| Ρίγος - Μάγκι Στιφβάτερ | |
|
+12dark violet valia 32 twilightFOREVER ed<3 zaxaritsa Aleera broken angel niki vikaki21 evi Nantia Hale_Biers mR.Geo 16 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Ρίγος - Μάγκι Στιφβάτερ Κυρ 3 Απρ 2011 - 19:36 | |
| ;ρ Ένα παραδειγμάαααααααα;;; - Σπόιλερ:
Δηλαδή στο τέλος...
ο Σαμ κατάφερε να μείνει άνθρωπος;! Πέθανε ο ΤΖΑΚ! Τι καλα
| |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Ρίγος - Μάγκι Στιφβάτερ Κυρ 3 Απρ 2011 - 19:57 | |
| Μην το παρεις και πανω σου....Το καλοκαιρι παλι δεν θα με προλαβαινεις.... Και αφου ειναι τοσο καλο το εχω μεσα στα επομενα τρια που θα διαβασω...Κι αυτο και τον προηγουμενο μηνα βγαινουν πολλα καινουρια βιβλια που πρεπει να τιμησω οποτε θα αργησω να βαλω χερι στα "για ωρα αναγκης".... | |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
| Θέμα: Απ: Ρίγος - Μάγκι Στιφβάτερ Τρι 5 Απρ 2011 - 15:59 | |
| | |
|
| |
broken angel Eclipse Bitten
Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 446 Registration date : 26/01/2011
| Θέμα: Απ: Ρίγος - Μάγκι Στιφβάτερ Πεμ 7 Απρ 2011 - 0:23 | |
| Οι αγαπητες εκδοσεις πατακη αποφασισαν πως το βιβλιο τελικα δεν θα κυκλοφορησει Απριλιο αλλα Μαιο (και βλεπουμε) | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Ρίγος - Μάγκι Στιφβάτερ Πεμ 7 Απρ 2011 - 1:21 | |
| Αμα ειναι μονο μαιος κι οχι πιο κατω μια χαρα ειναι.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ρίγος - Μάγκι Στιφβάτερ Πεμ 19 Μάης 2011 - 14:09 | |
| Επιτελους βγηκε το δευτερο βιβλιο!!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ρίγος - Μάγκι Στιφβάτερ Πεμ 19 Μάης 2011 - 14:29 | |
| Ωραια....ετσι θα τα διαβασω το εν αμετα το αλλο.... | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Ρίγος - Μάγκι Στιφβάτερ Πεμ 19 Μάης 2011 - 15:20 | |
| Βγηκε δευτερο;;;Εχω διαβασει το 1ο! Τι τιτλο εχει το 2ο;;;; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ρίγος - Μάγκι Στιφβάτερ Σαβ 21 Μάης 2011 - 19:44 | |
| Άπνοια-2 βιβλιο
Περιληψη
Η Γκρέις και ο Σαμ ξέρουν καλά ότι πρέπει να παλέψουν για να μείνουν μαζί.
Για τον Σαμ, αυτό σημαίνει το ξεκαθάρισμα με το παρελθόν του ως λυκάνθρωπου.
Για την Γκρέις, την αντιμετώπιση ενός μέλλοντος που γίνεται όλο και πιο αβέβαιο.
Στον κόσμο τους έρχεται ένας νέος λύκος με το όνομα Κόουλ. Το παρελθόν του είναι γεμάτο πόνο. Παλεύει με τους δικούς του δαίμονες αγκαλιάζοντας τη ζωή του λύκου, ενώ αρνείται κάθε ανθρώπινο δεσμό.
Για την Γκρέις, τον Σαμ και τον Κόουλ, η ζωή είναι μια συνεχής μάχη μεταξύ δύο δυνάμεων - του λύκου και του ανθρώπου. Καθώς ο κόσμος τους καταρρέει, η αγάπη είναι το μόνο που μένει σταθερό.
Είναι, όμως, αρκετή;
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ρίγος - Μάγκι Στιφβάτερ Κυρ 19 Ιουν 2011 - 20:20 | |
| Εγώ σήμερα το πήρα χαμπάρι για το 2 βιβλίο :/ Αυτή που έγραψε και τον αντικαταστάτη κι η Μάγκι είναι αδερφές (εννοώ σίστερς μην πάει το μυαλό σας αλλού) Το δεύτερο δεν ξέρω αν θα το διαβάσω δν με ενθουσίασε ιδιαίτερα σαν ιστορία με το 1 | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ρίγος - Μάγκι Στιφβάτερ Κυρ 19 Ιουν 2011 - 20:25 | |
| Σοβαρα...?δεν το ηξερα πως ηταν αδερφες.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ρίγος - Μάγκι Στιφβάτερ Κυρ 19 Ιουν 2011 - 20:27 | |
| Στις ευχαριστίες του αντικαταστάτη ευχαριστεί και την αδερφή της και λέει και το όνομα - ούτε εγώ τοι ήξερα ;ρ | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Ρίγος - Μάγκι Στιφβάτερ Σαβ 4 Φεβ 2012 - 19:07 | |
| Παιδιά το έψαξα και δεν είναι κυριολεκτικά αδελφές. Απλά η Maggie μαζί με την Brenna και την Tessa Granton (συγγραφέας του μαγεία του αίματος που κυκλοφόρησε χτες από τον Πατάκη) είναι κολλήτες φίλες, αρα είναι αδελφές ψυχές Ο Πατάκης ανέβασε σήμερα περίληψη και απόσπασμα από το Παντοτινά που κυκλοφορεί τέλη Φεβρουαρίου!!! Στο Ρίγος, η Γκρέις και ο Σαμ βρίσκουν ο ένας τον άλλον. Στην Άπνοια πρέπει να παλέψουν για να μείνουν μαζί. Στο Παντοτινά τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο γιατί οι κάτοικοι του Μέρσι Φολς έχουν σκοπό να εξολοθρεύσουν όλους τους λύκους… Μπορεί ο Σαμ κι ο έρωτάς του για την Γκρέις να αλλάξουν πραγματικά έναν εχθρικό, αρπακτικό κόσμο;
Στο τελευταίο μέρος της συνταρακτικής τριλογίας που ξεκίνησε με το Ρίγος, το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον πρόκειται να συγκρουστούν σε μια ανόθευτη στιγμή – μια στιγμή ζωής ή θανάτου, ενός αντίο ή μιας αιωνιότητας…
Ακόμα ένα ρομαντικό, σπαρακτικό βιβλίο αγάπης με έντονα ποιητικά στοιχεία από την πολυαγαπημένη Μάγκι Στιφβάτερ.Απόσπασμα: http://www.i-read.i-teen.gr/sites/default/files/bookabstract/kef_1_pantotina.pdfΤο ρίγος μου άρεσε πολύ και το τέλος με άγγιξε και με συγκίνισε απίστευτα. Η άπνοια ήταν εξίσου καλή σε σημεία ίσως και καλύτερη. Το τέλος με άφησε με κομμένη την ανάσα. Θεωρώ την γραφή της Stiefvater πολύ λυρική και όμορφη...Πολύ καλή τριλογία και ανυπομονώ για το τελευταίο!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ρίγος - Μάγκι Στιφβάτερ Παρ 2 Μαρ 2012 - 22:33 | |
| Κυκλοφορεί αύριο 3/3 σε όλα τα βιβλιοπωλεία!!! Στο Ρίγος, η Γκρέις και ο Σαμ βρίσκουν ο ένας τον άλλον. Στην Άπνοια πρέπει να παλέψουν για να μείνουν μαζί. Στο Παντοτινά τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο γιατί οι κάτοικοι του Μέρσι Φολς έχουν σκοπό να εξολοθρεύσουν όλους τους λύκους… Μπορεί ο Σαμ κι ο έρωτάς του για την Γκρέις να αλλάξουν πραγματικά έναν εχθρικό, αρπακτικό κόσμο;
Στο τελευταίο μέρος της συνταρακτικής τριλογίας που ξεκίνησε με το Ρίγος, το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον πρόκειται να συγκρουστούν σε μια ανόθευτη στιγμή – μια στιγμή ζωής ή θανάτου, ενός αντίο ή μιας αιωνιότητας…
Ακόμα ένα ρομαντικό, σπαρακτικό βιβλίο αγάπης με έντονα ποιητικά στοιχεία από την πολυαγαπημένη Μάγκι Στιφβάτερ.
Επιτέλους Όσο περνάνε οι μέρες η βόλτα στο βιβλιοπωλείο γίνεται και ακριβότερη! Το ρίγος μου αρεσε απίστευτα. Πολύ συγκινητικό, γεμάτο συναισθήματα. Η γραφή της Maggie Stifvater είναι γελιωδώς τέλεια.Είναι απίστευτο το πως γράφει τα βιβλία της αυτή η γυναικά. Το τέλος του ρίγους ήταν ένα από τα καλύτερα τέλη σε βιβλίο που έχω διαβάσει ποτέ...Το τελευταίο κεφάλαιο Η άπνοια ήταν εξίσου καλή και τελίωσε με μία τεράστια ανατροπή...Το πως ανυπομονούσα για αυτό το βιβλίο δεν περιγράφεται!!! Πολύ καλή σειρά. Η Stiefvater έχει μελετήσει τον μύθο των λυκανθρώπων της και τον παρουσίαζει μέσα από την λυρική γραφή της με τόση πειστικότητα που δεν μπορείς παρα να αναρωτηθείς αν όντως υπάρχουν λυκάνθρωποι. Το θέλω τώρα!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ρίγος - Μάγκι Στιφβάτερ Παρ 2 Μαρ 2012 - 22:42 | |
| ακομη ενα βιβλιο για την λιστα μου... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ρίγος - Μάγκι Στιφβάτερ Παρ 2 Μαρ 2012 - 22:44 | |
| Eυη τα προήγουμενα τα έχεις διαβάσει γιατί δεν έχω διαβάσει σχόλια... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ρίγος - Μάγκι Στιφβάτερ Σαβ 3 Μαρ 2012 - 1:59 | |
| Οχι Γερασιμε...μια ζωη το αφηνα γιατι ειχα κατι αλλο να διαβασω...θα τα πιασω τωρα ολα μαζι..καλυτερα να μην περιμενω κι ολας.... | |
|
| |
valia 32 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 45 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 593 Registration date : 05/04/2012
| Θέμα: Απ: Ρίγος - Μάγκι Στιφβάτερ Δευ 23 Απρ 2012 - 11:44 | |
| Διαβασα και τα 3 βιβλια τα πηρα γιατι μου αρεσε το πρωτο και πιστευω οτι κατα την γνωμη μου θα επρεπε η ιστορια να τελειωσει στο πρωτο να μην βγουν αλλα | |
|
| |
dark violet New Moon Victim
Ηλικία : 31 Αριθμός μηνυμάτων : 200 Registration date : 20/12/2011
| Θέμα: Απ: Ρίγος - Μάγκι Στιφβάτερ Παρ 25 Μάης 2012 - 1:57 | |
| προσωπικά είναι από τα λίγα βιβλία που δεν μου άρεσε καθόλου...δεν ξέρω τι φταίει...έχω διαβάσει μόνο το πρώτο βιβλίο και δεν ξέρω εαν θα συνεχίσω με τα επόμενα... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ρίγος - Μάγκι Στιφβάτερ Παρ 25 Μάης 2012 - 4:05 | |
| εγω θα τα διαβασω ολα μαζι μετα την εξεταστικη.... | |
|
| |
valia 32 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 45 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 593 Registration date : 05/04/2012
| Θέμα: Απ: Ρίγος - Μάγκι Στιφβάτερ Παρ 25 Μάης 2012 - 9:45 | |
| - dark violet έγραψε:
- προσωπικά είναι από τα λίγα βιβλία που δεν μου άρεσε καθόλου...δεν ξέρω τι φταίει...έχω διαβάσει μόνο το πρώτο βιβλίο και δεν ξέρω εαν θα συνεχίσω με τα επόμενα...
Εγω διαβασα το πρωτο και ηταν συμπαθητικο τα αλλα τα διαβασα απο περιεργεια αλλα νομιζω καλυτερα να ειχα μεινει στο πρωτο | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ρίγος - Μάγκι Στιφβάτερ Παρ 25 Μάης 2012 - 17:29 | |
| απο την στιγμη που υπαρχουν στην βιβλιοθηκη μου θα τα διαβασω... | |
|
| |
dark violet New Moon Victim
Ηλικία : 31 Αριθμός μηνυμάτων : 200 Registration date : 20/12/2011
| Θέμα: Απ: Ρίγος - Μάγκι Στιφβάτερ Σαβ 26 Μάης 2012 - 17:17 | |
| για μενα παντως δεν χανεις και τιποτα... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ρίγος - Μάγκι Στιφβάτερ Σαβ 26 Μάης 2012 - 17:19 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ρίγος - Μάγκι Στιφβάτερ Σαβ 26 Μάης 2012 - 18:00 | |
| Διαφωνώ. Για μένα το ρίγος είναι εκπληκτική τριλογία. Πρωτον η Stiefvater έχει μια ποιητική λυρική γραφή που με μάγεψε από την πρώτη σελίδα. Οι χαρακτήρες είναι τόσο πολυδιαστατοι (ειδικά από το δεύτερο και μετά) και η πλοκή τόσο όμορφη τόσο συγκινιτική. Το τέλος του πρώτου με άγγιξε όσο δεν το έχουν κάνει ελάχιστα βιβλία και αν και θα μπορούσε η ιστορία να τελειώσει εκεί δεν μπορώ πλεον να φανταστώ τα βιβλία χωρίς την συνέχεια και ειδικά χωρίς τον Κοουλ (που εμφανίζεται μόνο σε μία σειρά, κυριολεκτικά, στο πρώτο και γίνεται πρωταγωνιστής από το δεύτερο). Αν κοιτάξεις την τριλογία μακροσκοπικά είναι σαν ποίημα και σε αυτό δεν βοηθά μόνο η γραφή της Στιφβατερ αλλά και η ίδια η πλοκή που κορυφώνεται πραγματικά όπως ένα τραγούδι κλασσικής μουσικής. Σε συγκινεί, σε ξεσηκώνει, έχει δράση, έχει μελωδία, λυρικότητα, στιγμές, απλές στιγμές δυνατές και ένα τέλος όπως κάθε ποιήμα. Αν το παντοτινά δεν είχε αυτό το τέλος όλη αυτή η αίσθηση θα χανόταν. Απίστευτα ρομαντικό. Και σίγουρα θα διαβάσω και το scorpio races το νεο αυτοτελες της Στιφβατερ που θα βγει από Πατάκη τον Ιανουάριο του '13. | |
|
| |
| Ρίγος - Μάγκι Στιφβάτερ | |
|