| Σχόλια:"Broken Tango" | |
|
+9hlhtwilightmania ROBELINA daisyalicecullen xrysanthi ed<3 LITSA0089 demi cullen twilightsagaddicted Emy+Robert 13 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια:"Broken Tango" Τετ 26 Ιαν 2011 - 21:48 | |
| | |
|
| |
Stella Sunlight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 837 Registration date : 04/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Σχόλια:"Broken Tango" Τετ 26 Ιαν 2011 - 21:55 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια:"Broken Tango" Τετ 26 Ιαν 2011 - 22:01 | |
| Δεν με πιέζεις Στέλλα μου καθόλου! Η αλήθεια είναι πως σκέφτομαι λιγάκι τη συνέχεια. Όπως ξέρεις, έχασα τα αρχεία του υπολογιστή και μαζί μισό κεφάλαιο από το 3ο κεφάλαιο που είχα γράψει, άρα θέλει να το ξαναγράφω! Και επίσης έχω και την άλλη ιστορία που και από εκείνη έχασα μισό κεφάλαιο και λέω να επιδωθώ σε εκείνη τώρα στην αρχή γιατί έχω να βάλω ένα μήνα κεφάλαιο! Πάντως θα φροντίσω να μην το αργήσω πολύ! Συγγνώμη, αλλά έτυχαν έτσι οι αναποδιές και πήγα πίσω... | |
|
| |
Stella Sunlight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 837 Registration date : 04/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Project Thoughts
| |
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια:"Broken Tango" Τετ 26 Ιαν 2011 - 22:07 | |
| | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια:"Broken Tango" Σαβ 29 Ιαν 2011 - 20:41 | |
| γλυκια μου τωρα καταφερα να διαβασω τα κεφαλαιακια και μπορω να πω οτι ηταν υπεροχα....μια πολυ καλη αρχη για μια υπεροχη ιστορια....πολυ στεναχωρηθηκα με την σταση των γονιων της μπελλα απεναντι της αλλα πραγματικαι φαινεται πολυ πεισματαρα και ικανη να φερει τους στοχους της εις περαν....το λεξιλογιο σου και ο τροπος γραφης σου ειναι αναλαφρος και πολυ σωστος εκει που πρεπει εχεις βελτιωθει παρα πολυ ερμιονη μου.....χιλια μπραβο ειμαι σιγουρη οτι θα μας καταπληξεις για αλλη μια φορα......περιμενουμε με αγωνια την συνεχεια ελπιζουμε να μην αργησει γιατι μας εχεις αφησει σε πολυ κρισιμο σημειο.....αυτος ο αντρας ειναι μηπως ο εντι.....??εχω απορια...... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια:"Broken Tango" Σαβ 29 Ιαν 2011 - 20:54 | |
| | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια:"Broken Tango" Πεμ 3 Φεβ 2011 - 21:21 | |
| εχεις δικιο γλυκια μου αν πεις θα κοψεις ολη την αγωνια και την γοητεια του κειμενου σου οποτε περιμενουμε καρτερικα την συνεχεια απο οποια ιστορια απο τις δυο μπορεις αλλωστε ειναι και οι 2 υπεροχες και τις εχεις αφησεις σε κρισιμο σημειο....αγωνιουμε..... | |
|
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια:"Broken Tango" Πεμ 3 Φεβ 2011 - 21:22 | |
| Ερμιονάκι,πότε θα έχουμε νέο κεφάλαιο? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια:"Broken Tango" Πεμ 3 Φεβ 2011 - 21:27 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια:"Broken Tango" Πεμ 3 Φεβ 2011 - 21:28 | |
| Οκ,αρκεί που έδωσες σημείο ζωής!Θα περιμένουμε! | |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια:"Broken Tango" Κυρ 10 Απρ 2011 - 20:06 | |
| Μετά από πολύ καιρό έχω έτοιμο το 3ο κεφάλαιο από το "Broken Tango". Εύχομαι το αποτέλεσμα να σας ικανοποιήσει και να σας αρέσει! Περιμένω με πολλή πολλή αγωνία τα σχόλιά σας! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια:"Broken Tango" Κυρ 10 Απρ 2011 - 20:14 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια:"Broken Tango" Κυρ 10 Απρ 2011 - 20:21 | |
| Αχ!Καλό!Το ευχαριστήθηκα! Δεν έχω χρόνο για σχόλια,το μόνο που θα πω είναι ότι η τελευταία σκηνή μου θύμησε κάτι απο Step up 3...Τέλειο κεφάλαιο,μπράβο.Θα τα πούμε άλλη φορά! | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια:"Broken Tango" Κυρ 10 Απρ 2011 - 20:32 | |
| Ερμιονακι μου ηρθα για σχολιακια Καλα τι γινεται;Αυτος ο Τζεικομπ θα ξεπεταγεται απο παντου; Μηπως του ειπε κανεις οτι εχουμε ορεξη να βλεπουμε την φατσα του; Κ νομιζα οτι αυτος που κοιταζε η Μπελλα ηταν ο Εντουαρντ !! - Σπόιλερ:
Είχα πολύ καιρό να πω δυνατά αυτό το όνομα. ΠαρΆ όλα αυτά όμως ήταν βαθιά ριζωμένο μέσα μου, ένα όνομα που δεν είχα διαγράψει στιγμή από το μυαλό μου.
Τι να της πω τωρα με αυτα τα λογια;ΕΛΕΟΣ βρε Μπελλα Εμεινε και το σπιτι της,ολα μαζι και συζητησανε...Πως να αντεξω τοσο Τζεικομπ μαζεμενα; Την φιλησε κι ολας ο αθεοφοβος,τι να του πεις τωρα!Ευκαιρια να μην χασει... Τα λογια της Αλις εκει που εφυγε ο Τζεικομπ ΦΟΒΕΡΑ και περα ως περα αληθινα! Και τωρα ηρθε η ΩΡΑ για να σε ΣΥΓΧΑΡΩ για αυτη την ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΘΕΙΚΗ εμφανιση του ΕΝΤΟΥΑΡΝΤ απ'οτι καταλαβα αυτος ηταν στο τελος!!! - Σπόιλερ:
Δύο μάτια που δεν ξεκολλούσαν στιγμή από επάνω μου, δύο χείλη που η γραμμή τους ήταν ανασηκωμένη ελαφρά σχηματίζοντας ένα χαμόγελο και...μία κάμερα που ήταν στραμμένη προς το μέρος μου.
Ποιον αλλο θα μπορουσες να περιγραφεις τοσο ωραια και γλυκα! Η επιλογη του τραγουδιου,ολα τα λεφτα!Μου εφτιαξε την διαθεση... Γλυκια μου οσο για την γραφη σου ξερεις οτι δεν εχω να πω τιποτα!Παλι με εξεπληξες με την δεξιοτεχνια σου να περιγραφεις τοσο καλα προσωπα και καταστασεις...Και οι διαλογοι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια:"Broken Tango" Κυρ 10 Απρ 2011 - 21:15 | |
| καλα ερμιονακι μου μου ειχε λειψει πολυ αυτη η ιστορια !!!!!!!!!! απιστευτη συνεχεια και φαινεται οτι τον τζεικ τον αγαπα αλλα δεν μπορει ακομα να του δουθει !!!!!!!! αχ αυτος που την παρατηρει ειναι ο εντουαρτ με την καμερα ?? ε?? αχ ανυπομονω για την συνεχεια | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια:"Broken Tango" Κυρ 10 Απρ 2011 - 21:52 | |
| Κορίτσια μου, σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για τα σχόλιά σας!!!!! Χαχαχα! Χρυσάνθη μου, ονόματα δε λέμε οικογένειες δε θίγουμε??? Αναρωτιέμαι κι εγώ ποιος να είναι! Όσο για την Μπέλα, φάνηκαν πράγματι περισσότερα πράγματα γι αυτήν και στη συνέχεια, έχω σκοπό να δείξω κι άλλα σχετικά με τον χαρακτήρα της. Σ' ευχαριστώ τόσο πολύ για τα καλά σου λόγια και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ για την πολύτιμη βοήθειά σου!!!!!! Φαίη μου, χάρηκα πάρα πολύ που σου άρεσε!!! Η τελευταία σκηνή όντως, είναι από το Step up 3! Είναι η ταινία που μου γέννησε την ιδέα για το fanfic κι έτσι θα προσπαθήσω να εντάξω αρκετά στοιχεία από εκεί. Σ' ευχαριστώ πάααρα πολύ!!! Τα λέμε καλή μου! Μαρινάκι μου καλό, χίλια ευχαριστώ για το υπέροχο σχόλιό σου!!! Χαχαχα! Μεγάλη απέχθεια προς το πρόσωπο του Τζέικ βλέπω. Γιατί ο καημένος, τι σου έκανε? Όντως, το φιλί που πήγε να της δώσει στην αρχή ήταν το αποκορύφωμα, μετά όμως η Μπέλα του το ζήτησε! ¶ρα ως ένα βαθμό, δεν έφταιξε... Τα λόγια της ¶λις χαίρομαι πολύ που σου άρεσαν. Πραγματικά αυτά που έβαλα να πει τα πιστεύω κι εγώ η ίδια και μάλιστα προσπαθώ να τα εφαρμόζω κιόλας. Και τέλος...θα παραδεχτώ πως ναι! Χα! Είναι ο Έντουαρντ! Κάθε φορά που πρέπει να τον περιγράψω θέλω να βάλω ό,τι πιο όμορφο και μυστηριώδες γίνεται! Αχ... Μαρινάκι μου, και πάλι σ' ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου αγάπη μου!!! Ελινάκι μου, έκανα πολύ καιρό να ανεβάσω κεφάλαιο και ξέρω πως είμαι απαράδεκτη όμως έτυχαν διάφορα κι έμενα πίσω με τις ιστορίες. Τον αγαπάει τον Τζέικομπ...αλλά στόχος της είναι η Σχολή της όπως επισημαίνει πολλές φορές κι έχεις δίκιο πως δεν μπορεί να του δοθεί ολοκληρωτικά ακόμα. Ο γαλανομάτης...είναι ο Εντουαρντάκος... Ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ γλυκιά μου για τα καλά σου λόγια και για την ανταπόκρισή σου κάθε φορά!!! | |
|
| |
hlhtwilightmania New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Κορυδαλλός Αριθμός μηνυμάτων : 193 Registration date : 18/10/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια:"Broken Tango" Κυρ 10 Απρ 2011 - 23:01 | |
| Φανταστική,υπέροχη η συνέχεια...... ποιος να κρύβεται άραγε πίσω από την κάμερα???... περιμένω με αγωνία να δω τι θα γίνει... δεν έχω λόγια..γράφεις φανταστικά..... | |
|
| |
demi cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2219 Registration date : 03/08/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια:"Broken Tango" Κυρ 10 Απρ 2011 - 23:44 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια:"Broken Tango" Δευ 11 Απρ 2011 - 17:43 | |
| | |
|
| |
sisaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σχόλια:"Broken Tango" Πεμ 14 Απρ 2011 - 16:38 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια:"Broken Tango" Πεμ 14 Απρ 2011 - 19:14 | |
| | |
|
| |
| Σχόλια:"Broken Tango" | |