Στην αρχή, σκέφτηκα να φτιάξω ένα blog και να δημοσιεύω
τις καταχωρήσεις μου. Τελικά όμως, κατέληξα πως θα ήταν
καλύτερα να τα μοιραστώ όλα αυτά με άτομα που ξέρω και
Πιστεύω θα με καταλάβουνε. Δεν θα σας γράφω την ιστορίατης ζωής μου.
Θα σας γράφω γεγονότα και σκέψεις μου που βγάζουν στην
επιφάνεια την άλλη πλευρά του εαυτού μου, θα δείχνουν
την δική μου ματιά στον κόσμο και προπάντων θα ξέρω
πως υπάρχουν άτομα τα οποία σέβονται αυτά που ζω,
σκέφτομαι και βιώνω ώστε να μοιραστούν τις δικές του απόψεις μαζί μου.
Καλό κουράγιο!
Η ζωή μου είναι ένα μπέρδεμα! Σχόλια μπορείτε να αφήσετε εδώ:
http://www.bellandedward.org/t1320-topic#241069Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011Μερικές φορές θεωρώ πως είμαι ανεγκέφαλη.
Άλλες φορές είμαι ΣΙΓΟΥΡΗ!
Όπως σήμερα.
Τα πράγματα από το πρωί πήγαιναν καλά. Στα Μαθηματικά έγραψα 19 και ο Νίκος μου ζήτησε να βγούμε το Σαββατοκύριακο.
Δεν είχα ιδεά πως με θέλει αλλά ευτυχώς μεσολάβησε η Μαριάννα! Το μεσημέρι έφαγα στα Mac Donalds, πράγμα πολύ σπάνιο, ευχάριστο και γευστικό που δεν μπορώ παρά καλό να το χαρακτηρίσω.
Το απόγευμα το πέρασα στο σπίτι της Βάσως. Είχαμε να κάνουμε ΤΙΣ ετοιμασίες για τον ετήσιο χορό του σχολείου μας. Μανικιούρ, μαλλιά, μακιγιάζ και φυσικά το σημαντικότερο κομμάτι: Τα ρούχα! Όλα τα ψώνια συνήθιζουν να έρχονται στους σχολικούς χορούς τακουνάτες, με το ντεκολτέ δέκα μέτρα σιλικόνη, την τρέσα μέχρι το πάτωμα και 100 κιλά make up. Φυσικά και εγώ θα επαναστατούσα! Σταράκι, τζινάκι με σχισίματα, κοντό μπλουζάκι με ραφές και μπολερό! Άντε και ένα ελαφρύ μακιγιάζ με ένα ισιωματάκι στα μαλλιά και έγινε!
Όλο χαρά, λοιπόν, ξεκινήσαμε. Τα παιδιά είχαν ήδη μαζευτεί στην αίθουσα, η μουσική ήταν στο τέρμα και με είχε πιάσει ήδη ταχυπαλμία. Γιατί? Το είχα το ένστικτο, εγώ..
Ε, αρχίσαμε να χορεύουμε, κατέβασαμε και κανα δυό σφηνάκια
(δείξαμε β***α στον μπάρμαν)αστειεύομαι φυσικά και αρχίσαμε να ζαλιζόμαστε λίγο γιατί παρακαλούσαμε τον dj να μας βάλει το ''Είσαι μια καμήλα''.
Η Βάσω παραήπιε και άρχισε να χάνει τα λογικά της(ο ορισμός ενός μεθυσμένου). Ανέβηκε σε καμιά δεκαριά τραπέζια, φώναζε και έλεγα ό,τι της κατέβενε.. Τα κλασσικά..
Ο Νίκος ήταν και εκείνος εκεί και όταν ακούστηκε το ''To χω'' της Φουρέιρα με σήκωσε να χορέψουμε.
Εγώ με το νερό στο χέρι(έπρεπε να συνέλθω από την επιρροή του ποτού) τον τράβηξα πιο κοντά, εκεί που καθόταν ο dj.
Κουνιόμουν από εδώ, από εκεί, ο Νίκος το διασκέδαζε γιατί κυριολεκτικά έκανα μ******ς και κάποια στιγμή πάω να κάνω στροφή και τσακ!
Πάει το ποτήρι νερό..
Και που πήγε?
Πάνω στον εξοπλισμό του dj..
Τέλος το πάρτι!
Φαντάζεσται τι έγινε μετά, έτσι?
Η μουσική κόπηκε, ο εξοπλισμός τα παιξε και ήθελε 2 ώρες για να αντικατασταθεί και πάρτι χωρίς μουσική ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!
Το κράξιμο που έφαγα δεν περιγράφεται!
Ένιωσα τόσο ένοχη και ντροπιασμένη. Το χειρότερο είναι πως δεν ξέρω αν ισχύει ακόμη το ραντεβού με τον Νίκο.. Μήπως το μετάνιωσε?
Τελικά, έχουν δίκιο που λενε: ''Όταν συμβαίνουν πολλά καλά, τότε κάτι δεν θα πάει καλά!"