Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
''Και ΔΕΝ ήταν μόνος'';;;;;;;;;; Εύη!!!!!!!!! Χάζεψες; Δε μας φτάνει που εμφανίζεται αυτός ο...αυτός ο...άντε να μην το πω, τον έβαλες να έχει κι αλλον μαζί του; Διπλή φρίκη δηλαδή; Γιατί να βασανίσεις κι άλλο την Μπέλλα και τον Έντουαρντ; ¶ντε τα παιδιά να φανερώσουν τον έρωτά τους σε όλους και να τον χαρούν αυτοί, να τον χαρούμε κι εμείς!
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
επιτελουςςςςς κεφαλαιοοοοο!!γιουπιιι!!! μολισ τωρα το ειδα... ο τζεικομπ μηπωσ κουβαουσε και καμια κοπελα μαζι του (ισως την τζεσικα) για να κανει ηταν μπελλα να ζηλεψει ταχα μου? και ο εμμετ παντωσ ενηγματικος μου φανικε... πολυ ωραιο κεφαλαιο ευη μου!μπροβο σου! αντε βαλε και την συνεχεια οο πιο συντομα μπορεισ!
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Να πω ότι συγκινήθηκα από την εξομολόγηση του Τζέικομπ? Δε θα το πω!!! Δεν είμαι τόσο καλή όσο η Μπέλλα σου! Με τη Λία? Ταιριάζουν! Και αχ, τι καλά που ο Έντουαρντ την διεκδικεί για πάντα...
Πολύ ωραία...περιμένω συνέχεια!
Μεράκι το'χω! Στην επόμενη ιστορία θέλω την πρωταγωνίστρια να τη λένε Παναγιώτα!
evi The Volturi
καινούργιο κεφάλαιο γιουπιιιιιιιιιιιιιιι λοιπόν.. εγώ μπορώ να πω ότι ο τζέικομπ με συγκίνησε λίγο αλλά αυτό δεν συμένει ότι τον συμπάθησα κιόλας! μένει το ίδιο εγωιστικό γουρούνι με πριν... ο εντουαρτ αχ ο γλυκός μου...είναι αποφασισμένος δεν πρόκριτε να την αφήσει να φύγει από κοντά του..αχχ πολύ ωραίο κεφάλαιο ευη συνέχισε έτσι!! και περιμένουμε γρήγοραααααααααα την συνέχεια!!!
evi The Volturi
Θα κανω οτι μπορω...οσο για τον Τζεικ δεν ειναι τοσο κακος,απλως αγαπησε καποια που ηξερε πως δεν θα εχει ποτε πραγματικα...και προσπαθησε πολυ να την κερδισει...για αυτο και ηταν τοσο κοπανος...αλλα τελειωσαμε με αυτον ετσι κι αλλιως...
maria_likofos Midnight Sun Vampire
Τόπος : Κρήτη Αριθμός μηνυμάτων : 3548 Registration date : 19/12/2011
βασικά εγώ δεν συμπαθώ γενικός τους τζέικομπ.. κανένα μα κανένα.. είμαι καθαρά αλλά αφού δεν θα τον ξανασυναντήσουμε καλώς! και πότε με το καλό να περιμένουμε συνέχεια? (βιάζομαι πολύ ε?... λυσσάρα μαρία)
evi The Volturi
Μαραζώνει το παλικάρι! ¶καρδη Εύη! ¶καρδη Μπέλλα! Φυσικά και να την αλυσοδέσει και να μείνει κολλημένη πάνω του για πάντα! Δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα της! Τι θα γίνει στο μαγαζί;;;; Λογικά θα τον ακολουθήσει...και μετά;
evi The Volturi
ΕΥΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!! τι ήταν πάλι αυτό??? το καλό που της θέλω να πάει να τον βρει γιατί αλλιώς... άκου εκεί πράγματα.. αντί να κάτσει να χαρεί τον έρωτα της κλαίγεται.. και τι περιμένεις κοπέλα μου δηλαδή? να μην το μάθουν ποτέ? εε δεν γίνεται πάρτω απόφαση!! τώρα εσύ θα μας τους χωρίσεις.. το μυρίζομαι εγώ.. μετά θα έρθει και ο ντέιμον και θα κάνει μια πατάτα και ο καημένος ο έντουαρτ θα ζηλέψει και θα κάνει και αυτός μια πατάτα και μετά θα γίνουν πατατοσαλάτα τα πράγματα.. ααα ρε μπέλλα μου χάλασες την μέρα... γρήγορα κεφάλαιο γιατί δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα...
evi The Volturi