| Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... | |
|
+33mariettoula1996 maria_likofos kati AspaKorth nansypap ellen Penny Cullen Bella Marie Swan vasia ΕΡΗ robsten kiss Paula Escebal LadyTaniaXd d@n@e twilight! hlhtwilightmania Mrs.Christina Rosemarie Cullen mR.Geo maraki27 !!!twilight!!! nana mplak Kornilia PattinsonCullen twilightsagaddicted panagiota Zafrina ROBELINA xrysanthi Emy+Robert ed<3 mariebella annia T-NM-E-BD evi 37 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Τρι 10 Μάης 2011 - 11:11 | |
| εκπληκτικο κεφαλαιο ευη μου οπως παντα!!! αχ ο καημενος ο ντειμον !!!!!!! οσο για τον εντουαρτ δεν θα παει καθολου ?? | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Τρι 10 Μάης 2011 - 14:18 | |
| Θα δεις στην συνεχεια..... | |
|
| |
!!!twilight!!! New Moon Victim
Τόπος : οπουδήποτε αρκεί να είμαι μαζί του Αριθμός μηνυμάτων : 137 Registration date : 14/08/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Κυρ 29 Μάης 2011 - 23:59 | |
| πολύ ωραία ιστορία δεν έχει συνέχεια ??? | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Δευ 30 Μάης 2011 - 0:07 | |
| Εχει...απλα δεν εχω κατσει να την γραψω ακομη... | |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Δευ 30 Μάης 2011 - 0:09 | |
| Με το καλό! Μας έλειψες | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Δευ 30 Μάης 2011 - 0:12 | |
| Το εχω προγραμματισμενο τις επομενες μερες να ασχοληθω...Ειπα θα το εκανα με το που τελειωναν οι πανελληνιες αλλα ειχα εξαντληθει τοσο πολυ που μονο να διαβασω ηθελα.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Σαβ 11 Ιουν 2011 - 1:10 | |
| Το ξαναδιάβασα, έτσι, για να το φρεσκάρω στη μνήμη μου περιμένοντας τη συνέχεια. Πέρασε μήνας, τέλειωσαν οι εξετάσεις, ας πούμε ότι ξεκουράστηκες, τι γίνεται;;;; Ο καιρός περνάει. Διακοπές, σχολή, δε θα έχεις χρόνο. Έτσι θα μας αφήσεις; Ανασκουμπώσω και δούλεψε υπερωρίες. Και μην τυχόν σταματήσεις να περιγράφεις τις ζουμερές λεπτομέρειες για το πώς οι σταγόνες της βροχής κυλούν στο σώμα του Έντουαρντ! Αν δε γίνεται να βρέχει πάντα, δέχομαι και σταγόνες κρασιού, αναψυκτικού, λιωμένης σοκολάτας,... εδώ σου δίνω δικαίωμα επιλογής Εντάξει, πλάκα κάνω. (είπαμε, από χιούμορ...) Αλλά θα μου άρεσε να δω τη συνέχεια αυτού του φιλιού και να μάθω την αιτιολογία εξαφάνισης του Έντουαρντ. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Σαβ 11 Ιουν 2011 - 1:48 | |
| Θα το γραψω Παναγιωτα μου...δεν ειναι πως δεν θελω...απλως αυτη την στιγμη αδυνατω να εστιασω στο οτιδηποτε... - Σπόιλερ:
Εδω και μηνες ο παππους μου εχει καρκινο και ειναι παλι στο νοσοκομειο...και για ακομη μια φορα φοβαμαι και δεν ξερω τι να περιμενω...ειλικρινα ζητω συγγνωμη και την κατανοηση σας...μολις μπορεσω ειλικρινα θα γραψω.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Σαβ 11 Ιουν 2011 - 1:56 | |
| - Σπόιλερ:
Καταλαβαίνω απόλυτα, το πέρασα με τον πατέρα μου - οι γιατροί πιστεύουν ότι το έχει μάλλον ξεπεράσει. Σου ζητώ χίλια, χίλια, χίλια συγγνώμη. Πού να το φανταστώ... Συγγνώμη και για την πλάκα που έκανα στο προηγούμενο ποστ...
Anyway, | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Σαβ 11 Ιουν 2011 - 2:05 | |
| - Σπόιλερ:
Μην φοβασαι δεν παρεξηγω σε καμια περιπτωση...στο κατω κατω ποιος μπορει να τα προβλεψει αυτα και πως να τα γνωριζει κι ολας...Εχω ηδη γραψει ενα μερος της συνεχειας αλλα το θεωρω πολυ μετριο ωστε να το ανεβασω...κι οσο γελοιο κι αν ακουγεται οταν ειμαι σε ασχημη ψυχολογικη κατασταση εχω και την περισσοτερη εμπνευση αλλα οτι κι αν γραψω εχει το χρωμα της διαθεσης μου...οποτε προτειμω να βγαλω την μαυριλα στα ποιηματα μου και να συνεχισω το γραψιμο λιγο αργοτερα γιατι η πλοκη μονο καλη δεν θα ειναι... .
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Σαβ 11 Ιουν 2011 - 2:16 | |
| Μια μεγάλη αγκαλιά από μένα και σίγουρα κι από άλλους, να πάνε όλα καλά Πάντως, όσο πονόψυχη κι αν είμαι, τον Ρομπ δε θα τον αφήσω να σε αγκαλιάσει... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Σαβ 11 Ιουν 2011 - 2:18 | |
| Δεν πειραζει θα τον αρπαξω μονη μου... οπως σου εστειλα ηδη θα ανεβασω αποψε κεφαλαιο και μακαρι να ειναι καλο....δυστυχως ξερω πως τα πραγματα δεν θα πανε καλα και για αυτο φοβαμαι...ειναι θεμα χρονου πλεον.... | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Σαβ 11 Ιουν 2011 - 11:35 | |
| μολις διαβασα την συνεχεια!! καλα δεν γινεται αυτο !! το ενα εμποδιο πανω στο εμποδιο , το θεαμα το παρεξηγησε ο εντουαρτ και τωρα φοβαμαι !! τελεια συνεχεια οπως παντα | |
|
| |
maraki27 New Moon Victim
Ηλικία : 36 Τόπος : athens Αριθμός μηνυμάτων : 103 Registration date : 30/05/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Σαβ 11 Ιουν 2011 - 12:42 | |
| Εξαιρετικό. Γεμάτο ενδιαφέρον. Ανυπομονούμε για τη συνέχεια. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Σαβ 11 Ιουν 2011 - 14:58 | |
| Ευχαριστω πολυ παιδια.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Σαβ 11 Ιουν 2011 - 19:59 | |
| Μικρό αλλά καλό. Ώστε ο Έντουαρντ την θέλει από πάντα... Είχα δίκιο που είχα πει ότι οι περιγραφές σου με τα νερά της βροχής πάνω στον Έντουαρντ είναι συγκλονιστικές. Το απέδειξες κι εδώ! Αχ να' μουν μια από αυτές τις σταγονίτσες... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Σαβ 11 Ιουν 2011 - 20:09 | |
| Αν ειναι ετσι να αφησω την βροχη να πεφτει για παντα.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Σαβ 11 Ιουν 2011 - 20:12 | |
| Ας τρυπώσω εγώ και τ' άλλα θα βρουν το δρόμο τους. Έχεις ταλέντο στις ... βροχοπτώσεις. Γι αυτόν το λόγο και το ξαναδιάβασα χτες από την αρχή και παραπονέθηκα που αργούσε η συνέχεια. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Σαβ 11 Ιουν 2011 - 20:24 | |
| Μην φοβασαι...παρομοιες περιγραφες γραφω σε ολες τις καιρικες συνθηκες.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Σαβ 11 Ιουν 2011 - 20:27 | |
| Α, θα αυξηθούν δηλαδή οι φαντασιώσεις μου καθώς θα προχωρά το βιβλίο ή μήπως θα τους περιορίσεις σε κλειστούς χώρους; Αν κι εκεί γίνεται η δουλειά με άλλα υγρά... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Σαβ 11 Ιουν 2011 - 20:35 | |
| Και τα δυο λογικα....εχω την πλοκη μεχρι ενα σημειο στο μυαλο μου αλλα απο κει και περα οπως θα εξελιχθει....μην φοβασαι παντως δεν θα ληψει τιποτα.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Σαβ 11 Ιουν 2011 - 20:37 | |
| Θα περιμένω με αγωνία - Σπόιλερ:
για να δούμε, ποια μας έχει πιο πρόστυχο (δεν εννοώ χυδαίο, μας διαβάζουν πολλοί) μυαλό;
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Σαβ 11 Ιουν 2011 - 20:39 | |
| - Σπόιλερ:
Δεν νομιζω να το τραβηξω πολυ...οχι οτι δεν μπορω αλλα μιας και η ιστορια ειναι μεσα στο φορουμ και οχι σε καποιο blog μπορει ν φαω χοντρη παρατηρηση....υπαρχουν και μικρα παιδια.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Σαβ 11 Ιουν 2011 - 20:42 | |
| - Σπόιλερ:
Από εσένα δε χρειάζονται απρεπείς περιγραφές, μόνο κατευθυντήριες γραμμές. Πίστεψέ με έχω ποοοοολή φαντασία
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Σαβ 11 Ιουν 2011 - 20:42 | |
| - Σπόιλερ:
Ενταξει...σου υποσχομαι να κανω οτι καλυτερο μπορω.... | |
|
| |
| Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... | |
|