| Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... | |
|
+33mariettoula1996 maria_likofos kati AspaKorth nansypap ellen Penny Cullen Bella Marie Swan vasia ΕΡΗ robsten kiss Paula Escebal LadyTaniaXd d@n@e twilight! hlhtwilightmania Mrs.Christina Rosemarie Cullen mR.Geo maraki27 !!!twilight!!! nana mplak Kornilia PattinsonCullen twilightsagaddicted panagiota Zafrina ROBELINA xrysanthi Emy+Robert ed<3 mariebella annia T-NM-E-BD evi 37 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Τρι 21 Ιουν 2011 - 18:59 | |
| Εύη μου, διάβασα και το τελευταίο σου κεφάλαιο! Μπράβο σου κοπέλα μου! Οι περιγραφές σου είναι καθαρές και η πλοκή συνεχόμενη! Τα συναισθήματα τα αποδίδεις πολύ σωστά. Πραγματικά μ'αρέσει πάρα πολύ! Απλώς, μπερδεύομαι λίγο με τους διαλόγους σου. Δεν βάζεις εισαγωγικά και τα λόγια τους είναι στην ίδια σειρά με τις περιγραφές σου. Αυτά από μένα! Περιμένω με αγωνία την συνέχεια! Φιλάκια Πολλά, Χριστίνα. | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Τρι 21 Ιουν 2011 - 19:17 | |
| ευη μου , εκπληκτική η συνέχεια καλά ο εντουαρτ όλα τα λεφτά .......... όσο για την σκηνή που είναι οι δυο τους είναι ότι ωραιότερο έχω διαβάσει !!! ειλικρεινα συγχαρητήρια , δεν έχω τίποτα άλλο να πω | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Τρι 21 Ιουν 2011 - 19:24 | |
| Ευχαριστω πολυ κοριτσια... Και Χριστινακι δεν βαζω εισαγωγικα γιατι το προγραμμα στο οποιο γραφω τα βγαζει κινεζικα η κατι τετοιο.... για αυτο αφηνω πολλες τελειες μετα για να ξεχωριζουν οι διαλογοι.... | |
|
| |
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Τρι 21 Ιουν 2011 - 19:30 | |
| Ναι, κι ο δικός μου υπολογιστής το είχε πάθει αυτό! Δεν πειράζει βρε! Απλά ήθελα να το αναφέρω. Ξανά, μπράβο σου!!! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Τρι 21 Ιουν 2011 - 19:31 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Τρι 21 Ιουν 2011 - 19:33 | |
| Θα κανω οτι μπορω για να την εχω ετοιμη συντομα...Ευχαριστω Χρυσανθη μου.... | |
|
| |
hlhtwilightmania New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Κορυδαλλός Αριθμός μηνυμάτων : 193 Registration date : 18/10/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Τρι 21 Ιουν 2011 - 22:21 | |
| υπέροχο κεφάλαιο... γράφεις πανέμορφα..... περιμένω με αγωνία την συνέχεια.... | |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Τρι 21 Ιουν 2011 - 22:33 | |
| Αρνήθηκες κάποτε ότι έχεις ένα θέμα με το Τζέικομπ αλλά μέχρι στιγμής το διαψεύδεις. Τον ξεφτίλισες τον άνθρωπο,' παπάρα', 'ντολμαδάκι', είρωνα, εγωιστή, κακαμεταχειριστή (αυτή η λέξη δεν είμαι σίγουρη πως υπάρχει, αλλά καταλαβαίνεις τι εννοώ, ελπίζω). Καλό αλλά σαν αχόρταγη που είμαι θέλω συνέχεια. Στην πόρτα θα μείνουν; Δε θα κάνουν τίποτε άλλο; Δε θα δοθούν εξηγήσεις; Δε θα λάμψει η αλήθεια των συναισθημάτων τους; Δε θα μείνει άφωνο το πανελλήνιο με τον υπέρτατο έρωτά τους; Βλέμματα που φανερώνουν βαθύτατες αλήθειες και κρυμμένους πόθους και χέρια που προσπαθούν να καλύψουν κάθε εκατοστό των σωμάτων τους. Καταπιεσμένα συναισθήματα να αναβλύζουν στην επιφάνεια και εμείς να γινόμαστε ένα με το πάτωμα;
Τιμωρία!! Δε σου ξαναμιλώ μέχρι να δω συνέχεια! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Τετ 22 Ιουν 2011 - 0:21 | |
| Ολα στον καιρο τους...ποιος σου ειπε οτι μενουμε εκει.... Οσο και να ηθελα ομως δεν μπορουσα να γραψω αλλο σημερα...ηδη ξεπερασα κατα πολυ το χρονο που ξοδευω στο γραψιμο...και γραψε σβησε μου πηρε σχεδον τεσσερις ωρες να γραψω το συγκεκριμενο κομματι... Αλλο ο Τζεικομπ του Λυκοφωτος και αλλο ο δικος μου...πραγματικα δεν εχω προβλημα μαζι του...οσο μενει μακρια απο την Μπελλα... αλλα ναι σε αυτη την ιστορια ειχα αναγκη να βγαλω επιτελους τα σπασμενα του...η μαλλον να δειξω κατα ποσο περισσοτερο προτειμω τον Εντουαρντ....
Έχει επεξεργασθεί από τον/την evi στις Τετ 22 Ιουν 2011 - 0:24, 1 φορά | |
|
| |
d@n@e twilight! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθηνα,γλυκά νερά Αριθμός μηνυμάτων : 1570 Registration date : 01/11/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Τετ 22 Ιουν 2011 - 0:24 | |
| υπεροχο υπεροχο!!!!τη συνεχεια τη συνεχειαααα!!!!!<333333 | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Τετ 22 Ιουν 2011 - 0:25 | |
| Χαιρομαι που σου αρεσε... | |
|
| |
LadyTaniaXd New Moon Victim
Ηλικία : 27 Αριθμός μηνυμάτων : 262 Registration date : 23/06/2010
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Τετ 22 Ιουν 2011 - 1:54 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Τετ 22 Ιουν 2011 - 2:04 | |
| Ισως να φταιει που γενικα ημουν σαλταρισμενη απο τις πανελληνιες και απλα την πληρωσε ο Τζεικ... Ετσι κι αλλιως δεν νομιζω να τον ξανα συναντησουμε συντομα οποτε θα ησυχασει απο μενα επιτελους.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Τετ 22 Ιουν 2011 - 7:29 | |
| Υπερωρίες!! Έχουμε βαλθεί όλοι να σε λιώσουμε στο γράψιμο. | |
|
| |
Rosemarie Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηράκλειο Αριθμός μηνυμάτων : 1164 Registration date : 27/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Τετ 22 Ιουν 2011 - 13:53 | |
| Αλλο ένα υπέροχο κεφάλαιο! Το λάτρεψα!! Καλά ε, ο Τζέικομπ τι ηλίθιος!!!!!! Μου ερχόταν και μένα να του ρίξω καμιά μπουνιά. Είναι πολύ χειρότερος από τον Τζέικομπ του λυκόφωτος... Μου άρεσε πολύ εκεί που έτρεμαν τα χέρια του Εντουαρντ απο τα νεύρα του! Όσο για την τελευταία σκηνη...αxxxxx..... τι να πω..... πολύ...αισθησιακή...πολύ τέλεια! Ενιωσα σαν να την έζησα!! | |
|
| |
Paula Escebal Twilight Human
Ηλικία : 28 Αριθμός μηνυμάτων : 14 Registration date : 22/06/2011
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| |
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Πεμ 23 Ιουν 2011 - 0:07 | |
| Χαιρομαι που σου αρεσε.... | |
|
| |
evi The Volturi
| |
| |
d@n@e twilight! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθηνα,γλυκά νερά Αριθμός μηνυμάτων : 1570 Registration date : 01/11/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Δευ 11 Ιουλ 2011 - 16:22 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Δευ 11 Ιουλ 2011 - 16:24 | |
| Θα κανω οτι μπορω..... | |
|
| |
robsten kiss Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 03/07/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Δευ 11 Ιουλ 2011 - 17:12 | |
| Τελειο κεφαλαιο!!!!!Φαινονται παρα πολυ ερωτευμενοι απο τον τροπο που εκφραζεις τα συναισθηματα τους...!Αλλα θελω να σε ρωτησω κατι,υπαρχει καποιος λογος που δεν λενε σ'αγαπω ενω το νιωθουν? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Δευ 11 Ιουλ 2011 - 19:14 | |
| Ουαου... Λίγη λεμοναδίτσα αλλά αρκετά δροσιστική. Η πρώτη τους φορά με πολλή αμηχανία και από τους δύο. Μόλις διάβασα για τον Ντέιμον να περιμένει απ' έξω απελπίστηκα. Ευτυχώς πήγε γρήγορα σπιτάκι του κι άφησε το πεδίο ελεύθερο...Γιατί τόσο διστακτικός ο Έντουαρντ; Πότε θα μιλήσουν τα παιδιά, να εξομολογηθούν συναισθήματα ετών και ετών που τους πνίγουν; | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Δευ 11 Ιουλ 2011 - 20:06 | |
| ΥΠΕΡΟΧΟ κεφαλαιο... Με πολυ πνιγυρο συναισθημα... Καμια φορα η σιωπη δεν μπορει να πει πραγματα χρειαζομαστε επιβεβαιωση κατι που πρεπει να κανουν αυτοι οι δυο μεταξυ τους.... Οι περιγραφες σου ειναι θεικες... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Τρι 12 Ιουλ 2011 - 0:07 | |
| Ο μονος λογος που κανεις απο τους δυο δεν λεει σ'αγαπω ειναι γιατι ειναι και οι δυο πολυ φοβισμενοι και φοβουνται να αφεθουν...ειδικα με το πως προεκυψαν τα πραγματα....Θα γινει και αυτο σε μια πολυ εντονη σκηνη.Για την ακριβεια απο αυτη την σκηνη εμπνευστηκα και ολη την ιστορια...οποτ υπομονη.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Τρι 12 Ιουλ 2011 - 4:16 | |
| Δύσκολο το 'Σ' αγαπώ' ακόμη και σε ήρωες ιστοριών... | |
|
| |
| Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... | |
|