| Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? | |
|
+132_gwgw_ xrysanthi AspaKorth Bella Marie Swan i love edward 2 Penny Cullen ROBELINA sandy forever annaval maraki27 demona1986 marina forever panagiota Kornilia PattinsonCullen Bitten Pillows Vanina kati athina Nick Cullen vale_twilight vickaki demi cullen sisaki pegulini patrob marina Rosemarie Cullen ntinaki MIKAELLA ed<3 Twilightlover96 twilightsagaddicted emi mimigk AnaroseCullen <3<3Ms.Kolina<3 evi ma.do pink Edwart JuliaCullen T-NM-E-BD vikaki21 Lizzy Cullen nantiaki_twilight 4 ever tinky Vampi elsa Aria_Bobby <3 evaki dora ~!Cristi!~ Jacob Black d@n@e twilight! matia* patrick Ashley Greene marinita_dark_vampire maro Jasper Hale fafoula1234 Morena NICKY mariap Kristen Stewart zina90 VLaSia =) bluesea linaki team edward silenceprincess Mrs.Cullen breeze of wolf twilightFOREVER thomi SpunK RansoM ren4itoy Fallen Angel an8i ~Rob-Patty~ dolores!! Stellouko twilightaholic# Fay1765 Ms Cullen Fotini vampyra hiddenfantasy M@rIa RobertForLife ΕΡΗ d&k anthian9 edward_20 Zafrina @Dark_Lord@ angepsi mariebella kanty maraki-twilightholic emma cullen pattinson kikina BELLA MARIE an8i_twilight ev@ki bedward__ Isabella21 maraki13_10 MiSs-->NtOuF* MagicViolin LizCullen Gωgω-Twilighter nessie Alexadruby the vampire annabell SilverMusk twilightergirl Mary Jane Dorian_Grey EternalQueen Rozmari Neri Irenaki DanaeCullen Princess April scarlet rose Ειrιnι Rozali87 WhiteQueen nasiatheslayer .::Ελευθερία::. 136 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
SpunK RansoM Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 30 Τόπος : Θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 693 Registration date : 23/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Κυρ 19 Ιουλ 2009 - 22:04 | |
| Βασικα ειναι 3... 1.η σκηνη με το φιλι 2.η σκηνη που ο Εντουαρτ προσπαθει να σωσει την Μπελλα (μετα την μαχη) 3.η σκηνη που ειναι μετα το χορο μονοι και την φιλαει(βασικα εκει κλαιω...) | |
|
| |
thomi Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : φλωρινα Αριθμός μηνυμάτων : 70 Registration date : 15/07/2009
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Κυρ 19 Ιουλ 2009 - 22:34 | |
| ααααχ.....λοιπον η αγαπημενη μ σκηνη ειναι εκει που την φιλαει...αλλα....υπαρχουν και αλλες σκηνεσ που ειναι φοβερες..οπως εκει στη τραπεζαριαπου κοιταζονται τοσο επιμονα ...αχ...τα ματια τα λενε ολα.... ....η εκει που της λεει πωσ πλεον ειναι ολη του η ζωη.... | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Σαβ 25 Ιουλ 2009 - 15:17 | |
| ΕΝΟΕΙΤΑΙ Η ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ ΤΡΟΧΑΙΟΥ ΑΧ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΔΙΚΑ Η ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ ΤΡΟΧΑΙΟΥ MY FAVORITE | |
|
| |
breeze of wolf Eclipse Bitten
Ηλικία : 28 Τόπος : second star to the right, and straight on till morning Αριθμός μηνυμάτων : 373 Registration date : 14/07/2009
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Modifing Relations
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Σαβ 25 Ιουλ 2009 - 16:52 | |
| Εμένα είναι μια σκηνη απο το βιβλίο του new moon oταν πλέον έχουνε σοθεί απο τους Volturi και είναι στο σπιτι της bellas (εκτός του οτι της κάνει πρόταση γάμου...) την σκηνή που της λέει οτι όλα αυτά που είπε ήταν ψέματα ...εκει πραγματικα συγκινήθηκα με τα λογια του edward χιλια συγνώμη αμα έπρεπε απαραίτητος να μιλίσω για μια σκηνή απο την ταινία του twilight πάντος αμα αυτή η σκηνή ηπάρξει στο New moon να ξέρετε οτι θα κάνω κολοντούμπες.!! θα ειναι πολυ ανόητοι αμα δεν την βάλουν | |
|
| |
Mrs.Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 2768 Registration date : 13/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Πεμ 30 Ιουλ 2009 - 12:30 | |
| Ρε κορίτσια?Σε καμά δεν άρεσει η σκήνη που της παίζει το νανούρισμα στο πιάνο?Εμένα αυτή η σκήνη είναι η πιο λατρεμένη μου μέσα από την ταινία!!!!! | |
|
| |
kanty Midnight Sun Vampire
Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Αριθμός μηνυμάτων : 992 Registration date : 23/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Πεμ 30 Ιουλ 2009 - 12:44 | |
| - Mrs.Cullen έγραψε:
- Ρε κορίτσια?Σε καμά δεν άρεσει η σκήνη που της παίζει το νανούρισμα στο πιάνο?Εμένα αυτή η σκήνη είναι η πιο λατρεμένη μου μέσα από την ταινία!!!!!
εχεις δικιο! ειναι μια απο τις αγαπημενες μου! ειδικα αυτη η μουσικη με τρελαινει! το εχω γραψει σε cd και ειναι μονιμα στο cd player... ειναι απιστευτο! | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 2768 Registration date : 13/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Πεμ 30 Ιουλ 2009 - 13:27 | |
| Εγώ το παίζω και στο πιάνο!Έχω φάει γερό κόλλημα με αυτό το τραγούδι!Είναι πολύ γλυκούλικο!!!!!!!!!! | |
|
| |
silenceprincess New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : τρικαλα Αριθμός μηνυμάτων : 233 Registration date : 04/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Κυρ 9 Αυγ 2009 - 22:48 | |
| ολες οι σκηνες στην ταινια ηταν φοβερες ειδικα εκεινη με την μαχη και τελος εκεινη με το φιλι αυτες με ξετρελαναν...... | |
|
| |
team edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Αριθμός μηνυμάτων : 1632 Registration date : 11/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Τετ 2 Σεπ 2009 - 14:22 | |
| | |
|
| |
| |
| |
team edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Αριθμός μηνυμάτων : 1632 Registration date : 11/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Τετ 2 Σεπ 2009 - 14:30 | |
| omr... αφου ειναι θεος.... | |
|
| |
linaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : athenes Αριθμός μηνυμάτων : 938 Registration date : 28/07/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Πεμ 3 Σεπ 2009 - 15:36 | |
| πραγματικα αυτη η σκινη ειναι ολα τα λευτα.. εμενα με τρελαινει εκει που ειναι στο φλασ μπακ τισ μπελλα την ωρα αναμεσα που τησ ρουφαει το αιμα και παει στο νοσοκομειο που τουσ διχνει μαζι στο χιοινι.. γενικα αυτο τ φλασ μπακ ειναι ολα τα λευτα!! | |
|
| |
bluesea Eclipse Bitten
Ηλικία : 34 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 300 Registration date : 20/08/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Πεμ 3 Σεπ 2009 - 15:49 | |
| για μένα η κορυφαία στιγμή, οπού πραγματικά μου κόπηκε η ανάσα είναι στο νοσοκομείο.
όταν η Μπέλλα προσπαθεί να τον πείσει να μη την εγκαταλείψει και εκείνος τη κοιτάει με το βλέμα που κάνει τη καρδιά σου να σταματήσει και της λέει "ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ...................." πραγματικά ακόμη και το σ'αγαπώ ωχρειούσε μπροστά σε αυτή την ατάκα. | |
|
| |
| |
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Πεμ 3 Σεπ 2009 - 19:49 | |
| Αχ!Η σκηνή στο εστιατόριο όταν γελάει με εκείνο το στραβό χαμόγελο.Ειδικά όταν λέει "anything" και "nothing" ανατριχιαζω ολόκληρη.Θέλω να ...τον δαγκώσω | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Πεμ 3 Σεπ 2009 - 19:53 | |
| Καλά στο εστιατόριο έχει κάτι σκηνές...εκεί που λέει ότι δεν έχει τη δύναμη να μείνει άλλο μακριά πό την Μπέλλα και να βλέπεις το μάτι να σε τσουρουφλίζει... - Σπόιλερ:
τι παθαίνω ο βρικόλακας βραδιάτικα!!! | |
|
| |
VLaSia =) Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Registration date : 19/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Πεμ 3 Σεπ 2009 - 22:29 | |
| Oι σκηνες που λατρευω εγω ειναι 3 βασικα (απο την ταινια) 1. Στο σημειο που οι ... αλητες κυνηγουν την Μπελλα και σκαει μυτη ο Εντ μας με το αμαξι και κανει κααατι κολπακια με το αμαξι (δεν ξερω πως ''λεγονται'' ειμαι ασχετη, αν μπορειτε διορθωστε με).. 2. Στο ξεφωτο οπου ο Εντ ειναι πανω στο δεντρο και η Μπελλα τον πλησιαζει και ανεβαινει και αυτη πανω στο δεντρο και κοιτανε αυτη την απιστευτη θεα (οταν μαθαινει οτι ειναι ''χορτοφαγοι'' ) 3. Το σημειο που ο Εντ συνομιλει με την Μπελλα στην ταξη με γραμματακια, ωσπου ο καθηγητης το παρατηρει και λεει στον Εντ αν προσεχει και ο Εντ μας σαν θεος που ειναι, δειχνει μια φωτοτυπια που ηταν οι παρατηρησεις του ηδη γραμμενες και ο καθηγητης μενει συξιλος... (αυτο βεβαια ειναι απο βιβλιο) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Πεμ 3 Σεπ 2009 - 22:32 | |
| Συμφωνώ με όλες σου,ειδικά αυτή η τελευταία!!!Τώρα για τις φιγούρες με τα αμάξια κι εγώ μια από τις άσχετες είμαι!!! | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Παρ 4 Σεπ 2009 - 9:29 | |
| Μανούβρες κάνει καλέ ο...βρυκόλακας!Αφού ο αλήτης του λέει:"Very dangerous manouvra" | |
|
| |
| |
| |
| |
| |
zina90 Twilight Human
Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 35 Registration date : 02/08/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Παρ 4 Σεπ 2009 - 12:05 | |
| για μενα καλυτερες σκηνες ειναι οι εξης: στο δωματιο της Μπελλα που φιλιουνται για πρωτη φορα και λιωνω πραγματικα με αυτο το φιλι, στο τελος που εκεινη νομιζει οτι θα την κανει βρυκολακα αλλα τελικα τη φιλαει τρυφερα στο λαιμο και αργοτερα στο στομα, τα βλεμματα μεταξύ τους γενικοτερα σε ολη την ταινια, η σκηνη του εστιατοριου (νομιζω πως ουτε η κριστεν ουτε ο ρομπερτ φορανε φακους επαφης εκει) και ο τροπος που ο Εντουαρντ προφερει καθε λεξη αλλα και το φλογερο βλεμμα του, η σκηνη του τροχαιου και αργοτερα που η Μπελλα ζητα εξηγησεις απο τον Εντουαρντ για το πως τα καταφερε να τη σωσει, η απιστευτη σκηνη με τον Τσαρλυ που καθαριζει την καραμπινα του και την οπλιζει οταν η Μπελλα του συστηνει τον Εντουαρντ και φυσικα λατρυω καθε ατακα του Εντουαρντ και τη φωνη του... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Παρ 4 Σεπ 2009 - 12:09 | |
| Λοιπόν για τη σκηνή του νοσοκομείου έχω να πω το εξής: Ο Ρομπ δήλωσε: Η αγαπημένη μου σκηνή είναι εκεί στο νοσοκομείο όταν η Κρίστεν ως Μπέλλα ζητάει στον Έντουαρντ εξηγήσεις,γιατί έχει ένα ύφος η Κρίστεν... Φανταστείτε γέλιο που θα έρειχνε εκεί ο Ρόμπ... | |
|
| |
Kristen Stewart Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : London Αριθμός μηνυμάτων : 894 Registration date : 04/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Παρ 4 Σεπ 2009 - 13:30 | |
| στο χορο!!!αχ τι ρομαντικη σκηνη!στο δωματιο της και στο σπιτι του! | |
|
| |
bluesea Eclipse Bitten
Ηλικία : 34 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 300 Registration date : 20/08/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Παρ 4 Σεπ 2009 - 14:52 | |
| μάλλον λίγοι πρόσεξαν τι είπε ο άλλος. εμείς προσέχαμε άλλα εκείνη τη στιγμή! | |
|
| |
| Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? | |
|