| Σχόλια:"Broken Tango" | |
|
+9hlhtwilightmania ROBELINA daisyalicecullen xrysanthi ed<3 LITSA0089 demi cullen twilightsagaddicted Emy+Robert 13 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Σχόλια:"Broken Tango" Σαβ 15 Ιαν 2011 - 22:56 | |
| Για την καινούρια μου ιστορία "Broken Tango", μπορείτε να αφήνετε τα σχόλιά σας -θετικά & αρνητικά- εδώ! Ελπίζω να την απολαύσετε! Το πρώτο κεφάλαιο έχει ήδη αναρτηθεί! Αδημονώ να ακούσω τη γνώμη σας! | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχόλια:"Broken Tango" Σαβ 15 Ιαν 2011 - 23:05 | |
| ερμιονη μου για αλλη μια φορα καταφερες να με μαγεψεις και μονο απο το 1ο κεφαλαιο.!!πωπ μπραβο στην μπελλα γι ολα αυτα που καταφερε.!πραγματικα ειναι τοσο δυνατη και τη συμπαθησα πολυ.!!και η αλις απαιχτη..!!τελεια φιλη.!!!νομιζει οτι η ιστορια σου θα μας καθηλωσει..!!ανυπομονω για τη συνεχεια.!! ΥΓ:το τραγουδι εναι ενα απο τ αγαπημενα μ!!τυχαιο.?δεν νομιζω.!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια:"Broken Tango" Σαβ 15 Ιαν 2011 - 23:14 | |
| | |
|
| |
demi cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2219 Registration date : 03/08/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια:"Broken Tango" Σαβ 15 Ιαν 2011 - 23:15 | |
| | |
|
| |
LITSA0089 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 1402 Registration date : 14/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια:"Broken Tango" Σαβ 15 Ιαν 2011 - 23:19 | |
| Κοριτσάκι μου Μπράβο σου αγάπη μου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Γράφεις πολύ ωραία και ρομαντικά Περιμένουμε συνέχεια και από τις δύο σου ιστορίες , για να μην ξεχνιόμαστε Και το τραγουδάκι σου φοβερό! Σου στέλνω την αγάπη μου μ ενα αρκούδι-ας το πούμε καλύτερα γλυκούλι αρκουδάκι- Δεν είναι σκέτη γλύκα? | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια:"Broken Tango" Σαβ 15 Ιαν 2011 - 23:26 | |
| Ερμινονακι μου γλυκο , Εχω να πω πολλα για την καινουρια σου ιστορια. Ας ξεκινησω απο το τραγουδι , απο τα αγαπημενα μου κομματια... Και μονο οταν το ειδα στην αρχη της ιστοριας σου , λεω ωχ τι ''αριστουργημα'' να με περιμενει παλι. Και ναι επαληθευσες τα λογια μου. Αποτυπωσες με τοση δεξιοτεχνια την ζωη της Μπελλας. Που αν και μεγαλος ο προλογος δεν με κουρασε καθολου , με μαγνιτησε σε σημειο που να μην σηκωνω τα ματια μου , ουτε να βαριεμαι. Τα αντικρουομενα συναισθηματα της Μπελλας τα σκιαγραφησες με τον καλυτερο τροπο. Αρχισα και εγω να αισθανομαι οτι και εκεινη. Ειδικα σε αυτο το σημειο ---> Όχι…δεν θα σε αφήσω να καταστρέψεις ό,τι πάλεψα να αποκτήσω…Κατάλαβες;… Δεν θα σου το επιτρέψω…!, ψέλλιζα μέσα από τα δάκρυα που ξεχύνονταν σαν πλημμύρα ακατάπαυστα. Θα συνεχίσω…θα δώσω όλο τον εαυτό μου προκειμένου να ολοκληρώσω, να πετύχω το στόχο μου…Κανείς δεν θα με εμποδίσει…Κατάλαβες; Θα τα καταφέρω… Επισης χαρηκα που συναντησε ενα τοσο αισιοδοξο ανθρωπο στην σχολη , σαν την Αλις. Αυτο πιστευω ηταν το καλυτερο για την Μπελλα. Οι διαλογοι ηταν πολυ ωριμα γραμμενοι και φαινεται οτι δουλεψες αρκετα πανω στην ιστορια. Χωρις επαναλαμβανομενο λεξιλογιο. Τι να σου πω αγαπη μου , σταθερα λατρευω τις ιστοριες σου. Πραγματικα ''Κεντας'' Με ξεκουραζει ο τροπος γραφης σου... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια:"Broken Tango" Σαβ 15 Ιαν 2011 - 23:36 | |
| Δήμητρά μου, χάρηκα πολύ πολύ πολύ που σου άρεσε και η πλοκή ως εδώ, αλλά και ο τίτλος!!! Ευχαριστώ επίσης, πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια!!! Θα φροντίσω να είναι συγκλονιστική η εμφάνιση του Έντουαρντ!!! Λιτσάκι μου όμορφο, πρώτα-πρώτα να σε ευχαριστήσω τόοοοοοοοοοοοοοσο πολύ κι εσένα για τα θετικά σου λόγια!!! Είσαι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!! Χίιιιιιιιιιιιιιιιιλια ευχαριστώ καλό μου!!! Το αρκουδάκι είναι...τ-έ-λ-ε-ι-ο!!! Σ'ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Σου στέλνω κι εγώ, εκτός της αγάπης μου , ένα δωράκι (σκέψου τι θες να έχει μέσα και θα το έχει!!! ) κι ένα γλυκούλι φιλάκι! Μαρινάκι μου, με συγκίνησες, το πιστεύεις??? Δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω! Σε ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά και ψυχή για τα εξαίσια λόγια σου! Δε φαντάζεσαι πώς νιώθω και πόσο μα πόσο σε ευχαριστώ γλυκιά μου! Πραγματικά, συγκινήθηκα! Ενθουσιάστηκα επίσης με το σχόλιό σου που είναι μοναδικό!!! Για τα συναισθήματα που λες, ήθελα να δώσω ένταση στο τι συνέβαινε στη ζωή της κι ελπίζω να βγήκε σωστά! και πάλι, πολύ πολύ πολύυυυυυυυυ αγάπη μου!!!!!!! | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια:"Broken Tango" Σαβ 15 Ιαν 2011 - 23:42 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια:"Broken Tango" Σαβ 15 Ιαν 2011 - 23:45 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια:"Broken Tango" Σαβ 15 Ιαν 2011 - 23:52 | |
| Σε ευχαριστώ Ερμιονάκι μου και εσύ να μην ευχαριστείς την αλήθεια είπα. Ένα λούτρινο σκυλάκι θα μου άρεσε αφου πιάσαμε τα λούτρινα πολύ γλυκό!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια:"Broken Tango" Σαβ 15 Ιαν 2011 - 23:56 | |
| | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια:"Broken Tango" Κυρ 16 Ιαν 2011 - 0:07 | |
| Εμυ μου τι να σου πω που να μην σου έχω πει ήδη???? εμένα το έργο σου με μάγεψε με το που άκουσα την μουσική και ήξερα απο την αρχή ότι θα ήταν εκπληκτικό και δεν έπεσα έξω, απο την πρώτη στιγμή που το διάβασα είχε τόσο συγκίνηση τόσο συναίσθημα τόσο πάθος και αγώνα για ζωή και όνειρα που με έκανες να παρασυρθώ σε κάθε σκηνή της πλοκής της ιστορίας σου συνέχισε την καλή δουλειά και περιμένουμε σύντομα συνέχεια που είμαι σίγουρη ότι θα μας καθηλώσει | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια:"Broken Tango" Κυρ 16 Ιαν 2011 - 0:12 | |
| | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια:"Broken Tango" Κυρ 16 Ιαν 2011 - 0:13 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια:"Broken Tango" Κυρ 16 Ιαν 2011 - 0:15 | |
| | |
|
| |
daisyalicecullen Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : London <3 Αριθμός μηνυμάτων : 373 Registration date : 01/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια:"Broken Tango" Κυρ 16 Ιαν 2011 - 3:16 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια:"Broken Tango" Κυρ 16 Ιαν 2011 - 9:49 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια:"Broken Tango" Κυρ 16 Ιαν 2011 - 14:10 | |
| | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια:"Broken Tango" Κυρ 16 Ιαν 2011 - 14:30 | |
| λοιπν θελω να ζητησω ενα μεγαλο συγνωμη που δεν ειχα διαβασει αυτη την υπεροχη ιστορια για λλαη μια φορα μας κατεπληξες και πιστευω οτι θα συνεχοσει και ακομα καλυτερα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια:"Broken Tango" Κυρ 16 Ιαν 2011 - 14:36 | |
| | |
|
| |
hlhtwilightmania New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Κορυδαλλός Αριθμός μηνυμάτων : 193 Registration date : 18/10/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια:"Broken Tango" Κυρ 16 Ιαν 2011 - 16:44 | |
| φα-ντα-στη-κή....δεν έχω λόγια.........η καινούργια σου ιστορία είναι άπαιχτη...... ξετρελάθηκα.....ο τρόπος γραφής σου είναι τόσο τέλειος.... πιστεύω θα έχουμε συνέχεια σύντομα έτσι?? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια:"Broken Tango" Κυρ 16 Ιαν 2011 - 19:44 | |
| | |
|
| |
sisaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| |
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια:"Broken Tango" Κυρ 16 Ιαν 2011 - 20:38 | |
| | |
|
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια:"Broken Tango" Κυρ 16 Ιαν 2011 - 21:10 | |
| | |
|
| |
| Σχόλια:"Broken Tango" | |
|