| Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... | |
|
+33mariettoula1996 maria_likofos kati AspaKorth nansypap ellen Penny Cullen Bella Marie Swan vasia ΕΡΗ robsten kiss Paula Escebal LadyTaniaXd d@n@e twilight! hlhtwilightmania Mrs.Christina Rosemarie Cullen mR.Geo maraki27 !!!twilight!!! nana mplak Kornilia PattinsonCullen twilightsagaddicted panagiota Zafrina ROBELINA xrysanthi Emy+Robert ed<3 mariebella annia T-NM-E-BD evi 37 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
robsten kiss Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 03/07/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Πεμ 29 Σεπ 2011 - 16:30 | |
| Αυτο που ειχε γινει στο παρελθον,στο γηπεδο,ηταν υπεροχο...!Απο τοτε την ηθελε τη Μπελλα ετσι...?Μου αρεσε παρα πολυ που ειχε ζωγραφισει τη Μπελλα,και ειδικα οταν ειδε το σκιτσο και η ιδια...!Δεν το καταλαβε τοτε οτι νιωθει κατι για εκεινη...? Κατι μου λεει πως το σκιτσο,θα το εχει ολη τη μερα μαζι της...! Δεν το πιστευω οτι η Τανια περιμενε τον Εντουαρντ... Και η συμπεριφορα της μου εσπασε τα νευρα... Και τον φιλησε κιολλας.... Πληγωθηκε τοσο πολυ η καημενη η Μπελλα... Νιωθει πως εχουν χαθει τα παντα... ΜΠΡΑΒΟ Ευη μου!!!! Τελεια συνεχεια!!!Ελπιζω να μην συμβει κατι και χαλασει παλι η σχεση τους τωρα που τα βρηκαν... | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Πεμ 29 Σεπ 2011 - 20:36 | |
| πω πω η σκηνη στο γηπεδο τοσο γλυκια , απο τοτε πρεπει να την ηθελε , πως δεν το καταλαβε και εκεινη .. η τανια απαραδεχτη , αλλα ο εντουαρτ παγωμενος και ψωχρος , μπραβο του .. η μπελλα ομως πληγωθηκε .. ανυπομονω για την συνεχεια ηταν τελειο το κεφαλαιο... | |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Πεμ 29 Σεπ 2011 - 23:08 | |
| Μας έκανες την καρδιά περιβόλι...Αν και ήμουν σίγουρη ότι θα ήταν στενάχωρο το κεφάλαιο επειδή κι εσύ είσαι σαν την άδικη κατάρα τον τελευταίο καιρό... Μισή καρδιά... Πόρτες που κλείνουν...Οριστικά; Σκίτσο που αναζητείται απελπισμένα η κατάληξή του... Τάνια που κολλάει σαν βδέλλα... Έντουαρντ που μας βγαίνει ιππότης την πιο ακατάλληλη στιγμή...Γιατί κύριος συνοδεύεις σπίτι την πρώην; Αφού δεν καταλαβαίνει που δεν καταλαβαίνει τι θα πει ΤΕΛΟΣ, εσύ γιατί το κουράζεις και συνοδεύεις το...κινητό κατάστημα αρωμάτων σπίτι; Μήπως για να γίνει επιτέλους μούσκεμα μια φορά; Αλλά μπα! Τέτοιος που είσαι πάλι το κράνος σου θα της δώσεις να φορέσει... Εύη, όλα καλά αλλά θέλω επειγόντως τη συνέχεια! Μου τα στεναχώρησες τα παιδιά... Πώς να σου φτιάξω το κέφι μπας και δουν κι αυτοί μια άσπρη μέρα; Να βάλω τον ¶ρη να δαγκώσει τη γειτόνισσα; Να μαλώσω το καμάρι; Να έρθω και γω στην Κομοτηνή να μην είσαι μόνη σου; Να σου στείλω για λίγο τον Έντουαρντ; | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Παρ 30 Σεπ 2011 - 0:51 | |
| Τον Εντουαρντ τον εχω παρεα ετσι κι αλλιως καρδια μου.... Μην φοβασαι...επειδη δεν εγραψα την συνεχεια δεν σημαινει οτι δεν θα γινουν και ωραια πραγματα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Παρ 30 Σεπ 2011 - 0:58 | |
| Τα περιμένω με λεπτομέρειες... | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Παρ 30 Σεπ 2011 - 0:59 | |
| Θα προσπαθησω να το τελειωσω πιο γρηγορα αυτη την φορα...με τοσα τρεξιματα αυτο τον καιρο δεν ειχα χρονο ουτε και διαθεση για να γραψω... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Παρ 30 Σεπ 2011 - 1:04 | |
| Το ξέρω μωράκι που μεγάλωσες κι έγινες φοιτήτρια! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Παρ 30 Σεπ 2011 - 1:05 | |
| Καιρος ηταν...θα μπω και καλυτερα στο κλιμα της ιστοριας.... Α...καποτε με ρωτησες τι σπουδαζει ο Εντουαρντ...λοιπον κατεληξα πως σπουδαζει γιατρος...σαν τον πατερα του.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Παρ 30 Σεπ 2011 - 1:07 | |
| Είδες απορίες που έχω; Βαθυστόχαστο άτομο... Μου αρέσει για γιατρός...μπορεί να σκοτώσει πιο εύκολα την Τάνια! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Παρ 30 Σεπ 2011 - 1:09 | |
| Μπα...το αγαπημενο του μαθημα ειναι η ανατομια...αλλα την εφαρμοζει αλλου... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Παρ 30 Σεπ 2011 - 1:14 | |
| Να μας το αποδείξεις με λεπτομέρειες!!!! Αλλιώς δεν το πιστεύω! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Παρ 30 Σεπ 2011 - 1:18 | |
| Κι αλλο...?δεν σου το εχει αποδειξει μεχρι τωρα...? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Παρ 30 Σεπ 2011 - 1:19 | |
| Κι άλλο Κι άλλο Κι άλλο Κι άλλο | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Παρ 30 Σεπ 2011 - 1:24 | |
| Απλεστη.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Παρ 30 Σεπ 2011 - 1:27 | |
| Είμαι μεν της ποιότητας αλλα και της ποσότητας! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Παρ 30 Σεπ 2011 - 1:29 | |
| οτι μπορω κανω... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Παρ 30 Σεπ 2011 - 14:01 | |
| Ετοιμη και η συνεχεια... | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Παρ 30 Σεπ 2011 - 14:36 | |
| εμεινα εκπληκτη,με το στομα ανοιχτο .. η τανια ηταν τοσο ανθρωπινη , τοσο καλη .. Τον άφησε ελευθερο , ηταν τοσο , τοσο συγκινητικο , αλλα και ο εντουαρτ ηταν απολυτα ειλικρεινης απεναντι της .. Η μπελλα δεν ηταν καλά , ουτε και ο ακημενος ο ντειμον ... πιστεψε οτι θα γυρισει στην τανια , αλλα τελικα τα γεγονοτα την διέψευσαν , ελπιζω να πανε ολα καλα και να μην γινει καμια αναποδια .. τελεια η συνεχεια , περιμενω το επομενο κεφαλαιο με αγωνια!!! | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Παρ 30 Σεπ 2011 - 15:57 | |
| Ευη μου διαβασα το κεφαλαιο και πραγματικα δεν πιστευα στα ματια μου οσα ειπε η Τανια στον Εντουαρντ!!!Λες και ηταν αλλος ανθρωπος,το αντιθετο με αυτο που ειδαμε στις σκηνες που προσπαθουσε να τον φιλησει με το ζορι και να απαιτησει πραγματα!! Τον αγαπουσε και αυτη σιγουρα θα της ειναι δυσκολο αλλα νομιζω εκανε το σωστο που τον χαιρετησε με αξιοπρεπεια δεν μπορει να παλευει για κατι στην ουσια που δεν εχει...ο Εντουαρντ της μιλησε ειληκρινα και μου αρεσε αν και νομιζω αυτη την κουβεντα μαζι της θα επρεπε να την κανει νωριτερα!! Αλλα η κακομοιρα η Μπελα;Τι θα απογινει;Νομιζω οτι εχει πληγωθει ανεπανορθωτα και ο Ντειμον ειναι στα μαυρα του τα χαλια...ελπιζω να μην τους δει ο Εντουαρντ μαζι και μεθυσμενους να κανουν τιποτα!!!Δεν θα το αντεξω....ανυπομονω για την συνεχεια!! Μπραβο σου... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Παρ 30 Σεπ 2011 - 16:47 | |
| Χαιρομαι πολυ που σας αρεσε παιδια...η ανθρωπινη πλευρα της Τανιας σε εκεινη την σκηνη που βγηκε τελειως φυσικα...και για πρωτη φορα κι εγω η ιδια συνειδητοποιησα πως ο Εντουαρντ για να ειναι μαζι της ολο και κατι πιο βαθυ θα εχει βρει ακομη κι αν εκπλησει ορισμενες φορες και τον ιδιο...Η Τανια τον αγαπαει τον Εντουαρντ και δεν θα ειναι η τελευταια φορα που θα στραφει σε αυτον... Οσο για το τι θα γινει μεταξυ Εντουαρντ-Μπελλα-Ντειμον....θα μαθετε συντομα.... | |
|
| |
robsten kiss Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 03/07/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Παρ 30 Σεπ 2011 - 17:50 | |
| Δεν περιμενα με τιποτα η Τανια να ειχε τετοια συμπεριφορα απεναντι στον Εντουαρντ... Τελικα δεν την γνωριζαμε τοσο καλα,νοιαζεται πραγματικα για αυτον και θελει να ειναι ευτυχισμενος...! Αναρωτιεμαι με τι λογικη περιμενε ο Εντουαρντ οτι οντως θα τον περιμενε η Μπελλα στο σπιτι του... Τουλαχιστον ξερει οτι την πληγωσε... Και ο Ντειμον και η Μπελλα ειναι χαλια...Μακαρι να πανε καλα τα πραγματα συντομα...!Ελπιζω τωρα που πηγε ο Εντ στο μπαρ,να διορθωθουν ολα,αλλα χλομο το βλεπω... Μπραβο Ευη,για αλλη μια φορα....!!! | |
|
| |
ellen Twilight Human
Ηλικία : 30 Τόπος : Thessaloniki Αριθμός μηνυμάτων : 58 Registration date : 16/04/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Παρ 30 Σεπ 2011 - 20:20 | |
| γεια ειμαι καινουρια και αυτη ειναι η πρωτη ιστορια που διαβαζω. Ειναι τελεια συνεχισε ετσι και συγνωμη που καθυστερισα για να τη διαβασω | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Παρ 30 Σεπ 2011 - 23:41 | |
| Αχχχ.... Με αποζημίωσες (καλά, ξέρω ότι δεν το έγραφες έχοντας εμένα στο μυαλό σου ) Η τέλεια αυλαία για την Τάνια...bye bye... και το τέλειο τέλος για αυτό το κεφάλαιο. Περιμένοντας κατήφεια, γέλασα αφάνταστα με την Μπέλλα που ήπιε το ποτό του Ντρέιμον με μια κλασική δική μου ατάκα (το πίνω για να μη μεθύσεις εσύ...) και με τον Έντουαρντ να μπαίνει στο μαγαζί... Έντουαρντ, πάρε την κατάσταση στα χέρια σου! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Σαβ 1 Οκτ 2011 - 0:38 | |
| Σου εχω δωσει μια ιδεα για το τι θα γινει στην συνεχεια....οποτε μπορεις να κοιμηθεις ησυχη.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Σαβ 1 Οκτ 2011 - 1:12 | |
| Θα κοιμηθώ ήσυχη μιας και ξέρω ότι η συνέχεια θα είναι απολύτως του γούστου μου | |
|
| |
| Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... | |
|