| Ρίγος - Μάγκι Στιφβάτερ | |
|
+12dark violet valia 32 twilightFOREVER ed<3 zaxaritsa Aleera broken angel niki vikaki21 evi Nantia Hale_Biers mR.Geo 16 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Ρίγος - Μάγκι Στιφβάτερ Σαβ 26 Μάης 2012 - 18:02 | |
| Τοσες διαφορετικες κριτικες....ενδιαφερον.... | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| |
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Ρίγος - Μάγκι Στιφβάτερ Σαβ 26 Μάης 2012 - 18:09 | |
| Οτι και να πεις παντα εξιταρεις την περιεργεια ενος βιβλιοφαγου... | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
| |
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ρίγος - Μάγκι Στιφβάτερ Σαβ 26 Μάης 2012 - 18:16 | |
| Αφου αυτη ειναι η αληθεια.... | |
|
| |
almighty Twilight Human
Ηλικία : 106 Τόπος : Twilight Zone Αριθμός μηνυμάτων : 50 Registration date : 18/07/2010
Forks Student Profile Team: Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Ρίγος - Μάγκι Στιφβάτερ Σαβ 26 Μάης 2012 - 19:56 | |
| - twilightFOREVER έγραψε:
- Διαφωνώ. Για μένα το ρίγος είναι εκπληκτική τριλογία. Πρωτον η Stiefvater έχει μια ποιητική λυρική γραφή που με μάγεψε από την πρώτη σελίδα. Οι χαρακτήρες είναι τόσο πολυδιαστατοι (ειδικά από το δεύτερο και μετά) και η πλοκή τόσο όμορφη τόσο συγκινιτική. Το τέλος του πρώτου με άγγιξε όσο δεν το έχουν κάνει ελάχιστα βιβλία και αν και θα μπορούσε η ιστορία να τελειώσει εκεί δεν μπορώ πλεον να φανταστώ τα βιβλία χωρίς την συνέχεια και ειδικά χωρίς τον Κοουλ (που εμφανίζεται μόνο σε μία σειρά, κυριολεκτικά, στο πρώτο και γίνεται πρωταγωνιστής από το δεύτερο). Αν κοιτάξεις την τριλογία μακροσκοπικά είναι σαν ποίημα και σε αυτό δεν βοηθά μόνο η γραφή της Στιφβατερ αλλά και η ίδια η πλοκή που κορυφώνεται πραγματικά όπως ένα τραγούδι κλασσικής μουσικής. Σε συγκινεί, σε ξεσηκώνει, έχει δράση, έχει μελωδία, λυρικότητα, στιγμές, απλές στιγμές δυνατές και ένα τέλος όπως κάθε ποιήμα. Αν το παντοτινά δεν είχε αυτό το τέλος όλη αυτή η αίσθηση θα χανόταν. Απίστευτα ρομαντικό. Και σίγουρα θα διαβάσω και το scorpio races το νεο αυτοτελες της Στιφβατερ που θα βγει από Πατάκη τον Ιανουάριο του '13.
Συμφωνώ απόλυτα!!!!!!!!!! Ειναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ τριλογία!!! | |
|
| |
valia 32 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 45 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 593 Registration date : 05/04/2012
| Θέμα: Απ: Ρίγος - Μάγκι Στιφβάτερ Σαβ 26 Μάης 2012 - 19:59 | |
| Σιγουρα ειναι και τι περιμενει ο καθενας απο ενα βιβλιο εγω συγκεκριμενα περιμενα πολλα Εβη διαβασε τα και πες μου τη γνωμη σου ναι? | |
|
| |
dark violet New Moon Victim
Ηλικία : 31 Αριθμός μηνυμάτων : 200 Registration date : 20/12/2011
| Θέμα: Απ: Ρίγος - Μάγκι Στιφβάτερ Σαβ 26 Μάης 2012 - 21:57 | |
| δεν ξέρω εγώ πάντως το βρήκα κάπως υποτονικό και επιπλέον δεν βρήκα αρκετά ενδιαφέροντες τους χαρακτήρες....το συγκεκριμένο βιβλίο μάλλον είμαι από τα ελάχιστα άτομα που το διάβασε μόλις εκδόθηκε και ήταν από τα πρώτα βιβλία αυτού του είδους που πήρα.Ήμουν τόσο ενθουσιασμένη και τελικά απογοητεύτικα τόσο πολύ που δεν ήθελα να συνεχίσω με τίποτα.Μετά από τα δύο χρόνια που πέρασαν από τότε που το πρωτοδιάβασα σκέφτομαι ότι ίσως πρέπει να κάνω το επόμενο βήμα και να συνεχίσω με τη σειρά!Βέβαια συνέχεια βγαίνει κάτι καλύτερο και τελικά ποτέ δεν το παίρνω αλλά κάποια στιγμή θα το κάνω! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ρίγος - Μάγκι Στιφβάτερ Κυρ 27 Μάης 2012 - 4:33 | |
| θα το διαβασω μεσα στον επομενο μηνα και θα σας ενημερωσω.... | |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Ρίγος - Μάγκι Στιφβάτερ Κυρ 25 Μάης 2014 - 8:29 | |
| Η Εύη μπορεί να μην σχολίασε τελικά την τριλογία αλλά θα το κάνω εγώ Διάβασα μόνο το πρώτο, το Ρίγος. Τρυφερό, ευαίσθητο, μελαγχολικό και πολύ πολύ ρομαντικό. Με συγκλονιστικό τέλος! Στη θέση της συγγραφέα, θα σταματούσα στο πρώτο. Σκεπτόμενη αν θα αγοράσω και τα υπόλοιπα δύο γιατί φοβήθηκα μήπως ξενερώσω τελικά, διάβασα όλα τα παραπάνω σχόλια. Χαίρομαι που η συνέχεια είναι εξίσου καλή αν όχι καλύτερη. Και επίσης χαίρομαι που άργησα απελπιστικά να διαβάσω το πρώτο γιατί δεν χρειάζεται να περιμένω τις συνέχειες! (έχει και τα καλά της η αναβλητικότητά μου και το οικονομικό μου ζόρι ) | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ρίγος - Μάγκι Στιφβάτερ Κυρ 25 Μάης 2014 - 15:08 | |
| Δεν τα εχω διαβασει ακομη για αυτο... | |
|
| |
Thalia Nelly The Nomads
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2141 Registration date : 02/02/2013
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Ρίγος - Μάγκι Στιφβάτερ Κυρ 25 Μάης 2014 - 20:26 | |
| θυμαμαι αυτο το βιβλιο το ειχα παρει τοτε που πρωτοβγηκε, αρχισα να το διαβαζω κι λιγο μετα την μεση το αφησα. Δεν μ'αρεσε καθολου μετρια πλοκη κι χαρακτηρες αλλα αυτο που με εκανε να το αφησω ηταν η γραφη της συγγραφέως... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ρίγος - Μάγκι Στιφβάτερ Δευ 26 Μάης 2014 - 0:06 | |
| Αλήθεια? Εμένα μου άρεσε η ''ποιητικότητα'' στη γραφή της και η ηρεμία αυτού του βιβλίου. Δεν ξεκίνησα να διαβάζω κάτι άλλο περιμένοντας λίγες μέρες να μου έρθουν τα άλλα δύο της σειράς για να μη μου φύγει αυτή η γλυκιά αίσθηση που μου άφησε... (βασικά ψέματα λέω - διάβασα τις 30 πρώτες σελίδες του ενός βιβλίου της Παράλληλης λογοτεχνίας του Λιβάνη. Μου φάνηκε...μαμακία και σταμάτησα έγκαιρα πριν μου στραπατσάρει παντελώς τον γλυκό Σαμ) | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ρίγος - Μάγκι Στιφβάτερ Δευ 26 Μάης 2014 - 1:04 | |
| Κι εγω τα χω και τα 3 απο οταν βγηκαν... απλα ολο με κτ αλλο πιανομαι. | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Ρίγος - Μάγκι Στιφβάτερ Δευ 26 Μάης 2014 - 17:28 | |
| Ειχα διαβασει το πρωτο πριν πολυ πολυ καιρο...αλλα δεν συνεχισα την σειρα.Αν θυμαμαι καλα την ειχα βρει καπως πιο παιδικη για τα γουστα μου. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ρίγος - Μάγκι Στιφβάτερ Τρι 27 Μάης 2014 - 6:58 | |
| Υποθέτω η...παιδικότητα με συγκινεί και διαβάζω βιβλία που λογικά δεν είναι για την ηλικία μου. Εκτός φυσικά από καλογραμμένα και πρωτότυπα, σου αφήνουν την αίσθηση του αγνού, του απλού, του όμορφου...Ειτε μιλάμε για το Ρίγος καλή ώρα είτε για το Λυκόφως ή τα Θανάσιμα εργαλεία. | |
|
| |
| Ρίγος - Μάγκι Στιφβάτερ | |
|