| Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? | |
|
+132_gwgw_ xrysanthi AspaKorth Bella Marie Swan i love edward 2 Penny Cullen ROBELINA sandy forever annaval maraki27 demona1986 marina forever panagiota Kornilia PattinsonCullen Bitten Pillows Vanina kati athina Nick Cullen vale_twilight vickaki demi cullen sisaki pegulini patrob marina Rosemarie Cullen ntinaki MIKAELLA ed<3 Twilightlover96 twilightsagaddicted emi mimigk AnaroseCullen <3<3Ms.Kolina<3 evi ma.do pink Edwart JuliaCullen T-NM-E-BD vikaki21 Lizzy Cullen nantiaki_twilight 4 ever tinky Vampi elsa Aria_Bobby <3 evaki dora ~!Cristi!~ Jacob Black d@n@e twilight! matia* patrick Ashley Greene marinita_dark_vampire maro Jasper Hale fafoula1234 Morena NICKY mariap Kristen Stewart zina90 VLaSia =) bluesea linaki team edward silenceprincess Mrs.Cullen breeze of wolf twilightFOREVER thomi SpunK RansoM ren4itoy Fallen Angel an8i ~Rob-Patty~ dolores!! Stellouko twilightaholic# Fay1765 Ms Cullen Fotini vampyra hiddenfantasy M@rIa RobertForLife ΕΡΗ d&k anthian9 edward_20 Zafrina @Dark_Lord@ angepsi mariebella kanty maraki-twilightholic emma cullen pattinson kikina BELLA MARIE an8i_twilight ev@ki bedward__ Isabella21 maraki13_10 MiSs-->NtOuF* MagicViolin LizCullen Gωgω-Twilighter nessie Alexadruby the vampire annabell SilverMusk twilightergirl Mary Jane Dorian_Grey EternalQueen Rozmari Neri Irenaki DanaeCullen Princess April scarlet rose Ειrιnι Rozali87 WhiteQueen nasiatheslayer .::Ελευθερία::. 136 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Τρι 24 Αυγ 2010 - 2:43 | |
| | |
|
| |
patrob Twilight Human
Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 6 Registration date : 18/08/2010
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Τρι 24 Αυγ 2010 - 9:45 | |
| | |
|
| |
pegulini Eclipse Bitten
Ηλικία : 34 Τόπος : στην κοσμάρα μου... Αριθμός μηνυμάτων : 408 Registration date : 30/12/2009
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Τρι 24 Αυγ 2010 - 12:58 | |
| | |
|
| |
sisaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| |
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| |
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Πεμ 9 Σεπ 2010 - 14:56 | |
| Οπου εχει Εντ ειναι αγαπημενη... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Παρ 10 Σεπ 2010 - 16:51 | |
| | |
|
| |
demi cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2219 Registration date : 03/08/2010
| |
| |
hiddenfantasy Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Where the fairytale begins...... Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 23/05/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| |
| |
Ηλικία : 34 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2219 Registration date : 03/08/2010
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Κυρ 19 Σεπ 2010 - 15:13 | |
| αχ φυσικα πως ξεχασα τη σκηνη του μπειζμπολ....τ ε λ ε ι α | |
|
| |
vickaki New Moon Victim
Τόπος : Athina Αριθμός μηνυμάτων : 130 Registration date : 17/09/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Κυρ 19 Σεπ 2010 - 15:44 | |
| Ναι κ εγω με τη Demi Cullen! η σκηνη του ατυχηματος ηταν ολο το χαρτι!! Αλλα καθε φορα που βλεπω κ τη σκηνη του φιλιου παντα μα παντα με πιανουν... πεταλουδιτσες στο στομαχι!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Δευ 20 Σεπ 2010 - 16:29 | |
| εμενα μου αρεσει πολυ ησκηνη στη σχολη μπαλετου και οταν χορευουν | |
|
| |
pegulini Eclipse Bitten
Ηλικία : 34 Τόπος : στην κοσμάρα μου... Αριθμός μηνυμάτων : 408 Registration date : 30/12/2009
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Δευ 20 Σεπ 2010 - 22:41 | |
| μπορω να βρω δεκαδες σκηνες στο λυκοφως που λατρευω... δεν ξερω γιατι στις αλλες δεν μου εκανε καποια ιδιαιτερο κλικ... αλλα στο λυκοφως λατρευω το πως η καμερα αιχμαλωτιζει τα βλεμματα τους... πραγματικα σε ξεσηκωνει...δεν εχω δει να το καταφερνει καμια αλλη ταινια αυτο με τα βλεμματα και τα συναισθηματα, και μιλαω γενικα, οχι μονο για τις τρεις δικες μας μεχρι τωρα... | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Τρι 5 Οκτ 2010 - 21:37 | |
| η αγαπημενη μου σκηνη ειναι οταν ο edward εσωσε την bella! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Τρι 5 Οκτ 2010 - 21:39 | |
| εκει που την περνει αγκαλια και πηδαει αλλα ο τζειμς του πιανει το ποδι και πεφτουνε κατω εκει εχει τρομερη εκφαση ο εντ!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Παρ 8 Οκτ 2010 - 21:54 | |
| ολεσ οι σκηνεσ του λυκοφωσ τελειεσ αλλα μια απο τησ αγαπημενεσ μου οταν ο εντ λεει στη μπελλα με αγριο τροπο μεσα στο δασοσ πεσ μου τι ειμαι και λεει η μπελλα βαμπιρ αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Παρ 8 Οκτ 2010 - 21:57 | |
| ax ναι εκει ειναι τελεια!! | |
|
| |
vale_twilight Twilight Human
Ηλικία : 27 Αριθμός μηνυμάτων : 3 Registration date : 27/11/2010
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Παρ 3 Δεκ 2010 - 20:56 | |
| παιθενω για την σκηνη που της ρουφα το δηλητιριο και αρχιζει το τραγουδι του Ρομπ και εκείνο το βίντεο που λεει ο θάνατος ειναι ήσιχος ,γαλήνιος.....η ζωή είναι δυσκολότερη ......εκει πάντα κλεω.....επισης μου αρέσι πολυ η σκηνη που η μπέλλα του λεει πως ξερει οτι ειναι βρικολακας και εκει που παιζουν μπειζμπολ... | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Δευ 10 Ιαν 2011 - 0:43 | |
| Τις προάλλες είδα πάλι τη ταινία και πέθανα στα γέλια με τη φατσα του Έντουρντ όταν κατέβαινε η Μπέλα τη σκάλα για να πάνε στο χορό και με την αντ΄λιδραση του Τσάρλι το κοιταζε σε στυλ ΕΛΕΟΣ!! | |
|
| |
Nick Cullen Twilight Human
Ηλικία : 27 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 3 Registration date : 21/04/2011
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Πεμ 21 Απρ 2011 - 18:49 | |
| Εκεί που παίζουν Μπέιζμπολ και έρχονται ξαφνικά οι άλλοι τρεις! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Πεμ 21 Απρ 2011 - 21:13 | |
| Ειναι αμετρητες....η πρωτη μου ερχεται εναι στο δωματιο του Εντ στην Εκλειψη.... | |
|
| |
athina Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : germany Αριθμός μηνυμάτων : 669 Registration date : 29/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Παρ 22 Απρ 2011 - 0:13 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Παρ 22 Απρ 2011 - 12:49 | |
| Και το ονειρο στο δωματιο της Μπελλα... | |
|
| |
kati Midnight Sun Vampire
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Δευ 23 Μάης 2011 - 22:55 | |
| Όλη η ταινία μου άρεσε. Να πω τις σκηνές; Εννοείται στο μάθημα της Βιολογίας που μιλάνε και γελάει που εκείνη αμφισβητεί σε ποια φάση έχει φτάσει το πείραμα, στο δάσος που της λέει να του πει τί είναι, στο δωμάτιο η σκηνή του φιλιού και που κάθεται μαζί της όταν κοιμάται, στο χορό, στο πως τη σώζει στη σχολή χορού, που λέει σε εκείνον ότι είναι αρκετά δυνατός να τον σκοτώσει, στην αρχή που τη σώζει από το τρακάρισμα και όταν χορεύουν στο δωμάτιο του που την πηγαίνει στο ξέφωτο μετά.. Όλη η ταινία και ελπίζω να μου αρέσουν και οι επόμενες το ίδιο! | |
|
| |
Vanina Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 6067 Registration date : 16/05/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? Τρι 24 Μάης 2011 - 0:19 | |
| Μου φαίνεται ότι είμαι η μοναδική που της αρέσει η σκηνή στην οποία η Bella έχοντας κάνει την έρευνά της στο Internet και αφού έχει διαπιστώσει τί πραγματικά είναι ο Edward βλέπει εφιάλτη ότι την δαγκώνει. Η μουσική και η φωτογραφία είναι υποβλητικές και περισσότερο μοιάζει με αποπλάνηση παρά με κάτι απειλητικό. | |
|
| |
| Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή??? | |
|