Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Σχολια: "How I wish you were here" I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Σχολια: "How I wish you were here" I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Σχολια: "How I wish you were here" I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Σχολια: "How I wish you were here" I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Σχολια: "How I wish you were here" I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Σχολια: "How I wish you were here" I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Σχολια: "How I wish you were here" I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Σχολια: "How I wish you were here" I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Σχολια: "How I wish you were here" I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Σχολια: "How I wish you were here" I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Σχολια: "How I wish you were here"

Πήγαινε κάτω 
4 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Επισκέπτ
Επισκέπτης

Σχολια: "How I wish you were here" Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Σχολια: "How I wish you were here"   Σχολια: "How I wish you were here" I_icon_minitimeΠεμ 24 Μαρ 2011 - 17:04

Και ναι!!! Επεστρεψα με καινουργια ιστορια Razz Ελπιζω να σας αρεσει kiss
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
twilightFOREVER
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightFOREVER

Άντρας Αριθμός μηνυμάτων : 4265
Registration date : 25/07/2009

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: "How I wish you were here"   Σχολια: "How I wish you were here" I_icon_minitimeΠεμ 24 Μαρ 2011 - 18:00

Ειχα διαβασει πριν λιγες μερες καποια κομματι της ιστοριας αυτης οταν την πρωτοεβαλες στο blog σου. Μπηκα σημερα το απογευμα και ειδα οτι δεν υπηρχαν πλεον αναρτησεις στο blog. Μπενω στο φορουμ και ειδα οτι ειχες ανοιξει τοπικ με την ιστορια αυτη. Διαβασα αμεσως απο το πρωτο μεχρι και το τελευταιο ποστ.

Αναρωτιεμαι τι θα μπει στο blog σου Wink Η καινουργια ιστορια με εχει εντυπωσιασει. Να πω την αληθεια ειχα στεναχωρηθει και μου ελειπαν οι ηρωες στο yours, saline taste, november rain κλπ αλλα γρηγορα μολις ξεκινησα να διαβαζω την ιστορια της Δαναης και του Σεμπαστιαν αποζημειωθηκα. Σε αυτην την ιστορια επειδη ειναι τελειως δικη σου πλαθεις ολους τους χαρακτηρες απο την αρχη και προσθετεις σε αυτους οτι θελεις. Μου αρεσει πως κτιζεις του χαρακτηρες σιγα σιγα με την συνεχη ενναλαγη παρρον παρελθοντος.

Ανυπομονω να μαθω περισσοτερα για την Δαναη - υπεροχο ονομα - και την ιστορια της και να δουμε περισσοτερα σχετικα με τον Σεμπαστιαν και το παρελθον. Η Δαναη μου αρεσει γιατι ειναι δυναμικη, κυκλοθυμικη ισως και απροβλεπτη. Αυτο το σχολειο σχετικα με το μπλε κατω απο τα παραθυρα του σχολειου τελειο. Αναρωτιεμαι και εγω προς τις αυτο το μπλε που υπαρχει σχεδον σε ολα τα σχολεια;

Επιστερφοντας στην ιστορια μου αρεσει που η Δαναη λατρευει το πονο. Ειχα διαβασει καποτε καποια κομματια της ιστοριας The Submissive – The Dominant – The Training και ειχα εντυπωσιαστει απο το πως ο πονος με το παθος διαχωριζονται με μια λεπτη γραμμη. Θα δουμε και εδω κατι τετοιο;

Οταν καποιος φναξε το ονομα της Δαναης στο μπαρ σκεφτηκα τον Σεμπαστιαν αλλα εμφανιστηκε ενας νεος χαρακτηρας ο Σαββας που παροτι αρχικα με διχασε καπως τελικα τον συμπαθησα μονο και μονο επειδη εκανε την Δανη να γελασει.

Μου αρεσει πολυ η νεα ιστορια -οι στοιχοι που εβαλες απο το τραγουδι i wish you were here (“How I wish, how I wish you were here, We’re just two lost souls, Swimming in a fish bowl, year after year, Running over the same old ground, What have we found, The same old fears, wish you were here” ) ειναι το αγαπημενο μου κομματι του τραγουδιου. Απλα το λατρευω αυτο το τραγουδι- και θα την παρακολουθω. Θελω πολυ να δω τι θα γινει στην συνεχεια και να απολαυσω για πρωτη φορα κατι Τελειως δικο σου.

http://twilightforeverfanfic.blogspot.com/
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: "How I wish you were here"   Σχολια: "How I wish you were here" I_icon_minitimeΠεμ 24 Μαρ 2011 - 18:07

Σε ευχαριστω παρα πολυ, Γερασιμε kiss Και για την υποστηριξη και για ολα!!! Χαρηκα παρα πολυ που σου αρεσε η Δαναη και σαν χαρακτηρας αλλα και σαν ονομα Razz Ειναι κατα καποιον τροπο υπαρκτο προσωπο... Οσο για τον Σεμπ... Νομιζω πως και αυτον θα τον συμπαθησεις στην συνεχεια. Το ξερω πως ισως να ειναι σκληρο μιας και θα.. πεθανει στο τελος μα θα τον συμπαθησεις Wink Ο Σαββας ειναι και αυτος υπαρκτο προσωπο. Ενας παλιος καλος φιλος Cool Πολλοι θα μαζευτουν τελικα σε αυτην την ιστορια! Ευχαριστω για αλλη μια φορα Σχολια: "How I wish you were here" 34442

Υ.Γ εβαλα καινουργιο κομματι Smile
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: "How I wish you were here"   Σχολια: "How I wish you were here" I_icon_minitimeΠαρ 25 Μαρ 2011 - 14:14

Αναγκαστηκα να σβησω μερικα κομματια μιας και μου ηρθε μια καινουργια ιδεα που θα επηρεασει αρκετα την ολη ιστορια. Συγνωμη αλλα παντα αλλαζα ευκολα γνωμη σε ολα τα θεματα Rolling Eyes Δυστυχως αυτο γινετε και με τις ιστοριες μου... Συγνωμη για μια ακομη φορα kiss
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 5931
Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: "How I wish you were here"   Σχολια: "How I wish you were here" I_icon_minitimeΠαρ 25 Μαρ 2011 - 14:47

εμιλυ μου τωρα διαβασα την νεα σου ιστορια , ειναι εκπληκτικη , θεικη ........... ειναι απο τις ωραιοτερες ιστοριες που εχω διαβασει!!!!!!!!
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: "How I wish you were here"   Σχολια: "How I wish you were here" I_icon_minitimeΣαβ 2 Απρ 2011 - 18:16

Μολις εβαλα συνεχεια Wink
Περιμενω σχολια για να συνεχισω Smile
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: "How I wish you were here"   Σχολια: "How I wish you were here" I_icon_minitimeΣαβ 2 Απρ 2011 - 19:32

Κανενας; Sad
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: "How I wish you were here"   Σχολια: "How I wish you were here" I_icon_minitimeΣαβ 2 Απρ 2011 - 19:44

κανενας ?? που τον βρηκες ?? εγω τι κανω εδω ?? λοιπον εκπληκτικη η συνεχεια , αραγε ποιος την φιλησε ???
Emy+Robert
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος
Αριθμός μηνυμάτων : 4680
Registration date : 22/08/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: "How I wish you were here"   Σχολια: "How I wish you were here" I_icon_minitimeΣαβ 2 Απρ 2011 - 19:52

Έμιλυ, είμαι απαράδεκτη! Σχολια: "How I wish you were here" 592681 Σχολια: "How I wish you were here" 730856 Σχολια: "How I wish you were here" 530763 Σχολια: "How I wish you were here" 945889 Το ξέρω! Τόσο καιρό διάβαζα τα κεφαλαιάκια που ανέβαζες. Άφηνα τα σχόλια για αργότερα για να επιστρέψω έχοντας πολλά να πω. Smile Wink
Όποτε διαβάζω κάτι από αυτή την ιστορία, θλίβομαι. Νιώθω πολύ τη Δανάη και προσπαθώ να την καταλάβω. Εξάλλου δεν πέρασε λίγα. Ο χαμός του Σεμπάστιαν ήταν κάτι οδυνηρό για εκείνη και όπως φαίνεται αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής της ακόμα και τώρα που εκείνος έχει χαθεί. Δεν μπορεί να συνεχίσει και σε ό,τι κι αν κάνει έρχεται στο μυαλό της κάθε φορά. Αυτό που με στεναχωρεί περισσότερο είναι το ότι κατηγορεί τον εαυτό της για το θάνατό του. Εκείνη ήταν μεθυσμένη, εκεινη οδηγούσε και όπως λέει, εκείνη φταίει. Sad Το χειρότερο πράγμα λοιπόν, είναι οι ενοχές που θα τη στοιχειώνουν συνεχώς. Έχασε τη ζωντάνια της, την αυτοπεποίθησή της και ξέχασε το πώς να χαίρεται τη ζωή της. Οι αναμνήσεις της συνοψίζουν όλον τον πόνο που βιώνει. Αναπολεί όλες τις αξέχαστες στιγμές στο σχολείο με τους φίλους της...με τον Σεμπάστιαν. Είναι διαλυμένη και το κενό ελπίζω να καλυφθεί στη συνέχεια. Στο τελευταίο κεφάλαιο που πόσταρες αναφέρεται ένα αγόρι που προσπάθησε να ξεκλέψει ένα φιλί της, η ίδια όμως δεν ανταποκρίθηκε.
Περιμένω να δω πώς θα εξελιχθεί παρακάτω η ιστορία. Σχολια: "How I wish you were here" 616544 Μπράβο σου Έμιλυ ΓΙΑ ΟΛΑ! Σχολια: "How I wish you were here" 201917 Σχολια: "How I wish you were here" 201917 Σχολια: "How I wish you were here" 201917 Σου υποσχέθηκα πως θα είμαι δίπλα σου και θα είμαι!!! Σχολια: "How I wish you were here" 34442 Σχολια: "How I wish you were here" 34442 Σχολια: "How I wish you were here" 34442
Συνέχισε έτσι!!! Σχολια: "How I wish you were here" 465227 Σχολια: "How I wish you were here" 465227 Σχολια: "How I wish you were here" 465227
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: "How I wish you were here"   Σχολια: "How I wish you were here" I_icon_minitimeΚυρ 3 Απρ 2011 - 12:30

Σας ευχαριστω για τα σχολια, κοριτσια kiss Για μια στιγμη πιστεψα πως δεν σας αρεσει η ιστορια... Σχολια: "How I wish you were here" 876749
Η δραση ξεκιναει σε λιγες σελιδες Wink

Υ.Γ Αν δεν εχετε να πειτε κατι για τα μικρα κομματακια που βαζω μπορειτε να λετε απλα ενα "συνεχισε" Δεν εχω προβλημα. Αρκει να ξερω πως δεν ειμαι μονη μου Smile
Emy+Robert
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος
Αριθμός μηνυμάτων : 4680
Registration date : 22/08/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: "How I wish you were here"   Σχολια: "How I wish you were here" I_icon_minitimeΔευ 4 Απρ 2011 - 20:38

Μόλις διάβασα τη συνέχεια από εκεί που είχα μείνει! Σχολια: "How I wish you were here" 6512

Η Δανάη έχει του παρελθόν του "κακού" κοριτσιού? Δεν κατάλαβα καλά όμως, γιατί επέστρεψε σε εκείνα κορίτσια. Αφού οι σχέσεις τους δεν ήταν πολύ καλές έτσι κι αλλιώς. Μήπως μετάνιωσε που τις άφησε και κλείστηκε στον εαυτό της?
Έχω να παρατηρήσω πως είναι ένα πολύ δυνατό κορίτσι, καθώς πράγματι δεν το βάζει κάτω. Σίγουρα ακόμα είναι ευάλωτη με το θέμα του Σεμπάστιαν, όμως σε όλα τα υπόλοιπα θέματα, δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει. Και με τα αγόρια εκείνα που τη σχολίαζαν στην καφετέρια, και με τους συμμαθητές της που έλεγαν διάφορα για εκείνη ενώ περνούσε ανάμεσά τους, αλλά και με τις πρώην φίλες της που πήγε να τις αντιμετωπίσει. Αυτά που φανταζόταν σχετικές με εκείνες...
Σπόιλερ:
...χαχαχα! Απίστευτα! Σχολια: "How I wish you were here" 31995 Σχολια: "How I wish you were here" 31995 Σχολια: "How I wish you were here" 31995
Μπράβο Έμιλύ μου! Σχολια: "How I wish you were here" 201917 Σχολια: "How I wish you were here" 201917 Σχολια: "How I wish you were here" 201917 Μπράβο σου!!! Σχολια: "How I wish you were here" 474941 Σχολια: "How I wish you were here" 474941 Σχολια: "How I wish you were here" 474941 Για τη γραφή σου, σου έχω εκφράσει επανειλλημένα τη γνώμη μου! Γράφεις πολύ όμορφα, έχεις το δικό σου προσωπικό ύφος και ιδιαίτερα τώρα που ό,τι κάνεις είναι ΟΛΟδικό σου! Σχολια: "How I wish you were here" 98735 Βγάλε από το μυαλό σου την ιδέα να τη σταματήσεις!!!!!! Σχολια: "How I wish you were here" 34442 Σχολια: "How I wish you were here" 34442 Σχολια: "How I wish you were here" 34442
Bella07
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
Bella07

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : Κρητη
Αριθμός μηνυμάτων : 435
Registration date : 13/01/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: "How I wish you were here"   Σχολια: "How I wish you were here" I_icon_minitimeΔευ 4 Απρ 2011 - 20:43

Σημερα μονο καταφερα και διαβασα την ιστορια σου μου αρεσει παρα πολυ,και ειμαι χαρουμενη που διαβασα και κατι διαφορετικο,οσω και αν φαινεται παραξενο μου αρεσει ο χαρακτηρας της Δαναης με ολα τα προβληματα που εχει.Θα θελα να σε ρωτησω το αγορι που την φιλησε πιο ειναι θα το δουμε και πιο μετα?Και μην τολμησεις να την σταματησει.
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: "How I wish you were here"   Σχολια: "How I wish you were here" I_icon_minitimeΔευ 4 Απρ 2011 - 21:10

Σας ευχαριστω για τα σχολια, κοριτσια kiss
Ερμιονη μου, Η Δαναη εχει το παρελθον του κακου κοριτσιου και συνεχιζει να ειναι κατα καποιον τροπο ενα απο αυτα. Ο λογος που την εβαλα να επιστρεψει πισω στις παλιες συνηθειες ειναι απλως για να την δειτε σε δραση Wink καθως και για να διασκεδασει και εκεινη λιγο. Τα φανταζεστε; Να εχεται πεσει σε καταθλιψη, να εχετε τασεις αυτοκτονιας... -χτυπα ξυλο lol- Καποια στιγμη μεχρι και το ιδιο το ατομο θελει ενα διαλειμμα απο την ρουτινα της καθημερινοτητας Smile Οσο τωρα για το αμα θα προxωρησω την ιστορια... Φανταζομαι πως θα το κανω Rolling Eyes Ωρες, ωρες με πιανει η ανασφαλεια μου και εκει ειναι που κανω τα μεγαλυτερα λαθη Neutral Δεν θελω να σταματησω την ιστορια. Εχει γινει κομματι μου αυτη τη περιοδο Razz

Bella07 -ονοματακι, αν επιτρεπεται;- Χαρηκα παρα πολυ που σου αρεσε καθως και για το οτι την βρηκες διαφορετικη. Το αγορι ηταν απλα ενα προσθετο στοιχειο. Κατι για να δειξω πως και μονο απο την εξωτερικη της εμφανιση τα αγορια την περνανε για καποια ευκολη Neutral Τωρα... Δεν εχω σκεφτει κατα ποσο θα χρησιμοποιησω τον χαρακτηρα του παρακατω... Θα το διαπιστωσουμε στην πορεια Razz Wink

Φιλακια, Εμιλυ Σχολια: "How I wish you were here" 906998
Bella07
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
Bella07

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : Κρητη
Αριθμός μηνυμάτων : 435
Registration date : 13/01/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: "How I wish you were here"   Σχολια: "How I wish you were here" I_icon_minitimeΔευ 4 Απρ 2011 - 21:24

Το ονομα μου ειναι Ειρηνη και θα θελα να ξαναδω το αγορι.
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: "How I wish you were here"   Σχολια: "How I wish you were here" I_icon_minitimeΔευ 4 Απρ 2011 - 22:21

Θα δω τι μπορω να κανω για αυτο, Ειρηνη Wink
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: "How I wish you were here"   Σχολια: "How I wish you were here" I_icon_minitimeΠεμ 7 Απρ 2011 - 20:38

κοριτσακι μου λογω ελλειψης κομπιουτερ τωρα διαβασα την ιστορια καλα η γραφη σου και η φανατσια σου με στελνουν τελεια η συνεχεισ

Σχολια: "How I wish you were here"
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: Σχόλια για Fanfictions-
Μετάβαση σε: