Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Γεια σας!! Αυτο ειναι το πρωτο Fanfiction που προσπαθησαμε νε κανουμε με την κολλητη μου την Ευαγγελια (evaggelia) Ελπιζουμε να σας αρεσει! Παρακάτω ειναι η περιληψη που ίσως σας βάλει λιγο στο θεμα!! Ευχαριστουμε που το διαβασατε!
Dream Island Μια κουραστική χρονιά φτάνει στο τέλος της. Το καλοκαίρι έρχεται γεμάτο εκπλήξεις και νέες ανακαλύψεις για τις δυο “αιώνιες” κολλητές, την Lilly και την Sam. Προορισμός: Dream Island. Είναι έτοιμες να ερωτευτούν, να απογοητευτούν, να τσακωθούν μα πάνω απ όλα να διασκεδάσουν. Θα καταφέρει μια τόσο δυνατή φιλία να επιβιώσει;
*evdokia* Twilight Human
Ηλικία : 29 Τόπος : Ξάνθη Αριθμός μηνυμάτων : 85 Registration date : 07/12/2009
Το ποντίκι έτρεχε απεγνωσμένα στην οθόνη παρΆ όλα αυτά η αναζήτηση δεν είχε την επιθυμητή επιτυχία. Το κεφάλι της μετά από μία ολόκληρη ώρα στον υπολογιστή είχε πονέσει. Ξαφνικά άνοιξε ένα παράθυρο “www.yourcreations.net: το μεγαλύτερο σε παγκόσμιο επίπεδο site ανάρτησης σχεδίων και άλλων δημιουργιών των μελών μας. Αγαπητέ επισκέπτη, μέλος, καλλιτέχνη... καλή διασκέδαση!” Αυτό ήταν! Το ποντίκι έκανε “κλικ” στο εικονίδιο και μια λαχανί σελίδα με κόκκινα γράμματα εμφανίστηκε.
Χαμός, άγχος, αναστάτωση. «¶ντε Sam σε περιμένουν οι άνθρωποι» ακούστηκε η εκνευρισμένη φωνή της μαμάς της. «Ναι ρε μαμά, έτοιμη είμαι, κατεβαίνω!» Στο δωμάτιο της Sam επικρατούσε ακαταστασία. Το υπέροχο ροζ δωμάτιο ήταν βομβαρδισμένο, μέχρι και στον ουρανό του τεράστιου κρεβατιού της υπήρχαν κρεμασμένα ρούχα. Η Sam είχε μετατρέψει την βαλίτσα σε τρίφυλλη ντουλάπα αν και οι διακοπές της στο Dream Island θα διαρκούσαν μόλις δυο ημέρες. Ενώ κατέβαινε με το πολυτελέστατο ασανσέρ του σπιτιού της, διόρθωνε τις τελευταίες ατέλειες στην εμφάνιση της. Δεν πρόλαβε να ανοίξει η πόρτα και… «Samantha Valerie Sawyer! Τι κατάσταση είναι αυτή! Έχετε ένα πλοίο να προλάβετε, δεν θα περιμένουν όλοι εσένα! Πρώτη και τελευταία φορά που συμβαίνει αυτό!» «Έλα αγάπη μου, το κοριτσάκι μας ετοιμάζετε για διακοπές, ας την να το χαρεί λίγο!» καθησύχασε όπως πάντα ο πατέρας της την μητέρα της. Το κινητό της Sam χτύπησε. «¶ντε φεύγω, η Lilly περιμένει απΆ έξω» αποκρίθηκε η Sam. Φίλησε τους γονείς της και λίγο πριν φύγει έστειλε ένα γλυκό χαμόγελο στην μητέρα της και έκλεισε το μάτι στον μπαμπά της. _________________________ Ο William είχε ήδη κατέβει για να φορτώσει την τεράστια βαλίτσα και το γιγάντιο νεσεσέρ με τα καλλυντικά της κοπέλας. «Γεια σας κύριε Marchette!» χαιρέτησε τον έκπληκτο, από τις πολλές αποσκευές, William. «Γεια σου Sam πως πάει; Περάσαμε κάνα μάθημα ή μπα;» αστειεύτηκε ο πατέρας της Lilly. Πριν προλάβει να απαντήσει τα χέρια της Lilly κάλυψαν τα μάτια της Sam. «Και εσύ μου έλειψες κολλητούλα μου!» αποκρίθηκε η Sam στο ζεστό χαιρετισμό της Lilly και την αγκάλιασε. Μετά από πέντε λεπτά γεμάτα κραυγές χαράς, τσιρίδες, αγκαλιές και φιλιά, ο William ήταν αυτός που επανέφερε την ισορροπία. «Δυο εβδομάδες έχετε να ειδωθείτε κορίτσια! Πως κάνετε έτσι! Μπείτε στο αυτοκίνητο μπας και προλάβουμε το πλοίο» είπε μέσα από τα δόντια του. Τα κορίτσια συμφώνα με τις εντολές του William μπήκαν στο αυτοκίνητο. Η Sam μπήκε πρώτη και από την απροσεξία της έπεσε πάνω στον David,τον κατά ένα χρόνο μικρότερο αδελφό της Lilly. «Ουπς Dave! Και εσύ εδώ! Πως μεγάλωσες έτσι, φτου σου κούκλος έγινες!» παρατήρησε η Sam και τον χτύπησε χαϊδευτικά στο μάγουλο. «Γεια σου και εσένα Sam!» ακούστηκε η φωνή της μαμάς της Lilly. «Γεια σας κυρία Marchette! Εσείς πάντα είστε κούκλα» είπε η Sam. «Πόσες φορές πρέπει να το πω ότι προτιμώ να με φωνάζεις Jennifer!» αποκρίθηκε η κυρία Marchette. «Ευχαριστώ ρε μάνα που δεν αφήνεις την μια και την άλλη να με πιάνουν στο στόμα τους» ακούστηκε η φωνή του David. Ο William μπήκε στο αυτοκίνητο και ξεκίνησε η διαδρομή προς το λιμάνι σε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα.
______________________ Αφού επιβιβάστηκαν, κάθισαν σε ένα τραπεζάκι στο μπαρ του πλοίου. «Έχω να κάνω τόσες δουλειές ώστε να επαναφέρω το σπίτι στην τάξη. Πρέπει να κάνουμε καλή εντύπωση στους γείτονες από την αρχή» αποκρίθηκε η Jennifer. «Μην αγχώνεσαι, έχουμε ήδη κάνει καλή εντύπωση στον Richard τον γείτονα» είπε ο William. «Δείτε ρε παιδιά τι κοινωνικό άντρα που έχω πρόλαβε και την έκανε την γνωριμία!» είπε με καμάρι η Jennifer. «Μπράβο μάνα καλή δουλειά, το χτύπησες το κελεπούρι» την ειρωνεύτηκε και πάλι ο David. «Μα καλά αυτός ο Richard μόνος του μένει;» πετάχτηκε η Lilly. «Βασικά απΆ ότι έχω ακούσει είναι χωρισμένος και μένει με τον γιο του αλλά θα έρθει και η πρώην γυναίκα του με την κόρη τους φέτος το καλοκαίρι» τους ενημέρωσε ο William. «Κουτσομπόλα – Πατέρα! Μήπως ξέρεις και γιατί χώρισαν;» είπε η Lilly. «Έλα τώρα αφού με ξέρεις είμαι διακριτικός εγώ δεν μπλέκομαι σε ξένες υποθέσεις» υπερασπίστηκε ον εαυτό του. Μια ώρα αργότερα βρίσκονταν στο πολυπόθητο Dream Island. Η διαδρομή για το σπίτι αν και δεν ήταν τόσο μεγάλη η ανυπομονησία των κοριτσιών την έκανε να φαίνεται σαν μαραθώνιο.
ΤΕΛΟΣ 1ΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ
*evdokia* Twilight Human
Η κοπέλα δεν έχασε χρόνο. Υπήρχαν πολλές δημοσιεύσεις αλλά δεν άργησε να βρει αυτό που έψαχνε. “Το κάθε μέλος μας δημιουργεί το δικό του topic και ομορφαίνει το site μας!” πάτησε επάνω στο εικονίδιο και εμφανίστηκαν πάρα πολλές αναρτήσεις όπου ήταν ταξινομημένα ανάλογα με τις θετικές ψήφους. Creations by: MichaelJames, VampMary, DarkHero87 αυτά ήταν τα τρία πρώτα ονόματα. Ανάρτησε και αυτή τα σχέδια της. Τις αγαπημένες της νεράιδες στο όνομα FairyGirl90. Στη συνέχεια μπήκε σε αυτούς με τα υψηλοτέρα σκορ. Όλα ήταν μοναδικά, το καθένα είχε την χάρη του! Όμως τα αγαπημένα της ήταν αυτά του DarkHero87 όπου ψήφισε υπέρ του.
Το τζιπ του William γρύλισε στο χωματόδρομο που οδηγούσε στο σπίτι. Όταν το αυτοκίνητο έστριψε εμφανίστηκε το τριώροφο πέτρινο σπίτι. «Για πες ανερχόμενε αρχιτέκτονα, πως το βρίσκεις;» ρώτησε η Lilly την κολλητή της με παιχνιδιάρικα ύφος. «wow!» είπε η Sam με θαυμασμό. «Ακριβής όρος των πολιτικών μηχανικών!» σάρκασε ο David. Ενώ όλοι περίμεναν τις αντιδράσεις της Sam εκείνη είχε μείνει απλά με το στόμα ανοιχτό. Αφού κατέβηκαν από το αυτοκίνητο και διέσχισαν τη μεγάλη αυλή η Sam μπόρεσε να παρατηρήσει καλύτερα το σπίτι. Ήταν όλο πέτρινο με πολλές κολόνες. Όλα τα μπαλκόνια είχαν θέα μια από τις πολλές μαγευτικές παραλίες του Dream Island. Ο William ξεκλείδωσε την επιβλητική ξύλινη πόρτα γύρω από την οποία υπήρχαν πολλά ξύλινα παράθυρα. Τους υποδέχτηκε ένα φιλόξενο σαλόνι. Η αισθητική της Jennifer αποτυπωνόταν και στην πιο μικρή λεπτομέρεια. Υπήρχαν δύο μεγάλοι καναπέδες οι οποίοι θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως κρεβάτια και δύο μικρότερες πολυθρόνες που ήταν σε τέλεια αρμονία με τον υπόλοιπο χώρο. Βαθύτερα στο σαλόνι υπήρχε η μεγάλη ξύλινη τραπεζαρία που την περιστοίχιζαν έξι καρέκλες επενδυμένες με ακριβά υφάσματα. Στους άδειους τοίχους υπήρχαν πίνακες ζωγραφικής γνωστών καλλιτεχνών. Αλλά τα περισσότερα βλέμματα τα τραβούσε το μεγάλο πέτρινο τζάκι με τα προστατευτικά μαύρα κάγκελα γύρω του. Το τζάκι βρισκόταν στην κατάλληλη θέση που όταν θα άναβε θα έδινε τον απαραίτητο φωτισμό και την ζεστασιά που χρειάζεται αυτό το μεγάλο σπίτι ώστε να γίνει οικείο και φιλόξενο. Η Sam σκέφτηκε ότι δεν θα είχαν τη δυνατότητα να το ανάψουν επειδή είχε υπερβολική ζεστή και ανυπομονούσε να πάει στη θάλασσα. Πριν προλάβει να πάει στην κουζίνα η Lilly πήρε την Sam από το χέρι και την οδήγησε στο δωμάτιο της. Καθώς ανέβαιναν τις γυριστές ξύλινες σκάλες η Sam στο δεύτερο όροφο διέκρινε το δωμάτιο της Jennifer και του William και αναρωτήθηκε αν ο William είχε βάλει κάποιο προσωπικό του στοιχείο στη διακόσμηση. Υπήρχαν επίσης δύο κλειστές πόρτες που η Sam υπέθεσε ότι ήταν γραφείο η βιβλιοθήκη και μπάνιο. ____________________
Όταν τα κορίτσια έφτασαν στον τρίτο όροφο η επιρροή της Jennifer σταματούσε απότομα. Από διακοσμητική άποψη στοιχεία της Lilly και του David προσπαθούσαν να συνυπάρξουν αρμονικά στο χώρο χωρίς καμία επιτυχία. Στο διάδρομο υπήρχε ένα μοβ ροζ χρώμα που δεν είχε καμία σχέση με την υπόλοιπη επίπλωση. Το δωμάτιο της Lilly ήταν αρκετά μεγάλο με πολύ εκκεντρικούς τοίχους, ήταν ροζ με μεγάλα ακανόνιστα σχήματα σε ανοιχτό πράσινο. Στον δεξιά τοίχο υπήρχε ένα κρεβάτι “σοφίτα” όπου ο φουξ καναπές από κάτω φαίνονταν πολύ μεγάλος και άνετος. Στο δωμάτιο υπήρχε ένας ολόσωμος καθρέφτης όπως επίσης και ένα μπάνιο. Στην άλλη πλευρά υπήρχε μια μεγάλη ντουλάπα καθώς και το γραφείο με την τηλεόραση και τον υπολογιστή. Στην γωνία απέναντι από τον καναπέ υπήρχαν δύο φουξ πολυθρόνες και ένα μικρό τραπεζάκι. Η Sam ήταν περίεργη να δει την διακόσμηση του δωματίου του David αλλά εκείνος από την κούραση βρίσκονταν ξαπλωμένος στον καναπέ του σαλονιού. Η Sam εκδήλωσε τον εντυπωσιασμό της ξαπλώνοντας στην μια φουξ πολυθρόνα που αποδείχτηκε η αγαπημένη της. «Τόσα χρόνια φίλιας έχω επηρεάσει τελικά πολύ το γούστο σου!» είπε η Sam. «Αχ, πάλι καλά! ΓιΆ αυτό και χρησιμοποίησα τα αγαπημένα μου χρώματα από το δημοτικό ακόμη!» της απάντησε η Lilly. ΤΕΛΟΣ 2ΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ
*evdokia* Twilight Human
Μετά από δύο μέρες η FairyGirl90 επέστρεψε στην σελίδα της έχοντας σκανάρει νέες εικόνες. Πριν προλάβει να τις αναρτήσει παρατήρησε κάτι απροσδόκητο. Τα προηγούμενα έργα της είχαν ήδη πάρει 30 θετικές ψήφους καθώς και σχόλια. Ο DarkHero87 που είχε 708 ψήφους είχε ψηφίσει και είχε σχολιάσει υπέρ της! Εντυπωσιασμένη από τον εαυτό της η FairyGirl90 διάβασε τα σχόλια που της έκαναν. “Συγχαρητήρια! Πολύ καλή δουλειά! Απ ότι φαίνετε το site μας έχει ανακαλύψει πολλά ταλέντα! ” – MJ. “Τα σχέδια σου είναι τέλεια! Συνέχισε έτσι! ” -*PrincessOfTheColour*. Υπήρχαν και άλλα πολλά ενθαρρυντικά σχόλια αλλά ένα τράβηξε την προσοχή της. “Συγχαρητήρια! Έχεις σίγουρα πολύ ταλέντο! Μην σταματήσεις ποτέ να δημιουργείς, με ανυπομονησία, θαυμαστής σου!” αυτό ήταν το σχόλιο από το DarkHero87…
Ήταν ήδη νωρίς το απόγευμα και η ζέστη ήταν αφόρητη. ΠαρΆ όλα αυτά τα κορίτσια δεν είχαν την δυνατότητα να πάνε στη θάλασσα επειδή η Jennifer χρειαζόταν τη βοήθεια τους. «Ρε μαμά, λιώσαμε… τι άλλο θες;» είπε η Lilly μούσκεμα στον ιδρώτα. «Μα καλά τι νοικοκυρές θα γίνετε εσείς; Ακόμα δεν αρχίσαμε!» απάντησε η Jennifer. «Και δεν κατάλαβα, γιατί αυτός κάθετε;» αποκρίθηκε η Lilly εκνευρισμένη δείχνοντας τον αδερφό της. «Ε… στη κολλητή σου να τα πεις αυτά. Εγώ κουβάλησα τις βαλίτσες της! Παίρνω ρεπό για την υπόλοιπη μέρα!» διαμαρτυρήθηκε έντονα ο David. Μέχρι το βράδυ τα κορίτσια έκαναν δουλειές. Ο David πήγε με τον πατέρα του για ψάρεμα και αργότερα για μπάνιο στη θάλασσα. Στο τέλος της ημέρας όλη η οικογένεια Marchette και η Sam συγκεντρώθηκαν στη βεράντα απολαμβάνοντας το φεγγάρι. Τα κορίτσια είχαν ήδη κάνει ντουζ και οι “άνδρες της οικογένειας” μόλις είχαν γυρίσει. «Πως πήγε το ψάρεμα;» ρώτησε η Lilly. «Τρομερά μας ξεφτίλισαν τα ψάρια!» είπε με κατσουφιασμένο ύφος ο William. Μετά από λίγες στιγμές χαλάρωσης στις αναπαυτικές καρέκλες η Jennifer άρχισε να γκρινιάζει. «Βρε καλό μου παλικάρι, πόσες φόρες πρέπει να το πούμε, το αλάτι δεν κάνει καλό στα μαλλιά! Θες κούρεμα κιόλας! Πάνε να κάνεις ένα μπάνιο. Και ρίξε κάτι πάνω σου! Έχει ψύχρα αυτήν την ώρα! Θα σε έχουμε άρρωστο καλοκαιριάτικα, και ξέρεις αυτές είναι οι χειρότερες ιώσεις!» μετά από έναν έντονο μονόλογο η μόνη απάντηση που πήρε ήταν «καλά». «William πες κάτι στον γιο σου!» είπε απελπισμένα στον σύζυγο της. «Τα έχουμε πει αυτά. Η μαμά έχει πάντα δίκιο, προσπαθούμε να μην την εκνευρίζουμε διότι οι συνέπειες είναι καταστροφικές!» στράφηκε ο William στο γιο του πολύ σοβαρός. «Πατέρα όπως βλέπεις βρισκόμαστε στην ίδια κατάσταση και η δική σου μόλις χειροτέρεψε» αποκρίθηκε εξίσου σοβαρός ο David. O William και ο David πήγαν για μπάνιο και τα κορίτσια στο δωμάτιο τους. _________________
«Βαριέμαι πολύ να πάω να παραδώσω τις εργασίες μου την άλλη εβδομάδα » είπε η Sam με κατσουφιασμένο ύφος. «Έλα ρε, απλός θα τις παραδώσεις, αφού τις έχεις ήδη κάνει και μετά… τρείς μήνες καλοκαιριού στο Dream Island ανοίγονται μπροστά μας!» της αποκρίθηκε η Lilly. «Είναι οι μόνες διακοπές που θα κάνω χωρίς να δω τους γονείς μου καθόλου και αν και φαίνετε ωραίο από μία άποψη, από την άλλη θα μου λείψουν. ¶ραγε εκείνοι με σκέφτονται καθόλου στα ταξίδια του;» αναρωτήθηκε η Sam. «Είμαι σίγουρη πως ναι. ¶λλωστε σε άφησαν σε καλά χέρια!» είπε η Lilly και της έκλεισε το μάτι. «¶σε, με ρίχνει να μιλώ για τους γονείς μου. Ας αλλάξουμε θέμα! Είδα χτες τον Tom... σχεδόν είχα ξεχάσει ότι υπήρχε...» είπε η Sam. «Έλα ρε Sam, είσαι απαράδεκτη! Μέχρι πριν δύο μήνες ήσασταν μαζί και εσύ τώρα απλά τον ξέχασες…» της απάντησε η Lilly. «Ρε Lil, δεν μετριούνται αυτοί με τους οποίους είχα σχέση μην προσπαθείς να φτιάξεις κατάλογο!» είπε αστειευόμενη η Sam. «Ναι ρε, ψηλή, ξανθιά, πρασινομάτα προσπαθώ αλλά ποιος δεν θέλει το κορίτσι με τις τέλειες αναλογίες και τα χαρακτηριστικά» απάντησε στο ίδιο αστειευόμενο κλίμα. «Σιγά, σιγά σε λίγο θα μου πεις ότι είσαι και άσχημη! Δεν είναι η εμφάνιση αυτή που μετράει αλλά η συμπεριφορά. Εγώ δίνω ευκαιρίες και ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω το στυλ γεροντοκόρης που έχεις υιοθετήσει.» παρατήρησε η Sam. «Δεν θεωρείται γεροντοκόρη αυτή που κάνει μακροχρόνιες σχέσεις, έστω και σπάνια. Μα καλά τι κάνει αυτό το παιδί εκεί μέσα; Θα κουφαθεί!» αναρωτήθηκε η Lilly. Τα κορίτσια βγήκαν στο διάδρομο. «Θα κάνεις ησυχία επιτέλους;» φώναξε η Lilly και χωρίς να περιμένει απάντηση επέστρεψε στο δωμάτιο. Αλλά τις ακολούθησε και ο David. «Έχουμε μία συζήτηση!» του είπε η Sam Ο David την αγνόησε και σωριάστηκε στον καναπέ. «Τι; Γκομενικά; Έτσι και υποψιαστώ ότι παρασέρνεις την αδερφή μου! Είναι έντιμο κορίτσι, δεν έχει πολλά, μου τα χει πει εμένα» απάντησε μεταξύ σοβαρού και αστείου ο David. «Τέλος πάντων, ότι και να ναι σήκω και φύγε!» πρόσταξε η Lilly. «Όχι, κάντε δουλειά σας, δεν με ενοχλείτε. Sam πες, σας ενοχλώ; » ρώτησε με παρακλητικό ύφος ο David. «Και τι να σου πει τώρα η κοπέλα; Ναι ενοχλείς, ξεκουμπίσου; Είναι ευγενική…» του απάντησε έντονα η αδερφή του. «Γι αυτό ακριβώς και θα μείνω, σας προκαλώ! Συνεχίστε τη συζήτηση σας!» είπε ο David. «Πολύ ωραία! Γιατί λοιπόν Lilly! Τι το κακό έχουν οι περιστασιακές σχέσεις; Εγώ όσες έχω κάνει μια χαρά περνάω!» συνέχισε τη συζήτηση η Sam. «¶τσα η Sam… παρ όλα αυτά συμφωνώ μαζί της αλλά εσύ είσαι πάνω απ όλα αδερφή μου οπότε μην τα ακούς αυτά…» απάντησε ο David αντί για την Lilly. Πριν προλάβει να αντιδράσει η Lilly, η Sam πήρε τον λόγο. «Σιγά ρε μικρό που ξέρεις τι είναι οι περιστασιακές σχέσεις...» «Ε… κοπελιά… ένα χρόνο έχουμε διάφορα! Έγινες είκοσι και νομίζεις κάτι έκανες! Πάνε οι εποχές που με φωνάζατε σπόρο και με κάνατε ότι θέλατε! Στο κάτω-κάτω εσύ πέρυσι λιγότερες περιστασιακές σχέσεις από εμένα είχες;» της αντέτεινε ο David. «Εξαρτάται εσύ πόσες είχες;» το απάντησε η Sam. «Μην απαντήσεις σε αυτό!» πετάχτηκε η Lilly. «Πολλές! Εσύ;» απάντησε ο David αγνοώντας παντελώς την αδερφή του. «Ούτε εσύ μην απαντήσεις!» πετάχτηκε και πάλι η Lilly, αλλά πάλι χωρίς αποτέλεσμα. «Δεν θέλεις να ξέρεις….» ξεκίνησε η Sam «Τέλος! Τέρμα αυτή η ηλίθια συζήτηση! David, στο δωμάτιο σου τώρα και καληνύχτα! Και εσύ Sam πάνω στο κρεβάτι! Έρχομαι και εγώ να κοιμηθούμε!» διέκοψε τη συζήτηση αποφασίστηκα η Lilly. O David φίλησε την αδελφή του και αντάλλαξε “καληνύχτα” με την Sam. Πριν φύγει γύρισε και της χαμογέλασε γλυκά. Όμως η Sam δεν τον είδε επειδή ανέβαινε τη σκάλα για να ξαπλώσει. ΠαρΆ όλα αυτά για κακή τύχη του David η Lilly αντιλήφτηκε το χαμόγελο. ΤΕΛΟΣ 3ΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ
Dream Island
Σελίδα 1 από 1
Παρόμοια θέματα
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης