| Breaking Dawn Part 1 | |
|
+75maria_likofos robertlady bloody swan nansypap Mental Shield RafaelaVolturi ev@ki EliRose kanty ms. teylor lautner AspaKorth lne Dalia frozen Stella Sunlight bedward__ i love edward 2 desi Silia pitsiriki MIKAELLA tasos mayia!!! demona1986 despina aek Bella Marie Swan Teodan izzy cullen ed<3 hiddenfantasy robsten kiss SpunK RansoM Bella07 annaval Emmi eya82 Vanina ginaki WhiteQueen kati Mrs Alice peby xrysanthi panagiota Lizzy Cullen eleni 2 annia nenaki20 sunrise Aleera robb.elen ΕΡΗ marina pink LITSA0089 BELLA MARIE niki Kornilia PattinsonCullen breathless vikaki21 twilightFOREVER xatisaga sisaki Bitten Pillows Emy+Robert ROBELINA twilightsagaddicted dani Rosemarie Cullen broken angel T-NM-E-BD marina forever athina evi demi cullen 79 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 1 Δευ 14 Μαρ 2011 - 10:24 | |
| Ενταξει ας μην ξεφυγουμε απο το θεμα αλλα νομιζω οτι να σταματησουν τα γυρισματα ειναι το λιγοτερο σε μια τετοια περιπτωση. | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 1 Δευ 14 Μαρ 2011 - 14:24 | |
| Σιγουρα...αλλα δεν θα σταματησουν για πολυ...Νομιζω ηδη ειναι ετοιμοι να ξεκινησουν τις επομενες μερες.... | |
|
| |
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 1 Δευ 14 Μαρ 2011 - 18:17 | |
| Δε νομίζω πως αυτό είναι το κατάλληλο μέρος αλλα δεν μπορούσα να μην τη βάλω!!! - Σπόιλερ:
| |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 1 Δευ 14 Μαρ 2011 - 18:19 | |
| | |
|
| |
robb.elen New Moon Victim
Ηλικία : 42 Τόπος : θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 132 Registration date : 29/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 1 Δευ 14 Μαρ 2011 - 18:50 | |
| [quote="marina"]Δε νομίζω πως αυτό είναι το κατάλληλο μέρος αλλα δεν μπορούσα να μην τη βάλω!!! - Σπόιλερ:
[/quo ωωωωωωω!!!!! ετσι θελω νατουσ δω με τετοιο παθος!! | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 1 Δευ 14 Μαρ 2011 - 18:54 | |
| Και εγώ επίσης!!!! Αλλα μάλλον δε θα τους δούμε έτσι! | |
|
| |
robb.elen New Moon Victim
Ηλικία : 42 Τόπος : θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 132 Registration date : 29/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 1 Δευ 14 Μαρ 2011 - 18:56 | |
| γιατι το λες αυτο μαρινα μου?? θελω να τους δω με παθος ετσι οπως αγαπανε ο ενασ τον αλλαν.δεν θελω ξενερωτα πραγματα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 1 Δευ 14 Μαρ 2011 - 19:01 | |
| Αχ πολύ φοβάμαι ότι η Στέφανι δε θα επιτρέψει κάτι τέτοιο! Ειδικά από την πρώτη νύχτα του γάμου φοβάμαι πως λίγα πράγματα θα δούμε! ¶λλωστε ακόμα και στο βιβλίο λίγα πράγματα λέει... Ήταν πολύ συγκρατημένος και προσεχτικός ο Έντουαρντ... Αλλά ποιός ξέρει... Ίσως κάτι γίνει στη ταινία! | |
|
| |
breathless Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 43 Τόπος : Βολος Αριθμός μηνυμάτων : 786 Registration date : 14/07/2010
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 1 Δευ 14 Μαρ 2011 - 19:39 | |
| εγω πιστευω οτι θα δουμε μερικες καυτες στιγμες.......!!!!! θυμηθειτε την πρωτη νυχτα στο σπιτακι.... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 1 Δευ 14 Μαρ 2011 - 20:05 | |
| Οτι και να δουμε ειναι προτειμοτερο απο το τιποτα που ειδαμε στο βιβλιο... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 1 Δευ 14 Μαρ 2011 - 20:11 | |
| Εννοείται!!!! Πιστεύω πως η Στέφανι είναι λίγο πουριτανή! | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 1 Δευ 14 Μαρ 2011 - 20:17 | |
| Κοριτσια αν ειναι δυνατον!!!
Πουριτανισμο το λετε εσεις αυτο?
Διοτι εγω το λεω αυτονοητο και γνωθι σαυτον!!
Ειπαμε, παμε να δουμε την χαραυγη για να περασουμε καλα, ναι να τους δουμε λιγο να δινουν κανενα φιλι στο κρεβατι αλλα αυτο που ζητατε να δειτε ειναι χχχ!!
Ακαταλληλο για ανηλικους!! Το κοινο που θα παρακολουθησει την ταινια ειναι ευρυ, πιανει απο μικρες ηλικιες ως και μεγαλες!
Μην περιμενετε πολλα ερωτικα πραγματα να ξερετε!!
Εδω αν παρατηρησατε, και εχετε διαβασει το βιβλιο καλα, ουτε την πρωτη νυχτα δεν περιγραφει καν!!
Περναει στο επομενο πρωι!!
Και δεν μπορει να αυθαιρετησει ο σκηνοθετης και η σεναριογραφος , και να κατεβασουν απο το τσερβελλο τους, κατι που δεν ειναι πιστο στην ιστορια, κατι που εχει παρεκλινει, κατι οχι γραμμενο!
Υπαρχουν ρητρες και πνευματικα δικαιωματα!!
Μην τα κανουμε ολα ισωμα!!
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 1 Δευ 14 Μαρ 2011 - 20:22 | |
| Αυτό λέμε, ότι η στέφανι δεν θα το επιτρέψει να δουμε κάτι παρα πάνω από ότι έχει γράψει η ίδια!!!! Και όσο για το αν είναι πουριτανή ή όχι τι να πω... Αυτό μου βγάζει και είναι η άποψή μου! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 1 Δευ 14 Μαρ 2011 - 20:30 | |
| Οτι θα δουμε καποιες σκηνες θα δουμε και ειναι σιγουρο...Ηταν απο τις πρωτες ανακοινωσεις που ειχαν να κανουν με την ταινια...Απλως τα πραγματα δεν θα ειναι τραβηγμενα.... | |
|
| |
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 1 Δευ 14 Μαρ 2011 - 20:32 | |
| Σας το λεω για να μην πελαγοδρομειτε, οτι θα δουμε μονο οτι εχει γραψει η Στεφενι.
Να μην περιμενουμε πολλα απο αποψη φιλιων κλπ...
Εδω στο Λυκοφως ειχαν κοψει τα μισα...
Θα δωσουν εμφαση περισσοτερο στα τοπια, και στον ρομαντισμο πιστευω.... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 1 Δευ 14 Μαρ 2011 - 20:34 | |
| Οπου και να δωσουν εμφαση εμενα μου ειναι αρκετο οτι μετα απο δυο ταινιες αυτη θα ειναι και παλι εστιασμενη σε αυτους τους δυο....Αυτο θελω μονο και μου φτανει....Τωρα ειτε τα δειξουν ολα ειτε τους δειχνει απλως να μιλανε και να περαν χρονο μαζι το ιδιο μου κανει... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 1 Δευ 14 Μαρ 2011 - 20:37 | |
| Ε καλα μια στοιχειωδης διαφορα θα υπαρχει πιστεψέ με.....
Απο εκει και περα, εγω πιστευω πως γι αυτο ειναι και η Στεφενι εκει για να επιβλεπει και να εχει τον απολυτο ελεγχο.
Αν κατι δεν της αρεσει αμεσως σταματαει το γυρισμα, και συζητουν για καποια τυχον βελτιωση.
Και οπως και στις αλλες 3 ταινιες, πιστευω οτι και στη Χαραυγη το αποτελεσμα υπο την αυστηρη επιβλεψη της θα ειναι εξαιρετικο και θα μας ανταμειψει για την αναμονη!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 1 Δευ 14 Μαρ 2011 - 20:39 | |
| Αυτο ειναι το μονο σιγουρο...Ειμαι βεβαιη πως θα ειναι η καλυερη ταινια μεχρι τωρα...Και λογω του οτι θα κοπει σε δυο μερη λογικα θα εχει και πολυ περισσοτερες βασικες σκηνες απο οτι οι αλλες ταινιες... | |
|
| |
xatisaga New Moon Victim
Ηλικία : 30 Τόπος : salonica Αριθμός μηνυμάτων : 172 Registration date : 10/12/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Tracking
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 1 Δευ 14 Μαρ 2011 - 20:43 | |
| ναι και αθτο μασ συμφερει 10000000000% το μονο κακό είναι ότι έχουμε ακομα πολύ | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 1 Δευ 14 Μαρ 2011 - 20:44 | |
| Ενταξει...συντομα αθα αρχισουν να κυκλοφορουν νεα πιο συχνα οποτε θα περασει και πιο ευκολα ο καιρος... | |
|
| |
xatisaga New Moon Victim
Ηλικία : 30 Τόπος : salonica Αριθμός μηνυμάτων : 172 Registration date : 10/12/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Tracking
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 1 Δευ 14 Μαρ 2011 - 21:12 | |
| μολις το διαβασα εγω το ακουω για πρωτη φορα δεν ξερω αν τ ξερετε... λεεί ότι υπάρχουν 2 θεωριες ότι θα κανουν ενα flashback στην ζωη του εντουαρντ όταν ηταν ανθρωπος ή όταν έιχε φυγει απ τον carlisle και κυνηγουσε ανθρωπους..... ΤΕΛΕΙΟ???? | |
|
| |
marina forever Midnight Sun Vampire
Τόπος : Mystic Falls Αριθμός μηνυμάτων : 5838 Registration date : 01/01/2011
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 1 Δευ 14 Μαρ 2011 - 23:22 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 1 Τρι 15 Μαρ 2011 - 1:06 | |
| Ισχυει απο την στιγμη που κανουν γυρισματα σε ενα θεατρο....Δεν αναφερει τπτ τετοιο μεσα στο βιβλιο... | |
|
| |
Bitten Pillows Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : xania Αριθμός μηνυμάτων : 728 Registration date : 18/12/2010
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 1 Τρι 15 Μαρ 2011 - 14:09 | |
| 8α η8ελα να δω εξτρα πραγματα....για τον εντουαρντ η για τον καρλαιλ η την εσμε.... αλλα δεν 8ελω να το κανουν πολυ διαφορετικο...οχι δαν το λυκοφως αν κ πρεπει να με συγχωρεσετε που 8α πω οτι η ταινια ηταν καλυτερη απο το βιβλιο... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 1 Τρι 15 Μαρ 2011 - 14:36 | |
| Εμενα το βιβλιο μου αρεσει περισσοτερο...αλλα η ταινια ακολουθει με μικρη διαφορα... | |
|
| |
| Breaking Dawn Part 1 | |
|