| Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... | |
|
+33mariettoula1996 maria_likofos kati AspaKorth nansypap ellen Penny Cullen Bella Marie Swan vasia ΕΡΗ robsten kiss Paula Escebal LadyTaniaXd d@n@e twilight! hlhtwilightmania Mrs.Christina Rosemarie Cullen mR.Geo maraki27 !!!twilight!!! nana mplak Kornilia PattinsonCullen twilightsagaddicted panagiota Zafrina ROBELINA xrysanthi Emy+Robert ed<3 mariebella annia T-NM-E-BD evi 37 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
robsten kiss Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 03/07/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Πεμ 1 Σεπ 2011 - 19:48 | |
| Ωχ,υπηρξε ενταση αναμεσα στο ζευγαρι...Ελπιζω να μην υπαρξουν προβληματα... Η Μπελλα ανησυχει για την Τανια αν και ο Εντουαρντ της εξηγησε οτι εχουν τελειωσει... Ο Εντουαρντ απο την αλλη θεωρω πως ειναι λογικο να εχει αυτη τη σταση απεναντι στον Ντειμον...Κατα καποιο τροπο ειναι δικαιολογημενος... Το οτι η Μπελλα ειπε οτι αγαπαει τον Ντειμον,πιστευω πως σημαινει οτι τον αγαπαει φιλικα...Ελπιζω να μην το παρεξηγησει ο Εντ... Ευη μου ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!Πολυ καλη συνεχεια!!!!! Ανυπομονω για το επομενο κεφαλαιο...! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Πεμ 1 Σεπ 2011 - 22:30 | |
| Ηδη το εχω αρχισει.... Θα υπαρξουν ακομη μερικα σκαμπανεβασματα... Παντως αν νομιζεται πως ο Εντ την αφησε να φυγει ετσι απλα κανεται μεγαλο λαθος.... Παναγιωτα κι εγω σε λατρευω.... | |
|
| |
Penny Cullen Twilight Human
Ηλικία : 27 Αριθμός μηνυμάτων : 77 Registration date : 02/10/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Τετ 7 Σεπ 2011 - 15:59 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Τετ 7 Σεπ 2011 - 17:42 | |
| Ευχαριστω πολυ για την ενθερμη υποστηριξη.... Η Μπελλα τον αγαπαει τον Ντειμον...με πιο τροπο θα μαθεται στην συνεχεια...δεν θα αργησει το επομενο κεφαλαιακι....ηδη εχω γραψει το περισσοτερο..... | |
|
| |
Penny Cullen Twilight Human
Ηλικία : 27 Αριθμός μηνυμάτων : 77 Registration date : 02/10/2010
| |
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Πεμ 8 Σεπ 2011 - 3:59 | |
| Ετοιμο και το επομενο κεφαλαιο... | |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Πεμ 8 Σεπ 2011 - 8:21 | |
| Χαίρομαι ιδιαίτερα που είχα την πρωτιά στην ανάγνωσή αυτού συγκεκριμένα του κεφαλαίου Θυμός, απελπισία, πόνος, ζήλια, πόθος, βροχή, σ..ξ, Έντουαρντ, όλα μαζί με απογείωσαν κι ας είναι ακόμη πρωί... Μεγαλούργησες χτες βράδυ (να εξαφανίζομαι πιο συχνά αν είναι να γράφεις...) Τις βαθύτατες και ειλικρινέστατες ευχαριστίες μου στο καμάρι ( που η συμβολή του υπήρξε καθοριστική στην πραγμάτωση της σκηνής στο δάσος ) Σ΄ευχαριστώ καρδούλα μου | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Πεμ 8 Σεπ 2011 - 11:38 | |
| τελειο κεφαλαιο , οι περιγραφες σου με κανουν πολλες φορες να ανατριχιαζω , να νιωθω τα ιδια συναισθηματα με τους ηρωες ... η αναγκη να ειναι μαζι ειναι μεγαλη και αυτο φαινεται καθαρα , αντε να δουμε αν ολο αυτο βγει σε καλο .. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Πεμ 8 Σεπ 2011 - 15:26 | |
| Σας ευχαριστω πολυ κοριτσια...και Παναγιωτα μου θα του τις δωσω... | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 03/07/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Τρι 13 Σεπ 2011 - 1:13 | |
| Ευη μου πολυ ωραιο κεφαλαιο!!ΜΠΡΑΒΟ!!!!! Οι περιγραφες και ο τροπος γραφης σου ειναι τελειοι!!!!! Ο Εντουαρντ ευτυχως προλαβε τη Μπελλα και δεν την αφησε να φυγει...!Εχουν τοσο πολυ αναγκη ο ενας τον αλλο...! Η σκηνη στην βροχη ηταν πολυ αισθησιακη και πολυ συναισθηματικη!!!Το καημενο μου δεν αντεχει στην ιδεα του να τη χασει... Ελπιζω να μην υπαρξουν αλλα προβληματα...Ανυπομονω για το επομενο κεφαλαιο...! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Τρι 13 Σεπ 2011 - 1:14 | |
| Δεν θα αργησει το επομενο κεφαλαιο...αν και τα προβληματα δεν τελειωσαν ακομη... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Πεμ 15 Σεπ 2011 - 13:14 | |
| Ετοιμο και το νεο κεφαλαιο...το ξερω πως η υποθεση κυλαει λιγο πιο αργα τωρα τελευταια αλλα αυτο θα αλλαξει συντομα...anyway ελπιζω να σας αρεσει.... | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Πεμ 15 Σεπ 2011 - 13:20 | |
| δεν εχει σημασια που εξελιξεις πανε αργα , βγαζει τοσα συναισθηματα καθε κεφαλαιο σου , που ειλεικρεινα με κανει ανατριχιαζω .. ειλικεινα εξαιρετικη δουελια αγια κομα μια φορα .. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Πεμ 15 Σεπ 2011 - 13:28 | |
| Ευχαριστω πολυ.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Πεμ 15 Σεπ 2011 - 13:44 | |
| Μαλον θα ηρεμησουν τα πραγματα τωρα και δεν θα ζηλευει τοσο ο Εντουαρντ...!Εφοσον του εξηγησε η Μπελλα,πρεπει να την πιστεψει...! Μου αρεσει τρελα που την θελει τοσο πολυ!!!Και κανει τα παντα για να της το δειξει...! Αλλα τον θελει και εκεινη,αλλα ειναι φυσιολογικο να μην θελει να το μαθουν οι αλοι ακομα...!Ευτυχως συμφωνησαν...! Καλα οταν ειπε ο Εντ οτι ο Εμμετ δεν ειναι ο τυπος του ειχε πολυ πλακα!!! Η Αλις κανει τον Τζασπερ οτι θελει...!Αυτα ειναι...! Παρα πολυ ωραιο κεφαλαιο Ευη μου!!!!! ΜΠΡΑΒΟ!!!!! Περιμενω με αγωνια το επομενο!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Πεμ 15 Σεπ 2011 - 13:49 | |
| Ευχαριστω...ναι γενικα λεω να αυξησω τις σκηνες Τζαζ-Αλις...μου αρεσουν υπερβολικα πολυ... Δεν θα αργησει το επομενο ηδη το εχω ξεκινησει.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Πεμ 15 Σεπ 2011 - 19:06 | |
| Τι θα γίνει; Με το σταγονόμετρο θα μου δίνεις τη δόση μου; Με εξιτάρεις καλά καλά και μέχρι να αρχίσω την ανάγνωση να προλάβω τις εξελέξεις...το κεφάλαιο τελείωσε! Το επόμενο κεφάλαιο να έχει 3.000 λέξεις παρακαλώ! Ούτε μία λιγότερη Ωραίοι οι ¶λις - Τζάσπερ αλλά όταν μου δίνεις τις λίμνες των ματιών του Έντουαρντ, το τρυφερό του άγγιγμα, τις χειλάρες του (που άλλη φιλάει, σνιφ), το μυαλό μου κολλάει εκεί και δεν μπορεί να επεξεργαστεί πλήρως το υπόλοιπο κείμενο. Γίνεται να χωθώ στο μυαλουδάκι σου να μάθω τη συνέχεια; Παρόλα μου τα παράπονα, ήταν απολαυστικό, ζουμερό, τραγανό!, τρυφερό, ειλικρινές και έκανε την καρδιά μου να χάσει και πάλι μερικούς χτύπους... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Πεμ 15 Σεπ 2011 - 19:08 | |
| Το επομενο θα εχει γερη δοση στο υποσχομαι...πιστεψε με αν το σταματουσα παρακατω θα με μισουσες περισσοτερο.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Πεμ 15 Σεπ 2011 - 19:16 | |
| Δεν εννοώ ''ερωτική'' αναστάτωση''! Πώς να το εξηγήσω; Έχεις αισθανθεί σίγουρα με μερικά βιβλία το ίδιο. Χάνεσαι σε έναν κόσμο, ισχύουν άλλοι κανόνες, είσαι εκεί με τους ήρωες, στέκεσαι δίπλα στον Έντουαρντ και μισείς την Μπέλλα που βρίσκεται αυτήν στην αγκαλιά του κι όχι εσύ...κι όλο αυτό να τελειώνει υπερβολικά σύντομα... Ως ένθερμη φαν, έξω από τη σχολή σου, αν δεις ένα πανό ''Εύη, θέλω κι άλλο'', ξέρεις από ποιον θα είναι το καλοσόρισμα!(και ευκαιρία να πάω στην Κομοτινή για πρώτη φορά!) | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Πεμ 15 Σεπ 2011 - 19:30 | |
| Οποτε θες.... και ναι το εχω νιωσει απειρες φορες...ξερω πολυ καλα πως ειναι.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Πεμ 15 Σεπ 2011 - 19:32 | |
| Γι αυτό ελπίζω να μη μου κρατάς κακία που απλά θέλω κι άλλο... Ξέρεις ότι δεν κρατώ και πολλά μέσα μου, πρέπει να τα βγάλω όλα!
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Πεμ 15 Σεπ 2011 - 19:34 | |
| Καλα κανεις ρε συ... Κι εγω θελω να γραψω κι αλλο...μολις βρω χρονο θα το τελειωσω και το επομενο κεφαλαιο.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Πεμ 15 Σεπ 2011 - 19:37 | |
| Πες στο καμάρι να βοηθήσει. Από όσα κατάλαβα...είναι άριστος μέντορας! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Πεμ 15 Σεπ 2011 - 19:40 | |
| Θα τον βαλω σε προγραμμα... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Πεμ 29 Σεπ 2011 - 13:26 | |
| Ετοιμο και το επομενο κεφαλαιο...συγγνωμη για την καθυστερηση και ελπιζω να αξιζε η αναμονη.... | |
|
| |
| Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... | |
|