| Άγγελοι-Λορεν Κέιτ | |
|
+42Thalia Nelly deathlysilence alexandra13 nantiaki_twilight 4 ever Dalia mariana20 dark violet LizaStef valia 32 AspaKorth frozen xrysanthi twilightFOREVER panagiota di1996 demona1986 kaci marina vampire_freak !!!twilight!!! justnina22 evac T-NM-E-BD SilverMusk athina WhiteQueen Fallen Angel scarlet rose almighty Nantia Hale_Biers ΕΡΗ magica mR.Geo vikaki21 niki broken angel evi Bitten Pillows Bella07 sandra21 Kimberly Rosemarie Cullen 46 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ Σαβ 23 Ιουν 2012 - 12:05 | |
| | |
|
| |
valia 32 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 45 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 593 Registration date : 05/04/2012
| Θέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ Σαβ 23 Ιουν 2012 - 13:36 | |
| το εχω παραγγειλει και περιμενω να μου ερθει για να το ξεκινησω | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ Σαβ 23 Ιουν 2012 - 15:36 | |
| | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ Πεμ 19 Ιουλ 2012 - 15:42 | |
| Ο ουρανός έχει μαυρίσει από φτερά…
Όπως η άμμος κυλάει στην κλεψύδρα, έτσι και ο χρόνος τρέχει για τη Λους και τον Ντάνιελ. Για να εμποδίσουν τον Λούσιφερ να διαγράψει το παρελθόν, πρέπει να βρουν το μέρος στη Γη όπου έπεσαν οι άγγελοι.
Σκοτεινές δυνάμεις τους κυνηγούν και ο Ντάνιελ δεν ξέρει αν μπορεί πια να ζει για να χάνει τη Λους ξανά και ξανά. Στην επική μάχη που θα δοθεί θα χαθούν ζωές, θα γίνουν μεγάλες θυσίες και θα καταστραφούν καρδιές.
Και ξαφνικά η Λους ξέρει τι πρέπει να συμβεί. Διότι η μοίρα της ήταν συνδεδεμένη με κάποιον άλλο και όχι τον Ντάνιελ. Η κατάρα αφορά αυτήν – και την αγάπη που η ίδια παραμέρισε. Η επιλογή που θα κάνει τώρα είναι το μόνο πράγμα που έχει σημασία.
Ποιος θα κερδίσει τη Λους;
Το τέταρτο και τελευταίο μέρος της σειράς ΑΓΓΕΛΟΙ. Ο Παράδεισος δεν μπορεί να περιμένει.ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ Πεμ 19 Ιουλ 2012 - 15:43 | |
| Στην ωρα του θα το βγαλουν... | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
| Θέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ Πεμ 19 Ιουλ 2012 - 15:51 | |
| Όντως μία χαρά. Δύο-τρεις μήνες μετά το ξένο. Το εξώφυλλο είναι τόσο όμορφο | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ Πεμ 19 Ιουλ 2012 - 15:55 | |
| | |
|
| |
valia 32 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 45 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 593 Registration date : 05/04/2012
| Θέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ Πεμ 19 Ιουλ 2012 - 15:55 | |
| ναι εχει πολυ ωραιο εξωφυλλο οπως και τα αλλα και η περιληψη μου εχει κινησει την περιεργεια | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ Πεμ 19 Ιουλ 2012 - 16:21 | |
| Το τελευταιο ειναι οποτε δεν ειναι κατι καινουριο...απλως θα ειναι το τελος της ιστοριας. | |
|
| |
mariana20 Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 348 Registration date : 01/02/2012
| Θέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ Πεμ 19 Ιουλ 2012 - 17:36 | |
| - Παράθεση :
- Σκοτεινές δυνάμεις τους κυνηγούν και ο Ντάνιελ δεν ξέρει αν μπορεί πια να ζει για να χάνει τη Λους ξανά και ξανά. Στην επική μάχη που θα δοθεί θα χαθούν ζωές, θα γίνουν μεγάλες θυσίες και θα καταστραφούν καρδιές.
Τον Καμ και τον Ρόλαντ να μην μου πειράξουν μόνο!! Τον Ρόλαντ τον συμπάθησα στον έρωτα όταν διάβασα τη δική του ιστορία.Τον Καμ τον συμπαθώ από το πρώτο βιβλίο. - Παράθεση :
- Και ξαφνικά η Λους ξέρει τι πρέπει να συμβεί. Διότι η μοίρα της ήταν συνδεδεμένη με κάποιον άλλο και όχι τον Ντάνιελ. Η κατάρα αφορά αυτήν – και την αγάπη που η ίδια παραμέρισε. Η επιλογή που θα κάνει τώρα είναι το μόνο πράγμα που έχει σημασία.
Συγνώμη θα την πω την κακία μου..δηλαδή όλα αυτά γίνονται εξαιτίας της?????? ο άλλος βασανίζεται αιώνες τώρα γιατί νομίζει ότι αυτός φταίει για την κατάρα και τελικά η υπεύθυνη είναι η Λους γιατί δεν δέχτηκε τη μοίρα της??/ Ποίος στο καλό είναι ο άλλος??? αποφάσισα να μην το διαβάσω στα αγγλικά,μάλλον θα περιμένω αλλά η περίληψη δεν είναι άσχημη,αν και εντάξει δεν είναι από τις αγαπημένες μου σειρές αλλά αφού το ξεκίνησα θα το τελειώσω..το εξώφυλλο το αγαπώ. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ Πεμ 19 Ιουλ 2012 - 17:50 | |
| Γενικα η Λους ειναι λιγο χαζογκομενα...δεν ξερω τοσο πολυ μονο αυτη και η Ταλι μου την δινουν...μονο τον εαυτο της κοιταει και ολα γυρω της γυρνανε... | |
|
| |
mariana20 Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 348 Registration date : 01/02/2012
| Θέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ Πεμ 19 Ιουλ 2012 - 21:49 | |
| - evi έγραψε:
- Γενικα η Λους ειναι λιγο χαζογκομενα...δεν ξερω τοσο πολυ μονο αυτη και η Ταλι μου την δινουν...μονο τον εαυτο της κοιταει και ολα γυρω της γυρνανε...
συμφωνώ | |
|
| |
dark violet New Moon Victim
Ηλικία : 31 Αριθμός μηνυμάτων : 200 Registration date : 20/12/2011
| Θέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ Παρ 20 Ιουλ 2012 - 1:11 | |
| εμένα πέρα από αυτές που λέτε μου την σπάει και η ζόι από τον οίκο της νύχτας! χαίρομαι πάντως για το άγγελοι είναι από τις λίγες σειρές του ψυχογιού που μου αρέσουν αρκετά! | |
|
| |
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ Παρ 20 Ιουλ 2012 - 1:51 | |
| ανυπομονώ να το διαβασω!!!! το τελευταίο βιβλίο, και δεν αναφέρομαι στον ερωτα, με μπέρδεψε απιστευτα!!!! εκει που νόμιζα ότι κάτι κατάλαβα το έχασα πάλι!!!! αντε να βγει να δούμε τι θα γίνει!!! εν τω μεταξύ εαν δεν καταλήξει με τον Ντάνιελ θα είναι τελείως ανόητο!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ Παρ 20 Ιουλ 2012 - 2:19 | |
| Με αυτον θα μεινει....φαινεται και απο το τελος του τρια.... | |
|
| |
mariana20 Eclipse Bitten
| Θέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ Παρ 20 Ιουλ 2012 - 21:02 | |
| - dark violet έγραψε:
- εμένα πέρα από αυτές που λέτε μου την σπάει και η ζόι από τον οίκο της νύχτας!
χαίρομαι πάντως για το άγγελοι είναι από τις λίγες σειρές του ψυχογιού που μου αρέσουν αρκετά! Σωστά είναι και η Ζόι!!! άλλη αυτή!!!!μερικές φορές θέλεις να χτυπήσεις το κεφάλι σου στον τοίχο με αυτά που κάνει Λογικά αυτοί οι δύο μαζί θα καταλήξουν,τώρα δεν ξέρω τί θα κάνει με τους άλλους χαρακτήρες,αν θα τους κρατήσει όλους ζωντανούς ή θα σκοτώσει κάποιους. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ Παρ 20 Ιουλ 2012 - 21:09 | |
| Η Ζοι ειναι πολυ πιο ζωο απο την Λους.... | |
|
| |
dark violet New Moon Victim
Ηλικία : 31 Αριθμός μηνυμάτων : 200 Registration date : 20/12/2011
| Θέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ Σαβ 21 Ιουλ 2012 - 0:40 | |
| και μ'αρέσει που συνέχεια όλοι λένε ότι τάχα η ζόι είναι η εκλεκτή η διαφορετική αυτή που θα φέρει την αλλαγή η ώριμη κτλ....ναί πολύ ώριμο να βγαίνει με 3 ταυτοχρόνως και να μην μπορεί να διαλέξει! ούτε η Λούς είναι και το καλύτερο άτομο αλλά όχι και σαν την ζόι! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ Σαβ 21 Ιουλ 2012 - 1:48 | |
| Η Λους ειναι οτι να ναι αλλα τον Ντανιελ τον αγαπαει...η αλλη εχει 300 γκομενους οι μισοι πεθαινουν κι οτι απεμεινε κερατωνει τον ενα με τον αλλον... | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
| Θέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ Πεμ 30 Αυγ 2012 - 1:16 | |
| - twilightFOREVER έγραψε:
Ο ουρανός έχει μαυρίσει από φτερά…
Όπως η άμμος κυλάει στην κλεψύδρα, έτσι και ο χρόνος τρέχει για τη Λους και τον Ντάνιελ. Για να εμποδίσουν τον Λούσιφερ να διαγράψει το παρελθόν, πρέπει να βρουν το μέρος στη Γη όπου έπεσαν οι άγγελοι.
Σκοτεινές δυνάμεις τους κυνηγούν και ο Ντάνιελ δεν ξέρει αν μπορεί πια να ζει για να χάνει τη Λους ξανά και ξανά. Στην επική μάχη που θα δοθεί θα χαθούν ζωές, θα γίνουν μεγάλες θυσίες και θα καταστραφούν καρδιές.
Και ξαφνικά η Λους ξέρει τι πρέπει να συμβεί. Διότι η μοίρα της ήταν συνδεδεμένη με κάποιον άλλο και όχι τον Ντάνιελ. Η κατάρα αφορά αυτήν – και την αγάπη που η ίδια παραμέρισε. Η επιλογή που θα κάνει τώρα είναι το μόνο πράγμα που έχει σημασία.
Ποιος θα κερδίσει τη Λους;
Το τέταρτο και τελευταίο μέρος της σειράς ΑΓΓΕΛΟΙ. Ο Παράδεισος δεν μπορεί να περιμένει.
ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ. Επιτέλους! Αμαν πια αυτό το πράγμα να τα αργούνε! Πα΄λι καλα που ειχαν βγάλει το ανθολογιο Ερωτας και μας γλυκαναν τηνν αναμονη! | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ Πεμ 30 Αυγ 2012 - 1:48 | |
| Τα κοιτούσα σήμερα όλα αυτά μαζί μαζεμένα σε μια γωνιά και σκέφτηκα δεν υπάρχει πρόβλημα σίγουρα κάποια στιγμή θα τα δανειστώ | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ Πεμ 30 Αυγ 2012 - 2:47 | |
| Τιποτα δεν εμεινα τον Οκτωβρη βγαινει και το τελευταιο...αντε να δουμε παλι τι ηλιθιοτητα θα κανει η Λους.... | |
|
| |
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
| Θέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ Παρ 31 Αυγ 2012 - 2:47 | |
| Μη μου πεις ότι αυτή η σειρά θα είναι σαν τους Αθάνατους και θα κάθομαι να βρίζω την Λους σαν την Έβερ ?! Ελεος!!!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ Παρ 31 Αυγ 2012 - 3:07 | |
| Η Λους τουβλο απο τα λιγα.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ Παρ 31 Αυγ 2012 - 22:17 | |
| Κατάλαβα... Δως μου Θεέ δύναμη όταν κι αν το ξεκινήσω... | |
|
| |
| Άγγελοι-Λορεν Κέιτ | |
|