Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
τρεχα γυρευε δηλαδη.. θα το ξεχασουμε εντελως για πανω απο ενα χρονο... ενταξει η ιστορια ψιλοολοκληρωνεται και ανοιγει αλλο κεφαλαιο... αλλα αν το τραβηξει και αλλο θα γινει βαρετο....
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Δηλαδή το άγγελοι 4 θα βγει μάλλον Οκτώβριο του 2012; Σε ένα χρόνο.. Το καθυστερούν υπερβολικά πολύ!
Eκτός πάλι αν το βγάλει σε συνεργασία με το εξωτερικό ταυτόχρονα... Θα δείξει...Πάντως δεν τον είδα και ενημέρωμενο..Σοκ έπαθαν όταν τους είπαν στο facebook ότι τον Μάρτιο δεν θα έχει καν κυκλοφορήσει στην Αμερική αρα δεν γίνεται να βγει...Τους ρωτάγαν κιόλας πότε θα βγει και η απάντηση ήταν το '12, εντωμεταξυ διαβάστε κάτι άλλο από τον πλούσιο κατάλογο μας...Τρέχα γύρευε...Δεν το περίμενα αυτό από ένα τόσο μεγάλο εκδοτικό...
Rosemarie Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηράκλειο Αριθμός μηνυμάτων : 1164 Registration date : 27/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Shield Against Mental Attacks
Χτες πήρα το 3ο και σημερα άρχισα το διάβασμά του είμαι στη μέση... μέχρι στιγμής μ αρέσει! Όσο αφορά το επόμενο υπομονή!!! Όποτε βγει θα μας ενημερώσουν!
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Bγήκε επίσημα το εξώφυλλο του τέταρτου και τελευταίου βιβλίου της σειράς με τίτλο έκσταση....Ουαου...Μόλις το είδα έμεινα με ανοιχτό το στόμα...Το εξώφυλλο του πρώτου βιβλίου ήταν πανέμορφο από τα πιο όμορφα εξώφυλλα που είχα δει. Του δεύτερου ήταν κατώτερο και του τρίτου ακόμη κατώτερο....Αλλά αυτό...Πολύ ανώτερο και από το πρώτο....Ουαου...Το μόνο που θα ήθελα λίγο πιο φυσικό είναι τα μαλλιά αλλά κατα τα αλλά είναι πανέμορφο...
evi The Volturi
Bγήκε επίσημα το εξώφυλλο του τέταρτου και τελευταίου βιβλίου της σειράς με τίτλο έκσταση....Ουαου...Μόλις το είδα έμεινα με ανοιχτό το στόμα...Το εξώφυλλο του πρώτου βιβλίου ήταν πανέμορφο από τα πιο όμορφα εξώφυλλα που είχα δει. Του δεύτερου ήταν κατώτερο και του τρίτου ακόμη κατώτερο....Αλλά αυτό...Πολύ ανώτερο και από το πρώτο....Ουαου...Το μόνο που θα ήθελα λίγο πιο φυσικό είναι τα μαλλιά αλλά κατα τα αλλά είναι πανέμορφο...
ΟΚ το βιβλίο απλά τα σπάει....
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Το εξωφυλλο του τεταρτου ειναι φανταστικο! Με διαφορα το καλυτερο απο ολα!! Το τελευταιο εξωφυλλο δεν μου αρεσε καθολου,ηταν παρα πολυ αδυνατο το μοντελο και καπου δεν μου εδενε καλα.Ηταν υπερβολικα ψευτικο το αποτελεσμα. Επισης δεν ξερω αν το προσεξατε...τα προηγουμενα βιβλια ηταν σκοτεινα και η κοπελα φορουσε παντα μαυρα ενω αυτο ειναι πιο <φωτεινο>σαν χρωμα και φοραει ασπρα. Βεβαια την παρασταση που απεικονιζεται δεν την λες ακριβως αισιοδοξη αλλα με τα αλλα εχει διαφορα.Σου μεταδιδει παντως αγωνια!!
frozen New Moon Victim
Ηλικία : 26 Τόπος : Στην αγκαλιά του Andy μου! <3 Αριθμός μηνυμάτων : 234 Registration date : 11/07/2011
Πάντα είχα ένα θεματάκι με τη Λους.Δεν ξέρω πάντα τη ζήλευα! Μου την έσπαγε τρομερά όταν διάβαζα:"Την μαύρη άβυσσο των μαλλιών της" Πάντα ήθελα να έχω μαύρα μαλλιά και λευκό δέρμα και μόλις είδα το εξώφυλλο του πρώτου από τότε άρχισα να τη ζηλεύω!Το βιβλίο τέλειο όμως!!!!
Rosemarie Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηράκλειο Αριθμός μηνυμάτων : 1164 Registration date : 27/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Shield Against Mental Attacks
Όχι τέσσερα είναι και θα βγει και ένα πέμπτο το όποιο θα έχει μέσα μικρές ιστορίες....Το εξώφυλλο του βγήκε σήμερα και είναι άθλιο....Απίστευτα πρόχειρο και το πράσινο με το μαύρο....