| Βιβλια που περιμενουμε να κυκλοφορησουν | |
|
+18nicky_cullen Thalia Nelly EliRose AspaKorth mariana20 alexandra13 Teodan i love edward 2 T-NM-E-BD Rosemarie Cullen twilightFOREVER ΕΡΗ athina ed<3 evi broken angel mR.Geo Bitten Pillows 22 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Βιβλια που περιμενουμε να κυκλοφορησουν Τετ 24 Απρ 2013 - 13:50 | |
| το ξερουμε κοπελια
κεγω το εχω
κανω λιγη υπομονη μπας κ το διαβασω στα ελληνικα αλλιως τι να κανω θα το παρει το ποταμι | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Βιβλια που περιμενουμε να κυκλοφορησουν Τετ 24 Απρ 2013 - 13:51 | |
| τι τραβαμε και εμεις οι βιβλιοφαγοι.... | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Βιβλια που περιμενουμε να κυκλοφορησουν Τετ 24 Απρ 2013 - 13:53 | |
| the chronicles of a bookeater... | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Βιβλια που περιμενουμε να κυκλοφορησουν Τετ 24 Απρ 2013 - 13:54 | |
| κατι τετοιο | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Βιβλια που περιμενουμε να κυκλοφορησουν Κυρ 28 Απρ 2013 - 13:20 | |
| Και εγω το περιμενω πως και πως για Απριλη ειχανε πει οπως καθε φορα φτανουμε Μαϊο...τελος παντων αρκει να το βγαλουν!!!Βεβαια πραγματικα τωρα τελευταια δεν ειναι συνεπεις, ισως φταιει και η κριση. | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Βιβλια που περιμενουμε να κυκλοφορησουν Κυρ 28 Απρ 2013 - 14:23 | |
| Ρε κορίτσια, εκείνο το δείπνο με ένα βρικόλακα έχετε κανένα νεότερο; Και γι' αυτό Απρίλη είχαν πει αλλά τίποτα... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Βιβλια που περιμενουμε να κυκλοφορησουν Κυρ 28 Απρ 2013 - 14:37 | |
| κι εγω το εχω στο νου μου Μαιρη αλλα δεν νομιζω πως εχει τπτ νεοτερο...για μαη το βλεπω. | |
|
| |
Thalia Nelly The Nomads
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2141 Registration date : 02/02/2013
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Βιβλια που περιμενουμε να κυκλοφορησουν Κυρ 28 Απρ 2013 - 17:01 | |
| εχεται ακουσει κατι για το βιβλιο Graceling γιατι καπου ειδα οτι θα εκδοθει απο το Λιβανη | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: Βιβλια που περιμενουμε να κυκλοφορησουν Κυρ 28 Απρ 2013 - 17:12 | |
| ΑΛΉΘΕΙΑ!!!???θεϊκή σειρά την εχω διαβάσει όλες!!!Οι ηρωίδες είναι μια και μια!!! | |
|
| |
Thalia Nelly The Nomads
| Θέμα: Απ: Βιβλια που περιμενουμε να κυκλοφορησουν Κυρ 28 Απρ 2013 - 17:18 | |
| | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Βιβλια που περιμενουμε να κυκλοφορησουν Κυρ 28 Απρ 2013 - 17:42 | |
| αληθεια;;; χαιρομαι!!!η Κατσα ειναι και γαμω τις ηρωιδες!!και ο Πο... ειναι τριλογια τα βιβλια...ψιλοαυτοτελει...το πρωτο Graceling τα σπαει, το δευτερο Fire εμενα δε μα τρελανε ιδιαιτερα και το τελευταιο Bitterblue που επιστρεφει στον κοσμο του πρωτου βιβλιου ειναι και αυτο φοβερο! | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Βιβλια που περιμενουμε να κυκλοφορησουν Σαβ 18 Μάης 2013 - 14:29 | |
| "Τέσσερις δεκαετίες ειρήνης δεν ήταν αρκετές στη φανταστική πολιτεία του Γκόρεντ για να αλλάξουν το κλίμα δυσπιστίας ανάμεσα στους ευαίσθητους και φιλότεχνους ανθρώπους και τους ορθολογιστές δράκους. Οι δράκοι, παίρνοντας ανθρώπινη μορφή, παρευρίσκονται στην Αυλή ως πρεσβευτές και προσφέρουν τον ορθολογιστικό, μαθηματικό τρόπο σκέψης τους στα πανεπιστήμια ως ακαδημαϊκοί και δάσκαλοι. Ωστόσο, όσο πλησιάζει η επέτειος της Συνθήκης, οι εντάσεις φουντώνουν. H Σεραφίνα Ντόμπεγκ έχει λόγους να φοβάται και τις δύο πλευρές. Η ίδια είναι μια ασυνήθιστα ταλαντούχος μουσικός που μπαίνει στην Αυλή ακριβώς τη στιγμή που ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας δολοφονείται με τρόπο που παραπέμπει σε δράκο. Η Σεραφίνα παίζει ενεργό ρόλο στις έρευνες για τη δολοφονία, συνεργαζόμενη με τον επικεφαλής της Βασιλικής Φρουράς, τον διορατικό πρίγκιπα Λούσιαν Κιγκς. Καθώς ανακαλύπτουν ενδείξεις για μια δολοπλοκία που έχει σκοπό την κατάλυση της ειρήνης, η Σεραφίνα αγωνίζεται να προστατεύσει το μυστικό της. Ένα μυστικό τόσο τρομερό, που η αποκάλυψή του θα μπορούσε να σημαίνει ακόμα και το τέλος της ζωής της. Δυνατή πλοκή με συνεχείς ανατροπές, συγκροτημένη γραφή, κινηματογραφικές περιγραφές, καλά αναπτυγμένοι χαρακτήρες κι ένα αριστοτεχνικά δομημένο μυθοπλαστικό σύμπαν, συνθέτουν ένα ολόφρεσκο μυθιστόρημα φαντασίας με στοιχεία πολιτικού θρίλερ, περιπέτειας αλλά και μυθιστορήματος μαθητείας."Υπο εκδοση απο τις εκδοσεις Πατακη! | |
|
| |
Thalia Nelly The Nomads
| Θέμα: Απ: Βιβλια που περιμενουμε να κυκλοφορησουν Σαβ 18 Μάης 2013 - 18:36 | |
| ωραιο φαινεται κι απ'οτι ειδα στο goodreads εχει παρει καλες κριτικες | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Βιβλια που περιμενουμε να κυκλοφορησουν Σαβ 18 Μάης 2013 - 20:22 | |
| | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Βιβλια που περιμενουμε να κυκλοφορησουν Σαβ 18 Μάης 2013 - 23:28 | |
| καλο φαινεται αλλα ειμαι διστακτικη γιατι περα απο εραγκον δεν εχω διαβασει κατι σχετικο με δρακους και το φοβαμαι... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Βιβλια που περιμενουμε να κυκλοφορησουν Σαβ 18 Μάης 2013 - 23:45 | |
| κι εγω μονο game of thrones εχω διαβασει περα απο τον εραγκον....για αυτο ειμαι καπως διστακτικη. | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Βιβλια που περιμενουμε να κυκλοφορησουν Σαβ 18 Μάης 2013 - 23:51 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Βιβλια που περιμενουμε να κυκλοφορησουν Σαβ 18 Μάης 2013 - 23:58 | |
| | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Βιβλια που περιμενουμε να κυκλοφορησουν Κυρ 19 Μάης 2013 - 23:25 | |
| ενδιαφέρον φαίνεται... για να δούμε, γιατί η αλήθεια είναι ότι η σειρά με τον Έραγκον ούτε εμένα μ΄'άρεσε... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Βιβλια που περιμενουμε να κυκλοφορησουν Κυρ 19 Μάης 2013 - 23:30 | |
| | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Βιβλια που περιμενουμε να κυκλοφορησουν Κυρ 19 Μάης 2013 - 23:31 | |
| ακομα δεν εφτασα εκει...ειπαμε εχουμε αντοχες αλλα οχι και ετσι... μια φιλη μου που το διαβαζει μου το κανει περιληψη | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Βιβλια που περιμενουμε να κυκλοφορησουν Κυρ 19 Μάης 2013 - 23:35 | |
| τον εραγκον...? τερατα ειναι...2 μηνες μου πηρε να τα τελειωσω με πολλα βιβλια στο ενδιαμεσο. | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Βιβλια που περιμενουμε να κυκλοφορησουν Κυρ 19 Μάης 2013 - 23:52 | |
| αυτος ο παολινι αβασταχτος...ποσο περιγραφες πια;; | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Βιβλια που περιμενουμε να κυκλοφορησουν Κυρ 19 Μάης 2013 - 23:55 | |
| Ασε...ειδικα σε εκεινο το 2 βιβλιο κοντεψα να το ριξω κι εγω στον διαλογισμο. | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Βιβλια που περιμενουμε να κυκλοφορησουν Κυρ 19 Μάης 2013 - 23:56 | |
| | |
|
| |
| Βιβλια που περιμενουμε να κυκλοφορησουν | |
|