Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Απαγορευεται να διαβαζει αυτα που γραφω...το τελευταιο πραγμα που θελω ειναι αυτο... Θελει να την βοηθησω να στρωσει τα χαλια μιας και μπηκε ο χειμωνας για τα καλα...εκεινες τις εκανε αναγκαστικα μονη της....
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Λοιπον μου αρεσε πολυ κ ηυποθεση κ η γραφη....σε παρακαλω μονο κανε να εχει καλο τελος αρκετα στραβα βλεπουμε γυρω μας θελω ολοι οι εντουαρντ και ολες οι μπελες να ειναι μαζι αγαπημενοι.
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Πολυ λιγο Κατι...λογω διαφορων που εγιναν στην ζωη μου τον τελευταιο καιρο δεν ειχα και πολυ χρονο για γραψιμο...δεν ειχα καταλαβει πως σου ελειψε τοσο πολυ...
kati Midnight Sun Vampire
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
Επικεντρώσου στα μαθήματα, να λάμψεις και με την εξυπνάδα σου (όχι μόνο με την ομορφιά σου) στη σχολή και εμείς, πιστές φαν, θα περιμένουμε στωικά όσο καιρό κι αν χρειαστείς. ¶λλωστε, τους άφησες σε καλό σημείο, ερωτευμένους και μαζί, οπότε δεν ασνησυχούμε!
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Με ολα αυτα που μου λες Παναγιωτα θα χρειαστω νεα βαλιτσα για να κουβαλαω την μετριοφροσυνη μου.... Ολο και κατι παντως θα γραψω..το θελω εδω και καιρο...
evi The Volturi
Μικρό αλλά πραγματεύεται δυο παράλληλες σχέσεις με διαφορετικούς όρους. Πικρή γεύση μου άφησε...το περίμενα μετά από όλα όσα συνέβησαν. Η Μπέλλα με τον Έντουαρντ...δε μιλάνε και με στεναχώρησαν. Υποσχέσεις ακούστηκαν αλλά όλα τα λένε τηλεγραφικά αυτά τα παιδιά; Τους άφησες στο καλύτερο σημείο...τα κορμιά τους να αισθάνονται αλλά τα χείλη τους διστακτικά. Πολύ τρυφερή η στιγμή... Περιμένω κάθε φορά να βροντοφωνάξουν την αγάπη τους αλλά δε συμβαίνει. Τους κρατάς στα μετόπισθεν να προσπαθούν να ανακαλύψουν ο ένας τα αισθήματα του άλλου παρόλο που αυτά είναι ξεκάθαρα. Τους βάζεις να είναι πολύ συγκρατημένοι...γαιτί τόσο διστακτικοί ενώ είναι τ'οσα χρόνια μαζί και ο Έντουαρντ περίμενε πώς και πώς να είναι δική του η Μπέλλα; Το έχω ξαναπει; Θέλω κι εγώ αυτόν τον Έντουαρντ! Θα μου τον ντιλιβερίσεις για τις γιορτές; Αυτός που με συντάραξε είναι ο Ντέιμον που δεν τον πολυσυμπαθούσα στην αρχή. Τον καημένο! Τι δύσκολη η θέση που βρέθηκε! Έκανε το σωστό αλλά και πάλι...μπλέξιμο! Αναρωτιέμαι πώς θα εξελίξεις τη δική τους σχέση. Μη σου περάσει από το μυαλό ότι δεν περιμένω με αγωνία τη συνέχεια!
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
Ευη η συνεχεια με τον Εντουαρντ και την Μπελλα ηταν πολυ ωραια! Ονειρικα γραμμενο ολο το σκηνικο,ο τροπος που το περιεγραφες ζωντανευε τα παντα στα ματια μου
Οσο για τον Ντειμεν λυπαμαι τοσο πολυ,δεν ξερει πως να αντιδρασει προσπαθει να τα φτιαξει ολο καταστρεφοντας αλλη μια φορα τον ιδιο του τον εαυτο
Ελπιζω να δουμε συντομα την συνεχεια!Συγχαρητηρια....
evi The Volturi
Επειδη αυτο το διαστημα μεσω εξεταστικης δεν εχω ουτε χρονο ουτε διαθεση να γραψω ανεβαζω το κομματι που εχω γραψει μεχρι τωρα...λογικα μεχρι το τελος της εβδομαδας που θα τελειωσει και η εξεταστικη θα στρωθω και θα την τελειωσω επιτελους την ιστορια...αν και μικρο ελπιζω να σας αρεσει και παλι συγγνωμη για την καθυστερηση...
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Έβαλες και τους ήρωές σου σε διαδικασία εξεταστικής! Ωραία! Καλή τους επιτυχία όπως και σε εσένα! Πες μας αν ο Έντουαρντ περάσει το τελευταίο μάθημα! Πολύ κλάμα ο Μτέιμον....τον καημένο! Τι του κάνεις του παιδιού; Δε θα λυτρωθεί αυτός;