| Βιβλια που περιμενουμε να κυκλοφορησουν | |
|
+18nicky_cullen Thalia Nelly EliRose AspaKorth mariana20 alexandra13 Teodan i love edward 2 T-NM-E-BD Rosemarie Cullen twilightFOREVER ΕΡΗ athina ed<3 evi broken angel mR.Geo Bitten Pillows 22 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
alexandra13 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 41 Τόπος : ioannina Αριθμός μηνυμάτων : 4111 Registration date : 09/02/2012
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Βιβλια που περιμενουμε να κυκλοφορησουν Δευ 8 Οκτ 2012 - 18:07 | |
| Το δασος με τα χερια και τα δοντια ειναι τριλογια? | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Βιβλια που περιμενουμε να κυκλοφορησουν Δευ 8 Οκτ 2012 - 18:28 | |
| | |
|
| |
mariana20 Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 348 Registration date : 01/02/2012
| Θέμα: Απ: Βιβλια που περιμενουμε να κυκλοφορησουν Δευ 8 Οκτ 2012 - 23:22 | |
| Τριλογία είναι και δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το τρίτο βιβλίο,δεν το έχω ψάξει στο ίντερνετ και η αλήθεια είναι ότι θέλω να το βγάλει γρήγορα.Και τα θανάσιμα εργαλεία τα θέλω απλώς αυτά δεν άντεξα και τα διάβασα έτσι ξέρω τι γίνεται το άλλο δεν έχω ιδέα πως τελειώνει.Ωραία βιβλία είναι,αν και εντάξει δεν είναι από τα αγαπημένα μου. | |
|
| |
Ηλικία : 41 Τόπος : ioannina Αριθμός μηνυμάτων : 4111 Registration date : 09/02/2012
| Θέμα: Απ: Βιβλια που περιμενουμε να κυκλοφορησουν Δευ 8 Οκτ 2012 - 23:25 | |
| Θελω η επομενη σειρα που θα ξεκινησω να ειναι τελιειωμενη γιατι δεν αντεχω αλλη αγωνια... γιαυτο ρωταω | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Βιβλια που περιμενουμε να κυκλοφορησουν Τρι 9 Οκτ 2012 - 0:59 | |
| τελειωμενη σειρα θα ναι παντως με το 3... | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Βιβλια που περιμενουμε να κυκλοφορησουν Τρι 9 Οκτ 2012 - 15:57 | |
| Τελειωμενη θα ειναι αλλα Αλεξαντρα να εχεις υποψιν σου οτι ειναι καπως μελανχολικη σειρα θα ελεγα.Καλη σειρα μεν αλλα δεν ειναι και οτι καλυτερο για την ψυχολογια. Δεν ξερω βεβαια αν το τρια κανει την διαφορα και κλεισει αισιοδοξα. Και εγω περιμενω το τελευταιο.Παντως η Πλατυπους εχει αναφερει οτι πρωτα θα βγει αυτο,μετα τα θανασιμα εργαλεια(Τα περιμενω πως και πως) και μετα το 2 απο το ταιρι. Γενικα αυτος ο μηνας οπως κια ο Νοεμβρης θα ειναι γεματος. Εχουμε αυτα τα τρια απο Πλατυπους,εχουμε τις 50 πιο σκοτεινες αποχρωσεις του γκρι,εχουμε το 4 απο αγγελους κια παει λεγοντας. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Βιβλια που περιμενουμε να κυκλοφορησουν Τρι 9 Οκτ 2012 - 17:01 | |
| ασε Βασω...ολα τα λεφτα εκει θα πανε... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Βιβλια που περιμενουμε να κυκλοφορησουν Τρι 9 Οκτ 2012 - 17:36 | |
| Bασω μου ευχαριστω για τις πληροφοριες..... Ετσι οπως παει η πλατυπους δεν νομιζω πως θα εκουμε τον τζεις πριν απο τον οκτωβριο... Και το ταιρι το εχουν αργησει πολυ!!! Οντως κοριτσια αυτον τον μηνα θα χρειαστει να βγαλω απο την τραπεζα λεφτα, τοσα βιβλια που βγαινουν μαζι!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Βιβλια που περιμενουμε να κυκλοφορησουν Τρι 9 Οκτ 2012 - 17:44 | |
| κι εγω θα στριμωχτω αλλα αξιζει τον κοπο... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Βιβλια που περιμενουμε να κυκλοφορησουν Τρι 9 Οκτ 2012 - 17:45 | |
| | |
|
| |
mariana20 Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 348 Registration date : 01/02/2012
| Θέμα: Απ: Βιβλια που περιμενουμε να κυκλοφορησουν Τρι 9 Οκτ 2012 - 23:25 | |
| Κάνουν ό,τι μπορούν αλλά είναι πολύ χάλια η κατάσταση στο χώρο και γι'αυτό οι καθυστερήσεις.Εδώ άλλοι εκδοτικοί μεγαλύτεροι δεν καταφέρνουν να τηρήσουν τις ημερομηνίες που λένε φαντάσου αυτοί που είναι και πιο μικροί.-Ο Φανταστικός κόσμος το τρίτο της Αγγελικής σιωπής κατάφερε να το βγάλει το καλοκαίρι ενώ έλεγε για άνοιξη!! καλά αυτοί είχαν κι άλλα προβλήματα πέρα από τις συνηθισμένες καθυστερήσεις.Και ο Κουρδιστός Πρίγκιπας επίσης άργησε αρκετά και άλλαξε πολλές φορές ημερομηνία.-Τουλάχιστον έχουν την ευαισθησία να ενημερώνουν τους αναγνώστες τους να απαντάνε στις ερωτήσεις τους,να κοιτάνε τις προτάσεις που τους κάνουν..πάντως για το ταίρι συμφωνώ,το άργησαν αρκετά αλλά με όλα αυτά τα προβλήματα πρέπει όλο το πρόγραμμα να έχει πάει πίσω,εδώ υπάρχουν βιβλία που έχουν πει στο facebook ότι θα τα εκδώσουν και ακόμα δεν έχουν καταφέρει να τα βγάλουν.Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα αλλά το παλεύουν.Ας ελπίζουμε ότι θα τα βγάλουν όσο πιο σύντομα γίνεται. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Βιβλια που περιμενουμε να κυκλοφορησουν Τετ 10 Οκτ 2012 - 0:18 | |
| ναι γιατι ειναι πολλοι που περιμενουν.... | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Βιβλια που περιμενουμε να κυκλοφορησουν Τετ 10 Οκτ 2012 - 9:10 | |
| ναι ειναι πολλοι...απλα νομιζω οτι η κριση χτυπαει παντου γιατι δεν πιστευω οτι υπαρχει αλλος λογος για τετοιου ειδους καθυστερηση
παντως δεν ξερω ποιο να πρωτοψαξω σημερα
θα ξεκινησω απο τον κριστιαν και ευχομαι να το βρω-αλλου ακουω κυκλοφορησε αλλου οχι ακομα
τωρα ο τζεις,οι αγγελοι,ακομα κ ο οικος της νυχτας μου φαινεται εχουν αργησει πολυ
για το 2ο απο το ταιρι αν και θα το παρω εφοσον ξεκινησα την σειρα δεν πολυτρωγομαι ποτε θα βγει | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Βιβλια που περιμενουμε να κυκλοφορησουν Τετ 10 Οκτ 2012 - 11:19 | |
| εμενα δεν με χαλαει...καλο ηταν το πρωτο αν και το παραληρημα μου αρεσε πολυ περισσοτερο. | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Βιβλια που περιμενουμε να κυκλοφορησουν Σαβ 30 Μαρ 2013 - 1:27 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Βιβλια που περιμενουμε να κυκλοφορησουν Σαβ 30 Μαρ 2013 - 1:32 | |
| να δω τι θα πρωτοπαρω παλι... | |
|
| |
Thalia Nelly The Nomads
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2141 Registration date : 02/02/2013
| Θέμα: Απ: Βιβλια που περιμενουμε να κυκλοφορησουν Σαβ 30 Μαρ 2013 - 1:37 | |
| | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: Βιβλια που περιμενουμε να κυκλοφορησουν Σαβ 30 Μαρ 2013 - 1:39 | |
| και εγω το εχω στην TBR λιστα μου τοσο καιρο...ισως να το παρω στα ελληνικα δεν ξερω!!!παντως λυπηθηκα που σκοτωσαν το εξωφυλλο | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Βιβλια που περιμενουμε να κυκλοφορησουν Σαβ 30 Μαρ 2013 - 1:41 | |
| εχουν ενα κολλημα να το κανουν συχνα αυτο στα ελληνικα... | |
|
| |
Thalia Nelly The Nomads
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2141 Registration date : 02/02/2013
| Θέμα: Απ: Βιβλια που περιμενουμε να κυκλοφορησουν Σαβ 30 Μαρ 2013 - 1:45 | |
| αυτο ειναι το λιγοτερο τουλαχιστον να τα βγαζουν για μας που δεν ξερουμε καλα αγλικα | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Βιβλια που περιμενουμε να κυκλοφορησουν Σαβ 30 Μαρ 2013 - 1:47 | |
| μαλλον κοστιζει πολυ το οριτζιναλ | |
|
| |
nicky_cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : In the Midle of Nowhere / Σταυρός Θεσ/νίκης Αριθμός μηνυμάτων : 2125 Registration date : 12/05/2012
| Θέμα: Απ: Βιβλια που περιμενουμε να κυκλοφορησουν Σαβ 30 Μαρ 2013 - 11:37 | |
| | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Βιβλια που περιμενουμε να κυκλοφορησουν Σαβ 30 Μαρ 2013 - 16:21 | |
| Μόλις διάβασα την περίληψη του. Θα ναι κι αυτό το βιβλίο... | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Βιβλια που περιμενουμε να κυκλοφορησουν Σαβ 30 Μαρ 2013 - 18:30 | |
| - nicky_cullen έγραψε:
- τι θέμα έχει το βιβλίο??
"Περικυκλωμένο από εχθρούς, το κάποτε μεγάλο έθνος της Ράβκα έχει χωριστεί στα δύο από το Διάσελο των Ίσκιων, μια ζώνη αδιαπέραστου σκοταδιού όπου περιπλανώνται τέρατα που τρέφονται με ανθρώπινη σάρκα. Η μοίρα της Ράβκα είναι πλέον στα χέρια μιας μοναχικής κοπέλας. Η Αλίνα Στάρκοβ ποτέ δεν ήταν καλή σε κάτι. Όταν, όμως, το τάγμα της δέχεται επίθεση στο Διάσελο και ο καλύτερος φίλος της τραυματίζεται βαριά, η Αλίνα αποκαλύπτεται ότι διαθέτει μια εξαιρετική δύναμη που σώζει τη ζωή του – μια δύναμη που ίσως είναι το κλειδί για να ελευθερώσει τη χώρα της. Το νεαρό κορίτσι οδηγείται στη βασιλική αυλή για να εκπαιδευτεί ως μέλος των Γκρίσα, της μαγικής ελίτ υπό τις εντολές του Ντάρκλινγκ. Ωστόσο, τίποτε δεν είναι αυτό που φαίνεται. Ενώ το σκότος παραμονεύει και ένα ολόκληρο βασίλειο στηρίζεται στην αδάμαστη δύναμή της, η Αλίνα θα πρέπει να έρθει αντιμέτωπη με τα μυστικά των Γκρίσα και της καρδιάς της." | |
|
| |
ZetaPattinson Midnight Sun Vampire
Τόπος : Forks!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1738 Registration date : 11/09/2012
| Θέμα: Απ: Βιβλια που περιμενουμε να κυκλοφορησουν Σαβ 30 Μαρ 2013 - 21:50 | |
| Ααααα πολύ ωραίο φαίνεται!!!! Θα γίνει και ταινία σχετικά με το βιβλίο ή δεν ξέρουμε ακόμα;;;; | |
|
| |
| Βιβλια που περιμενουμε να κυκλοφορησουν | |
|