Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
ηταν απο τα ωραιοτερα κεφαλαια που εχω διαβασει!!!!!!!!! οι περιγραφες σου ηταν εξαιρετικες .. Καταφερες να δωσεις τοσο συναισθημα και εκανες την ερωτικη σκηνη τοσο ομορφη , και μπορουσες να δεις ποσο εχει αναγκη ο ενας τον αλλον.. το σ αγαπω ειναι δυσκολη λεξη ...αλλα στην προκειμενη περιπτωση τα παιδια φοβουνται , αρα ειναι λογικο , ευη μου εκανες εξαιρετικη δουλεια
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Χαιρομαι που σου αρεσε Ελινα....η αληθεια ειναι πως την ερωτικη σκηνη προσπαθησα να την κανω οσο το δυνατον πιο διακριτικη και ως ενα σημειο το καταφερα...Οσο για το σ'αγαπω μην ξεχναμε πως ακομη οι δυο τους ουτε καν εχουν μιλησει...κι ο Εντουαρντ στην αρχη για αυτο πηγε εκει ασχετα αν προεκυψαν αλλα...
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Έυη μου πάρα πολύ καλή η συνέχεια σου... μας ξεσίκωσε για τα καλά... χαίρομαι που τα παυσίπονα κάνανε την δουλειά τους και ο ΕΝΤ μας δεν κώλωσε πουθενά πέρα απο το αστείο ήταν πραγματικά ένα πάρα πολύ καλό κεφάλαιο με πολύ ρομαντισμό... περνάς τα συναισθήματα με πάρα πολύ ωραίο τρόπο και μας βάζεις στον ψυχικό κόσμο των ηρώων σου περιμένω με αγωνία για την συνέχεια
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Μικρούλι αλλά είχε εξελίξεις. Τουλάχιστον ξεπέρασαν την...μετά τα ''γεγονότα'' αμηχανία τους με τον καλύτερο τρόπο... Κάνε αδελφό να δεις καλό! Πώς μπουκάρεις έτσι κύριος; Πολύ παρατηριτικός! Όλα τα κατάλαβε... Μάλλον η Ρόζαλι του έχει πάρει τα μυαλά και δε φαντάζεται ότι η αδελφούλα του μπορεί να κάνει πονηρούλικα πράγματα.
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Χαιρομαι που σας αρεσε...θα το συνεχιζα κι αλλο ομως το εγραψα σε πολυ ηλιθια ωρα και πραγματικα ημουν κομματια για να συνεχισω...μου φανηκε το πιο σωστο σημειο μιας και παρακατω μπαινουμε σε αλλο "επιπεδο"...
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Πολυ ωραιο κεφαλαιο!!!Πρεπει να ειχαν πολυ...ενδιαφερον βραδια...! Σημαδια στο σωμα της ε???Ατακτος ο Edward...! Καλα και αυτος ο Εμμετ ελεος...Κατι πρεπει να καταλαβε νομιζω... Μπαραβο!!!Περιμενω τη συνεχεια...!
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Ευη μου υπεροχη συνεχεια!!!!ΜΠΡΑΒΟ!!! Τ ι προκαλεσε την αιμοραγια στον Εντουαρντ???Το καημενο μου το λυπηθηκα αλλα εχει τη Μπελλα να τον φροντιζει...! Δεν υπαρχει ο Εντουαρντ, αιμοραγουσε και εκεινος παλι...ατακτουλης ηταν...! Το πως λυπαμαι τον Ντειμον δε λεγεται...Αυτο που περναει ειναι τοσο σκληρο... Η Ελενα δεν ξερω γιατι αλλα μου φαινεται οτι τον θελει και εκεινη...
evi The Volturi
Με τον Ντειμον και την Ελενα θα δειτε τι θα γινει παρακατω...ο Εντουαρντ αιμορραγουσε λογω του χτυπηματος που ειχε παθει το προημουμενο βραδυ απο τον καυγα με τον Τζεικομπ...πραγματικα χαιρομαι που σας αρεσει η τροπη που παιρνουν τα πραγματα....
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
ευη μου εκπληκτικη η συνεχεια .. τι γλυκο ζευγαρι που ειναι οι δυο τους .. αχ ο καημενος ο ντειμον .. τον λυπηθηκα μωρε .. ανυπομονω για το επομενο κεφαλαιο...
LadyTaniaXd New Moon Victim
Ηλικία : 27 Αριθμός μηνυμάτων : 262 Registration date : 23/06/2010
Ουφ, επιτέλους τελείωσα! Διάβαζα την ιστορία σου όλο το μεσημέρι και δεν μπορούσα να σταματήσω!!
¶ψογες περιγραφές σκηνών, , νιώθω σαν να τις ζω, η όλη παρέα με τα συγκεκριμένα πρόσωπα με κάνει και ζηλεύω και το ερωτικό τρίγωνο Ντέιμον-Έλενα-Στέφαν που συμμετέχει το κάνει πολύ πολύ πολύ πιο ενδιαφέρον! :D
Αντίθετα, με τις άλλες αναγνώστριες περιμένω κάτι και μεταξύ Ντέιμον-Μπέλας ανεύ φιλικού, έστω μια σκηνούλαααα????
Συνέχισε έτσι!
evi The Volturi
Αχ τι ωραίο κεφάλαιο.... ειδικά στο τέλος... Το σκίτσο με το αίμα γύρω από τον πληγωμένο κύκνο με τρόμαξε όμως... Μπράβο Εύη μου!!! Ανυπομονώ για τη συνέχεια!!! Είμαι σίγουρη πως θα υπάρξουν ανατροπές!!!
evi The Volturi
Ευχαριστω πολυ vasia μου... Θα υπαρξουν ανατροπες σιγουρα...Το σκιτσο με τον ματωμενο κυκνο οντως μπορει να ηταν λιγο τρομακτικο...αλλα αυτο εχει να κανει με το παρελθον του Εντουαρντ....παρακατω θα δουμε γιατι...παντως σιγουρα οτι κι αν ηταν αυτο που τον εκανε να το ζωγραφισει πλεον δεν μπορει να τον βλαψει...