Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Ολες οι συμμετοχες ειχαν κατι το ιδιαιτερο, κατι το μαγευτικο, μου ηταν παρα πολυ δυσκολο να καταληξω σε μονο μια Μου αρεσε που αυτη τη φορα ειχαμε ποικιλια, διαφορους τροπους γραφης -ο καθενας εκπληκτικος με τον δικο του τροπο- καθως και διαφορετικες ιδεες και συναισθηματα ξεχωριστα σε καθε φανφικ! Ευχομαι καλη επιτυχια σε ολους και ας νικησει ο καλυτερος
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Ίσως και υπερ του δέοντος, αφου συνηθως ψηφίζω την πρώτη μερα, και ψήφισα την τρίτη..Κατόρθωμα!
Είχα βεβαίως μια μεγάλη αδυναμία..Δεν θα πώ που...Συγκινήθηκα, και ψήφισα το κατ' εμε καλύτερο φανφικ.
Θέλω να πω δεν επικεντρώθηκα στο ''λεμόνι'' αυτό καθ' εαυτό, αλλα στο όλο αποτέλεσμα!
Θέλω μεσα απο την καρδιά μου να πω συγχαρητήρια σε όλους σας , για τις τόσο αξιόλογες προσπαθειές σας, για τον κόπο σας , και δηλώνω οτι μου άρεσαν λίγο πολύ ολες οι ιστορίες σας!
Έκαστος στο είδος του παιδιά!
Ενα λέω και κλείνω! ΑΣ ΝΙΚΗΣΕΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ- ΚΑΛΥΤΕΡΗ!!
bloody swan Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1934 Registration date : 23/02/2009
nemesis of Bellin σ΄ευχαριστώ για τα σχόλια σου και δεν ξέρω σε πιο κομματί από όλα αναφέρεσαι διότι εμένα προσωπικά μου άρεσαν όλα καθώς τα έγραφα και για να είμαι απόλυτα ειλικρινής γέλαγα πάρα πόλυ καθώς τα έγραφα.
April σε αναστάτωσα πουλάκι μου!!!!!!.....????? και πού να με έβλεπες όταν έγραφα την σεκανς του πεζουλιού σε τί κατάσταση ήμουν εγώ που δεν μπορούσα να αποδώσω στο μέγιστο αυτά που ήθελα....οεο!!!!!
μόλις διάβασα της δυο πρώτες ιστορίες και τα σχόλια είναι:
Τα πληγωμένα φτερά ενός παράφορου έρωτα by deppy
Σπόιλερ:
Και τότε τον ένιωσα σκληρό στο κέντρο της θηλυκότητάς μου. όπως λέμε στο κέντρο του κόσμου ένα πράμα !!!!!!!!!
Μας σκέπασα και τους δύο με μια άσπρη κουβέρτα που υπήρχε στον καναπέ, φυλακίζοντας τα κορμιά μας, τον έρωτά μας εκεί ώστε να μην μπορεί να φύγει ποτέ από την αγκαλιά μου. μωρέ έγω θα τον έδενα χειροπόδαρα, σκίζοντας την λέυκη κουβέρτα σε λωρίδες φυλακίζοντάς τον μέρες ολοκληρές στο σπίτι
Πρωτοχρονιάτικη ευχή by emerald eyes
Σπόιλερ:
Οι γλώσσες μας πάλευαν για το ποιος θα ήταν ο κυρίαρχος.
τιτανογλωσσομαχία !!!!!!!
Με ορμή πήδηξε πάνω μου και πέσαμε και οι δύο στο λευκό ‘γρασίδι’ και μερικές νιφάδες τινάχτηκαν στον αέρα. μωρέ μπράβο κάψες μες το καταχείμωνο πάνω στο λευκό γρασίδι
Είμαι δικό σου, εξερεύνησε με, σκέφτηκα. και Κουστό θα γινόμουν για χάρη του αν τον είχα σε αυτή την στάση
Τα χέρια της έφτασαν στο παντελόνι μου και τα νεύρα μου τεντώθηκαν. Έπρεπε να την προειδοποιήσω. Δεν φορούσα… αυτάάάάά είναιιιιιιιιιιιιι ετοιμοπόλεμος ο βρετανός
Ήθελα να σκίσω το ύφασμα αλλά όχι έπρεπε να της φερθώ με σεβασμό. καλέ τί μας λέει τώρα στον πόλεμο και στην αγάπη όλα επιτρέπονται
Το λευκό τοπίο ερχόταν σε τέλεια αντίθεση με τις σοκολατένιες μπούκλες και τα κατακόκκινα χείλη. Όμως αυτή τη στιγμή ήθελα να φιλήσω κάποια άλλα χείλη… ναιιιι......ναιιιιιι εκεί που καίγεται πολύύύύύύ............
Τα νύχια της γρατσούνισαν την πλάτη μου και ένιωσα πόνο.
όπα και οι νυχιές στο σκηνικό ματώσανε τα λευκά γρασίδια!!!!!
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Γειά σε όλους. Μπήκα και εγώ με την σειρά μου και διάβασα όλες τις ιστορίες.. Γιά αρχή θέλω να πω ευχαριστώ σε όλους όσους μπήκαν και διάβασαν την ιστορία μου..και σε όσους την ξεχώρισαν και την ψήφησαν. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΔΙΑ για τις ιστορίες τους. Πολύ διαφορετικές όλες τους. Μοναδική η κάθεμια για τους λόγους της.. Της διάβασα όλες με χαμόγελο αλλά μερικές ηταν μελαγχολικές επίσης.Αχχ. Δεν ξέρω για σας αλλά οταν είδα την δική μου στο blog το χάρηκα απίστευτα.. Την ξαναδιάβασα φυσικά και είμαι ικανιποιημένη. Μου ήταν πολύ δύσκολο να προλάβω την διορία γιατι είναι σχετικά μεγάλη ιστορία αλλα δεν ήθελα να αφερέσω πολλά πράγματα. Τωρα μπορώ να πω οτι απόλαυσα την διαδικασία και με το παραπάνω..
Συγχαρητήρια σε όλους η προσπάθεια και μόνο μετράει
Καλή επιτυχείααααα..........φιλιά πολλά τρελόπαιδα.
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Πρώτη φορά δεν ψήφισα τον εαυτό μου σε διαγωνισμό που συμμετέχω γιατί πολύ απλά διάβασα πρώτα όλα τα Fanfics.
Ξεχώρισα κάποια,κάποια άλλα δεν με ενθουσίασαν όσο περίμενα(μάλλον είμαι λίγο απαιτητική) αλλά μία και μοναδική ήταν αυτή που μου άρεσε πιο πολύ κι απο τη δική μου. Η Ζωή νομίζω τα απέδωσε όλα μέσα στην ιστορία της.Ειδικά το τέλος που έδωσες ήταν απρόσμενο και σε κάποια σημεία ένιωσα πως άκουγα το κλάμα της Μπέλλα. Μακράν το καλύτερο.Μπράβο σου!
pretty witch Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 34 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 518 Registration date : 11/06/2009
Ευχαριστώ πολύ Φαίη! χαίρομαι που σου άρεσε! Γενικά μπορώ να πω με μεγάλη σιγουριά ότι ευχαριστήθηκα όλη την διαδικασία! έψαχνα μια αφορμή να μπω στο κλίμα των ημερών,και αυτή η ιστορία αν και στενάχωρη-καταθλιπτική-κουραστική (όπως θέλει την βαπτίζει ο καθένας) με βοήθησε πολύ να νιώθω χριστούγεννα!
Όμως πραγματικά δε μπορώ να μπω στη διαδικασία να συγκρίνω την δική μου δημιουργία με τις άλλες! Ναι μπορεί να εντοπίσω λάθη,μπορεί να δω κάτι και να μετανιώσω που το έγραψα, αλλά όπως και να έχει, κάθε τι που γράφω-φτιάχνω-δημιουργώ στο τέλος το βλέπω σαν παιδί μου και μου είναι αδύνατο να το υποβιβάσω, πάντα θα βρίσκω κάτι καλύτερο που έχει η ιστορία μου σε σχέση με τις άλλες και έτσι θα λέω έστω και στον εαυτό μου πως έχει κάποια στοιχεία καλύτερα! Για αυτό λέω πως το βλέπω "σαν παιδί μου", υπάρχει μανούλα πάνω στη γη που να μη λέει "το παιδί μου είναι το πιο όμορφο από όλα τα άλλα;"....δε νομίζω!
Πέρα της σύγκρισης όμως που λόγο απουσίας αντικειμενικότητας δεν είμαι σε θέση να να την κάνω, θέλω να πω ότι μου άρεσαν ΟΛΕΣ! άλλες πιο πολύ-άλλες πιο λίγο, όμως μου άρεσαν, τις απόλαυσα και μάλιστα αρκετά! Δεν βαρέθηκα-δεν κουράστικα-δεν έμεινα αδιάφορη, ήταν πραγματικά η μια καλύτερη από την άλλη!
Άλλη μια φορά καλή επιτυχία σε όλους-όλες, και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους μου έδωσαν μέχρι τώρα την ψήφο τους!
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
Δυστυχώς δεν έχω διαβάσει ακόμα όλες τις ιστορίες των μελών αλλά δεν μπορούσα να μην σχολιάσω αυτά που διάβασα! Θέλω να δώσω τα συγχαρητήριά μου στον Γιώργο,πολύ καλή προσπάθεια, στην Ελίζα, μαγευτική ιστορία πραγματικά και χαρηκα πολύ για την κατάληξη που είχε!!! Διάβασα επίσης την ιστορία της blood swan που επίσης μου άρεσε. Και πολλά συγχαρητήρια στην Deppy!!!!! Τρομερή ιστορία και υπέροχος τρόπος γραφής!!!! Τρελαίνομαι για happy end!!!!!!! Μπράβο σε όλους σας! Ανυπομονώ να διαβάσω και τις υπόλοιπες δημιουργίες! Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δυσκολευτώ πάρα πολύ να ψηφίσω!!!!!
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
Νάντια συγχαρητήρια!! Μου άρεσαν όλα τα κομμάτια που επέλεξες για την κάθε ιστορία. Σίγουρα κάτι μέσα στο κάθε τραγούδι, είτε μουσική είτε στίχοι μου έφεραν στο μυαλό την αντίστοιχη ιστορία.
Το Star των Reamon μου άρεσε πάρα πολύ για την ιστορία μου. Στους στίχους που δείχνει την Μπέλα πως είναι το κέντρο του κόσμου για τον Έντουαρντ & πως αυτή η αγάπη θα υπήρχε σε όποιον κόσμο και αν υπήρχαν. Ενώ η μουσική δίνει ένα γλυκόπικρο τόνο αλλά και εορταστικό που ταιριάζουν με τα πυροτεχνήματα στην αλλαγή της χρονιάς.
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
Λοιπόν, Να δώσω κι εγώ τα συγχαρητήρια μου σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν και να πω οτι όλες οι ιστορίες ήταν πάρα μα πάρα πολύ ωραίες.!Μπράβο.! Ομολογώ ότι υπάρχουν παιδιά εδώ μέσα με πολύ ταλέντο.!Η καθεμιά είχε κάτι διαφορετικό κάτι μαγικό και δεν βαρέθηκα ούτε μια στιγμή και αυτό νομίζω είναι πολύ σημαντικό.Λοιπόν, προσωπικά 2 ιστορίες μου κίνησαν περισσότερο το ενδιαφέρον αλλά αναγκαστικά έπρεπε να επιλέξω μια.Κρίμα.! Εύχομαι καλή επιτυίχα σε όλα τα παιδιά και να κερδίσει ο καλύτερος.!
sandra21 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : Τάρταρα Αριθμός μηνυμάτων : 690 Registration date : 05/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
Μπραβο στις νικητριες το αξιζετε κοριτσια και μιας και τελειωσε ο διαγωνισμος θα πω ποια ιστορια ψηφισα και γω
Η πρωτοχρονιατικη ευχη ειναι η ιστορια που με αγγιξε αν και στην αρχη ψυχοπλακωθηκα για να πω την αληθεια αλλα το τελος ηταν λουκουμι , ετσι γιατι μ΄αρεσουν τα φιναλε να ειναι ''.... και εζησαν αυτοι καλα και μεις καλυτερα.''
emerald eyes και εις ανωτερα κοπελαρα μου και να μας γραψεις στο μελλον και αλλες λεμοναδες με ακομα περισσοτερο ''πιπερι'' μεσα
Zwitsa και σ΄εσενα συγχαρητηρια για τον καρυοθραυστης σου και αν οντος ειναι να μετατρεπετε σε Εντουαρντ παυλα Παττινσον τρεχω ολοταχως να αγορασω εναν και ας ειναι και για ενα βραδυ μονο
Σε ολους τους υπολοιπους που συμμετειχαν στον διαγωνισμο ευχομαι οι πενες τους να γραψουν στο μελλον και αλλες λεμοναδοιστοριες για εξασκηση ( το ιδιο ισχυει και για μενα φυσικα )ετσι ωστε στον επομενο διαγωνισμο που θα οργανωσει η βασιλισσα του forum μας να γινει της και του καθως και εδω μεσα!!!!!!!!!
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Αποφάσισα αυτή τη φορά μιας και ο διαγωνισμός ήταν πιο ιδιαίτερος και πιο 'προσωπικός' να είναι τα δώρα αντίστοιχα. Έτσι επέλεξα κάτι για τον λαιμό.
Και αυτό είναι το δώρο για την emerald eyes, εμπνευσμένο από το lullaby:
και το δώρο της zwitsas, ο τίτλος του είναι 'love letter'
Ελπίζω να σας αρέσουν!
Συγχαρητήρια και πάλι κορίτσια!
Θα μιλήσω με πμ με τις δύο νικήτριες για να κανονίσουμε την αποστολή των δώρων τους.
Και θα πρότεινα να ξεκινήσετε να ετοιμάζεστε όλοι για τον επόμενο διαγωνισμό. Αλλά πριν από αυτό σας χρωστάω έναν απολογισμό γιαυτόν εδώ. Θα ακολουθήσει ποστ στο οποίο θέλω να επισημάνω δύο τρία πραγματάκια και επίσης ενδέχεται κάποιοι από τους κανόνες να αλλάξουν.
Μέχρι τότε πολλά φιλιά σε όλους και Καλή Χρονιά!
emerald eyes Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
Αχ, τέλεια!! Στην αρχή λέω που βλέπω την ισοπαλία τι θα γίνει; αλλά Μαίρη βρήκες τι καλύτερη λύση
Δύο δώρα και τι δώρα... Το κολιέ είναι υπέροχο και ανυπομονώ να το φορέσω.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που ψήφισαν την ιστορία μου. Της έδειξαν μεγαλύτερη εμπιστοσύνη από ότι της είχα δώσει εγώ
Το πιο κωμικό με αυτό τον διαγωνισμό είναι πως οι περισσότεροι από τους δημιουργούς ψήφισαν ιστορίες διαφορετικές από τις δικιές τους.
Σε εισαγωγικά το θεωρώ πολύ καλό το συγκεκριμένο διαγωνισμό όπως είχα πει σε προηγούμενο ποστ γιατί ήταν ευκαιρία συγκρίνοντας τις ιστορίες να δω λάθη μου. Το τέλος ήταν σχετικά απότομο και μπορεί να μπέρδεψε αρκετούς για το τι συνέβη. Και μη ξεχνάμε ένα τέλος είναι πάρα πολύ σημαντικό. Είναι η τελευταία γεύση που σου αφήνει η ιστορία και αν έχεις συνηθίσει σε κάτι γλυκό το πικρό σε χτυπάει αρκετά άσχημα μετά.
Σπόιλερ:
Ίσως γραφτεί μία συνέχεια όπως πρότεινε ένα από τα άτομα που την διάβασε για να καταλάβουν οι περισσότεροι τι συνέβη
Θα ήθελα να προσθέσω πως σε αυτό το διαγωνισμό είδα φαντασία με μία αίσθηση παραμυθιού με την πριγκίπισσα της Νάντιας και με τον καρυοθραύστη της Ζωής. Οι περιγραφές ήταν λες και τα έβλεπα μπροστά μου.
Όμως και κάτι που χάρηκα ακόμα περισσότερο. Ένα σχετικά κοινό θέμα που ο αγαπημένος θα πρέπει να φύγει στο στρατό και περνούν μαζί το τελευταίο βράδυ ανέβηκε σαν επίπεδο με το φινάλε και το έκανε να ξεχωρίσει. Η σκηνή με το κερί με την φράση αφήσε μία αίσθηση αισιοδοξίας και ρομαντισμού που με άγγιξε πραγματικά.
Και με ευχαριστεί ιδιαίτερα αυτά που διάβασα γιατί βλέπω πως υπάρχει πολύ καλό επίπεδο για διαγωνισμό λεμονάδας που ήταν πρώτη φορά για τα περισσότερα παιδιά. Και αυτό σημαίνει πως μπορούμε να περιμένουμε πολλά περισσότερα στον επόμενο.
Ευχαριστώ πολύ πάλι τα παιδιά που με ψήφισαν και καλή χρονιά σε όλους μας.