Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Προς Θεού! Δε θέλω να νομίζεις ότι σε πιέζω, απλά ήταν πολύ όμορφα όσα έγραψες και γι' αυτό μου φάνηκε λίγο. Δε φταις εσύ που εγώ αντί να σου πω ευχαριστώ σου βάζω και τις φωνές από πάν. Με το πάσο σου και εγώ θα περιμένω ήσυχα-ήσυχα...
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Πιστεψε με κι εγω χρειαζομαι να γραψω και το εχω συνεχως στο μυαλο μου...Αλλα οπως ειπα μου εχουν πεσει αλλες προτεταιρεοτητες....Παντως θα παρξει καποια συνεχεια μεχρι το τελος της βδομαδας....
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Γιατί ο Έντουαρντ μου φαίνεται ότι δρα λίγο περίεργα? Μέχρι πρότινος έβλεπα ότι την ήθελε και έτρεφε κάποια αισθήματα για την Μπελα. Τώρα όμως μου έδωσε την εντύπωση ότι το δεν το παίρνει πολύ σοβαρά το θέμα και μάλιστα υποψιάστηκα από αυτό που του είπε ο Τζάσπερ. Ότι πάντα έκανε πράγματα χωρίς να σκέφτεται τις συνέπειες. Ελπίζω να έχω άδικο και να μην ισχύει κάτι τέτοιο. Όμως...είναι και το άλλο. Η Τάνια!?!?!?!?!?!?!?! Τι εστί Τάνια? Χμ...θα δούμε παρακάτω!
Μπράβο Εύη!!! Πολύ καλό κεφάλαιο!!! Περιμένω τη συνέχεια!!! Αν θα μπορούσες μόνο...να είναι λιγάκι... πιο μεγάλη...
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Θα ειναι...Απλως λογω διαβασματος δεν εχω πολυ χρονο για να γραψω...Μην φοβασαι ο Ενουαρντ οντως εχει αισθηματα για την Μπελλα...Υπαρχει λογος που αντιμετωπισε τον Τζασπερ με αυτο τον τροπο....
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
Αχ ωραία! Θα περιμένω!!! Και συγγνώμη που σου είπα για την έκταση του κεφαλαίου. Έχεις μαθήματα και διαβάζεις. Φυσικό είναι να επικεντρώνεσαι εκεί!!! Όσο μπορείς γράφε!!!
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
Μετα απο καιρο καταφερα επιτελους να βρω χρονο αναμεσα στο διαβασμα και να γραψω την συνεχεια....Χιλια συγγνωμη για την καθυστερηση και ελπιζω να σας αρεσε....
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
ευη μου η συνεχεια εξαιρετικη!!!!! ο εντουαρτ μπερδεμενος εν τω μεταξυ καπως υστερικη μου φανεται η τανια !!!!!! ντειμον ?? για να δουμε τι ρολο θα παιξει αυτος ?
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
και μολις διαβασα την ιστορια σου ευη μου..!!μου αρεσε παρα πολυ...καλα τι γινεται με τη Μπελλα.; Εντουαρντ, Ντειμον Τζεικομπ...αυτα ειναι..!!!αντε να τη σχολασει την αλλη την υστερικια να ξεμπερδευει ο ανθρωπος..!καλα θελω να δω τι θα κανει ο Εμετ οταν μαθει τι εγινε.....μπραβο ευη μου..!ανυπομονω για τη συνεχεια..!!!
Kornilia PattinsonCullen Eclipse Bitten
Ηλικία : 28 Τόπος : With MY Edward Αριθμός μηνυμάτων : 309 Registration date : 07/03/2011
Χαιρομαι που σας αρεσε παιδια.... Αν και ο Ντειμον παιζει σημαντικο ρολο στην συνεχεια η σχεση του με την Μπελλα δεν ειναι αυτη που φανταζεσται....Αν και θα περιμπλεξει ακομη περισσοτερο τα πραγματα....
Τέλεια η συνέχεια Εύη!!! Έγιναν διάφορα πράγματα. Η ¶λις -σαν γνήσια καλή φίλη- κατάλαβε πως κάτι δεν πήγαινε καλά με την Μπέλα, αλλά εκείνη με τη σειρά της τα κάλυψε όλα κι έτσι την αποπροσανατόλισε, τουλάχιστον στην αρχή. Κάτι θα ψιλιάστηκε έπειτα από το άγγιγμα των χεριών τους και την όλο νόημα φράση του Έντουαρντ, αλλά δεν είπε τίποτα. Όσον αφορά τον Έντουαρντ είμαι λιγάκι μπερδεμένη, καθώς μου φαίνεται πως δεν εκδηλώνεται πολύ. Η Μπέλα τρέφει έντονα αισθήματα γι αυτόν, αλλά για εκείνον δεν είμαι απολύτως σίγουρη. Στη συζήτηση με τον Τζάσπερ ήταν λιγάκι "περίεργος" και όταν επέστρεψε πολύ σκεπτικός. Θα δούμε όμως παρακάτω! Έκανε την εμφάνισή του και ο Ντέιμον. Τι εστί Ντέιμον? Περιμένω να μάθω!!! Μπράβο σου Εύη μου!!!! Υπέροχο κεφαλαιάκι!!!!!! Αναμένω τη συνέχεια!!!!!!
evi The Volturi
Ο Εντουαρντ με τον Τζασπερ μοιραζονται ενα μυστικο που ουτε η Αλις δεν το ξερει....για αυτο και ο Εντ θυμωσε τοσο μαζι του...Η αληθεια ειναι πως και οι δυο τρεφουν αισθηματα για τον αλλο εδω και παρα πολυ καιρο...απλως τωρα αρχιζουν να εκδηλωνονται...Κι οσο για τον Εντουαρντ...θα σας μπερδεψει πολυ ακομη στην συνεχεια....
Ναι...ενα λαθος που ο Εντουαρντ προσπαθησε πολυ για να το συγχωρεσει....Ο Εντουαρντ θα μας μπερδεψει κι αλλο ναι...τουλαχιστον στο επομενο κεφαλαιο....
Εξαρταται πως το παιρνει κανεις...Αλλα ναι ηταν σοβαρο...Κι αν και μπορει να μην το εχει δειξει ακομη ο Εντουαρντ αγαπαει παθολογικα την αδερφη του...Στο κατω κατω ειναι και διδυμα...