσοκομείο?!?!) Όμως...αχ το τελευταίο κεφάλαιο... Αυτό ήταν....ΌΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ...........γιατί? Πολύ στενοχωρήθηκα... Με νευρίασε λιγάκι και η Μπέλα...αλλά και η στάση του Έντουαρντ δεν ήταν σωστή Κρίμα... Όπως βλέπεις...πορώθηκα εντελώς Ηλιάνα μου!!! Ανυπομονώ για τη συνέχεια!!!! Εξαιρετική προσπάθεια!!!!!!! | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Πονεμένη καδιά.... Κυρ 9 Ιαν 2011 - 15:55 | |
| καλαη ηλιανα μου τελεια η συνεχεια.!!το ξυλο τα καταευχαριστηθηκα αφου διαβαζα κι ελεγα ετσι αγορι μου ετσι..!ριξτου κι αλλες.!!! απο τη μια +φωνω κι εγω με την ερμιονη οτι δεν ητν σωστη η σταση της μπελλας...χριστιανη εχεις τον αλλον τον παιδαρο και πας με τ χτυπημενο.?αλλα και απο την αλλη τι σταση ειναι αυτη του εντ.?την εχει κανει μονοπωλειο του.?και μονο με ενα φιλι.?τεσπα ανυπομονω για τη συνεχεια.!!!!μπραβο.,!!!! - Σπόιλερ:
δεν ξερω γιατι αλλα οταν διαβαζω το φανφικ σου μου ερχεται η εμπνευση για πουλ σχολιο.!μπραβο.!!!!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Κορυδαλλός Αριθμός μηνυμάτων : 193 Registration date : 18/10/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Πονεμένη καδιά.... Κυρ 9 Ιαν 2011 - 17:38 | |
| | |
|
| |
maraki12 Twilight Human
Ηλικία : 27 Τόπος : κάπου εκεί έξω... Αριθμός μηνυμάτων : 11 Registration date : 07/01/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Πονεμένη καδιά.... Κυρ 9 Ιαν 2011 - 20:58 | |
| | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Πονεμένη καδιά.... Δευ 10 Ιαν 2011 - 12:01 | |
| Διαβασα τα κεφαλαια που μου ειχαν μεινει... Το καταευχαριστηθηκα το ξυλο που εφαγε ο Τζεικ αλλα και η Μπελλλα πως συμπεριφερεται ετσι... δεν λεω ειναι φιλος της αλλα παρατραβαει το σκοινι οχι οτι ο Εντουαρντ ειναι καλυτερος Περιμενω συνεχεια | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Πονεμένη καδιά.... Τρι 18 Ιαν 2011 - 20:40 | |
| μόλις μπήκε μια μικρή αρχή απο το 9ο κεφάλαιο...... περιμένω με αγωνία τα σχόλιά σας...!! | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Πονεμένη καδιά.... Τρι 18 Ιαν 2011 - 20:45 | |
| τι ειδε το παλικαρι μας βρε και μενε του αλαλου ? καλα φανταστικη η συνεχεια | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Πονεμένη καδιά.... Τρι 18 Ιαν 2011 - 21:08 | |
| την ιδια ερωτηση θα κανω...τι ειδε??????????? μηπως τη μπελλα με το τζεικομπ???????????? | |
|
| |
alice4ever1 Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 13 Registration date : 07/01/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Πονεμένη καδιά.... Τρι 18 Ιαν 2011 - 21:13 | |
| | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Πονεμένη καδιά.... Τρι 18 Ιαν 2011 - 21:37 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Πονεμένη καδιά.... Τρι 18 Ιαν 2011 - 21:42 | |
| Σας ευχαριστώ πάρα πολύ........ είμαι πολύ χαρούμενη που σας αρέσε η συνέχεια... xrysanthi σε ευχαριστώ τόσο πολύ που με στηρίζεις από την αρχή γι'αυτή την ιστορία..!!! θα βάλω συνέχεια παρασκευή!! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| |
| |
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Πονεμένη καδιά.... Πεμ 20 Ιαν 2011 - 0:21 | |
| Γιατι κατι μου λεει οτι η Μπελλα ηταν με τον Τζεικ στην καφετερια; Ελπιζω να πανε ολα καλα. δεν λεω φταει ο Εντουαρντ , αλλα φταει και αυτη! Περιμενω συνεχεια | |
|
| |
alice4ever1 Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 13 Registration date : 07/01/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Πονεμένη καδιά.... Πεμ 20 Ιαν 2011 - 16:02 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Πονεμένη καδιά.... Σαβ 22 Ιαν 2011 - 17:31 | |
| η συνέχεια μόλις μπήκε..!! καλή ανάγνωση... | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Πονεμένη καδιά.... Σαβ 22 Ιαν 2011 - 18:28 | |
| θελω να σκοτωσω τον τζεικ να τον πλακωσω στο ξυλο , μπορω? δενε χω λογια ο εντουαρτ ειναι πολυ βιαιαιος αν και εχει δικιο, θα μπορουσε να φερθει τουλαζιστον λιγοτερο βαρβαρα!τελεια η συνεχεια | |
|
| |
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Πονεμένη καδιά.... Σαβ 22 Ιαν 2011 - 21:02 | |
| και εγω θελω να σκοτωσω το τζεικ...αλλα περιμενω να δω τι θα γινει....
τι εχει μεσα στο μυαλο του παλι ο εντουαρτ??????περιμενω να μου λυσεις την απορια..... | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Πονεμένη καδιά.... Σαβ 22 Ιαν 2011 - 22:36 | |
| | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Πονεμένη καδιά.... Σαβ 22 Ιαν 2011 - 22:48 | |
| καλα τελεια η συνεχεια.!!!ο τζεικ θελει ενα γερο ξυλο.!αλλα και ο εντ τι ειναι αυτα.???απαπαπα..!!!και η καηνμενη η μπελλα τα πληρωσε ολα αυτα..!!ανυπομονω να δ για τη συνεχεια.!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Πονεμένη καδιά.... Σαβ 22 Ιαν 2011 - 23:46 | |
| Καλα ε ο Τζεικ ειναι για πολλες σφαλιαρες Πως μπορεσε και το εκανε αυτο! Αλλα και ο Εντουαρντ την χτυπησε; Απο αυτον δεν περιμενα τετοια αντιδραση! Γιατι με κανει και φοβαμαι εμενα ολο αυτο; Περιμενω συνεχεια!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Πονεμένη καδιά.... Κυρ 23 Ιαν 2011 - 11:29 | |
| Μόλις μπήκε μια μικρή αρχή από το 10ο κεφάλαιο από την πλευρά της Μπέλα......είναι μικρούλι αλλά η συνέχεια θα μπει το απόγευμα από την πλευρά και των δύο,αλλά ολόκληρο το κεφάλαιο...........περιμένω με αγωνία τα σχόλια σας..!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Πονεμένη καδιά.... Κυρ 23 Ιαν 2011 - 11:36 | |
| πωπω ελπιζω να μην γινει αυτο που φανταζομαι....περιμενω να δω και την πλευρα του εντουαρτ,για να δω τι σκοπευει να κανει... | |
|
| |
| Σχόλια: Πονεμένη καδιά.... | |
|