| Ψηφοφορία - Διαγωνισμός Χριστουγεννιάτικης Λεμονάδας | |
|
+20sandra21 twilightsagaddicted Fay1765 nantia01 bloody swan BELLA MARIE ΕΡΗ marina Emy+Robert poppy ed<3 pretty witch ROBELINA evi xrysanthi April Nemesis Of Bellin mR.Geo emerald eyes WhiteQueen 24 απαντήσεις |
|
1ος Διαγωνισμός Fanfic Χριστουγεννιάτικης Λεμονάδας | 1.Η σονάτα του Σεληνόφωτος by blood swan | | 3% | [ 2 ] | 2.Τα πληγωμένα φτερά ενός παράφορου έρωτα by Deppy | | 7% | [ 4 ] | 3.Πρωτοχρονιάτικη Ευχή by emerald eyes | | 22% | [ 13 ] | 4.Καθώς λιώνει το κερί by Fay1765 | | 19% | [ 11 ] | 5.Πρωτοχρονιάτικο Πάρτι by mr geo | | 0% | [ 0 ] | 6.Χριστούγεννα δίχως επίλογο by nantia01 | | 17% | [ 10 ] | 7.A Christmas Dream by Zafrina | | 10% | [ 6 ] | 8.Ο Καρυθραύστης by Zwitsa | | 22% | [ 13 ] |
| Σύνολο Ψήφων : 59 | | Η Ψηφοφορί έκλεισε |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Ψηφοφορία - Διαγωνισμός Χριστουγεννιάτικης Λεμονάδας Σαβ 1 Ιαν 2011 - 15:25 | |
| Πολλα Συγχαρητηρια και στις δυο νικητριες!!
Πραγματικα ήταν ντερμπι ο διαγωνισμος αυτος!
Τι να πω! Οτι το αξιζατε ολοι το αξιζατε...Απλα υπηρχαν αδυναμιες!
- Σπόιλερ:
*( καρδιοπαθειες απ τις πολλες συμπαθειες που λεει και το ασμα!)
Μπραβο μητερα και μπραβο και στην ζωιτσα!!!
Keep on seducing people!!
Happy Creative New Year!! | |
|
| |
pretty witch Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 34 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 518 Registration date : 11/06/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Ψηφοφορία - Διαγωνισμός Χριστουγεννιάτικης Λεμονάδας Σαβ 1 Ιαν 2011 - 16:14 | |
| Χρόνια πολλά! Καλή Χρονιά! Από ότι φαίνεται emerald eyes το 2011 μας ήρθε καλότυχο! Προσωπικά μέχρι αυτή τη στιγμή που σας μιλάω,η "νίκη" στο διαγωνισμό είναι το πρώτο πραγματάκι που μου έφτιαξε την διάθεση για το 2011!Το βλέπω σαν ένα καλό σημαδάκι, μακάρι όλη η χρονιά να κυλίσει με επιτυχίες και χαρές! Τα δωράκια δε το συζητώ είναι όνειρο! Ιδικά το δικό μου το λάτρεψα,δε θα το βγάλω από πάνω μου, θα είναι το φυλαχτούλι μου για όλο το χρόνο!!!!! Ευχαριστώ!Τέλος να πω, στην emerald eyes (και σε εμένα ) αλλά και στα υπόλοιπα παιδιά : blood swan ~ Deppy ~ Fay1765 ~ mr geo ~ nantia01 ~ Zafrina ένα μεγάλο μπράβο μέσα από τη καρδούλα μου! Θα ευχηθώ πάλι καλή Χρονιά με χαμόγελα,ευτυχία,αγάπη αλλά πάνω από όλα ΥΓΕΊΑ & ΔΟΥΛΕΙ¶! σαν την υγεία δεν έχει, όσο για τη δουλειά έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα πιστεύω ότι πλέον είναι κάτι που το ζητάει η μισή Ελλάδα!!!! | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Ψηφοφορία - Διαγωνισμός Χριστουγεννιάτικης Λεμονάδας Σαβ 1 Ιαν 2011 - 16:17 | |
| | |
|
| |
LITSA0089 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 1402 Registration date : 14/06/2010
| Θέμα: Απ: Ψηφοφορία - Διαγωνισμός Χριστουγεννιάτικης Λεμονάδας Σαβ 1 Ιαν 2011 - 20:27 | |
| Αγαπούλες μου εκτός από Καλή Χρονιά σε όλους με αγάπη , ευτυχία και όνειρα για το μέλλον ( ) ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ: * Στην emerald eyes και την Ζωή για τις καταπληκτικές τους ιστορίες. @emerald eyes:Πολύ ωραία η ιδέα για μια μικρή συνέχεια.Η ιστορία σου ήταν πολύ ωραία , το λέμονι σου απλά emerald eyes = ΠΡΟΣΚΥΝΩ και το τέλος είχε μία νότα αισιοδοξίας. @Ζωίτσα:Νομίζω πως ήταν η καλύτερη ιστορία σου μέχρι τώρα.Είχε ένα κομμάτι απελπισίας και μου άρεσε πολύ και το λέμονι και το τέλος. Να χαρείτε τα όμορφα δώρα σας!! * Δεύτερον,σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν που μέσα σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα γράψαν πραγματικές λεμονάδες, με πολύ καλή δομή,χαρακτήρες και ιστορία. @blood swan:Πετυχημένη ιστορία και σχόλια @Deppy:Γραφείς πολύ ωραία και το λέμονι το απόδωσες εξαιρετικά.Προσωπικά θα ήθελα να δω και αλλες δικές σου ιστορίες. @Fay1765:Πραγματικά πάρα πολύ συγκινητική ιστορία...Τελικά δεν γύρισε ο Εντουαρντ από τι κατάλαβα? @nantia01:Ο τίτλος σου τα έλεγε όλα.Ήταν πολύ γλυκιά και άφηνε μία γλυκόπικρη γεύση στο τέλος αφού πέθανε ο Έντουαρντ. @Zafrina:Το λέμονι.Μου άρεσε πάρα πολύ αυτή η σκηνή.Αν και θα ήθελα λίγη περισσότερη επέκταση στην όλη ιστορία. @mr geo:Πολύ περιγραφική η σκηνή λέμονι. *Τέλος,στην βασίλισσα του φόρουμ μας την Μαίρη η οποία διοργάνωσε όλο τον διαγωνισμό και κουράστηκε και εκείνη για να βγει ένα τόσο ωραίο αποτέλεσμα. Μαίρη οι ιστορίες θα παραμείνουν αναρτημένες στο μπλοκ σου ή θα βγουν? ΣΥΓΧΑΡΗΤΙΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Ψηφοφορία - Διαγωνισμός Χριστουγεννιάτικης Λεμονάδας Κυρ 2 Ιαν 2011 - 9:39 | |
| Καλημέρα! Οι ιστορίες θα παραμείνουν αναρτημένες στο blog μου όπως και η λίστα κάτω δεξιά για να μπορείτε να τις βρείτε με ευκολία. Δεν θα τις βγάλω εκτός αν επιθυμεί κάποιο μέλος να βγει η ιστορία του για δικούς του λόγους. Εννοείται βέβαια ότι ο καθένας μπορεί να αναρτήσει την ιστορία του όπου αλλού θέλει. | |
|
| |
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Ψηφοφορία - Διαγωνισμός Χριστουγεννιάτικης Λεμονάδας Κυρ 2 Ιαν 2011 - 14:06 | |
| - LITSA0089 έγραψε:
@mr geo:Πολύ περιγραφική η σκηνή λέμονι.
Να το πάρω για καλό αυτό; | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Ψηφοφορία - Διαγωνισμός Χριστουγεννιάτικης Λεμονάδας Κυρ 2 Ιαν 2011 - 14:59 | |
| Συνχαρητηρια σε ολους οσους πηραν μερος και ειδικα στα κοριτσια που κερδισαν!!! Παντα επιτυχιες!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ψηφοφορία - Διαγωνισμός Χριστουγεννιάτικης Λεμονάδας Κυρ 2 Ιαν 2011 - 17:31 | |
| Μαίρη ευχαριστώ για την απάντηση. [/quote]Να το πάρω για καλό αυτό;[/quote] Εγω για καλό το είπα. | |
|
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Ψηφοφορία - Διαγωνισμός Χριστουγεννιάτικης Λεμονάδας Κυρ 2 Ιαν 2011 - 18:43 | |
| Συγχαρητήρια στις νικήτριες!Μπράβο σας μέσα απο την καρδιά μου! Ευτυχισμένο και καλότυχο το νέο έτος. Και ναι,σωστά κατάλαβες Λίτσα,ο Edward δε γύρισε ποτέ πίσω... | |
|
| |
| |
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
| Θέμα: Απ: Ψηφοφορία - Διαγωνισμός Χριστουγεννιάτικης Λεμονάδας Κυρ 2 Ιαν 2011 - 21:08 | |
| Thanks Lits, αλλά νομίζω πως η προσπάθεια μου δεν ήταν αρκετή. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ψηφοφορία - Διαγωνισμός Χριστουγεννιάτικης Λεμονάδας Κυρ 2 Ιαν 2011 - 21:16 | |
| - mR.Geo έγραψε:
- Thanks Lits, αλλά νομίζω πως η προσπάθεια μου δεν ήταν αρκετή.
Γιατί ρε Geo?Μην μηδενίζεις την προσπάθεια σου, είναι κρίμα!Εμένα μου άρεσε πάντως. | |
|
| |
bloody swan Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1934 Registration date : 23/02/2009
| Θέμα: Απ: Ψηφοφορία - Διαγωνισμός Χριστουγεννιάτικης Λεμονάδας Δευ 3 Ιαν 2011 - 13:11 | |
| Lista 0089 ( οπως λεμε Τζειμς Μποντ 007 ) θα συμφωνησω μαζι σου για το σχολιο σου στον Geo οτι δεν πρεπει να μηδενιζουμε την προσπαθεια μας Και για μενα ηταν η πρωτη φορα που εγραψα μια ιστορια (το σκορ μου ηταν συντριπτικο χιχιχι) και ο λογος ηταν οχι τοσο για να διαγωνιστω αλλα επειδη το γουσταρα παρα πολυ να γινω η ηρωιδα μιας ιστοριας που θα συναντουσε τον βρετανο ,εστω και στην μακρινη Λαπωνια, όπου οι νύχτες είναι μακριές, οι ώρες του ήλιου λίγες, αλλά οι διαφορετικότητα του τοπίου είναι ότι πρέπει για χαλάρωση. Geo εισαι πιστευω ενα ταλαντουχο αγορι που παρα το νεαρο της ηλικιας σου εγραψες μια καλη ιστορια και αν συνεχισεις την εξασκηση ( οπως ειπα σε περασμενο ποστ μου) θα δεις οτι θα βελτιωνεσαι καθε φορα που θα γραφεις Να γραφεις παντα αυτο που σε εκφραζει με καθοδηγητη την καρδια σου Αντε να ετοιμαζομαστε θελω για το λεμονι του Αγιου Βαλεντινου και να το γλεντησει ο καθενας μας στο επακρον.....οεο!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ψηφοφορία - Διαγωνισμός Χριστουγεννιάτικης Λεμονάδας Δευ 3 Ιαν 2011 - 13:28 | |
| Λίτσα μου, δεν είπα πως δεν ήταν καλή (εγώ πάντα καλέ γράφω, χεχε) απλώς πως θα μπορούσα να κάνω κάτι παραπάνω! Αυτό μου είπε και η WhiteQueen, όταν το έλαβε. Μπλάντι Σουάν σ' ευχαριστώ πολύ! | |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Ψηφοφορία - Διαγωνισμός Χριστουγεννιάτικης Λεμονάδας Δευ 3 Ιαν 2011 - 17:04 | |
| Ποιός σου είπε πως θα πάρω μέρος; (με παρακολουθείς; ) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ψηφοφορία - Διαγωνισμός Χριστουγεννιάτικης Λεμονάδας Δευ 3 Ιαν 2011 - 17:16 | |
| - mR.Geo έγραψε:
- Ποιός σου είπε πως θα πάρω μέρος; (με παρακολουθείς; )
Ναι εκτος από Λίτσα είμαι και ο Αστυνόμος Σαίνι σε νέα βλετιωμένη γυναικεία έκδοση. Αχ ωραία! Περιμένουμε άρα και άλο λέμονι για τον ¶γιο Βαλεντίνο. Βάλε και εσύ λίγο δράμα πουλάει! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ψηφοφορία - Διαγωνισμός Χριστουγεννιάτικης Λεμονάδας Δευ 3 Ιαν 2011 - 23:57 | |
| Στ' ορκίζομαι αυτό είχα σκοπό να κάνω (άλλωστε σε τρείς συμμετοχές μου δολοφόνησα! Στη μία τον Εντ, στις άλλες δύο τη Μπέλλα ;ρ) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ψηφοφορία - Διαγωνισμός Χριστουγεννιάτικης Λεμονάδας Τρι 4 Ιαν 2011 - 0:00 | |
| - mR.Geo έγραψε:
- Στ' ορκίζομαι αυτό είχα σκοπό να κάνω (άλλωστε σε τρείς συμμετοχές μου δολοφόνησα! Στη μία τον Εντ, στις άλλες δύο τη Μπέλλα ;ρ)
Απαπα βραδιατικα τι γαληνευτικές εικόνες ρε Γιώργο! Νταξι δραμα ,δραμα αλλά μην τους δολοφονήσεις κίολας κρίμα είναι. Εσύ ξέρεις βέβαια.... | |
|
| |
nantia01 New Moon Victim
Ηλικία : 36 Τόπος : paradice city Αριθμός μηνυμάτων : 171 Registration date : 16/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Ψηφοφορία - Διαγωνισμός Χριστουγεννιάτικης Λεμονάδας Τρι 4 Ιαν 2011 - 0:13 | |
| Συγκέντρωση και περισυλλογή...Θα την βρούμε την μαγική την συνταγή...που θα μας πάει?? | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
| Θέμα: Απ: Ψηφοφορία - Διαγωνισμός Χριστουγεννιάτικης Λεμονάδας Τρι 4 Ιαν 2011 - 10:19 | |
| Θυμάστε που σας είχα πει κάτι για απολογισμό του διαγωνισμού; Λοιπόν το ξανασκέφτηκα και προτίμησα να το αφήσω στην άκρη. Αλλά μιας και βλέπω τα τελευταία ποστ σας θα πω δύο - τρία πραγματάκια. Κατ' αρχάς δεν ξέρω γιατί αλλά υπήρχε πολύ απαισιοδοξία σε αυτό τον διαγωνισμό! Παιδιά, δεν το λέω για να κρίνω κανέναν αλλά πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι σας έπιασε όλους... Ο ένας σκότωσε τον Έντουαρντ, ο άλλος τον έστειλε στον πόλεμο, η τρίτη τον έκανε φάντασμα που δεν ξαναήρθε ποτέ! Γιατί; Γιατί τόση απαισιοδοξία; Που είναι το Happy End??? Και εδώ που τα λέμε λεμονάδα ήταν ρε παιδιά. Θέλαμε πάθος, θέλαμε σεξ και θέλαμε και λίγη αισιοδοξία. Όσο για τη λεμονάδα, κακά τα ψέματα δεν είναι εύκολο να γράψει κανείς λεμονάδα. Λεμονάδα είναι να περιγράψεις αναλυτικά μία σεξουαλική σκηνή χωρίς να γίνει πρόστυχη και το πιο βασικό απ' όλα να μην ευτελίζονται οι χαρακτήρες. Ας μην ξεχνάμε ότι αυτοί είναι οι αγαπημένοι μας χαρακτήρες και πρέπει να προσέχουμε πολύ τι καταστάσεις και έννοιες περιγράφουμε σε σχέση με αυτούς. Δεν θέλω να παρεξηγηθώ με αυτά που γράφω. Υπήρχαν προσπάθεις που ήταν καλές συγγραφικά και εκφραστικά άρτιες αλλά υπήρχαν κι άλλες όπου προσωπικά δεν μπόρεσα να βγάλω νόημα. Και όλα αυτά σας τα λέω περισσότερο για να είστε προετοιμασμένοι για τον επόμενο διαγωνισμό. Θα έχουμε σημαντικές αλλαγές στους κανόνες γιαυτό να είστε έτοιμοι! | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Ψηφοφορία - Διαγωνισμός Χριστουγεννιάτικης Λεμονάδας Τρι 4 Ιαν 2011 - 12:10 | |
| πεστε βρε μαιρη μου......διαβαζα τις ιστοριες και ηθελα να κλαψω χριστουγεννιατικα......καποιος που να ειχε τον εντουαρτ ζωντανο δεν υπηρχε......
ηταν πολυ ωραιες ολες οι ιστοριες,γεματες συναισθημα και ρομαντισμο αλλα μεσα στο κλαμα...... | |
|
| |
Zafrina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 2311 Registration date : 05/05/2009
Forks Student Profile Team: Amazonians Special ability: Project Thoughts
| |
| |
maraki12 Twilight Human
Ηλικία : 27 Τόπος : κάπου εκεί έξω... Αριθμός μηνυμάτων : 11 Registration date : 07/01/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Ψηφοφορία - Διαγωνισμός Χριστουγεννιάτικης Λεμονάδας Παρ 7 Ιαν 2011 - 20:28 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ψηφοφορία - Διαγωνισμός Χριστουγεννιάτικης Λεμονάδας Κυρ 9 Ιαν 2011 - 12:58 | |
| Μισώ το Χάπι Εντ παντού, πάντως έλιωσα στο γέλιο όταν η WQ είπε: "Ο ένας σκότωσε τον Έντουαρντ, ο άλλος τον έστειλε στον πόλεμο, η τρίτη τον έκανε φάντασμα που δεν ξαναήρθε ποτέ!" Τέλειο! ;ρ | |
|
| |
| Ψηφοφορία - Διαγωνισμός Χριστουγεννιάτικης Λεμονάδας | |
|