| Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... | |
|
+33mariettoula1996 maria_likofos kati AspaKorth nansypap ellen Penny Cullen Bella Marie Swan vasia ΕΡΗ robsten kiss Paula Escebal LadyTaniaXd d@n@e twilight! hlhtwilightmania Mrs.Christina Rosemarie Cullen mR.Geo maraki27 !!!twilight!!! nana mplak Kornilia PattinsonCullen twilightsagaddicted panagiota Zafrina ROBELINA xrysanthi Emy+Robert ed<3 mariebella annia T-NM-E-BD evi 37 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Δευ 8 Αυγ 2011 - 17:22 | |
| πω πω εκλπηκτικο κεφαλαιο ... ο ενας εχει αναγκη τοσο τον αλλον .. η αλις και ο τζασπερ , τι γλυκο ζευγαρι ..οσο για το σκιτσο , πω πω , ανατριχιασα ,, ηταν ερωτευμενος μαζι της .. αλλα κατι τον σταματησε , αν καταλαβα καλα .. κατι τον εκανε να το ζωγραφισει αυτο , αλλα τι αραγε .. ανυπομονω για την συνεχεια.. | |
|
| |
robsten kiss Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 03/07/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Δευ 8 Αυγ 2011 - 19:36 | |
| Υπεροχο κεφαλαιο!!! Και πολυ τρυφερο!!! Η σκηνες στην αρχη με τον Εντουαρντ και τη Μπελλα αγκαλια στον καναπε και μετα στην κρεβατοκαμαρα ηταν απιστευες!!!Και σε σε συνδιασμο με τη βροχη ηταν οτι πιο τελειο...!!! Τα σκιτσα του Εντουαρντ μονο απο τις περιγραφες φαινονται εκπληκτικα!!! Ο καλος μου την αγαπουσε απο παλια... Το σκιτσο με τον ματωμενο κυκνο τρομαξε και εμενα,πιστευω πως κατι ειχε συμβει και ειχε πληγωθει η Μπελλα... Θα δουμε στη συνεχεια...!Ανυπομονω για το επομενο!!! ! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Δευ 8 Αυγ 2011 - 19:57 | |
| Πραγματικα ευχαριστω πολυ για την υποστηριξη.... | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Δευ 8 Αυγ 2011 - 21:05 | |
| Υπεροχο κεφαλαιο περιγραφεις τοσο ωραια τις σκηνες που νιωθω οτι της ζω!!!Ενιωσα πολυ ωραια που ηξερα οτι ο Εντουαρντ ηταν ερωτευμενος μαζι της απο παντα και αυτα που ζωγραφιζε θεικα. Θα ηθελα να δω μια ετσι πλευρα που θα τα λεει στην Μπελλα! Συγνωμη για το μικρο ποστ εχω επικεντρωθει στην υπογραφη σου και αυτο δεν με αφηνει να συγκεντρωθω | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Τρι 9 Αυγ 2011 - 0:54 | |
| Η αληθεια ειναι πως δεν ξερω αν θα ειναι ο Εντουαρντ αυτος που θα μιλησει πρωτος στην Μπελλα για αυτα τα σκιτσα αλλα σιγουρα η Μπελλα καποια στιγμη θα καταλαβει περα ως περα ποσο βαθια ειναι η αγαπη του για εκεινη.... Οσο για την υπογραφη μου...κι εμενα που και που με αποσυντονιζει.... | |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Πεμ 11 Αυγ 2011 - 7:57 | |
| Πω πω πω... Βροχή (!) και Έντουαρντ ερωτευμένος στο φουλ... Λες: Η καρδια μου σου ανηκει......Ειναι δικη σου τοσο καιρο που ουτε καν θυμαμαι ποτε ηταν η τελευταια φορα που χτυπησε για μενα... Σνιφ, σνιφ...θέλω κι εγώ... Θα βάλω τον άντρα μου να το αποστηθίσει και να μου το πει. Κάτι τέτοια μου κάνεις και το ΄΄σ΄αγαπώ΄΄ μου φαίνεται πλέον και λίγο και μπανάλ Καλά, γιατί ανησυχεί η ¶λις; Γιατί φοβάται μήπως πληγωθεί ή συμβαίνει κάτι άλλο; Θα μας το πεις παρακάτω ή ήδη μας το έχεις πει και εγώ δεν κατάλαβα γιατί επικεντρώνομαι σε μεμονομένα, λαχταριστά σημεία; | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Πεμ 11 Αυγ 2011 - 8:23 | |
| Δεν ανελυσα τιποτα ακομη....ολα παρακατω...Τον τελευταιο καιρο νιωθω υπερβολικα ερωτευμενη οποτε ετοιμαστειται και για αλλα τετοια.... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Παρ 12 Αυγ 2011 - 14:12 | |
| Ετοιμο το επομενο κεφαλαιακι αν και ειναι λιγο μικρο..Οσο και να προσπαθουσα δεν μπορουσα να προσπερασω αυτη την σκηνη οποτε επρεπε να την γραψω.... .στο επομενο παντως θα υπαρξουν εξελιξεις καθως και ισως απαντησεις σε ορισμενα ερωτηματα...προς το παρον ελπιζω να σας αρεσε... | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Παρ 12 Αυγ 2011 - 14:18 | |
| καθε φορα με κανει να βυθιζομαι μεσα στην συναισθηματα που βγαζει η ιστορια .. ειναι τοσο δυνατη η λεξη ηταν τέλειο και απολυτως ρομαντικο.... για αλλη μια φορα εκναες εξαιρετικη δουλεια...ανυπομονω για την συνεχεια... | |
|
| |
robsten kiss Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 03/07/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Παρ 12 Αυγ 2011 - 15:26 | |
| Τι ωραιο ξυπνημα!!! Και εγω θελω να ξυπναω με τον Εντουαρντ...! Ηταν πολυ ωραια σκηνη και οι περιγραφες υπεροχες!!! Τα συναισθηματα του Εντουαρντ ειναι τοσο εντονα για τη Μπελλα!!! Μπραβο ανυπομονω για το επομενο!!! | |
|
| |
LadyTaniaXd New Moon Victim
Ηλικία : 27 Αριθμός μηνυμάτων : 262 Registration date : 23/06/2010
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Παρ 12 Αυγ 2011 - 21:04 | |
| Τέλεια συνέχεια! Και οι δύο ερωτικές σκηνές!
Περισσότερο όμως μου άρεσε ό,τι διαδραματίστηκε ανάμεσα στην ¶λις και τον Τζάσπερ.
Οι περισσότεροι μας έχουν συνηθίσει Μπέλα-Έντουαρτ και η σκηνή με τα φιλιά Α-Τ τα έσπασε! :D
| |
|
| |
vasia New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Χαλκιδική Αριθμός μηνυμάτων : 266 Registration date : 27/06/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Παρ 12 Αυγ 2011 - 21:26 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Σαβ 13 Αυγ 2011 - 2:22 | |
| Σας ευχαριστω πολυ...δεν θα αργησει...την εχω ξεκινησει ηδη οποτε αυριο μεθαυριο θα ανεβει... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Σαβ 13 Αυγ 2011 - 2:27 | |
| Γιατί ήταν μικρούλι... επιβάλλεται συνέχεια! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Σαβ 13 Αυγ 2011 - 2:29 | |
| Κατι μου ετυχε και δεν μπορουσα να συνεχισω περισσοτερο σημερα...και μιας και δεν ηταν κανενα συγκλονηστικο κομματι ειπα να το ανεβασω...το επομενο κεφαλαιο θα ειναι πολυ πιο εντονο.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Σαβ 13 Αυγ 2011 - 2:30 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Σαβ 13 Αυγ 2011 - 2:34 | |
| Εχω ξεκινησει ηδη το γραψιμο...οποτε μαλλον το αυριο θα γινει σημερα ετσι κι αλλιως.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Σαβ 13 Αυγ 2011 - 2:36 | |
| Πάντως η ιστορία ε'ιναι πιο μεγάλη από όσο είχα φανταστεί. Είχες πει για σύντομη και νόμιζα ότι θα την τελειώσεις γρήγορα. Δεν παραπονιέμαι! Ας είναι όοοοοοσο μεγάλη αντέχεις. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Σαβ 13 Αυγ 2011 - 2:38 | |
| Κι εγω για μικρη την ξεκινησα αλλα ολο κατι προσθετω....κι αν γινεται καλυτερη και αποκτα πιο πολυ ενδιαφερον η πλοκη δεν εχω λογο να μην το κανω.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Σαβ 13 Αυγ 2011 - 2:45 | |
| Αυτό που μου αρέσει είναι ότι ξεχειλίζει από παντού, σε κάθε πρόταση, τρυφερότητα. Ανάμεσα στους Έντουαρντ και Μπέλλα, Τζάσπερ και ¶λις, Έμμετ και Ρόζαλι, παντού έρωτας! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Σαβ 13 Αυγ 2011 - 2:49 | |
| Νομιζω πως το εχεις καταλαβει ηδη πως γενικα ειμαι πολυ ρομαντικος χαρακτηρας οποτε ναι...παντα υπαρχει.... Ομως αυτοι οι...ανθρωποι...βρικολακες...?οπως το παρει κανεις τελος παντων απο την αρχη περασαν μεσα μου αυτο το συναισθημα....ειναι ο ενας το αλλο μισο του αλλου....Ο Εντουαρντ και η Μπελλα της δικης μου ιστοριας ειναι φτιαγμενοι για να ειναι μαζι ομως τωρα εχουν αρχισει οχι τοσο να το συνειδητοποιουν οσο το να διαικδικουν αυτο που θελουν...η Αλις και ο Τζασπερ το εχουν ανακαλυψει ηδη...ισως το ιδιο και ο Εμ με την Ροζαλι...ομως ο Ντειμον για παραδειγμα βρισκεται τελειως στο αλλο ακρο...και θελει πραγματικα να δω τι θα κανω με αυτον.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Σαβ 13 Αυγ 2011 - 2:53 | |
| Όσο δεν μπερδεύεται στα πόδια του Έντουαρντ και της Μπέλλας τον συμπαθώ. Αλλά είναι κρίμα να μην είναι κι αυτός ευτυχισμένος...μέχρι και ο Τζέικ στη Χαραυγή βολεύτηκε... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Σαβ 13 Αυγ 2011 - 2:55 | |
| Κι εγω πραγματικα θελω να τον δω καλα...Ο Ντειμον απλως ξεπεταχτηκε καθως εγραφα την ιστορια...δεν ειχα καν σκοπο να τον βαλω στην υποθεση...απλως συναιβει και μπλεχτηκε και αρκετα.Και θα αποτελεσει και παλι θεμα για Εντουαρντ και Μπελλα...συντομα κι ολας... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Σαβ 13 Αυγ 2011 - 3:00 | |
| Μπλιαχ! Στείλ' τον διακοπές πουθενά, σε κανένα εξωτικό μέρος ή για σπουδές στο εξωτερικό. Ή ακόμα καλύτερα βάλ' τον να ερωτευτεί τη Ρόζαλι! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... Σαβ 13 Αυγ 2011 - 3:10 | |
| Γιατι για να του σπασει τα μουτρα ο Εμμετ...? Μην φοβασαι τα πραγματα μπορει να μην ειναι τοσο τραγικα οσο νομιζεις.... | |
|
| |
| Σχόλια: Τριαντάφυλλα και Aγκάθια.... | |
|