Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
    Quote of the Week
    "Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
    Character of the Week
    Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
    Νοέμβριος 2024
    ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930 
    ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
    Bella & Edward Playlist
    Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
    Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Σχόλια:"Broken Tango"

Πήγαινε κάτω 
    +9
    hlhtwilightmania
    ROBELINA
    daisyalicecullen
    xrysanthi
    ed<3
    LITSA0089
    demi cullen
    twilightsagaddicted
    Emy+Robert
    13 απαντήσεις
    Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3
    ΣυγγραφέαςΜήνυμα
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος
    Αριθμός μηνυμάτων : 4680
    Registration date : 22/08/2010

Forks Student Profile
    Team: Edward - Bella Edward - Bella
    Special ability Special ability: Mind Reading

Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια:"Broken Tango"   Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 26 Ιαν 2011 - 21:48

Στελλίτσα μου, σ' ευχαριστώ πολύ ψυχή μου! Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 465227 Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 465227 Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 465227
    Οι περιγραφές αλήθεια σου άρεσαν? Χαίρομαι πάρα πολύ, καθώς το δικό σου ταλέντο είναι καταπληκτικό! Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 34442 Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 34442 Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 34442

Σ' ευχαριστώ και πάλι καλή μου πάρα πάρα πολύ!!! Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 174341 Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 906998 Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 174341 Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 906998
    Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
    Stella Sunlight
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Stella Sunlight

Θηλυκό Αιγόκερως
    Τόπος : Θεσσαλονίκη
    Αριθμός μηνυμάτων : 837
    Registration date : 04/06/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Project Thoughts

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια:"Broken Tango"   Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 26 Ιαν 2011 - 21:55

Για να σου το λεω κατι θα ξερω Razz πραγματηκα χαιρομαι που γραφεις αυτη την ιστορια.... Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 34442 Και σε ευχαρηστω πολυ για τα καλα σου λογια Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 737142 .

Χωρης να σε πιεσω ποτε θα εχουμε συνεχεια ; Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 876749 Το σταματησες σε κρισημο σημειο και περημενω να δω τι θα γινει με αυτον τον αντρα και την Μπελλα... Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 174341
    http://stella-brokenheart-94.blogspot.com
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια:"Broken Tango"   Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 26 Ιαν 2011 - 22:01

Δεν με πιέζεις Στέλλα μου καθόλου! Η αλήθεια είναι πως σκέφτομαι λιγάκι τη συνέχεια. Όπως ξέρεις, έχασα τα αρχεία του υπολογιστή και μαζί μισό κεφάλαιο από το 3ο κεφάλαιο που είχα γράψει, άρα θέλει να το ξαναγράφω! Και επίσης έχω και την άλλη ιστορία που και από εκείνη έχασα μισό κεφάλαιο και λέω να επιδωθώ σε εκείνη τώρα στην αρχή γιατί έχω να βάλω ένα μήνα κεφάλαιο! Πάντως θα φροντίσω να μην το αργήσω πολύ! Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 465227 Συγγνώμη, αλλά έτυχαν έτσι οι αναποδιές και πήγα πίσω...
    Stella Sunlight
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Stella Sunlight

Θηλυκό Αιγόκερως
    Αριθμός μηνυμάτων : 837
    Registration date : 04/06/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Project Thoughts

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια:"Broken Tango"   Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 26 Ιαν 2011 - 22:06

Μην βιαζεσαι καθολου αγαπη μου με την ησυχια σου καταλαβαινω απολυτα θα περημενω οσο χρειαστει Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 334688 Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 876749
    http://stella-brokenheart-94.blogspot.com
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια:"Broken Tango"   Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 26 Ιαν 2011 - 22:07

Ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου!!! Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 34442 Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 616544 Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 34442 Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 616544 Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 34442
    i love edward 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος
    Τόπος : N.Λεσβου
    Αριθμός μηνυμάτων : 1266
    Registration date : 08/04/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια:"Broken Tango"   Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΣαβ 29 Ιαν 2011 - 20:41

γλυκια μου τωρα καταφερα να διαβασω τα κεφαλαιακια και μπορω να πω οτι ηταν υπεροχα....μια πολυ καλη αρχη για μια υπεροχη ιστορια....πολυ στεναχωρηθηκα με την σταση των γονιων της μπελλα απεναντι της αλλα πραγματικαι φαινεται πολυ πεισματαρα και ικανη να φερει τους στοχους της εις περαν....το λεξιλογιο σου και ο τροπος γραφης σου ειναι αναλαφρος και πολυ σωστος εκει που πρεπει εχεις βελτιωθει παρα πολυ ερμιονη μου.....χιλια μπραβο ειμαι σιγουρη οτι θα μας καταπληξεις για αλλη μια φορα......περιμενουμε με αγωνια την συνεχεια ελπιζουμε να μην αργησει γιατι μας εχεις αφησει σε πολυ κρισιμο σημειο.....αυτος ο αντρας ειναι μηπως ο εντι.....??εχω απορια......
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια:"Broken Tango"   Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΣαβ 29 Ιαν 2011 - 20:54

Αχ Μαράκι μου γλυκό, σ' ευχαριστώ πολύ πολύ για τα καλά σου λόγια! Όπως πάντα ακριβής και λεπτομέρης με υπέροχα σχόλια! kiss kiss kiss Είμαι πολύ χαρούμενη που σου άρεσε η ιστορία! Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 98735 Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 98735 Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 98735 Ελπίζω κι η συνέχεια εξισου! Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 34442 Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 34442
    Τώρα, για το αν είναι ο Εντι, δεν μπορώ να πω δυστυχώς... Neutral Συγγνώμη... Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 80711
    Ευχαριστώ και πάλι αγάπη!!! Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 174341 Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 465227 Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 174341 Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 465227
    i love edward 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος
    Τόπος : N.Λεσβου
    Αριθμός μηνυμάτων : 1266
    Registration date : 08/04/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια:"Broken Tango"   Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 3 Φεβ 2011 - 21:21

εχεις δικιο γλυκια μου αν πεις θα κοψεις ολη την αγωνια και την γοητεια του κειμενου σου οποτε περιμενουμε καρτερικα την συνεχεια απο οποια ιστορια απο τις δυο μπορεις αλλωστε ειναι και οι 2 υπεροχες και τις εχεις αφησεις σε κρισιμο σημειο....αγωνιουμε.....
    Fay1765
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Fay1765

Θηλυκό Καρκίνος
    Αριθμός μηνυμάτων : 1516
    Registration date : 04/06/2009

Forks Student Profile
    Team: Volturi Volturi
    Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια:"Broken Tango"   Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 3 Φεβ 2011 - 21:22

Ερμιονάκι,πότε θα έχουμε νέο κεφάλαιο?
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια:"Broken Tango"   Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 3 Φεβ 2011 - 21:27

Μαράκι μου, σ' ευχαριστώ και πάλι πάρα πάρα πολύ γλυκιά μου! Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 34442 Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 34442 Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 34442
    Κι ευχαριστώ για την κατανόηση! Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 174341 Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 174341

Φαίη μου, η συνέχεια..."γράφεται"! Wink Έχω περισσότερη έμπνευση γι αυτήν την ιστορία και νομίζω μέχρι τώρα αυτό το κεφάλαιο πάει καλά! Ελπίζω να μην αργήσει, αλλά δεν μπορώ να υποσχεθώ κάτι δυστυχως. Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 465227
    Fay1765
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Fay1765

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια:"Broken Tango"   Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 3 Φεβ 2011 - 21:28

Οκ,αρκεί που έδωσες σημείο ζωής!Θα περιμένουμε!
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια:"Broken Tango"   Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 3 Φεβ 2011 - 21:30

Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 691711 Φαίη μου! Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 620541
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια:"Broken Tango"   Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΚυρ 10 Απρ 2011 - 20:06

Μετά από πολύ καιρό έχω έτοιμο το 3ο κεφάλαιο από το "Broken Tango". Smile

Εύχομαι το αποτέλεσμα να σας ικανοποιήσει και να σας αρέσει! Smile

Περιμένω με πολλή πολλή αγωνία τα σχόλιά σας! Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 465227
    xrysanthi
    The Volturi
    xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς
    Τόπος : Αθήνα
    Αριθμός μηνυμάτων : 8719
    Registration date : 08/11/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια:"Broken Tango"   Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΚυρ 10 Απρ 2011 - 20:14

Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 201917 Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 201917 Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 201917
    απίστευτη συνέχεια... τα είχε όλα
    ιδίως το τέλος με τον χορό τι να λέμε
    κάποιος την παρακολουθεί και την τραβάει με κάμερα? Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 558691 ποιος να είναι άραγε??? Rolling Eyes ονόματα δεν λέμε οικογένειες δεν θίγουμε Razz Razz Razz
    μπράβο καρδιά μου... εμένα προσωπικά με αυτό το κεφάλαιο με έχεις καλύψει πλήρως... γιατί μέσα απο αυτό έμαθα πολλά περισσότερα για τον χαρακτήρα της Μπ και με έκανε να την καταλάβω περισσότερο huggie Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 150320 huggie
    http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/p/blog-page_10.html
    Fay1765
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Fay1765

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια:"Broken Tango"   Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΚυρ 10 Απρ 2011 - 20:21

Αχ!Καλό!Το ευχαριστήθηκα!
    Δεν έχω χρόνο για σχόλια,το μόνο που θα πω είναι ότι η τελευταία σκηνή μου θύμησε κάτι απο Step up 3...Τέλειο κεφάλαιο,μπράβο.Θα τα πούμε άλλη φορά!
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος
    Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα...
    Αριθμός μηνυμάτων : 3200
    Registration date : 27/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια:"Broken Tango"   Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΚυρ 10 Απρ 2011 - 20:32

Ερμιονακι μου ηρθα για σχολιακια Razz
    Καλα τι γινεται;Αυτος ο Τζεικομπ θα ξεπεταγεται απο παντου; Evil or Very Mad
    Μηπως του ειπε κανεις οτι εχουμε ορεξη να βλεπουμε την φατσα του; Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 730856 Κ νομιζα οτι αυτος που κοιταζε η Μπελλα ηταν ο Εντουαρντ Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 206202 !!
    Σπόιλερ:

Τι να της πω τωρα με αυτα τα λογια;ΕΛΕΟΣ βρε Μπελλα Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 945889 Εμεινε και το σπιτι της,ολα μαζι και συζητησανε...Πως να αντεξω τοσο Τζεικομπ μαζεμενα; giggle giggle Την φιλησε κι ολας ο αθεοφοβος,τι να του πεις τωρα!Ευκαιρια να μην χασει... Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 872396
    Τα λογια της Αλις εκει που εφυγε ο Τζεικομπ ΦΟΒΕΡΑ Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 201917 Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 201917 και περα ως περα αληθινα!

Και τωρα ηρθε η ΩΡΑ για να σε ΣΥΓΧΑΡΩ για αυτη την ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΘΕΙΚΗ εμφανιση Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 474941 Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 868134 του ΕΝΤΟΥΑΡΝΤ απ'οτι καταλαβα αυτος ηταν στο τελος!!!
    Σπόιλερ:
    Ποιον αλλο θα μπορουσες να περιγραφεις τοσο ωραια και γλυκα! Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 616544

Η επιλογη του τραγουδιου,ολα τα λεφτα!Μου εφτιαξε την διαθεση... Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 98735
    Γλυκια μου οσο για την γραφη σου ξερεις οτι δεν εχω να πω τιποτα!Παλι με εξεπληξες με την δεξιοτεχνια σου να περιγραφεις τοσο καλα προσωπα και καταστασεις...Και οι διαλογοι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 31995 Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 906998
    ROBELINA
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
    Τόπος : ΑΘΗΝΑ
    Αριθμός μηνυμάτων : 5931
    Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια:"Broken Tango"   Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΚυρ 10 Απρ 2011 - 21:15

καλα ερμιονακι μου μου ειχε λειψει πολυ αυτη η ιστορια !!!!!!!!!! απιστευτη συνεχεια και φαινεται οτι τον τζεικ τον αγαπα αλλα δεν μπορει ακομα να του δουθει !!!!!!!! αχ αυτος που την παρατηρει ειναι ο εντουαρτ με την καμερα ?? ε?? αχ ανυπομονω για την συνεχεια
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια:"Broken Tango"   Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΚυρ 10 Απρ 2011 - 21:52

Κορίτσια μου, σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για τα σχόλιά σας!!!!! Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 577643 Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 382268

Χαχαχα! Χρυσάνθη μου, ονόματα δε λέμε οικογένειες δε θίγουμε??? Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 403120
    Αναρωτιέμαι κι εγώ ποιος να είναι! Rolling Eyes giggle Όσο για την Μπέλα, φάνηκαν πράγματι περισσότερα πράγματα γι αυτήν και στη συνέχεια, έχω σκοπό να δείξω κι άλλα σχετικά με τον χαρακτήρα της.
    Σ' ευχαριστώ τόσο πολύ για τα καλά σου λόγια και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ για την πολύτιμη βοήθειά σου!!!!!! Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 34442 Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 98735 Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 616544 Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 465227 Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 465227 Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 906998

Φαίη μου, χάρηκα πάρα πολύ που σου άρεσε!!!huggie Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 174341
    Η τελευταία σκηνή όντως, είναι από το Step up 3! Είναι η ταινία που μου γέννησε την ιδέα για το fanfic κι έτσι θα προσπαθήσω να εντάξω αρκετά στοιχεία από εκεί. Wink Σ' ευχαριστώ πάααρα πολύ!!! Τα λέμε καλή μου! kiss huggie Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 616544

Μαρινάκι μου καλό, χίλια ευχαριστώ για το υπέροχο σχόλιό σου!!! Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 31995 Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 868134 Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 34442 Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 98735
    Χαχαχα! Μεγάλη απέχθεια προς το πρόσωπο του Τζέικ βλέπω. Γιατί ο καημένος, τι σου έκανε? Rolling Eyes Cool giggle Όντως, το φιλί που πήγε να της δώσει στην αρχή ήταν το αποκορύφωμα, μετά όμως η Μπέλα του το ζήτησε! Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 921765 ¶ρα ως ένα βαθμό, δεν έφταιξε... giggle
    Τα λόγια της ¶λις χαίρομαι πολύ που σου άρεσαν. kiss Πραγματικά αυτά που έβαλα να πει τα πιστεύω κι εγώ η ίδια και μάλιστα προσπαθώ να τα εφαρμόζω κιόλας. Smile
    Και τέλος...θα παραδεχτώ πως ναι! Χα! Είναι ο Έντουαρντ! Κάθε φορά που πρέπει να τον περιγράψω θέλω να βάλω ό,τι πιο όμορφο και μυστηριώδες γίνεται! Αχ... Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 150320
    Μαρινάκι μου, και πάλι σ' ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου αγάπη μου!!! Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 465227 Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 174341 Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 98735 Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 34442 kiss

Ελινάκι μου, έκανα πολύ καιρό να ανεβάσω κεφάλαιο και ξέρω πως είμαι απαράδεκτη όμως έτυχαν διάφορα κι έμενα πίσω με τις ιστορίες. Τον αγαπάει τον Τζέικομπ...αλλά στόχος της είναι η Σχολή της όπως επισημαίνει πολλές φορές κι έχεις δίκιο πως δεν μπορεί να του δοθεί ολοκληρωτικά ακόμα. Twisted Evil Ο γαλανομάτης...είναι ο Εντουαρντάκος... Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 876749 giggle
    Ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ γλυκιά μου για τα καλά σου λόγια και για την ανταπόκρισή σου κάθε φορά!!! kiss Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 465227 Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 906998 Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 174341
    hlhtwilightmania
    New Moon Victim
    New Moon Victim
    hlhtwilightmania

Θηλυκό Ζυγός
    Τόπος : Κορυδαλλός
    Αριθμός μηνυμάτων : 193
    Registration date : 18/10/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια:"Broken Tango"   Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΚυρ 10 Απρ 2011 - 23:01

Φανταστική,υπέροχη η συνέχεια...... Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 4947
    ποιος να κρύβεται άραγε πίσω από την κάμερα???... Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 500229
    περιμένω με αγωνία να δω τι θα γίνει...
    δεν έχω λόγια..γράφεις φανταστικά.....
    Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 31995
    demi cullen
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    demi cullen

Θηλυκό Σκορπιός
    Τόπος : αθηνα
    Αριθμός μηνυμάτων : 2219
    Registration date : 03/08/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια:"Broken Tango"   Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΚυρ 10 Απρ 2011 - 23:44

ερμιονη ερμιονη..τι τελειο χορταστικο κεφαλαιο ηταν αυτο!!!!!! Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 201917 Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 201917 αχ μου αρεσε παρα πολυ!!!και να σου πω μου ειχε λειψει παρα παρα παρα πολυ!!!εδωσεσ ρεστα!!!τελειο....στην αρχη περιμενα οτι θα ηταν ο εντ και ο οχι τζεικ με επιασεσ αδιαβαστη!! giggle lol! ελπιζω ο τυποσ με τη καμερα να ειναι ο εντ...αχ θελω πολυ να εμφανιστει στη ιστορια!!!δεν κρατιεμαι!!!μπραβο για αλλη μια φορα!!! Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 34442 Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 34442 Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 34442 Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 474941 Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 474941 Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 474941 Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 474941 Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 474941 Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 474941 Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 474941 Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 474941 Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 474941 Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 474941 Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 474941 Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 474941 Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 474941 Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 474941 Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 474941 Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 474941 Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 474941 Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 474941 Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 474941 Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 474941
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια:"Broken Tango"   Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 11 Απρ 2011 - 17:43

Κορίτσια σας ευχαριστώ όσο δεν φαντάζεστε για τα καλά σας λόγια!!!kiss Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 577643 kiss

Ηλιάνα μου, χαχα...ο...γαλανομάτης είναι το παιδί μας!!! giggle Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 98735
    Σ' ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ για το σχόλιό σου καλή μου!!! Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 34442 Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 98735 Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 616544 kiss
    Χαίρομαι πολύ πολύ που σου άρεσε!!!Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 174341 Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 465227 Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 174341

Δήμητρά μου, σε αιφνιδίασα? giggle Χεχε! Ο Τζέικομπ ήταν τελικά, όμως δεν μπορείτε να πείτε, κάτι είδαμε και για τον Έντουαρντ!!! Wink
    Σ' ευχαριστώ τόοοοοοσο πολύ για όλα!!! Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 34442 Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 465227 Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 174341 Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 906998 Για το ενδιαφέρον σου κάθε φορά, για τα καλά σου λόγια, για την ενθάρρυνση και τη στήριξη!!! kiss huggie kiss huggie kiss huggie kiss huggie
    sisaki
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    sisaki

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : Fanficland
    Αριθμός μηνυμάτων : 2140
    Registration date : 14/07/2010

Forks Student Profile
    Team: Jasper - Alice Jasper - Alice
    Special ability Special ability: Inflict Pain with Thoughs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια:"Broken Tango"   Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 14 Απρ 2011 - 16:38

Καλο μου εχουμε πολυ καιρο να τα πουμε ποσο μα ποσο πολυ μου ελλειψες!
    huggie huggie huggie
    Αν και λιγο καθυστερημενα το διαβασα το κεφαλαιο!!! Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 4947
    Καλα ηταν φοβερο! Δεν εχω λογια! Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 174341 Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 174341 Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 174341
    Ο Τζεικομπ Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 945889 καλα εκανε και εφυγε.....!
    giggle giggle giggle

Αχ η Αλις τι καλη!!! Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 34442
    Ακομη μια φορα θα σου πω το ποσο ωραια γραφεις!!!
    Μπραβο καλο μου!!! Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 201917 Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 98735 Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 201917 Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 98735 Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 201917
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια:"Broken Tango"   Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 14 Απρ 2011 - 19:14

Σισσάκι μου καλό... Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 34442 Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 34442 Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 98735 Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 34442 Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 34442 Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 98735
    Αχ σ' ευχαριστώ πολύ αγάπη μου για τα καλά σου λόγια!!! Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 616544

Χαχα! Χάρηκες που έφυγες ο Τζέικομπ, ε? giggle Πάντα θα θέλουμε την Μπέλα με τον Έντουαρντ... Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 150320

Και πάλι σ' ευχαριστώ τόοοοσο πολύ!!! Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 174341 Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 465227 Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 906998
    Ελπίζω να τα πούμε πολύ σύντομα!!! Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 620541 Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 620541 Σχόλια:"Broken Tango" - Σελίδα 3 620541

Σχόλια:"Broken Tango"
    Επιστροφή στην κορυφή 
    Σελίδα 3 από 3Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3
     Παρόμοια θέματα
    -

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
    Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: Σχόλια για Fanfictions-
    Μετάβαση σε: