Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Λοιπον αυτη η ιστορια μου ηρθε τελειως ξαφνικα....Ελπιζω να σας αρεσε ωστε να υπαρξει και καποια συνεχεια.... Θετικα ειτε αρνητικα σχολια ολα καλοδεχουμενα αν και ελπιζω οι ντοματες και τα ζαρζαβατικα να μεινουν στα καφασια τους....
Προειδοποιω ομως πως στην συνεχεια τα πραγματα μπορει να γινουν λεμονατα....
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Ευάκι μου αρεσε πολύ η ιστορία σου...Δεν ξέρω αν είσαι φοιτήτρια αλλά πίστεψε με αυτά γίνονται! Κυρίως απ τα μισά του 2ου έτους και μετά.! Καλή συνέχεια περιμένουμε με ανυπομονισία!
annia New Moon Victim
Ηλικία : 27 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 234 Registration date : 24/10/2010
Ελπιζω να εχουμε συντομα συνεχεια!!!Πολυ ενδιαφερον πραγματικα και καλογραμμενο...Διαβαζεται ευχαριστα και εχει πολυ ζουμι παρακατω απ' οτι βλεπω !!!Μακαρι να μην αργησει το επομενω κεφαλαιο !!!!Ολο το κλιμα ειναι τοσο ζεστο ,μια ευχαριστη παρεα που εχουν το δικο τους στεκι ,την αγωνια τους για την εξεταστικη-απλα καθημερινα θεματα- που νιωθω οτι ταιριαζουν στην ιδιοσυγρασια μου!!!Μπραβο σου...
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Χαιρομαι που σας αρεσε.... Θα κανω οτι μπορω να γραψω την συνεχεια συντομα....Οποιαδηποτε προταση για την εξελιξη της ιστοριας παντως καλοδεχουμενη μιας και καθως γραφω μου βγαινει η συνεχεια....
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
Εύη, μόλις διάβασα το πρώτο κεφάλαιο της ιστορίας σου!
Είναι μια εξαιρετική αρχή! Μου τράβηξε την προσοχή ο τρόπος που αποδίδεις την καθημερινότητα των ηρώων, καθώς και τις εικόνες που τους περιβάλλουν! Οι περιγραφές σου είναι τόσο ζωντανές και παραστατικές! Στη σκηνή της συνάντησης της Μπελα με τον αδερφό της Έμετ και στη συνέχεια με τα υπόλοιπα άτομα της παρέας! Με αποκορύφωμα την είσοδο του Έντουαρντ! Κράνος στο χέρι? ¶ρα μηχανή!
Θέλω να δω πώς θα εξελιχθεί η σχέση μεταξύ Έντουαρντ-Μπέλα! Παρατηρήσα μια έλξη, αλλά περιμένω για την εξέλιξη στη συνέχεια!
Μπράβο σου! Γράφεις πολύ όμορφα!
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Το κομματι στο σποιλερ απο τα καλυτερα που εχω διαβασει και ειδικα ολη η τελευταια παραγραφος με το φιλι μεσα στην βροχη,ο τροπος που ηταν αγκαλιασμενοι.Οι ανασες τους και τα σωματα τους που ηταν κοντα ηταν ΘΕΙΚΟ....
Σπόιλερ:
Το φιλι ξεκινησε απαλα καθως τα χειλη της ακουμπησαν δισταχτικα τα δικα του.Εκεινος τοτε την κρατησε σφιχτα πανω του βαθαινοντας το φιλι.Μια σκεψη λογικης περασε απο το θολωμενο της μυαλο αλλα ηταν πολυ αδυναμη ωστε να επιζησει...οχι με το σωμα της να καιει σε οποιο σημειο εκεινος την αγγιζε.Η γλωσσα του χωρισε τα χειλη της καθως τα χερια του σφιχτηκαν γυρω απο την μεση της.Ενα βογγητο ξεφυγε απο το στηθος της καθως τα χερια της βρεθηκαν μεσα στα μαλλια του χαιδευοντας τα δυνατα.
Καλα ε οταν ο Εντουαρντ ειπε στην Μπελλα οτι σου αξιζει καποιος καλυτερος απο αυτον τον κουραμπιε ηταν ολα τα λεφτα Επισης νοιαστηκε πραγματικα,βγηκ εξω να την ψαξει και δεν ξερω ειναι λιγο μπερδεμμενη η κατασταση αυτος τα εχει με την Τανια!!Δεν ξερω....Περιμενω να δω συνεχεια!!! Μπραβο evi μου!!!
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
καλα η συνεχεια ειναι εκπληκτικη !!!!!!!!!τον τζεικ ανετα τον σκοτωνω οσο για τον εντουαρτ πω πω η σκηνη παθους ηταν θεικη!αλλα ρε παιδια μου ειναι με την τανια , αντε να δουμε περιμενω συνεχεια με αγωνια!!!!!!!
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Οντως ειναι με την Τανια...αλλα και η Μπελλα δεν εχει ξεμπερδεψει ακομη με τον Τζεικομπ οριστικα.... Αυτο το φιλι ας πουμε ειναι μονο η αρχη....πριν ηξεραν πως κατι υπηρχε μεταξυ τους....το καλο τωρα αρχιζει....
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
Αχ...μου άρεσε πάρα πολύ!!! Μπράβο!!! Η έλξη, η χημεία μεταξύ τους είναι έκδηλη και φάνηκε ολοκάθαρα στο τέλος, με την απίστευτη περιγραφή του υπέροχου φιλιού τους!!! Χάρηκα πολύ οταν είδα πως πήγε ο Έντουαρντ να δει τι συμβαίνει, και πράγματι έφτασε πάνω στην ώρα!!! Ο Τζέικομπ??? Ντροπή του, ντροπή του, ντροπή του!!! Έκανε τι έκανε, και μετά θέλει να γυρίσει πίσω στην Μπέλα!!! Ευτυχώς που δεν τον δέχτηκε!!!
Μπράβο Εύη!!! Μου άρεσε πάρα πολύ!!! Ανυπομονώ για τη συνέχεια!!!
evi The Volturi
Χμ...τους έπιασε ο Τζάσπερ!!! Αυτό αλήθεια, δεν το περίμενα!!! Δυστυχως όμως γι αυτούς, τους έκοψε! Μπορώ να πω ότι με προβλημάτισε το τέλος, με την ανακοίνωση του Έντουαρντ πως θέλει να μιλήσουν, αλλά περιμένω από τον γλύκα μας να της εξομολογηθεί τι νιώθει! Το μόνο που δεν θέλω καθόλου είναι να μπλεχτεί ξανά ο Τζέικομπ, αν και δυστυχώς νομίζω πως θα ανακατεύτει, όπως κάνει πάντα! Παρ'όλα αυτά, θα χαρώ αν ο Εντι τον δείρει!
Ένα ακόμη ΤΕΛΕΙΟ κεφάλαιο!!! Και τώρα ανυπομονώ για τη συνεχεια!!!
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
Πολυ ωραια η συνεχεια!!!Αλλα γιατι το εκοψες πανω στο καλο;; Ο Εντουαρντ θελει να μιλησουν...ετσι βουρρρρρρρρρρ στο ψητο αγορινα μου οκ ξερω το παρακανα τιποτα αλλο θα θελει να της πει αλλα στην ματιά του ετσι που την περιεγραψες φαινοταν να σιγοκαιει ο ποθος!!! Για να δουμε....ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Το ξερω οτι το αφησα σε κρισιμο σημειο αλλα λογω καποιων καταστασεων δεν ειχα χρονο να γραψω περισσοτερο....Μολις αλλαξει αυτο θα προσπαθησω να σας αποζημιωσω....