| Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? | |
|
+132_gwgw_ xrysanthi AspaKorth Bella Marie Swan i love edward 2 Penny Cullen ROBELINA sandy forever annaval maraki27 demona1986 marina forever panagiota Kornilia PattinsonCullen Bitten Pillows Vanina kati athina Nick Cullen vale_twilight vickaki demi cullen sisaki pegulini patrob marina Rosemarie Cullen ntinaki MIKAELLA ed<3 Twilightlover96 twilightsagaddicted emi mimigk AnaroseCullen <3<3Ms.Kolina<3 evi ma.do pink Edwart JuliaCullen T-NM-E-BD vikaki21 Lizzy Cullen nantiaki_twilight 4 ever tinky Vampi elsa Aria_Bobby <3 evaki dora ~!Cristi!~ Jacob Black d@n@e twilight! matia* patrick Ashley Greene marinita_dark_vampire maro Jasper Hale fafoula1234 Morena NICKY mariap Kristen Stewart zina90 VLaSia =) bluesea linaki team edward silenceprincess Mrs.Cullen breeze of wolf twilightFOREVER thomi SpunK RansoM ren4itoy Fallen Angel an8i ~Rob-Patty~ dolores!! Stellouko twilightaholic# Fay1765 Ms Cullen Fotini vampyra hiddenfantasy M@rIa RobertForLife ΕΡΗ d&k anthian9 edward_20 Zafrina @Dark_Lord@ angepsi mariebella kanty maraki-twilightholic emma cullen pattinson kikina BELLA MARIE an8i_twilight ev@ki bedward__ Isabella21 maraki13_10 MiSs-->NtOuF* MagicViolin LizCullen Gωgω-Twilighter nessie Alexadruby the vampire annabell SilverMusk twilightergirl Mary Jane Dorian_Grey EternalQueen Rozmari Neri Irenaki DanaeCullen Princess April scarlet rose Ειrιnι Rozali87 WhiteQueen nasiatheslayer .::Ελευθερία::. 136 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Παρ 4 Σεπ 2009 - 15:22 | |
| | |
|
| |
mariap Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : Μαρουσι Αριθμός μηνυμάτων : 736 Registration date : 09/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Τετ 23 Σεπ 2009 - 13:47 | |
| Η πρώτη που με τρελανε στο εστιατοριο που της ειπε οτι δεν μπορει να μεινει αλλο μακρια της... Η δευτερη οταν χορευουν για πρωτη φορα στο δωματιο του το CLAIRE DE LUNA..και της λεει οτι θα την αναγκασει να μαθει... Η τριτη στο δεντρο πανω που ειναι τοσο κοντα και μιλανε κι ακουγεται η μουσική (απιστευτη) Και τεταρτη μετα το φιλί που της χαιδευει το προσωπο οταν κοιμαται και γυρναει και ξαπλώνει απνω του...ελεος | |
|
| |
NICKY Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 702 Registration date : 24/09/2009
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Πεμ 24 Σεπ 2009 - 18:42 | |
| δεν μπορω να ξεχωρισω ολη η ταινια ηταν σουπερ!!!!!!!!!βεβαια οπου φαινοταν ο εντουαρντ ηταν ακομα καλυτερα | |
|
| |
bluesea Eclipse Bitten
Ηλικία : 34 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 300 Registration date : 20/08/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Παρ 25 Σεπ 2009 - 18:39 | |
| [quote="mariap"]Η πρώτη που με τρελανε στο εστιατοριο που της ειπε οτι δεν μπορει να μεινει αλλο μακρια της... Η δευτερη οταν χορευουν για πρωτη φορα στο δωματιο του το CLAIRE DE LUNA..και της λεει οτι θα την αναγκασει να μαθει... Η τριτη στο δεντρο πανω που ειναι τοσο κοντα και μιλανε κι ακουγεται η μουσική (απιστευτη) Και τεταρτη μετα το φιλί που της χαιδευει το προσωπο οταν κοιμαται και γυρναει και ξαπλώνει απνω του...ελεος[/
όταν γυρίζει στον ύπνο της και ξαπλώνει πάνω του απλά σου κόβεται η ανάσα!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Kristen Stewart Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : London Αριθμός μηνυμάτων : 894 Registration date : 04/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Σαβ 26 Σεπ 2009 - 9:25 | |
| εμενα η αγαπημενη μου σκηνη ειναι στο τελος που της λεει δεν ειναι αρκετο να ζησεις μια ευτυχισμενη ζωη μαζι μου????αχχχχ!!!ελιωσα τοτε!!!!τι ωραια που ηταν! | |
|
| |
Morena Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 45 Τόπος : Κορυδαλλός Αριθμός μηνυμάτων : 1227 Registration date : 10/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Κυρ 11 Οκτ 2009 - 13:32 | |
| - scarlet rose έγραψε:
- Η σκηνη που την σωζει απο το τροχαιο(Μ΄αρεσει ο τροπος που την κοιταζει)
Η σκηνη στο Πορτ αντζελες και ειδικα εκει στο εστιατοριο που της λεει την θεϊκή ατακα : I don't have the strength to stay away from you anymore'' Η σκηνη του φιλιου Η σκηνη στο δασος εκει που του λεει οτι ξερει την αληθεια και πιο μετα εκει που την ρωταει τι σκεφτεται(μ'αρεσει ο τροπος που την πλησιαζει) Η σκηνη που της ρουφαει το δηλητηριο και γινεται το φλας μπακ(πολυ κλαμα) Και...η σκηνη που την φιλαει στο τελος!!! Αυτα!!!
Ρε σεις εχω κι αλλες!!Μια μια μου ερχονται στο μυαλο!!! Μ'άρεσει η σκηνη που της συστηνεται στην Βιολογια!!!Ειναι απιστευτα γοητευτικος εκει και μ'αρεσει να μελεταω τα βλεμματα τους! Και μ΄αρεσει και εκει στο στουντιο μπαλετου η στιγμη που την σηκωνει στα χερια του για να την παρει!!Της ζηταει συγνωμη και ολος ο πονος φαινεται στο προσωπο του!!Την σηκωνει με τετοια τρυφεροτητα που με συγκινει!
Αυτα!!(οριστικα αυτη την φορα) Νομίζω καλύπτομαι γενικά λατρεύω όλες τις σκηνές στις οποίες την κοιτάει με αυτό το απίστευο βλέμμα!!! ε για το φιλί τι να πω... νομίζω το βραβείο που πήραν τα λέει όλα... | |
|
| |
fafoula1234 New Moon Victim
Ηλικία : 32 Αριθμός μηνυμάτων : 242 Registration date : 26/09/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Κυρ 11 Οκτ 2009 - 14:16 | |
| εμένα μου αρέσουν: 1) η σκηνή που της δίχνει πως φαίνεται στον ήλιο 2) η σκηνή που την φιλάει στο δωμάτιο της 3) η σκηνή με το μπειζμπολ (και η αγαπημένη μου) 4) η σκηνή με το δηλητήριο (κι όπως είπε η scarlet rose πολύ κλάμα) 5) εκεί όπου ο Έντ σώζει την Μπέλα από τους βιαστές 6) και το τρακάρισμα στο σχολείο να πω και από τα τρέιλερ της νέας σελήνης? 1) εκεί όπου ο Τζέικ ζητάει στην Μπελα να μην φύγει (από το παράθυρο του αυτοκινήτου) 2) εκεί όπου η Μπέλα είναι στο νερό και βλέπει τον Έντουαρτ 3) όλη η σκηνή όπου ο Φέλιξ λέει "The girl is coming with us" 4) εκεί όπου ο Φέλιξ πλακώνει τον Έντουαρτ και σπάει τα σκαλοπάτια μπροστά από τους Βολτούρι (ναι, είμαι κακιά, το ξέρω ) 5) και φυσικά εκεί όπου η Μπέλα σώζει τον Έντουαρτ | |
|
| |
Jasper Hale Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : Cullen's House Αριθμός μηνυμάτων : 18 Registration date : 30/10/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Παρ 30 Οκτ 2009 - 21:39 | |
| εμενα μου αρεσουνε περισσοτερο οι σκηνες μπελλα-τζεικ!!! | |
|
| |
maro Eclipse Bitten
Ηλικία : 50 Τόπος : Ρέθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 307 Registration date : 14/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Παρ 30 Οκτ 2009 - 22:10 | |
| Όλες οι σκηνές με τον Έντουαρντ είναι τέλειες! Ιδίως το φιλί και η σκηνή στο δάσος , όταν η Μπέλλα του λέει ότι δεν έχει σημασία που είναι Βρυκόλακας κι εκείνος την πλησιάζει. | |
|
| |
edward_20 New Moon Victim
Ηλικία : 35 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 163 Registration date : 07/05/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Παρ 30 Οκτ 2009 - 22:13 | |
| εμενα η αγαπημενη μου σκηνη ειναι εκει που ο εντ λεει στην μπελλα "so the lion fell in love with the lamb!!!" | |
|
| |
fafoula1234 New Moon Victim
Ηλικία : 32 Αριθμός μηνυμάτων : 242 Registration date : 26/09/2009
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Παρ 30 Οκτ 2009 - 22:23 | |
| οοο, ναιιιι.... φοβερή σκηνή... | |
|
| |
marinita_dark_vampire Twilight Human
Ηλικία : 29 Τόπος : alex/polis Αριθμός μηνυμάτων : 4 Registration date : 24/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Παρ 30 Οκτ 2009 - 23:20 | |
| axa.....i skini t baseball,i skini p o ed sozei tn bella apo t troxaio kai i skini p palevei m tn vlaka tn james.....aytes.... | |
|
| |
VLaSia =) Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Registration date : 19/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Σαβ 31 Οκτ 2009 - 9:51 | |
| - marinita_dark_vampire έγραψε:
- axa.....i skini t baseball,i skini p o ed sozei tn bella apo t troxaio kai i skini p palevei m tn vlaka tn james.....aytes....
Και εμένα είναι απο τις αγαπημένες μου στιγμές!!!! Αν και δεν μπορώ να ξεχωρίσω τόσο τις καλύτερες... Όλες ήταν υπέροχες!! (μην ξεχνάς οτι δεν πρέπει να γράφεις με greeklish ) | |
|
| |
Ashley Greene Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Registration date : 12/09/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Σαβ 31 Οκτ 2009 - 11:13 | |
| εμένα μου αρέσει 1.στο χωρό στο τέλος της χρονιάς 2.στο λιβάδι 3.και η αγαπημένη μου εκεί που χώνει τον james στο ξύλινο πάτωμα(εκδίκηση τι καλύτερο χεχε)!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
patrick Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1264 Registration date : 24/10/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Κυρ 1 Νοε 2009 - 19:46 | |
| ΟΛΕΣ! αλλα κυριως η σκηνη που την παει σπιτι του και συνανταει την οικογενεια του! εχει πολυ φαση!!! | |
|
| |
matia* Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 33 Τόπος : δασος χαιδαριου , αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 584 Registration date : 26/10/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Κυρ 1 Νοε 2009 - 19:57 | |
| η αγαπημενη μου σκηνη στο βιβλιο ειναι εκει που παει να τη φιλησει ο edward για 2η φορα κ εκεινη λιποθυμαει..... και οι αγαπημενες μου σκηνες στην ταινια ειναι 1. οταν ο edward παει σπιτι της bella και την προσκαλει σπιτι του και της φτιαχνει και το αμαξι!!χιχι!! ειναι και οι 2 δυο super εκει... 2.οταν πανε μαζι για πρωτη φορα στο σχολειο η bella με τον edward ............... 3.οταν ο jacob μιλαει για πρωτη φορα με τη bella... | |
|
| |
d@n@e twilight! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθηνα,γλυκά νερά Αριθμός μηνυμάτων : 1570 Registration date : 01/11/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Κυρ 1 Νοε 2009 - 20:03 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Registration date : 12/09/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Κυρ 1 Νοε 2009 - 21:43 | |
| δανάη τεριάζουμε σε πολλα(αφου σε 3ερω) | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθηνα,γλυκά νερά Αριθμός μηνυμάτων : 1570 Registration date : 01/11/2009
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Κυρ 1 Νοε 2009 - 21:44 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Κυρ 1 Νοε 2009 - 21:46 | |
| xexex δεν ξέρεις τι σε περιμένει!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Κυρ 1 Νοε 2009 - 21:47 | |
| | |
|
| |
Jacob Black Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 31 Τόπος : Thessaloniki Αριθμός μηνυμάτων : 606 Registration date : 19/08/2009
Forks Student Profile Team: Victoria Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Δευ 2 Νοε 2009 - 0:14 | |
| η καλυτερη σκηνη για μενα ειναι το τελος, που δειχνει τη victoria να κατεβενει τις σκαλες και απο αποψη σκηνοθεσιας | |
|
| |
~!Cristi!~ Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : Forks Αριθμός μηνυμάτων : 442 Registration date : 05/11/2009
| |
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Forks Αριθμός μηνυμάτων : 442 Registration date : 05/11/2009
| |
| |
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Πεμ 5 Νοε 2009 - 15:13 | |
| | |
|
| |
| Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? | |
|