| Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? | |
|
+132_gwgw_ xrysanthi AspaKorth Bella Marie Swan i love edward 2 Penny Cullen ROBELINA sandy forever annaval maraki27 demona1986 marina forever panagiota Kornilia PattinsonCullen Bitten Pillows Vanina kati athina Nick Cullen vale_twilight vickaki demi cullen sisaki pegulini patrob marina Rosemarie Cullen ntinaki MIKAELLA ed<3 Twilightlover96 twilightsagaddicted emi mimigk AnaroseCullen <3<3Ms.Kolina<3 evi ma.do pink Edwart JuliaCullen T-NM-E-BD vikaki21 Lizzy Cullen nantiaki_twilight 4 ever tinky Vampi elsa Aria_Bobby <3 evaki dora ~!Cristi!~ Jacob Black d@n@e twilight! matia* patrick Ashley Greene marinita_dark_vampire maro Jasper Hale fafoula1234 Morena NICKY mariap Kristen Stewart zina90 VLaSia =) bluesea linaki team edward silenceprincess Mrs.Cullen breeze of wolf twilightFOREVER thomi SpunK RansoM ren4itoy Fallen Angel an8i ~Rob-Patty~ dolores!! Stellouko twilightaholic# Fay1765 Ms Cullen Fotini vampyra hiddenfantasy M@rIa RobertForLife ΕΡΗ d&k anthian9 edward_20 Zafrina @Dark_Lord@ angepsi mariebella kanty maraki-twilightholic emma cullen pattinson kikina BELLA MARIE an8i_twilight ev@ki bedward__ Isabella21 maraki13_10 MiSs-->NtOuF* MagicViolin LizCullen Gωgω-Twilighter nessie Alexadruby the vampire annabell SilverMusk twilightergirl Mary Jane Dorian_Grey EternalQueen Rozmari Neri Irenaki DanaeCullen Princess April scarlet rose Ειrιnι Rozali87 WhiteQueen nasiatheslayer .::Ελευθερία::. 136 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
vampyra Twilight Human
Ηλικία : 43 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 7 Registration date : 27/05/2009
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Τετ 27 Μάης 2009 - 15:01 | |
| Η δική μου αγαπημένη σκηνή είναι οταν ο Edward σκάει με τη Μπέλα στο σχολείο.. το αγόρι που μέχρι τώρα ήταν "no girl is good enough for him", σκάει με τη Μπέλλα ΑΓΚΑΛΙΑ στο σχολείο, με το γυαλί ηλίου! Καλά, εκεί τα δα όλα! Δέος απλά! Όλοι με το στόμα ανοιχτό! Έτσι!
Μετά απ'αυτό ατάκα που χαράχτηκε στο κεφάλι μου άσχημα: "I feel very protective of you"... νταξ.. με μαζεύετε με το κουταλάκι.. Και η σκηνή στη βιολογία, όταν ο Edward παίρνει φάτσα φρικαρισμένη και η Μπέλα μυρίζει τα μαλλιά της! Μου δημιουργείται αυτόματα η επιθυμία να την παρω αγκαλίτσα.. γιατί ΤΗ ΝΟΙΩΘΩ! Αχ, κοριτσάκι μου! | |
|
| |
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Τετ 27 Μάης 2009 - 15:04 | |
| - vampyra έγραψε:
- Η δική μου αγαπημένη σκηνή είναι οταν ο Edward σκάει με τη Μπέλα στο σχολείο.. το αγόρι που μέχρι τώρα ήταν "no girl is good enough for him", σκάει με τη Μπέλλα ΑΓΚΑΛΙΑ στο σχολείο, με το γυαλί ηλίου! Καλά, εκεί τα δα όλα! Δέος απλά! Όλοι με το στόμα ανοιχτό! Έτσι!
Μετά απ'αυτό ατάκα που χαράχτηκε στο κεφάλι μου άσχημα: "I feel very protective of you"... νταξ.. με μαζεύετε με το κουταλάκι.. Και η σκηνή στη βιολογία, όταν ο Edward παίρνει φάτσα φρικαρισμένη και η Μπέλα μυρίζει τα μαλλιά της! Μου δημιουργείται αυτόματα η επιθυμία να την παρω αγκαλίτσα.. γιατί ΤΗ ΝΟΙΩΘΩ! Αχ, κοριτσάκι μου! Αχ...μας εκφραζεις όλες στο φορουμ!!!!!!!!!!! | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Τετ 27 Μάης 2009 - 16:11 | |
| - nasiatheslayer έγραψε:
- vampyra έγραψε:
- Η δική μου αγαπημένη σκηνή είναι οταν ο Edward σκάει με τη Μπέλα στο σχολείο.. το αγόρι που μέχρι τώρα ήταν "no girl is good enough for him", σκάει με τη Μπέλλα ΑΓΚΑΛΙΑ στο σχολείο, με το γυαλί ηλίου! Καλά, εκεί τα δα όλα! Δέος απλά! Όλοι με το στόμα ανοιχτό! Έτσι!
Μετά απ'αυτό ατάκα που χαράχτηκε στο κεφάλι μου άσχημα: "I feel very protective of you"... νταξ.. με μαζεύετε με το κουταλάκι.. Και η σκηνή στη βιολογία, όταν ο Edward παίρνει φάτσα φρικαρισμένη και η Μπέλα μυρίζει τα μαλλιά της! Μου δημιουργείται αυτόματα η επιθυμία να την παρω αγκαλίτσα.. γιατί ΤΗ ΝΟΙΩΘΩ! Αχ, κοριτσάκι μου! Αχ...μας εκφραζεις όλες στο φορουμ!!!!!!!!!!! εγω ειμαι του κλασσικου ρεπερτοριου! το σατνταουν στο μπαλε στουντιο το μπεισμπολ(που εισαι βασια?) και εννοειται το αγριο βλεμμα στο ''-i should return and scratch some heads off.-.no you shouldn't'' | |
|
| |
Fotini Twilight Human
Ηλικία : 39 Τόπος : Πύργος Ηλείας Αριθμός μηνυμάτων : 56 Registration date : 02/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Πεμ 4 Ιουν 2009 - 0:48 | |
| Εμένα η αγαπημένη μου σκηνή που κάθε φορά που την βλέπω δεν μπορώ καθόλου και νομίζω πως θα πεθάνω στην κυριολεξία είναι η σκηνή του χορού όπου ακούγεται το καταπληκτικο τραγούδι των iron and wine και ο Edward λέει στην Bella:Is not enghou just to have a long and happy life with my? και απαντάει η Bella:yeah,for know.....Ε!λοιπόν σε εκείνη την σκήνη που την φιλάει ο Edward και την φιλάει με τέτοιο πόνο ε,εγώ εκεί πεθαίνω δεν αντέχω δεν υπάρχει καλύτερο φιλί! | |
|
| |
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Πεμ 4 Ιουν 2009 - 11:23 | |
| - Fotini έγραψε:
- Εμένα η αγαπημένη μου σκηνή που κάθε φορά που την βλέπω δεν μπορώ καθόλου και νομίζω πως θα πεθάνω στην κυριολεξία είναι η σκηνή του χορού όπου ακούγεται το καταπληκτικο τραγούδι των iron and wine και ο Edward λέει στην Bella:Is not enghou just to have a long and happy life with my? και απαντάει η Bella:yeah,for know.....Ε!λοιπόν σε εκείνη την σκήνη που την φιλάει ο Edward και την φιλάει με τέτοιο πόνο ε,εγώ εκεί πεθαίνω δεν αντέχω δεν υπάρχει καλύτερο φιλί!
Οντως...για κάποιο λόγο εκείνο το φιλι στο τελος μου αρεσει περισσοτερο απο το πρωτο!Το πρωτο ειναι μεν πιο passionate και σου κόβονται τα ποδια και η αναπνοη όταν το βλεπεις, αλλα εκείνο το φιλι στο τελος....ειναι τόσο γλυκό....ο τρόπος που την κραταει....αχ... | |
|
| |
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| |
| |
twilightergirl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : salonika city Αριθμός μηνυμάτων : 1141 Registration date : 18/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Πεμ 4 Ιουν 2009 - 12:07 | |
| αχ ναι κι εκει περα στο πρωτο φιλι που της λεει ''don't move'' καλα ''BELLA''MARIE P θα ριξουμε το κλαμα στη σκηνη στη βολτερα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Πεμ 4 Ιουν 2009 - 12:12 | |
| | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Πεμ 4 Ιουν 2009 - 12:23 | |
| πω πω τι μου θυμισατε τωρα!εχω και μερες να δω την ταινια και μου ελειψε. ωραιο το τελευταιο φιλι αλλα το πρωτο ειναι ολα τα λεφτα!καθα φορα που το βλεπω ανατριχιαζω!και οι γκριματσουλες που κανει...! οσο για το φιλι στην Βολτερα πραγματικα πιστευω οτι θα λυποθημησουμε!θα εχει την ενταση της επανασυνδεσης και απο οτι φαινεται απο τις φωτογραφιες θα εχει και το αναλογο παθος!οποτε καταλαβαινετε οτι θα χρειαστουμε ασθενοφορο! | |
|
| |
Fotini Twilight Human
Ηλικία : 39 Τόπος : Πύργος Ηλείας Αριθμός μηνυμάτων : 56 Registration date : 02/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Πεμ 4 Ιουν 2009 - 19:10 | |
| Καλά εγω έχω προειδοποιήσει τους πάντας πως όταν θα πάω να δω το new moon ή με ασθενοφόρο θα φύγω ή σε ημιλυπόθημη κατάσταση σίγουρα!Θα πεθάνω στο κλάμα σίγουρα..... | |
|
| |
Ms Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Παρ 5 Ιουν 2009 - 9:28 | |
| Αγαπημενες μου σκηνες ηταν η σκηνη του χορου,στο δωματιο της (εννοειται)και στο σπιτι των Καλεν!!!Αλλα και πολλες αλλες!Δεν μπορω να διαλεξω!!! | |
|
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Παρ 5 Ιουν 2009 - 11:12 | |
| Πολύ γέλιο πέφτει στο νοσοκομείο μετά το ατύχημα όταν ο Τάιλερ ζητάει συνέχεια συγγνώμη απο την Μπέλα.Σε εκείνο το σημείο ο Τσάρλι απλά υπέροχος. Όταν της λέει εκείνο το "What if i am`not the hero?What if i am the bad guy?" Και όταν της χαμογελάει με το λοξό χαμόγελο. Και στο δάσος όταν της λέει:"Πες μου τι σκέφτεσαι"και η Μπέλλα"Τώρα φοβάμαι"Τι ύφος είναι αυτό που παίρνει.ΘΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
twilightaholic# New Moon Victim
Ηλικία : 35 Τόπος : Eleutheres-Kavala!!! Αριθμός μηνυμάτων : 189 Registration date : 14/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Παρ 5 Ιουν 2009 - 12:05 | |
| Aγαπημένη σκηνή...μμμ..πολλές είναι αλλά μου αρέσει τρελά η σκηνή πάνω στο δέντρο που παίζει πιάνο ο Έντουαρντ..αυτή η μουσική με ανατριχιάζει...!!! ΑΧ είναι θεός..αχχχχ.. | |
|
| |
kikina New Moon Victim
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 122 Registration date : 08/02/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Παρ 5 Ιουν 2009 - 15:16 | |
| ασχετο αλλα βλεποντας για χιλιοστη φορα το λυκοφως στη σκηνη που ειναι στην τραπεζαρια και πεφτει το μηλο απο τα χερια της μπελας και το πιανει ο εντ , πισω απτον εντ φενεται η ελληνικη σημαια!!!( εχω καει το ξερω ) | |
|
| |
twilightaholic# New Moon Victim
Ηλικία : 35 Τόπος : Eleutheres-Kavala!!! Αριθμός μηνυμάτων : 189 Registration date : 14/05/2009
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Παρ 5 Ιουν 2009 - 15:57 | |
| | |
|
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Παρ 5 Ιουν 2009 - 18:09 | |
| | |
|
| |
Stellouko Eclipse Bitten
Ηλικία : 32 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 351 Registration date : 09/06/2009
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Πεμ 11 Ιουν 2009 - 11:37 | |
| Εγώ πραγματικά λιώνω στη σκηνή που ο Τζέιμς έχει τη Μπέλλα και την έχει χτυπήσει, και εμφανίζεται ο Edward!! Εκεί που την παίρνει αγκαλιά και την κοιτάζει τρυφερά και της λέει συγγνώμη εγώ πεθαίνω!! Και φυσικά το Baseball!! | |
|
| |
dolores!! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : οπου ειναι κι ο ΡΟΜΠ!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2245 Registration date : 03/06/2009
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Πεμ 11 Ιουν 2009 - 11:41 | |
| - Stellouko έγραψε:
- Εγώ πραγματικά λιώνω στη σκηνή που ο Τζέιμς έχει τη Μπέλλα και την έχει χτυπήσει, και εμφανίζεται ο Edward!! Εκεί που την παίρνει αγκαλιά και την κοιτάζει τρυφερά και της λέει συγγνώμη εγώ πεθαίνω!!
Και φυσικά το Baseball!! κι εμενα στελλουκο!!! οπως και η σκηνη με το φιλι,το πιανο και στο μπειζμπολ!!!! ειναι 4 δηλαδη οι αγαπημενες μου σκηνες!!!!!!δν ξερω ποια να διαλεξω!!! | |
|
| |
~Rob-Patty~ New Moon Victim
Ηλικία : 34 Τόπος : 3καλα Αριθμός μηνυμάτων : 259 Registration date : 14/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Κυρ 28 Ιουν 2009 - 22:26 | |
| Εγώ με την σειρά μου θα πω τη σκηνή με το baseball, τη σκηνή που της σώζει τη ζωή, όταν πάνε για πρώτη φορά μαζί στο σχολείο, στο λιβάδι και φυσικά η σκηνή του φιλιου!!! Α!! ξέχασα κ τη σκηνή που μπαίνουν για πρώτη φορά οι Cullen & Hale στην τραπεζαρία! | |
|
| |
Ms Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Πεμ 9 Ιουλ 2009 - 11:37 | |
| Η καλυτερη ειναι η prom scene!!!I just love it!!! | |
|
| |
an8i New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : Athina Αριθμός μηνυμάτων : 101 Registration date : 06/05/2009
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Πεμ 9 Ιουλ 2009 - 12:39 | |
| Αχ ολες μου αρεσουν.... Αλλα ενταξει λιγο πιο πολυ η σκηνη της μαχης και η σκηνη του baseball.... | |
|
| |
Stellouko Eclipse Bitten
Ηλικία : 32 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 351 Registration date : 09/06/2009
| |
| |
an8i New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : Athina Αριθμός μηνυμάτων : 101 Registration date : 06/05/2009
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Πεμ 9 Ιουλ 2009 - 13:45 | |
| | |
|
| |
Fallen Angel Eclipse Bitten
Ηλικία : 40 Τόπος : τεταρτο αστρερι...δεξια...καλα πας...καπου εκει θα με βρεις...!! Αριθμός μηνυμάτων : 310 Registration date : 20/05/2009
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Πεμ 9 Ιουλ 2009 - 17:34 | |
| | |
|
| |
ren4itoy New Moon Victim
Ηλικία : 28 Αριθμός μηνυμάτων : 104 Registration date : 08/07/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability:
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Κυρ 19 Ιουλ 2009 - 15:03 | |
| Η σκηνη που η Μπελλα λεει στον Εντ οτι ξερει... τι ειναι. Η σκηνη με το φιλι.. Η σκηνη του μπειζμπολ και η σκηνη στο στουντιο μπαλετου! Φυσικα τρελενομαι για ολη την ταινια αλλα αυτες η σκηνες ειναι που μου τραβηξαν ιδιαιτερα το ενδιαφερον | |
|
| |
| Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? | |
|