Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Σχόλια:"Broken Tango" I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Σχόλια:"Broken Tango" I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Σχόλια:"Broken Tango" I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Σχόλια:"Broken Tango" I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Σχόλια:"Broken Tango" I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Σχόλια:"Broken Tango" I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Σχόλια:"Broken Tango" I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Σχόλια:"Broken Tango" I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Σχόλια:"Broken Tango" I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Σχόλια:"Broken Tango" I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
    Quote of the Week
    "Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
    Character of the Week
    Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
    Νοέμβριος 2024
    ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930 
    ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
    Bella & Edward Playlist
    Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
    Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Σχόλια:"Broken Tango"

Πήγαινε κάτω 
    +9
    hlhtwilightmania
    ROBELINA
    daisyalicecullen
    xrysanthi
    ed<3
    LITSA0089
    demi cullen
    twilightsagaddicted
    Emy+Robert
    13 απαντήσεις
    Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3  Επόμενο
    ΣυγγραφέαςΜήνυμα
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος
    Αριθμός μηνυμάτων : 4680
    Registration date : 22/08/2010

Forks Student Profile
    Team: Edward - Bella Edward - Bella
    Special ability Special ability: Mind Reading

Σχόλια:"Broken Tango" Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: Σχόλια:"Broken Tango"   Σχόλια:"Broken Tango" I_icon_minitimeΣαβ 15 Ιαν 2011 - 22:56

Για την καινούρια μου ιστορία "Broken Tango", μπορείτε να αφήνετε τα σχόλιά σας -θετικά & αρνητικά- εδώ! Ελπίζω να την απολαύσετε! Το πρώτο κεφάλαιο έχει ήδη αναρτηθεί! Αδημονώ να ακούσω τη γνώμη σας! Σχόλια:"Broken Tango" 906998
    Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
    twilightsagaddicted
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    twilightsagaddicted

Θηλυκό Κριός
    Τόπος : Λάρισα
    Αριθμός μηνυμάτων : 3767
    Registration date : 07/03/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια:"Broken Tango"   Σχόλια:"Broken Tango" I_icon_minitimeΣαβ 15 Ιαν 2011 - 23:05

ερμιονη μου για αλλη μια φορα καταφερες να με μαγεψεις και μονο απο το 1ο κεφαλαιο.!!πωπ μπραβο στην μπελλα γι ολα αυτα που καταφερε.!πραγματικα ειναι τοσο δυνατη και τη συμπαθησα πολυ.!!και η αλις απαιχτη..!!τελεια φιλη.!!!νομιζει οτι η ιστορια σου θα μας καθηλωσει..!!ανυπομονω για τη συνεχεια.!!Σχόλια:"Broken Tango" 474941
    ΥΓ:το τραγουδι εναι ενα απο τ αγαπημενα μ!!τυχαιο.?δεν νομιζω.!!!
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια:"Broken Tango"   Σχόλια:"Broken Tango" I_icon_minitimeΣαβ 15 Ιαν 2011 - 23:14

Αχ Φενιούλα μου, αλήθεια σου άρεσε?
    Σ' ευχαριστώ τόσο μα τόσο μα τόσο πολύ γλυκιά μου!!! Σχόλια:"Broken Tango" 34442 Σχόλια:"Broken Tango" 98735 Σχόλια:"Broken Tango" 34442 Σχόλια:"Broken Tango" 98735 Σχόλια:"Broken Tango" 34442
    Χίλια ευχαριστώ για τα υπέροχα σχόλιά σου!!! kiss kiss kiss Χαίρομαι πάρα πολύ! Σχόλια:"Broken Tango" 382268
    Το τραγούδι κι εμένα μου αρέσει πολύ!!! Τυχαίο??? Δε νομίζω ούτε κι εγώ!!! giggle
    demi cullen
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    demi cullen

Θηλυκό Σκορπιός
    Τόπος : αθηνα
    Αριθμός μηνυμάτων : 2219
    Registration date : 03/08/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια:"Broken Tango"   Σχόλια:"Broken Tango" I_icon_minitimeΣαβ 15 Ιαν 2011 - 23:15

εμυ εμυ εμυ μολισ τελειωσα την αναγνωση!!!ασ ξεκινησουμε απο το τιτλο που ωραιοσ και σε προιδεαζει οτι εχουμε να δουμε πολυ χορο!τωρα για την μπελλα στη αρχη την λυπηθηκα που με την οικογενεια τησ δεν τα πηγαινε καλα που η μητερα τησ δεν ενδιαφεροταν για αυτη και ο πατερασ τησ δεν την αφηνε να γινει χορευτρια και κοιτουσε μονο την επιχειρηση του..αλλα μετα χαρηκα πολυ για αυτη που καταφερε και μπηκε σε αυτη τη σχολη χορου και εκανε τ ονειρο τησ πραγματικοτητα....οσο για την αλισ τι να πω παντα μεγαλοκαρδη κ ευγενικη !!!!!!!!ανυπομωνω για τη συνεχεια και την εμφανηση του εντουαρτ....κατι μου λεει οτι θα ειναι συγκλονιστικη!! Σχόλια:"Broken Tango" 201917 Σχόλια:"Broken Tango" 201917 Σχόλια:"Broken Tango" 201917 Σχόλια:"Broken Tango" 201917 Σχόλια:"Broken Tango" 201917 Σχόλια:"Broken Tango" 474941 Σχόλια:"Broken Tango" 474941
    LITSA0089
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 1402
    Registration date : 14/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια:"Broken Tango"   Σχόλια:"Broken Tango" I_icon_minitimeΣαβ 15 Ιαν 2011 - 23:19

Κοριτσάκι μου kiss Μπράβο σου Σχόλια:"Broken Tango" 201917 αγάπη μου Σχόλια:"Broken Tango" 34442
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Σχόλια:"Broken Tango" 474941
    Γράφεις πολύ ωραία Σχόλια:"Broken Tango" 98735 και ρομαντικά Σχόλια:"Broken Tango" 737142
    Περιμένουμε συνέχεια Σχόλια:"Broken Tango" 868134 και από τις δύο σου ιστορίες Σχόλια:"Broken Tango" 577643 , για να μην ξεχνιόμαστε Wink
    Και το τραγουδάκι σου φοβερό! Σχόλια:"Broken Tango" 388681
    Σου στέλνω την αγάπη μου μ ενα αρκούδι-ας το πούμε καλύτερα γλυκούλι αρκουδάκι- Σχόλια:"Broken Tango" 836390 Δεν είναι σκέτη γλύκα? Smile
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος
    Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα...
    Αριθμός μηνυμάτων : 3200
    Registration date : 27/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια:"Broken Tango"   Σχόλια:"Broken Tango" I_icon_minitimeΣαβ 15 Ιαν 2011 - 23:26

Ερμινονακι μου γλυκο ,

Εχω να πω πολλα για την καινουρια σου ιστορια. Cool Cool

Ας ξεκινησω απο το τραγουδι , απο τα αγαπημενα μου κομματια...
    Και μονο οταν το ειδα στην αρχη της ιστοριας σου , λεω ωχ τι ''αριστουργημα''
    να με περιμενει παλι. Wink Wink Wink

Και ναι επαληθευσες τα λογια μου. Σχόλια:"Broken Tango" 201917
    Αποτυπωσες με τοση δεξιοτεχνια την ζωη της Μπελλας. Που αν και μεγαλος ο προλογος
    δεν με κουρασε καθολου , με μαγνιτησε σε σημειο που να μην σηκωνω τα ματια μου , ουτε να βαριεμαι. Σχόλια:"Broken Tango" 31995 Σχόλια:"Broken Tango" 31995 Σχόλια:"Broken Tango" 31995

Τα αντικρουομενα συναισθηματα της Μπελλας τα σκιαγραφησες με τον καλυτερο τροπο. Αρχισα και εγω να αισθανομαι οτι και εκεινη.
    Ειδικα σε αυτο το σημειο ---> Όχι…δεν θα σε αφήσω να καταστρέψεις ό,τι πάλεψα να αποκτήσω…Κατάλαβες;…
    Δεν θα σου το επιτρέψω…!, ψέλλιζα μέσα από τα δάκρυα που ξεχύνονταν σαν πλημμύρα ακατάπαυστα. Θα συνεχίσω…θα δώσω όλο τον εαυτό μου προκειμένου να ολοκληρώσω, να πετύχω το στόχο μου…Κανείς δεν θα με εμποδίσει…Κατάλαβες; Θα τα καταφέρω…Σχόλια:"Broken Tango" 98735

Επισης χαρηκα που συναντησε ενα τοσο αισιοδοξο ανθρωπο στην σχολη , σαν την Αλις. Αυτο πιστευω ηταν το καλυτερο για την Μπελλα. Οι διαλογοι ηταν πολυ ωριμα γραμμενοι και φαινεται οτι δουλεψες αρκετα πανω στην ιστορια. Χωρις επαναλαμβανομενο λεξιλογιο. Σχόλια:"Broken Tango" 201917 Σχόλια:"Broken Tango" 906998 Σχόλια:"Broken Tango" 201917 Σχόλια:"Broken Tango" 906998

Τι να σου πω αγαπη μου , σταθερα λατρευω τις ιστοριες σου. Πραγματικα ''Κεντας''
    Με ξεκουραζει ο τροπος γραφης σου... Σχόλια:"Broken Tango" 465227 kiss kiss kiss
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια:"Broken Tango"   Σχόλια:"Broken Tango" I_icon_minitimeΣαβ 15 Ιαν 2011 - 23:36

Δήμητρά μου, χάρηκα πολύ πολύ πολύ που σου άρεσε και η πλοκή ως εδώ, αλλά και ο τίτλος!!!
    Σχόλια:"Broken Tango" 174341 Σχόλια:"Broken Tango" 174341 Σχόλια:"Broken Tango" 174341 Σχόλια:"Broken Tango" 174341
    Ευχαριστώ επίσης, πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια!!! kiss huggie kiss huggie kiss
    Θα φροντίσω να είναι συγκλονιστική η εμφάνιση του Έντουαρντ!!! boogie boogie boogie

Λιτσάκι μου όμορφο, πρώτα-πρώτα να σε ευχαριστήσω τόοοοοοοοοοοοοοσο πολύ κι εσένα για τα θετικά σου λόγια!!! Σχόλια:"Broken Tango" 388681 Σχόλια:"Broken Tango" 388681 Σχόλια:"Broken Tango" 388681
    Είσαι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!! Σχόλια:"Broken Tango" 98735 Σχόλια:"Broken Tango" 98735 Σχόλια:"Broken Tango" 98735 Χίιιιιιιιιιιιιιιιιλια ευχαριστώ καλό μου!!! Σχόλια:"Broken Tango" 382268
    Το αρκουδάκι είναι...τ-έ-λ-ε-ι-ο!!! Σ'ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Σχόλια:"Broken Tango" 630836
    Σου στέλνω κι εγώ, εκτός της αγάπης μου Σχόλια:"Broken Tango" 737142 , ένα δωράκι Σχόλια:"Broken Tango" 498323 (σκέψου τι θες να έχει μέσα και θα το έχει!!!Wink ) κι ένα γλυκούλι φιλάκι! kiss

Μαρινάκι μου, Σχόλια:"Broken Tango" 773164 με συγκίνησες, το πιστεύεις??? Σχόλια:"Broken Tango" 34442 Σχόλια:"Broken Tango" 34442 Σχόλια:"Broken Tango" 34442
    Δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω! Σε ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά και ψυχή για τα εξαίσια λόγια σου! Δε φαντάζεσαι πώς νιώθω και πόσο μα πόσο σε ευχαριστώ γλυκιά μου! Σχόλια:"Broken Tango" 773164 Πραγματικά, συγκινήθηκα! Σχόλια:"Broken Tango" 382268 Σχόλια:"Broken Tango" 382268 Σχόλια:"Broken Tango" 382268 Ενθουσιάστηκα επίσης με το σχόλιό σου που είναι μοναδικό!!!kiss kiss kiss kiss kiss
    Για τα συναισθήματα που λες, ήθελα να δώσω ένταση στο τι συνέβαινε στη ζωή της κι ελπίζω να βγήκε σωστά!
    Σχόλια:"Broken Tango" 691711 Σχόλια:"Broken Tango" 691711 Σχόλια:"Broken Tango" 691711 και πάλι, πολύ πολύ πολύυυυυυυυυ αγάπη μου!!!!!!! Σχόλια:"Broken Tango" 382268
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος
    Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα...
    Αριθμός μηνυμάτων : 3200
    Registration date : 27/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια:"Broken Tango"   Σχόλια:"Broken Tango" I_icon_minitimeΣαβ 15 Ιαν 2011 - 23:42

Μια χαρα βγηκε Ερμιονακι μου!!!
    Παρακαλω , την αληθεια ειπα.... kiss kiss

Σχόλια:"Broken Tango" 382268 Σχόλια:"Broken Tango" 34442 Σχόλια:"Broken Tango" 34442 Σχόλια:"Broken Tango" 34442
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια:"Broken Tango"   Σχόλια:"Broken Tango" I_icon_minitimeΣαβ 15 Ιαν 2011 - 23:45

Σχόλια:"Broken Tango" 382268 Σχόλια:"Broken Tango" 34442 Σχόλια:"Broken Tango" 382268 Σχόλια:"Broken Tango" 34442 Σχόλια:"Broken Tango" 382268 !!!
    Ευχαριστώ πάρα πολύ! Χαίρομαι πολύ πολύ γλυκιά μου! Σχόλια:"Broken Tango" 98735 Σχόλια:"Broken Tango" 98735 Σχόλια:"Broken Tango" 98735
    LITSA0089
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια:"Broken Tango"   Σχόλια:"Broken Tango" I_icon_minitimeΣαβ 15 Ιαν 2011 - 23:52

Σε ευχαριστώ Ερμιονάκι μου και εσύ να μην ευχαριστείς την αλήθεια είπα.
    Ένα λούτρινο σκυλάκι θα μου άρεσε αφου πιάσαμε τα λούτρινα πολύ γλυκό!!
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια:"Broken Tango"   Σχόλια:"Broken Tango" I_icon_minitimeΣαβ 15 Ιαν 2011 - 23:56

Ναι Λιτσάκι μου!!! kiss kiss kiss
    Αφού θέλεις σκυλάκι λούτρινο, οκ!!! Wink Απλά δεν το έχουμε στις φατσούλες να δούμε πώς θα είναι! giggle Δεν πειράζει όμως, αρκεί να είναι γλυκούλι!!! Smile Smile Smile
    xrysanthi
    The Volturi
    xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς
    Τόπος : Αθήνα
    Αριθμός μηνυμάτων : 8719
    Registration date : 08/11/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια:"Broken Tango"   Σχόλια:"Broken Tango" I_icon_minitimeΚυρ 16 Ιαν 2011 - 0:07

Εμυ μου τι να σου πω που να μην σου έχω πει ήδη????

εμένα το έργο σου με μάγεψε με το που άκουσα την μουσική και ήξερα απο την αρχή ότι θα ήταν εκπληκτικό

και δεν έπεσα έξω, απο την πρώτη στιγμή που το διάβασα είχε τόσο συγκίνηση τόσο συναίσθημα τόσο πάθος και αγώνα για ζωή και όνειρα που με έκανες να παρασυρθώ σε κάθε σκηνή της πλοκής της ιστορίας σου

συνέχισε την καλή δουλειά και περιμένουμε σύντομα συνέχεια που είμαι σίγουρη ότι θα μας καθηλώσει kiss Σχόλια:"Broken Tango" 150320 Σχόλια:"Broken Tango" 201917 Σχόλια:"Broken Tango" 388681
    http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/p/blog-page_10.html
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια:"Broken Tango"   Σχόλια:"Broken Tango" I_icon_minitimeΚυρ 16 Ιαν 2011 - 0:12

Χρυσάνθη μου, το ξέρεις πως σε ευχαριστώ πάρα πάρα πάρα πολύ!!! kiss kiss kiss kiss
    Οι καταπληκτικές ιδέες σου και συμβουλές σου με βοήθησαν τόσο πολύ!!! huggie huggie
    Μέρος αυτής της ιστορίας είναι δικό σου!!! Σχόλια:"Broken Tango" 98735 Σχόλια:"Broken Tango" 98735 Σχόλια:"Broken Tango" 98735 Σχόλια:"Broken Tango" 98735
    Σχόλια:"Broken Tango" 691711 Σχόλια:"Broken Tango" 620541 Σχόλια:"Broken Tango" 691711 Σχόλια:"Broken Tango" 620541 Σχόλια:"Broken Tango" 691711
    xrysanthi
    The Volturi
    xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς
    Τόπος : Αθήνα
    Αριθμός μηνυμάτων : 8719
    Registration date : 08/11/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια:"Broken Tango"   Σχόλια:"Broken Tango" I_icon_minitimeΚυρ 16 Ιαν 2011 - 0:13

kiss kiss kiss μόνο την ιδέα έβαλα εσύ έχεις κάνει όλη την δουλειά και θα χαρώ να σε βοηθήσω και στα υπόλοιπα κεφάλαια που θα έρθουν Σχόλια:"Broken Tango" 465227 Σχόλια:"Broken Tango" 465227 Σχόλια:"Broken Tango" 465227
    http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/p/blog-page_10.html
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια:"Broken Tango"   Σχόλια:"Broken Tango" I_icon_minitimeΚυρ 16 Ιαν 2011 - 0:15

Σχόλια:"Broken Tango" 691711 Σχόλια:"Broken Tango" 691711 Σχόλια:"Broken Tango" 691711 πολύ πολύ πολύ για όλα!!! Σχόλια:"Broken Tango" 34442 Σχόλια:"Broken Tango" 98735 Σχόλια:"Broken Tango" 34442 Σχόλια:"Broken Tango" 98735 Σχόλια:"Broken Tango" 34442
    Σχόλια:"Broken Tango" 382268 Σχόλια:"Broken Tango" 616544 Σχόλια:"Broken Tango" 382268 Σχόλια:"Broken Tango" 616544 Σχόλια:"Broken Tango" 382268
    daisyalicecullen
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    daisyalicecullen

Θηλυκό Σκορπιός
    Τόπος : London <3
    Αριθμός μηνυμάτων : 373
    Registration date : 01/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια:"Broken Tango"   Σχόλια:"Broken Tango" I_icon_minitimeΚυρ 16 Ιαν 2011 - 3:16

Σχόλια:"Broken Tango" 868134 Σχόλια:"Broken Tango" 868134 Σχόλια:"Broken Tango" 868134 Σχόλια:"Broken Tango" 868134 Σχόλια:"Broken Tango" 868134 Σχόλια:"Broken Tango" 868134 Σχόλια:"Broken Tango" 868134 Σχόλια:"Broken Tango" 868134 Σχόλια:"Broken Tango" 868134 Σχόλια:"Broken Tango" 868134 Σχόλια:"Broken Tango" 868134 Σχόλια:"Broken Tango" 868134
    ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!!!ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ!!!ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝΝΝΝ?ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ!!!!! giggle
    ερμιονακι μου το πρωτο κεφαλαιο ηταν απλως συνταρακτικο!!!
    ο τροπος γραφης σου ειναι καταπληκτικος,εξαιρετικος.... Σχόλια:"Broken Tango" 474941 Σχόλια:"Broken Tango" 474941
    και ειμαι σιγουρη πως για αλλη μια φορα η ιστορια σου 8α 3εσκισει! Σχόλια:"Broken Tango" 98735 Σχόλια:"Broken Tango" 98735 Σχόλια:"Broken Tango" 98735 Σχόλια:"Broken Tango" 98735 Σχόλια:"Broken Tango" 98735 Σχόλια:"Broken Tango" 98735
    ανυπομονω να δω την συνεχεια αγαπακι!!!
    Σχόλια:"Broken Tango" 382268 Σχόλια:"Broken Tango" 34442 Σχόλια:"Broken Tango" 382268 Σχόλια:"Broken Tango" 34442
    LITSA0089
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια:"Broken Tango"   Σχόλια:"Broken Tango" I_icon_minitimeΚυρ 16 Ιαν 2011 - 9:49

Emy+Robert έγραψε:
    Ναι Λιτσάκι μου!!! kiss kiss kiss
    Αφού θέλεις σκυλάκι λούτρινο, οκ!!! Wink Απλά δεν το έχουμε στις φατσούλες να δούμε πώς θα είναι! giggle Δεν πειράζει όμως, αρκεί να είναι γλυκούλι!!! Smile Smile Smile

Κάτι βρήκα αν και δεν είναι λούτρινο
    Σπόιλερ:
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια:"Broken Tango"   Σχόλια:"Broken Tango" I_icon_minitimeΚυρ 16 Ιαν 2011 - 14:10

Μαργαριτούλα μου, σε ΥΠΕΡευχαριστώ για το υπέροχο και ενθαρρυντικό σχόλιό σου! Σχόλια:"Broken Tango" 382268
    Σχόλια:"Broken Tango" 691711 Σχόλια:"Broken Tango" 691711 Σχόλια:"Broken Tango" 691711 τόοοοοοοοοοσο πολύ που πάντοτε με στηρίζεις αγαπούλα μου!
    Σχόλια:"Broken Tango" 34442 Σχόλια:"Broken Tango" 98735 Σχόλια:"Broken Tango" 34442 Σχόλια:"Broken Tango" 98735 Σχόλια:"Broken Tango" 34442

Λιτσάκι μου, δεν πειράζει που δεν είναι λούτρινο! Είναι πανέμορφο και πολύ πολύ γλυκούλι! Αυτό είναι το δώρο μου λοιπόν! kiss kiss kiss
    ROBELINA
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
    Τόπος : ΑΘΗΝΑ
    Αριθμός μηνυμάτων : 5931
    Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια:"Broken Tango"   Σχόλια:"Broken Tango" I_icon_minitimeΚυρ 16 Ιαν 2011 - 14:30

λοιπν θελω να ζητησω ενα μεγαλο συγνωμη που δεν ειχα διαβασει αυτη την υπεροχη ιστορια για λλαη μια φορα μας κατεπληξες και πιστευω οτι θα συνεχοσει και ακομα καλυτερα
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια:"Broken Tango"   Σχόλια:"Broken Tango" I_icon_minitimeΚυρ 16 Ιαν 2011 - 14:36

Ελινάκι μου, μη ζητάς συγγνώμη καλό μου! Χθες την πόσταρα! Wink

Σε ευχαριστώ πάααααααααρα πάααααααααρα πολύ για τα καλά σου λόγια!
    kiss huggie kiss huggie kiss

Ελπίζω να είναι αντάξια των προσδοκιών σας η συνέχεια! Σχόλια:"Broken Tango" 98735 Σχόλια:"Broken Tango" 98735 Σχόλια:"Broken Tango" 98735
    hlhtwilightmania
    New Moon Victim
    New Moon Victim
    hlhtwilightmania

Θηλυκό Ζυγός
    Τόπος : Κορυδαλλός
    Αριθμός μηνυμάτων : 193
    Registration date : 18/10/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια:"Broken Tango"   Σχόλια:"Broken Tango" I_icon_minitimeΚυρ 16 Ιαν 2011 - 16:44

φα-ντα-στη-κή....δεν έχω λόγια.........η καινούργια σου ιστορία είναι άπαιχτη......
    ξετρελάθηκα.....ο τρόπος γραφής σου είναι τόσο τέλειος....
    πιστεύω θα έχουμε συνέχεια σύντομα έτσι?? Σχόλια:"Broken Tango" 201917 Σχόλια:"Broken Tango" 201917
    Σχόλια:"Broken Tango" 691689 Σχόλια:"Broken Tango" 474941
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια:"Broken Tango"   Σχόλια:"Broken Tango" I_icon_minitimeΚυρ 16 Ιαν 2011 - 19:44

Ηλιάνα μου, σ'ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ καλή μου!!! Σχόλια:"Broken Tango" 174341 Σχόλια:"Broken Tango" 174341 Σχόλια:"Broken Tango" 174341
    Θα κάνω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα! Θα γράψω το 3ο κεφάλαιο και μετά θα ποστάρω το 2ο!!!
    Σχόλια:"Broken Tango" 620541 Σχόλια:"Broken Tango" 691711 Σχόλια:"Broken Tango" 620541 Σχόλια:"Broken Tango" 691711 Σχόλια:"Broken Tango" 620541
    sisaki
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    sisaki

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : Fanficland
    Αριθμός μηνυμάτων : 2140
    Registration date : 14/07/2010

Forks Student Profile
    Team: Jasper - Alice Jasper - Alice
    Special ability Special ability: Inflict Pain with Thoughs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια:"Broken Tango"   Σχόλια:"Broken Tango" I_icon_minitimeΚυρ 16 Ιαν 2011 - 20:21

Ερμιονακι μου δεν ξερεις πόση αγωνια ειχα απο το πρωι που μου ειπες οτι ανεβασες κεφαλαιο! Πραγματικα εχω μεινει με το στομα ανοιχτο! Δεν μπορω να κρυψω τον ενθουσιασμο μου! Δεν ξερω τι να πρωτοσχολιασω. Ο τροπος που περιγραφεις τα συναισθηματα και γενικα την ατμοσφαιρα γυρω ειναι τοσο ομορφος και...και δεν εχω λογια.\
    ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!!! kiss kiss kiss
    Μπραβο σου καλουλα μου!!!! Σχόλια:"Broken Tango" 201917 Σχόλια:"Broken Tango" 201917 Σχόλια:"Broken Tango" 201917 Συνεχισε ετσι!!!!
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια:"Broken Tango"   Σχόλια:"Broken Tango" I_icon_minitimeΚυρ 16 Ιαν 2011 - 20:38

Σισσάκι μου, αγαπούλα μου, καλό μου, τι να πω? Χίιιιιιιιιλια ευχαριστώ!!!
    Σχόλια:"Broken Tango" 98735 Σχόλια:"Broken Tango" 382268 Σχόλια:"Broken Tango" 98735 Σχόλια:"Broken Tango" 382268 Σχόλια:"Broken Tango" 98735
    Πάντοτε με στηρίζεις, με ενθαρρύνεις κι είσαι δίπλα μου!!! kiss kiss kiss
    Fay1765
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Fay1765

Θηλυκό Καρκίνος
    Τόπος : Θεσσαλονίκη
    Αριθμός μηνυμάτων : 1516
    Registration date : 04/06/2009

Forks Student Profile
    Team: Volturi Volturi

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια:"Broken Tango"   Σχόλια:"Broken Tango" I_icon_minitimeΚυρ 16 Ιαν 2011 - 21:10

Να 'μαι κι εγώ!

Τόσο διαφορετικό και μακράν καλύτερο από το "Εγώ θα σε μάθω να υποκρίνεσαι κι εσύ θα μ'αγαπάς".Δε θέλω να κάνω συγκρίσεις γιατί κάθε έργο είναι διαφορετικό.Μου φαίνεται ότι σε αυτό δούλεψες περισσότερο,ειλικρινά νόμιζα πως ο συγγραφέας δεν ήσουν εσύ.Ήταν μια πιο ώριμη σκέψη,μια πιο μελετημένη απόδοση.

Αν και το στοιχείο μου είναι το θέατρο,ναι,μου άρεσε περισσότερο το "Broken Tango".Είναι τάνγκο,λατρεύω το τάνγκο αν και δυστυχώς δεν ξέρω να χορεύω σχεδόν καθόλου.

Επιτέλους,καλά σχόλια απο μένα!Τα εννοώ.Είμαι σίγουρη ότι θα κολλήσω και με αυτό το δημιούργημά σου!Θυμάμαι που έλεγες ότι εδώ θα δούμε πολύ διαφορετικά δοσμένους τους χαρακτήρες του Έντουαρντ και της Μπέλλα.Τι άλλο να σου πω;Με αιφνιδίασες,με εξέπληξες,με έκανες να τρίβω τα μάτια μου! Σχόλια:"Broken Tango" 201917 Σχόλια:"Broken Tango" 201917 Σχόλια:"Broken Tango" 201917 Σχόλια:"Broken Tango" 201917 Σχόλια:"Broken Tango" 201917 Σχόλια:"Broken Tango" 201917 Σχόλια:"Broken Tango" 201917 Σχόλια:"Broken Tango" 201917 Σχόλια:"Broken Tango" 201917

Σχόλια:"Broken Tango"
    Επιστροφή στην κορυφή 
    Σελίδα 1 από 3Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3  Επόμενο
     Παρόμοια θέματα
    -

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
    Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: Σχόλια για Fanfictions-
    Μετάβαση σε: